مشاهده نسخه کامل
: ← علـایق و افکـارِ کـاربران
Dark Shine
11-02-2012, 19:15
مقــدمـه
چـند هفتـه پیش بـود که داشتـم انجـمنِ فیلـم رو ورق میـزدم بـه چندتـا تـاپیک برخوردم بـا عنـوانِ " لطفـاً به این سوالات پـاسخ دهـید " .
بـه ذهـنم رسـید که بـرای انجمنِ موسیقی هـم یـدونـه بـزنـم تـا دوستـان تـوش نظـر بدون و بیشتـر هـم رو بشنـاسـیم .
==
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بـرای سـری اوّل سوال هـا یـه مقـدار پختـه ، سـاده و مقدمـاتی ـــتر میبـاشـند تـا کـم کـم چرخ تـاپیک بچـرخـه و سوال هـا بیشتـر بشـه .
بـرای سـری بعـد دوستـان میتـونـن سوالـی رو کـه به ذهنـشون میرسـه از طـریقِ پیـام خصـوصـی بـه مـن یـا در صـورتـی کـه من نبـودم بـه مهـران عـزیز پ.خ کـنن .
قبـل از جواب دادن بـه سوالـات معـرفی کنـین خودتـونو .
چقـدر بـه Bitrate و کیفـیتِ صـدای موسیقی اهمـیت میدیـن ؟
آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟
شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟
بـه موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟
موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟
موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟
تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟
چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟
عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .
یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟
بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟
بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروه داره ؟
==
بـا تشکـر از مهـران ، کـوروش و علـی [ Lt.Ali ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ] کـه بـرای زدن تـاپیک کمـک کـردن .
Dark Shine
20-02-2012, 18:03
اطلـاعـیــه : سـوالـاتِ کلـی تـر حذف شـد ، و تعـداد سوالـات کـاهـش یـافت .
:20:
به مقدار لازم :دی ... خوب معمولاً دوست ندارم زیر 192 آهنگ گوش کنم اما دیگه حداقلش 128 هست، پایین تر از این اصلاً بم نمیچسبه (البته به هیچکی نمیچسبه) !....تو سبک مورد علاقم (نیو ایج) اکثر آلبومایی که دارم با کیفیت Flac و Ape هستن، آخه پایین تر از این کیفیت واسه این سبک ظلمه !
البته که بله، خیلی زیاد. من خودم چون تو کار طراحی هستم، همیشه اولین چیزی که از آلبوم میبینم، کاورش هست، اگه کاور نداشته باشه واقعاً اعصابم داغون میشه.مثلاً بعضی سینگل ها هستن که کاور ندارن، موقع گوش دادن به اون ها عذاب وجدن میگیرم :31:
تا چند ماه پیش وینمپ بود (هنوزم کم و بیش ازش استفاده میکنم) اما الان همش AIMP استفاده میکنم، خیلی تمیزه.خودش هم اسکروبلر last.fm هم داره و بدون نیاز به چیز پی ان کار خودشو انجام میده !
جفتش.خیلی از آهنگای قشنگ امروزی در صل کاور آهنگای دهه ی 80 هستن که بعضیاشون از نسخه اصلیشون هم قشنگترن.
از راه حلال.اولش به خدا توکل میکنم و بعدش دست به کار میشم :31:
تو 99 درصد مواقع از طریق دانلود، که البته خود این دانلود هم کلی فوت و فن نیاز داره !
موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟
بله.یکی از آهنگای مورد علاقم یه آهنگ رومانیایی هست که الان متنش رو بطور کامل حفظم.کلاً هر آهنگ با کلامی رو که خیلی دوست داشته باشم زود متنشو حفظ میکنم، فرقی نمیکنه چه زبونی باشه !
فکر کنم آره. بعضی آهنگا منو متوجه اشتباهام میکنن، به اینصورت که اون آهنگ منو کاملاً میبره تو فکر و وادارم میکنه به کارهای گذشتم فکر کنم.
بستگی به ملودیش داره. تا حالا خیلی وقتا پیش اومده که یه آهنگ ک متنش بیخوده رو خیلی دوست داشته باشم اونم بخاطر ملودی خفنش هست.اما به معنی م خیلی توجه میکنم، اگه معنیش مسخره باشه یجورایی اون ته دلم اذیتم میکنه !
عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .
انتقال معنای واقعی موسیقی، همین و بس ...
خلاق باشه و بدونه داره واسه چی و کی آهنگ میسازه. همچنین از وارد شدن تو دنیای تجارت موسیقی پرهیز کنه که بدوجوری خرابش میکنه !
شاید بشه گفت از 1995 تا 2005. تو این دوره خیلی از سبکا تو اوج بودن، مثلاً تکنو و ترنس اون موقع محشر بود، بلک متالش هم حرف نداشت، تو راک هم گروهای خیلی خوبی فعالیت میکردن.سبکای آروم و بیکلام هم بنظرم اوجشون تو همین دهه هست !
نمیدوم، آخه من خیلی تو آلات موسیقی تخصص ندارم !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تَـه دیـگ نـوشـت:
از مقامات دستور اومد که یه بیوگرافی هم از خودم بذارم ! اینم خدمت شما:
مجتبی هستم، ظاهراً 18 سالی میشه دارم زندگی میکنم.امسال دانشجو شدم و دارم IT میخونم. علایقم ایناست: شبکه های کامپیوتری، گرافیک (در حال حاضر ترجیحا 2 بعدی)، ریاضیات، انیمه، نوآوری و ... .
از موسیقی همه سبکی گوش میدم، چه راک، چه متال، چه ترنس، چه نیوایج و .... .چون تو هرکدومشون میتونم یه سری آهنگ قشنگ پیدا کنم که با روحیاتم سازگارن (البته در اصل چون روحیاتم خیلی متغیره بخاطر همین همه سبکی بهش میاد). موسیقی رو هم فقط واسه شنیدن و لذت بردن دنبال میکنم وگرنه اصلاً و ابداً قصد ندارم آهنگساز بشم و الانشم و کارای آهنگسازی وآلات موسیقی چیز زیادی بارم نیست. از اخلاقم هم بگم که خیلی آروم و کم حرف هستم و اگه یه آدم کم حرف پیشم بیوفته، احتمالاً تا روز قیامت با هم حرفی نمیزنیم :دی عصبانیت رو هم همیشه سعی میکنم تو خودم بریزم چون وقتی عصبانی میشم دیگه نمیدونم دارم چیکار میکنم و ممکنه کار دست خودم بدم.(حالا کی دوست داره با من دعوا کنه ؟! :31:). دیگه چیز خاصی از خودم به دوگولم خطور نمیکنه، در صورت برقراری ارتباط و خطور چیزی به دوگولوم، بعلت تنبلی حال ویرایش ندارم :دی
nafe-bandar
21-02-2012, 13:24
خیلی! چون من تازگی بیشتر با صدای بلند و روی سیستم آهنگ گوش می کنم خیلی مهمه که کیفیت بالا باشه. و البته برای سیستم ماشین هم باید بیت ریت بالا باشه که وقتی ساب میزنه نره رو اعصاب. یعنی همیشه میگردم بالاترین کیفیت آهنگ هارو پیدا می کنم و میگیرم، حتی اگه بخواد آلبوم ترنس باشه!!
