ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی Manchester City F.C | آبی های سیتی

Hatek
23-02-2012, 17:36
نام کامل : منچستر سیتی
لقب ها : the citizens و the blue city
بنیانگذاری : 1880 در سنت مارکز ( گورتون غربی )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورزشگاه : اتحاد
گنجایش 47726 نفر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مالک : شیخ منصور بن زاید ال نهیان
مدیر : خلدون المبارک
سرمربی : روبرتو مانچینی
لیگ : لیگ برتر انگلستان

افتخارات :

جام حذفی فوتبال انگلیس :
قهرمان 5 بار :1904 , 1934 , 1956 , 1969 , 2011
نایب قهرمان 3 بار :1933 و 1955 و 1981

جام خیریه انگلیس :

قهرمان(۳بار): ۱۹۳۷،۱۹۶۸،۱۹۷۲
نایب قهرمان(۵بار):۱۹۳۴،۱۹۵۶،۲۰۱ ،۱۹۶۹،۱۹۷۳

جام اروپا

قهرمان(۱بار): ۱۹۷۰–۱۹۶۹

Hatek
24-02-2012, 14:04
مانچینی: عذرخواهی تبس را پذیرفتم؛ تبس 2هفته دیگر بازی می کند

مربی ایتالیایی در صحبتهایی اعلام کرده که به زودی ستاره آرژانتینی را در ترکیب تیمش به کار خواهد گرفت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل- روبرتو مانچینی مربی باتجربه منچسترسیتی در صحبتهایی اعلام کرد که از بازگشت تبس استقبال کرده و این ستاره آرژانتینی را به زودی در ترکیب تیمش به خدمت خواهد گرفت

مربی ایتالیایی سیتی درادامه یادآوری کرد که عذرخواهی تبس را پذیرفته و امروز ( پنجشنبه ) با این بازیکن آرژانتینی دیدار خواهد کرد

در پایان دیدار 4شنبه شب منچسترسیتی مقابل پورتو در دور برگشت رقابتهای لیگ اروپا که با برد 0-4 سیتی همراه بود، مانچینی به ایی.اس.پی.ان گفت:« من صحبتهای تبس در بیانیه اش را خواندم و روز پنجشنبه با او صحبت خواهم کرد. من عذرخواهی او را پذیرفته ام.»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fadlink%7C327%7C3550030%7C0%7C154%7CAdId%3D71602 61%3BBnId%3D2%3Bitime%3D78463523%3Bkey%3Dnews%3Aar ticle%2B2923437%2B1832%2B1822%3Bnodecode%3Dyes%3Bl ink%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .0%2F1101%2F3258235%2F0%2F154%2FADTECH%3Bloc%3D300 ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fadlink%7C3.0%7C327.0%7C3555310%7C0%7C154%7CADTE CH%3Bloc%3D300%3Balias%3DiranTS%3Bkey%3Dnews%3Aart icle%2B2923437%2B1832%2B1822%3Bkvenv%3Dproduction% 3Bkvpagetype%3Dnews%3Aarticle%3Bkvarticleid%3D2923 437%3Bkvteamid%3D%3Bkvsectionid%3D1832%3A1822%3Bco okie%3Dinfo%3B)

این درحالی است که تبس در چند ماه اخیر در سرزمین مادری اش ، آرژانتین به سر می برد. او بعد از اختلافاتی که با مانچینی در جریان دیدار تیمش با بایرن مونیخ در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا داشت، اردوی سیتی را ترک و به آرژانتین بازگشت.

مانچینی اکنون در صحبتهایی گفته :« من آن موقع گفتم که کار تبس با ما تمام است ولی یک هفته بعد از آن داستان مونیخ من تبس را به خانه ام دعوت کردم و به او گفتم: کارلوس از همه عذرخواهی کن و این داستان برای من تمام خواهد شد . به او گفتم که من هیچ مشکلی با این موضوع ندارم.»

این مربی ایتالیایی ادامه داد:« بله کارلوس می تواند دوباره برای ما بازی کند. فکر می کنم که او به دو یا سه هفته تمرین نیاز دارد و اگر به اوج آمادگی بازگردد می تواند برای تیم به میدان برود.»

سیتی با برد قاطعانه در دیدار برگشت مقابل پورتو به مرحله بعدی رقابتهای لیگ اروپا صعودکرد.

مانچو درادامه صحبتهایش درمورد این بازی گفت:« فکر می کنم بازی خوبی بود. کار سختی بود ولی ما این را از قبل از آغاز بازی می دانستیم؛ چون پورتو تیم سرسختی است.ما 0-4 بردیم و شاید این نتیجه خیلی عجیبی به نظر برسد ولی ما بردیم و به دور بعد راه یافتیم. خوب بود. مهم این بود که زود به گل برسیم ؛ ولی بعد از آن پورتو کنترل توپ و میدان را در دست گرفت و ما باید با این موضوع کنار می آمدیم.»

سرخیو آگوئرو، ادین ژکو و داوید سیلوا سه گل اول تیمشان را به ثمر رساندند و در نهایت این داوید پیزارو بود که اولین گلش برای سیتی را زد و مانچو برای این ستاره شیلیایی خوشحال بود

مربی ایتالیایی ادامه داد:« برای پیزارو خوشحالم. من او را خیلی خوب می شناسم چون او در اینتر با من بود. من برای او خوشحالم؛ چون او تنها 20 دقیقه برای تیم بازی کرد و به گل رسید. فکر می کنم او می تواند با کیفیت و تجربه ای که دارد در دو ماه آینده بازیکن مهمی برای ما باشد.»

مربی ایتالیایی سیتی در ادامه به این نکته اشاره کرد که تیمش می تواند قهرمان رقابتهای لیگ برتر و لیگ اروپا شود:« اگر این امکان وجود داشته باشد می خواهم به فینال لیگ اروپا برسیم. ما می دانیم که رقابتهای لیگ اروپا سخت است؛ چون تیمهای قدرتمندی در آن حضور دارند ولی می خواهیم به فینال این رقابتها برسیم و به همین خاطر است که با بهترین تیممان بازی می کنیم. ما 20 بازیکن خوب داریم و می توانیم در هر بازی تغییراتی را در ترکیب تیم اعمال کنیم.»

Hatek
24-02-2012, 19:42
منچسترسیتی
هارت
ریچاردز, کمپانی, لسکات, کلیشی
میلنر, یحیی توره, دی یوینگ
سیلوا, ژکو, آگوئرو

بلکبرن
رابینسون
السن, دان, هانلی, ژیوه
هویله, پتروویچ, انزونزی, پدرسون
فورمیکا
یاکوبو
مانچینی برای این دیدار همه بازیکنانش را در اختیار دارد و تنها مانند چند ماه اخیر کارلوس تبس غایب است. البته سرمربی ایتالیایی به تازگی اعلام کرد این مهاجم آرژانتینی را بخشیده و او به زودی می تواند بار دیگر برای همشهری ها به میدان برود.
در مقابل بلکیرن همچنان کریس سامبا را در اختیار ندارد ( به دلیل مصدومیت از ناحیه همسرینگ) هرچند آینده این بازیکن در بلکبرن با توجه به پیشنهاد آنژی در هاله ای از ابهام قرار دارد و احتمال استیو کین به جای او از گرنت هانلی استفاده خواهد کرد.
گائل ژیوه نیز در سمت چپ خط دفاعی به میدان خواهد رفت تا جای میشل سالگادو را پر کند.

