ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه صدور پلاک خودرو

soroori2
27-02-2012, 20:42
سلام

دوستان این درسته که وقتی ماشین مثلا از سایپا یا ایران خودرو بخریم راهنمایی و رانندگی پلاک رو بر اساس محل صدور شناسنامه صادر می کنه ؟یعنی اگر محل تولد مشهد باشه و در تهران زندگی کنیم پلاک مشهد صادر میشه ؟چه راهی داره که پلاک همون شهر که در اون زندگی می کنیم رو بدند.

hossein.az
28-02-2012, 12:07
سلام

دوستان این درسته که وقتی ماشین مثلا از سایپا یا ایران خودرو بخریم راهنمایی و رانندگی پلاک رو بر اساس محل صدور شناسنامه صادر می کنه ؟یعنی اگر محل تولد مشهد باشه و در تهران زندگی کنیم پلاک مشهد صادر میشه ؟چه راهی داره که پلاک همون شهر که در اون زندگی می کنیم رو بدند.

نه دوست من این طور نیست .ماله ایرانخودرو را من اطلاع دارم اگه پلاک فک شده نداشته باشید,طبق شهر آدرس محل سکونت پلاک تخصیص داده میشه البته هنگام دعوت نامه یا زمان ثبت نام باید سند(اگه سند ملکی در تهران دارید یا اجاره نامه) به شرکت ارائه شود.

Lady parisa
28-02-2012, 12:17
برای سند زدن آدرس میدین به راهنمایی رانندگی بر اساس آدرسی که داده میشه پلاک صادر میشه .هیچ ربطی به محل تولد و شناسنامه نداره!
وقتی توی مشهد ماشین می خرید به نمایندگی آدرس مشهد رو میدین که پلاک میشه واسه مشهد عکسش هم برای تهران صادقه!

در ضمن شماره های جفت مثل 11 22 33 44 پلاک تهرانه که منطقه بندی! مثلا 33 مرکز صدور پلاک برای جنوب تهرانه

soroori2
28-02-2012, 19:55
برای سند زدن آدرس میدین به راهنمایی رانندگی بر اساس آدرسی که داده میشه پلاک صادر میشه .هیچ ربطی به محل تولد و شناسنامه نداره!
وقتی توی مشهد ماشین می خرید به نمایندگی آدرس مشهد رو میدین که پلاک میشه واسه مشهد عکسش هم برای تهران صادقه!

در ضمن شماره های جفت مثل 11 22 33 44 پلاک تهرانه که منطقه بندی! مثلا 33 مرکز صدور پلاک برای جنوب تهرانه

سلام

قبلا همینطور بود ولی میگن این طرح جدیده .

hossein.az
29-02-2012, 10:48
بله قبلا پلاک به صورت منطقه ای در تهران داده میشد اما الان اینطور نیست .در حال حاضر پلاک 77 در تهران داده میشه که تا یکی دو ماهه آینده تموم میشه وبعد آن پلاک 88 داده خواهد شد.

soroori2
03-03-2012, 19:49
سلام دوستان کسی میدونه عرض ال 90 با 2 تا آیینه بغل چقدره ؟آیینه های بغل برقی هستند ؟

hossein.az
04-03-2012, 09:23
سلام دوستان کسی میدونه عرض ال 90 با 2 تا آیینه بغل چقدره ؟آیینه های بغل برقی هستند ؟

سلام دوست عزیز
لطفا سوالتان را در تاپیک مربوط به خود مطرح نمائید.

sabzefosfori
07-07-2012, 00:53
سلام دوستان من شناسنامه صادر از تهران هستش محل تولد هم تهران ولی به علت مشکلات کاريم امدم شمال الان راهی هست که بتونم ماشينی که ميخرم پلاک تهران بشه

فک و فاميلا هم ته کشيدن کسی رو ديگه تهران ندارم خارج رفتن فقط يک دوست دارم که با 2 تا از دوستاش يک خونه تو تهران اجاره کردن دانشجويی :31:
اونم فکر نکنم بدردم بخره يکی هم گفت به اين بنگاه املاک يکم پول بده برات بنويسن اجاره نامه که به اسم خودت باشه ولی ارزش نداره 200 ، 300 پول بدم براش

masooumi
08-07-2012, 20:47
سلام دوستان من شناسنامه صادر از تهران هستش محل تولد هم تهران ولی به علت مشکلات کاريم امدم شمال الان راهی هست که بتونم ماشينی که ميخرم پلاک تهران بشه