حقیقتش نه!! بیشتر آهنگساز ها و تنظیم کننده ها، همچنین ساز های مختلف استفاده شده مهمه واسم. یعنی حتی اگه من خوانندش رو نشناسم اما زیرش ببینم نوشته تنظیم (استاد) الیاس شیرزاد بی شکـــ آلبوم رو تهیه می کنم
جـــت آیـدیــو و مدیاپلیر کلاسیــک! (ما آدمه قدیمیم دیگه :31:)
والا از خوانندگان اون موقع قدیما فقط مدرن تاکینگ رو می شناختم و گوش می دادم. اما موزیک حسیه مطئنا اگه جایی همچین آهنگ هایی دستم بیاد گوش می کنم که بیشتر آشنا باشم با حال و هوای اون موقع!!
بدون تعارف 99% دانلود می کنم! چون حوصله ندارم توی بازارها بگردم دنبال سی دی توی دست فروشی ها و تازه از نظر هزینه دانلود به صرفه تره!! این حقیقتیه که توی ایران وجود داره چون کپی رایت وجود نداره کسی نمی تونه آهنگی رو بخره!!
سعی می کنم هر نوع سبکی رو هر نوع زبانی رو گوش کنم تا با موسیقی کشورهای مختلف آشنا بشم. مثلا الان به موسیقی اسپانیایی علاقه پیدا کردم... اونایی هم که دلنشین باشه سعی می کنم ترجمشون کنم و حداقل تو فضای متن شعرش برم...
بیشتر از آهنگ های سی یا سی و اجتماعی. اما موسیقی رو برای عبرت و نصیحت گوش نمی کنم... واسه دل خودم گوش می کنم
توی تنهایی یا بهتر بگم آهنگ هایی که برای خودم پخش می کنم و گوش می کنم بیشتر به متن و معنی اون توجه می کنم، اما توی جمع چون سلایق متفاوته بیشتر ریتم واسم مهم میشه. اما نه اینکه اصلا به متن توجه نکنم...
عناصر موسیقی فکر نمی کنم کلمه ی ملموسی باشه... اما شرایط خاصی ندارم توی زمان های مختلف ممکنه علاقم نسبت به آهنگ ها تغییر کنه به همین دلیل جواب خوبی برای این سوال ندارم... :40:
اول اینکه مردمی باشه، دوم هر سال یه آلبوم و کنسرت داشته باشه، بینشون هم بیشتر 7-8 تا تراک بیرون نده، چون بی مزه میشه :31: . یکم مرموز باشه یعنی کارهای عجیب انجام بده!! با سبک های مختلف کار کنه و همگام با نیاز و سلیقه ی مخاطبان و جامعه تغییر مسیــر بده. البته تغییر مسیر صحیح و موجه...
والا یه بارم بالا گفتم زیاد با تاریخ موسیقی آشنا نیستم و چون اطرافیانم زیاد اهل موسیقی روز نبودن نتونستم رابطه ی خوبی با موسیقی قدیمی خارجی برقرار کنم بجز چند مورد خاص...
به سبک گروه بستگی داره:
در موسیقی های راکـــ و متـال گیتاریــست و درامر نقش بسزایی دارن
توی پاپ بسته به گرایش پاپ اون می تونه گیتار یا ارگ باشه
در موسیقی کلاسیک پیانو یا ویولن
در موسیقی سنتی ایرانی شخصا سنتور و ویولن رو خیلی نقش مهمی توی تاثیرپذیری گروه و آثارشون می دونم
----------------
تشکر که انجمن موسیقی اجازه داد کاربرا بتونن تا حدودی با افکار همدیگه آشنا بشن و همچنین زننده ی تاپیک :40:
پیشنهاد: می تونین سوال هارو دوره ای کنین و همینطور سوال های بعدی رو مشخص تر کنین و متفاوت تر از همدیگر بنویسین، البته این به معنای تخصصی شده سوالات نیست چون اونطوری شرکت در تاپیک کمتر میشه
موفق باشید :40:
Dark Shine
21-02-2012, 13:31
پیشنهاد: می تونین سوال هارو دوره ای کنین و همینطور سوال های بعدی رو مشخص تر کنین و متفاوت تر از همدیگر بنویسین، البته این به معنای تخصصی شده سوالات نیست چون اونطوری شرکت در تاپیک کمتر میشه
یـه مقـدار روی همـین سوالـات کـار میکنـیم فعلـاً تـا رِوال ــه کـار تـاپیک دستِ دوستـان بیـاد ، سوالـات جـدید اضـافه میشـه حتمـاً . :20:
بـا تشکـر از دوستـانِ شـرکت کنـنده .
سلام به موسیقی دوستان ،
علی هستم، به گمونم سنم 16 سالی میشه. یعنی دوّم ریاضی هستم. علایقم کاملاً ناپدار هستش. اما اصل موضوع، علاقه وافری به موسیقی ، انیمه و شاید سریال دارم. ( البتّه نا گفته نماند دوستان در رده اولند. ) موسیقی رو شاید از 5ـم گوش بدم. اما حرفه ای چند سالی هست که دنبال میکنم. گروه هـای مورد علاقم ، بشتـر عمو تـام ( ریدیوهِد ) ، عمو کریس ( کلد پلی ) و ... هستند. موزیک تیستم هم محدوده میشه گفت. خیلی علاقه دارم که موزیک هـای جدیدی پیشنهاد بشه و تست کنم و سبک مورد علاقم بیشتر Alt.Rock ـه. دیگه جانم به خدمتتون که! اطلاعات تو لَست (Blocker00) موجوده. فقط متنی بود جهت معرفی.
128 باشه، راضیم من. برام مهمه. امّا خُب میتونم باش کنار بیام.
نه اونقدر.
Winamp. لست و مینی لیریکس رو ساپورت میده. کفایت میکنه. دی:
امروزی بیشتر. اما خُب امروزی.
یکم واضح نیست. اما خُب، پیشنهاد دوستان معمولاً ، وبگردی بین سایت های موسیقی. اگر هم از لحاظ طریقه بدست آوردنه. دانلود میزنم. دی:
روسی و ژاپنی بیشتر. تا بقیه موارد. اما تو لیریکس فهمیدنش مشکل دارم. که اونم از GT کمک میگیرم.
اوهوم. اما عمل کنم بش؟ نُچ.
اول با ریتمش و موزیکش ارتباط برقرار میکنم. بعد معناگرا وارد میشیم. در کل خیلی برام مهمه.
موسیقی ، موسیقی و موسیقی.
ریدیوهِد باشد. :-"
جدا از شوخی، کاراشون عام و نوآوری داشته باشه. و شعراش زیبا و دست یافتنی باشه. ر^^
من همین دهـه اخیر و حدود سال هـایی که آلبوم بلک متالیکا عرضه شد رو بالجد حال میکنم.
اطلاعات کافی ندارم. اما خُب درامر متفاوته. دی:
عالی بود جواد. تعداد سوالا هم میتونیم بیشتر کنیم. یا دو سری سوال بدیم. بازم مرسی و خسته نباشی برُ. 3:
چقـدر بـه Bitrate و کيفـيتِ صـداي موسيقي اهمـيت ميديـن ؟
بستگي به سبکش داره،اگر پراگرسيو راک،اسپيس راک و يا سايکدليک راک و دووووم گاتيک متال باشه زير 320 نميگيرم و حتي بعضي ها رو به صورت flac تهيه مي کنم،از اونور هم بعضي آهنگها رو با کيفيت پايين گوش ميدم نظير آهنگهاي پاپ راک و تِرَش متال.. اينطوري بيشتر لذت ميبرم
فرمت مورد علاقه من هم Wma,ogg
آيـا کـاورِ آلبـوم بـراي شمـا اهمـيت خـاصـي داره ؟
بله،خصوصا" اگر بخوام داخل پلير همراه خودم اينور اونور ببرم، خیلی برام مهم هست
و اگر نداشته باشه خودم براش قرار میدم
شمـا از چـه پليري بــراي پخـشِ موسيقي استفـاده ميکنـيد ؟
توي ويندوز گزينه ي اول من مديا پلير خود ويندوز هست و تمام نيازهاي من رو به جز تگ گداري کاور آلبوم رفع مي کنه،شايد هم در کنارش از Bs player استفاده کنم،توي اوبونتو هم همون پلير خودش،گرچه پلاگين رو بايد دانلود کني ،در کل سعي ميکنم با اونچيزي که هست خودم رو تطبيق بدم
بـه موسيقـي کلـاسـيکـِ دهـه ي 80 بيشتـر علـاقـه داريـد يـا موسيقي امـروزي ؟
من اکثرا" با آهنگ ها و آلبوم هاي جديد که ريليز ميشوند مشکل دارم و بيشتر قديمي گوش مي دم،دليلشم دارم بررسي ميکنم
موسيقي هـاي موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـايي به دست ميـاريـد ؟
تورنت و سايتهاي اشتراک فايل و يا بعضي دوستان لطف ميکنن فول آلبوم به من مي دن بسته بندي و آماده.
