ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی که اجازه نصب هیچ برنامه ای رو نمیده

aliflh
20-02-2012, 17:35
دوستان خواهشا راهنماییم کنید.
-من روی کامپیوتر دوتا ویندوز دارم.
-در درایو c ویندوز اکس پی دارم و در درایو d ویندوز سون.
-در ویندوز اکس پی آنتی ویروس ناد32 دارم که همیشه آپدیتش میکنم ولی در سون آنتی ویروس ندارم چون زیاد روش برنامه ندارم.
1-متاسفانه از طریق یک فلش مموری ویروس مورد نظر به سیستم وارد شده و موجب این شده که تمام فولدرهای هارد اکسترنالم و موبایلم رو تبدیل به exe کرده که پس از اسکن توسط ناد32 همشون قرنطینه شدن و من نمیتونم فایلهای هاردم و موبایلم رو ببینم ولی حجمشون رو نشون میده.
2- بعد از اینکه کامپیوتر رو فول اسکن کردم توسط ناد32 (و پس از قرنطینه شدن فایلهای هارد اکسترنالم و موبایلم که نمیدونم چطور بازیابیشون کنم)متوجه شدم که میتونم فایلهای قرنطینه شدمو توی ویندوز7 ببینم.یعنی ویندوز7 فایلهامو نشون میده ولی توی موبایلم نمیتونم اونها رو ببینم.
3-درایو d کامپیوترم که ویندوز 7 روش نصبه بااینکه داخلش 50 گیگ فضای خالی موجوده و توش جز فایلهای ویندوز هیچ چیز نیست رو پر نشون میده یعنی حتی 1مگ فضای خالی روش ندارم در صورتی که هیچ چیز روش نصب نیست و این مسئله باعث شده که روی ویندوز7 نتونم هیچ چیز نصب بکنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

*Batman*
20-02-2012, 23:49
سلام.
برنامه HiJackThis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0s3rmq7d%2FHijackThis.msi.html) رو دانلود و اجرا کنید.فایل گزارش(Log file) رو اینجا بذارید.>>Do a system scan and save a log file

برنامه GetService ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 99lpm8v4%2Fgetservice.rar.html) رو دریافت کنید و فایل getservice.bat رو اجرا کنید.
گزارش برنامه در قالب یک فایل متنی به همین نام خواهد بود.اون گزارش رو اینجا قرار بدید.

این برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ftechsupp%2Fhome_homeoffice%2Fproducts%2Fsep%2FSep _SupportTool.exe) رو دانلود کنید و سیستم رو اسکن کنید.اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آموزش استفاده از برنامه داده شده.
اگر موردی پیدا کرد مشخصات یا تصویرش رو اینجا قرار بدید.
در مورد اشغال شدن فضای درایو D مطالب این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید.

موفق باشید.