ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک به کسائیکه میخوان آموزش برنامه نویسی رو شروع کنن ولی نمیدونم چجوری و از کجا ( صفرها، حرفه ای ها و جوونمردها بیان تو )

shayan_tanha
04-03-2012, 21:35
سلام دوستان
من این درخواست کمک رو برای خودم بعنوان یه پست یه جا گذاشتم ولی نمیدونم اصلا چی شدش!
اصلا گم و گورش کردم
هر چی هم این جا رو گشتم ندیدم جای مشخصی باشه که توش افرادیکه هیچی بلد نیستن رو راهنمائی کرده باشن که باید چطوری شروع کنن و چطوری ادامه بدن
بعنوان یه عضو تازه وارد به خودم این اجازه رو دادم یه تاپیک برای کمک به امثال خودم بزنم

لطفا افرادی مثل منم رو هم کمک کنید
باور کنید ما از همه بیشتر نیاز به کمک داریم

در مورد خودم بگم که خیلی سخته که سنت بالا باشه ولی دانشت نسبت به موضوعات مورد علاقت پائین باشه
از اونا هم بدتر اینکه بیکار باشی

من لیسانس فلسفه دارم. عشقمم کامپیوتر، فلسفه و روانشناسیه
هیچوقت نتونستم در مواجهه با افرادیکه فکر فلسفی قوی ای ندارن، اونها رو درک کنم و با هاشون ارتباط خوبی برقرار کنم

نمیدونم شما ها که برنامه نویسی رو خوب یا حتی خیلی خوب بلدید میتونید کسی رو که 26 سالشه، از کامپیوتر فقط در حد ICDL اطلاعات داره، بیکاره ولی خیلی دوس داره برنامه نویسی رو یاد بگیره و خصوصا تو زمینه security و game فعالیت کنه را درک کنید یا نه

میخواستم ببینم اینجا جوونمردی هست که دست ما رو بگیره و بشینیم شاگرد کلاس اکابرش؟
یه راه رفته ای که بتونه ما رو از راهی ببره که لااقل حالاکه دیر تو باغ اومدیم لااقل زود آشنا شیم و بتونیم قبل پائیز از زیبائی های باغ استفاده کنیم

میخاستم راهنمائیم کنیم اصلا تو این سن و با وضعیت هفل هشت و بیکاری و وضع اقتصادی و ... صلاح هست بیفتم دنبال یادگیری برنامه نویسی؟
میدونم ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس ولی خب آدم باید واقع نگر باشه
تعریف از خود نباشه ( که هست ) آدم باهوشی هستم. دیپلمم ریاضیه و از ریاضی هم سر در میارم. تو سوم دبیرستان تو درس مبانی کامپیوترم عشق فلوچارت نویسی بودم ولی خب مسیر زندگی ما رو برد بسمت علوم انسانی و فلسفه و نشد که دیگه دنبال دانش تخصصی کامپیوتر برم

اونهائیکه میگن دیر نشده بزرگواری کنن و بگن از کجا شروع کنم. اول چی بعد چی و بعد بعدش چی؟
من مجرد و بیکارم. لذا حاضرم تو تهران برا هر کی که خدائی مرامش رو داشته باشه بصورت کار آموز رایگان هم کار کنم هم چیز یادبگیرم

M0hsen3D
05-03-2012, 18:57
سلام,
نه بابا دیر نشده فقط یه یه سالی کار میبره خوب تو لاین برنامه نویسی بیوفتی و بتونی پروژه برداری تازه چون گفتی باهوشی گفتم یه سال وگرنه زیر دو سه سال راه نداره.
خوب همین اول بگم که زبانی که الان برای برنامه نویسی Application زیاد استفاده میشه و تو بورسه #C هست پس برو یه کتاب از انتشارات ناقوس پیدا کن خیلی کتاب خوبی بود که الان یادم نیست اسمشو ولی کامل یاد میگیری باهاش حالا اگه خواستی بگو پیداش میکنم معرفیش میکنم اینجا.
بعد یه سال که #C یاد گرفتی ... تازه اینم بگم همچینم اوضاع برنامه نویسی خوب نیستا به زیاد امیدوار نباش الان برنامه نویس های بیکار هم کم داریم.
بعدش باید کار با پایگاه داده رو یاد بگیری ... پیشنهاد من استفاده از MS Access 2007 هست که با این شروع میکنی و بعد از اینکه با SQL Query و کلا بیس پایگاه داده هم اشنا و مسلط شدی حالا میتونی به پایگاه داده دیگه هم سویچ کنی یا میتونی ازMicrosoft Sql استفاده کنی.
البته اینا برای برنامه نویسی Application بود ها برای وب باید از زبانPHP یا از تکنولوژی ASP.NET تحت #C یا VB.NET استفاده کنی ولی برای وب بهتره از پایگاه داده MySQL استفاده کنی.
خب ببین این راهنمایی بود که از دست من بر میومد و گفتم که برای برنامه نویسی Application یا دسکتاپی باید چیکار کنی و برای برنامه نویسی Web چیکار.
در ضمن اینجا که انجمن مشورت دادن نیست بحث در مورد برنامه نویسی و زبان های برنامه نویسی و اشکالات دوستان هست. بهتر بود با پیام خصوصی مشکلات اینچنینی رو مطرح میکردی.
موفق باشید.

