مشاهده نسخه کامل
: سمند EF7 یا پارس LX
Pourya-pc
05-02-2012, 23:50
سلام به همه ی دوستان عزیز ، راستش یکی از دوستان قصد خرید اقساطی مگان رو داشت که متاسفانه نقدیش هم به سختی گیر میاد و با شرایطش همخوانی نداره .
من به ایشون دو خودروی سمند EF7 و پارس LX رو پیشنهاد کردم اما نظر شما دوستان رو هم در مورد این دو خودرو ( موتوری ) بدونم ممنون میشم .
از نظر ایمنی سمند کمی بهتر هست .
از نظر امکانات در یک حد هستن .
از نظر ترمزها پارس قطعا بهتر خواهد بود .
جاداری هم سمند کمی جادار تر از پارس هست .
فقط موضوع موتور هست . موتور TU5 روی پارس خوب عمل میکنه یا نه ؟!
پارس روی کاغذ از سمند EF7 بهتر عمل کرده و در شتاب نزدیک به 2 ثانیه عملکرد بهتری داشته .
و یک موضوع دیگه ، آیا کولر پارس جدید کولر 206 هست یا کولر خودش هست ؟
ممنون از راهنمایی های شما دوستان عزیز .
dash_mehdi
06-02-2012, 00:28
سلام به همه ی دوستان عزیز ، راستش یکی از دوستان قصد خرید اقساطی مگان رو داشت که متاسفانه نقدیش هم به سختی گیر میاد و با شرایطش همخوانی نداره .
من به ایشون دو خودروی سمند EF7 و پارس LX رو پیشنهاد کردم اما نظر شما دوستان رو هم در مورد این دو خودرو ( موتوری ) بدونم ممنون میشم .
از نظر ایمنی سمند کمی بهتر هست .
از نظر امکانات در یک حد هستن .
از نظر ترمزها پارس قطعا بهتر خواهد بود .
جاداری هم سمند کمی جادار تر از پارس هست .
فقط موضوع موتور هست . موتور TU5 روی پارس خوب عمل میکنه یا نه ؟!
پارس روی کاغذ از سمند EF7 بهتر عمل کرده و در شتاب نزدیک به 2 ثانیه عملکرد بهتری داشته .
و یک موضوع دیگه ، آیا کولر پارس جدید کولر 206 هست یا کولر خودش هست ؟
ممنون از راهنمایی های شما دوستان عزیز .
دوست عزیز اتفاقا ترمز lx خیلی بهتر از پارس هست که همراه abs سیستم ترمز EBD هم داره و از دیسک ترمز بزرگ تری برخورداره و همین طور تمام سیستم های ترمز مانند ABS - EBD بر روی چرخ های عقب که کاسه هستند هم سوار شده. در تست ها هم کاملا معلومه که ترمز سمند نسبت به پارس بهتره.
از نظر امکانات هم سمند ال ایکس در رده بالا تری قرار داره.
از نظر ظاهری هم فکر کنم هر فردی و با هر سلیقه ای سمند LX مخصوصا سفید رو بیشتر می پسنده تا پارس و طراحی داخلی هم که خیلی بهتره.
اما موتوری متاسفانه به دلیل مشکلات زیادی که برای دارندگان EF7 به وجود اومده این موتور زیاد توصیه نمیشه.
در کل موتور TU5 پارس LX از موتور EF7 بهتره و در اصل کم دردسر تره.
اما پرداخت بیش از 18 میلیون هم برای پارس LX زیاد به صرفه نیست و اگر دوستتون دنبال خرید قسطی مگان بودند پس می تونند قسط بدند و یک پارس ELX بردارند که از این دو خودرو خیلی برتره.
Pourya-pc
06-02-2012, 00:48
دوست عزیز اتفاقا ترمز lx خیلی بهتر از پارس هست که همراه abs سیستم ترمز EBD هم داره و از دیسک ترمز بزرگ تری برخورداره و همین طور تمام سیستم های ترمز مانند ABS - EBD بر روی چرخ های عقب که کاسه هستند هم سوار شده. در تست ها هم کاملا معلومه که ترمز سمند نسبت به پارس بهتره.
از نظر امکانات هم سمند ال ایکس در رده بالا تری قرار داره.
از نظر ظاهری هم فکر کنم هر فردی و با هر سلیقه ای سمند LX مخصوصا سفید رو بیشتر می پسنده تا پارس و طراحی داخلی هم که خیلی بهتره.
