مشاهده نسخه کامل
: میشه ذهن رو متوقف کرد؟
سلام دوستاااااان!
آیا شما تا به حاال تونستین یه لحظه فکر نکنین؟ یعنی ذهنتون را ساکت کنین؟ من دنبال راههای عملی میگردم که حنبه اطلاعاتی و کتابی نداشته باشه. مثلا شما تا حالا خودتون ازش استفاده کرده باشین و نسبتا موفق باشین. (منظورم خوردن قرص و این حرفا نیستا). البته میدونم یه کم عجیب و غریبه.
از ناظرای عزیز این انجمن هم خواهش میکنم پستم رو به نمیدونم انجمن های دینی و روانشناسی و اینا منتقل نکنه چون این جا فکر کنم بیشتر بیننده داشته باشه. سپااااااااااااس!
Shadow-Man
05-03-2012, 00:12
من قبلا ها یه دندون خراب داشتم که هر موقع دردش رو نمی تونستم تحمل کنم میرفتم کلوپ بازی و یه ساعت پلی استیشن بازی میکردم وقتی برمیگشتم دردم فوق العاده کم شده بود.
وقتی بازی میکنید دیگه به بازی فکر میکنید نه به چیز دیگه
فیلم، تلوزیون، رانندگی و.... و کلا هر چیزی که به تمرکز و توجه ذهن داشته باشه کمک میکنه
امیدوارم کمک کنه
من قبلا ها یه دندون خراب داشتم که هر موقع دردش رو نمی تونستم تحمل کنم میرفتم کلوپ بازی و یه ساعت پلی استیشن بازی میکردم وقتی برمیگشتم دردم فوق العاده کم شده بود.
وقتی بازی میکنید دیگه به بازی فکر میکنید نه به چیز دیگه
فیلم، تلوزیون، رانندگی و.... و کلا هر چیزی که به تمرکز و توجه ذهن داشته باشه کمک میکنه
امیدوارم کمک کنه
سلام دوست عزیز. درسته اینایی که گفتین همه موجب تمرکز فکر میشه. واسه همینه که یهو دو سه ساعت داری بازی میکنی و هیچ از گذشت زمان متوجه نمیشی. تخمه شکستن هم همینطوره! ولی باز هم به نظر من ذهن فعاله یعنی مشغول یه چیزی (حالا بازیه، فیلمه و ...) . اصلا میخوام جنب و جوش ذهن رو کم کم پایین بیارم. فک میکنین میشه؟:13:
واقعا بده !
کاش یه راهی باشه ... منم انقدر ذهنم مشغوله که وقتی یه نفر داره با من صحبت میکنه من دارم به یه جای دیگه فکر میکنم (اصلا نمیفهمم چی میگه ) و اصلا بعد از بحث هیچ چیزی از حرفای طرف تو ذهنم نیست....
amir h1999
05-03-2012, 17:18
باید تو دلت بگی:
ذهن آزاد؛ذهن آزاد.....!!!
بعد میبینید که چه راحت میشه
واقعا آرامش می گیری
(البته باید سعی کنی و تمرین)
tosan622
06-06-2012, 15:14
بله . من این کار رو خیلی راحت انجام میدم . خلا کامل توی ذهن. راه خاصی ندارم. فقط به هیچ چیز فکر نمیکنم . البته معمولا بیشتر از 10 ثانیه نمیشه. شاید روشهای مدیتیشن و یا تی ام بتونه بهتون کمک کنه
اون در عرفان های شرقی میشه چیتا دیگه ذهن نیست
Reza31001
06-06-2012, 16:23
5-6 سال پیش خیلی تو کف این موضوع بودم ولی تهش به جایی نرسیدم
همش با خودت بگی به هیچی فکر نکن یا فکر آزاد و ... فایده نداره چون بالاخره به همون جمله داری فکر میکنی!
شما دنبال ریست فکری هستی. خواب یه درمونه.
