مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي در مورد خريد Webcam
AFSORDEH
12-02-2012, 20:48
با سلام خدمت دوستان عزيز :20:
براي خريد وبكم به يكي از فروشگاه هاي روستامون مراجعه كردم....
اگه از روي قيمت بخوام بگم مي تونم بگم كه دو نوع وبكم داشت. يعني در دو سطح متفاوت بودن.
يه نوع وبكم هايي بودن با قيميت هايي بين 10500 تا 13500 تومان و نوع هاي ديگه اي هم بود كه ارزونترينشون 32 تومان بود. :rolleye:
فروشنده ابتدا ازم پرسيد براي كار حرفه اي مي خواين يا كار معمولي، بهش گفتم مگه فرقي هم مي كنه.... و اون مسئله كيفيت وبكم ها رو پيش كشيد.
اونوقت وقتي ازش در مورد كيفيت ها بيشتر پرسيدم گفت كه كيفيت وبكم هاي قيمت بالاتر !.... full هستن در صورتي كه كيفيت تصاوير مودم هايي كه قيمت هاي پايينتري دارن معمولي هستن و از نظر كيفيت مثل مبايل هستن.
اسم موبايل رو كه آورد، همونوقت بهش گفتم حالا يه كم بيشتر در اين مورد فكر مي كنم و بعد........ :worried:
گفتم شايد بد نباشه نظر دوستان رو در اين مورد جويا بشم.... :20:
ميشه بيشتر در مورد كيفيت وبكم هاي معمولي توضيح بدين؟ آيا اين وبكم ها قابليت فول اسكرين هم دارن؟ مي تونيد تصويري با كيفيت وبكم هاي معمولي حدود 10-13 تومان اينجا بگذارين؟
آيا وبكم ها غير از كيفيت تصوير در موارد ديگه اي مثل سرعت و اتصال و يا تنظيمات هم با همديگه تفاوت مي كنن؟
من به عنوان شخصي كه هيچ اطلاعي در اين باره نداره و كيفيت رو در حد ايده آل در هر نوع شرايطي با قابليت فول اسكرين مي خواد، شما چه نوع وبكمي و با چه سطحي پيشنهاد مي كنيد؟
ممنون .... :11:
AFSORDEH
12-02-2012, 20:53
اگه دوستان سريعتر جواب بدن ممنون ميشم .....
Hamed DC
13-02-2012, 11:47
سلام.
وبکمهای حرفه ای کیفیت تصویر بسیار بالابی دارن. بطوری که تا کیفیت Full HDیا همون کیفیت1920x1080رو پشتیبانی میکنن. به
این نوع وب کمها اصطلاحاً حرفه ای میگن!!!
مهمترین اصل هم در انتخاب یک وبکم سازگاری بالای اون با انواع سیستم عاملها و کیفیت قابل قبول اون هست.
مدلهای مد نظر شما، چه مدلهایی هستن؟؟؟
AFSORDEH
13-02-2012, 13:29
ممنون از شما....... :11:
شما در مورد كيفيت وبكم ها ي 1920x1080 و Full HD توضيح دادين ميشه بپرسم كيفيت وبكم هاي سطح پايينتر كه قيميتي بين 10 تا 14 تومان دارن در چه حد و سطحي هستن؟
مهمترین اصل هم در انتخاب یک وبکم سازگاری بالای اون با انواع سیستم عاملها و کیفیت قابل قبول اون هست.