در هر حال کشور ما کپي رايت نميشه و من هم که بيل به کمرم نخورده...:دی
موسيـقي کـه بـه زبـان فـارســي يـا انگلـيسي [ يـا هـر نـوع زبـان مـادري خـاصـي کـه داريد ] نبـاشـد رو گـوش مـيدين ؟
آره موسيقي براي من مرز و زبان نداره ولی ...بیخیال تونوقت میشم نژادپرست
تـا بحـال شـده از يـک آهنگــ درس بگـيريـد ؟
آهنگهايي بوده و لي فکر کنم تاثيرش رو کم کم از دست بدهند ...
چقـدر بـه معنـاي اصلـي يکــ آهنگ توجـه ميکنـين ؟
معمولا" وقتي آهنگ مفهومي باشه و حس کنم نياز به اين داره که حتما" يک دور واکاوي بشه ميرم دنبالش و اگر وقت کنم شعرش در زمان هاي مختلف همراه با آهنگ گوش ميدم و حتي کامنت اونايي که گوش کردن رو ميخونم و مرور مي کنم تا ببينم اين بشر منظورش از ساخت اين آهنگ چي بوده...ولي اگر اهنگش از گل و بلبل بگه و چيز خاصي نداشته باشه اونوقته که معناي اصلي تحت تاثير ملوديک بودن و خوش آهنگ بودن اون آهنگ هست و اگر احساس کنم داره روي اعصابم راه ميره ميذارمش کنار(يک ستاره ميدم يعني ديگه پخش نشه )
عنـاصـر موسيقـيايي کـه بهشـون اهمـيت ميـدين تـا از يک آهنگــ خوشتـون بيـاد رو بـه ترتيـب بچينـين .
در کل نتيجه ي کار براي من مهم هست و باید به کام من خوش بیاد،حالا یک عنصر موجب بشه یا تمام عناصر،فرقی نداره
يه گروه خوب به نظر شما چه معيارهايي بايد داشته باشه ؟
سعي کنه خودش باشه و لازم هم نيست پشت سر هم آلبوم بده،هروقت به این درک رسیدند که می تونند یک آلبوم خوب بدهند اونوقت
البته منظور شما از گروه این بند ها هست یا که نه کل عواملی که باعث میشن یک شخص یا گروهی یک اثر منتشر کنند؟در هرحال نظرم خط قبل است
بهترين دهه از نظر موسيقي به نظر شما، و چرا
براي من 1965 تا 1975 تاثير گذارترين بود.چون یک سِری بذرها در موسیقی کاشته شده به نظرم :دی
هرکدوشون نباشن یک جای کار می لنگد
موفق باشید:11:
یـِک فَـقَـره اُتـو بـیـوگـرافـی بـه پُـسـت بـالایـیـم اضـافـه شُـد. در صـورت تـمـایـل یـه نـیـم نـگـاهـی بـِنـدازیـد !
اَلـ THX !
Nocturne
22-02-2012, 00:02
قبـل از جواب دادن بـه سوالـات معـرفی کنـین خودتـونو .
من محمد 19 سال دارم . البته هنوز ساخته نشده فیلمش
نمیدم . فقط باید حداقل 128 باشن . هرچند بسیاری از آلبومهای خارجی که میگیرم 320 اند
تقریبا بله
آیپاد / اگه در کامپیوتر منظور هست ویندوزمدیاپلیر
ولی کارهای دهه 80 رو ژانر کلاسیک نمیگن.. / جفتش . علایق من خاصه . با دهه تقسیم بندی نمیشه . اگه از کارای هنرمندی خوشم بیاد خوشم اومده اگرم نه نه
اینترنت
من انگلیسی یا بی کلام گوش میدم و بعدش فارسی. به این معنا هم نیست که انگلیسیم خوبه . سلیقه ست / زبانهای دیگه کمتر
Forever trusting who you are, And nothing else matters (البته میگه we are ولی به من چه من یه نفرم)
اگه منظور متنه وقتی ایرانی گوش میدم بیشتر خارجی طبعا کمتر
سوال سختیه
اونا باید با کیفیت کار کنن . و هم سبکی داشته باشند و رد پایی
سخته
خب معلومه بستگی داره گروه کارش تو چه موسیقی ای باشه
---------- Post added 22-02-2012 at 12:02 AM ---------- Previous post was 21-02-2012 at 11:59 PM ----------
با تشکر :11:
ali_kasper
22-02-2012, 18:57
خیلی زیاد !اندر موبایل خویشتن موزیکی زیر 192 Kbps یافت همی نشود ! :8:
خواننده هایی که نمیشناسم میتونن من رو از طریق کاورشون مشتری خودشون کنن ! :8:
همین مدیا پلیر ویندوز 7 ! مثه شما ها پول ندارم از اون خوب خوباش بخرم ! :46:
موسیقی امروزی !
از راه غیر حلال،بنده خدا اونی که امضا میکنه و رو کاورش مینویسه من رو دانلود نکنید و بخرید دقیقا نمیخرم و دانلود میکنم!:31:چون سنگین کار میکنم فقط دانلوده که جواب میده
بله!اگه ریتم و ملودیش به دل بشینه (به قول ندا) چرا که نه ؟! :20:
اهوم!بیشتر از آهنگ های سبک رپ که اعتراضات اجتماعی رو بیان میکنن
اصل کار معنیه آهنگه!اگه دانلود کنم جمله اولش بی معنی باشه با پوزش از زحمات خواننده و تنظیم کنندش یه delete خوشگل نثارش میکنم ! :21:
ریتم به کار بخوره!جنس صداهایی که استفاده کرده بر اساس سبک موسیقی هماهنگ باشه،هارمونی داشته باشه،اصول و تیوری موسیقی رعایت بشه
سبک کارشون منحصر به خودشون باشه،تقلید نکنه،برنامه برای رلیز موزیک داشته باشه،منسجم باشه،نیازهای طرفداراشو برآورده کنه،تنوع کار داشته باشه
دهه 2000 تا 2010 چون به نظرم تو این دهه سبک های موسیقی و افراد خیلی تخصصی تر شدن،هر کسی فهمید به چه سبکی علاقه داره و اون رو ادامه داد(در سطح جهانی)موزیسین های جدیدی پیدا شدن،کار های دیجی و رپ خیلی عامیانه تر شد،به نوعی موزیک جاشو همه جا باز کرد.الآن حتی ناخن گیر هم یه قسمت برا پخش موزیک توش کار گذاشتن ! :31:
همشون با هم ،هیچ فرقی نداره.میتونم برم تو سالن اجرای موزیک زنده با یه قابلمه بزنم تمام ریتم کار رو خراب کنم :19:
راستی من علی هستم 22 ساله :11:
Majid-6120
22-02-2012, 19:29
ســـلام بــه همـــه دوســـتام
معرفی نسبتا طولانی :دی
- مجیــــد هستـــم ( فامیلیم هم که میدونین احتمالا ) . 20 سالمه . بسیار خونسرد و دوستانه هستم . اصولا آدمه خوشبینینم و الان فکر میکنم خوشبخت ترین آدم روی زمین هستم .
