ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک می خواهم..!!

o.jabbari
24-02-2012, 16:58
من می خوام تا یک هفته دیگه لپ تاب بخرم...می خواهم کمکم کنید..سایت های فروش زیاد هستند ولی اول اینکه نتیجه پس نداده اند و تنها لپ تاب هایی را ارائه میکنند که در سایت برای فروش هست....

پست های قبلی هم خیلی شلوغ هستند و قیمت ها ثبات نداشته اند..
لطف برای خرید لپ تابی با قیمت نهایتا 1 میلیون تا 1 میلیون و 200 ....پیشنهادی بدهید...
ضمنا رم از 4 پایین تر نباشه ....بشه بازی نظیر gta iv رو نصب کرد ..و حتما جز DEll نباشه چون به اندازه کافی هم از dell بد دیدم و شنیدم.....
مرسی منتظر هستم :19::19::19::19:

Mr.Mazmamfi
26-02-2012, 14:30
من می خوام تا یک هفته دیگه لپ تاب بخرم...می خواهم کمکم کنید..سایت های فروش زیاد هستند ولی اول اینکه نتیجه پس نداده اند و تنها لپ تاب هایی را ارائه میکنند که در سایت برای فروش هست....

پست های قبلی هم خیلی شلوغ هستند و قیمت ها ثبات نداشته اند..
لطف برای خرید لپ تابی با قیمت نهایتا 1 میلیون تا 1 میلیون و 200 ....پیشنهادی بدهید...
ضمنا رم از 4 پایین تر نباشه ....بشه بازی نظیر gta iv رو نصب کرد ..و حتما جز DEll نباشه چون به اندازه کافی هم از dell بد دیدم و شنیدم.....
مرسی منتظر هستم :19::19::19::19:

سلام

بهترین مدل برای شما 5755 و 5750 از برند ایسر میباشد .

موفق باشید .

3rdoor
26-02-2012, 16:12
با این قیمت این مدل ها رو پیشنهاد می کنم
samsung RV818 core i5 4 DDR3 500 HDD vga: GT520 1gb
acer 5750 g core i5 4 DDR3 640 HDD vga: GT520 1gb
hp G6 - 1256 core i5 6 DDR3 640 HDD

o.jabbari
27-02-2012, 11:41
با این قیمت این مدل ها رو پیشنهاد می کنم
samsung RV818 core i5 4 DDR3 500 HDD vga: GT520 1gb
acer 5750 g core i5 4 DDR3 640 HDD vga: GT520 1gb
hp G6 - 1256 core i5 6 DDR3 640 HDD

مرسی ولی سامسنوگ نامبرده در هیچ سایت داخلی و خارجی پیدا نشد مدلش مطمئن هستید درسته ....؟

Mr.Mazmamfi
27-02-2012, 13:15
مرسی ولی سامسنوگ نامبرده در هیچ سایت داخلی و خارجی پیدا نشد مدلش مطمئن هستید درسته ....؟

فکر میکنم مدل RV518 رو ایشون پیشنهاد داده باشن .

o.jabbari
28-02-2012, 14:43
فکر میکنم مدل RV518 رو ایشون پیشنهاد داده باشن .

دستشون درد نکنه :).....البته من خودم این مدل رو خوشم اومد و هم سخت افزاری و هم رابط کاربری و ساختاری ....ولی متاسفانه بعد از تحقیق فهمیدم کارت گرافیک این مدل یک ذره دو ذره نه بلکه خیلی ها باهاش به مشکل بر می خورند ....:41::41::41: منبع هم سایت های انگیلیسی زبان بود و هنگام نصب درایور مثل این که ارتباط بین سخت افزار و نرم افزار برقرار نیمشه و باید راه حل های نامبرده را بررسی کرد
راجع به ایسر هم لب تاپ خوبی هستند ولی من یک مدت با وایو کار کردم و از نظر کلا ساختاری نه سخت افزاری مثلا ظاهر و کیبورد و ....انگار که میخوای بین گل رز و چکش یکی رو انتخاب کنی ...خیلی صفحه کلیدش کلا ویندوزش و یک جوری تو ذوقم زد البته مال دوستم و بستگانمان هردو ایسر بودند و مدلش رو نمیدونم ولی می دونم نزدیک 900 تومان خریدند