Hatek
25-02-2012, 20:14
مانچینی: هر دیدار برای ما مثل فینال چمپیونزلیگ است

سیتی در حال حاضر با فاصله دو امتیاز نسبت به منچستریونایتد در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد و این هفته مقابل بلکبرن قرار خواهد گرفت

سایت گل- روبرتو مانچینی، سرمربی منچسترسیتی ار بازیکنانش خواست به تک تک دیدارهای باقی مانده این فصل لیگ برتر مانند دیدار فینال چمپیونزلیگ نگاه کنند.
سیتی در حال حاضر با فاصله دو امتیاز نسبت به منچستریونایتد در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد و این هفته مقابل بلکبرن قرار خواهد گرفت. در صورتی که سیتی بتواند این فصل قهرمان شود، این اولین قهرمانی آنها در لیگ برتر در 44 سال اخیر خواهد بود.
مانچو تاکید کرد با توجه به پیروزی 3-2 بلکبرن مقابل منچستریونایتد در الدترافورد، اصلا تیم حریف را دست کم نخواهند گرفت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ink=) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]|327|3550030|0|154|AdId=7160261;BnId=2;itime =187285178;key=news:article+2928505+1832+1822;node code=yes;link=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]|3.0|327.0|3555310|0|154|ADTECH;loc=300;alia s=iranTS;key=news:article+2928505+1832+1822;kvenv= production;kvpagetype=news:article;kvarticleid=292 8505;kvteamid=;kvsectionid=1832:1822;cookie=info; ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]|3.0|327.0|3555310|0|154|ADTECH;loc=300;alia s=iranTS;key=news:article+2928505+1832+1822;kvenv= production;kvpagetype=news:article;kvarticleid=292 8505;kvteamid=;kvsectionid=1832:1822;cookie=info;)

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نمی توان آسوده خاطر بود. هر دیدار برای ما مانند فینال چمپیونزلیگ است و به همین دلیل ما نیاز به تمرکز کامل داریم.
ما امروز مقابل بلکبرن قرار می گیریم و فکر می کنم هر دیدار ما تا پایان فصل دشوار خواهد بود."
وقتی در مقابل تیمی قرار می گیرید که در منطقه خطر قرار دارد، شرایط دشوارتر می شود. بلکبرن منچستریونایتد را در خارج از خانه شکست داد و ما می دانیم که آنها تیم خوبی هستند. آنها روی ضد حملات بسیار خوب کار می کنند.
آنها در دو- سه هفته اخیر هم نمایش های بسیار خوبی داشتند. آنها برای جدا شدن از قعر جدول تلاش می کنند."
با بازگشتن یحیی توره، خط میانی سیتی جان دوباره ای خواهد گرفت. مانچینی در مورد این ستاره ساحل عاجی گفت:" یحیی بازیکن بسیار باکیفیتی است.او برای بارسا بازی می کرد و در هر بازی برای پیروزی به میدان می رود. فکر می کنم او از نظر ذهنی بسیار قوی است و می تواند به همه بازیکنان تیم کمک کند. البته ما بازیکنان خوب دیگری نیز داریم و فکر می کنم در مجموع تیم خوبی داریم."

Dr.FANOOS
26-02-2012, 00:44
به به منچستر سیتی :31:
به نظرم با این خرج هایی که کرده تیمِ دوست داشتنی-ی رو جمع کردن .
من چند تا از بازی هاشون هم دیدم ، جدا خوب بازی می کنند .

همیشه یه انتقادی هم به این دوستانی که این تیم رو السیتی می نامند داشتم و دارم .
اگر بخوان اینجوری فکر کنند باید به یه سری تیم های دیگه مثل چلسی هم پسوند روسی اضافه کنند .
مثلا بشه چلســُـف :دی
ولی به نظرم کاملا اشتباه می کنند .
مطمئنا حضور سرمایه دار توی فوتبال باعث جذابیت بیشتر می شه .

مثال ساده اش :
همین هدایتی خودمون !
خداییش کافیه اسمش بیاد بغل پرسپولیس. کلی بازیکن جمع می کنه و پرسپولیسِ کسل کننده رو
حتی اخبار پیرامونش رو جذاب می کنه چه برسه به کادر خودِ تیم رو .

شاید تیم هایی که سیاستشون مبتنی بر پرورش بازیکن هست متضرر بشن ،
اما اگر همین سیتی نبود شاید یکی از بی کیفیت ترین لیگ های انگلیس رو امسال
می دیدیم .

اصلا قصد بی احترامی به تیم های دیگه ی انگلیسی رو ندارم .
اما من خودم یه بازی از منچستر توی لیگ دیدم منچستر با اختلاف 4 گل فکر کنم برد .
اما جدا یه بازی ضعیف رو از یونایتد دیدم .

باز هم می گم . طرفداران دیگر تیم های انگلیسی ناراحت نشن .
در زمانی که اکثر تیم های انگلیسی در شرایط خوبی به سر نمی برن
من سیتی داره جور خیلیا رو می کشه .

+

این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) علیرضا رو هم حیفم میومد توی این تایپک نذارم . :)

Dr.FANOOS
26-02-2012, 00:46
آهان راستی این رو هم یادم رفت بگم .
اگر با خود نژاد عرب مشکل دارین که بحثش جداست و
به این تاپیک ربطی نداره و به مسائل نژاد پرستی بر می گرده .
نژاد پرستی هم فرقی نداره چه واسه پاتریس اورا باشه چه واسه مالکِ من سیتی باشه .
نژاد پرستیه !!!
شعار اصلی فوتبال هم در تمام ورزشگاه های اروپا say no to racism هست !

بردیا
26-02-2012, 17:08
سرمایه گذاری باید یه حد و مرزی داشته باشه
نه اینکه یه شیخ عرب یا تاجر روس یه اسباب بازی بخره و از جیب خودش براش بریز و بپاش بکنه بدون اینکه بازدهی لازم رو(از نظر اقتصادی) داشته باشه.
این یه رقابت غیر منصفانه بین تیمایی هستش که خودشون هرچی درمیارن خرج میکنن با تیمایی که متکی به جیب صاحبشون هستن

Dr.FANOOS
26-02-2012, 21:57
سرمایه گذاری باید یه حد و مرزی داشته باشه
نه اینکه یه شیخ عرب یا تاجر روس یه اسباب بازی بخره و از جیب خودش براش بریز و بپاش بکنه بدون اینکه بازدهی لازم رو(از نظر اقتصادی) داشته باشه.
این یه رقابت غیر منصفانه بین تیمایی هستش که خودشون هرچی درمیارن خرج میکنن با تیمایی که متکی به جیب صاحبشون هستن

این کل اتفاقاتی هست که در صورت خرید دیوید بکام توسط مالک عرب پاریسن ژرمن می افتاد :

یه سری تیم ها کلا علاقه ای به خرج کردن ندارند .
آرسنال الان باشگاهی هست که بهترین ترازنامه ی مالی توی اروپا رو داره ،
بازیکن نمی خره نهایتا چندین سال بدون جام می مونه .

مطمئنا دلیل افت یونایتد در این فصل نداشتن ستاره و یا فوق ستاره هست .
دلیل دیگه ای وجود داره برای افت یونایتد ؟؟؟

بعنوان هوادار دوست داری باشگاهت پول خرج کنی و جام ببری یا اینکه باشگاهت بازیکن پرورش بده و
بعدش هم طعمه ی باشگاه های ثروتمند بشه ؟

حالا یه چیز هم از تیم خودمون بگیم :دی
بارسا هم اصل کارش بر این اساس هست که اگر نیازش رو از لاماسیا نتونه تامین کنه
دست به خرید بزرگ بزنه .

