PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای پیشنهاد ram

ahmad.daneshjoo
21-02-2012, 16:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با سلام یه کامپیوتر قدیمی تو محل کارم هست میخوام رم اونو قویتر کنم با توجه به اطلاعات بالا قویترین ram که من میتونم استفاده کنم چیه؟

saeed_136915
21-02-2012, 21:58
سلام
اینجوری که نمیشه گفت. مشخصات رم هایی که روی سیستم نصبه و نوع و مدل مادربرد رو بگین

EhsanCPU
22-02-2012, 19:37
سلام
اکثر کامپیوترهای قدیمی رم DDR دارن با باس 333 یا 400
اگه رمتون از این مدلهاست اینا دیگه تولید نمیشه ولی میتونین دست دو پیدا کنین

ahmad.daneshjoo
24-02-2012, 13:18
نوع رم رم اس دی بود که فهمیدم خیلی قدیمیه و. به سختی پیدا میشه.فعلا بیخیالش شدم .
اما یه سوال دیگه
مادربرد کامپیوتر من p5ad2 -e هست من الان 2تا رم 1 گیگ رو کامپیوترم نصبه.حالا میخوام 2 گیگ دیگه به رمش اضافه کنم .به نظر شما 2تا رم 1 گیگ بخرم بهتره یا 1 دونه رم 2 گیگ.ممنون میشم راهنماییم کنید.نوع رمی هم که بهش میخوره ddr2 است. اینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس مادربرد

ahmad.daneshjoo
25-02-2012, 17:23
کسی جواب نمیده؟

kourosh4
26-02-2012, 00:04
دوست من ببین مدل و فرکانس و زمان تاخیر این رمهات چیه و دو تا 1 گیگ مثل همین بخر بزار کنار اینها که بشه 4 گیگ و رمها به صورت دویل کار کنن...
اگه یدونه دو گیگ بندازی دیگه دویل کانال نمیشن.....
اگه هم نمونه رمهات گیر نیومد این دوتا رو بفروش و دو تا رم 2 گیگ بگیر و بزار روش...
(روش دوم رو پیشنهاد میکنم چون به احتمال زیاد مدل رم خودتون گیر نیاد و اگه از رم دیگه ای با مشخصات دیگه ای استفاده کنید احتمالا دچار مشکل میشین)

ahmad.daneshjoo
26-02-2012, 16:07
دوست من ببین مدل و فرکانس و زمان تاخیر این رمهات چیه و دو تا 1 گیگ مثل همین بخر بزار کنار اینها که بشه 4 گیگ و رمها به صورت دویل کار کنن...
اگه یدونه دو گیگ بندازی دیگه دویل کانال نمیشن.....
اگه هم نمونه رمهات گیر نیومد این دوتا رو بفروش و دو تا رم 2 گیگ بگیر و بزار روش...
(روش دوم رو پیشنهاد میکنم چون به احتمال زیاد مدل رم خودتون گیر نیاد و اگه از رم دیگه ای با مشخصات دیگه ای استفاده کنید احتمالا دچار مشکل میشین)
ممنون از راهنماییتون