shayan_tanha
05-03-2012, 20:47
سلام,
نه بابا دیر نشده فقط یه یه سالی کار میبره خوب تو لاین برنامه نویسی بیوفتی و بتونی پروژه برداری تازه چون گفتی باهوشی گفتم یه سال وگرنه زیر دو سه سال راه نداره.
خوب همین اول بگم که زبانی که الان برای برنامه نویسی Application زیاد استفاده میشه و تو بورسه #C هست پس برو یه کتاب از انتشارات ناقوس پیدا کن خیلی کتاب خوبی بود که الان یادم نیست اسمشو ولی کامل یاد میگیری باهاش حالا اگه خواستی بگو پیداش میکنم معرفیش میکنم اینجا.
بعد یه سال که #C یاد گرفتی ... تازه اینم بگم همچینم اوضاع برنامه نویسی خوب نیستا به زیاد امیدوار نباش الان برنامه نویس های بیکار هم کم داریم.
بعدش باید کار با پایگاه داده رو یاد بگیری ... پیشنهاد من استفاده از MS Access 2007 هست که با این شروع میکنی و بعد از اینکه با SQL Query و کلا بیس پایگاه داده هم اشنا و مسلط شدی حالا میتونی به پایگاه داده دیگه هم سویچ کنی یا میتونی ازMicrosoft Sql استفاده کنی.
البته اینا برای برنامه نویسی Application بود ها برای وب باید از زبانPHP یا از تکنولوژی ASP.NET تحت #C یا VB.NET استفاده کنی ولی برای وب بهتره از پایگاه داده MySQL استفاده کنی.
خب ببین این راهنمایی بود که از دست من بر میومد و گفتم که برای برنامه نویسی Application یا دسکتاپی باید چیکار کنی و برای برنامه نویسی Web چیکار.
در ضمن اینجا که انجمن مشورت دادن نیست بحث در مورد برنامه نویسی و زبان های برنامه نویسی و اشکالات دوستان هست. بهتر بود با پیام خصوصی مشکلات اینچنینی رو مطرح میکردی.
موفق باشید.

سلام دوست عزیز
مرسی بابت پاسختون
من الان یه کتاب جاوا گیر آوردم که خاستم بخونم
کلا تو تحقیقاتم اینو فهمیدم که خیلی مهم نیست از چی شروع کنم فقط مهمه که یکی رو یادبگیریم
بعضی گفتن c بعضی ++c بعضی #c و بعضیم جاوا
تو مقدمه کتابه نوشته بهترین زبون برای شروعه ولی خب احتمالا اینم دروغ مارکتینگشون باشه
استش سنم بالاست و نمیتونم یواش یواش پیش برم
فکر کنم لازم باشه کلاس هم برم. نظر شما؟
ضمنا میخوام یه کم که راه افتادم برم کار آموزی رایگان تا سابقه هم داشته باشم
از نظر بازار کار هم برام مهم نیس
بهر حال هر کاری کنم و وارد هر حیطه ای بشم با وضعیت الانم شانس زیادی برای موفقیت ندارم چون سنینی که باید برای آینده برنامه ریزی میکردم رو هدر دادم و الان فقط افسوس برام مونده

فرمودید اینجا جای مشورت نیست و باید مشکلات رو گفت
چشم حالا منم مشکلم رو میگم
برای اون جاوا رفتم برای JDK رو دانلود کردم و نصب کردم
یه تنظیماتی هم داشت انجام دادم ولی بازم وقتی برای تست صحیح نصب شدن یه برنامه که نوت پد نوشتم رو اجرا میکنم اجرا نمیشه. CMD میگه معنای JAVAC رو نمیفهمه. علتش چیه؟ طبق اونچه تو کتاب نوشته بود عمل کردم
مرسی مرسی مرسی

M0hsen3D
06-03-2012, 14:11
سلام دوست من ,
راستش اره برای قوی شدن از پایه باید حتما یه دوره ای از برنامه نویسی رو بگذرونین.برنامه نویسی کار خیلی پیچیده و ذهنی هست و حتما باید بیستون رو در کلاس ها و زیر نظر یه استاد قوی کنید.
در مورد جاوا هم اینکه زبان بسیار خوبی هستش و ویژگی های خوبی از جمله مالتی پلتفرم بودن رو داره یعنی با جاوا میتونید برای موبایل ,وب , ویندوز , لینوکس و دیوایس های مختلف برنامه نویسی کنید. ولی برای شروع به نظر من یکم سنگینه بهتره از زبانی ساده تری شروع کنید.
به نظر من اول با #C یا VB.NET شروع کنید نخواستین بهترین زبان و اسون ترین زبان در عین حال بسیار قدرتمند پایتون هست.
پایتون ویژگی مالتی پلتفرم بودن رو هم داره (البته نه به اندازه جاوا) و برای شروع زبان ساده و خوبی هستش.
در مورد اون مشکلتون هم دوستان جاوا کار حتما پاسخ میدن.
موفق باشد.

مینا منافی
06-03-2012, 14:25
سلام
دوست محترم من هم راهنمایی کن
من خودم html و کمی بلدم از سایت w3 schoolsیاد گرفتم ولی من هدف برنامه ویسی کاربردی اون css هست
کتاب 101 نکته و ترفند در طراحی و ب ترجمه امیر عباس عبدالعلی هم خریدم ول خب کمی حرفه ای هست
یه سایت معرفی کن زبا ن فارسی خلاصه من و هم راهنمایی کن .
ممنون

shayan_tanha
06-03-2012, 15:45
سلام دوست من ,
راستش اره برای قوی شدن از پایه باید حتما یه دوره ای از برنامه نویسی رو بگذرونین.برنامه نویسی کار خیلی پیچیده و ذهنی هست و حتما باید بیستون رو در کلاس ها و زیر نظر یه استاد قوی کنید.
در مورد جاوا هم اینکه زبان بسیار خوبی هستش و ویژگی های خوبی از جمله مالتی پلتفرم بودن رو داره یعنی با جاوا میتونید برای موبایل ,وب , ویندوز , لینوکس و دیوایس های مختلف برنامه نویسی کنید. ولی برای شروع به نظر من یکم سنگینه بهتره از زبانی ساده تری شروع کنید.
به نظر من اول با #C یا VB.NET شروع کنید نخواستین بهترین زبان و اسون ترین زبان در عین حال بسیار قدرتمند پایتون هست.
پایتون ویژگی مالتی پلتفرم بودن رو هم داره (البته نه به اندازه جاوا) و برای شروع زبان ساده و خوبی هستش.
در مورد اون مشکلتون هم دوستان جاوا کار حتما پاسخ میدن.
موفق باشد.

مرسی رفیق
خیلی گلی
کاش خودت قشنگ همه چی رو بگی که هی من مجبور نشم مزاحمت بشم و سوال کنم
بنظرت چه کلاسی برا چه زبونی و کجا برم؟
منظورم اینه که کدوم زبون رو میشه با کتاب یاد گرفت کدوم بیشتر کلاس لازم داره
یا اینکه برای شروع کلاس برم یا وقتی یه کم واردتر شدم ( تا بتونم از کلاس بهره کافی رو ببرم)
کجا کلاس برم؟ فنی و حرفه ای ها؟ یا آموزشگاه های آزادم قبوله؟
فرهنگسراها و جهاد دانشگاهی چطوره؟
ما جنوب تهرانیم. خودم تو ذهنم بود برم فرهنگسرای بهمن که هم معتبره و هم ارزونتر
الان دارم کتاب جاوا رو میخونم تا کمی اطلاعاتم بالا بره. نویسندش که خط به خط میگه بهترین زبان برا شروعه و خیلی راحت میتونید برنامه نویس شید و از این حرفا.