هدایتی-ش هم اگه میاد 8 الی 14 ملیارد در سال خرج می کنه و آخرش هم تیمش سقوط می کنه و
هیچ جاش هم حساب نمی کنه چون معاف مالیاتی می شه!
خودت حساب کن چه مالیاتی می داده که به 8 میلیارد دادن (8 میلیارد سوزوندن توی فوتبال ایران) راضی می شه .

حالا با این هجوم ثروتمند های عربی به باشگاه های اروپایی می شه حدس زد اونور چه خبر هست .

فقط خواهشا تصورتون رو نسبت به سوسمارخوار های 14 قرن پیش عوض کنید .
عرب ها دیگه فهمیدن پول های حاصل از درآمد نفتی-شون رو کجا باید خرج کنن که بازده اقتصادی داشته باشه .
ماییم که ...:27:

بردیا
26-02-2012, 23:27
این کل اتفاقاتی هست که در صورت خرید دیوید بکام توسط مالک عرب پاریسن ژرمن می افتاد :

یه سری تیم ها کلا علاقه ای به خرج کردن ندارند .
آرسنال الان باشگاهی هست که بهترین ترازنامه ی مالی توی اروپا رو داره ،
بازیکن نمی خره نهایتا چندین سال بدون جام می مونه .

مطمئنا دلیل افت یونایتد در این فصل نداشتن ستاره و یا فوق ستاره هست .
دلیل دیگه ای وجود داره برای افت یونایتد ؟؟؟

بعنوان هوادار دوست داری باشگاهت پول خرج کنی و جام ببری یا اینکه باشگاهت بازیکن پرورش بده و
بعدش هم طعمه ی باشگاه های ثروتمند بشه ؟

حالا یه چیز هم از تیم خودمون بگیم :دی
بارسا هم اصل کارش بر این اساس هست که اگر نیازش رو از لاماسیا نتونه تامین کنه
دست به خرید بزرگ بزنه .

هدایتی-ش هم اگه میاد 8 الی 14 ملیارد در سال خرج می کنه و آخرش هم تیمش سقوط می کنه و
هیچ جاش هم حساب نمی کنه چون معاف مالیاتی می شه!
خودت حساب کن چه مالیاتی می داده که به 8 میلیارد دادن (8 میلیارد سوزوندن توی فوتبال ایران) راضی می شه .

حالا با این هجوم ثروتمند های عربی به باشگاه های اروپایی می شه حدس زد اونور چه خبر هست .

فقط خواهشا تصورتون رو نسبت به سوسمارخوار های 14 قرن پیش عوض کنید .
عرب ها دیگه فهمیدن پول های حاصل از درآمد نفتی-شون رو کجا باید خرج کنن که بازده اقتصادی داشته باشه .
ماییم که ...:27:

منچسترم کم خرج نکرد امسال،نزدیک 60میلیون یورو خرج کردن واسه دخیا و اشلی یانگ و فیل جونز،الان خاطرم نیست خرید دیگه ای هم داشتن یا نه ولی خب ریسک کرد و اشنایدر رو نخرید که این یه قماری بود که طبق انتظار جواب نداد

بارسلونا اگه میاد نزدیک 60میلیون یورو بابت فابرگاس و سانچز میده ازونور 450میلیون یورو درامدش هستش و تراز منفیش فکر میکنم حدود 9میلیون باشه نه مثل سیتی 150میلیون پوند

بازم میگم این یه رقابت کاملا ناعادلانه هستش،توی آلمان کلا مالکیت خصوصی تیمها چه برای شرکتها چه برای افراد ممنوع هستش به استثنای کسایی که بیشتر از 20سال پشتیبانی مالی کردن که لورکوزن،هافنهایم و ولفسبورگ شامل این قاعده میشن ولی اونا هم اینجوری خرج نمیکنن در حالی که کمپانی های بایر و فولکس واگن غولایی هستن واسه خودشون که ده تا آبراموویچ و شیخ منصور رو تو جیبشون میزارن
فولکس واگن طبق آخرین تراز مالیشون 80میلیارد یورو درامد داشتن توی سال مالی،میدونی چندتا صفر داره؟:31:
یا درامد کمپانی بایر 36میلیارد یورو بوده با 1.3 میلیارد یورو سود خالص بعد مالیات.
اینا اگه بخوان قواعدی رو که بهش معتقدن بزارن کنار و مثل ریگ پول خرج بکنن برای ولفسبورگ و لورکوزن،ظرف 5سال رئال و بارسا هم حریفشون نمیتونن بشن ولی تیما باید مستقل و متکی به خودشون باشن و به اندازه ای که درمیارن خرج بکنن +کمکی از طرف کمپانی های صاحبشون.

حالا مقایسه بکنید با ولخرجی های تاجرای روس و عرب.
اصلا هم بحث نژادپرستیش به من ربطی نداره،من دارم در مورد خود فوتبال صحبت میکنم پس نمیدونم چرا صحبت از سوسمار خوری و این حرفا رو میکنی.
امیدوارم ffp پلاتینی بلاخره درست اجرایی بشه تا یه توازن به وجود بیاد

Hatek
27-02-2012, 20:06
سلام
درسته که این فصل سیتی خیلی زیاد خرج کرد اما خب داره نتیجش رو میبینه
هرچند من خودم مخالم که همه ی موفقیت های یک تیم بخاطر ثروتمند بودنش باشه اما شما یه تیمی مثل ارسنال رو نگاه کنید بازیکن خاص و گران قیمتی رو نخرید و جایگاهش توی جدول هم نگاه کنید یه تیم هم باید بازیکن خوب بخره و هم خودش پرورش بده مثلا بارسا ژاوی و اینیستا محصول خود باشگاهن ولی سانچس و ویا هم خرید که در کنار هم خیلی هم موفق اند

MORINIO
03-03-2012, 23:29
منچسترسیتی 2 – بولتون صفر: 19 برد پیاپی خانگی

مردان روبرتو مانچینی توانستند به آسانی مردان اوون کویل را شکست دهند و بر مصائب آنها بیفزایند.

سایت گل – منچسترسیتی توانست فاصله را در صدر جدول موقتا به 5 امتیاز افزایش دهد.

منچسترسیتی در این بازی بیش از بیست موقعیت عالی گل داشت اما تنها دو گل به ثمر رساند. به این ترتیب 19 بازی است که منچسترسیتی در خانه می‌برد و به رکوردی رسیده که منچستریونایتد اکتبر گذشته به جا گذاشت.

بولتون برای سومین بار در طول فصل چهار شکست پیاپی را تجربه کرده و اکنون تنها یک پله با انهای جدول فاصله دارد و به لطف تفاضل گل قعرنشین نیست.

سیتی در دقیقه 23 به گل اول رسید. ضربه گائل کلیشی از فاصله دور با برخورد به سر گرتار استاینسن وارد دروازه آدام بوگدان شد.

گل دوم هم پس از موقعیت‌های پرشمار سیتی به ثمر رسید. در دقیقه 70 بود که آدام جانسن از سد چند بازیکن گذشت و توپ را به ماریو بالوتلی سپرد تا او به آسانی آن را به گل دوم تبدیل کند.

اکنون سیتی با خیالی آسوده به فکر سفر به لیسبون برای بازی با اسپورتینگ در لیگ اروپا خواهد بود.

LittLe_BeAr
04-03-2012, 10:06
مانچینی: "سیلوا" را از چشم بارسلونا و رئال مادرید دور نگه می‌داریم

سرمربی تیم فوتبال منچسترسیتی گفت: سعی می‌کنیم داوید سیلوا را از کانون توجه بارسا و رئال مادرید دور نگه داریم.