به موسیقی علاقه وصف ناشـــدنی دارم . همیـــن علاقـــه باعث شد از 14 سالگی برم دنبالش . سال 2006 اولین موزیک خودم رو با کامپیوتر قدیمی و خونگی خودم ساختم که خیلی دوستش داشتم و الان یه خاطرست برام . البته نمیشد بهش بگی موسیقی ! : دی
سال 2007 بود که به شدت دنبال رسمی تر شدن این علاقم بودم . ولی به جایی نرسیدم . داشتم دلسرد می شدم . اواخر ژانویه 2008 بود که با " محسن افراسیابی " آشنا شدم . کسی که از من 5 سال بزرگتر بود و یه استودیوی زیر زمینی کوچیک داشت .
از اون به بعد شدم جزئی از این استودیو کوچیک .
توضیح : هرکی برای ساخت یا خوندن موسیقی به استودیو می رفت محسن ازش پول میگرفت . ولی به من غریبه گفت که بیا با هم کار کنیم بدون هیچ چشم داشتی . هر وقت ازش میپرسم چرا این لطف رو به من کردی ، میگه بعدا میفهمی خودت . من چیزی تویه تو میبینم که تویه هیچکسی ندیدم .
شده بود استادم . و برادرانه سعی کرد که موسیقی رو به من آموزش بده و برام کم نذاشت . آموزش گیتار رو هم ازش یاد گرفتم .
تقریبا بعد از 2 سال ، به جایی رسیدم که میشد بهم گفت موزیسین !
سال 2011 شد اوج شکوفایی استعداد من . تازه به حرف محسن رسیدم . خودم از پیشرفت خودم تعجب کرده بودم .
بودن کسایی که چندیدن سال قبل تر از من موسیقی رو شروع کرده بودن ولی الان به من میگن استاد !
تویه این سال اون استودیو کوچیک و زیر زمینی تبدیل شد به یه استودیوی فوق حرفه ای و بی نظیر که نمونش بسایر کمه .
ابزار فوق حرفه ای مثله : میکروفون های Blue Bird و Noeman ... سیستم صوتی حرفه ای Pro Tools 9 . باند های مانیتور 8 اینچی و 12 اینچی . سیستم PC پیشرفته .
شاید بدون اغراق نزدیک به 12 میلیون تومن هزینه شد .
+
مجوز رسمی از وزرات فرهنگ ارشاد اسلامی .
سال 2012 به امید خدا دارم به آرزوم میرسم . دارم رسمی میشم !
- انتشار اولین کار موسیقی مجازم به زودی . تویه یه آلبوم پاپ !
- انتشار دو کلیپ موسیقی از رسانه های ماهواره ای که تنظیمشون با منه . به زودی !
- احتمالا یک رادیو شو ، در Gem Club به زودی اگه خدا بخواد !
- و شاید چیزهای بزرگتر ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی که همه ی دور و بری هامو امیدوار کرده سن منه . یه جوون 20 ساله که حالا حالا ها جا داره و تاز اول راهه ; )
خیلی زیاد . یه ترک موسیقی برای اینکه همه اجزای خودشو نشون بده حداقل باید کیفیت 192 داشته باشه .
خیلی زیاد بازم . یه جورایی ظاهری هست که نشون دهنده باطن کار هست .
Jet Audio بهترین پلیر هست و به همه توضیه میکنم . در تست های خودم تو استودیو نمره کامل گرفته .
مسلما موسیقی امروزی .
در درجه اول میخرم و در درجه دوم از اینترنت و درجه سوم از دوستان .
بله بله . من خود موسیقی رو زبان میدونم .
شعار ندم بیخود ... نه نشده . البته اگه منظور درس معنوی هست . وگرنه درس علمی و موسیقیاییش تا دلت بخواد :دی
شاید نه زیاد !
ملودی ، ساز ها ، خواننده ، تنظیم .
به نظرم باید خودشون رو باور داشته باشن ... همین . اینجوری به تمام معیار ها میرسن .
دهه گذشته . به خاطر اینکه تنها دهای بود که موسیقی 180 درجه تغغیر کرد .
خوب بستگی داره ... ولی شاید گیتار !
Hessam_7800gtx
22-02-2012, 19:35
حسام هستم 19 ساله از تهران :دی
چقـدر بـه Bitrate و کیفـیتِ صـدای موسیقی اهمـیت میدیـن ؟ خیلی زیاد فقط 320 و flac
آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟ نه به اون صورت
شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟ مدیا پلیر ویندوز
بـه موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟ امروزی ها رو بیشتر میپسندم
موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟از دوستان میپرسم و همین فروم هم خیلی کمک میکنه
موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟آره
تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟بیشتر به آهنگا درس میدم :دی
چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟ کلا زیاد دنبال لیریک و معنا نیستم موسیقی رو ترجیح میدم
عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .اول از همه موسیقی آهنگ - صدای وکال - تمیزی آهنگ - سبک آهنگ - معنی آهنگ
یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟ مهمترین نکته اینه که توی اجرای زنده کم نیاره!!!ارزش کاراشو واسه پول کم نکنه (متالیکا :دی)
بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟ 1988 تا 1998 دوره حکومت اکستریم متال
بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروه داره ؟ گیتار الکتریک (بدون شک :دی)
taghi_ramzi
22-02-2012, 23:07
با سلام و ادب ، تقی هستم ، 28 سال و نیمه !
اگه قرار باشه دانلود کنم ، حتماً 320 میگیرم. اگه موجود نباشه کیفیتهای پایینتر.
موسیقی های فعلی 128 هم که دارم ، اگه فرصت کنم نسخه های 320 شونو میگیرم.
Flac هم فقط یه آلبوم دارم.
بی برو برگرد ! گاهی پیش میاد که به خاطر کاور قشنگ آلبوم رو دانلود می کنم!
وینمپ ، وینمپ و وینمپ !
روی گوشی هم قبلنا که n72 داشتم ، یه پلیر بود براش به اسم LCG jukeBox که خیلی خدا بود.
با وجودی که گوشی دکمه مخصوص موزیک داشت ، من همیشه از این پلیر استفاده می کردم.
هر آهنگی که بهم بچسبه گوش میدم. زمانش فرقی نداره. اخیراً یه آهنگ جالبی تو یه سریال شنیدم و جداش کردم و دهها بار گوش دادم
بعداً فهمیدم که اصلش مال 1830 بوده !
موسیقی فارسی گوش نمیدم که قرار باشه بخرم. خارجی ها و ترکی ها هم که همیشه دانلود میشن.
البته اگه جایی باشه که آلبوم خارجی اریجینال بیارن ، ممکنه بخرم.
بله. حتماً. تک ترکهایی به زبانهای ژاپنی ، ایتالیایی ، آلمانی و حتی زبان "کیجون" دارم که بهشون علاقه دارم.
بستگی داره منظور از درس چی باشه. کلاً به نظرم آهنگ پتانسیل لازمه برای درس دادن(مثلاً در حد یک فیلم) نداره ،
ولی ولنگارانه و سرسری هم نمیشه به آهنگ گوش کرد.
(که الان بیشتر گوش کننده ها اینطوری گوش میدن و احتمالاً به همین دلیل شاهد وضعیت اسفبار موسیقی فارسی هستیم.)