يعني نوع وبكم ها در سازگاري با، مثلا نسخه هاي مختلف سيستم عامل ويندوز متفاوت هست؟
يعني اين امكان وجود داره كه مثلا نوع خاصي از وبكمي روي ويندوز xp سازگاري يا كارايي لازم رو نداشته باشه؟
من راستش مدل خاصي رو كه مد نظرم باشه نمي تونم نام ببرم چون در مورد مدل هاي اين دستگاه اطلاع زيادي ندارم.... ولي خب همونطوري كه عرض كردم... كيفيت در حد معمول (خوب) و سازگاري با سيستم عامل ها برام مهم هستن. :)
مرسي
Hamed DC
13-02-2012, 13:55
در پاسخ سوال اول باید بگم که کیفیت تصویر وب کمهایی با این رنج قیمتی معمولا 480pو یا380pهستند. که به مراتب پایینتر از نمونه های
حرفه ای هست!
و اما پاسخ سوال دوم:
منظور من از سازگاری با انواع سیستم عامل، سازگاری درایور وبکم هست. چون برخی وبکمها دارای درایورهایی هستند که باسیستم
عاملهای محدودی سازگاری دارند و یا اینکه نسخه های 64بیتی رو پشتیبانی نمیکنن و این ممکنه در اینده براتون مشکل ساز بشه.
بله این امکان هستش. و متاسفانه تعدادشون هم گاه زیادتر از حد انتظار میشه. پس باید این فاکتور بسیار مهم رو در نظر گرفت.
سقف بودجه همون 13تومنه یا میتونید بیشتر هزینه کنید؟؟؟
AFSORDEH
13-02-2012, 15:06
ممنون از شما دوست عزيز....
و ممنون كه موضوع سيستم عامل و اون مسئله 64 بيتي رو يادآوري كردين و توضيح دادين.
من بيشتر هم مي تونم هزينه كنم...
فقط قصدم اين بود كه در مورد كيفيت و خصوصيات وبكم ها اطلاعات بيشتري پيدا كنم كه جنس نامناسب با قيمت نا مناسب نخرم :20:
شما مدل و جنس بخصوصي مي تونيد معرفي كنيد؟
.
wichidika
13-02-2012, 15:40
در نمایشگاهces2012
logitech وبکم c920 معرفی کرد که از مدل قبلی c910 خیلی پیشرفته تر هست حتی از usb3.0 هم پشتیبانی می کند
AFSORDEH
13-02-2012, 16:43
در نمایشگاهces2012
logitech وبکم c920 معرفی کرد که از مدل قبلی c910 خیلی پیشرفته تر هست حتی از usb3.0 هم پشتیبانی می کند
آره چيز خوبي به نظر مي رسه....
البته اگه گيرمون بياد :20: ....... ولي خب اين ديگه قيمتش خيلي نسبت به بقيه بالاتره :27:
معرفي وب کم Logitech HD Pro C920 با قابليت فيلمبرداري 1080p و تکنولوژي Fluid Crystal
Logitech نسل جديد Webcam خود را معرفي کرد که قابليت ضبط ويدئوهاي با کيفيت Full HD 1080p را براي کاربران بسيار آسان مي گرداند. کيفيت تصوير اين دوربين به قدري بالاست که هنگاه استفاده از در آن در مکالمات تصويري مانند Skype، اطرافيان و دوستان شما مي توانند وجود شما را در کنار خود احساس کنند. همچنين به کمک برنامه هاي جانبي اين وب کم مي توانيد تصاوير و فيلم هاي گرفته شده از خود را به راحتي و تنها با يک کليک بر روي سايت هايي مانند Facebook، YouTube يا Twitter آپلود کنيد. تکنولوژي کريستال روان يا Fluid Crystal استفاده شده در اين وب کم، عنصريست که آنرا از ساير وب کم ها متمايز مي کند که براي شما تصاوير روان با کيفيت بالا و رنگ هاي زنده محيا مي کند. اين Webcam در سه ماهه اول سال جاري ميلادي و با قيمت 99 دلار وارد بازار خواهد شد.
منبع: سايت تخصصي Guru3D
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamed DC
13-02-2012, 21:21
ممنون از شما دوست عزيز....
و ممنون كه موضوع سيستم عامل و اون مسئله 64 بيتي رو يادآوري كردين و توضيح دادين.