به جز این اطلاعی ندارم.
mohsen_gh1991
06-06-2012, 22:32
دوست من این کار غیر ممکنه. به طوری که میگن اگه فقط دو ثانیه فکر نکنی(یعنی مغزت فعالیت نکنه) مرگ انسان رو در پی داره. پس سراغش نرو که نمیتونی. و دلیل دیگه اینکه عملکرد مغز غیر ارادیه و نمیتونی به میل خودت فکرتو فریز کنی
به نظر من شما نمیخوای فکرت رو متوقف کنی، میخوای از بعد زمان و مکان خارج بشی
درست میگم؟
vivabarca
07-06-2012, 00:50
بله . من این کار رو خیلی راحت انجام میدم . خلا کامل توی ذهن. راه خاصی ندارم. فقط به هیچ چیز فکر نمیکنم . البته معمولا بیشتر از 10 ثانیه نمیشه. شاید روشهای مدیتیشن و یا تی ام بتونه بهتون کمک کنه
البته اون موقع که به هیچ چیز فکر نمی کنید، ناخودآگاه دارید به این فکر می کنید که به هیچ چیز فکر نمی کنید ! :31: فکر نمی کنم خلاء فکری به صورت ارادی امکان پذیر باشه
بد نیست یه سر برید هند. اونجا مرتاض ها کارهای ماورالطبیعی زیادی انجام میدن که رابطه مستقیمی با کنترل روح و مغز داره.
Sent from my LG-P970
tosan622
07-06-2012, 22:40
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::4 6::46::46::46::46::46:
tosan622
07-06-2012, 22:41
البته اون موقع که به هیچ چیز فکر نمی کنید، ناخودآگاه دارید به این فکر می کنید که به هیچ چیز فکر نمی کنید ! :31: فکر نمی کنم خلاء فکری به صورت ارادی امکان پذیر باشه
نه . اصلا به اینکه به هیچ چیزی فکر نکنم هم فکر نمیکنم. فکر و ذهنم کاملا خالی میشه. دقیقا به هیچ چیزی فکر نمیکنم. این کار کاملا عملیه . فقط بیشتر اوقات بعد از حدود 10 ثانیه آدم حواسش پرت میشه و ناخودآگاه این حالت از بین میره . البته شاید هیچ فایده ای نداشته باشه ولی تمرین جالبیه
farhad_realmadrid
07-06-2012, 23:53
سلام،
بهتره قبل از شروع یه کاری، اگه ذهنتون خیلی مشغوله، یک دقیقه چشماتون ببند، به هیچی فکر نکن، بعد چشماتو باز کن ذهنت کاملا باز میشه خیلی راحت میتونی روی کارت تمرکز کنی، اولش مشکل داره ولی انقدر تکرار کن تا به نتیجه برسی.
punisher3
08-06-2012, 00:04
موسیقی آرام بخش هم میتونه کمک کنه!:20:
1- اول از همه شما باید قدرت تمرکز تون رو بالا ببرید مقاله و آموزش بالا بردن تمرکز در انیترنت موجود هست؟
2- بعد از تمرکز با علم کندالینی آشنا بشی؟
3- کتاب قدرت های ناشناخته انسان (نوشته محمد مهدی علیخواه) رو گیر بیاری
این چیزا رو که انجام دادی تازه میفهمی زمان و مکان چی هست
حالا تو کتاب قدرت های ناشناخته انسان تک وتوک آموزش هایی در این زمینه که شما بتونی از زمان و مکان خارج بشی هست اون ها رو تمرین میکنی تا بالاخره از زمان و مکان خارج بشی (یه چیزی شبیه این میشه وقتی از زمان و مکان خارج میشی در 1 ثانیه شما بصورت نسبی ساعت ها در یک دنیای دیگه زندگی میکنی)
به همین راحتی نمیشه باید تمرکز قوی داشته باشی (تمرکز هم نسبی در تمام افراد)شما باید قدرت تمرکزتون رو بالاببرید.
برای این که راحتر بتونید زمان و مکان رو درک کنید باید نظریه نسبیت انیشتین رو مطالعه کنید.
