مشاهده نسخه کامل
: طراحی لوگو
farnaz.saeedi
10-02-2012, 11:41
سلام
چطوری میتونم این آرم و با فتوشاپ انتخاب کنم جوری که بتونم روی هر زمینه ای بزارمش.مثلا زمینه آبی سبز....
اول یکی بگه چطوری میشه اینجا یه عکس attach کرد؟
چطوری میتونم این آرم و با فتوشاپ انتخاب کنم جوری که بتونم روی هر زمینه ای بزارمش.مثلا زمینه آبی سبز....
اول یکی بگه چطوری میشه اینجا یه عکس attach کرد؟
امکان attach کردن فایل برای کاربران وجود نداره. شما باید عکستون رو توی یکی از سایتهای آپلود عکس آپلود کنید.
farnaz.saeedi
10-02-2012, 12:15
امکان attach کردن فایل برای کاربران وجود نداره. شما باید عکستون رو توی یکی از سایتهای آپلود عکس آپلود کنید.
عجب کاریه.اگه میشه یکی از این سایت ها رو معرفی کنید این عکس و آپلود کنم
بفرما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farnaz.saeedi
10-02-2012, 20:14
من میخوام این آرم و انتخاب کنم بزارم رو یه زمینه دیگه مثلا آبی ....
چطوری باید این کار رو بکنم؟با فتوشاپ اصلا کار نکردم
Diazepam
10-02-2012, 20:45
با ابزار magic wand tool و یا ابزار های دیگه به راحتی میشه این کار رو کرد!
یا با روش select > color range
کات کردن این عکس خیلی سادس!
farnaz.saeedi
10-02-2012, 21:53
با ابزار magic wand tool و یا ابزار های دیگه به راحتی میشه این کار رو کرد!
یا با روش select > color range
کات کردن این عکس خیلی سادس!
اون ابزار اولی آدرسش کجاست؟دومی متن و انتخاب نمیکنه خطوط سیاه هم انتخاب نمیشه.کیفیتش هم میاره پایین.
چیکار کنم؟
DiR3CToR
10-02-2012, 23:05
سلام شما میخوای اینکار رو بکنی دیگه؟ البته من کمی سریع اینکارو کردم و زیاد دقتی توش نیست
اگر اینه که برای دور بری این شکل ابزارهای مختلفی داره که باید کمی به انتخاب و فتوشاپ تسلط داشته باشید در ضمن وقتی عکس اولیه شما کیفیتش پایین هست خوب طبیعتا نتیجه هم بی کیفیت میشه
farnaz.saeedi
10-02-2012, 23:44
سلام شما میخوای اینکار رو بکنی دیگه؟ البته من کمی سریع اینکارو کردم و زیاد دقتی توش نیست
اگر اینه که برای دور بری این شکل ابزارهای مختلفی داره که باید کمی به انتخاب و فتوشاپ تسلط داشته باشید در ضمن وقتی عکس اولیه شما کیفیتش پایین هست خوب طبیعتا نتیجه هم بی کیفیت میشه
ممنون.میشه بگید چطوری میتونم آرم و انتخاب کنم که روی هر رنگ زمینه ای که خواستم بتونم بزارمش؟
DiR3CToR
11-02-2012, 00:13
سلام عرض کردم با استفاده از ابزارهای انتخاب و کمی هم آشنایی و تسلط، مشکل اینجاست که شما آشنایی با فتوشاپ ندارید و پیشنهاد میکنم مباحث پایه رو یاد بگیرید و تمرین کنید و سوالی داشتید دوستان کمکتون میکنند بهر حال برای اینکه سوال و کارتون لنگ نمونه من این آرم رو جدا شده در یک لایه فتوشاپ در آوردم که میتونید هر جا خواستید استفاده کنید موفق باشید
فایل PSD رو از اینجا بگیرید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
farnaz.saeedi
11-02-2012, 00:23
سلام عرض کردم با استفاده از ابزارهای انتخاب و کمی هم آشنایی و تسلط، مشکل اینجاست که شما آشنایی با فتوشاپ ندارید و پیشنهاد میکنم مباحث پایه رو یاد بگیرید و تمرین کنید و سوالی داشتید دوستان کمکتون میکنند بهر حال برای اینکه سوال و کارتون لنگ نمونه من این آرم رو جدا شده در یک لایه فتوشاپ در آوردم که میتونید هر جا خواستید استفاده کنید موفق باشید
فایل PSD رو از اینجا بگیرید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز دقیقا همین و میخواستم
میشه بگین چطور باید آرم و جدا کنم و تو یک لایه بزارم که هرجا خواستم استفاده کنم؟از چه ابزاری باید استفاده کنم؟
یا بگید اسم این روش چیه که سرچ کنم و بتونم یادش بگیرم
بازم ممنون
aram_nfs
11-02-2012, 09:25
دوست عزیز برای این کار می تونی با استفاده از مسیر select/color range توی پنجره ای که باز میشه بری روی قسمت سفید تصویرت و کلیک کنی
اینجوری تمام قسمتهای سفید انتخاب میشه
بعد روی لایت توی پالت layer دوبار کلیک کن تا از حالت background در بیاد
حالا کلید delet رو دو بار بزن زمینه حذف میشه
حالا ctrl+d رو بزن با ساختن یه لایه جدید shifr+ctrl+n و پر کردن اون با رنگ دلخواه (که می تونی با استفاده ctrl+a و بعد shift+f5 و انتخاب color از کشو پنجره و تنظیم رنگ دلخواه) پر کنی فقط باید اولویت این لایت رو پایین تر از لایه اصلی قرار بدی بگیرش بکش پایین اون یکی لایه
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.