PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال دارم = هدیه هم در حد توانم میدم

m.najafi13
19-02-2012, 22:31
سلام
بچه ها کمککک میخوام،اولین نفری هم که بتونه کمکم کنه یک شارژ 20.000 ریال هدیه میدم البته ناقابله برای تشکره بیشتر از این از دستم بر نمیاد.

سوال:در یک مجتمع هستیم که میخواهیم آب بهاء آن را به تعداد نفر حساب کنیم به این صورت که اگر فرض کنیم تعداد ساکنین این مجتمع 40 نفر باشد.و همه 30 روز ساکن باشند.300.000 قبض داشته باشیم

قبض : 300.0000ت
افراد : 40 نفر
دوره : 30روزه
میزان بهاء مصرفی هر فرد= 40 / 300.000

سوال: اما اگه بخواهیم حساب کنیم اگر بعضی از خانواده ها بین ماه مجتمع را ترک کنند چقد باید بهاءمصرفی خود را بپردازند:
مثلا:

خانواده 5 نفره
3 روز

خانواده 3 نفره
7 روز

خانواده 2 نفره
10 روز

40 نفر هم ثابت هستند
30 روز ساکن

300.000 تومان هم آب بهاء آمده،برای 30 روز ،جواب،بدست آوردن میزان مصرف هر فرد؟ 300.000 تقسیم کنیم سهم هر نفر چقد میشه؟؟
ممنون

hts1369
20-02-2012, 09:25
سلام این روش رو شاید نتونم درست توضیح بدم ولی بی شک درستترین و عادلانه ترین روش همینه.
x که نوشتم میزان هزینه ی هر نفر هست اگه فقط توی این سی روز یک روز رو توی مجتمع بوده باشه.
خط اخر یه مثاله که یه خانواده ی چهار نفره رو که تمام سی روز رو توی مجتمع بوده نشون میده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdinajafinia
28-02-2012, 08:06
به امید خدا من همون که سوال رو ازتون پرسیدم و کسی هم جواب نداد،شب نشستم جوابشو بدست آوردم
نه روش شما اشتباه هست

من روش خودمو نمی تونم بگم چون رشته من کامپیوتر نرم افزار هست و اگه روش م رو بگم امنیتی ندارم...،و من هدف از اون سوالم طراحی یک نرم افزار سفارش داده شده بود،البته اون شب یک هدیه ناقابل هم برای کسی که میتونست کمکم کنه در نظر گرفتم اما کسی نبود...
عکسی از نرم افزار طراحی شده رو آپلود میکنم

امکان این نرم افزار تقسیم مبلغ بهاء قبض بطور مساوی بین همه ساکنین مجتمع مسکونی:

مثلا:عکس فوق:

این قبض به مبلغ 784000 تومان صادر شده
برای یک دوره 61 روزه
30 نفر بطور ثابت(61 روز)از انرژی استفاده کرده اند
20 خانواده متغییر هم داریم که تعداد نفر و تعداد روز استفاده انرژی آنها متغییر است

میزان خطا نرم افزار 0 است
جمع سهم افراد ثابت از قبض و سهم کل افراد متغییر از کل قبض میشود همان 784000 تومان

این نرم افزار به زبان vb نوشته شده است

hts1369
28-02-2012, 09:01
من از طراحی نرم افزار رو این جور چیزها سر در نمییارم ولی شما اعدادی که خودت به عنوان مثال گذاشتی رو به نرم افزار بده اگه جوابی که من بدست اوردم رو داد که درسته ولی در غیر این صورت نرم افزارت اشتباهه
یا علی

ashjaee
29-02-2012, 21:39
اونجا که گفته شده خانواده اول 3 روز منظور اینه که 3 روز بودن یا 3 روز از ماه رو نیستن؟ به نظر من جناب hts1369 با این فرض حل کردن که منپور شما اینه که 3 روز رو نیستن شما منظورتون این بوده که 3 روز هستن برای همین جواب ها فرق کرده.

