مشاهده نسخه کامل
: مشکل در تمام صفحه نشان ندادن مانیتور Asus ML239H ( کمک فوری )
dooste.man83
05-02-2012, 17:11
دوستان یک مانیتور Asus ML239H گرفتم امروز . وقتی با hdmi یا dvi متصل می کنم به کارت گرافیک 6850 تمام صفحه پر نمیشه و یک مقدار زیادی از گوشه های صفحه خالی می مونه و سیاه
زنگ زدم نمایندگی میگه مانیتورهای ایسوس با ati همخوانی نداره و با gforce بدون مشکل کار میکنه و این مشکل به وجود میاد ... الان موندم چیکار کنم
البته تونستم رزولوشن رو از 1024*1920 بیارم روی 1050*1650 که مشکل برطرف شد اما دیگه تصویرم full hd نیست ... چیکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟
دوستان یک مانیتور Asus ML239H گرفتم امروز . وقتی با hdmi یا dvi متصل می کنم به کارت گرافیک 6850 تمام صفحه پر نمیشه و یک مقدار زیادی از گوشه های صفحه خالی می مونه و سیاه
زنگ زدم نمایندگی میگه مانیتورهای ایسوس با ati همخوانی نداره و با gforce بدون مشکل کار میکنه و این مشکل به وجود میاد ... الان موندم چیکار کنم
البته تونستم رزولوشن رو از 1024*1920 بیارم روی 1050*1650 که مشکل برطرف شد اما دیگه تصویرم full hd نیست ... چیکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟
مشکل از تنظیمات درایور گرافیک است برید تو کاتالیست و fit screen کنید تو قسمت scaling و تنظیمات تصویر درست میشه
درایور گرافیک آپدیت باشه و سی دی مانیتور رو هم نصب کنید
dooste.man83
05-02-2012, 20:31
مشکل از تنظیمات درایور گرافیک است برید تو کاتالیست و fit screen کنید تو قسمت scaling و تنظیمات تصویر درست میشه
درایور گرافیک آپدیت باشه و سی دی مانیتور رو هم نصب کنید
ممنون از کمکت اما یک سوال
کارت های geforce هم دقیقا همینطورا یا اونا احتیاج به این تنظیمان ندارن ؟
ممنون از کمکت اما یک سوال
کارت های geforce هم دقیقا همینطورا یا اونا احتیاج به این تنظیمان ندارن ؟
من تا حالا با همچین مشکلی روبه رو نشدم ولی میدونم اینطوری برطرف میشه
dooste.man83
05-02-2012, 21:20
یعنی ati رو باید دستی درست کرد اما geforce اتوماتیک تنظیم میشه
در کل عین هم هستن یا کیفیتشون با هم فرق داره و کیفیت geforce بالاتره در حالت full HD ؟
راستی الان 60 هرتز اجرا میشه در حالت full hd درسته یا باید بیشتر باشه ؟
ممنون از پاسختون
dooste.man83
06-02-2012, 11:15
دوستان این 3 تنظیم رو هم توضیح می دید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در این عکس بالا باید اون تیک زده بشه یا خیر؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در این عکس از این 4 تا کدوم رو باید بزارم ؟ ( پیش فرضش گزینه اول هست )
تو این عکس بالا باید تیک enable gpu scaling زده باشه ؟
dooste.man83
08-02-2012, 01:19
دوستان کسی کمکی نمی کنه؟
dooste.man83
10-02-2012, 13:43
کیفیت نمایش تصویر الان من با 6850 سافایر با توجه به مانیتور 23 اینچ و اینکه over scan روی 0% آوردم تا تصویر اندازه مانیتور بشه برابر هست با کارت مثلا Geforce 550TI ؟ یا جیفورس بهتره ؟
بعدش چرا Geforce این مشکل اندازه تصویر رو نداره اما ati داره ؟
ممنون از دوستانی که کمک می کنن
ess_1362
10-02-2012, 18:46
این موضوع اصلا ربطی به جیفورس با amd بودن کارت گرافیک نداره ضمن اینکه کیفیت تصویر در صفحه دسکتاپ هم اصلا ارتباطی به نوع برند کارت گرافیک نداره
این موضوع بیشتر به تنظیمات نرم افزاری کاتالیست بر می گرده و این ایراد(گرچه ایراد نیست) اکثرا با پنل های 22 اینچ بیشتر ظاهر میشه
باز هم کلی میگم این ایراد ربطی به برند کارت گرافیک نداره و کیفیت در دسکتاپ هم ارتباطی به برند کارت گرافیک نداره
البته موتور گرافیکی دو برند سازنده کارت گرافیک با هم تفاوت داره و با توجه به متفاوت بودن نوع پردازش در دو برند در اجرای گیم و استفاده از تکنیک های متفاوت در نتیجه خروجی دو برند تفاوت هایی با هم دارند که اصلا و ابدا تشخیص این تفاوت کار شما نیست!!