کلا چیزیکه من فهمیدم اینه که یک فرمول مشخص برای یادگیری وجود نداره و هرکسی از یه راهی رفته

کاش یکی تو این سایت پیدا میشد که میشد معلم خصوصی بچه هایکه میخوان شروع کنن ( اونائیشون که تهرانن ) مطمئنم دو سه نفری هستن. اونوقت میشد یه کلاس خصوصی چند نفره تشکیل بدیم و هزینه هاشم پرداخت کنیم. هم کار ما راه میفتاد هم اون بنده خدا زحمتش بی دستمزد نمیموند

---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------

سلام
من خودم html و کمی بلدم از سایت w3 schoolsیاد گرفتم ولی من هدف برنامه ویسی کاربردی اون css هست
کتاب 101 نکته و ترفند در طراحی و ب ترجمه امیر عباس عبدالعلی هم خریدم ول خب کمی حرفه ای هست
ممنون

از شمام تشکر میکنم که درخواستتون رو اینجا مطرح کردید
امیدوارم بقیه هم بیان تا معلوم شه خیلی ها هستن که دنبال راهنمائین

M0hsen3D
06-03-2012, 17:58
سلام,
زیاد فرقی نداره که کدوم زبان رو میری کلاس , هدف این هست که پایه برنامه نویسیتون قوی بشه و بتونید مسائل رو تحلیل کنید و الگوریتم و فلوچارت برای حل مسئله ها بنویسید.
و اینکه من تهرانی نیستم که بگم کجا برید کلاس ولی فرقی هم نداره دیگه فقط معتبر باشه خوبه مثل فنی حرفه ای ها.
ببینید اگه میتونید واقعا اوجوری که کتاب میره جلو پیش برید خب با همون دیگه ادامه بدین و به سراغ کلاس های برنامه نویسی جاوا هم برین اگه نه که با زبان های ذکر شده شروع کنید.

سلام
ممنون
برای طراحی وب باید ابتدا به نرم افزار فتوشاپ مسلط بشین حالا با فیلم های اموزشی یا کتاب بعد در قدم بعدی باید با یه کتاب خوب (فکر کنم ناقوس کتاباش بد نباشه) شروع به یادگیری کامل HTML , CSS کنید.
خب سایتی فارسی برای اموزش که فعلا حضور ذهن ندارم... ولی اگه یه سرچ کوچیک بزنین حتما پیدا میکنید , زیاده.
موفق باشید.

shayan_tanha
06-03-2012, 20:17
سلام,
زیاد فرقی نداره که کدوم زبان رو میری کلاس , هدف این هست که پایه برنامه نویسیتون قوی بشه و بتونید مسائل رو تحلیل کنید و الگوریتم و فلوچارت برای حل مسئله ها بنویسید.
و اینکه من تهرانی نیستم که بگم کجا برید کلاس ولی فرقی هم نداره دیگه فقط معتبر باشه خوبه مثل فنی حرفه ای ها.
ببینید اگه میتونید واقعا اوجوری که کتاب میره جلو پیش برید خب با همون دیگه ادامه بدین و به سراغ کلاس های برنامه نویسی جاوا هم برین اگه نه که با زبان های ذکر شده شروع کنید.

واقعا ازت ممنونم
خیلی کمک کردی
هر چند که هنوز مرددم
میترسم تو این راه بیفتم و شکست بخورم و مثلا بشم 27 ساله بیکار:41:
البته بخاطر کار پیدا کردن نیست که میخوام برنامه نویسی را یاد بگیرم ولی خب طبیعتا منم باید یه منبع درآمد ( هر چند کم داشته باشم )

نمیدونم چرا جوونمرد دیگه ای پیدا نمیشه راهنمائی بده

pcsoft
06-03-2012, 22:11
واقعا ازت ممنونم
خیلی کمک کردی
هر چند که هنوز مرددم
میترسم تو این راه بیفتم و شکست بخورم و مثلا بشم 27 ساله بیکار:41:
البته بخاطر کار پیدا کردن نیست که میخوام برنامه نویسی را یاد بگیرم ولی خب طبیعتا منم باید یه منبع درآمد ( هر چند کم داشته باشم

نمیدونم چرا جوونمرد دیگه ای پیدا نمیشه راهنمائی بده

سلام
برنامه نویس های اینجا استادای من هستن ولی خب با اجازه شون منم نظرمو میگم.
به نظر من زبان(برای شروع کار) مهم نیست. مهم قدرت تجزیه و تحلیل هست. قبل از کد زدن، باید فکر کرد. حل کرد. فلوچارت کشید.
یه کتابی هست به نام الگوریتم ها و فلوچارت ها که تهران هم باید باشه این رو بگیرین و بخونین و مسائل برنامه نویسی رو حل کنید.
اگر تونستین(که انشاءالله می تونین) مسائل نسبتا پیچیده برنامه نویسی رو فلوچارت براش بکشید و حل کردید مطمئن باشید که می تونین موفق بشین. ولی اگر مثل من توی حل مسائل پیچیده، نسبتا کند بودین به نظر من (بعد از تمرین و تکرار و در صورت عدم موفقیت) طرف برنامه نویسی نیاین که خسته می شین. من دانشجو کامپیوتر- نرم افزارم و از این موضوع خیلی رنج می کشم. دیگه کم کم دارم پشیمون میشم اومدم نرم افزار.

shahinfarasystem
06-03-2012, 23:15
سلام

یه نکته خیلی مهم اینه که تو آموزش زیاد نمونی یه کم که پا گرفتی بری تو دل کار
البته یه استاد باشه بالا سرت

که گیر کردی یا وقتی داشتی خطا میکردی بهت کمک کنه
این تجربه بعد از چند سال صحیح و خطا بهش رسیدم