اما موتوری متاسفانه به دلیل مشکلات زیادی که برای دارندگان EF7 به وجود اومده این موتور زیاد توصیه نمیشه.
در کل موتور TU5 پارس LX از موتور EF7 بهتره و در اصل کم دردسر تره.
اما پرداخت بیش از 18 میلیون هم برای پارس LX زیاد به صرفه نیست و اگر دوستتون دنبال خرید قسطی مگان بودند پس می تونند قسط بدند و یک پارس ELX بردارند که از این دو خودرو خیلی برتره.
با تشکر ، من ترمز پارس معمولی رو با سمند ال ایکس تست کردم پارس خیلی بهتر بود .
فکر نمیکنم سیستم ترمز و دیسک پارس با سمند فرقی داشته باشه به دو دلیل تجربی خودم :
1- لنت ترمز هردو یکی هستن
2-چند سال پیش که سمند داشتم ( الان هم دارم ) با سرعت 60 کیلومتر زدم به جدول ( اتوبوس شهری روم پیچید و نزدیک بود تصادف کنم ) دیسک سمند سمت راننده تاب برداشت . رفتم تعویض کنم نمونه اصلی نبود ، یک پارس چپی صفر کیلومتر توی نمایندگی بود ( برای اوراقی ) و دیسک اون رو برداشتن بستن روی ماشینم .
ایران لگن بیاد 2 نوع سیستم ترمز طراحی کنه ؟؟!! محاله .
سعی دارن اکثر مواد مصرفی یکی باشه
اما در مورد tu5
داداش من 405 85 دارم xu7 . بردم با یه 405 tu5 تست زدم . این موتور معرکس 1و2 خدایی 10 متر ازم جلو افتاد . دنده 2 رویایی داره پرواز میکنه لامصب . فقط 3.4.5 یه مقدار سبکه ولی بازم خوبه . مثلا دنده 4 دقیقا 185 تا پر میکنه ! . فقط در کشش دنده 3.4.5 من برتر بودم . که تو کورس شما با یه معکوس همه چیو حل میکنی . خلاصه رو 405 که خیلی خوب جواب داده پس رو پارس هم میده . موتورش سگ جون و با کیفیت هست و مثل ef7 حرف پشت سرش نیست . مصرفشم فوق العاده کمه .و من توصیه میکنم
ضمن اینکه ما با پارس ELX هم 1.2 انداختیم بازم از TU5 405 شکست خورد !!!!
Pourya-pc
06-02-2012, 02:06
ایران لگن بیاد 2 نوع سیستم ترمز طراحی کنه ؟؟!! محاله .
سعی دارن اکثر مواد مصرفی یکی باشه
اما در مورد tu5
داداش من 405 85 دارم xu7 . بردم با یه 405 tu5 تست زدم . این موتور معرکس 1و2 خدایی 10 متر ازم جلو افتاد . دنده 2 رویایی داره پرواز میکنه لامصب . فقط 3.4.5 یه مقدار سبکه ولی بازم خوبه . مثلا دنده 4 دقیقا 185 تا پر میکنه ! . فقط در کشش دنده 3.4.5 من برتر بودم . که تو کورس شما با یه معکوس همه چیو حل میکنی . خلاصه رو 405 که خیلی خوب جواب داده پس رو پارس هم میده . موتورش سگ جون و با کیفیت هست و مثل ef7 حرف پشت سرش نیست . مصرفشم فوق العاده کمه .و من توصیه میکنم
ضمن اینکه ما با پارس ELX هم 1.2 انداختیم بازم از TU5 405 شکست خورد !!!!
من هم بر همین اعتقاد هستم . البته باید موتور tu5 رو تست کنم ببینم چجوریاست . درمورد پارس ELX من دومورد سوار شدم و متاسفانه خیلی موتورش خفست ، اصلا جون نداره . نمیدونم چرا !
من هم بر همین اعتقاد هستم . البته باید موتور tu5 رو تست کنم ببینم چجوریاست . درمورد پارس ELX من دومورد سوار شدم و متاسفانه خیلی موتورش خفست ، اصلا جون نداره . نمیدونم چرا !
موتور پر قدرتیه خدایی . ولی گیربکسش سبکه . شاید تو گردنه با سرنشین کامل و کولرروشن از xu7 کم بیاره . و گرنه حرف نداره . elx ها هم مدل پایینا خیلی خوبن جدیدا نه !!
