ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین اموزش تصویری برای شروع

mohsen_blid
26-01-2012, 15:24
سلام خدمت دوستان
من می خوام شروع به کار روی تری دی مکس کنم بعدا که راه افتادم مایا رو هم یاد بگیرم البته خودش کلی زمان می بره
حالا سوالم اینه کهبهترین اموزش ویدیویی کدوم هست که من اون رو بخرم و از روش شروع کنم به یادگیری ممنون میمش بهترین اموزش تصویری رو بهم معرفی کنید تا بتونم از فروشگاه ها بخرمشون
البته چیزی باشه که به قیمتش هم بیارزه و مباحث رو خوب بهش پرداخته باشه و در کل اموزش خوبی باشه
مرسی

mohsen_blid
27-01-2012, 11:44
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه منو؟

MrJey
27-01-2012, 17:10
درود و سلام،

بهترین روش اینه که با سرعت اولیه ی خیلی زیاد این کار رو شروع کنید و بعد شتاب بدست بیارید، منظورم اینه که اگه از همین اول متکی بر آموزش های فروشگاهها بشید و از روی سرفصل ها و طبقه بندی ها یاد بگیرید زود دلسرد میشید و سرعت یادگیریتون کم میشه،

توصیه میکنم از اموزش های سایتهای انگلیسی ابتدا کمک بگیرید و تمرین های خودتون...

آموزشهای ویدئویی هم اکثرشون خوب هستند، هرچقدر بیشتر هزینه کنید نتیجه بهتره. (البته یک سری خصوصیات رو خودتون در نظر بگیرید...)

Vahidking.75
27-01-2012, 17:23
سلام خدمت دوستان
من می خوام شروع به کار روی تری دی مکس کنم بعدا که راه افتادم مایا رو هم یاد بگیرم البته خودش کلی زمان می بره
حالا سوالم اینه کهبهترین اموزش ویدیویی کدوم هست که من اون رو بخرم و از روش شروع کنم به یادگیری ممنون میمش بهترین اموزش تصویری رو بهم معرفی کنید تا بتونم از فروشگاه ها بخرمشون
البته چیزی باشه که به قیمتش هم بیارزه و مباحث رو خوب بهش پرداخته باشه و در کل اموزش خوبی باشه
مرسی

سلام دوست عزیز

به نظرم بهترین آموزش های فارسی مال شرکت ماناسافت هست و یک توصیه بکنم واسه این فارسی ها که دنبال آموزش های اینتراکتیو نرو و آموزش هایی که به قول معروف خیلی با گویش معیاره ( یارو زنه میاد سه ساعت آموزش میده دوباره از ابزار می خواد استفاده کنه ، ابزار رو کامل شرح میده :2: نمونش شرکت پارسیان ) از جنبه روانشناسی هم این ثابت شده که اگه به قول معروف به گونه ی خودمونی آموزش حرف بزنه درصد یادگیری بهتره

بعد آموزش های فارسی دو عدد آموزش انگلیسی از سوی دو شرکت تو همین p30world هست که من هر دو به خصوص اون tutsplus رو پیشنهاد میدم .

mohsen_blid
27-01-2012, 18:18
من پشت دستم رو داغ کردم که اموزش فارسی بگیرم چون نصف اموزشی که میده وقت تلف کنی هست
بین شرکت های مشهور به زبان اصلی منظورم بود که کدوم پکیج رو بگیرم کلیات هست و دیگه نیاز نیست هزینه زیاد و تکراری کنم
می خوام بودجه 50 تومنی واسه اموزشش بزارم کنار
از سایت ها بخرم یا بدم برای دانلود برای همین می خوام بدونم کدوم پکیج های سایت وطن دانلود یا سایت پی سی لرن رو بگیرم که خوب باشه

مرسی از راهنماییهاتون

Vahidking.75
27-01-2012, 19:04
والا تا حالا من مجموعه انگلیسی دانلود نکردم یا نخریدم ولی دو مجموعه رو از هر 3dsmax کار حرفه ای که پرسیدم پیشنهاد کردن :