ضمن اینکه کارتی مثل 6850 در تمامی موارد از 550 قویتر عمل می کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد refresh rate هم با توجه به اینکه در پنل های lcd و led ما دیگه چیزی به عنوان flick یا لرزش تصویر نداریم پس هیچ تفاوتی بین نرخ 60 با 75 نداره و استاندارد خروجی هم همون 60 هست
در شات اولی که گذاشتی اون تیک گفته اگر مقیاس تصویر با پنل مانیتور هماهنگی نداره اون تیک زده بشه
تصویر دوم مربوط میشه به خروجی رنگ و سه استاندارد رایج.
چون این سوال را پرسیدی پس معلوم میشه شما گرافیست نیستی چون گرافیست ها دقیق می دونند که اون چند گزینه چی هست
پس بخاطر کاربری شما که آماتور هست نیازی به دونستن اون 4 مورد نیست و گزینه آخر را انتخاب کنید فقط بدونید که اون چهار گزینه چهار استاندارد رنگبندی هست
شات آخر هم مربوط میشه به مقیاس تصویر که اگر مانیتور شما داره بدون مشکل کار می کنه نیازی به تغییرش نیست
موفق باشید
dooste.man83
11-02-2012, 01:52
این موضوع اصلا ربطی به جیفورس با amd بودن کارت گرافیک نداره ضمن اینکه کیفیت تصویر در صفحه دسکتاپ هم اصلا ارتباطی به نوع برند کارت گرافیک نداره
این موضوع بیشتر به تنظیمات نرم افزاری کاتالیست بر می گرده و این ایراد(گرچه ایراد نیست) اکثرا با پنل های 22 اینچ بیشتر ظاهر میشه
باز هم کلی میگم این ایراد ربطی به برند کارت گرافیک نداره و کیفیت در دسکتاپ هم ارتباطی به برند کارت گرافیک نداره
البته موتور گرافیکی دو برند سازنده کارت گرافیک با هم تفاوت داره و با توجه به متفاوت بودن نوع پردازش در دو برند در اجرای گیم و استفاده از تکنیک های متفاوت در نتیجه خروجی دو برند تفاوت هایی با هم دارند که اصلا و ابدا تشخیص این تفاوت کار شما نیست!!
ضمن اینکه کارتی مثل 6850 در تمامی موارد از 550 قویتر عمل می کنه
در مورد refresh rate هم با توجه به اینکه در پنل های lcd و led ما دیگه چیزی به عنوان flick یا لرزش تصویر نداریم پس هیچ تفاوتی بین نرخ 60 با 75 نداره و استاندارد خروجی هم همون 60 هست
در شات اولی که گذاشتی اون تیک گفته اگر مقیاس تصویر با پنل مانیتور هماهنگی نداره اون تیک زده بشه
تصویر دوم مربوط میشه به خروجی رنگ و سه استاندارد رایج.
چون این سوال را پرسیدی پس معلوم میشه شما گرافیست نیستی چون گرافیست ها دقیق می دونند که اون چند گزینه چی هست
پس بخاطر کاربری شما که آماتور هست نیازی به دونستن اون 4 مورد نیست و گزینه آخر را انتخاب کنید فقط بدونید که اون چهار گزینه چهار استاندارد رنگبندی هست
شات آخر هم مربوط میشه به مقیاس تصویر که اگر مانیتور شما داره بدون مشکل کار می کنه نیازی به تغییرش نیست
موفق باشید
ممنون از شما مدیر بزرگوار که وقت میزارید و توضیحات به این کاملی میدید :11:
خدمت عزیزتون عرض کنم اولا عکس اول مشکل داره و لود نمیشه
بعد هم من نکته ای رو متوجه نشدم اینکه خیلی از کاربرها در دنیا با مانیتور بزرگتر از 22 کار می کنن و حتما گزارش این موضوع رو دادن پس چرا در درایو کاتالیست جدید مجدد این مشکل پا برجا هست با توجه به اینکه می فرمایید مشکل یک تنظیم پیش فرض ساده هست و از گرافیک نیست ( پیش فرض OVER SCAN روی صفر نیست )
نکته عجیبه دیگه ای هم وجود داره سیستم که میخواد بالا بیاد قبل از اجرا شدن ویندوز نوشته ها همه دورشون خالی هست ( مثل قبل اینکه تو تنظیمات OVER SCAN رو تغییر بدم ) پس یعنی خود کارت به صورت پیش فرض اینطوری هست و به قولی کاتالیست این مشکل رو برطرف می کنه نه اینکه مشکل از کاتالیست باشه
در انتهام از صحبت های شما اینطوری نتیجه گرفتم که تصویر دسکتاپ من حتی با تعویض کارت گرافیک به جیفورس تغییری نمی کنه و اگر تغییری هست فقط در اجرای بازی هست ( اگر اشتباه گفتم ممنون میشم بفرمایید )
