ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید بی صدا ترین فن کیس 8 سانتی ( کمک بسیار فوری )

dooste.man83
01-02-2012, 00:57
سلام
من به شدت نیاز به خرید یک فن حدود 2000 دور دارم و 8 سانتی که فوق العاده ساکت و سایلنت باشه ( 3 پین باشه ) برای درب کیس می خوام که بتونه گرافیکم رو خنک کنه
می دونم گرین اش هست 5 تومن اما نویزش نمیدونم چقدره ؟!!!
خودم فن زالمان از این مدل گرفتم
ZM-F1 Plus
Speed 1,700rpm ± 15% - 2,800rpm ± 10%
%Noise Level 20.0dBA ± 15 % - 32.0dBA ± 10

در حالت 1300 دور نویزی نداره اما در حالت 2000 دور نویز داره متاسفانه

الان می خوام بدونم چیزی هست از این فن بهتر باشه و تو بازار هم موجود باشه ؟
این فن

Noctua NF-R8
Rotational Speed (+/- 10%): 1800 RPM
Acoustical Noise: 17 dB(A

رو حالت دور کامل نویز نداره ؟ یا از این زالمان از نظر نویز خیلی بهتره ؟ از این بهترم چیزی هست ؟

گرین وضعش چطوره ؟

کلا بخرم بهتره یا چون فرق خاصی از نظر نویز نمیکنه در حالت 2000 دور نخرم ؟

ممنون
----------

dooste.man83
01-02-2012, 02:43
راستی اضافه کنم

من مشکلم اینه که کارت صدام دقیقا چسبیده به فن کارت گرافیکم ( امکان جابجایش نیست اصلا) و دمای کارت گرافیک 10 درجه بالا رفته و همینطور دور فنش ( 55 درجه دمای کارت با 35% دور فن) ... اما با hdmi که متصل میکنم به tv درجه حرارت میره تا نزدیک 70 با دور فن 60 درصد ... که با توجه به اینکه یک مانیتور full hd می خوام بگیرم و با hdmi وصل کنم و سیستم هم زیاد روشن هست ممکن به کارت آسیب برسونه در دراز مدت مخصوصا تابستون که دمای هوا بالا هم میره ... برای همین باید فن روی کیس دور بالایی و خنک کنندگی زیاد داشته باشه

اما مشکلم اینه که رو درب کیس جای دو فن 8 سانت هست ... مگر اینکه بیوفتم به جون درب کیس و ببرمش که فکر نکنم جالب باشه درسته ؟ ( اگر فکر می کنید میشه انجامش داد بگید انجام میدم مهم نیست )
اگر درب کیس رو ببرم فن چند سانت بندازم بی صدا تره و خنک تر ؟ ( 12 یا 14 یا بزرگتر؟)
آیا فن بزرگتر کارت گرافیک رو بیشتر خنک میکنه ( اگر دور فن ها یکسان باشه ) ؟؟؟
پس در نهایت می فرمایید فن 8 سانت روی 2000 دور هر کاریش کنم صدا داره و هزینه کنم هم بی فایده هست ؟

Hamed DC
03-02-2012, 12:56
سلام
من به شدت نیاز به خرید یک فن حدود 2000 دور دارم و 8 سانتی که فوق العاده ساکت و سایلنت باشه ( 3 پین باشه ) برای درب کیس می خوام که بتونه گرافیکم رو خنک کنه
می دونم گرین اش هست 5 تومن اما نویزش نمیدونم چقدره ؟!!!
خودم فن زالمان از این مدل گرفتم
ZM-F1 Plus
Speed 1,700rpm ± 15% - 2,800rpm ± 10%
%Noise Level 20.0dBA ± 15 % - 32.0dBA ± 10

در حالت 1300 دور نویزی نداره اما در حالت 2000 دور نویز داره متاسفانه

الان می خوام بدونم چیزی هست از این فن بهتر باشه و تو بازار هم موجود باشه ؟
این فن

Noctua NF-R8
Rotational Speed (+/- 10%): 1800 RPM
Acoustical Noise: 17 dB(A

رو حالت دور کامل نویز نداره ؟ یا از این زالمان از نظر نویز خیلی بهتره ؟ از این بهترم چیزی هست ؟

گرین وضعش چطوره ؟

کلا بخرم بهتره یا چون فرق خاصی از نظر نویز نمیکنه در حالت 2000 دور نخرم ؟

ممنون
----------

راستی اضافه کنم

من مشکلم اینه که کارت صدام دقیقا چسبیده به فن کارت گرافیکم ( امکان جابجایش نیست اصلا) و دمای کارت گرافیک 10 درجه بالا رفته و همینطور دور فنش ( 55 درجه دمای کارت با 35% دور فن) ... اما با hdmi که متصل میکنم به tv درجه حرارت میره تا نزدیک 70 با دور فن 60 درصد ... که با توجه به اینکه یک مانیتور full hd می خوام بگیرم و با hdmi وصل کنم و سیستم هم زیاد روشن هست ممکن به کارت آسیب برسونه در دراز مدت مخصوصا تابستون که دمای هوا بالا هم میره ... برای همین باید فن روی کیس دور بالایی و خنک کنندگی زیاد داشته باشه