باید بری تو دل کار و اشتباه بنویسی تا برنامه نویس بشی

shayan_tanha
06-03-2012, 23:54
سلام
برنامه نویس های اینجا استادای من هستن ولی خب با اجازه شون منم نظرمو میگم.
به نظر من زبان(برای شروع کار) مهم نیست. مهم قدرت تجزیه و تحلیل هست. قبل از کد زدن، باید فکر کرد. حل کرد. فلوچارت کشید.
یه کتابی هست به نام الگوریتم ها و فلوچارت ها که تهران هم باید باشه این رو بگیرین و بخونین و مسائل برنامه نویسی رو حل کنید.
اگر تونستین(که انشاءالله می تونین) مسائل نسبتا پیچیده برنامه نویسی رو فلوچارت براش بکشید و حل کردید مطمئن باشید که می تونین موفق بشین. ولی اگر مثل من توی حل مسائل پیچیده، نسبتا کند بودین به نظر من (بعد از تمرین و تکرار و در صورت عدم موفقیت) طرف برنامه نویسی نیاین که خسته می شین. من دانشجو کامپیوتر- نرم افزارم و از این موضوع خیلی رنج می کشم. دیگه کم کم دارم پشیمون میشم اومدم نرم افزار.

مرسی بابت توجه و کمکتون
راستش من تو سنی هستم که تقریبا میتونم بگم تو چی استعداد دارم تو چی ندارم
بنظر خودم تو فلوچارت نویسی استعداد لازم رو دارم. اصلا کلا تو کامپیوتر استعدادم خوبه. ایناییکه میگم بخاطر معرفیه خودمه وگرنه بی تعارف ما انگشت کوچیکه بچه های اینجام نمیشیم. بهر حال من یک ساعتم آموزش کامپیوتر ندیدم. تا 6 سال پیشم اصلا کامپیوتر نداشتم. ولی خب بواسطه استعداد شخصی و علاقم الان خیلی چیز میدونم. حتی تو فامیلم سیستم هاشون خراب میشه بمن مراجعه میکنن. از پشت تلفن مشکل رو بگن میفهمم چی به چیه.
البته اون کتاب رو حتما تهیه میکنم چون قطعا کتاب جالبیه
در مورد پشیمونی خودتون هم بگم من با رشته نرم افزار آشنائی کاملی دارم
درسهای شما واقعا سخت و بعضا غیر کاربردیه
ضمنا بنظر من زیادی ریاضی محوره
غالب بچه هاتونم از نظر عملی مشکل دارن که بر میگرده به ضعف امکانات دانشگاه ها خصوصا اونها که تو شهر دیگه ای درس میخونن و خب خونه نیستن که پای پی سی بشینن. همم که امکانات فضا نوردی ( لب تاب ) ندارن
پیشنهاد من به شما اینه که!!!! از الان به فکر ارشد باشید ( البته حدس زدم دورتون کارشناسیه )
اشتباهی که من کردم رو نکنید. شما اگر زبان و ریاضی بلد باشی هر رشته ای بخوای میتونی تو فوق بخونی. اصلا نگو نمیتونم.
پیشنهاد من بهتون آی تیه ( مخصوصا بحث امنیت اطلاعات )
وگرنه میتونید برید MBA
من خودم MBA شرکت کردم
هوش رو زدم 70 درصد و رتبه ام حدود 780 ( گفتم که باهوشم - اگر ریاضی رو به اندازه شما بلد بودم و زبانمم حدود 50 میزدم دانشگاه شریف قبول میشدم- البته باید بگم به MBA علاقه ندارم و فقط بخاطر اسمش توش شرکت کردم)
تو یه فارم فردای کنکور پست دادم و گفتم که هوش رو 70 میزنم. همه مسخرم کردن. ( چون رشتم فلسفه است همه فکر میکردن باید یه آدم گاگول یا کله خشک باشم )

خلاصه اینها رو گفتم تا منم یه مشاوره ای داده باشم:31:

اگر لطف کنی اسم محلتون رو با پیام خصوصی بهم بگی خیلی عالی میشه

shayan_tanha
07-03-2012, 01:10
سلام

یه نکته خیلی مهم اینه که تو آموزش زیاد نمونی یه کم که پا گرفتی بری تو دل کار
البته یه استاد باشه بالا سرت

که گیر کردی یا وقتی داشتی خطا میکردی بهت کمک کنه
این تجربه بعد از چند سال صحیح و خطا بهش رسیدم

باید بری تو دل کار و اشتباه بنویسی تا برنامه نویس بشی

مرسی بابت راهنمائی خوبتون
خودم بیش از همه به کار عملی اهمیت میدم تا کتاب و کلاس و حتی معلم خصوصی و همونطورکه تو پست شروع تاپیک گفتم میخوام یکی رو پیدا کنم که برم پیشش کار آموزی رایگان
خود شما اگر مایل باشی و حرفه ات برنامه نویسی باشه میتونیم همکاری کنیم ( چون هر دو تهرانیم )
شما کمکم کن یاد بگیرم منم تو کارتون کمکتون میکنم ضمنا از نظر مالی هم سعی میکنم براتون جبران کنم
منتظر پاسختونم

oumadam
12-03-2012, 04:22
سلام
من میخوام اول ویژوال بیسیک بخونم و بعدش برم سراغ یکی از زبونهای C یا ++C یا #C
نظرتون چیه؟

kases
12-03-2012, 18:57
سلام
من میخوام اول ویژوال بیسیک بخونم و بعدش برم سراغ یکی از زبونهای C یا ++C یا #C
نظرتون چیه؟

کار خوبی میکنی از این بهتر نمیشه:31:

oumadam
12-03-2012, 19:10
کار خوبی میکنی از این بهتر نمیشه:31:

خدائی جدی میگی یا شوخی میکنی؟
قبلا میخاستم با جاوا شروع کنم ولی گفتن سخته و از این جور حرفا
راستی اسمت رو بگو بدونیم چی صدات کنیم:10:
مرسی

عــــلی
13-03-2012, 20:55
بنام خدا.
سلام.
دوست عزیز من فکر کنم قبلاً به شما گفتم که تاپیک زیر رو مطالعه کنید.در اونجا گفته شده که از چه زبانی استفاده کنید.
آینده برنامه نویسان || (چه زبانی یاد بگیریم + از کجا شروع کنیم) * (WPF,WP7,Silverlight) چیست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید.

oumadam
13-03-2012, 22:11
بنام خدا.
سلام.
دوست عزیز من فکر کنم قبلاً به شما گفتم که تاپیک زیر رو مطالعه کنید.در اونجا گفته شده که از چه زبانی استفاده کنید.
آینده برنامه نویسان || (چه زبانی یاد بگیریم + از کجا شروع کنیم) * (WPF,WP7,Silverlight) چیست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید.

