مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد تحویل خودرو
clickestan
25-02-2012, 20:03
سلام
من آبان ماه یه 207i تحویل نمیه دوم بهمن ثبت نام کردم ولی تا حالا ماشین رو تحویل ندادن.
نمایندگی هم جواب سربالا میده
این دیر کرد طبیعیه؟
یعنی امکانش هست خودرو رو تا قبل عید تحویل ندن؟
وضعیت قرارداد هم تو سایت ایران خودرو پیگیری میزنم مینویسه :انتقال به
عکس زیر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه جریان چیه؟
اصلا 207 کسی تحویل گرفته تو این چند روزه؟
سپاس
AmiRreZA_RAcEr
25-02-2012, 23:56
با 09644 تماس بگیر
mohamad skystar
26-02-2012, 00:01
به دلیل اینکه تقاضا برای 207 بسیار زیاد شده
شرکت با مشکل تولید همچنین تحولی مواجه هست.
دایی بنده 207 برای ثبت نام کرد زمان تحویل تیرماه بود اما شهریور تحولش دادن.
سلام. ما یه تندر از ایران خودرو ثبت نام کردیم. تحویل خرداد ه. هنوز فاکتور نشده. میخواستم بپرسم از روزی که فاکتور بشه و بعدش بره واسه صدور سند و ... تقریبا چند روز طول میکشه تا تحویل بدن؟ کسی میدونه؟
mohamad skystar
29-05-2012, 13:07
سلام. ما یه تندر از ایران خودرو ثبت نام کردیم. تحویل خرداد ه. هنوز فاکتور نشده. میخواستم بپرسم از روزی که فاکتور بشه و بعدش بره واسه صدور سند و ... تقریبا چند روز طول میکشه تا تحویل بدن؟ کسی میدونه؟
طبق تاریخی که تو قرارداد شما ذکر شده ماشین رو تحویل میدن
اگر زده باشه خرداد خوب یعنی از اول خرداد ماه تا آخر خرداد ماه وقت هست تا بهتون تحویل بدن.
عموما یک ماهه هست اگر دیر یا زود بشه کاریش نمیشه کرد .
سلام. یه سوالی داشتم. ما ماه اسفند چند روز بعد از اینکه قیمت ها رفت بالا یک تندر از ایران خودرو به قیمت 16.830 ثبت نام کردیم که ثبت نام قطعی دو مرحله ای بود که 10.100 در زمان ثبت نام و 6.730 در ماه اردیبهشت باید پرداخت میکردیم با تحویل خرداد. بعد از اینکه ثبت نام کردیم چند روز بعد در اولین روزهای فروردین قیمت تندر باز افزایش یافت و 17.087 ملیون شد. ماه اردیبهشت که شد دعوتنامه اومد و همون 6.730 رو به عنوان مبلغ مابه التفاوت تعیین شده بود که اونو به موقع پرداخت کردیم. چند روز پیش به سایت سر زدم تا وضعیت تحویل رو چک کنم دیدم که چارت وضعیت ثبت نام از آماده برای فاکتور شدن به پرداخت مابه التفاوت (که برای زمان دعوتنامه است) چند مرحله به عقب برگشته! ولی مبلغش معلوم نبود. امروز رفتم نمایندگی خانم مسئول که خیلی هم آگاه نبود گفت: ((که باید 257 تومن مابه التفاوت بدید که موقع تحویل این پولو بهتون پس میدن)). (حس کردم با اطمینان این حرفو نمیزد) این تفاوت قیمت که اون خانم گفت تفاوت قیمت روز ماشین با زمان ثبت نامه که البته 105 تومنش ماله افزایش قیمت بیمه است ولی نمیدونم بقیش مال چیه؟ آخه این فروش قطعی که دیگه افزایش قیمت نداره. کار تحویل خودرو ما هم گیر کرده. حالا موندم چیکار کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟ ممنون میشم :11:
mohamad skystar
16-06-2012, 19:03
سلام. یه سوالی داشتم. ما ماه اسفند چند روز بعد از اینکه قیمت ها رفت بالا یک تندر از ایران خودرو به قیمت 16.830 ثبت نام کردیم که ثبت نام قطعی دو مرحله ای بود که 10.100 در زمان ثبت نام و 6.730 در ماه اردیبهشت باید پرداخت میکردیم با تحویل خرداد. بعد از اینکه ثبت نام کردیم چند روز بعد در اولین روزهای فروردین قیمت تندر باز افزایش یافت و 17.087 ملیون شد. ماه اردیبهشت که شد دعوتنامه اومد و همون 6.730 رو به عنوان مبلغ مابه التفاوت تعیین شده بود که اونو به موقع پرداخت کردیم. چند روز پیش به سایت سر زدم تا وضعیت تحویل رو چک کنم دیدم که چارت وضعیت ثبت نام از آماده برای فاکتور شدن به پرداخت مابه التفاوت (که برای زمان دعوتنامه است) چند مرحله به عقب برگشته! ولی مبلغش معلوم نبود. امروز رفتم نمایندگی خانم مسئول که خیلی هم آگاه نبود گفت: ((که باید 257 تومن مابه التفاوت بدید که موقع تحویل این پولو بهتون پس میدن)). (حس کردم با اطمینان این حرفو نمیزد) این تفاوت قیمت که اون خانم گفت تفاوت قیمت روز ماشین با زمان ثبت نامه که البته 105 تومنش ماله افزایش قیمت بیمه است ولی نمیدونم بقیش مال چیه؟ آخه این فروش قطعی که دیگه افزایش قیمت نداره. کار تحویل خودرو ما هم گیر کرده. حالا موندم چیکار کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟ ممنون میشم :11:
دوست من
بهترین کار اینکه از طریق نمایندگی و شرکت پیگیری کنید.