برو رو یک کاغذ سفید یه نقطه سیاه یا طیره بکش و بچسبون به یک دیوار سفید تو اطاق،
حلا خودت هم بشین روبه روی اون با دید مستقیم به اون کاغذ و اون نقطه سیاه نگاه کن 1- نگاه کن 2- به نقطه سیاه دقت کن 3- نباید ذهنت منحرف بشه اگر منحرف شد سعی کن فقط نقطه سیاه رو در فکرت ببینی 4 - حالا شروع کن به تمرکز رو اون نقطه سیاه 5- حق پلک زدن نداری 6 -اونقدر پلک نمیزی تا اینکه فکر میکنی روی چشمات خشک شده(توجه داشته باشید تمرکز اونقدر باید بالا باشه که متوجه خشک شدن چشمتون نمیشید)7- کم کم جریان خون به چشم های شما کمتر میشه 8 برای چند لحظه تصویر محوه میشه وفقط سیاهی مبینید(اینجا خیلی مهمه همه اینجا کم میارن تو تمرکز،تمرکز نباید از بین بره) بعد یواش یواش تصاویر کاملا تخیلی میبینید(دفعه اول اینجوریه) شما بعد از اینکه چند بار این کار رو میکنید دیگه تصویر تخیلی نمیبینید کلا انگار وارد دنیای دیگر مشید که لحظه های ای خوش خیلی توش زیاد هست 9 -وقتی شما تمرکز رو رها میکنید وقتی به خودتون مییاید فکر میکنید 2 یا 3 ساعت تو اون دنیا بودید در صورتی که همه اون لحظاتی که جلوی چشمان شما بود فقط 1 دقیقه یا شاید کمتر از 20 ثانیه از وقت شما رو گرفته
لحظه ای که فکر شما متوقف میشه اینجاست شما در حدود 5 یا 6 دقیقه هنگ ممیونید چون تا به حال همچین چیزی رو ندیده بودید فکر خود آگاه تون توقف میکنه خودکار انگار دست خودتون نیست همینجوری هنگ میمونید بعد یواش یواش فکر تون راه میوفته.
ملا نصرالدین
08-06-2012, 11:34
ببخشید اون دنیایی که بعد تمرکز واردش میشیم دقیقا کدوم دنیاست؟یه کم ترسناکه
من معمولا راحت میتونم ذهنم رو ساکن کنم،یعنی به هیچی فکر نکنم.البته یه مدت کوتاه.ولی تا حالا به ذهنم نرسیده بود که بخوام به قول شما از قید زمان و مکان رها بشم. به نظر من این حالت ارتباط نزدیکی با نفس کشیدن داره. مشخصه که با تنفس نامنظم نمیشه این حالت رو تجربه کرد. تو اون زمان کوتاهی که به اصطلاح ذهن خالیه ،دم و بازدم محدوده. منظورم این نیست که نفس رو حبس کنم!منظورم اینه که خیلی کمتر نفس بکشم یا بهتر بکم:حجم اکسیژن مبادله شده با دنیای خارج کم میباشد !.!
ببخشید اون دنیایی که بعد تمرکز واردش میشیم دقیقا کدوم دنیاست؟یه کم ترسناکه
والا من هم نمیدونم اسم اون دنیا چی هست ولی میدونم توحم نیست به نظرم واقعی هست(دروغ نیست) نمیشه انکارش کرد اصلا یه حس دیگست با اون 6تا حسی که تو این دنیا داریم فرق داره ، نه از نظر من ترسناک نیست انگار همه چیزهایی که میبینیم واقعا ندیدیم ولی انگار اون هارو میشناسیم ولی برای من که خیلی جالب بود انگار یه دنیای دیگه هست شبیه خواب هست ولی انگار خواب نیست
ببخشید این جوری مبهم توضیح میدم ولی انگار نمیشه با جمله توصیف کرد
من معمولا راحت میتونم ذهنم رو ساکن کنم،یعنی به هیچی فکر نکنم.البته یه مدت کوتاه.ولی تا حالا به ذهنم نرسیده بود که بخوام به قول شما از قید زمان و مکان رها بشم. به نظر من این حالت ارتباط نزدیکی با نفس کشیدن داره. مشخصه که با تنفس نامنظم نمیشه این حالت رو تجربه کرد. تو اون زمان کوتاهی که به اصطلاح ذهن خالیه ،دم و بازدم محدوده. منظورم این نیست که نفس رو حبس کنم!منظورم اینه که خیلی کمتر نفس بکشم یا بهتر بکم:حجم اکسیژن مبادله شده با دنیای خارج کم میباشد !.!
