PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : .: راهنمایی جهت خرید مانیتور "22 برای سیستم با سقف 1 میلیون 200 هزار تومان :.

atlas-m
18-02-2012, 22:39
.: درخواست راهنمایی جهت خرید مانیتور "22 برای سیستم با سقف 1 میلیون 200 هزار تومان :.
سلام من می خوام سیستمی با بوجه 1 میلیون 200 هزار تومان بگیرم. در خرید مانتور دچار مشکل شدم.
من یک مانیتور 22 اینچ FULL HD میخوام. لطفا راهنماییم کنید.
ضمنا یه سوال : اگه مانیتوری فقط HDMI داشته باشه ایرادی داره؟
میشه یه نگاهی به این مدل مادیران بندازید ونظرتون رو بگید:
X.Vision
LE-22A02 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم تایپیک من برای خرید سیستم با سقف 1 میلیون 200 هزار تومان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

LeiliBaManAst
27-02-2012, 16:27
.: درخواست راهنمایی جهت خرید مانیتور "22 برای سیستم با سقف 1 میلیون 200 هزار تومان :.

سلام من می خوام سیستمی با بوجه 1 میلیون 200 هزار تومان بگیرم. در خرید مانتور دچار مشکل شدم.
من یک مانیتور 22 اینچ FULL HD میخوام. لطفا راهنماییم کنید.
ضمنا یه سوال : اگه مانیتوری فقط HDMI داشته باشه ایرادی داره؟
میشه یه نگاهی به این مدل مادیران بندازید ونظرتون رو بگید:
X.Vision
LE-22A02 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FProductDetails.aspx%3FProID%3D829%26utm_source%3D [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 52B22A02)

اینم تایپیک من برای خرید سیستم با سقف 1 میلیون 200 هزار تومان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من این مدل 22A02 رو 4 ماهی میشه که خریدم و خیلی راضیییم . هم ازش به عنوان tv استفاده میکنم و واقعا" از کیفیت تصویرش راضیم و هم به عنوان مانیتور . به نظرم با توجه به قیمت و امکانات و مشخصاتش گزینه خوبیه و تا حالا که مشکلی نداشتم . گارانتیش هم مادیران هست.