نه ef7 خوبه با اون مشکل روغن ریزی که حل نمیشه و کمبود قطعات و گرانی قطعت و مشکل ترمز abs
نه پارس با اون اتاقای جدیدش که صدا میوفته تو ستوناش بعد از چند وقت تبدیل به گاری میشه
به نظر من تو این قیمتا l90 گاز سوز
بعد 206 sd
بعد گاز سوزsamand lx
Pourya-pc
06-02-2012, 11:21
والا من ٢٠٦ تيپ سه هم سوار شدم خدايي پرايد ميگيرش.اصلا انگار سوخت و هوا به موتور نميرسه.
mohamad skystar
06-02-2012, 11:58
با توجه به مشکلاتی که اخیرا در موتور EF7 مشاهده شده و مشتریان ناراضی هستن
و خودروهاشون به مدت طولانی خوابیده و انتخاب سمند EF7 کمی با شک و تردید هست.
پارس LX با موتور TU5 اگر با اتاق پارس سال باشه ارزش خرید داره.
چون به مراتب طراحی داخلی جدید تر و اضافه شدن برخی موارد باعث شده
تا اتاق پارس سال محبوب تر بشه.
اما نظر شخصی من :
در حال حاضر اگر دوست شما خانواده کم جمعیت هستن
پژو 206 SD V8 لیمیتد خودروی مناسب و خوبی میتونه باشه
که عملکرد مطلوبی هم داره.
hamed999
06-02-2012, 14:23
یه سوال
سیستم ترمزی که الان تو 405 tu5 هست ایا با یا سیستم ترمز پارسlx tu5 یکی هست ؟
من خودم با 405 tu5 با یه ef7 تست گذاشتیم
به قول دوستمون واقعا دنده 2 رویایی داره به طوری که با اینکه من یک رو بد شروع کردم و یک ماشین عقب افتادم ولی تو دنده 2 از ef7 یک ماشین جلو افتادم و تا اخر این فاصله ادامه داشت
در ضمن مصرف tu5 از ef7 بعد از اب بندی حدودا 2 تا 2.5 لیتر کمتره
Pourya-pc
06-02-2012, 14:33
اما نظر شخصی من :
LX سال هست اما خود 206 با این موتور کم میاره .
من اصرار بر خرید ال 90 میکنم و دارم راضیشون میکنم که ال 90 خرید کنن . ایشون خانواده 4 نفری هستن . البته بچه هاشون بزرگ نیستن اما کم جایی عقب 206 واقعا آزار دهنده هست .
hamed999
06-02-2012, 16:43
دوست عزیز شاید 405 و پارس با موتور tu5 کم بیارن تو دنده 3 و 4و 5 که به خاطر ضریب دنده سبکشون هست (که اونم به قوله دوستمون باید معکوس بدی ) اما 206 با این موتور اصلا کم نمیاره
هر جور بخوای حساب کنی چه تو قدرت موتور چه تو گشتاور 206 از تندر بهتره
داداش کم آوردنش کجا بود ؟ هیولاییه واسه خودش . همین که 1 و2 از هیچ ماشینی تو این رنج نمیخوری خیلیه به نظر من :31:
Pourya-pc
06-02-2012, 19:43
داداش کم آوردنش کجا بود ؟ هیولاییه واسه خودش . همین که 1 و2 از هیچ ماشینی تو این رنج نمیخوری خیلیه به نظر من :31:
منظورم توي سربالايي و كولر هست . تيپ ٢ الان واقعاً موتورش رو خفه كردن.مدل ٨٩ و ٩٠ رو سوار بشيد متوجه ميشيد.محدود كننده سر راه بنزينش هست.
dash_mehdi
06-02-2012, 20:40
دوستان عزیز وقتی نظر میدید حتما اونی که دارید جوابشو میدید حرفشو کامل بخونید.
من نگفتم ترمز ال ایکس یه سیستم دیگس من گفتم دیسک سمند ال ایکس از پارس کمی بزرگ تره و ترمز ebd هم داره.
شاید بیشترین خودرویی که تو عمرم سوارش بودم سمند ال ایکس و 405 بود و برای مدت کوتاهی هم پارس دستم بود.بی شک ترمز ال ایکس از پارس بهتره.
در مورد پارس ELX که حرفی باقی نیست.
TU5 در مقال موتور زانتیا پارس ELX حرفی برای گفتن نداره چه دنده 1 چه2 . 3 . 4 و چه 5.
موتور 1800 16 سوپاپ و موتور 1600 16 سوپاپ هر دو تکنولوژی اروپا و هر دو روی یک اتاق اونوقت چه طور موتور ELX به TU5 نمیرسه!!
