مشاهده نسخه کامل
: شروع ...
سلام اساتید خسته نباشید.
من قبل از خدمت خیلی علاقه به طراحی و گرافیک کامپیوتری داشتم و یه کوچولو ام بلد بودم.
متاسفانه بعد از 18 ماه خدمت حالا برگشتم و منم و یه کارت پایان خدمت و یه کاردانی کامپیوتر نرم افزار و کلی اطلاعات فراموش شده ی کامپیوتری .
حالا یه مهندس تقریبا گردن کلفت آشنا در اومده میخواد براش کار کنم ...
طرف اپارتمان سازی میکنه و میخواد براش نمای ساختمان رو طراحی کنم بصورت سه بعدی .
حالا منم میخوام ظرف چندروز راه بیافتم کارکردن با نرم افزار طراحی سه بعدی رو یاد بگیرم.
ریش و قیچی رو میدم دست شما که راهنماییم کنید که از چه برنامه ای استفاده کنم و خلاصه اینکه عاجزانه درخواست راهنمایی دارم ازتون .
حالا من چه کنم ؟
ممنون از همه ی کسانی که کمک می کنند ...:40:
*Forgotten*
29-01-2012, 15:21
حالا منم میخوام ظرف چندروز راه بیافتم کارکردن با نرم افزار طراحی سه بعدی رو یاد بگیرم.
منظورتون حتما چند ماه و سال بود دوست عزیز:18:
سلام اساتید خسته نباشید.
من قبل از خدمت خیلی علاقه به طراحی و گرافیک کامپیوتری داشتم و یه کوچولو ام بلد بودم.
متاسفانه بعد از 18 ماه خدمت حالا برگشتم و منم و یه کارت پایان خدمت و یه کاردانی کامپیوتر نرم افزار و کلی اطلاعات فراموش شده ی کامپیوتری .
حالا یه مهندس تقریبا گردن کلفت آشنا در اومده میخواد براش کار کنم ...
طرف اپارتمان سازی میکنه و میخواد براش نمای ساختمان رو طراحی کنم بصورت سه بعدی .
ریش و قیچی رو میدم دست شما که راهنماییم کنید که از چه برنامه ای استفاده کنم و خلاصه اینکه عاجزانه درخواست راهنمایی دارم ازتون .
حالا من چه کنم ؟
ممنون از همه ی کسانی که کمک می کنند ...:40:
اول از همه کتاب های فارسی
دوم آموزش های ویدئویی فارسی
سوم آموزش های ویدئویی خارجی
در این بین تمرین و پشتکار زیاد و خلاقیت
kamron_devil
29-01-2012, 17:02
ببین سرباز شما چند روز این حرفا نمی تونی 3 دی مکس کار بشی.البته برنامه زیاد هست برای طراحی داخلی ولی اون که تو نیاز داری همین 3 دی مکسه به نظرم. زمان نیاز داره و پشتکار . اول آموزش شرکت لیندا 3d max 2011 Lynda 3ds Max 2011 Essential Training ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بگیر که با مکس آشنا بشی. دوم یک سری آموزش برات پیغام میفرستم که در مورد نمای داخلی هستش و می تونی از این سایت دانلود یا خرید کنی. کتاب هم نخر. اگر آموزش خوب تردی مکس هم خواستی شرکت digital tutors 2009 عالیه که می تونی با جست و جو 6 7 تومان بخریش. راستی اگر خواستی اون شرکت 2009 digital tutors رو بخری دیگه اون لیندا رو نخر. این هم لینک برای خرید داخلی ساختمان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون فارسی و انگلسیس هستش این شکلیه لینکه.
این هم آموزش برای معماری این حرفا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین سایت احتمالا بازم آموزش داره. یک آموزش فارسی هم هست برات میزارم اگر خواستی اون دانلود کن اول عضو شو مثل اینجا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
کتاب نخر. همون آموزها که گفتم. تو گوگل هم بگر بزن آموزش داخلی 3d max کلا بگردی چیزهای زیادی پیدا می کنی ولی باید صبر داشته باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.