PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال

Devicestreet
01-03-2012, 18:57
سلام می خواستم بدونم چجوری دور لامپ اون خطه رد شد اگه براشه برای دانلود بذارین:10:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

YAHYA-PRO
01-03-2012, 19:32
دوست عزیز بار چهارم هست جای اشتباه تاپیک میزنید
چندین بار تو تاپیکاتون و پیغام خصوصی گفتم قسمت مباحث آموزشی تاپیک نزنید:13:
برای بار آخر خوهشا رعایت کنید

کدوم خط منظورته ؟ اونی که حالت ربان داره ؟

Devicestreet
01-03-2012, 22:32
دوست عزیز بار چهارم هست جای اشتباه تاپیک میزنید
چندین بار تو تاپیکاتون و پیغام خصوصی گفتم قسمت مباحث آموزشی تاپیک نزنید:13:
برای بار آخر خوهشا رعایت کنید

کدوم خط منظورته ؟ اونی که حالت ربان داره ؟
آره
کجا بذارم شما بگو چشم چرا نکنم:40:

YAHYA-PRO
01-03-2012, 22:50
تمام سوالاتتون رو اینجا مطرح کنید:10:

جواب سوالتون طولانیه فردا همین پست رو ویرایش میکنم براتون میزارمش:11:

Devicestreet
05-03-2012, 17:07
چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

mohammadrm
05-03-2012, 17:43
خب من اگه الان یک آموزش بزارم و بگم این کار و کن و اون کار رو کن میتونی انجام بدی ؟ قطعا نمیتونی و بیشتر جاها گیر میکنی و بازم میای سوال میپرسی که اینجا چی شد و اونجا چی شد !
عزیز یک شبه نمیشه ره 1000 ساله رو پیمود .
اینجور که به نظر میاد شما تو فتوشاپ یک کاربر مبتدی به حساب میای، پس بهتره با مقدمات و ابزار و امکانات فتوشاپ آشنا شی بعد اون موقع بیای سوالتو بپرسی .
موفق باشی

Devicestreet
08-03-2012, 18:00
این فروم یکی از اثار تاریخی است که کسی از این صفحه ی آن بازدید نمی کند و به من بدبخت نمی کمکد

hmd1371
08-03-2012, 18:29
این فروم یکی از اثار تاریخی است که کسی از این صفحه ی آن بازدید نمی کند و به من بدبخت نمی کمکد

ما می کمکیم : :31:

آموزش این افکت رو به ساده ترین روش براتون به صورت فیلم 2 دقیقه و 18 ثانیه ای ضبط کردم ، شاید درد شما رو دوا کنه

حجم فایل : حدود 2 mb

YAHYA-PRO
08-03-2012, 19:06
آموزش پیوست شد:10:

mohammadrm
08-03-2012, 19:36
آقا شما باید با ابزار Pen کار کنی، با این ابزار آشنایی داری ؟
من آموزش درست کنم میتونی با این ابزار کار کنی ؟
راستی عکس با کیفیتت این بود ؟!!:31:

Devicestreet
08-03-2012, 20:02
وقتی ابزار حرفه ای نداشته باشی می شه این
اره یه کمکی بلدم