به نقل از دیلی میل، با نزدیک شدن به فصل بهار، شور و اشتیاق تیم‌های بزرگ برای شناسایی ستارگان مورد نظر خود برای فصل بعد افزایش می‌یابد. از این رو تیم‌هایی همچون بارسلونا و رئال مادرید می‌کوشند تا فهرست بازیکنان مورد علاقه خویش را برای فصل بعد تکمیل کرده و بتدریج گام‌هایی برای شروع رایزنی‌ها بردارند.

با آگاهی از این موضوع، روبرتو مانچینی سرمربی تیم صدرنشین لیگ برتر انگلیس، احتمال زیادی می‌دهد که داوید سیلوا، گلزن تکنیکی‌اش در فهرست کاتالان‌ها و کهکشانی‌ها برای فصل بعد باشد. از این رو درصدد جلوگیری از انتقال احتمالی این بازیکن ارزشمند اسپانیایی خود است.

وی در صحبت‌هایی اظهار داشت: حفظ سیلوا برای فصل بعد یکی از اهداف منچسترسیتی است، ما مایلیم نفرات ارزشمند و خوب خود مثل سیلوا را حفظ کنیم. با توجه به درخششی که وی در فصل جاری داشته، احتمال می‌دهیم در کانون توجه تیم های بزرگی مثل بارسا و رئال باشد. از این رو سعی می‌کنیم او را از این بزرگان دور نگه داریم و در عین حال مذاکرات خود را برای امضا قراردادی جدید با وی آغاز کنیم.

سیلوا 26 ساله در سال 2010 به عضویت آبی‌های آسمانی شهر منچستر درآمد و تا به امروز 60 بازی برای تیم اول لیگ برتر انگلیس انجام داده است.

pouyacapitan
22-03-2012, 11:00
برد دیشب خیلی روحیه بخش بود.
انصافا حق سیتی بود ببره.
نصری هم فوق العاده کار کرد

dogh
26-03-2012, 15:26
نام کامل : منچستر سیتی
لقب ها : the citizens و the blue city
بنیانگذاری : 1880 در سنت مارکز ( گورتون غربی )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورزشگاه : اتحاد
گنجایش 47726 نفر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مالک : شیخ منصور بن زاید ال نهیان
مدیر : خلدون المبارک
سرمربی : روبرتو مانچینی
لیگ : لیگ برتر انگلستان

افتخارات :

جام حذفی فوتبال انگلیس :
قهرمان 5 بار :1904 , 1934 , 1956 , 1969 , 2011
نایب قهرمان 3 بار :1933 و 1955 و 1981

جام خیریه انگلیس :

قهرمان(۳بار): ۱۹۳۷،۱۹۶۸،۱۹۷۲
نایب قهرمان(۵بار):۱۹۳۴،۱۹۵۶،۲۰۱ ،۱۹۶۹،۱۹۷۳

جام اروپا

قهرمان(۱بار): ۱۹۷۰–۱۹۶۹

پس دو قهرمانی که در لیگ بدست آورده کو :13:

Alinho
10-04-2012, 02:10
ورزش۳: بالوتلي در ديدار شب گذشته سيتي مقابل آرسنال که با شکست 1-0 شاگردان مانچيني به پايان رسيد، به خاطر دو تکل خشن روي پاي سونگ وسانيا، دو کارت زرد دريافت کرد و از بازي اخراج شد. چزاره پراندلی، سرمربی تیم ملی ایتالیا، اعلام کرد اخراج شدن ماریو بالوتلی در دیدار شب گذشته مقابل آرسنال، تاثیری در جایگاه او در تیم ملی ایتالیا ندارد. پراندلی دو ماه قبل اعلام کرده بود که ممکن است به دلیل رفتار عصبی بالوتلی، او را به رقابت های یورو نبرد. سرمربی آتزوری در گفتگو با یورو اسپورت گفت:" من صحنه اخراج او را دیدم؛ این بار اخراج او به خاطر خطایی بود که در بازی انجام داد. فکر نمی کنم او کار غیر اخلاقی ای انجام داده باشد. من همچنان شرایط او را تا زمان انتخاب فهرست تیم برای رقابت های یورو 2012 زیر نظر خواهم داشت اما تکرار می کنم، اخراج او به خاطر خطایی در هنگام بازی بود." این در حالی است که مانچینی در پایان دیدار روز گذشته اعلام کرد بالوتلی در این فصل دیگر برای سیتی بازی نخواهد کرد و در تابستان فروخته خواهد شد. چند روز قبل، مارکو برانکا، مدیر ورزشی اینتر، اعلام کرد این باشگاه قصد دارد این مهاجم جنجالی را به سن سیرو برگرداند.

Pessimist
14-04-2012, 17:29

مانچینی آماده فروش بالوتلی!

روبرتو مانچینی سرمربی منچسترسیتی فاش کرد که او آماده است ماریو بالوتلی را در تابستان به فروش برساند. این مهاجم بار دیگر خود را در کانون توجهات فرار دارد و در دیدار یکشنبه عصر مقابل آرسنال اخراج شد.
بالوتلی در دفیقه 20 زانوی الکس سانگ را مورد هدف قرار داد اما از کارت قرمز داور قرار کرد اما در نهایت در وقت های تلف شده با دریافت کارت زرد دوم از زمین بازی اخراج شد. مانچینی که از دردسرهای این بایکن به ستوه آمده است تأیید کرد که بالوتلی دیگر در این فصل برای منچسترسیتی بازی نخواهد کرد.

تا چه زمان می توانید این رقتار عجیب را تحمل کنید؟
طاقتم تمام شده. ما 6 بازی تا پایان فصل داریم و او در 6 بازی باقیمانده بازی نخواهد کرد.

آیا در پایان فصل به فکر فروش او هستید؟
احتمالا، اما نمی دانم. بستگی دارد زیرا بالوتلی بازیکن فوق العاده ای است! نمی توانم به بازی دادن به او در زمین ادامه دهم. هر زمان بازی می کند، ما خطر اخراج یک بازیکن را می بینیم، مانند امروز. اما او همچنین میتواند در دقایق آخر گلزنی کند!

کارت زرد اولی که بارلوتلی گرفت درست بود؟
از روی نیمکت تکل اول را ندیدم اما تکل بدی بود.

آیا بالوتلی بخاطر تکلی که روی سونگ زد شایسته محرومیت است؟
امیدوارم! همیشه از او دفاع کرده ام زیرا ماریو پسر خوبی است اما اگر در آینده تغییر نکند، می تواند تمام استعداد خود را از دست بدهد. اگر او این موضوع را درک نکند، بعد از دو سال من نمیتوانم کاری برایش انجام دهم. امیدوارم که او میتواند پیشرفت کند، اینکه او درک کرده نمیتواند این رفتار را ادامه دهد، بخاطر آینده خود، بخاطر استعدادش. واقعا از این خاطر برایش متاسفم.

آیا شانس قهرمانی سیتی به پایان رسید؟
نه، روی کاغذ تمام نشده است اما واضح است که کار بسیار سخت شده. سه روز بعد، دیدار دیگری داریم و سعی می کنیم در آن پیروز شویم. هرگز در فوتبال نگویید هرگز. در زندگی تا هر زمان که نیاز است باید بهترین توان خود را ارائه دهید. در نهایت اگر فاتح لیگ نشدیم به این خاطر است که یونایتد بهتر از ما کار کرد. واضح است که درست کردن وضعیت روحی بازیکنان سخت است اما ما 3 روز دیگر بازی می کنیم و این خوب است. ما یک تیم حرفه ای هستیم، با بازیکنان حرفه ای. مهم است که شروع به بردن بازی ها کنیم و لیگ را خوب تمام کنیم.