و باید بگم که بله من گرافیست نیستم ولی علاقه دارم حداقل حالا که بیش از 600 تومن خرج گرافیک و مانیتور شده حداقل بتونم بهترین تصویر خروجی رو بگیرم و برای در مورد این تنظیمات سوال کردم
راستی داشت یادم میرفت اون تصویر شات اول که OVER SCAN رو باید رو صفر بزارم و تصویر درست میشه تیک اون زیرش رو پس نزنم دیگه بااین حساب ؟ ( شرمنده که مجدد پرسیدم چون تو توضیحاتتون نفرمودید تیک رو بزنم یا نه )
باز هم تشکر ویژه از شما و همه عزیزانی که وقت میزارن تا سوالات و مشکلات بقیه پاسخ داده بشه
ess_1362
11-02-2012, 15:22
خدمت عزیزتون عرض کنم اولا عکس اول مشکل داره و لود نمیشه
مهم نیست فقط این مطلب را می رسوند که 6850 در تمامی بازی ها با اختلاف زیادی 550 را پشت سر می ذاره
بعد هم من نکته ای رو متوجه نشدم اینکه خیلی از کاربرها در دنیا با مانیتور بزرگتر از 22 کار می کنن و حتما گزارش این موضوع رو دادن پس چرا در درایو کاتالیست جدید مجدد این مشکل پا برجا هست با توجه به اینکه می فرمایید مشکل یک تنظیم پیش فرض ساده هست و از گرافیک نیست ( پیش فرض OVER SCAN روی صفر نیست )
نکته عجیبه دیگه ای هم وجود داره سیستم که میخواد بالا بیاد قبل از اجرا شدن ویندوز نوشته ها همه دورشون خالی هست ( مثل قبل اینکه تو تنظیمات OVER SCAN رو تغییر بدم ) پس یعنی خود کارت به صورت پیش فرض اینطوری هست و به قولی کاتالیست این مشکل رو برطرف می کنه نه اینکه مشکل از کاتالیست باشه
این مورد برای شما یکم تازگی داره ولی زیاد پرسیده میشه چون کاربران نمی دونند و فکر می کنند واقعا ایراد هست
مورد دوم که شما اشاره کردین و مربوط به محیط خارج از سیستم عامل میشه به این علت رخ میده که مانیتور داره در رزلوشن غیر رفرنس خودش فعالیت می کنه.مانیتور های lcd و led وقتی در رزلوشن غیر رفرنس خودشون اجرا میشن افت کیفیت شدیدی دارند و محیط بایاس هم از رزلوشن کمتر ا 1920x1080 پشتسبانی می کنه که این ایراد رخ میده
در انتهام از صحبت های شما اینطوری نتیجه گرفتم که تصویر دسکتاپ من حتی با تعویض کارت گرافیک به جیفورس تغییری نمی کنه و اگر تغییری هست فقط در اجرای بازی هست ( اگر اشتباه گفتم ممنون میشم بفرمایید )
تقریبا بله
حتی سازندگان دو برند معروف هم تا به حال جایی عنوان نکردند که کارت گرافیک تولید شده در کارخانه آنها تصویر شفاف تری نسبت به کارت رقیب داره بلکه در این مورد نرخ frame rate برای مقایسه مطرح میشه
و باید بگم که بله من گرافیست نیستم ولی علاقه دارم حداقل حالا که بیش از 600 تومن خرج گرافیک و مانیتور شده حداقل بتونم بهترین تصویر خروجی رو بگیرم و برای در مورد این تنظیمات سوال کردم
استانداردهای خروجی تصویر چند مدل هستند که مهمترین آنها همون RGB هست که تصویر خروجی از ترکیب سه رنگ قرمز و سبز و آبی تشکیل میشه و تصاویر رنگی با ترکیب پیکسل های این سه رنگ بوجود میان.درواقع این استاندارد رایج ترین و ابتدایی ترین استاندارد هست
برای 90% کاربران این استاندارد کاملا مناسب هست ولی برای گرافیست های حرفه ای که از پنل های IPS استفاده می کنند و به تفکیک دقیق رنگ ها نیاز دارند این استاندارد پاسخگو نیست و اکثرا از استاندارد YCbCr و یا CMYK استفاده می کنند که قابلیت تفکیک بیشتری نسبت به RGB داره
کلا مبحث پیچیده ای هست به نظرم شما که کاربردی ندارید واردش نشین:31:
ولی می تونی از رفرنس های زیر راهنمایی بگیری :
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینجا
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای اطلاعات بیشتر هم می تونی از کاربران و مدیران بخش گرافیک راهنمایی بگیری
راستی داشت یادم میرفت اون تصویر شات اول که OVER SCAN رو باید رو صفر بزارم و تصویر درست میشه تیک اون زیرش رو پس نزنم دیگه بااین حساب ؟ ( شرمنده که مجدد پرسیدم چون تو توضیحاتتون نفرمودید تیک رو بزنم یا نه )
بله درسته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.