فک و فاميلا هم ته کشيدن کسی رو ديگه تهران ندارم خارج رفتن فقط يک دوست دارم که با 2 تا از دوستاش يک خونه تو تهران اجاره کردن دانشجويی :31:
اونم فکر نکنم بدردم بخره يکی هم گفت به اين بنگاه املاک يکم پول بده برات بنويسن اجاره نامه که به اسم خودت باشه ولی ارزش نداره 200 ، 300 پول بدم براش

برای شما مشکلی نیست ، چون شناسنامه صادره تهران هست ، قولنامه نمی خواهد و فقط باید آدرس همون خونه تهران را بدید (همون خونه دانشجویی). فقط در مورد سایپا فکر می کنم اگر آدرس تهران بدید باید خودرو را هم در همون تهران تحویل بگیرید که این مورد را از نمایندگی سوال کنید و اگر امکانش را دارید همون نمایندگی تهران هم ثبت نام کنید.

پ ن : اصل قانونشون این هست که بر حسب محل تولد پلاک صادر میشود و اگر خواسته باشید برای شهر دیگری پلاک صادر شود باید مدارک مثل قولنامه و ... ارائه کنید ولی خوب اینجا ایران است و ...

Peugeot pars sal
29-07-2012, 15:49
من یه سوال دارم:اگه پلاک 99 هم تموم بشه اونوقت میخواهن چی کارکنند؟ خیلی دلم میخواد بدونم!:question:

hossein.az
29-07-2012, 20:48
من یه سوال دارم:اگه پلاک 99 هم تموم بشه اونوقت میخواهن چی کارکنند؟ خیلی دلم میخواد بدونم!:question:

برای تهران پلاک های زیر هم پیش بینی شده :
10-20-30-40-50-60-70-80-90

masooumi
30-07-2012, 09:43
برای تهران پلاک های زیر هم پیش بینی شده :
10-20-30-40-50-60-70-80-90

متاسفانه پلاک های فوق برای خودروهای ترانزیت بین المللی استفاده شده است (تصویر زیر) و ظاهرا پس از پایان این پلاک های فعلی باید فکر دیگری کنند دوستان (تعویض پلاک مجدد؟؟؟)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hossein.az
30-07-2012, 15:05
متاسفانه پلاک های فوق برای خودروهای ترانزیت بین المللی استفاده شده است (تصویر زیر) و ظاهرا پس از پایان این پلاک های فعلی باید فکر دیگری کنند دوستان (تعویض پلاک مجدد؟؟؟)

درسته اما پلاکهای فوق به علاوه پلاکهایی که الان هستن برای تهران معرفی شدند.
با تشکر

hossein.az
30-09-2012, 14:23
(javascript:PopupPrintWindow('[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]');)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گزارش تصویری / رونمایی از پلاک جدید خودروهای نیروی انتظامی

عصر خودرو : مراسم رونمایی از پلاک جدید خودروهای انتظامی صبح امروز شنبه باحضور سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی برگزارشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
يکشنبه 9 مهر 1391

