ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات و نشکلا شک بر انگیز !!

amin1374
22-02-2012, 01:16
با سلام من یک لپتاپ با کانفیگ زیر خریدم
cpu i5
ram 4 gb ddr3
hdd 500gb
vga gt540m 2gb
win 7 home basic x64 oem
خریدم به قیمت 960 +60 هزارتومن هم واسه گارانتی
من وقتی که خریدمش 25 دی بلا فاصله بعداز روشن کردن 5 دی وی دی بک آپ از ویندوز +درایور هاش با همون برنامه مخصوص خودش گرفتم بعد از مدتی هم پارتیشن بندیش کردم چون پارتیشن درایو سی 450 گیگ بود و...
حالا میخام برای سال نو ویندوز ارجینالشو برگردونم مثل فابریک کار خونه آیا بعد از برگردوندن ویندوز پارتیشن های قبلیم پاک میشه یا این که فقط درایو سی که 100 گیگ هست فرمت و وین جدید توش نصب میشه
میخاستم بدونم الان این لپتاپ رنگ آبی با اینکانفیگ چند شده
مورد بعدی اینکه من دیگه خیلی بخامم تنظیمات رو رو حد اقل ها بزارم باتریش بیشتر از 2:15تا 2:30 دوام نمیاره آیا این مقدار طبیعی هستش ؟
الان باتری های 9 یا 12 سل برای این لپتاپ هست اگه هست چنده؟
من خیلی ازش راضیم چرا که تونستتو تست های من قبول شه حالا تست هام چیبود عرض میکنم
اجرای هم زمان کانورت فیلم +پخش میسیقی +باز بودن مرورگر +اسکن کردن کل سیستم توسط کاسپر پیور +اجرای بازی کرایسیز2 با بالاترین کیفیت+.......... تمامی این موارد سی پیو 100%لود ورمم 96%پر شده بود کل زمان تستمم 30 دقیقه بود اینم بگم بدون کول پد دماش شده بود 88 درجه که....
مورد بعدی این این وین ارژینالش چه قدر میارزه یا این که چه قدر بابتش رو لپتاپ اومده ؟؟
سوال بعدی این که بهترین آنتی ویروس برای لپتاپ چیه میخام از منابع کمتریت استفاده و بالاترین قرت تشخیص و... رو مصرف باتری هم تاثیری نزاری یا این که اگرم میزاره خیلی کم باشه ؟ هرچی میگید به غیر از نود 32 باشه
استفاده از لپتاپ هنگام شارژ شدن باتری برای باتریش مضرره یا .......؟؟؟
یک سوال دیگه این که کیبورد شما هم مثل مال منه یعنی این که عربیه ؟؟ مال من 2 ردیف بالاش خوبه ول یریف پایین افتضاحه کلا عربی هست دیگه؟؟؟ به نظرتان چیکارش کنم!!؟؟؟
چه کار های برای نگه داری بیشتر باتری و عمر بیشتر باتری و لپتاپ مفیده؟
یک سوال این که دی وی دی رایتر من 8 ایکسه مال شما هم همین ظوره
صفه نمایش این لپتاپ دقیقا چه نوع ال ای دی ای هست؟
در ضمن رنگشم آبی هست
الا من میخام یک گیرنده دیجیتال براش بخرم میشه ی چیزی بهم معرفی کنید که وین 64 رو به صورت کامل پشتیبانی کنه؟
.
.
.
.

خیلی خیلی خیلی از پاسخی که خواهید داد ممنونم یا حق
...

Arash4484
22-02-2012, 14:39
رفیق ، من دوبار پست شما رو خوندم ولی اسم و مدل لپتاپ شما رو ندیدم!
و این خیلی مهمتر از رنگ لپتاپ شماست...

حالا میخام برای سال نو ویندوز ارجینالشو برگردونم مثل فابریک کار خونه آیا بعد از برگردوندن ویندوز پارتیشن های قبلیم پاک میشه یا این که فقط درایو سی که 100 گیگ هست فرمت و وین جدید توش نصب میشه
بله پاک میشه و همون یک درایو c میشه که اول بود.