لینک خبر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Ffa%2Fnews-6369.html)

Alinho
14-04-2012, 23:41
ورزش۳: تيم فوتبال منچسترسيتي با پيروزي پرگل در خانه نوريچ،‌ فاصله خود را با منچستريونايتد کاهش داد. عصر امروز تیم دوم شهر منچستر در جدال خارج از خانه با نوریچی‌ها ۶ گل زد و تنها یکبار سنگر جو هارت،‌ باز شد. این اتفاق در حالی روی داد که کارلوس توز ، مهاجم آرژانتینی معروف به آپاچی در دومین بازی که از ابتدا در ترکیب آبی‌های آسمانی جای گرفت، هت تریک کرد. او در دقایق ۱۸، ۷۳ و ۸۰ سه گل تیمش را به ثمر رساند. آخرو ۲۷ و ۷۶ و جانسون ۹۰ گل‌های دیگر مردان روبرتو مانچینی را به ثمر رساندند. در مقابل شورمن در دقیقه ۵۲ تک گل میزبان را به ثمر رساند تا نوریچ ۶ بر یک بازنده شود. «مانچو» برای‌ آنکه مردانش را روانه این بازی غیر خانگی و کسب بردی پر گل کند از هارت در درون دروازه، زابالتا، کمپانی، لسکات و کلیشی در خط دفاع، نصری،‌ دیونگ، ‌بری، سیلوا در خط میانی، همچنین آخرو و ته‌وز در خط حمله بهره گرفت. سیتی‌ با این برد از ۳۴ بازی صاحب ۷۷ امتیاز شد و فاصله خود را بصورت موقت با منچستریونایتد (۷۹ امتیاز) به ۲ کاهش داد. بازیکنان من‌سیتی اکنون امیدوارند در جدال فردا یونایتد همانند بازی هفته قبل مقابل ویگان ببازد تا این فاصله همچنان حفظ شود.

Alinho
18-04-2012, 12:57
ورزش۳: مهاجم ايتاليايي و پرحاشيه منچسترسيتي شايعه حضورش در دو تيم سري A را تکذيب کرد. به نقل از دیلی تلگراف، در جریان فصل جاری ماریو بالوتلی چندین بار حاشیه‌ساز شده است که ناراحتی روبرتو مانچینی را در پی داشته است. مربی منچسترسیتی پس از آن که دو هفته قبل شاهد آخرین جنجال‌سازی مهاجم 21 ساله‌اش بود، تهدید کرد در صورت عدم ایجاد تغییر در رفتار وی، امکان دارد تابستان در فهرست فروش قرار بگیرد. در پی انتشار این اظهارات برخی منابع احتمال دادند ستاره حاشیه‌ساز ایتالیایی راهی تیم‌‌هایی از لیگ برتر شود. روز گذشته نیز برخی منابع نزدیک به تیم‌های ایتالیایی امکان حضور وی را در تیم‌های آ.ث‌میلان و اینترمیلان زیاد دانستند. اما در قبال این اخبار، وی مجبور به واکنش شد. او گفت: متوجه نمی‌شوم چرا برخی رسانه‌ها بیهوده چنین اخبار کذبی را منتشر می‌کنند؟ نشریات می‌نویسند من به آ.ث میلان یا اینتر واگذار می‌شوم. اما تعجب می‌کنم، خبرنگاران گویا خبر ندارند من با من‌سیتی قرارداد دارم. بالوتلی ادامه داد: شخصا تصمیمی برای ترک تیم ندارم. از طرف باشگاه نیز موضوع انتقال به باشگاهی دیگر مطرح نشده است.

Hatek
28-04-2012, 13:19
احتمال حضور بالوتلی در داربی منچستر

صحبت در مورد اینكه آیا از بالوتلی استفاده خواهیم كرد یا نه سخت است اما همه بازیكنان در دسترس هستند و من روز یكشنبه تصمیم نهایی را می گیرم

سایت گل - سرمربی تیم فوتبال منچسترسیتی انگلیس از احتمال حضور 'ماریو بالوتلی' در شهرآورد دوشنبه این تیم مقابل منچستریونایتد خبر داد.
به گزارش گل به نقل از ایرنا بالوتلی 21 ساله بعد از اینكه در بازی با آرسنال از زمین اخراج شد، حدود یك ماه است كه بازی نكرده است. 'روبرتو مانچینی' در آن زمان اعلام كرده بود این مهاجم ایتالیایی تا پایان رقابت های فصل جاری دیگر بازی نخواهد كرد

وی با وجود این در مورد شهرآورد منچستر گفته است: صحبت در مورد اینكه آیا از بالوتلی استفاده خواهیم كرد یا نه سخت است اما همه بازیكنان در دسترس هستند و من روز یكشنبه تصمیم نهایی را می گیرم.
این مربی در مصاحبه با فرانس فوتبال افزود: بالوتلی با وجود حماقت هایش، كارهای مهمی هم مثل زدن دو گل در اولدترافورد در این فصل انجام داده است، اخراج بالوتلی در جریان شكست یك بر صفر منچسترسیتی در ورزشگاه امارات نقطه شروعی برای روند رو به افت این تیم بود به طوریكه در فاصله هشت امتیازی با یونایتد قرار گرفت. گرچه فاصله بین دو تیم نخست جدول رقابت های لیگ برتر انگلیس اكنون به سه امتیاز رسیده است ولی مانچینی تأكید كرده كه هیچ خصومتی با بالوتلی ندارد.

سرمربی منچسترسیتی اظهار داشت: ما مثل یك خانواده ایم. وقتی یكی از بچه ها كارهای احمقانه ای می كند، والدین همچنان با او مهربان می مانند. بالوتلی جوان است و اشتباهات بزرگی انجام می دهد كه تیم را دچار مشكل می كند اما من همچنان فكر می كنم او استعداد زیادی دارد و امیدوارم فصل بعد هم در سیتی بماند. همه چیز به خودش بستگی دارد

Alinho
28-04-2012, 18:12
ورزش۳: روبرتو مانچيني، سرمربي منچسترسيتي، در آستانه ديدار حساس تيمش مقابل منچستريونايتد، با ستايش از وين روني، بازيکن ملي پوش حريف، اعلام کرد دوست دارد اين مهاجم گلزن را به خدمت بگيرد. روني در اکتبر سال 2010 در آستانه جدايي از منچستريونايتد قرار داشت و سيتي سخت به دنبال او بود اما در نهايت، روني قراردادش را با شياطين سرخ تمديد کرد. مانچو در گفتگو با نشريه فرانس فوتبال در پاسخ به اين سوال که دوست دارد کدام بازيکن منچستريونايتد را در اختيار داشته باشد، گفت: "روني. او يک قهرمان است." سرمربي ايتاليايي رايان گيگز را نيز مورد ستايش قرار داد و دليل انتخاب روني به جاي اين ستاره ولزي را، سن بالاي گيگز اعلام کرد. "اگر گيگز مي توانست 5 يا 6 سال ديگر بازي کند، من او را انتخاب مي کردم." مانچنيني همچنين از سياست باشگاه منچسترسيتي در انجام خريدهاي گران قيمت دفاع کرد و گفت: "منچستريونايتد، ليورپول و آرسنال در 10 سال اخير بسيار بيشتر از منچسترسيتي هزينه کرده اند."