سلام
من 128 دارم روزی 1 گیگ دانلودمه
سرعتم فرض کنید 15

15*60=900
900*60=54000
54000*24=1296000 مگا بایت = یک ممیز 26 صدم گیگ
البته طبیعتا پرت زیاد دارم
البته من چون از تورنت استفاده میکنم هم دان میکنم هم وبگردی
البته من آپم زیاده ( چه با تورنت چه بی تورنت )
تقریبا به اندازه 80 درصد ریسیوم سنت دارم و این برام عجیبه

oumadam
13-03-2012, 22:13
اوه
شخص محترمی که این پستم رو خوندی
اشتباه شدش
اینو میخاستم برا یه تاپیک دیگه بذارم
آدرس اون تاپیک اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده اشتباه فرستادم

oumadam
13-03-2012, 22:16
بنام خدا.
سلام.
موفق باشید.

سلام علی آقا
مرسی بابت تذکرتون
باور بفرمائید من اون تاپیک رو خوندم
تو اون تاپیک شما سعی کردید یه برنامه جدید رو معرفی کنید که خیلی خوبه
ولی خب بعضی هام مخالفت کردن
راستش من چیزهاییکه گفتید رو از هیچکسی نشنیدم و از خوندن اون تاپیکم نفهمیدم حالا باید چطوری شروع کنم
شاید مشکل از دریافت من باشه.
بهر حال کاش یه تاپیک مدون و منظم وجود داشت که خیلی دقیق مرحله به مرحله بگه باید چکار گرد
کاش یه سری به تاپیک بازی wow بزنید تا ببینید که اشکالی نداره تو فرومی که در مورد کامپیوتره چند تا تاپیک هم در مورد آموزش برنامه نویسی باشه

delphidark
14-03-2012, 18:28
دوست عزیز اگر فقط به خاطر یک علاقه ضمنی میخوای برنامه نویسی رو شروع کنی و دنبال سرگرمی هستی زیاد فرقی نمیکنه که ار چی و کجا شروع کنی

اما اگر میخوای به صورت یک فعالیت تجاری به برنامه نویسی نگاه کنی باید خیلی بیشتر و گسترده تر برای شروع کارت تحقیق کنی
بر خلاف تصور اکثر مردم , در ایران و در حیطه برنامه نویسی و مهندسی نرم افزار رقابت خیلی خیلی سخت تر از سایر حیطه های مهندسی هست
خدا میدونه هر سال چند هزار تا مهندس نرم افزار تو ایران فارغ التحصیل میشن که اغلب به دلیل نبودن فرصت شغلی مناسب یا بیکار میمونن یا کاری رو انجام میدن که در شان تحصیلات و تخصصشون نیست

اینها رو نمیگم که نا امید بشی می گم که آماده بشی ...

اگر میخوای آینده شغلیت رو با برنامه نویسی گره بزنی باید قبل از هر چیزی بازار نرم افزار رو نیاز سنجی کنی
کسی که تا به حال یک پروژه تجاری نرم افزاری هم انجام نداده قطعا نمیتونه راهنمای خوبی برای انتخاب این مسیر باشه

توصیه کلی من به شما شرکت در لااقل یک دوره آموزشی حضوری و بعد هم همکاری موقت (یکی دوساله) با یک شرکت نرم افزاری هست
در این یکی دو سال قطعا تجربه های با ارزشی کسب خواهی کرد

موفق باشی.

عــــلی
14-03-2012, 18:55
بنام خدا.
سلام.

سلام علی آقا
مرسی بابت تذکرتون
باور بفرمائید من اون تاپیک رو خوندم
تو اون تاپیک شما سعی کردید یه برنامه جدید رو معرفی کنید که خیلی خوبه
ولی خب بعضی هام مخالفت کردن
راستش من چیزهاییکه گفتید رو از هیچکسی نشنیدم و از خوندن اون تاپیکم نفهمیدم حالا باید چطوری شروع کنم
شاید مشکل از دریافت من باشه.
بهر حال کاش یه تاپیک مدون و منظم وجود داشت که خیلی دقیق مرحله به مرحله بگه باید چکار گرد
کاش یه سری به تاپیک بازی wow بزنید تا ببینید که اشکالی نداره تو فرومی که در مورد کامپیوتره چند تا تاپیک هم در مورد آموزش برنامه نویسی باشه
منظورم این نبود که نظرات رو بخونید.
توی اون تاپیک در پست اول آموزش های مربوط به WPF و برنامه نویسی با تکنولوژی 2011 لینک شدند:10:.
موفق باشید.

oumadam
14-03-2012, 19:42
دوست عزیز اگر فقط به خاطر یک علاقه ضمنی میخوای برنامه نویسی رو شروع کنی و دنبال سرگرمی هستی زیاد فرقی نمیکنه که ار چی و کجا شروع کنی

اما اگر میخوای به صورت یک فعالیت تجاری به برنامه نویسی نگاه کنی باید خیلی بیشتر و گسترده تر برای شروع کارت تحقیق کنی
بر خلاف تصور اکثر مردم , در ایران و در حیطه برنامه نویسی و مهندسی نرم افزار رقابت خیلی خیلی سخت تر از سایر حیطه های مهندسی هست
خدا میدونه هر سال چند هزار تا مهندس نرم افزار تو ایران فارغ التحصیل میشن که اغلب به دلیل نبودن فرصت شغلی مناسب یا بیکار میمونن یا کاری رو انجام میدن که در شان تحصیلات و تخصصشون نیست

اینها رو نمیگم که نا امید بشی می گم که آماده بشی ...

اگر میخوای آینده شغلیت رو با برنامه نویسی گره بزنی باید قبل از هر چیزی بازار نرم افزار رو نیاز سنجی کنی
کسی که تا به حال یک پروژه تجاری نرم افزاری هم انجام نداده قطعا نمیتونه راهنمای خوبی برای انتخاب این مسیر باشه

توصیه کلی من به شما شرکت در لااقل یک دوره آموزشی حضوری و بعد هم همکاری موقت (یکی دوساله) با یک شرکت نرم افزاری هست
در این یکی دو سال قطعا تجربه های با ارزشی کسب خواهی کرد

موفق باشی.