hossein.az
24-01-2013, 09:44
... و سرانجام پلاک کلاسیک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دنیای‌خودرو- مهندس بابک وفایی: بحث صدور پلاک ویژه برای خودروهای کلاسیک و آنتیک تقریباً عمری به اندازه صفحه «کلاسیک و آنتیک» در این هفته‌نامه دارد! بارها صحبت از نهایی شدن آن به میان آمد و حتی چندی قبل تصاویری از این پلاک منتشر نیز شد اما باز هم خبری از عرضه این پلاک نبود تا جایی که بسیاری از مالکان خودروها به طور کامل داستان طولانی پلاک کلاسیک را به فراموشی سپرده بودند. //
اما در ماه جاری و پس از آنکه پلیس راهور در طرح ضربتی مبارزه با آلودگی هوای شهرهای بزرگ کشور، جلوی تردد خودروهای با سن بالا را گرفت و در این میان آن‌گونه که شنیده‌ها حکایت می‌کند، تعدادی از خودروهای کلاسیک با ارزش نیز توقیف شدند، صدای اعتراض مالکان بلند شد. هر چند این مشکل با کاهش آلودگی و البته رایزنی‌های انجام گرفته تا حد زیادی بر طرف شد اما هر چه بود مسئولان را به فکر راه چاره دائمی انداخت. داستان دنباله‌دار پلاک‌های کلاسیک از یک سو در گیر و دار ادارات و دستگاه‌ها و بخشنامه‌های مختلف گرفتار بود و از سوی دیگر در اختلاف نظرهای میان فدراسیون اتومبیل‌رانی و کانون جهانگردی اما از قرار معلوم این دو متولی پلاک‌های کلاسیک سرانجام از در آشتی درآمدند و ماه آینده به طور مشترک و البته رسمی از طرح نهایی پلاک کلاسیک رونمایی خواهند کرد.
آنگونه که در سایت فدراسیون آمده است در جلسه میان این دو سازمان که «برای هماهنگی و رونمایی از پلاک‌های خودروهای کلاسیک با حضور نائب رئیس فدراسیون و مدیرعامل کانون جهانگردی تشکیل شد، بعد از بحث و تبادل نظر و توافقات به عمل آمده مقرر گردید کانون جهانگردی و فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی و فرماندهی ناجا در ماه آینده به اتفاق نسبت به رونمایی پلاک‌های خودروهای کلاسیک اقدام نمایند و بعد از آن براساس ضوابط و مقررات FIA و کمیته کارشناسی تشخیص خودروهای کلاسیک نسبت به تحویل پلاک‌های تاریخی اقدام گردد.‌«
حضور هر سه نهاد ذیربط در امر پلاک کلاسیک در کنار هم حداقل نشان‌دهنده اتفاق نظر میان دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط در این زمینه است. این مراسم (که البته هنوز تاریخ آن مشخص نیست) هر چند بیشتر جنبه نمادین دارد اما می‌تواند آغازی باشد برای پروسه طولانی صدور پلاک‌های کلاسیک، پروسه‌ای که البته هنوز تا اجرایی شدن راه درازی در پیش دارد. با توجه به گستردگی بحث پلاک‌های کلاسیک، در شماره آینده به طور ویژه و در گفت‌وگو با مسئولین امر بیشتر به این موضوع خواهیم پرداخت تا جزییات بیشتری از نحوه صدور، فرآیند بررسی خودروها، دستگاه مسئول و ... مشخص شود.

aliiiiiii
06-02-2013, 01:20
با سلام

من یک ال90 نام نویسی کردم اولین ماشین من بود و قبلن پلاک نداشتم الان ماشین رو فروختم و بنام خریدار زدم الان باز یک سمند بصورت فروش نقدی از سایت ایران خودرو نام نویسی کردم حدود 40 روزه دیگه بدستم میرسه حالا سوال من اینه پلاک ماشین جدید چی میشه؟ باز با خود ماشین میاد؟ پلاک ماشین قبلی چی میشه؟

Mojtaba Masiha
01-03-2013, 16:30
سلام 1 ســـوال داشتم
راهنمـــــایی کنید دوستان
من ماشینمو فـــروختم و وکالت دادم که خــریدار بــره تعــویض پلاک
دوباره 1 ماشین دیگه ثبت نام کــردم
حالا قبل از اینکه مــاشینم آماده تحــویل بشه میتونم از جایی استعلام بگیـــرم که پـــلاکم کــدوم تعـــویض پلاک هستش؟؟؟

و 1 سوال دیگه اینکه به عـــنوال مثـــال اگـــر پلاک من تووی تعـــویض پلاک یـــافت آباد فک شده باشه ، من میتونم بـــرم از تعــویض پلاک میـــثم ، پلاکمو بــگیرم؟؟؟؟؟؟