اگه معنا رو نفهمم گوش نمیدم.
ریتم آهنگ - شعر - صدای خواننده - سبک کار
هماهنگی مناسب و یکدلی.
سایر معیارهای خوبیش نباید فرق چندانی با معیارهای یک خواننده داشته باشه ، نه؟
اطلاعاتم درباره موسیقی فارسی و خارجی در اون حدی نیست که بتونم نظر بدم.
در مورد موسقی ترکیه ، بدون شک دهه 90. مخصوصاً اواخرش.
بستگی داره به سبکی که کار می کنن ، فکر نکنم بشه برای همه گروهها نظر قطعی داد.
با تشکر از طراح محترم ، فکر کنم جای یه سوال خالیه "معمولاً چه وقتهایی و چطور آهنگ گوش می دید؟"
ضمناً شرمنده که برای بعضی سوالها اطلاعات لازم رو نداشتم.
Dark Shine
23-02-2012, 13:26
ضمــن تشکـرِ مجـدد از کـاربرانِ شـرکت کنـنده و دوستـان .
با تشکر از طراح محترم ، فکر کنم جای یه سوال خالیه "معمولاً چه وقتهایی و چطور آهنگ گوش می دید؟"
بـابتِ سوال متـشکـرم .
بـه بعضـی دوستـان هـم قبلـاً گفتـم کـه تـاپیک در حـالِ حـاظـر در مرحلــه ی اوّل کـار خودش قـرار داره ایـن مرحلـه تمـوم بشـه اگـه استقبـال بشـه تـاپیک هـای بعـدی بـا سوال هـا جـدید زده میشـه در تـاپیکِ جـدید ، کـه میتـونـین سوال هـای خودتـون رو از طــریقِ پیـام خصـوصـی بـه مـن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ارسـال کنـین . [ در صـورتِ نبـودنـم بـه مهـران یـا کـوروش هـم پ.خ کـردیـن مشکلـی نیست ]
:20:
Slim_shady
26-02-2012, 22:39
dj rank
بيت رپ مي سازم
از 12 سال پيش كه كسي نمي دونست رپ چيه من اهلش بودم
والا ما اورينال گوش مي دييمپ0241 به بالا!
نه مگه كاور متن و بيت شعر ميسازه
چرت هاوديو كام پلير مديا پلير خودمون
بله چون اوج موسيقي اون زمانه
از طريق شلوار
يه نقطه در شلوار وجود داره كه بهش جيب مي گن كه وسيله اي با ارزش به نام پول توشه مي رم تو يه كلوب مي گم فول آهنگ مثلا سيستم اف داون بهم بده
فروشنده هم مي گه چشم بلبل
كله فارسي فقط داريوش گوش مي دم چون رو شعراش كار مي كنه به جز اون همه خواننده هاي ايرانيي هپيلي هپو استاد مغلتن 99 درصد بقيش انگليسي و اسپانيايي
اهنگ هاي داريوش اقبالي كه درس اخلاق مي دن اهنگهاي انگليسيم 99 درصد چرت پرت مي گن تك اهنگ از هر خواننده اي انگليسي كه بتونم باحاش حال كنم كلا جيز هاي منطقي زيبا و لولوش خفن با بيت هاي شاهكار روم تاثير مي زاره
چون تكست اهنگ كه اهنگ شاهكار جلمبه مي كنه
.....
تكست عرفاني زد جنك زد مساعل جنسي زد مواد مخدر كلا ....
خلاق باشه و بدونه داره واسه چی و کی آهنگ میسازه چيره خور يك حزب خواص نباشه ازاد ازاد بخونه كلا چيره خور افراد مايه دار نباشه
از نظر سينماي ازاد امريكا هاليودي نباشه
1980 تا 2003
سوالت خيلي كليه
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
1024 كيفت به بالا
خب اول یه معرفی ...
کوروش هستم ! (نه بابا؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
20 ساله، دانشجوی ترم چهارم زبان انگلیسی ...
فکر میکنم مهمترین خصوصیت موسیقیاییام این باشه که به هیچ سبکی "نه" نمیگم ...
یعنی اصولاً مهم نیست آهنگ در چه سبکی باشه ؛ راک، متال، پاپ، رپ، نیو ایج، سنتی، کلاسیک، کوچه بازاری (!) و ...
البته اینکه سبک برام اهمیتی نداره، به این معنی نیست که هر آهنگی رو گوش میدم !
آهنگ لزوماً باید برای شعور موسیقیایی من احترام قائل باشه تا برام قابل گوش دادن بشه !
حالا عناصر لازم رو در پاسخ به سؤالات اسم میبرم ...
دیگه اینکه اصولاً از هر فرصتی برای گوش دادن به موسیقی استفاده میکنم !
حداقل یکی از ابزارهای لپتاپ، پیسی، گوشی، ضبط ماشین و حتی رادیو در طول روز با من هست و هیچ وقت تایم خالیم رو بدون موسیقی سپری نمیکنم !
تایمهای غیرخالی هم البته گاهی با موسیقی پر میشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مثلاً سر کلاس، وقتی حرفای استاد خسته کننده است : دی)
خب، زیادهگویی نکنم و بریم سراغ سؤالات ...
برام مهمه که آهنگ کیفیت خوبی داشته باشه. اما این جوری نیست که اگه کیفیتش 128 بود، بهش گوش ندم !
درسته که زیبایی موسیقی با 320 قابل لمستره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما با کیفیت 128 هم میشه از آهنگ لذت برد ...
آره، خیلی اهمیت داره برام. تقریباً تمام آلبومهای آرشیو خدا بیامرزم کاور اورجینال (با ابعاد اصلی) داشتن ...
مهمتر از اون اینکه این کاورها در تگ تمامی آهنگها هم گنجونده شده بود ...
چون خیلی برام مهمه که وقتی به آهنگی گوش میدم، کاورش هم جلوی چشمم باشه !
زیبایی در طراحی کاور امتیاز یه خواننده رو برام بالا میبره، چون نشون از درک بالای هنریش داره
اما عنصری نیست که با قدرتش، ضعف موسیقی از یادم بره، یا با ضعفش، زیبایی موسیقی به چشمم نیاد !
از وینمپ ... چون برعکس جت آودیو سبکه و کار کردن باهاش هم لذتبخشه ...
علاوه بر اون، با Mini Lyrics (برای پخش لیریک آهنگ همزمان با پلیبک) به خوبی سازگاری داره و ابزار مدیریت Playist و مدیریت تگش هم عالیه ...
با این حال میدونم که جت آودیو پلیر قویتریه ...
به هر دو ... یعنی همون طوری که گفتم، علاقهی من به یه آهنگ یا آلبوم پیرو عناصر خاصیه ...
دههی 80 دههی طلایی موسیقی بود. بهترینهای راک و متال، بهترینهای پاپ ...
اما خب هنوز هم میشه آهنگ خوب شنید : )
اگه تو گذشته بمونیم، زندگی نومیدکننده میشه ...
بیشتر، از طریق اینترنت (دانلود)، برای آلبومهای خاصی که علاقه دارم، از طریق فروشگاهای خرید محصولات فرهنگی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جواب من که خب بدیهیه ...
به هیچ وجه تفاوتی نداره برام ...
از نظر حسی شاید با کارهای ایرانی ارتباط بیشتری برقرار کنم، اما کارهای خارجی هم به همون اندازه برام دوست داشتنی هستن. چون مشکلی با زبانش ندارم ...
تا منظور از درس چی باشه ...
من با صدای داریوش زندگی کردهام، زندگی آموختم، از شخصیتش، از موسیقیش ...