1- Tutsplus
2- CGacademy

اگه سایت هایی که گفتی اینارو داره حتما بگیر

Red EXotic
27-01-2012, 19:38
دوست عزیز از من میشنوی آموزشهای فارسی رو کلا" بیخیال شو!
در بین آموزشهای انگلیسی زبان می تونی از آموزشهای شرکتDigital Tutorsاستفاده کنی.هم کاملا" کاربردیه و هم تا حدی حرفه ای.کلا" برای کسیکه تازه کاره بدون شک انتخاب اوله.
آموزشهای شرکتهای CG Academy_VTC_Lynda_Eat3Dو...هم خیلی خوبن
بعدش که حرفه ای تر شدی می تونی از آموزشهای حرفه ای و سطح بالای The Gnomon Workshopاستفاده کنی.
در پایان هم یه توصیه مشفقانه برات دارم:اگر می خوای بطور حرفه ای انیمشن رو دنبال کنی برو دنبال Softimage یا Mayaو با تلاش و پشتکار پایان ناپذیر کارت رو ادامه.البته در درجه اول همه چیز بستگی به خود شما داره بعد نرم افزار.
شروع کردن با یه برنامه بعد کوچ به سمت یکی دیگه بیشترین خاصیتش تلف کردن وقت شماست.درست مثل کاری که من کردم!

mohsen_blid
30-01-2012, 11:56
خوب اینی که میگید یعنی تری دی بدرد نمی خوره یا کاربردش نسبت به اون برنامه ها کمتره ؟

Red EXotic
30-01-2012, 12:35
خوب اینی که میگید یعنی تری دی بدرد نمی خوره یا کاربردش نسبت به اون برنامه ها کمتره ؟

بنده در حد واندازه ای نیستم که بگم مکس بدرد نمی خوره.مکس نرم افزار قدرتمندی هست و مطمئنا" خیلی کارها میشه باهاش انجام داد.
چون شما تازه می خوای شروع کنی من بهت توصیه کردم بری دنبال مایا و سافت ایمیج.
آمار دقیق ندارم که بگم کاربرد مکس کمتره یا مایا و ...ولی اینو شک نکن که تو انیمشن در حال حاضر مکس در مقابل مایا و سافت ایمیج حرفی برای گفتن نداره.
اینو من نمی گم حرفه ایهای این کار میگن.هر چند که خودم سالها مکس کار کردم و چند وقتی هم هست که دارم با مایا کار می کنم و تا حدودی بهش پی بردم.
البته این بحث زیادی خز شده و ارزش پرداختن نداره شما با هر نرم افزاری که راحتی می تونی کار کنی و موفق باشی.
بازم می گم مهم خود انسانه بعد مسائل دیگه

mohsen_blid
31-01-2012, 11:02
از بسته های سایت برای اموزش مایا کدوم رو پیشنهاد می کنید
البته اون روز عجله داشتم و نباید می گفتم بدرد نمی خوره واژه خوبی نبود
منظورم این بود که یعنی برای شروع زمان گذاشتن روی مایا بازدهی بیشتری داره و بعدا مهاجرت به تری دی یا بعدا شروع کار با تری دی هزینه کمتری داره تا برعکسش

منتظر راهنماییتون هستم که کدوم اموزش مایا رو بخرم مرسی

Red EXotic
31-01-2012, 12:18
از بسته های سایت برای اموزش مایا کدوم رو پیشنهاد می کنید
البته اون روز عجله داشتم و نباید می گفتم بدرد نمی خوره واژه خوبی نبود
منظورم این بود که یعنی برای شروع زمان گذاشتن روی مایا بازدهی بیشتری داره و بعدا مهاجرت به تری دی یا بعدا شروع کار با تری دی هزینه کمتری داره تا برعکسش

منتظر راهنماییتون هستم که کدوم اموزش مایا رو بخرم مرسی

گفتم که مهاجرت کردن به نرم افزار دیگه وقت تلف کردنه.شما روی یکی تمرکز کنید خیلی بهتره.
برای شروع هم بهتره که از آموزشهای Digital Tutors استفاده کنید بعد پله پله برین دنبال آموزشهای جدیدتر و حرفه ای تر
در ضمن اگه امکان دانلود داری پیشنهاد می کنم حتما" حتما" این پک آموزش مایا2011رو از شرکت لیندا دانلود کنی،خیلی عالیه
Lynda.com - MAYA 2011/12 - Complete ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])