City 17
28-04-2012, 18:51
با کمال احترام واسه گردانندگان این تاپیک که سعی می کنن تاپیک ManCity جون بگیره , فکر نمی کردم ManCity تو ایران هم طرفدار داشته باشه ... خرید چه کارایی که نمی کنه ;)

Alinho
29-04-2012, 14:34
ورزش۳: روبرتو مانچيني از کارلوس ته وز خواست که فصل آينده هم در تيم فوتبال منچسترسيتي بماند. در آستانه دربي سرنوشت ساز منچستر، مانچو گفت: او مي تواند فصل آينده به بهترين فرم خود دست يابد. بر پايه گزارش سان، سرمربي تيم فوتبال منچسترسيتي 6 ماه قبل به دليل درگيري با مهاجم ياغي آرژانتيني اعلام کرده بود که اين بازيکن جايي در تيم سيتي ندارد. مانچيني گفت: در اين لحظه چندان اهميتي ندارد که در خصوص آينده صحبت کنيم. کارلوس در حال حاضر به دليل 6 ماه دوري از ترکيب تيم در شرايط کاملا آرماني قرار ندارد. با اين حال او با باشگاه قرارداد دارد و مي تواند به فرم ايده آل خود دست پيدا کند. ديدار تيم هاي فوتبال منچسترسيتي و منچستري يونايتد در هفته سي و ششم رقابتهاي ليگ برتر روز دوشنبه هفته جاري در ورزشگاه "اتحاد" برگزار خواهد شد. يونايتد با 83 امتياز در صدر جدول قرار دارد و من سيتي با 80 امتياز در رده دوم جاي گرفته است.

Hatek
30-04-2012, 16:28
سلام
همین الان تو سایت شبکه 3 نوشته بود بازی امشب من یونایتد و من سیتی زنده ساعت 23:30 پخش میشه
البته اگه سر حرفشون وایسن

sAeEd_kHaAn
01-05-2012, 10:23
سی تی رو به خاطر مانچو دوست دارم تبریک میگم بردشو و احتمال قهرمانیشو
بازی قشنگی بود و سیتی انصافا خوب بازی کرد و حقش برد بود

pouyacapitan
01-05-2012, 22:22
دیشب خیلی لذت بردم.
یادمه وقتی یونایتد به سیتی رسید(۵ امتیاز رو رسید)فکر کردن کار تمومه!
وقتیم که اختلاف شد ۸ امتیاز به نظر خوش بین ترین هوادار سیتی هم دیگه سیتی شانسی نداشت!
ولی مانچینی نشون داد که خیلی کار درسته،
تو بازی دیروزم یونایتد حتی شوتی تو چارچوب نداشت.
دیگه بازی با نیوکاسل مثل فیناله.

Alinho
04-05-2012, 11:46
ورزش۳: شاگردان مانچو که با پيروزي 1-0 مقابل منچستريونايتد به صدر جدول ليگ برتر راه پيدا کردند، براي قهرماني به پيروزي در دو ديدار باقي مانده مقابل نياز دارند. روبرتو مانچيني، سرمربي منچسترسيتي، تاکيد کرد ديدار پيش روي تيمش مقابل نيوکاسل، از ديدار مقابل منچستريونايتد دشوارتر است. شاگردان مانچو با پيروزي 1-0 مقابل منچستريونايتد به صدر جدول ليگ برتر راه پيدا کردند و براي قهرماني به پيروزي در دو ديدار باقي مانده مقابل نياز دارند. مانچيني در گفتگو با خبرنگاران گفت: ديدار مقابل نيوکاسل سخت ترين ديدار ما خواهد بود. شايد عجيب به نظر برسد اما همين طور است. آنها فصل فوق العاده اي داشتند و براي رسيدن به چمپيونزليگ تلاش مي کنند. مربي آنها يکي از بهترين مربيان ليگ برتر است و مطمئنا ديدار سختي خواهد بود. ديدار يکشنبه، مانند فينال چمپيونزليگ است. ما دو ديدار مقابل نيوکاسل و کوئينزپارک رنجرز در پيش داريم. بايد تا هفته آخر تمرکزمان را حفظ کنيم. تبس در هفته هاي اخير بازي هاي بسيار خوبي به نمايش گذاشته و به همين دليل مانچيني از ماندن او استقبال کرد. او در پاسخ به اين سوال که آيا اين مهاجم آرژانتيني فصل آينده هم در اين تيم خواهد ماند، گفت: چرا که نه؟ او قرارداد دارد و بازيکن خوبي هم هست. البته ما در حال حاضر بايد روي ديدار مقابل نيوکاسل تمرکز کنيم.

AMIR-AIRGUNNER
06-05-2012, 20:29
نمیدونم منچستر سیتی هم در این بخش قوتبال پی سی ورلد طرفدار داره یا نه !
ولی از حق نگذریم این تیم خیلی زیبا و اصولی بازی میکنه !
به نظر من تنها خرید بازیکن اصلا نمیتونه تیمی رو به این سطح برسونه و تحول اصلی در این تیم رو مانچینی ایجاد کرده :5:

pouyacapitan
07-05-2012, 10:33
مانچینی نشون داد که واقعا مربی بزرگیه.
۸ امتیاز رو رسوند!
۸ امتیاز!
انصافا از حق نگذریم حق سیتی بود.
۲ بازی هم یونایتد رو برد.
تو همه ی بازی های خانگیش هم برد به غیر از تساوی ۳-۳ با ساندرلند.

clau
09-05-2012, 11:54
هازارد و توافق نهايي با منچسترسيتي

هافبک بلژيکي ليل فرانسه از توافق نهايي خود با باشگاه منچسترسيتي خبر داد.

در حالي که سرآلکس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ چند بار از علاقه خود براي جذب ادين هازارد ستاره ليل فرانسه خبر داد اين بازيکن اعلام کرد که هفته‌ گذشته براي مذاکره با منچسترسيتي به انگليس سفر کرده است.

اين بازيکن بلژيکي که فصل گذشته به عنوان بهترين بازيکن ليگ فرانسه انتخاب شد و در اين فصل هم از گزينه‌هاي اصلي کسب اين عنوان است پس از پيروزي دو بر صفر تيمش در هفته‌ سي و ششم رقابت‌هاي ليگ فرانسه، در مورد حضورش در سيتي گفت: بله. من هفته‌ پيش به انگليس رفتم و با مسئولان باشگاه منچسترسيتي به توافق رسيدم، فصل آينده پيراهن فيروزه‌اي اين تيم را خواهم پوشيد.

Alinho
13-05-2012, 05:01
ورزش۳: سر الکس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد دراظهارنظري شگفت انگيز گفت که ' روبرتو مانچيني' او را به ياد ' خوزه مورينيو' مي اندازد در زماني که سرمربي چلسي بود. اشاره فرگوسن به جنگي رواني بود که مورينيو در زمان سرمربيگري چلسي به راه انداخته بود. سرمربيان منچسترسيتي و منچستريونايتد در روزهاي اخير در جنگ لفظي بر سر قهرماني ليگ برتر هستند. آخرين تير را مانچيني در پايان هفته شليک کرد و گفت پيروزي برابر کويينز پارک رنجرز براي تصاحب جام قهرماني کافي است و همين حرف، آتش خشم سرمربي اسکاتلندي منچستريونايتد را شعله ور کرد. سرمربي ايتاليايي اين سخنان را با اين هدف گفت که فشارها را از روي تيمش بردارد، دقيقا مشابه کاري که مورينيو درزمان هدايت چلسي مي کرد و هميشه تيترهاي رسانه ها درباره او بود. آن زمان فرگوسن با چالشي بزرگ روبرو بود تا ثابت کند بهتر از سرمربي پرتغالي است . او اکنون اذعان مي کند که با مانچيني هم چنين چالشي دارد. فرگوسن گفت: ما بايد با شيوه مربيگري و مديريت خوزه مبارزه کنيم که بسيار هم موثر بود. او کاري فوق العاده در چلسي انجام داد. وي افزود:مي دانيد که مقابل يک مربي بسيار باهوش قرار داريد. با پول رو دررو نيستيد بلکه با تيمي بسيار منسجم و متحد روبرو هستيد. سرمربي منچستريونايتد اضافه کرد: شکست دادن آنها سخت بود. سيتي هم در حال حاضر بسيار مشابه چلسي در آن زمان است. برخي از بازيکنانش فصل هاي شاخصي را پشت سرگذاشته اند. وقتي که شما در ليگ پيروز و قهرمان مي شويد معنايش اين است که پنج يا شش بازيکن تيم در همه اوقات خوب بوده اند. سيتي هم در اين سال همين طور بوده است. آنها در اغلب اوقات کارشان را خوب انجام دادند.