Mojtaba Masiha
01-03-2013, 16:35
سلام
با اجازه دوستان!!!!!
اگـــر که پلاکتـــون از روی ال 90 فـــک شده باشه پلاک قـــبلیتون رو بهتون میــدن[
البته الان جــدیدا" ایرانخودرو سند ماشین رو تـــحویل شما میده و باید خــودتون از تعویض پلاک، پلاکتون رو بــگیرید
با سلام

من یک ال90 نام نویسی کردم اولین ماشین من بود و قبلن پلاک نداشتم الان ماشین رو فروختم و بنام خریدار زدم الان باز یک سمند بصورت فروش نقدی از سایت ایران خودرو نام نویسی کردم حدود 40 روزه دیگه بدستم میرسه حالا سوال من اینه پلاک ماشین جدید چی میشه؟ باز با خود ماشین میاد؟ پلاک ماشین قبلی چی میشه؟

irinn65
06-04-2013, 01:44
دوستان اگه قبلا ماشینی نداشته باشم از کسی بخوام کارکرده بخرم باید خودم برم تعویض پلاک یا درخواست بدم میاد در خونه؟یه توضیحی بدید ممنون میشم.

hossein.az
06-04-2013, 08:35
دوستان اگه قبلا ماشینی نداشته باشم از کسی بخوام کارکرده بخرم باید خودم برم تعویض پلاک یا درخواست بدم میاد در خونه؟یه توضیحی بدید ممنون میشم.

باید به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید

hossein.az
29-04-2013, 17:26
شماره‌گذاری‌ خودروها آغاز شد

عصر خودرو: رئیس پلیس راهور ناجا دستور از سرگیری شماره‌گذاری خودروها را صادر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو»، شب گذشته سردار اسکندر مومنی رئیس پلیس راهور ناجا دستور از سرگیری شماره‌گذاری خودروهای داخلی از امروز را صادر کرد.
شماره‌گذاری خودروهای داخلی از ابتدای امسال و در پی نامه سازمان محیط زیست به پلیس متوقف شده بود که دلیل این توقف عدم تجهیز برخی خودروها به دو ایربگ و یا عدم تولید برخی مدل‌های خودرو با استاندارد یورو 4 بود.
براساس مصوبه هیئت دولت تولید خودروهای داخلی با استاندارد یورو 4 از ابتدای سال 92 الزامی بود که به دلیل عدم توزیع سراسری سوخت با استاندارد یورو 4، این مسئله محقق نشد و دولت در مصوبه‌ای که اخیرا صادر شد، به خودروسازان مهلت داد، تا از ابتدای تیرماه خودروهای خود را با استاندارد یورو 4 تولید کنند.
همچنین خودروسازان طبق مصوبه دیگر هیئت دولت تا ابتدای تیرماه مهلت دارند، محصولات خود را به دو ایربگ مجهز کنند.
دوشنبه 9 ارديبهشت 1392

mortezaon
11-05-2013, 07:26
سلام
همه تاپیک رو خوندم دلی به نتیجه نهایی نرسیدم
که من که مثلا تو رشتم می تونم ماشینم را برم تهران پلاک کنم
ممنون می شم یکی که اطلاعات موثق داره جواب بده
با تشکر

hossein.az
14-05-2013, 08:43
سلام
همه تاپیک رو خوندم دلی به نتیجه نهایی نرسیدم
که من که مثلا تو رشتم می تونم ماشینم را برم تهران پلاک کنم
ممنون می شم یکی که اطلاعات موثق داره جواب بده
با تشکر

سلام
بله شما از رشت هم میتونید پلاک تهران بگیرید
ولی کسی که ماشین به نامش میشه
باید یا ملک مسکونی و خانه در تهران به نامش باشه و ارائه بشه
یا اینکه اجاره نامه ی رسمی از منزل در تهران داشته باشند
البته اگر پلاک فک شده داشته باشند که قبلا روی ماشینی بوده
امکانش وجود نداره و در زمان تعویض پلاک همون پلاک قبلی رو بهشون تحویل میدند
در چند صفحه قبل همین تاپیک چند نفر پرسیده بودند
باز هم اگه مشکلی بود سوال بفرمائید
موفق باشید

alone one
26-07-2013, 22:25
آقا یه چیزه جالب
ماشین ما سندش 92 هست اما پلاک 91!!!:n04:

mehdi-2009
29-07-2013, 22:28
آقا یه چیزه جالب
ماشین ما سندش 92 هست اما پلاک 91!!!:n04:

چیز عجیبی نیست پلاک که واسه ماشین تولید نمیشه پلاک از قبل اماده شده توراهنمایی رانندگی وقتی ماشینی تولید وفاکتورشد پلاک به ماشین تخصیص داده میشه

Lamanta
04-08-2013, 14:54
ما ماشین نو گرفتیم ولی پلاکش واسه قبلیت و چین و چرک خورده ، میشه تعویضش کرد ؟ المثنی ای چیزی ؟

Mahdi/s
04-08-2013, 15:22
وقتی شما ماشینی خریداری میکنی.....سند رو که به نام میزنید....پلاک رو تعویض میکنن...مگر اینکه سند به نام صاحب قبلی باشه....ولی اگه بخوایین میتونید مراکز تعویض پلاک برید اونا با دریافت هزینه ایی همون پلاک رو براتون دوباره میزنن../

masooumi
04-08-2013, 18:05
ما ماشین نو گرفتیم ولی پلاکش واسه قبلیت و چین و چرک خورده ، میشه تعویضش کرد ؟ المثنی ای چیزی ؟

همانطور که دوستمون اشاره کردند ، تشریف می بریرد مرکز تعویض پلاک و با پرداخت هزینه همون پلاک رو دوباره براتون میسازند و تحویل می دهند.

اینم مدارک و شرایط مربوط به تغییر پلاک مخدوش :

savash sh
13-10-2013, 11:30
سلام سند ماشین من به نام پدرم هست و پلاک هم به نام پدرم هست که پلاک شهرستان.من ساکن تهران هستم ایا من میتونم پلاک تهران با ادرس خونه خودم به نام خودم بگیرم ولی سند به نام پدرم باشه؟

Ezel
13-10-2013, 11:34
سلام سند ماشین من به نام پدرم هست و پلاک هم به نام پدرم هست که پلاک شهرستان.من ساکن تهران هستم ایا من میتونم پلاک تهران با ادرس خونه خودم به نام خودم بگیرم ولی سند به نام پدرم باشه؟

سلام

بله میتونید این کار رو انجام بدین و مشکلی نیست ؛ چون تعویض پلاک کاری به دفتر اسناد رسمی نداره و اگر برخی اعمال نفوذها نبود ، کلا دفترخونه ها از چرخه ی نقل و انتقال خودروها خارج میشدن مدتها پیش !

الان که سیستم انتقال قطعی سند ها اینترنی شده ، با توجه به اینکه زیرساختش مهیا نبوده ، خیلی جاها یک روز طول میکشه فرآیند سند قطعی زدن ! :دی

savash sh
13-10-2013, 11:38
برا تعویض پلاک چون سند به نام پدرم هست اونم باید باشه موقع تعویض پلاک؟

savash sh
13-10-2013, 11:40
سند به نام پدرم بمونه و به نام من نزنه من میتونم پلاک به نام خودم بگیرم با ادرس تهران؟

mohamad skystar
13-10-2013, 23:52
برا تعویض پلاک چون سند به نام پدرم هست اونم باید باشه موقع تعویض پلاک؟

باید از پدرتون وکالت بگیرین تا کارتون انجام بشه.
پلاک خودرو به نام همون شخصی میاد که سند به نامش هست.

hossein.az
15-10-2013, 15:43
سند به نام پدرم بمونه و به نام من نزنه من میتونم پلاک به نام خودم بگیرم با ادرس تهران؟