یکی از تمرین های که هندی ها انجام میدن این هست
1- نفس(اکسیژن) رو طی 5 ثانیه (1001.1002.1003.1004.1005)میکشید (میبرید داخل سینه)
2- حالا باید 5 ثانیه(1001.1002....) اکسیژن رو داخل سینه نگه دارید
3- سخت ترین قسمت اینجاست شما باید طی 5 ثانیه(1001.1002....) نفس رو بدید بیرون این حرکت سوم خیلی سخته دقت کنید اگر نتونستید دوباره از اول شروع کنید باید 20 یا 30 بار تمرین کنید تا مرحله سوم رو بخوبی انجام بدید(تمرکز خوبی باید داشته باشید)
(من هر شب تمرین میکردم بالخره بعد از 10 یا 11 شب تونستم بخوبی انجام بدیم)
4- حالا فرض میگیریم مراحل بالا رو تو نفس کشیدن رو بخوبی انجام میدید یعنی هر موقع که بخواهید میتونید با تمرکز این 3 مرحله رو پشت سرهم انجام بدید
5- تو یه اطاق نیم تاریک و که سکوت تمام فضای اطاق رو گرفته باشه یعنی هیچ صدای خاصی نباشه(برای تمرکز بهتر میگم ساکت باشه) دراز بکشید خیلی ریلکس باشید اول ماهیچه های دست رو ریلکس کنید دوم ماهیچه های پا بعد هر جای بدن تون رو که راحت نیست رو ریلکس یا راحت کنید (برای تمرکز بیشتر میگم)
به چشم ها رو ببندید وشروع کنید به نفس کشیدن و اون 3 مرحله اول رو انجام بدید اونقدر این طرز نفس کشیدن رو تکرار کنید تا بشه ناخداگاه هر موقع که اون تمرکز بره تو قسمت ناخداگاه شما از زمان و مکان خارج میشید، البته شما قبلش هم متوجه میشید که دارید از زمان و مکان خارج میشید(چون تصویر خاص اون دنیا جلوی چشمان شما یواش یواش شکل میگیره)
یه نکته رو بگم باید قلبا و عشق داشته باشید برای خارج شدن از زمان و مکان تا اونجا زیبایی ها رو ببینید(نمیدونم چرا اینجوری ها از روی تجربه میگم)
ولی اگر از روی کنجکاوی جستوجو گری از زمان ومکان خارج بشید اونجا چیز های زیبایی نمیبیند (باز هم میگم انگار اونجا یه جای دیگه هست قوانینش فرق داره انگار، نمیدونم چرا اینجوریه )
mrabbani
08-06-2012, 13:34
استفاده از نوروفیدبک و بیوفیدبک ... من رفته بودم طرف گفت تیم ملی شطرنج و تیر اندازی زیاد ازش استفاده می کنند ... یکی از علتهای شلوغی ذهن اضطراب هست که بعد باعث وسواس فکری می شه که دائما ذهن شما نا خواسته شلوغه ... واسه رفعش هم یکی از راهاش tms هستش ... ( الکترومغناتیس درمانی ) ...
meisam317
08-06-2012, 16:48
استفاده از نوروفیدبک و بیوفیدبک ... من رفته بودم طرف گفت تیم ملی شطرنج و تیر اندازی زیاد ازش استفاده می کنند ... یکی از علتهای شلوغی ذهن اضطراب هست که بعد باعث وسواس فکری می شه که دائما ذهن شما نا خواسته شلوغه ... واسه رفعش هم یکی از راهاش tms هستش ... ( الکترومغناتیس درمانی ) ...