من برای یک خانواده 2 تا 3 نفره 206 SD V8 رو پیشنهاد میدم و شرایط ELX رو هم گفتم که برای یک خانواده 4 یا5 نفره از همه گزینه های زیر 20 میلیون بهتره.
dash_mehdi
06-02-2012, 20:50
منظورم توي سربالايي و كولر هست . تيپ ٢ الان واقعاً موتورش رو خفه كردن.مدل ٨٩ و ٩٠ رو سوار بشيد متوجه ميشيد.محدود كننده سر راه بنزينش هست.
تیپ 2 موتور 1400 داره و در سربالایی ها کم میاره.
مثلا خودم چند بار در سربالایی دچار مشکل شدم اما هیچ گونه محدود کننده نداره.
محدود کننده برای خودرو های بسیار پر قدرت و ان هم برای کنترل سرعت تا مرز 250 کیلومتر هست نه برای 206 با موتور 1400
کلا 206 تیپ 2 به دلیل موتور ضعیف و قدیمی زیاد توصیه نمیشه.
Pourya-pc
06-02-2012, 22:58
تیپ 2 موتور 1400 داره و در سربالایی ها کم میاره.
مثلا خودم چند بار در سربالایی دچار مشکل شدم اما هیچ گونه محدود کننده نداره.
محدود کننده برای خودرو های بسیار پر قدرت و ان هم برای کنترل سرعت تا مرز 250 کیلومتر هست نه برای 206 با موتور 1400
کلا 206 تیپ 2 به دلیل موتور ضعیف و قدیمی زیاد توصیه نمیشه.
منظورم حدود كننده سرعت نيست كه ماشين گاز نخوره.ايران خودرو محدود كننده سوخت رسانى نصب كرده و توان موتور پايين اومده.اين هم فقط به دليل كم مصرف تر شدن ماشين هست.دست بردن توى تايم سوخت رسانى و ايي سي يو
درضمن توي اگزوز هم فيلترهاي مخصوصي نصب كرده ( از سال ٨٩ ) كه اگزيسس توان خروج كلى گاز و كربن سوخته شده رو نداره در نتيجه موتور خفه شده .اين هم به دليل وجود سوخت ناپاك و پراز گوگرد هست.
دوستان عزیز وقتی نظر میدید حتما اونی که دارید جوابشو میدید حرفشو کامل بخونید.
من نگفتم ترمز ال ایکس یه سیستم دیگس من گفتم دیسک سمند ال ایکس از پارس کمی بزرگ تره و ترمز ebd هم داره.
شاید بیشترین خودرویی که تو عمرم سوارش بودم سمند ال ایکس و 405 بود و برای مدت کوتاهی هم پارس دستم بود.بی شک ترمز ال ایکس از پارس بهتره.
در مورد پارس ELX که حرفی باقی نیست.
TU5 در مقال موتور زانتیا پارس ELX حرفی برای گفتن نداره چه دنده 1 چه2 . 3 . 4 و چه 5.
موتور 1800 16 سوپاپ و موتور 1600 16 سوپاپ هر دو تکنولوژی اروپا و هر دو روی یک اتاق اونوقت چه طور موتور ELX به TU5 نمیرسه!!
من برای یک خانواده 2 تا 3 نفره 206 SD V8 رو پیشنهاد میدم و شرایط ELX رو هم گفتم که برای یک خانواده 4 یا5 نفره از همه گزینه های زیر 20 میلیون بهتره.
داداش تست کردیم با elx . دنده 1 و 2 405 tu5 کاملا سر بود . درسته روی کاغذ باید elx برنده باشه حق با شماس ولی در عمل چیز دیگری بود . حالا شایدم اون elx که تست کردیم مشکل داشته !
dash_mehdi
07-02-2012, 01:04
داداش تست کردیم با elx . دنده 1 و 2 405 tu5 کاملا سر بود . درسته روی کاغذ باید elx برنده باشه حق با شماس ولی در عمل چیز دیگری بود . حالا شایدم اون elx که تست کردیم مشکل داشته !
به هر حال اگه به دوست عزیز توهینی شد عذر خواهی میکنم ولی حتما همونیه که شما گفتید و اون ELX ه حتما مشکل داشته رفیق.
منظورم حدود كننده سرعت نيست كه ماشين گاز نخوره.ايران خودرو محدود كننده سوخت رسانى نصب كرده و توان موتور پايين اومده.اين هم فقط به دليل كم مصرف تر شدن ماشين هست.دست بردن توى تايم سوخت رسانى و ايي سي يو
دوست عزیز این حرف اشتباهه و اگه شما از خود ایران خودرو و یا یه مکانیک خبره سوال کنید حتما می فهمید که اشتباهه.بر روی 206 تیپ 2 هیچ گونه محدود کننده ای قرار داده نشده.
