مشاهده نسخه کامل
: کمک در وصل کردن ویدئو به کارت کپچر
shayanboy2
05-02-2012, 19:40
دوستان من یه کارت کپچر دارم و میخوام ویدئو رو بهش وصل کنم و یه فیلم ویدئویی رو کپچر کنم اما نمیدونم سیم ها رو باید به کجا وصل کنم؟.....2 تا فیش صدا و تصویر به عقب ویدئو وصل میشه ....حالا برای این که من صدا و تصویر داشته باشم باید اون ها رو به رایانه وصل کنم....روی کارت کپچر یه جای فیش هست که نوشته video...اما نمیدونم فیش صدا رو باید کجا وصل کنم...اگه میشه کمکم کنید...روی مادر بردم هم فقط یه دونه جای دیگه وجود داره به رنگ قرمز که نمیدونم برای چیه؟....کمکم کنید
Shedayat
05-02-2012, 19:59
سلام دوست عزیز. شما سه تا فیشی که از خروجی ویدئو میاد رو یکی رو به قسمت ویدئوی کارت کپچرت وصل کن، می مونه دو تا فیش دیگه. اون دو تا فیش رو توسط این مبدلی که عکسش رو پایین می زارم که کارش تبدیل دو تا فیش صدا به یه فیش هست رو به کامپیوتر وصل بکن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به راحتی می تونی کپچر بکنی.
موفق باشی.
shayanboy2
05-02-2012, 20:57
سلام دوست عزیز. شما سه تا فیشی که از خروجی ویدئو میاد رو یکی رو به قسمت ویدئوی کارت کپچرت وصل کن، می مونه دو تا فیش دیگه. اون دو تا فیش رو توسط این مبدلی که عکسش رو پایین می زارم که کارش تبدیل دو تا فیش صدا به یه فیش هست رو به کامپیوتر وصل بکن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به راحتی می تونی کپچر بکنی.
موفق باشی.
ممنون دوست من..فقط چند تا نکه اولا که کدوم یک ازفیش ها رو به ویدئو نصب کنم و بعدش اون دوتای دیگه رو که با اون قعطه یکی کردم به کدوم قسمت کامپیوتر وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Shedayat
05-02-2012, 22:47
ممنون دوست من..فقط چند تا نکه اولا که کدوم یک ازفیش ها رو به ویدئو نصب کنم و بعدش اون دوتای دیگه رو که با اون قعطه یکی کردم به کدوم قسمت کامپیوتر وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش می کنم.
فیش زرد رو قسمت ویدئو نصب کن. در مورد اون قطعه هم، کارت کپچر شما اگه دقت کنید یه ورودی صدا داره. اون قطعه رو می تونید اونجا وصل کنید.
موفق باشی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.