اما اگه منظور از درس، شعارهاییه که در قالب موسیقی بیان میشه، کارهای یاس رو دوست داشتم و متناش برام تأثیرگذار بودن ... به خصوص ترکهایی مثل "تمومش کن"، "به خاطر من" و "از چی بگم" ...
بسیار بسیار زیاد ! میشه گفت من برعکس دوستانی که شعر رو در خدمت موسیقی میدونم، نقش شعر رو درست به اندازهی موسیقی و حتی در مواردی بالاتر از اون میبینم. قبلاً یه جای دیگه گفتم، اگه آهنگی کلام مناسبی نداشته باشه، هر چقدر هم که قوی و زیبا باشه، برام ارزش گوش دادن نداره ! چون اصولاً متن آهنگ عنصر بسیار مهمیه برام. با این حال اگه بهترین شعر هم با آهنگی ضعیف همراه باشه، گوش نمیدم !
میتونم بگم برای من کلام و موسیقی مکمل همدیگه هستن، هر کدوم لنگ بزنن، آهنگ بیارزش میشه یا حداقل از ارزشش پیش من خیلی کاسته میشه ...
همون طوری که در پاسخ به سؤال قبلی گفتم، متن ترانه و موسیقی یه کار المانهای بسیار مهمی هستن واسه من. تنظیم آهنگ هم در کنار موسیقی قرار میگیره و مجموعشون به زیبایی یه اثر منجر میشه.
سبک کار برام فرقی نداره، اما مود اون لحظهی خودم هم روی لذت بردن از کار تأثیرگذاره ! یعنی اگه حس و حال موسیقی بیکلام باشه و بهترین اثر باکلام رو هم بشنوم، ممکنه در اون لحظه چندان به دلم ننشینه ...
گروه خوب باید علاوه بر کیفیت کار (شعر و موسیقی) یه سری موارد جنبی رو هم داشته باشه. مثلاً In Touch بودن با طرفدارانش، به روز کردن وبسایت، کنسرتهای مکفی، حتی فعالیتهای خیریه (از بعد اخلاقی)، استفاده از بهترین نوازندهها در گروه، داشتن مغز متفکر برای ارائهی نوآوری و خلاقیت و ...
موازی با پاسخ سؤال شمارهی 4 ...
نمیشه گفت ... تمام نوازندهها در کنار هم باعث به وجود اومدن خروجی بند میشن ...
در هر سبکی یه سری نوازندهها نقششون کلیدیتره ...
مثلاً در راک، گیتار الکتریک، درامز و گیتار بیس ...
ممنون از جواد بابت سؤالات، امیدوارم دور بعدی چالشیتر، و با سؤالاتی بهتر برگزار بشه ... :11:
rezarrrr
29-02-2012, 23:02
· چقـدر بـه Bitrate و کیفـیتِ صـدای موسیقی اهمـیت میدیـن ؟
خیلی اهنگ اگه کیفیتش پایین باشه اثری که باید رو نمیزاره
· آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟
بله از کاور البوم برای ایکن اون البوم استفاده میکنم
· شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟
کیم پلییر
به موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی؟
نه . نظر من برای اون زمان یکم زیادی بزرگ نمایی بوده · موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟
دانلود و خرید و دوستان
· موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادریخـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟
اگه زبانشو بدونم چرا که نه
· تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟
بله سیاوش قمیشی اوایل زیاد گوش میدادم بعد از کارای هیچ کس خیلی زیاد از کارای خواننده ترکی موراد گویی باخان خیلی
· چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟
برای من اصل مفهوم و معنی هست . خیلی دیدم مردم تو مجالس دارن با اهنگی میرقصن که در مورد مرگ و کشتن و جدایی و خیانت و نفرین هست بودن و خیلی این برام ناراحت کننده هست
· عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـونبیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .
بستگی داره به موقعیتی که توش هستم مثلا گاهی موسیقی خودش شعرش رو خنسی میکنه یه جورای غیر منتظره بودن از اهنگای انقلابی شعر در مقابل موسیقی
· یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟
برای مردم بخونه برای طرفدار ارزش قایل بشه به ارزش ها احترام بزاره خودش رو به قدرت ها نفروشه
· بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟
من حال حاظر رو خیلی خوب میبینم چون امکانات به حدی هست که به کم قانع نشیم
· بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروهداره ؟
به نظرم همه مهمه . همه در جای خودش ریتم و موسیقی رو میسازه شما اگه اجرا های یانی رو دیده باشید حتی با سنگ و چوب هم اوا سازی میکنه که این اهمیت سازها رو نشون میده
رضا هستم 21 ساله:11:
Dark Shine
11-03-2012, 14:55
و خودم هــم جـواد هستـم بـا هفـده سـال سـن از مشهـد .
از یـازده سـالگـی بـا موسیقـی راکـ آشنـا شـدم ، کـه بــا موزیک هـآی نـرم تـر مثـل Pop-Rock آغـاز کـردم و رفتـه رفتـه سبکـ هـای بشتـری رو امتحـان کـردم
خـودم هـم خیلـی دوس داشتـم بـه سوالـات جـواب بـدم تـا تـا دوستـان بـه علـایقـم بشتـر آشنـا بشـن .
=|=
Bitrate زیـر 128 رو مثـل همـه قبـول نمیکنـم امـّـا بـه 128 هـم راضـی میشـم امـا نـه همـه ی آهنگـ هــا
. معمـولـا بعضـی آهنگ هـا هستـن کـه 320 ـــش تـفـاوتِ زیـادی تـا 128 داره . بیشتـر بی کلـام هـا و ترنـس هـآ رو کیفیـت بـالـاتـر میگیـرم .
کـاور هـم جـای خودش رو داره ، بعضـی از کـاورهـا هستـن کـه خودش ارزشِ آلبـوم رو نشـون میـده امـا بعضـیـای دیگـه ، امـا بخـاطـر کـاور آلبـومِ گـروهِ موردعلـاقـم رو از دست نمیـدم .
Winamp . فقـط بـه خـاطـر سـازگـاریِ خیلـی خوبـش بـا Minilyric .
اینکـه بینشـون یکـی رو انتخـاب کنـی کـار سختـی هست ، امـا هر دو برتـری خودش رو داره . ولـی کلـاً بـا موزیکِ امـروزی بیشتـر میسـازم . دلـیلـش هـم شـاید علـاقـه اَم بـه سـازهـای امـروزی بـاشـه .
چـون معمـولـاً راک خـارجـی گوش میـدم ، جـایی رو هنـوز پیدا نکـردم آلبـوم بفـروشـه ، پـس دانلـود میکنـم .
بلـه ، جـدای از علـاقـه اَم بـه موزیک بیـن المـلل [ تـرجیحـاً داخـلِ اروپـا ] زحمـتِ برگردانـدنش هـم بـه فـارسـی رو میکـشم تـا لذت رو ببـرم از آهنگ .
خیلـی خیلـی کَـم . همـین خیلی خیلی کَـم هـم درس نیست البتـه ، تـآثیـرپذیری هست البتـه کـه خیلی هـم زود اتفـاق می اُفتـه .
خیلـی زیـاد ، بـرای پیدا کـردن فلسفـه و اصـل موزیک ویکیپدیـا و سـایر منـابع رو زیر و رو میکنـم . در واقـع بـودنِ فهمـیدنِ معنـای آهنگ نمیشنـه به دلـم آهنگـ .
خیلـی هـا هستـن کـه بـه وُکـال توجـه بیشتـری نشـون میـدن تـا بقیـه ، ولـی دلـیلی نمیبیـینم کـه بیشتـر بـه وُکـال توجـه شـه . البتـه ایـن سوال یـه مقدار مشکـل داره کـه ممکنـه هر سبکـی بـه یه چیزی توجـه بشـه اما اگـه بخوایـم از نظـر کلـی نظـر مـن بـه طـریقِ زیـر است :
مـتنِ آهنگ
موسـیقی
تنظـیم موسیقی و صـدای وُکـال
کـافـیه بـرام بـرایِ یک شـاهکـار ! !
