مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب
aminhesabi
07-02-2012, 23:02
با سلام
من اینترنت سکوریتی کسپراسکی 2012 اورجینال دارم که به اینترنت وصله و همیشه آپدیته اما سیستمم ویروسی شده طوری که نمی تونم هیچ فایلی حتی my computer رو باز کنم چون اصلا تو راست کلک فایل ها open نیست.
مثلا و قتی رو my computer راست کلیک میکنی اولین گزینه map network drive هستش.
دستی کسپر آپدیت کردم و فول اسکن کردم ولی باز مشکل حل نشد و رو آیکن کسپر هم علامت زرد خطر وجود داره.
ویروسایی رو شناخته اما نتونسته پاکنه:
IM-WORM.WIN32.Sohand.qi
trojan-downloader.HTML.IFrame.adb
virus.Win32.Virut.ce
trojan.HTML.iframe.dh
Backdoor.Win32.IRCNite.ccx
virus.win32.sality.aa
تعداد زیادی از ویروس های بالا رو پیدا کرده و نتوانسته پاک کنه مقداز بسیار زیادی از فضای رم و مقدار قابل توجهی از cpu رو اشغال کرده
نمی دونم چه کنم چون اطلاعات زیادی دارم و نمی تونم ویندوزم فعلا عوض کنم.
ویندوز من 7 هستش.
از اساتید هر کس میتونه مشکل رو حل کنه راهنمایی میخام.
تو safe mod مشکلی نیست.
با سلام
من اینترنت سکوریتی کسپراسکی 2012 اورجینال دارم که به اینترنت وصله و همیشه آپدیته اما سیستمم ویروسی شده طوری که نمی تونم هیچ فایلی حتی my computer رو باز کنم چون اصلا تو راست کلک فایل ها open نیست.
مثلا و قتی رو my computer راست کلیک میکنی اولین گزینه map network drive هستش.
دستی کسپر آپدیت کردم و فول اسکن کردم ولی باز مشکل حل نشد و رو آیکن کسپر هم علامت زرد خطر وجود داره.
ویروسایی رو شناخته اما نتونسته پاکنه:
IM-WORM.WIN32.Sohand.qi
trojan-downloader.HTML.IFrame.adb
virus.Win32.Virut.ce
trojan.HTML.iframe.dh
Backdoor.Win32.IRCNite.ccx
virus.win32.sality.aa
تعداد زیادی از ویروس های بالا رو پیدا کرده و نتوانسته پاک کنه مقداز بسیار زیادی از فضای رم و مقدار قابل توجهی از cpu رو اشغال کرده
نمی دونم چه کنم چون اطلاعات زیادی دارم و نمی تونم ویندوزم فعلا عوض کنم.
ویندوز من 7 هستش.
از اساتید هر کس میتونه مشکل رو حل کنه راهنمایی میخام.
تو safe mod مشکلی نیست.
سلام...
آخ جوووون چقدر ویروس :دی
اول این فایلها رو بگیرین ( همه ی فایلها کم حجم هستند ) :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fdownloads%2Futils%2Fsality_regkeys.zip)
فایلهای Disable autorun.reg و SafeBootWin7.reg رو اجرا کرده و yes بزنین.
بعد برنامه های پایین رو گرفته و جدا جدا اسکن نمایید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fdownloads%2Futils%2Fvirutkiller.zip)
و
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fdownloads%2Futils%2Fsalitykiller.zip)
اسکن ها رو کامل انجام بدین..
بعد این نرم افزار رو دانلود کنید و آپدیت کنید و اسکن کنید سیستم رو =====>> دانلود کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] am--setup-1.60.1.1000.exe%3Ftoken%3D1328679308_1735d89fab025 38b7ccfd6b1080e1d7f%26lop%3Dlink%26ptype%3D3001%26 ontid%3D8022%26siteId%3D4%26edId%3D3%26spi%3D72e22 5034f9e9fa686ee0c1f37c16cac%26pid%3D12365534%26psi d%3D10804572%26%26fileName%3Dmbam--setup-1.60.1.1000.exe).
اگه داخل ویندوز مشکل داشتی از Safe mode هم انجام بدین مشکلی نیست.
نتیجه رو گزارش بدین بازم کار داریم..:دی
شما کرم Sohanad رو هم دارین ، که خیلی کارا کرده ، فولدر آپشن رو غیر فعال کرده ، تسک منیجر و رجیستری و ....