نورو فید بک در اصل برای مبتلایان به بیش فعالی کمبود توجه هستش ( یکی مثل من ) متاسفانه هزینه هر جلسه ان 40 به بالا هستش دستگاهش 1500 دلا به بالا :41:
به خاطر همین بیماری من نمی تونستم حتی برای 10 دقیقه حواسم رو متمرکز بکنم :9:و کتاب یا درس بخونی ولی با مدیتیشن و مراقبه 3 ماهه هر روزه الان وضعم خیلی خیلی بهتر شده :46:یه جورائی مدیتیشن و مراقبه همون تاثیر نوروفیدبک رو داره ولی در مدت خیلی کمتر
راستش من دو سال دنبال روش های این کار بودم و بالاخره موفق شدم ولی واقعا کار سختیه برای انجامشم راحت ترین کار اینه که اول نفست رو نگه داری سپس برای یک لحظه سعب کنی به هیچی فکر نکنی
راستشو بخوای توضیحش سخته و مدت طولانی هم نمبیشه این کارو کرد حداکثر 10 ثانیه که اونم خیلی سخته فقط در حالتی که هیچی اطرافت نباشه که حواستو پرت کنه
راستش من دو سال دنبال روش های این کار بودم و بالاخره موفق شدم ولی واقعا کار سختیه برای انجامشم راحت ترین کار اینه که اول نفست رو نگه داری سپس برای یک لحظه سعب کنی به هیچی فکر نکنی
راستشو بخوای توضیحش سخته و مدت طولانی هم نمبیشه این کارو کرد حداکثر 10 ثانیه که اونم خیلی سخته فقط در حالتی که هیچی اطرافت نباشه که حواستو پرت کنه
دقیقا درست میگید کار سختیه ولی زدی تو خال دقیقا راحترین کار هیمنی هست که شما معرفی کردید
اینطور کارا نیازمند داشتن استاد و مربیه و بدون استاد خیلی سخته، متاسفانه با وجود علاقه بزرگترین مانع برای ما تو ایران اینه که استاد درست و حسابی نداریم و اگه باشن هم گمنامن و افراد خیلی کمی میشناسنشون.
من خودم خیلی علاقه مند مسائل ماوراء طبیعی و مخصوصا دیوانه مسائل و قدرتهای ذهنی هستم.
بیشتر رو تله کنیسز تمرکز کردم تو همین زمینه هم خیلی شدید به یک استاد برای تمرکز نیاز داشتم چون با تمرکز مشکل دارم، این مورد رو که دوستان میگن رو هم نمیدونم چطور اینکارو کردن ولی خیلی دوست دارم امتحانش کنم. دوستانی که میگن تجربشو دارن اگه استاد داشتن لطفا معرفی کنن و اگرم نه، در مورد روش و نحوه ی کار بیشتر توضیح بدن ممنون میشم.
اینطور کارا نیازمند داشتن استاد و مربیه و بدون استاد خیلی سخته، متاسفانه با وجود علاقه بزرگترین مانع برای ما تو ایران اینه که استاد درست و حسابی نداریم و اگه باشن هم گمنامن و افراد خیلی کمی میشناسنشون.
من خودم خیلی علاقه مند مسائل ماوراء طبیعی و مخصوصا دیوانه مسائل و قدرتهای ذهنی هستم.
بیشتر رو تله کنیسز تمرکز کردم تو همین زمینه هم خیلی شدید به یک استاد برای تمرکز نیاز داشتم چون با تمرکز مشکل دارم، این مورد رو که دوستان میگن رو هم نمیدونم چطور اینکارو کردن ولی خیلی دوست دارم امتحانش کنم. دوستانی که میگن تجربشو دارن اگه استاد داشتن لطفا معرفی کنن و اگرم نه، در مورد روش و نحوه ی کار بیشتر توضیح بدن ممنون میشم.
دوست عزیز برای راهنمایی میگم شما تمرین نفس رو که گفتم انجام بده در روز های اول شما فقط تصویر سیاه میبینید بعد یواش یواش یه ابرهایی مبینی همینطور که ادامه میدی یواش یواش یه چیزهای از اون دنیا مبینی میبینی بقیش هم که دیگه باید خودت تجربه کنی.