مـردمـی بـاشـه [ :31: ] بـا مردم بتـونـه ارتـبـاط برقـرار کنـه . متـن ترانـه هـای قوی + متـنـوع بـاشه کارشـون
بـنده دهـه ی حـال رو میپسـندم . موزیکــ رنگ اصلـی خودش رو داره همچنـان [ سبکـ راک رو میگـم ]
همـه ی اعضـای بـه نـوعـی کـار خودشـون رو میکنـن . امـا براسـاسِ انتـظـاراتِ حـال وُکـال .
سـری دوم از نـوروز . سوالـات رو بـه مَـن ارسـال کنـین اگـه داشتـین .
aRThaS_08
25-04-2012, 13:48
مـُبیــن هستم، 17سالمه..!
چقـدر بـه Bitrate و کیفـیتِ صـدای موسیقی اهمـیت میدیـن ؟ خیلی زیاد..! اکثرا" خودم ُ جــِر میدم که با کیفیت 320 باشه حتما" آهنگی که دانلود میکــُنم..! خیلی توی گیرایی آهنگ تاثیر داره..!
آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟ خیلی زیاد..! اصلا" آهنگاییم که آلبوم آرت ندارن رو حس خوبی بهشون ندارم..!
شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟ توی کامپیوتر، KMP و Media Player Classic و توی گوشی هم TTPod Player و PowerAMP
بـه موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟ با سبک های کلاسیک کــُلا" میونه ی خوبی ندارم..!
موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟ شبکه های اجتماعی مخصوصا" ف.ب، خواننده های مورد علاقمو دارم و آهنگای جدیدشون که میاد میزارن..! و همچنین از راه گوگل سرچ و فولدری که بوکمارک کردم توش سایت های موزیک مورد نظرمو
موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟ بله..! تعداد زیادی آهنگ روسی و فرانسه و آلمانی و اسپانیولی و ... دارم..! اگه خیلی خوشم بیاد ترجمه انگلیسیشونو میرم پیدا میکنم..!
تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟ خیلی زیاد..!
چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟ بستگی به تنظیم و بیت آهنگ داره، آهنگی که بیتش خوب باشه رو خیلی با لذت و دقت خاصی گوش میدم و طبعا" بیشتر توجه میکــُنم بــِش..!
باقی سوالات رو سررشته ی آنچنانی نداشتم، جواب ندادم، میبخشید (:
halflife g
25-04-2012, 22:57
مراد هستم......23 ساله و دانشجو.
کلا دنیای هنر رو دوست دارم و اگه تقدیر نبود اصلا رشته مهندسی درس نمی خووندم:31:همیشه هم بصورت فعال موسیقی گوش داده و میدم و به خاطر همین علاقه موسیقی رو هم به طور نیمه جدی دنبال می کنم و ساز میزنم.......
بیشتر هم موسیقی سنتی و کلاسیک دوست دارم(و اندکی ترنس و پاپ و راک) و با بقیه موسیقی ها میونه خوبی ندارم..و البته با موسیقی شاد و ریتم تند هم چندان میونه خوبی ندارم...
حالا سوالا:
هر چقدر بیشتر بهتر:31:ولی اگه در اون حدی باشه که کلیت و اکثر نکات ریز تنظیم و ....به گوش برسه کافیه....128 راضی کنندس.
چندان نه.....مگر اینکه خیلی زننده و یا خیلی زیبا کار شده باشه تا توجهمو جلب کنه
جت آودیو.....رو موبایل هم از طریق پلیر موبایل:31:
به نظرم موسیقی قدیم خیلی بهتر بود.....به قول مژگان شجریان بعد خودازاری تو موسیقی بیشتر شده....یعنی درصد موسیقی هایی که زننده و فقط برای تجارت هستن(و جالب اینکه درست هم اجرا نمی شن)بیشتر شده( و جالبتر اینکه به عنوان نواوری یا مدرنیته ازش یاد میشه:31:)...
دانلود......اگرم خوشم اومد و ایرانی بود حتما میخرم(که چند سالی میشه از هیچ اهنگ داخل ایرانی اونقدری خوشم نیومده که بخرم:31:مگر چند اثر سنتی)
فرقی نمی کنه.....مهم اینه که موسیقی چیزی واسه ارایه داشته باشه....البته بی کلام رو ترجیح میدم(مخصوصا در کلاسیک و ترنس)
بله اتفاق افتاده.......حتی اگر درس هم نگرفته باشم روحیه ای در من ایجاد کرده که تا حدی متحولم کنه(البته اگه درس علمی بوده باشه که بسیار اتفاق افتاده)
بستگی به سبکش داره....هر چه سبکش(از نظر من) سنگینتر باشه انتظار بیشتری هم از معانی آهنگ میره.
تنظیم-ملودی-شعر-خواننده ....البته اینا مکمل هم هستن و خیلی نمیشه به تریتیب چیدشون.
همه اعضا همدیگه رو تحمل کنن.........راز هر شراکتی همینه:31:
دهه 80 و90.....موسیقی صادقانه تر بود...........البته موسیقی سنتی و کلاسیک نمیدونم مال کدوم دهس ولی مال اونا از همه بهتر:31:
بستگی داره.....ولی خوب همواره ویولن و پیانو و گیتار نقش مهمی در سبکای خودشون دارن
.
Ssarshar
30-04-2012, 21:07
سلام ... شاهینم از دوستداران همیشگی موسیقی ، هنر و هنردوستان دوست داشتنی : دی
تاپیک فوق العادیه ... واقعا نیاز بخش موسیقی چنین تاپیکهای محوری و پایه ایه ...
قطعا کاربر ها با شناخت و آگاهی که نسبت به یکدیگر پیدا میکنن میتونن گام مهم و مثبتی رو برای به اشتراک گذاری فراهم بیارن ...
اینم بگم که کاملا اتفاقی برخوردیم به اینجا : دی
...
- چقـدر بـه Bitrate و کیفـیتِ صـدای موسیقی اهمـیت میدیـن ؟
میزان اهمیت و ضرورت کیفیت صدای موسیقی و بیت ریت برای من بشخصه به کیفیت ساخت قطعه بستگی داره ...
قطعا توی سبک هایی مثل نیو اینج ، متال ، دوم متال و یا بعضا راک که آهنگا جزئیات و عمق گسترده تری دارند و چند
ملودی برای اون ها نوشته و پرداخت میشه باید بیت ریت 256 و 320 و یا حتی FLAC رو در نظر گرفت ...
- آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟
کاور آلبوم باید شناسنامه و مقدمه ای از ژانر کلی آلبوم داشته باشه ...
متاسفانه در کاور های آلبوم های ایرانی ، به چنین موضوعی تاکید آنچنانی ندارن ، و صرفا سعی در رنگ آمیزی ها و جلوه های سیاه و سفید سلیقه ی خودشون رو دارن ...
Jet Audio ... بدلیل انعطاف پذیر بودن و آپشن های فراوانش + کیفیت بسیار عالی
- بـه موسیقی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟
قطعا موسیقی کلاسیک دهه ی 80 ! ... روح موسیقی و نواخت اون ها از غلظت و اصالت بیشتری برخورد دار بودند ...
آثار منحصر به فردی که هویت مشخص و قدرتمندی برای بیان داشتند ...
تقلید و الهام در موسیقی کلاسیک دهه ی 70 یا 80 بسیار کم بود ... و بیشتر ملودی ها برآمده از ذهن خلاق و متخصص موسیقیدانان آن زمان بوجود می آمد ...