من بيشتر هم مي تونم هزينه كنم...
فقط قصدم اين بود كه در مورد كيفيت و خصوصيات وبكم ها اطلاعات بيشتري پيدا كنم كه جنس نامناسب با قيمت نا مناسب نخرم :20:
شما مدل و جنس بخصوصي مي تونيد معرفي كنيد؟
.
قربونت.
A4Tech PK-710G...28.000
AFSORDEH
14-02-2012, 00:03
قربونت.
A4Tech PK-710G...28.000
مرسي از شما.... :)
اميدوارم كه بتونم پيداش كنم ;)
موفق باشيد . . . . هر دوي شما عزيزان :11:
vahedsaeed
20-03-2014, 15:21
سلام دوستان.من هم می خوام یه وبکم معمولی بگیرم.معمولی چون اینترنتم 256 مخابراته.up & dl =32kb
قبلا با اسکایپ وب یکی دیگرو که با ایکسپریا z1 داد به خوبی دیدم و فریم فریم نمیشد.حالا می خوام بدونم وبکم های موجود تو بازار با قیمتهای حدود 30 تا 40 تومن کارمو راه میاندازه؟تصویر منو خوب می فرسته از سیستم خودم.اصلا به اینترنت طرف مقابل کاری ندارم .با توجه به سرعت اینترنتم که قبلا هم وب گرفتم مشکلی پیش نمیاد؟
سوال دومم اکثر این وبکم های جدید ویندوز 64 بیتی هم ساپورت می کنن؟اگه رو بسته فقط نوع سیستم رو نوشته بود تکلیف چیه؟مثلا به win7.win vista اکتفا کرده بود!!!!
vahedsaeed
20-03-2014, 15:26
سلام دوستان.من هم می خوام یه وبکم معمولی بگیرم.معمولی چون اینترنتم 256 مخابراته.up & dl =32kb
قبلا با اسکایپ وب یکی دیگرو که با ایکسپریا z1 داد به خوبی دیدم و فریم فریم نمیشد.حالا می خوام بدونم وبکم های موجود تو بازار با قیمتهای حدود 30 تا 40 تومن کارمو راه میاندازه؟تصویر منو خوب می فرسته از سیستم خودم.اصلا به اینترنت طرف مقابل کاری ندارم .با توجه به سرعت اینترنتم که قبلا هم وب گرفتم مشکلی پیش نمیاد؟
سوال دومم اکثر این وبکم های جدید ویندوز 64 بیتی هم ساپورت می کنن؟اگه رو بسته فقط نوع سیستم رو نوشته بود تکلیف چیه؟مثلا به win7.win vista اکتفا کرده بود!!!!
mohsen63
01-05-2014, 23:22
سلام
یک وب کم برای ارتباط تصویری با اسکایپ و یاهو و غیره معرفی کنین که هم دید در شب داشته باشه هم گیرنده تصویرمو دون دون و یا با قطع و وصل شدن زیاد نبینه . در ضمن مشکلی که دارم اینه از 6 به بعد عصر دیگه تصویرم تاریک بدست طرف میرسه و هرکاری میکنم روشن نمیشه،با این تکنولوژی دید در شب مشکل حل میشه؟!!!
حداکثر میتونم 40تا50 بدم. مانیتورم هم crt هستش.
یک سوال دیگه هم دارم این وب کمایی که میکروفن داخلی داره جای میکروفن کار انجام میده؟؟؟!!!! یعنی اگر من در فاصل 1متری وب کم باشم صدام واضح به طرف میرسه؟اگر آره که هیچ اگر نه یک میکروفن (هدست نه ،فقط میکروفن دارای پایه) تا قیمت 10 تومن معرفی کنین که صدارو شفاف برسونه،برای شرکت میخوام،دمتون گرم،یک میکروفن گرفتم بعد از یک ماه کیفیت انتقال صداش به شدت افت کرد
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.