>mehdi<
13-05-2012, 20:08
قهرمانی من سیتی رو به تمام هوادارن این تیم تبریک میگم
من سیتی واقعا لایق قهرمانی این فصل بود و در کل فصل بازی تهاجمی و زیبایی به نمایش گزاشت

kasra_khan2003
13-05-2012, 20:26
سیتی لایق این قهرمانی بود.

شاید بعضی ها با فلسفه ی جدید این باشگاه مشکل داشته باشن و بگن با پول میخواد به همه جا برسه، ولی من بخاطر بازیکنان خوبی که داره، ازش خوشم میاد.

Majid393
13-05-2012, 21:10
منچسترسیتی رو به خاطر مانچینی دوست دارم. از اون طرف هم دوست داشتم منچستریونایتد قهرمان نشه :دي
منتظر بودم که منچسترسیتی گل مساوی رو بزنه و از اونور هم ساندرلند به منچستریونایتد گل بزنه که این اتفاق نیفتاد.
بازی بسیار جذاب و جالبی بود و منچسترسیتی هم شایسته ی قهرمانی.
توز هم اون بازیکن همیشگی نبود. بالوتلی عالی بود.
بارتون هم تیمش رو نابود کرد. اسم ِ چندتا بازیکن ِ به خصوص بد در رفته که میگن خشن هستن. ایشون و چند نفر دیگه رو نگاه کنید ببینید چیکار میکنن.

GRAZIE Mancini

neon_91
13-05-2012, 21:14
عجب بازی جون دار و جالبی بود.این بازی هم مثل بازی های خاطره انگیز دیگه به خاطره می پیونده.من خودم طرفدار بارسا هستم ولی منچستر سیتی رو در این فصل دوست داشتم چون هم بازیکنای خوبی داشت هم فوتبال خوبی بازی می کرد و هم به این دلیل که واقعا منچستر دیگه بدجوری داره یکه تازی میکنه و هر سال قهرمان میشه و اگر امسال هم قهرمان میشد دیگه واقعا خیلی کسل کننده میشد.من سیتی هم با اون بازی که در انجام داد موقعی که عقب افتاده بود به نظر من خیلی بد و احساسی بود تا موقعی که ورق برگشت و 2 گل زدند حالا دیگه شخصیت قهرمانی پیدا کردند و باید اونارم از این به بعد باید حریف جدی به حساب آورد.
نکته: اونایی که از پول خرج کردن تیم ها ناراحتند و من سیتی رو مثال میزنند بهتره چلسی رو هم مثال بزنند که با اومدن مالک روسی باعث شد این تیم متحول بشه و حالا هم فینال لیگ قهرمانان است.اونایی هم که از خرید بازیکن من سیتی ناراحتند بهتره رئال رو مثال بزنند یعنی چه فرقی می تونه وجود داشته باشه بین رئال و من سیتی؟
بهرحال من سیتی هم بالافاصله بعد اومدن مالک عربش قهرمان نشد و زحمت کشید و مطمئنا مربی خوبش(که امروز حرکتش رو اصلا قبول ندارشتم بعد خوردن گل دوم)تونست قهرمان بشه.من شخصا خیلی حال کردم با این قهرمانی بعد پایانم که رسما شبیه لیگ خودمون شده بود:31:

pcforlife
13-05-2012, 22:04
مقایسه رئال و سیتی با فرض اینکه هر دو پولدارن و خوب پول خرج می کنن خنده داره...!!
منچسترسیتی تیمی هست که چهار فصل پیش از میدلزبرو!! 8 گل دریافت می کرد! در حالی که رئال چهار فصل پیش قهرمان لالیگا بود.../
+
بحث تاریخی که "ریشه های هر تیم، قهرمانیش رو معنا دار تر می کنه" رو میزارم کنار...
بحث مالیش مد نظرمه:
پول خرج کردن چیز بدی نیست به خودی خودش، دارندگی و برازندگی... ولی سوال اینجاست، پولی که میخوای خرج کنی باید فوتبالی باشه یا نه؟ منچستریونایتد میاد درآمد باشگاش از تبلیغات، فروش تولیدات، اسپانسر، بلیت فروشی، حق پخش، مدارس و آکادمی فوتبال، فروش بازیکنان و .... رو با کلی برداشت هزینه از روش ست میکنه و میره فرضا مسی (از مسی که گرونتر نداریم، داریم؟) میخره... بعد مالک عرب باشگاه سیتی میاد پول بیزنس غیر فوتبالیش رو خرج خریدن چندین مسی میکنه!
حالا دقت کنید... خنده دار یا بهتر بگم احمقانه نیست که به تیم اول پرمیر لیگ اگه اشتباه نکنم حدود 20 میلیون پوند میدن در حالی که 20 میلون پوند پول خورد المبارک هست؟؟!! واقعا اگه پولهای غیرفوتبالی وارد فوتبال نشه، منچسترسیتی الان رتبش چندم بود؟
در کل شاید من اشتباه می کنم، ولی اگه این قهرمان شدن مثل قند شیرینه، پس حتما سالهاست که ما داشتیم عسل می خوردیم و خودمون خبر نداشتیم!!:31:
+
دقت کنید، منم اعتقاد دارم از لحاظ فنی سیتی این فصل واقعا خوب بود... حقش هم بود قهرمان بشه، چون بازیکناش از لحاظ فنی عالی بودن، واقعا کدوم تیمه که دوست نداره یایا توره یا سیلوا تو تیمش نباشن؟

Alinho
13-05-2012, 23:57
ورزش۳: قطار رقابت هاي ليگ برتر انگليس پس از طي مسير سخت و طولاني سرانجام به پايان خط رسيد و پرونده آن با قهرماني منچسترسيتي بسته شد. هفته پاياني اين رقابت هاي امشب با انجام ده ديدار به پايان رسيد که در مهمترين آنها منچستر سيتي صدرنشين موفق شد در يک بازي نفس گير در حاليکه تا دقايق پاياني با نتيجه دو بر يک از حريف خود عقب بود در نهايت بازي را با نتيجه سه بر دو به سود خود به پايان رساند وجام قهرماني را بالي سر برد. در اين ديدار که در ورزشگاه الإتحاد برگزار شد بازيکنان منچستر سيتي بازي را بهتر آغاز کردند و در دقيقه 39 توسط پابلو زابالتا به گل رسيدند و نيمه اول با همين نتيجه به پايان رسيد. با شروع نيمه دوم اين بازيکنان کوئينز پارک بودند که بازي را بهتر آغاز کردند و در دقيقه 48 گل تساوي را به ثمر رساندند. در دقيقه 55 بارتون بازيکن کوئينز پارک با کارت قرمز داور از بازي اخراج شد اما بر خلاف جريان بازي شاگردان مارک هيوز ده دقيقه بعد گل دوم خودم را توسط مايکي به ثمر رساندند. در ادامه شاگردان مانچيني سراپا حمله شدند و در حاليکه همگان منتظر شنيدن سوت پايان بازي بودند دو گل در وقت هاي اضافي به ثمر رساندند تا با 89 امتياز وتفاضل گل بهتر نسبت به منچستر يونايتد پس از 44 سال جام قهرماني را بالاي سر برند. در ديگر ديدار حساس منچستر يونايتد با تک گل وين روني ساندرلند را شکست داد و در همان جايگاه دوم ماند.

pouyacapitan
14-05-2012, 14:38
از اون بازی هایی بود که سال ها تو یاد می مونه.
بارتون بازیه خشنش معروفه و تیمش رو نابود کرد با حرکتش.البته از یاد نبریم که اونا جمعا همین ۲ بار رو اومدن تو محوطه که هر ۲ تاش هم گل شد.