اما مشکلم اینه که رو درب کیس جای دو فن 8 سانت هست ... مگر اینکه بیوفتم به جون درب کیس و ببرمش که فکر نکنم جالب باشه درسته ؟ ( اگر فکر می کنید میشه انجامش داد بگید انجام میدم مهم نیست )
اگر درب کیس رو ببرم فن چند سانت بندازم بی صدا تره و خنک تر ؟ ( 12 یا 14 یا بزرگتر؟)
آیا فن بزرگتر کارت گرافیک رو بیشتر خنک میکنه ( اگر دور فن ها یکسان باشه ) ؟؟؟
پس در نهایت می فرمایید فن 8 سانت روی 2000 دور هر کاریش کنم صدا داره و هزینه کنم هم بی فایده هست ؟
سلام.
فن زالمن رو تست کردم. خوبه. اما انتخابهای دیگه ای هم میشه کرد. چون شما محدودیت بودجه قائل نشدین،
دست من رو برای پیشنهاد تقریبا باز گذاشتین.
مدل نوکتایی که انتخاب کردین خوبه. ولی دور خیلی کمی داره! من مدل زیر رو پیشنهاد میدم:
ENERMAX T.B.SILENCE PWM ...16.000
با مشخصات:
دور:2200RPM
نویز:8dB
میزان جابجایی هوا:35CFM
این مدل در نوع خودش بی نظیر هست و با عمر10000ساعت میتونه کارایی بالایی رو براتون داشته.
در ضمن این فنPMWهست و میتونید در فصلهای گرم سال دورش رو بالا ببرین و یا وقتی که با سیستم
کار سنگین میکنید.
مدل کیس چیه؟؟؟

22arash
05-02-2012, 12:14
سلام دوستان
لطفا یه فن 8 سانتی با کیفیت و کم صدا 2 پین برای پاور معرفی کنید ( کم صدا ترین فن موجود )
سپاس

The Jok3r
05-02-2012, 16:59
سلام دوستان
لطفا یه فن 8 سانتی با کیفیت و کم صدا 2 پین برای پاور معرفی کنید ( کم صدا ترین فن موجود )
سپاس

فنای 8سانتی همشون صداشون بالاست متاسفانه. نظرم اگه بتونی پاور رو با پاوری که 12سانتی یا حتی 13.5باشه عوض کنی خیلی خیلی بهتره

22arash
05-02-2012, 18:21
فنای 8سانتی همشون صداشون بالاست متاسفانه. نظرم اگه بتونی پاور رو با پاوری که 12سانتی یا حتی 13.5باشه عوض کنی خیلی خیلی بهتره
سپاس دوست عزیز نمیخام هزینه کنم پاور هم خوب کار میکنه فقط فن باید تعویض بشه اگه مارک مناسب8*8 میشناسید لطفا معرفی کنید .

Hamed DC
06-02-2012, 11:49
سلام دوستان
سپاس
سلام.
این سری از فنها اصولا با حداکثر دور ممکن کار میکنن. و قیمت بالایی هم ندارن. و نمیشه انتظار صدای کمی از نوع
نوع فن با دو سوکت داشت!

22arash
06-02-2012, 23:59
سلام.
فن زالمن رو تست کردم. خوبه. اما انتخابهای دیگه ای هم میشه کرد. چون شما محدودیت بودجه قائل نشدین،
دست من رو برای پیشنهاد تقریبا باز گذاشتین.
مدل نوکتایی که انتخاب کردین خوبه. ولی دور خیلی کمی داره! من مدل زیر رو پیشنهاد میدم:
ENERMAX T.B.SILENCE PWM ...16.000
با مشخصات:
دور:2200RPM
نویز:8dB
میزان جابجایی هوا:35CFM
این مدل در نوع خودش بی نظیر هست و با عمر10000ساعت میتونه کارایی بالایی رو براتون داشته.
در ضمن این فنPMWهست و میتونید در فصلهای گرم سال دورش رو بالا ببرین و یا وقتی که با سیستم
کار سنگین میکنید.
مدل کیس چیه؟؟؟
سلام دوست عزیز
این فن enermax 8*8 که گفتید قیمتش چنده و کجا میفروشن اگر سایت یا فروشگاهی سراغ دارید لطفا معرفی کنید احتمالا میشه این فن رو از دو سیم استفاده کرد چون فن پاور فعلی دو سیم (پین) است .

Hamed DC
07-02-2012, 13:08
سلام دوست عزیز
این فن enermax 8*8 که گفتید قیمتش چنده و کجا میفروشن اگر سایت یا فروشگاهی سراغ دارید لطفا معرفی کنید احتمالا میشه این فن رو از دو سیم استفاده کرد چون فن پاور فعلی دو سیم (پین) است .
سلام.
میتونید از بازار رضا تهیه کنید یا با سرکت عقیق رایانه جهت دریافت آدرس نمایندگی در شهر خودتون تماس بگیرین.
در ضمن اگر قصد دستکاری این فن رو دارین بهتره که از فنهای دو سیم معمولی استفاده کنید. چون با این کار عملا
کارایی فن از بین میره!

The Jok3r
07-02-2012, 16:35
اینوداشته باش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hamed DC
07-02-2012, 20:54
اینوداشته باش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فنهای دیپ کول، کمی پر صدا هستن و شرکت فونیران نمایندگی اصلی این فنهاست.

The Jok3r
07-02-2012, 21:32
hamed dlc حالا که اینجایی سوال منم جواب بده.تاپیک جدید نزنم
بین دوفن 12سانتی deepcool , و فن Enermax ماگما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میخوام اینو بزارم جای فن اصلی tower120 cpu cooler

ممنون

Hamed DC
07-02-2012, 22:05
hamed dlc حالا که اینجایی سوال منم جواب بده.تاپیک جدید نزنم
بین دوفن 12سانتی deepcool , و فن Enermax ماگما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟

میخوام اینو بزارم جای فن اصلی tower120 cpu cooler

ممنون
انرمکس!!!
دلایل:
نویز بسیار کم.
عمر بسیار بالا.
خمش پیشرفته در تیغه ها و جابجایی هوای بالا.
کنترل راحت دور فن.
دور مناسب فن.
و...