مشاهده نسخه کامل
: همه چیز بعد از پریدن فیوز شروع شد
Arman_Panda
02-07-2006, 20:17
سلام
قصه از این قراره که من داشتم با کامپیتور کار میکردم که یهو یه صدایی اومد و کامپیوتر خاموش شد.دیدم بله بابام یه سیم لخت رو زده به زمین و فیوزا پریده.بعد از این ماجرا گاهی اوقات که کامپیوتر رو روشن میکنم دستگاه بالا نمیاد و با یه بار خاموش روشن دوباره بالا میاد.البته اینم بگم که اصلا دستگاه بوق نمیزنه(فکر کنم از Ram باشه).
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
احتمالا از پاور سيستمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه جييگر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Lovelyman
02-07-2006, 20:49
منم ميگم پاور شايد رو سي پي يو تم اثر گذاشته باشه يكي از اين برنامه هاي جستجو ي مشكل سخت افزار بگير حله
Devil Lord
02-07-2006, 21:07
پاور سیستم شما ممکنه مشکلی پیدا نکرده باشه ولی موقع اون اتفاق در اثر ایجاد اتصال کوتاه به مادربورد صدمه زده که 70 % ممکنه مادربورد مشکل داشته باشه و 30 % بقیه مربوط به پاور
راستی یک سوال منظور شما از اینکه سیستم بالا نمیاد چیه ؟؟ یعنی روشن میشه ولی تو یک صفحه شبیه داس مینویسه The Boot Device is not pro.... آره؟؟؟
Arman_Panda
02-07-2006, 21:31
ممنون از کلیه دوستان
نه آقای خوناشام!!!
فقط دستگاه روشن میشه و چراغ مانیتور(ببینید فقط دستگاه روشن میشه و هیچ بوقی مبنی بر چک کردن قطعات سیستم نمیزنه به نظر خودم هم یا اشکال از Ram یا مادربورد منظور اینه که اصلا چیزی روی مانیتور نشان داغده نمیشه)خواهشا راه حل هم بدین.
بازم ممنون
Devil Lord
02-07-2006, 21:41
احتمال اینکه از مادربوردت باشه شدید تر شد شد 95 %!!!!
دقیقا مشکل از مادربرد
من همین مشکلو داشتم
خلاصه مادربرد رو عوض کردم درست شد
Arman_Panda
02-07-2006, 21:56
پس فاتحه اش بخونم آره یا میشه تعمیرش کرد 150 تومن پول بی زبون دادم جاش.
راستی آقای دانلود برای ایرانیان!!!!!!!!
شما هم فیوزتون پرید؟راستی میگم مشکلی واسه باقی قطعات پیش نمیاد اگر به همین ترتیب ازش استفاده کنم اخه مشکل اونقدر ها هم حاد نیست.
Devil Lord
02-07-2006, 21:58
نه بابا بفرست گارانتی درستش میکنن اگر هم گارانتیش تموم شده هزینش هم زیاد نمیشه 10 تا 15 تومن خیلی بشست دیگه
واسه من برقا قطع شد اینجوری شد
ولی بقیه قطعات سالم موندن
گارانتی هم فرستادم درست نشد
گفت نوسان برق جز گاراننتی نیستش
البته من اشتباه کردم گفتم قطعی برق
شما یادت باشه نگی!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.