مورد بعدی این این وین ارژینالش چه قدر میارزه یا این که چه قدر بابتش رو لپتاپ اومده ؟؟

باز هم بستگی به نوع ویندوز شما داره...حالا شما میانگین بگیر 100 دلار...

سوال بعدی این که بهترین آنتی ویروس برای لپتاپ چیه میخام از منابع کمتریت استفاده و بالاترین قرت تشخیص و... رو مصرف باتری هم تاثیری نزاری یا این که اگرم میزاره خیلی کم باشه ؟
این سوال مناقشه برانگیزی که ممکنه جوابهای مختلفی بگیری، پیشنهادمن نورتون 2012 است که برای لپ تاپ بهینه شده، ضمنن از کسپر دوری کن چون خیلی منابع رو میگیره و بدرد نوت بوک نمیخوره.

چه کار های برای نگه داری بیشتر باتری و عمر بیشتر باتری و لپتاپ مفیده؟
استفاده از لپتاپ هنگام شارژ شدن باتری برای باتریش مضرره یا .......؟؟؟

این هم جوابهای متناقضی براش داده میشه که شما توی انجمن رو هم نگاه کنی میتونی پاسخ مختلف رو پیدا کنی

الا من میخام یک گیرنده دیجیتال براش بخرم میشه ی چیزی بهم معرفی کنید که وین 64 رو به صورت کامل پشتیبانی کنه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک سوال دیگه این که کیبورد شما هم مثل مال منه یعنی این که عربیه ؟؟ مال من 2 ردیف بالاش خوبه ول یریف پایین افتضاحه کلا عربی هست دیگه؟؟؟ به نظرتان چیکارش کنم!!؟؟؟
حدس میزنم لپ تاپتون hp باشه که یکسری مدلهای اینچنینی برای خاورمیانه زده که خیلی کیبورد ناکارآمدی داره، شما میتونید براش برچسب کیبورد تهیه کنید.

برای سوالهای دیگرت هم به همون مارک لپتاپتون بستگی داره که نگفتید ،
و برای مقایسه ها هم شما چطور میخاید با چند پاسخ با چندین هزار مدل موجود لپتاپتون رو مقایسه کنید؟ در این موارد مقایسه لپ تاپ من و شما کافی نیست و باید به سایت و کاتالوگهای شرکتهای مختلف مراجعه و مدلهای روز رو چک کنید

amin1374
22-02-2012, 17:19
میبخشید دوست عزیر 5750gهست من یک اسکرین شات گرفتم ببینید بازم پاک میشه پارتیشن ها
خب این که خیلی بده پارتیشن ها پاک بشه راهی برای حلش نیست

amin1374
22-02-2012, 17:26
اینم یادم رفت بگم خیلی ممنون از پاسختان ولی یک چنذ مورد رو جا گذاشتین که باز میپرسم
مورد بعدی اینکه من دیگه خیلی بخامم تنظیمات رو رو حد اقل ها بزارم باتریش بیشتر از 2:15تا 2:30 دوام نمیاره آیا این مقدار طبیعی هستش ؟
الان باتری های 9 یا 12 سل برای این لپتاپ (ایسر 5750 جی)هست اگه هست چنده؟

راستی آنتی ویروس رو خودمتصمیم داشتم بیتدیفندر یا پاندا پا نورتن رو نصب کنم ولی از آنجا که بیت دیفندر گزینه لپتاپ داره این رو بیشتر میخاستم نصب کنم ولی آیا نورتونم همین گزیزنه رو داره ؟؟کدوم نسخه از آنتی ویذوس های فوق بهتره برا لپتاپ کدوم ورزن نورتون مناسبه؟؟
گیرنده دیجیتالم نظظری نداشتین که بدین اگه میشه همینجا جوابم رو بگید که خیلی بهتره؟
این مشکل گیبورد رو راه حلی براش ندارید