بله الان اگر بخواید با یک وکالت از پدرتون یا حضور شخص خوشون میتونید تعویض پلاک کنید به نام خودتون و بدون سند زدن
اما بعد از فروش خودرو طبق قانون فعلی خودرو اول باید به نام شما زده بشه و بعد به نام خریدار جدید
در این صورت شما 2بار هزینه خرج سند باید بپردازید
اگر زیاد ماشین نگه میدارید این کار درسته والا همون پلاک بذارید بمونه

ehsan-inventor
25-10-2013, 14:42
سلام دوستان
من یه 206 از شهرستان خریدم
تمام وجه ماشین پرداخت شده.
یه وکالت نامه از طرف فروشنده گرفتم که بیام تهران و فک پلاک کنم. که فردا یا پس فردا با وکالت نامه ای که از فروشنده دارم میرم برای فک پلاک...
بعدش چی؟ آیا میشه همون جا هم باتوجه به این که فروشنده حاضر نیست و شهرستانه سند قطعی به اسم خودم بزنم؟
یا باید دوباره برم شهرستان تا سند قطعی به اسم من بزنه؟ یا نیازی به حضور من نیست؟ یا این که چون پلاک به اسم من روی ماشین نصبه نیازی به کار دیگه ای نیست؟
تو قولنامه ای که نوشته شده و امضا کردیم نوشته شده " این برگ قولنامه جهت امضا سندها به مدت 15 روز معتبر می باشد"
من حالا نگران تاریخم. خیلی وقت ندارم. امرزو فردا میرم فک پلاک و این حل میشه. می مونه سند که نمی دونم باید سریع برم شهرستان و به نامم کنه؟
یه سوال مهم دیگه، اگه این 15 روز بگذره، فروشنده می تونه به نامم نکنه و اذیت کنه؟ یا نه باید به نامم کنه وقتی پلاک ماشین به اسم من و روی ماشین هستش؟
ممنون میشم راهنمایی کنین که باید برم شهرستان یا نه ؟ سند قطعی چطوریه داستانش و ...
مرسی.

mehdi-2009
28-10-2013, 14:16
سلام دوستان
من یه 206 از شهرستان خریدم
تمام وجه ماشین پرداخت شده.
یه وکالت نامه از طرف فروشنده گرفتم که بیام تهران و فک پلاک کنم. که فردا یا پس فردا با وکالت نامه ای که از فروشنده دارم میرم برای فک پلاک...
بعدش چی؟ آیا میشه همون جا هم باتوجه به این که فروشنده حاضر نیست و شهرستانه سند قطعی به اسم خودم بزنم؟
یا باید دوباره برم شهرستان تا سند قطعی به اسم من بزنه؟ یا نیازی به حضور من نیست؟ یا این که چون پلاک به اسم من روی ماشین نصبه نیازی به کار دیگه ای نیست؟
تو قولنامه ای که نوشته شده و امضا کردیم نوشته شده " این برگ قولنامه جهت امضا سندها به مدت 15 روز معتبر می باشد"
من حالا نگران تاریخم. خیلی وقت ندارم. امرزو فردا میرم فک پلاک و این حل میشه. می مونه سند که نمی دونم باید سریع برم شهرستان و به نامم کنه؟
یه سوال مهم دیگه، اگه این 15 روز بگذره، فروشنده می تونه به نامم نکنه و اذیت کنه؟ یا نه باید به نامم کنه وقتی پلاک ماشین به اسم من و روی ماشین هستش؟
ممنون میشم راهنمایی کنین که باید برم شهرستان یا نه ؟ سند قطعی چطوریه داستانش و ...
مرسی.
اگه وکالت فروش گرفتین میتونید برید دفترخانه وسند قطعی هم به نام خودتون انتقال بدین ولی اگر وکالت فک پلاک دارین باید اول برید تعویض پلاک بعد بافروشنده برید محضر تاسند قطعی بخوره به نام شما.....اون وقتی که گذاشتن معمولا واسه اینه که خریدارسریع فک پلاک کنه ومشکلی واسه فروشنده پیش نیاد زود اقدام کنید.

mehdi-ch
07-11-2013, 23:25

باید به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید

سلام ، من قبلاً ماشینی نداشتم و میخوام تا یکی دو هفته دیگه ماشین کارکرده بگیرم ... میخواستم بدونم زمان صدور پلاک چقدر طول میکشه در مرکز شهرستان؟ و اینکه آیا کسی که ماشین نداره میتونه درخواست صدور پلاک بده؟

hossein.az
09-11-2013, 13:44
سلام ، من قبلاً ماشینی نداشتم و میخوام تا یکی دو هفته دیگه ماشین کارکرده بگیرم ... میخواستم بدونم زمان صدور پلاک چقدر طول میکشه در مرکز شهرستان؟ و اینکه آیا کسی که ماشین نداره میتونه درخواست صدور پلاک بده؟