Pourya-pc
07-02-2012, 03:24
به هر حال اگه به دوست عزیز توهینی شد عذر خواهی میکنم ولی حتما همونیه که شما گفتید و اون ELX ه حتما مشکل داشته رفیق.
دوست عزیز این حرف اشتباهه و اگه شما از خود ایران خودرو و یا یه مکانیک خبره سوال کنید حتما می فهمید که اشتباهه.بر روی 206 تیپ 2 هیچ گونه محدود کننده ای قرار داده نشده.
پس چطور وقتي يه ٢٠٦ مدل ٨٧ يا ٨٨ رو سوار ميشي گازش ميدي پرواز ميكنه اما اين جديدا اينطوري شدن؟ من همه ي اين سوالات رو از يكي از خبرگان نمايندگي ايرانخودرو پرسيدم. حتي ايشون گفت به تمين دليل موتور خيلي داغ ميشه و كاملاً حرفش درست بوده ! ( طبق تجربه )
اما نظر شخصی من :
موافقم
موافقم
dash_mehdi
07-02-2012, 15:02
پس چطور وقتي يه ٢٠٦ مدل ٨٧ يا ٨٨ رو سوار ميشي گازش ميدي پرواز ميكنه اما اين جديدا اينطوري شدن؟ من همه ي اين سوالات رو از يكي از خبرگان نمايندگي ايرانخودرو پرسيدم. حتي ايشون گفت به تمين دليل موتور خيلي داغ ميشه و كاملاً حرفش درست بوده ! ( طبق تجربه )
والا من خودم تا پارسال دستم تیپ 2 مدل اخر 86 بود ولی اون هم موتورش عین همینا بود و کم می اورد.
hamed999
08-02-2012, 18:19
کاملا حرف دوستمون درسته تیپ 2 قدرتش فقط 75 هست چطوری میخواد با یه خودروی که قدرتش 110 هست یکسان باشه و شما حتما در مقابل همین ماشین های بالاتر از خودش شاید میگین کم میاره
قدرت 206 تیپ 2 یه چیزی تو مایه های پراید جدیدا هست و با توجه به اینکه ضریب دنده های سبکتری هم داره ( به خاطر کم شدن مصرف) حتی برتری نسبت به پراید های جدید انچنان که باید نداره
شما سعی کن با قیافه تندر کنار بیای ( همانطور که خیلی ها اومدن ) و تندر فول بخر بهترین بازدهی بهترین قیمت
بقیه ماشین ها یه جاشون میلنگه
Pourya-pc
08-02-2012, 19:46
من ٢٠٦ تيپ ٣ رو مثال زدم . به اين نتيجه رسيدم تندر ٩٠ معقول ترين ماشين ارزون قيمته .
hamed999
09-02-2012, 11:37
من ٢٠٦ تيپ ٣ رو مثال زدم . به اين نتيجه رسيدم تندر ٩٠ معقول ترين ماشين ارزون قيمته .
موتور تیپ 2 با 3 هیچ فرقی نداره
بهترین انتخاب رو کردی تندر واقعا ماشینه خوبی هست
اگه زیاد ماشین رو راه نمیبری بنزینی رو بگیر و دوگانه رو بیخیال شو چون خودش کم مصرف هست
peyman915
18-01-2013, 14:45
سلام دوستان من چند مدت پیش پارس ای ال ایکس داشتم و الان یه ef7مدل اخر 90 دارم..خداییش اگه با انصاف بگم ef7بهتره از پارس...من تست کردم تو سرعت 100 کیلومتر پارس absتو 21متر توقف کامل کرد ولی ef7تو 19متر...اتاق پارس خیلی زود به سر و صدا میفته من از وقتی این سمند رو گرفتم خداییش بجز سوختش پولی خرج موتورش نکردم...از نظر شتاب هم سمند سریعتر شتاب میگیره هردو 16سوپاپن ولی قدرت موتور ef7 بیشتره...از نظر امنیت هم معلومه سر پیچها تعادل سمند خیلی بالاست ولی پارس نه...موفق باشید
الان که دیگه پارس lx صفر موجود نیست.
به نظرم سمند های ef7 گازی چون میگن که دیگه همه قطعاتش ایرانیه بهتر از پارس به هر جهت(البته به غیر از ظاهر بیرونی!)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.