که احتمالا باید راههای دستی رو بهتون بگم
برات آرزوی موفقیت میکنم دوست عزیز..:11:
aminhesabi
08-02-2012, 00:04
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
سلام...
آخ جوووون چقدر ویروس :دی
اول این فایلها رو بگیرین ( همه ی فایلها کم حجم هستند ) :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fdownloads%2Futils%2Fsality_regkeys.zip)
فایلهای Disable autorun.reg و SafeBootWin7.reg رو اجرا کرده و yes بزنین.
بعد برنامه های پایین رو گرفته و جدا جدا اسکن نمایید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fdownloads%2Futils%2Fvirutkiller.zip)
و
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fdownloads%2Futils%2Fsalitykiller.zip)
اسکن ها رو کامل انجام بدین..
بعد این نرم افزار رو دانلود کنید و آپدیت کنید و اسکن کنید سیستم رو =====>> دانلود کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] am--setup-1.60.1.1000.exe%3Ftoken%3D1328679308_1735d89fab025 38b7ccfd6b1080e1d7f%26lop%3Dlink%26ptype%3D3001%26 ontid%3D8022%26siteId%3D4%26edId%3D3%26spi%3D72e22 5034f9e9fa686ee0c1f37c16cac%26pid%3D12365534%26psi d%3D10804572%26%26fileName%3Dmbam--setup-1.60.1.1000.exe).
اگه داخل ویندوز مشکل داشتی از Safe mode هم انجام بدین مشکلی نیست.
نتیجه رو گزارش بدین بازم کار داریم..:دی
شما کرم Sohanad رو هم دارین ، که خیلی کارا کرده ، فولدر آپشن رو غیر فعال کرده ، تسک منیجر و رجیستری و ....
که احتمالا باید راههای دستی رو بهتون بگم
برات آرزوی موفقیت میکنم دوست عزیز..:11:
دکتر جون خیلی ممنون گذاشتم داره سیستمو اسکن میکنه البته Disable autorun.reg رو yes زدم اما SafeBootWin7.reg رو نشد yes بزنم ارور داد حالا تا اسکن بشه و نتایج رو گزارش کنم سوال داشتم که چجوری میشه آپدیت های ویندوز و آنتی ویروس و همچنین رمز های ورود ذخیره شده رو جایی ذخیره کنم تا دوباره لازم نباشه بعد نصب احتمالی دوباره ویندوز دوباره اونو با اینترنت آپدیت کنم؟
بعدش واقعا کسپر چرا نمیتونه این ویروسا را پاک کنه اوجینالشو نصب کرم با آپدیت از سرور اصلی از طریق اینترنت.؟
پس از چه آنتی ویروسی استفاده کنم تا خیالم راحت باشه؟
دکتر جون خیلی ممنون گذاشتم داره سیستمو اسکن میکنه البته Disable autorun.reg رو yes زدم اما SafeBootWin7.reg رو نشد yes بزنم ارور داد حالا تا اسکن بشه و نتایج رو گزارش کنم سوال داشتم که چجوری میشه آپدیت های ویندوز و آنتی ویروس و همچنین رمز های ورود ذخیره شده رو جایی ذخیره کنم تا دوباره لازم نباشه بعد نصب احتمالی دوباره ویندوز دوباره اونو با اینترنت آپدیت کنم؟
بعدش واقعا کسپر چرا نمیتونه این ویروسا را پاک کنه اوجینالشو نصب کرم با آپدیت از سرور اصلی از طریق اینترنت.؟
پس از چه آنتی ویروسی استفاده کنم تا خیالم راحت باشه؟
خواهش میکنم رفیق..!
مشکلی نیست بزارین اسکن کامل بشه.. برای جمع آوری آپدیت های ویندوز فعلا برنامه ای دم دستم نیست ولی به به همکارم اینجا هست اطلاع داره میگم بهتون معرفی کنن..
اما برای جمع آوری آپدیتهای آنتی ویروس بستگی داره که چی باشه آنتی ویروستون بله راههایی هستش..
آنتی ویروس هم من در تعجب هستم چرا کاسپر اینطوری بوده ، کاملا بعیده از کاسپر ، اولین باره میشنوم، اما بهترین محصول الان کاسپر و بیت دیفندر هستش و بعدش هم آویرا خیلی عالیه
شاد باشید../.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.