اگر پلاک قبلا نداشتید
همون روز پلاک به نامتون زده میشه
و پلاک تخصیص داده میشه

پلاک برای یه شماره شاسی و بدنه زده میشه
همینطور که پلاک داده نمیشه

amin_asei
01-02-2014, 13:14
سلام
چطور میشه یه پلاک رند گرفت؟

aminkhan2014
04-08-2014, 08:42
ازکجا میشه فهمید که پلاک ماشین فک شده؟اگه پلیس+10هست کارمزدش چقدره؟

hossein.az
05-08-2014, 09:35
ازکجا میشه فهمید که پلاک ماشین فک شده؟اگه پلیس+10هست کارمزدش چقدره؟
اگر تعویض پلاک کرده باشند پلاکتون فک میشه
و اگر تا 6 ماه روی ماشین قرار نگیره قیچی میشه,اگر هم معیوب باشه همون روز قیچی میشه
برای مشخص کردن فک بودنش هم میتونید برید پلیس +10
کارمزدش نمیدونم

M I S H A
16-02-2015, 14:45
سلام دوستان. یک سوال داشتم. من الان پنج شش ساله تهران ساکنم، ولی خانه سازمانی هست و سند و اجاره نامه هم ندارم. چه جوری می تونم پلاک تهران بگیرم؟:n13:

mehdi-2009
16-02-2015, 15:44
یه گواهی اشتغال از سازمانتون بگیرین به راهنمایی رانندگی که دراون آدرستون وسکونتتون تو منازل سازمانی هم ذکر شده باشه

light
11-08-2015, 13:02
یه سوال

من تو شهرستانی تو گیلان هستم 16 ساله ، میخوام ماشین بگیرم با پلاک رشت و مرکز استان چیکار باید کنم دقیقا ؟ نمیحوام پلاکم شهرستان بخوره!

محل تولدوم رشت هستش ، و اونجا هم پدرم خونه داره خودش چند تا پلاک تو بایگانیش داره ولی با ادرس ا ی مختلف پلاک میگرفته

برم از نمایندگی رشت ثبت نام ماشین کنم پلاک همونجا میخوره ؟

aminkhan2014
12-08-2015, 05:38
اگر به نمایندگی آدرس رشت بدهین چون شناستامه رشت هم دارین همون پلاک رشت بهتون میدهن و مشکلی نداره و حتما لازم نیست نمایندگی رشت اسم بنویسین

light
13-08-2015, 23:47
اگر به نمایندگی آدرس رشت بدهین چون شناستامه رشت هم دارین همون پلاک رشت بهتون میدهن و مشکلی نداره و حتما لازم نیست نمایندگی رشت اسم بنویسین
ادرس هر ادرسی میتونه باشه ؟ مهم محل تولده ؟

aminkhan2014
14-08-2015, 11:19
مهم محل تولد هست ولی من که دیدم باید باید محل تولد با آدرس اعلامی یکی باشه،خصوصا برای متولدهای تهران
اگر آدرس رشت بدهین مطمئن باشین مشکلی پیش نمیاد ولی آدرس شهرستان ممکنه موقع پلاک مشکل پیش بیاد و برای احراز سکونت ازتون سند ملکی یا گواهی اشتغال و...از رشت بخاهن
نمایندگی میتونه دقیق راهنمایی تون کنه

saeedsi
18-08-2016, 10:48
دوستان سلام من میخوام از ایرانخودرو ماشین بنویسم منتها محل تولدم تهرانه ولی محل صدور شمیران حالا یه سوال پیش میاد ایا به من پلاک تهران تعلق میگیره (99) یا پلاک شمرون (78) درضمن خودم الان ساکن کرجم میخوام ادرس تهران بدم ممنون میشم جواب بدید ؟