aluminum
29-02-2012, 21:48
اینی که شما گفتید سفارش یک نر افزار هست بحث جداست ولی به نظرم اصل قضیه مورد داره

در یک دوره یک خانواده هست یا نیست.
اینکه دو روز هست سه روز نیست به نظرم یک مقدار عجیبه.
به نظرم باید همون تقسیم برنفرات منطقی ترین راهه.

cool11
29-02-2012, 21:55
اون کسی که نرم افزار رو سفارش داده باهاش دستگاه حضور و غیاب سفارش نداده؟!:27:

به نظرم باید همون تقسیم برنفرات منطقی ترین راهه.

ولی بر مبنای متراژ عادلانه تره

hts1369
29-02-2012, 22:10
اونجا که گفته شده خانواده اول 3 روز منظور اینه که 3 روز بودن یا 3 روز از ماه رو نیستن؟ به نظر من جناب hts1369 با این فرض حل کردن که منپور شما اینه که 3 روز رو نیستن شما منظورتون این بوده که 3 روز هستن برای همین جواب ها فرق کرده.
بله من با این فرض حلش کردم.
خانواده ای که هر ماه سه روز تو خونه ی خودشون هستن که دیگه خانواده نمیشن

logos
29-02-2012, 22:49

اينو قشنگ اومدي :31:
اما بهترين روش همين هست ولي كي براي ساختمون اين كارو ميكنه به نسبت نفرات بگيريد بره چون يكي تو 3 روز ميتونه به اندازه 10 نفر تو يه ماه اب مصرف كنه

mehdinajafinia
03-03-2012, 12:54

----------------
تشکر میکنم از کاربر hts1369 بخاطر تلاشی که نشان داده اند و دیگر عزیزان سپاس:11:
نه خیر
فرض یک قبض گاز برای خرداد ماه اومده اما یک خانواده روز سوم خرداد ماه خانه را تخلیه میکند
فرض محالی که نیست.

من تو پست اولم نوشتم
- "...سوال: اما اگه بخواهیم حساب کنیم اگر بعضی از خانواده ها بین ماه مجتمع را ترک کنند چقد باید بهاءمصرفی خود را بپردازند:
مثلا:..."

یا از ترتیب نوشتن من که نوشتم می شود فهمید که منظورم چی بوده

"
- مجتمع 40 نفر باشد.و همه 30 روز ساکن باشند

افراد : 40 نفر
دوره : 30روزه
.
.
.

خانواده 5 نفره
3 روز

خانواده 3 نفره
7 روز

خانواده 2 نفره
10 روز"
به هر حال این مثال برای کسانی بود که ساکن بوده اند مه اینکه نبوده اند و جواب با نرم افزار بصورت

کاربر hts1369 اما فرض شما: اما اگر بخواهیم فرض شما را در نظر بگیریم یعنی اینکه خانواده 5 نفره 3 روز ساکن نبوده اند=یعنی خاتواده 5 نفره 27 روز ساکن بوده اند شما این طور حساب کردید
این عکس هم برای فرض شما که جواب شما درست نیست

برای تست درستی نرم افزار میتوانید مقادیر در عکس را بصورت:
"سهم هر نفر را در روز" × "تعداد افراد ثابت در این دوره" × "تاریخ این دوره به روز" = "کل سهم افراد ثابت از فیش"

همچنین "سهم هر نفر را در روز" × "تعداد نفر خانواده متغییر اول" × "تعداد روز خانواده متغییر اول" = "سهم خانواده متغییر اول از کل فیش"
سهم همه خانواده های متغییر را با هم جمع کنید میشود "کل سهم همه خانواده های متغییر از کل فیش"
وقتی"کل سهم افراد ثابت از فیش" + "کل سهم همه خانواده های متغییر از کل فیش" = 300.000