این مهم ، به ماندگاری بیشتر اون قطعات هم کمک میکرد ...
چیز هایی که در موسیقی امروز بسیار کمرنگ تر شده ...
- موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟
خوشبختانه دوستانی دارم که پایبند و متعهد موسیقی آنتیک دهه های گذشته هستند ...
و از اونجایی هم که جذابیت های سمعی این آهنگا برای من و ذهنم تلطیف پذیر تره ،
از وجودشون نهایت استفاده رو میبریم : دی
غیر از اون هم بواسطه ی یوتیوب ، فروم ها و دوستان مجازی ...
- موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟
نه تنها گوش میدم ، بلکه بخش اعظمی از دوست داشتنی های موسیقیایی من در ترانه های ملل مختلف هست ...
چون معتقدم دل بستن به هنر یک کشور خاص ، نمیتونه ارضا کننده تمایلات بیکران موسیقی ما باشند ،
و برای پیدا کردن گمشده ای از پازل ملودیک ذهنمون باید نگاهی بلند بالا به موسیقی جهان داشته باشیم تا بتونیم گمشده های خودمون رو گیر بیاریم ...
- تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟
برای من بیتـــــــلز ، جاودانه ای بود غریب و در عین حال نزدیک ...
دنیا و حال و هوای موسیقیایی اون ها همیشه برای من یک درس مهم در موسیقی داد که گوش دادن به کارهایی ارزشمندند که پشت اون ها مطالعه ، دانش و آگاهی از فضا وجود داشته باشه ...
- چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟
راستش ناخودآگاه من همیشه ، معطوف میشه به ملودی و ارنـــج یک قطعه ، در وهله ی دوم وکال و لیریک ...
البته هر 4 رکن اساسی بسیار مهم اند ...
معنای اصلی یک آهنگ زبان بیان ملودی کار هست ... هر چقدر لیریک قوی تر و ژرف تر باشه به کلیت کار ارزش بیشتری خواهد بخشید ...
- عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .
1- تنظیم ( حس درونی - فضا سازی - نو آوری و ساز بندی ها )
2- ملودی ( نوآوری و شفاف بودن بیان آهنگساز )
3- وکال ( جنس ، وسعت و حس آوایی )
4- لیریک
- یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟
رمز موفقیت کار گروه به نظرم ، خلاصه میشه در " صاحب سبک " بودن هر عضو از گروه ...
اینکه هر یک منحصرا حرفهای تازه ای برای بیان داشته باشند و با یکدیگر تفاهم موسیقیایی داشته باشند ...
- بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟
دهه ی 70 ... به دلیل وجود هنرمندان متعدد خالص و نابی که بینظیر بودند ...
- بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروه داره ؟
از نقش کلیدی گیتار بیس که بگذریم ...
به عقیده ی من پیانو ، روح و روان اصلی و مادر برای ساخت و پرورش ملودی ...
بسیاری از قطعات گیتار الکتریک ، آکوستیک و کلاسیک و دیگر ساز ها در ابتدا بوسیله ی پیانو مورد ارزیابی قرار میگیرن ...
- بـا تشکـر از مهـران ، کـوروش و علـی کـه بـرای زدن تـاپیک کمـک کـردن .
با تشکر از همه شما عزیزانی که در تدوین و تنظیم این تاپیک هدفدار و زیبا نقش داشتید :11:
SA3EDLORD
07-05-2012, 22:06
من سعیدم فک میکنم 18 سالم باشه .... رشته گرفیک میخونم ...... علاقه ی زیادی به عکاسی دارم!
دیگه چی بگم؟ ....
همونا بسه!:دی
زیاد! کیفیت پایین اذیتم میکنه
اره تا حدی ولی اگه نبود نبوده !
پلیر ویندوز ! کلا هرچی بود! فقط بشه باهاش موسیقی گوش داد !
راستش اطلاعات زیادی از دوره های زمانی موسیقی ندارم. ولی خب قدیمی و جدید برام فرقی نداره
دانلود . دوستان .
اره .... فرانسوی هم گوش میدم......
زبان های دیگه بیشر میرم سمت کلاسیک
زیاد ! اهنگای البوم سکوت از بهرام ! و کیوسک و......
تا اونجایی که بتونم
سبک ..ریتم ... خلاقیت ...... مفهوم و بقیه :دی
گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟
باید بدونه داره به چه سمتی میره .... باید ریتم کاری خودشو حفظ کنه..... خلاقیت داشته باشه.....چه تو موسیقی و چه تو ویدئو هایی که میده بیرون ..... کیوسک فک میکنم اینو داره
نمدانم :دی
نمیشه بگی کدوم مهمتره ! سازهایی که لازمه باید باشه ....
Scary Feelings
07-05-2012, 22:33
کامرانم 18 - الاف !! !؟
اگه ترنس باشه که بالاترین , اما اهمیت اونقد نیست که اگه یه اهنگ قدیمی ولی قشنگ داشتم بخاطر کیفیت نگوشم!
آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟ نه..
شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟ 4تا پلیر دارم , بعضی مواقع 4تاش همزمان باز هست.. اما winamp
بـه موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟ هردو
موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟ دانلود
موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟ اره ! موسیقی زبانش از زبون ما جداست..
تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟ با اهنگا بیشتر یاد تجربه ها مکنم
چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟ خیلی
عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین . موضوع , خواننده و نوازنده یا دی جی , تکست , داستان اهنگ , اسم!
یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟ خودش بدونه داره چی میسازه!
بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟ 70-80 میلادی! چون هم تو ایران هم تو کشورای دیگه موزیکایی میساختن که هنوز ک هنوزه ما میگوشیم , نه مثه این اهنگای یه بار مصرف امروزی
بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروه داره ? وکال
CRIS Joon CR7
07-05-2012, 23:16
من محسنم 19 سالم .... رشته مدیریت صنعتی میخونم ...... علاقه ی زیادی به ماشین و طبیعت و شترمرغ دارم! :31:
تو پروفایلم زده :31:
دیگه چی بگم؟ ....
گویا کافی باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم هست ولی اینجوری نیست که اگه بهتر از 128 گیر نیاوردم گوش ندم ولی خب بالاتر باشه بهتره
ولی خب مسلما فلک باشه که یه چیز دیگس:8:
کاور آلبوم خاصی از یک خواننده ی خاص . آره مهمه ولی زیاد تو قید و بندش نیستم:20:
بیشتر ضبط ماشین و خونه هم سینما خانگی و تو اتاقم با کامپیوتر و اونم مدیا پلیر خود ویندوز:20:
من 92 به دنیا اومدم اونوقت 80؟
نه بابا بیشتر امروزی البته کار خاصی باشه قشنگم باشه استقبال میکنم
دانلود میکنم.
آره انگلیسی گوش میدم
نه موسیقی جزئی از زندگیمه ولی درس تا حالا نگرفتم
البته موسیقی سنتی ایرانی میتونه قابل درس گرفتن باشه
بیشتر از خود آهنگ
مفهوم شعری یک اثر- سبک- ..ریتم- ... خلاقیت -...... و خود خوانندش :21:
گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟
ثبات داشته باشه و هدف از خوندن شو نو بدونن.
همین دهه ای که توش زندگی میکنم:31:
به نظرم ویلون گرچه در مرحله ی بعد گیتار هست.
- بـا تشکـر از مهـران ، کـوروش و علـی کـه بـرای زدن تـاپیک کمـک کـردن .
من هم تشکر مینمایم
راستی با آهنگ های استاد هنس زیمر هم خیلی حال میکنم روحمو پرواز میده:18:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.