سلام دوست عزیز
بینهایت از کمکتون ممنونم ( oumadam=shayan_tanha )
راستش یکی از ایرادات شخصیته من اینه که بحث کار و درآمدزایی رو جدی نمیگیریم. الان 26 سالمه و هنوزم نه پولی دارم نه به پول اهمیت میدم!!!! اصلا اگر حرف مردم نبود علاقه ای به کار رفتن ندارم. نه که تنبل باشم ها. معتقدم با توجه به محیط کاری تو یاان و دستمزدها واقعا حیفه که وقت رو صرف بعضی کارها کنی. الان هر جا میری میگن حقوق وزارت کار. به اون بهونه 330 تومن میدن ولی هیچکدوم از شرایط دیگه رو لحاظ نمیکنن. صبح میری و جنازه برمیگردی و لذا دیگه زندگی بی معنی میشه. اینها رو گفتم که بدونی بخاطر کار کردن نیست که به برنامه نویسی علاقه مندم. بلکه اتفاقا اگر چیزی هم باعث شه که بترسم به این سمت بیاد کارشه چون منکه لیسانسم این نیست و ضمنا دارم دیر شروع میکنم قطعا آینده کاری خوبی در انتظارم نیست لذا یکی از مهمترین موانعم برای رفتن به سمت برنامه نویسی آینده کاری بدش برای منه نه آینده کاری خوبش

راستش برا من که تو این فضا نبودم خیلی سخته که راه درست رو انتخاب کنم لذا باید دیگران مسیر رو بهم نشون بدن. ولی متاسفانه هر کی یه چیز میگه و کاملا گیج شدم. خودم تصمیم گرفتم VB بخونم و بعد برم سراغ #C
راستش نمیدونم تو چه دوره ای و کجا شرکت کنم. مجتمع فنی کلاساش گرونه. نمیدونم الانکه هیچی بلد نیستم برام قابل استفاده هست یا نه. کلاسهای جانبی رو هم شرکت کنم یا نه؟ مثلا فوتوشاپ و ICDL ?
خلاصه که هر چی خوندیم و سرچ کردیم نتونستم یه حرف واحد پیدا کنم. خیلی تشتت آرا وجود داره. ظارها روش کار اونقد ها هم مشخص نیست
مرسی

oumadam
14-03-2012, 19:48
بنام خدا.
سلام.

منظورم این نبود که نظرات رو بخونید.
توی اون تاپیک در پست اول آموزش های مربوط به WPF و برنامه نویسی با تکنولوژی 2011 لینک شدند:10:.
موفق باشید.

سلام علی آقا
تو اون تاپیک خیلی مخالفت ها با شما شده بود که من توان اینکه درستن یا نه رو ندارم
ولی بعنوان یه مبتدی اینو میتونم بگم که برای کسیکه هیچی بلد نیست شروع از WPF غلطه
چرا؟
چون حتی اگر یه مبتدی بتونه با این برنامه شروع کنه ولی بازم چون منابع آموزشیش اعم از کتاب و فیلم و کلاس و ... همه این پیش فرض رو دارن که طرف با برنامه نویسی آشناست و میخواد یه زبون جدود رو یاد بگیره لذا یه مبتدی هیچی از آموزش ها نمیفهمه
بفرض عرض میکنم خدمتتون. برای یادگیری مشتق نیازی نیست توابع مثلثاتی رو بلد باشیم ولی اگر بخواهیم از کتاب ها و کلاس های عمومی استفاده کنیم همشون این پیش فرض رو دارن که کسیکه میاد مشتق یاد بگیره حتما میدونه sin چیه و cos چیه
بهر حال من به سواد شو تعهد شما ایمان دارم
با اینکه آدم مذهبی ای نیستم ولی فکر میکنم شما آدم مذهبی، دلسوز و قابل اعتمادی هستید
در آینده حتما بیشتر مزاحمتون خواهم بود

عــــلی
15-03-2012, 10:49
بنام خدا.
سلام.
علت مخالفت ها این بود که هیچکدوم از دوستان تجربه برنامه نویسی با WPF و XAML رو نداشتند.

ولی بعنوان یه مبتدی اینو میتونم بگم که برای کسیکه هیچی بلد نیست شروع از WPF غلطه
چرا؟
دقیقاً مخالفت های دیگر دوستان هم به خاطر همین بود چون هیچ تجربه ای از تکنولوژی های 2011 نداشتند و همش اون چیزایی رو گفتند که توی دانشکاه ها به خوردشون دادند.
خیلی هاشونم مثل شما فقط شنیدند و مخالفت کردند.
من برای تمام مخالفت ها دلیل آوردم.فکر نمیکنم کسی رو توی اون تاپیک بی جواب گذاشته بودم.
در آخر هم باید خدمتتون عرض کنم که بنده وقت اضافی ندارم که به تک تک کسانی که میخوان برنامه نویسی یاد بگیرن بگم از کجا شروع کنند که موفق باشند.
من تکلیفی که روی دوشم بود رو انجام دادم.انتخاب با خودتان است.
التماس دعا.
موفق و پیروز باشید در پناه حق:11:.

oumadam
15-03-2012, 13:11
بنام خدا.
سلام.
علت مخالفت ها این بود که هیچکدوم از دوستان تجربه برنامه نویسی با WPF و XAML رو نداشتند.

دقیقاً مخالفت های دیگر دوستان هم به خاطر همین بود چون هیچ تجربه ای از تکنولوژی های 2011 نداشتند و همش اون چیزایی رو گفتند که توی دانشکاه ها به خوردشون دادند.
خیلی هاشونم مثل شما فقط شنیدند و مخالفت کردند.
من برای تمام مخالفت ها دلیل آوردم.فکر نمیکنم کسی رو توی اون تاپیک بی جواب گذاشته بودم.
در آخر هم باید خدمتتون عرض کنم که بنده وقت اضافی ندارم که به تک تک کسانی که میخوان برنامه نویسی یاد بگیرن بگم از کجا شروع کنند که موفق باشند.
من تکلیفی که روی دوشم بود رو انجام دادم.انتخاب با خودتان است.
التماس دعا.
موفق و پیروز باشید در پناه حق:11:.