دوست من این کار غیر ممکنه. به طوری که میگن اگه فقط دو ثانیه فکر نکنی(یعنی مغزت فعالیت نکنه) مرگ انسان رو در پی داره. پس سراغش نرو که نمیتونی. و دلیل دیگه اینکه عملکرد مغز غیر ارادیه و نمیتونی به میل خودت فکرتو فریز کنی
سلام، من این حرف شما رو نمیتونم تائید کنم!
با چه دلیلی این حرف رو میزنید؟
این که میگن ذهن ساکن بشه منظور این نیست که تمام فعالیت های فیزیکی مغز متوقف بشه.
پس این هایی که به حالت کما میرن یا دچار مرگ مغزی میشن چرا بلافاصله نمیمیرن؟
و در آخر اینکه چرا نباید از قابلیت های پنهان وجودمون استفاده کنیم؟
سلام، من این حرف شما رو نمیتونم تائید کنم!
با چه دلیلی این حرف رو میزنید؟
این که میگن ذهن ساکن بشه منظور این نیست که تمام فعالیت های فیزیکی مغز متوقف بشه.
پس این هایی که به حالت کما میرن یا دچار مرگ مغزی میشن چرا بلافاصله نمیمیرن؟
و در آخر اینکه چرا نباید از قابلیت های پنهان وجودمون استفاده کنیم؟
یه قسمت راست مغز داریم یه قسمت چپ مغز کلا به قول معروف یه خودآگاه داریم یه ناخوداگاه
ناخوداگاه که کل عملیات قلب و فشار و.... کنترل میکنه یا به قول معروف پردازش میکنه
ما فقط میتونیم قسمت خوداگاه رو متوقف کنیم همین، متوقف کردن ناخداگاه غیر ممکن هست
تا جایی که من اطلاع دارم مرتاض های هندی هم که بعضی موقع ها میمیرن بعد 2 روز دوباره زنده میشن ، مغز شون متوقف نمیشه یعنی در واقع طی این مدت که میمیرن قلب شون از تپش وامیسته ولی طی همین مدت قسمتی در مغز شون هنوز داغ و فعال هست وفقط به خاطر همین فعال بودن همون یه قسمت از مغز شون هست که دوباره زنده میشن
آخه یه چیز هست اونم اینه که مغز و ذهن دو چیز کاملا متفاوت هستن. اولی سخت افزاره دومی نرم افزار. سرعت فعالیت ذهن رو میشه با تمرین کم کرد ولی مغز رو که بهش دسترسی نداریم.
شاید با مواد و دارو و سایر روش تاثیر گذاشت ولی این منظورم نیست. همون ذهن رو میخواستم . ممنون از نظرات سایر دوستان
meisam317
27-07-2012, 11:58
دوست عزیز برای راهنمایی میگم شما تمرین نفس رو که گفتم انجام بده در روز های اول شما فقط تصویر سیاه میبینید بعد یواش یواش یه ابرهایی مبینی همینطور که ادامه میدی یواش یواش یه چیزهای از اون دنیا مبینی میبینی بقیش هم که دیگه باید خودت تجربه کنی.
بیشتر توضیح بده لطفا
به این موضوع فکر کنید که "فکر" از چه زمانی شروع شده(بدایت فکر،اولین فکر)
خواهید دید که در این حین هیچ فکری از حافظه نمیجوشد...
کتابهای محمد جعفر مصفا را حتما بخوانید،زندگی من با خواندن این کتابها کاملا عوض شد.یا حق
Agame.Arash
02-11-2012, 00:53
به نظرم با یه مربی یو گا مشورت کن!
نخندینا!
من خالم که رفته بود می گفت یه عالمه از این حرفا تحویلت می دن...
کلا می گن می تونی کنترل بیشتری رو افکارت داشته باشی!
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
بله !
كاملا شدنيست.
فراي چيزي كه شما فكرش رو بكنيد.
با افراد معمولي مشورت نكنيد.
مي تونه بسيار پر مخاطره باشه! به قيمت زندگي.
بسيار مواظب باشيد.
بي گدار به آب نزنيد.
در پناه حق
Sent from my iPad using Tapatalk HD
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.