بازم تشکر میکنم خیلی ممنون

Arash4484
22-02-2012, 17:46
میبخشید دوست عزیر 5750gهست من یک اسکرین شات گرفتم ببینید بازم پاک میشه پارتیشن ها
خب این که خیلی بده پارتیشن ها پاک بشه راهی برای حلش نیست

من تابحال acer رو ریکاوری نکردم ولی در چند مدل hp و سونی که تابحال انجام دادم کل هارد بحالت اولش برمیگرده ،

اما در این شات که شما گذاشتید پیغام دو گزینه برای انتخاب قرار داده:

اگر گزینه اول رو انتخاب کنید کل اطلاعات درایو c پاک میشه و بصورت حالت اول کارخانه ایش در میاد

گزینه دوم اطلاعات یوزر (مثل اطلاعات موجود در داکیومنت و دسکتاپ و ...) نگه میداره را به آدرس C:\BackUp منتقل میکنه و باقی کارها به همون روال اول و درایو C و ویندوز به حالت اول برمیگردند (که این در مورد سیستمهای ویروسی یا مشکوک به بدافزار توصیه نمیشه)

اما اینکه برگردوندن درایو C شامل سایزش هم میشه و پارتیشن بندی شما از بین میره یا نه رو نمیدونم و یکی از دوستان که با برنامه ریستور ایسر کار کرده باید بگه، یا اینکه شما از اطلاعاتتون پشتیبان بگیرید(برای مثال بریزید روی هارد اکسترنال) و سپس ریستور کنید و ببینید چی میشه .

Arash4484
22-02-2012, 18:18
دوست عزیز اینها جا نموند بلکه بسته به نوع لپ تاتون بود که الان مشخص کردید...

خود acer 5750g هم انواع مختلف داره که باز این هم مهمه برای مثال : Acer Aspire 5750G-9463 یا Acer Aspire 5750G-6653 و...

این مشکل گ[/B]یبورد رو راه حلی براش ندارید
همونطور که گفتم راحتترین راه استفاده از برچسبهای انگلیسیه ..ولی اگر اصرار دارید که تغییر کنه شاید بتونبد کلیدهای کیبورد رو تهیه کنید که در بازار برای موارد تعمیری هست و ببرید گارانتی تا خودشون براتون تعویض کنند (تا بعنوان نقض گارانتی تلقی نشه)

راستی آنتی ویروس رو خودمتصمیم داشتم بیتدیفندر یا پاندا پا نورتن رو نصب کنم ولی از آنجا که بیت دیفندر گزینه لپتاپ داره این رو بیشتر میخاستم نصب کنم ولی آیا نورتونم همین گزیزنه رو داره ؟؟کدوم نسخه از آنتی ویذوس های فوق بهتره برا لپتاپ کدوم ورزن نورتون مناسبه؟؟

تمام مواردی که نام بردید خوبند هم بیت دفندر، هم نورتون، و پاندا هم بد نیست.
در مورد گزینه لپتاپ نورتون2012 هم بصورت توکار داخل خودش داره و میتونه تشخیص بده که شما از لپ تاپ استفاده میکنید و تنظیمات رو بهینه کنه، توضیحات تکمیلی رو در تاپیک نورتون در انجمن آنتی ویروس هم میتونید بگیرید.

الان باتری های 9 یا 12 سل برای این لپتاپ (ایسر 5750 جی)هست اگه هست چنده؟
بله بنظر من طبیعیه ، بخصوص اگر از اول همینطور بوده
باتری لپ تاپ شما 6 سلولیه و برای قیمت هم فقط میتونید با قیمت کردن از چند مغازه در بازار قیمت روز رو بدست بیارید...ولی برای مظنه 9 سلولی باتری های اریجینال از حدود 100 شروع میشن

15.6" HD 1366 x 768 pixel resolution, high-brightness (200-nit) Acer CineCrystal™ [B]LED-backlit TFT LCD
Mercury-free, environment-friendly
16:9 aspect ratio