جواب بقیه دوستان را نمیدونم ولی جواب من رو درست ندادید
اینکه میگوئید وقت اضافی ندارید تا به تک تک ارفاد یاد بدید چگونه شروع کنن حرف جالبی نیست. از شما میخوام یه سری به پست هایی که من میدم بزنید تا ببینید که چطور همه فروم ها رو گشتم تا هر جا چیزی بلد بودم کمک کنم
بهر حال من شما رو برای کمکم اجبار نکردم و حتی مستقیما درخواستی هم از شما نکردم
استدلال من این است:حتی اگر این زبان مورد اشاره شما را یک مبتدی بتواند به راحتی یاد بگیرد از اونجا که منابع و کلاس های عمومی آموزش این زبان پیشفرض آشنایی مخاطبانش را با زبان های دیگر دارد برای مبتدی قابل استفاده نیست
پ.ن: ضمنا تکلیفی بر عهده شما نیست. بهتر است بنده تکلیف نباشید بلکه بنده نتیجه باشید. ما مامور به تکلیف نیستیم مامور به نتیجه ایم. تکلیف محوری منجر به "تعطیل" میشود. عمل پیامبر اسلام و ائمه شیعه هم براساس نتیجه بود نه تکلیف.

delphidark
15-03-2012, 18:20
سلام دوست عزیز
بینهایت از کمکتون ممنونم ( oumadam=shayan_tanha )
راستش یکی از ایرادات شخصیته من اینه که بحث کار و درآمدزایی رو جدی نمیگیریم. الان 26 سالمه و هنوزم نه پولی دارم نه به پول اهمیت میدم!!!!

چه اخلاق جالبی... !
تا به حال یک خط کد هم که ننوشتین ... پس چه علاقه ای به برنامه نویسی دارین ؟

راستش برا من که تو این فضا نبودم خیلی سخته که راه درست رو انتخاب کنم لذا باید دیگران مسیر رو بهم نشون بدن. ولی متاسفانه هر کی یه چیز میگه و کاملا گیج شدم. خودم تصمیم گرفتم VB بخونم و بعد برم سراغ #C
راستش نمیدونم تو چه دوره ای و کجا شرکت کنم. مجتمع فنی کلاساش گرونه. نمیدونم الانکه هیچی بلد نیستم برام قابل استفاده هست یا نه. کلاسهای جانبی رو هم شرکت کنم یا نه؟ مثلا فوتوشاپ و ICDL ?
خلاصه که هر چی خوندیم و سرچ کردیم نتونستم یه حرف واحد پیدا کنم. خیلی تشتت آرا وجود داره. ظارها روش کار اونقد ها هم مشخص نیست
مرسی

بله هر کسی یک چیزی میگه
هر کس به تناسب سن و تجربه و علاقه و تعصب و ... یک چیزی میگه
تو همه مسائل زندگی همین تضاد ها هست نه فقط تو برنامه نویسی
این مسئولیت شماست که ببینید چه کسی منطقی تر صحبت میکنه .

و یک چیز دیگه ... شما پرسیدین که ICDL شرکت کنم یا نه ؟!
معنیش اینه که مهارت های ICDL رو هم بلد نیستین .

ولی باز هم با این سطح از معلومات هم من به شما مستقیما #C رو توصیه میکنم (البته اگر میخواید با زبان های مایکروسافتی شروع کنید.)

شروع کار خیلی خیلی ساده تر این چیزی هست که فکر میکنید
شما ویژوال استودیو رو نصب کن و چند نمونه کد آماده هم دانلود کن و بعد میبینی که چیز ترسناکی وجود نداره ...
فیلم های آموزشی خیلی خوبی هم در اینترنت هست

در ابتدا کارتون شبیه یک جور بازی میمونه ! یک سری چیزها رو درگ و دراپ میکنید و خودتون هم نمیدونید که چرا و چه اتفاقی در پشت صحنه داره میوفته ! اما به مرور به همه مفاهیم مسلط میشید.

سمت خانواده بیسیک به هیچ وجه نرید ! چون تبدیل میشید به یک برنامه نویس شلخته و عادات بدی تو برنامه نویسی پیدا میکنید در نهایت هم کوچ کردن از ویژوال بیسیک به #C براتون عذاب آور میشه.

اما یک توصیه نهایی :
مثل خیلی دیگه از مشاغل و حوزه های کاری در کشور ما ،در حیطه نرم افزار هم واسطه گری و خرید و فروش حرف اول رو میزنه و تولید ارزش چندانی نداره

باید عاشق برنامه نویسی باشی تا بتونی با این شرایط کنار بیای .

oumadam
15-03-2012, 20:15
چه اخلاق جالبی... !
تا به حال یک خط کد هم که ننوشتین ... پس چه علاقه ای به برنامه نویسی دارین ؟

بله هر کسی یک چیزی میگه
هر کس به تناسب سن و تجربه و علاقه و تعصب و ... یک چیزی میگه
تو همه مسائل زندگی همین تضاد ها هست نه فقط تو برنامه نویسی
این مسئولیت شماست که ببینید چه کسی منطقی تر صحبت میکنه .

و یک چیز دیگه ... شما پرسیدین که ICDL شرکت کنم یا نه ؟!
معنیش اینه که مهارت های ICDL رو هم بلد نیستین .

ولی باز هم با این سطح از معلومات هم من به شما مستقیما #C رو توصیه میکنم (البته اگر میخواید با زبان های مایکروسافتی شروع کنید.)

شروع کار خیلی خیلی ساده تر این چیزی هست که فکر میکنید
شما ویژوال استودیو رو نصب کن و چند نمونه کد آماده هم دانلود کن و بعد میبینی که چیز ترسناکی وجود نداره ...
فیلم های آموزشی خیلی خوبی هم در اینترنت هست

در ابتدا کارتون شبیه یک جور بازی میمونه ! یک سری چیزها رو درگ و دراپ میکنید و خودتون هم نمیدونید که چرا و چه اتفاقی در پشت صحنه داره میوفته ! اما به مرور به همه مفاهیم مسلط میشید.

سمت خانواده بیسیک به هیچ وجه نرید ! چون تبدیل میشید به یک برنامه نویس شلخته و عادات بدی تو برنامه نویسی پیدا میکنید در نهایت هم کوچ کردن از ویژوال بیسیک به #C براتون عذاب آور میشه.