بله امکان داره همون ما به التفاوت گرون شدن ماشین رو گرفته باشن.
hossein.az
17-06-2012, 09:56
نه دوست من کل مبلغی که پرداخت نمودید برای مابالتفاوت بیمه است .
من هم این مبلغ رو پرداخت کردم.
این مسئله هم که وضعیت قراردادتون به مراحل قبل برگشته هم عادیه.2 مرتبه تا به حال وضعیت قراردادمنم از "آماده تخصیص" به "نرمال" برگشته و بعد از چند روز درست شده.
در مورد تاریخ تحویل هم که گفتید , امیدوارم تندر 90 رو زودتر به شما بدن .مال ما(سمندef) تحویل(( 24/1 تا 28/1))بوده ولی تا حالا از ماشین هیچ ..........
djmetalboy2005
04-02-2013, 19:10
ببخشید میدونم تاپیک قدیمیه... ولی میخواستم ببینم تو کدوم سایت باید برم که ماشین ایران خودرو که ثبت نام کردم تو چه وضعیتیه؟
ممنون
hossein.az
04-02-2013, 22:16
ببخشید میدونم تاپیک قدیمیه... ولی میخواستم ببینم تو کدوم سایت باید برم که ماشین ایران خودرو که ثبت نام کردم تو چه وضعیتیه؟
ممنون
توی لینک زیر میتونید وضعیت ثبت نام خودتون را چک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mojtaba Masiha
01-03-2013, 14:39
واقــعآ اوضاع ایرانخودرو بدجور ریخته بهم
من 23/8/91 پژو 405 ثبت نام کردم
تاریخ تحویلش بهمن 91 بوده هنوز به من تحویل ندادن:n15:!!!!
خداروشکـــر قیمت قطعی ثبت نام کــردم:n09:!!!
راهی وجود داره که بتونم قبل از عید ماشینمو تحویل بگبرم؟؟؟؟؟؟
دوستان کــــــــمک کنید
مـــــــــــــــــرسی
hossein.az
01-03-2013, 15:21
واقــعآ اوضاع ایرانخودرو بدجور ریخته بهم
من 23/8/91 پژو 405 ثبت نام کردم
تاریخ تحویلش بهمن 91 بوده هنوز به من تحویل ندادن:n15:!!!!
خداروشکـــر قیمت قطعی ثبت نام کــردم:n09:!!!
راهی وجود داره که بتونم قبل از عید ماشینمو تحویل بگبرم؟؟؟؟؟؟
دوستان کــــــــمک کنید
مـــــــــــــــــرسی
راهي وجود نداره
توي سايت ايرانخودرو چك كرديد
كه توي چه مرحله اي قرار داريد؟
Mojtaba Masiha
01-03-2013, 18:04
الان حـــدود 20/25 روز هست که توو مــرحـــله پــرداخت مابه التفاوت گیــر کرده!!!
البته من پولو به موقــع پــرداخت کــردم
راهي وجود نداره
توي سايت ايرانخودرو چك كرديد
كه توي چه مرحله اي قرار داريد؟
hossein.az
02-03-2013, 01:33
الان حـــدود 20/25 روز هست که توو مــرحـــله پــرداخت مابه التفاوت گیــر کرده!!!
البته من پولو به موقــع پــرداخت کــردم
بايد تا زمان فاكتور شدن صبر كنيد راهي نداره
تازه از زمان فاكتور شدن كلي جريان ديگه پيش روست
پارس سال تاريخ ٢٠.١١.٩١فاكتور شده ولي هنوز خبري از تحويل نيست
خودتون ديگه حياب كنيد كه چه خبره
Mojtaba Masiha
02-03-2013, 13:24
واقــــــــــــــــــــعا" کاراشون مســـخــــرست
مــــــــــــرسی از راهنماییت حــسین جان
بايد تا زمان فاكتور شدن صبر كنيد راهي نداره
تازه از زمان فاكتور شدن كلي جريان ديگه پيش روست
پارس سال تاريخ ٢٠.١١.٩١فاكتور شده ولي هنوز خبري از تحويل نيست
خودتون ديگه حياب كنيد كه چه خبره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.