مشاهده نسخه کامل
: مشکل با هارد ایکستر نال توشیبا
سلام دوستان
یه هارد 640 گیگ ایکسترنال Toshiba دارم تا دیشب هیچ مشکلی نداشت، سیستم رو خاموش کردم و بعد از چند ساعت که دوباره اومدم پشت سیستم و روشنش کردم هارد رو وصل کردم چراغ هارد روشن میشه اما بالا نمیاد در کل هیچ اتفاقی نمیفته نمیدونم چش شده تو این چند ساعت هیچ ضربه ای هم نخورد، ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
mohsen_n94
06-02-2012, 15:41
مشكل از جاهاي مختلف ميتونه باشه:
از كابل، تبديل ساتا، سيستم يا خود هارد.
اگه از درست كار كردن سيستم مطمئنيد اونموقع بايد بريد سراغ هارد.
اول اگه دو تا يو اس بي داره دوتاشو وصل كنيد ببنيد اصلا هارد روشن ميشه يا نه، كابل رو عوض كنيدو...
بعد از تست اگه به نتيجه نرسيديد اگر امكانش هست كه بازش كنيد و هارد رو با ساتا به سيستم وصل كنيد اينكار رو انجام بديد.
اگه هارد رو شناخت به احتمال زياد مشكل از تبديل ساتا به يو اس بي ميتونه باشه اگرم نشناخت كه از هارده.
اين كارها رو بكنيد اگه به نتيجه نرسيديد مشكل را مطرح كنيد.
موفق باشيد.
مشكل از جاهاي مختلف ميتونه باشه:
از كابل، تبديل ساتا، سيستم يا خود هارد.
اگه از درست كار كردن سيستم مطمئنيد اونموقع بايد بريد سراغ هارد.
اول اگه دو تا يو اس بي داره دوتاشو وصل كنيد ببنيد اصلا هارد روشن ميشه يا نه، كابل رو عوض كنيدو...
بعد از تست اگه به نتيجه نرسيديد اگر امكانش هست كه بازش كنيد و هارد رو با ساتا به سيستم وصل كنيد اينكار رو انجام بديد.
اگه هارد رو شناخت به احتمال زياد مشكل از تبديل ساتا به يو اس بي ميتونه باشه اگرم نشناخت كه از هارده.
اين كارها رو بكنيد اگه به نتيجه نرسيديد مشكل را مطرح كنيد.
موفق باشيد.
کابل ندارم که بخوام عوضش کنم اما یا همین کابل خودش هارد روشن میشه روی سیستم بالا نمیاد روی چند سیستم دیگه هم تست کردم روشن میشد اما بالا نمیومد.
هیچ پیچی روی هارد نیست مطمئنید میشه بازش کرد؟
با تشکر
هارد های توشیبا کیفیت خوبی ندارند.
چند روز پیش میخواستم هارد توشیبا بگیرم.
واسه کسی اطلاعات رفتم تو سایت رسمی توشیبا و قسمت نظرات کاربرهاش رو خوندم. متاسفانه اکثراً ناراضی بودن.
منم قید توشیبا رو زدم.
mohsen_n94
06-02-2012, 21:55
هارد های توشیبا کیفیت خوبی ندارند.
حالا خواهشن شما تو دل اين بنده خدا رو خالي نكن حل ميشه ايشالا.
اگه گارانتي داره بهتره فكر باز كردنشو نكنين
ولي اگه نه اكثرا بدون پيچن بايد با يه چيزي مثل چاقو يا يه چيز ظريفتر ببرين لاي درزش و با احتياط بازش كنيد.
اين بستگي به طرح هاردتون داره، اگه نتونستين بازش كنيد مدل هارد رو بگين ببينم چطوريه.
mohsen_n94
06-02-2012, 23:01
دوبار ارسال شد.
پاك شود لطفا!
گارانتی داره اما کلی اطلاعات روش دارم که نباید پاک بشه برای همین میترسم بفرستم گارانتی. فردا میبرم به خدمات کامپیوتری که ازشون خریدم تا خودشون بازش کنن ببینم چی میشه امید وارم درست بشه. از دوستان سپاسگزارم.
ata.royalfalcon
07-02-2012, 09:28
سلام
پس از متصل كردن هارد اكسترنال ، دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید تا برنامه دیسک منجمنت اجرا شود . ببینید وضعیت پارتیشن هارد اکسترنال چطوری هست . آيا اصلا پارتيشني در برنامه گفته شده ديده ميشود يا خير ؟؟
اگر فرمت پارتيشن بصورت RAW دراومده لازم هست مجدداً فرمت بشه و همچنین در مورد unallocated شدن نیز به فرمت مجدد نیاز هست .البته در صورت فرمت اطلاعات پاك خواهد شد .
اگر پارتيشني در برنامه ديسك منجمنت ديده ميشود و اگر اطلاعات مهمي داريد پيشنهاد ميشود با استفاده از برنامهاي ريكاوري اطلاعات قبل از فرمت اطلاعات رو استخراج و سپس هارد رو فرمت كنيد .
نكته : هارد رو به پورت پشت كيس متصل كنيد .
پس از اطمينان از صحت كابل و نحوه متصل كردن به پورت اگر بازهم پارتيشني هم در ديسك منجمنت مشاهده نميشود لازم هست هارد به گارانتي فرستاده شود .
mohsen_n94
07-02-2012, 11:01
سلام
پس از متصل كردن هارد اكسترنال ، دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید تا برنامه دیسک منجمنت اجرا شود . ببینید وضعیت پارتیشن هارد اکسترنال چطوری هست . آيا اصلا پارتيشني در برنامه گفته شده ديده ميشود يا خير ؟؟
اگر فرمت پارتيشن بصورت RAW دراومده لازم هست مجدداً فرمت بشه و همچنین در مورد unallocated شدن نیز به فرمت مجدد نیاز هست .البته در صورت فرمت اطلاعات پاك خواهد شد .
اگر پارتيشني در برنامه ديسك منجمنت ديده ميشود و اگر اطلاعات مهمي داريد پيشنهاد ميشود با استفاده از برنامهاي ريكاوري اطلاعات قبل از فرمت اطلاعات رو استخراج و سپس هارد رو فرمت كنيد .
نكته : هارد رو به پورت پشت كيس متصل كنيد .
پس از اطمينان از صحت كابل و نحوه متصل كردن به پورت اگر بازهم پارتيشني هم در ديسك منجمنت مشاهده نميشود لازم هست هارد به گارانتي فرستاده شود .
بله اين نكتش جا موند ممنون از اين دوست عزيز كه ياد اوري كردن.
GRANDOLDERWOLF
11-05-2013, 11:44
خب تا دوستمون داره میره یا تعمیراتی با چند کابل نو تست کنه ، تازه دوست گلمون میگه فلانی کابل و تکو میدم چراغش خاموش روشن میشه:n08:
90% مطمئنم که از کابل هست هرچند عرض کردم لق بودن سوکت ها ، سولفاته گرفتن و کثیف بودن و همه موارد رو به دقت چک کنه
اما برای دوستانی دیگه و حتی خودم در صورتی که اطلاعاتی دارم توی هارد و طبیعتا عکس های شخصی و غیره ،در صورت ارسال برای گارانتی با فرض بیخیال شدن از مشاهده اطلاعات توسط تعمیر کاران شرکت گارانتی کننده امکان محفوظ موندن و از بین نبردن اطلاعات هست؟ یعنی گارانتی داریم که تظمین کنه این مورد رو؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.