اما یک توصیه نهایی :
مثل خیلی دیگه از مشاغل و حوزه های کاری در کشور ما ،در حیطه نرم افزار هم واسطه گری و خرید و فروش حرف اول رو میزنه و تولید ارزش چندانی نداره

باید عاشق برنامه نویسی باشی تا بتونی با این شرایط کنار بیای .

سلام دوست عزیز
ممنون بابت توجه و کمکتون
با اکثر حرفاتون موافقم
نمیدونم اینکه آدم یه خط کد نوشته باشه یا نه چه تاثیری در علاقش به برنامه نویسی داره
تو حوزه مسائل مهارتی مثل برنامه نویسی و اصولا علوم کامپیوتر سه سطح مطرحه
1. علم
2. مهارت
3. مدرک

من تو زمینه کامپیوتر هیچ مدرکی ندارم چه ICDL باشه چه دکترای کامپیوتر
از نظر علمی خب به بعضی از مهارت های هفت گانه علم دارم و به بعضیش نه ( مثلا اکسس )
در زمینه مهارت هم باید بگم تجربه بسیار بالایی تو زمینه کامپیوتر دارم و از خیلی از لیسانسه های کامپیوتر تو زمینه تجربی قوی ترم ( خواهرم ترم هشته نرم افزاره ولی اینکه سوادش چقده بماند )

پس اینکه گفتم ICDL برم از جهت مدرکی بود. چون بعضی کلاس ها میگن باید فلان دوره را رفته باشی و این پیشنیازشه. روی پیشونی کسی هم ننوشته که مهارتش چقده و فقط مدرکه که قابل استناده.

در زمینه بازار کار هم باید بگم تنها مشکلم همینه. بعضی گمان میکنن ممکنه به طمع بازارکار بهتر میخوام بنرامه نویسی یاد بگیرم ولی اینطور نیست وگرنه میرفتم حسابداری یاد میگرفتم و با هزار و یک عدد پارتی ای که دارم دستم رو یه جا بند میکردم ولی خب شخصیتا آدم پولکی نیستم و بیشتر دنبال حال و هول خودم هستم تا پول. در واقع دوس دارم وقتم رو صرف خودم و علایقم کنم تا صرف پول یا صاحب کارم یا دختر مردم!!!!!!!!

من تصمیم گرفتم ویژوال بیسیک رو با کتاب "برنامه نویسی مقدماتی" که کتاب دبیرستان کارو دانشه شروع کنم بعد هم برم سراغ #C
البته بعد از عید هم اگر لازم شد کلاس میرم ( بنظر شما چه کلاسی برم؟ #C؟ کجا؟ مجتمع فنی؟ فرهنگسرای IT ؟ قیمت مجتمع 10 برابر فرهنگسراست!!!) ضمنا سعی میکنم کمی که راه افتادم سریع برم یه جا کار آموزی رایگان. فکر میکنم اینطوری زود راه بیفتم. اولین ثبت نام علمی کاربردی رو هم مینویسم ولی میمرم مجددا درس بخونم تا مدرک کامپیوتر هم داشته باشم تا مدرک دانشگاهی هم داشته باشم
مرسی بابت کمکتون

Reyhaneh1.6
02-04-2013, 22:25
سلام دوستان
من این درخواست کمک رو برای خودم بعنوان یه پست یه جا گذاشتم ولی نمیدونم اصلا چی شدش!
اصلا گم و گورش کردم
هر چی هم این جا رو گشتم ندیدم جای مشخصی باشه که توش افرادیکه هیچی بلد نیستن رو راهنمائی کرده باشن که باید چطوری شروع کنن و چطوری ادامه بدن
بعنوان یه عضو تازه وارد به خودم این اجازه رو دادم یه تاپیک برای کمک به امثال خودم بزنم

لطفا افرادی مثل منم رو هم کمک کنید
باور کنید ما از همه بیشتر نیاز به کمک داریم

در مورد خودم بگم که خیلی سخته که سنت بالا باشه ولی دانشت نسبت به موضوعات مورد علاقت پائین باشه
از اونا هم بدتر اینکه بیکار باشی

من لیسانس فلسفه دارم. عشقمم کامپیوتر، فلسفه و روانشناسیه
هیچوقت نتونستم در مواجهه با افرادیکه فکر فلسفی قوی ای ندارن، اونها رو درک کنم و با هاشون ارتباط خوبی برقرار کنم

نمیدونم شما ها که برنامه نویسی رو خوب یا حتی خیلی خوب بلدید میتونید کسی رو که 26 سالشه، از کامپیوتر فقط در حد ICDL اطلاعات داره، بیکاره ولی خیلی دوس داره برنامه نویسی رو یاد بگیره و خصوصا تو زمینه security و game فعالیت کنه را درک کنید یا نه

میخواستم ببینم اینجا جوونمردی هست که دست ما رو بگیره و بشینیم شاگرد کلاس اکابرش؟
یه راه رفته ای که بتونه ما رو از راهی ببره که لااقل حالاکه دیر تو باغ اومدیم لااقل زود آشنا شیم و بتونیم قبل پائیز از زیبائی های باغ استفاده کنیم

میخاستم راهنمائیم کنیم اصلا تو این سن و با وضعیت هفل هشت و بیکاری و وضع اقتصادی و ... صلاح هست بیفتم دنبال یادگیری برنامه نویسی؟
میدونم ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس ولی خب آدم باید واقع نگر باشه
تعریف از خود نباشه ( که هست ) آدم باهوشی هستم. دیپلمم ریاضیه و از ریاضی هم سر در میارم. تو سوم دبیرستان تو درس مبانی کامپیوترم عشق فلوچارت نویسی بودم ولی خب مسیر زندگی ما رو برد بسمت علوم انسانی و فلسفه و نشد که دیگه دنبال دانش تخصصی کامپیوتر برم

اونهائیکه میگن دیر نشده بزرگواری کنن و بگن از کجا شروع کنم. اول چی بعد چی و بعد بعدش چی؟
من مجرد و بیکارم. لذا حاضرم تو تهران برا هر کی که خدائی مرامش رو داشته باشه بصورت کار آموز رایگان هم کار کنم هم چیز یادبگیرم

سلام من در آدرس زیر در پاسخ سوالتون ( در قسمت جاوا)یه جواب گذاشتم که امید وارم به دردتون بخوره.