Pessimist
14-05-2012, 19:38
قهرمانی منچستر سیتی رو به هوادارانش تبریک میگم هر چند که بعید میدونم سیتی تو انجمن پی سی ورد زیاد طرفدار داشته باشه!

من کلا از این تیم خوشم نمیاد چون تو این چند سال خیلی از ستاره های آرسنال رو خریداری کرده و بدجوری تیم ما رو لنگ کرده بازی دیروز هم به نظر من یه بازی تاریخی بود در عرض پنج دقیقه سیتی دوتا گل زد و قهرمان شد و جالب اینجاست بعد از بازی تمامی طرفداران ریخته بودن تو زمین و خوشحالی میکردن یه مرد میانسالی هم اون وسط بود و داشت گریه میکرد بعد هر کس رد میشد بغلش میکرد این خوشحالی ها منو یاد بازی پیروزی و سپاهان تو فصل 87 انداخت که دقیقا آخر بازی همینجوری شد!

یه جورایی حقش هم بود که قهرمان بشه اما یه خرده خوش شانس هم بود چون تا همین چند هفته پیش فاصله 7 امتیازی با منچستر داشت که یه دفعه ای از این تیم جلو زد و بعد از چهار دهه قهرمان شد!

Hatek
14-05-2012, 19:45
[QUOTE=pcforlife;7000601]

پول خرج کردن چیز بدی نیست به خودی خودش، دارندگی و برازندگی... ولی سوال اینجاست، پولی که میخوای خرج کنی باید فوتبالی باشه یا نه؟ منچستریونایتد میاد درآمد باشگاش از تبلیغات، فروش تولیدات، اسپانسر، بلیت فروشی، حق پخش، مدارس و آکادمی فوتبال، فروش بازیکنان و .... رو با کلی برداشت هزینه از روش ست میکنه و میره فرضا مسی (از مسی که گرونتر نداریم، داریم؟) میخره... بعد مالک عرب باشگاه سیتی میاد پول بیزنس غیر فوتبالیش رو خرج خریدن چندین مسی میکنه!
حالا دقت کنید... خنده دار یا بهتر بگم احمقانه نیست که به تیم اول پرمیر لیگ اگه اشتباه نکنم حدود 20 میلیون پوند میدن در حالی که 20 میلون پوند پول خورد المبارک هست؟؟!! واقعا اگه پولهای غیرفوتبالی وارد فوتبال نشه، منچسترسیتی الان رتبش چندم بود؟

من که فکر نمیکنم اینجا بحث سر این باشه که پول باشگاه از کجا میاد بیشتر سر اینه که موفقیت یه باشگاه رو بازیکن های ساخت خود باشگاه رقم میزنن یا ستاره های میلیاردی که از تیم های دیگه میان؟
درسته که پول های مبارک از راه فوتبال بدست نمیاد و پول های یونایتد و رئال از فوتبال بدست میاد ( البته به گفته شما)
ولی اگه خرید بازیکن رو حساب کنیم فکر نکنم فرقی بین رئال و سیتی باشه
رئال میاد رونالدوی یونایتد رو میخره و و میشه عامل بسیاری از موفقیت هاش و من سیتی هم میاد مثلا اگوئرو رو میخره خب چه فرقی داره؟؟؟
هیچکدوم حاصل باشگاه نیستن و فقط حاصل پولن پول
دیگه پولش از کجا اومده به کنار

Alinho
15-05-2012, 01:44
ورزش۳: بازيکن آرژانتيني منچسترسيتي گفت: فکر مي‌کرديم قهرماني در ليگ برتر را از دست داده‌ايم، اما توانستيم آن را بازگردانيم. آگرو با گلزني در وقت‌هاي تلف شده و کسب قهرماني پس از 44 سال براي منچسترسيتي در ليگ برتر در بازي روز گذشته مقابل کوئينزپارک رنجرز شايستگي‌هاي خود را نشان داد. بازيکن آرژانتيني که با 45 ميليون يورو از اتلتيکو مادريد به اين تيم پيوست، اعلام کرد تا پاي مرگ خواهد جنگيد تا قهرماني را به سيتي بازگرداند و در حالي که تنها 60 ثانيه به پايان وقت‌هاي تلف شده بازي باقي مانده بود، توانست گل برتري تيمش را وارد دروازه کوئينزپارک کند. اين سي‌و‌دومين و در حقيقت ارزشمندترين گل وي در ليگ برتر انگليس بود. آگرو که داماد ديگو مارادونا است در اين باره اظهار داشت: بسيار بسيار خوشحالم. به سختي مي‌توانستيم باور کنيم قهرماني را به دست آورديم. فکر مي‌کرديم قهرماني در ليگ برتر از دست رفته اما خدا را شکر توانستيم آن را برگردانيم. بازي براي ما بسيار سخت و پيچيده شد، اما از اين 5 دقيقه وقت تلف شده نهايت استفاده را برديم. وي خاطرنشان کرد: هواداران و مسئولان تيم از زمان حضورم در باشگاه به گرمي با من رفتار کردند. بگذاريد اميدوارم باشيم که اين شروع قهرماني‌هاي ما خواهد بود. هدف من ادامه پيشرفت به عنوان يک بازيکن و کسب افتخارات بيشتر است. اين به من اعتماد به نفس بيشتري مي‌دهد. پابلو زابالتا، هم‌وطن آگرو پيش از آنکه همه چيز در نيمه دوم به هم بريزد، گل اول تيم را به ثمر رساند. وي در اين باره گفت: زابالتا بازيکن بسيار بزرگي است و هميشه در بهترين لحظات ظاهر مي‌شود.

Alinho
29-05-2012, 10:40
ورزش۳: کاپيتان آبي پوشان وفاداري و پايبندي خود به تيم قهرمانش را رسما اعلام کرد. وينسنت کامپاني آينده بلندمدت خود را در منچسترسيتي مي بيند. اين بازيکن بلژيکي که جايگزين کارلوس توز شده بود حالا از سوي باشگاه هاي تاپ اروپا پيشنهاداتي را دريافت کرده است اما وي در اين رابطه اعلام کرد که هيچ شانسي براي رفتن او از منچستر سيتي وجود ندارد.وي گفت: افراد زيادي به من مي گويند که سيتي را ترک کنم اما من در اين تيم بسيار خوشحالم چرا که اينجا هدف تنها بازي کردن نيست ما در نظر داريم موفقيت هاي زيادي را براي مردم و شهرمان به ارمغان بياوريم و مهم اين مسائل است تا هر چيز ديگري ما عناوين بيشتري مي خواهيم فقط قهرماني ليگ برتر نيست بلکه قهرماني جام قهرمانان اروپا و ديگر قهرماني ها نيز در ليست ما هستند.

nw_nk
25-07-2012, 19:24
تاپیک اختصاصی Manchester City F.C | سیتیزنز | جلد 2
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])