jo_jumper
28-02-2012, 17:03
دستشون درد نکنه :).....البته من خودم این مدل رو خوشم اومد و هم سخت افزاری و هم رابط کاربری و ساختاری ....ولی متاسفانه بعد از تحقیق فهمیدم کارت گرافیک این مدل یک ذره دو ذره نه بلکه خیلی ها باهاش به مشکل بر می خورند ....:41::41::41: منبع هم سایت های انگیلیسی زبان بود و هنگام نصب درایور مثل این که ارتباط بین سخت افزار و نرم افزار برقرار نیمشه و باید راه حل های نامبرده را بررسی کرد
راجع به ایسر هم لب تاپ خوبی هستند ولی من یک مدت با وایو کار کردم و از نظر کلا ساختاری نه سخت افزاری مثلا ظاهر و کیبورد و ....انگار که میخوای بین گل رز و چکش یکی رو انتخاب کنی ...خیلی صفحه کلیدش کلا ویندوزش و یک جوری تو ذوقم زد البته مال دوستم و بستگانمان هردو ایسر بودند و مدلش رو نمیدونم ولی می دونم نزدیک 900 تومان خریدند

o.jabbari عزیز ، تو اون رنج قیمت دو تا مدل رو پیشنهاد میکنم تقریبا مشخصات فنی نزدیک به همی دارن:

1- مدل HP G6 1250 SE که تو کیفیت خوبه و امتحانش رو خیلی وقته پس داده:

Windows 7 Home Basic - پردازنده Intel Core i5 - 2430M - اندازه صفحه نمایش 15.6 LED اینچ - RAM 6 گیگابایت / DDR3 - هارد دیسک 640 گیگابایت - DVD RW DL LS - کارت گرافیکی AMD Radeon 6470M - 1GB Up to 2714MB - وزن 2.55 کیلوگرم و باترینوع لیتیومی- 6Cell حدود 1180 فی
2- ACER Travel Mate 5760G :
مشخصات : پردازنده Intel Core i5 - 2450M - اندازه صفحه نمایش 15.6 LED اینچ - RAM 4 گیگابایت / DDR3 - هارد دیسک 640 گیگابایت - DVD RW - کارت گرافیکی Nvidia GT 520M - 1GB - و باترینوع لیتیومی- 6Cell

سارا1368
28-02-2012, 19:41
سلام.من دانشجوی مهندسی برق هستم و میخوام یک لپ تاپ با خوب با حداکثر قیمت 1400000 بخرم ،میشه راهنماییم کنید چه لپ تاپی بخرم بهتره ؟ و نظرتون راجع به سامسونگ و آیسر هم بگین .ممنونم

amin666
28-02-2012, 20:31
O jabbari عزیز.اگه هر از گاهی بازی می کنی و نمی خوای خیلی کم بیاره حد اقل یه لپتاپ بگیر که از gt540 پایینتر نباشه.520 فکر نکنم کلا با جزییات پایینم gta رو خوب اجرا کنه.(البته تست نکردم)مگه مثلا ریزولوشن رو خیلی بیاری پایین.اگه amd هست گرافیک باز سعی کن 5470 یا 6470 پایین تر نباشه.تازه اینا هم واسه بازی نیستن.ولیمی تونی یه جوری معمولی بازی کنی.به نطرم با توجه به بودجه تون از acer انتخابهای بهتری داری با توجه به افزایش قیمت شدبد تو این مدت.در ضمن acer5750 فکر نکنم گرافیک 520 داشته باشه الان.هرچی من دیدم 540 بوده
سارا خانوم شما هم یه کم توضیح می دادی تو چه سبک و با چه کانفیگی مد نظرتونه دوستان بهتر می تونستن راهنمایی کنن!
من خودم اول طرفدار hp ام بعد asus.ولی acer هم خیلیها تعریف می کنن با توجه به کانفیکش قیمتاش مناسبه

o.jabbari
29-02-2012, 11:13
O jabbari عزیز.اگه هر از گاهی بازی می کنی و نمی خوای خیلی کم بیاره حد اقل یه لپتاپ بگیر که از gt540 پایینتر نباشه.520 فکر نکنم کلا با جزییات پایینم gta رو خوب اجرا کنه.(البته تست نکردم)مگه مثلا ریزولوشن رو خیلی بیاری پایین.اگه amd هست گرافیک باز سعی کن 5470 یا 6470 پایین تر نباشه.تازه اینا هم واسه بازی نیستن.ولیمی تونی یه جوری معمولی بازی کنی.به نطرم با توجه به بودجه تون از acer انتخابهای بهتری داری با توجه به افزایش قیمت شدبد تو این مدت.در ضمن acer5750 فکر نکنم گرافیک 520 داشته باشه الان.هرچی من دیدم 540 بوده
سارا خانوم شما هم یه کم توضیح می دادی تو چه سبک و با چه کانفیگی مد نظرتونه دوستان بهتر می تونستن راهنمایی کنن!
من خودم اول طرفدار hp ام بعد asus.ولی acer هم خیلیها تعریف می کنن با توجه به کانفیکش قیمتاش مناسبه
مرسی از راهنماییت دوست عزیز
راجع به حرفت درسته ..من اهل بازی نیستم ..فقط عشق gta iv رو دارم و gta san که همه روزه با کامپیوتر رومیزیم بازی میکنم...بیشتر برای محل کارم می خوام....
راجع به 520 تو یوتیوب سرچ کردم اجرا میکنه ولی کارت گرافیک مورد داری هست....
یک سئوال نظرتون راجع به HP Probook 4530s چیه خوبه ....؟ gta رو که قشنگ اجرا میکرد ولی یک مورد داره اونم افزایش قیمت شدید هست فکر کنم الان یک میلیون و خورده ای شده...
hp6g خوبه ..برای gta چی :)
من کلا هدفم از خرید لب تاپ چیز دیگست حالا فکر نکنید خزم می خوام بشینم هی gta بازی کنم :46::46:

سارا1368
29-02-2012, 11:46
چرا هیچ کس راهنماییم نمیکنه؟!!!!!!:41:

o.jabbari
29-02-2012, 14:29
سارا خانم برای خرید لب تاپ اول باید هدفتون رو بگید
سامسونگ و ایسر هر دو برند های خوبی هستند , سامسونگ در طراحی ظاهری وقت زیادی می گذارد و به خاطر نام شرکت و این طراحی ها هزینه بیشتری هم دریافت میکند در کنار این عوامل نباید از خوبی های سامسونگ هم گذشت....
به طور کل در این روزها Dell زیادی تعریف نداره
بهتره برای خرید به سایت های فروش لب تاپ بروید..فاکتور ها و بررسی ها را در صورت آشنایی از بین صدها مدل بررسی و کوتاه تر کنید....پس از انتخاب سه مدل نواقص را در این سایت ها جویا شوید و سپس انتخاب نهایی را با شناخت زیاد در دست بگیرید....
من به شخصه با ایسر و وایو بسیار کار کردم و برای کار عمومی و کلی بسیار مناسب می باشند ( البته بسته به مدل)

البته با دل هم خیلی کار کردم و من ضعف های زیادی توش دیدم که به خودم و هیچکس دیگه توصیه نمی کنم....
از کل فروشنده ها هم قریب به 60 درصد خودشون برای اینکه درگیر نشن میگن Dell نخرید...
کلا برند ایسر و سامسونگ به زیبایی معروف هستند
و ایسر رو خود نماینده رسمی می گفت مرجوعی و خرابی خیلی کم دارند و کلا خر کاره
بحث اپل هم که مشخص و جداست ..بدلیل سیستم عامل متفاوت و تفاوت اساسی در طراحی سخت افزاری که به دلیل پشتیبانی نشدن( لب تاپی است که خوبی اش به اختصاصی بودن و استورهایش است ) و نداشتن نماینده رسمی در ایران برای کاربران نو کار مناسب نیست...
اگر در خارج کشور بود بحث فرق می کرد....
بهر حال..اول از همه بهتر است فاکتورهای سخت افزاری را در سایت های تخصصی سورت و انتخاب کنید
موفق باشید و پر زرق و برق

amin666
29-02-2012, 23:12
o .jabbari عزیز.من شخصا کلا همیشه برند امریکایی رور ترجیح می دم به بقیه.ولی خب دلیل نمی شه بگم مثلا asus یا بقیه بدن.Hp سری probook هم واقعا هم طراحی زیبایی داره و هم از نظر کیفیت عالیه.ولی خب مشکلات تحریم و ... هم هست دیگه.شما اپل هم بخری حتمال خرابی داره.چون الکترونیکیه. 4530هم انتخاب خوبیه با توجه به نیازتون.به نظر من از نظر کیفیت Hp و asus خیلی خوبن.hp g6 فکر کنم یه کم قدیمی شده الان.نمی دونم سری جدیدم زده یا نه.من خودم چون زیاد گیم بازی می کنم سری dv6 گرفتم که عالیه.شاید اگه گیم زیاد مهم نبود از سری probok و همین 4530 رو بر می داشتم که ارزونترم بود

Highbury
29-02-2012, 23:46

سلام.
اگه تهران هستید میتونید ایسر 5830 را تهیه کنید. لبتاب باکیفیتی هست و همچنین شیک.
سامسونگ هنوز اول راهشه و بهتره به برندهای معتبر رجوع کنید.
اگه سوالی بود بفرمایید

o.jabbari
07-03-2012, 11:41
دوستان امروز این لب تاپ رو دیدم با توجه به افزایش قیمت طراحی و سخت افزار عالی بنظر میرسه
لطفا راهنماییم کنید
خوبه
چرا به جای ایسر مارک Gate way زده

لطفا از نظر گرافیک بگید gta iv و ..:))
Acer Gateway ID 49C04h