PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوکت در شبکه ،خیلی ساده با c#

blackhat416
22-01-2012, 23:10
با سلام

این برنامه رو به زبان سی شارپ میخام البته اگه زحمتی نیست windows application میخوام .

خیلی ممنون میشم اگه توضیح مختصری در مورد خطوط نوشته شده برنامه هم بدین..... !

برنامه ای برای یک سرور بنویسید که از خط ورودی از کلاینت دیتا دریافت کند و روی خط خروجی استاندارد خودش بفرستد (چاپ کند)
قسمت دوم: در یک کامپیوتر دیگر که دارای یک وب بروزر هست ،آی پی و پورت سرور رو در آن بروزر وارد کرده ،حال باید مرورگر شما درخواست GET خود را به سرور فرستاده و سرور آن ورودی را در خروجی خود بفرستد ،از این پلتفرم استفاده کنید برای تعیین اینکه مرورگر شما پیغام های GET شرطی را برای اشیای که بصورت محلی ذخیره شده اند تولید کند ...!

Write a simple TCP program for a server that accepts lines of input from a
client and prints the lines onto the server's standard output. (You can do this by
modifying the TCPServerjava program in the text.) Compile and execute your
program. On any other machine that contains a Web browser, set the *****
server in the browser to the host that is running your server program; also configure
the port number appropriately. Your browser should now send its GET
request messages to your server, and your server should display the messages
on its standard output. Use this platform to determine whether your browser
generates conditional GET messages for objects that are locally cached.

senaps
22-01-2012, 23:43
رفیق درخواست های انجام پروژه معمولا اینجا جواب نمی گیره...تو سایت برنامه نویس هم ممنوعه...از اونجایی که اون تاپیک احتمالا پاک میشه،اینجا پاسخ میدم بهتون:

اگر میخواید،من الگوریتم ها رو بهتون میگم....ولی براتون کد نمی نویسم.....کار خیلی ساده ای هستش و برنامه ی اول،کمتر از 5 مین کار داره....

blackhat416
23-01-2012, 02:51
اوکی حالا منم ریز به ریز برنامه رو نمی خوام که ، راهنمایی و شاید کمک البته در حد من که مبتدی هستم و البته در مورد دومی هم راهنمایی کنین حاجی...

senaps
23-01-2012, 10:11
برای این کار، اول باید دیتا و سوک رو در قسمت Using ها اضافه کنین....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعدش،میاین نیم اسپیس سوکت ها رو اضاف میکنین:

مرحله ی بعدی،تعریف عمومی یه سوکت هستش:

حالا،باید سوکت رو بهش بگین که با چه پورتی،چه پروتکلی و ... ارتباط رو برقرار کنه....:

مرحله ی بعدی اینه که سوکت شروع کنه به خط گوش کنه.....:

تا اینجا،سوکت کارش رو تموم کرده...... این خط اخری هم قبول میکنه ارتباط ها رو....
حالا فرض کنیم دیتایی که براش فرستاده شده،از نوع ارایه ای از بایت های یک متن باشه.... با کد زیر دیکد میشه!:

همین!! در نهایت،از اونجایی که ترم قبل که داشتم این پروژه رو می نوشتم،اشک از چشام اومده بود و تو سرم میزدم که اخه این چه جور برنامه نویسی شبکه ای هستش،براتون اصل پروژه رو میذارم....
هدف اینه که برنامه ی کلاینت،یه متنی رو سند میکنه و برنامه ی سرور اون رو دریافت میکنه....!!
اول باید سرور رو ران کنین...بعد کلاینت رو....

کامنت ها رو به انگلیسی نوشتم که اگر خواستین ترجمشون میکنم براتون...دلیلش هم این بوده که من به انگلیسی راحت تر میفهمم که چیکار کردم تا فارسیش!!

قسمت دوم: در یک کامپیوتر دیگر که دارای یک وب بروزر هست ،آی پی و پورت سرور رو در آن بروزر وارد کرده ،حال باید مرورگر شما درخواست GET خود را به سرور فرستاده و سرور آن ورودی را در خروجی خود بفرستد ،از این پلتفرم استفاده کنید برای تعیین اینکه مرورگر شما پیغام های GET شرطی را برای اشیای که بصورت محلی ذخیره شده اند تولید کند ...!

این یکی هم اون چیزی نبود که فکر میکردم و توش موندم کلا!! شرمنده....البته یه دلیل دیگش هم اینه که ساعت
امتحان سیستم عامل دارم با یه استاد عقده ای و دیشب تو نت بودم،صب تو نت بودم،دیروز کوه بودم!! و کلا یه خط هم نخوندم!!

blackhat416
23-01-2012, 10:49
آقا خلاصه کلی تشکر که کمک اساسی کردی و حال دادی بهمون ،به قول بچه ها ایشالا خدا بهت حال بده .. !

ایشالا سیستم عاملتم خوب میدی :20

اگه چیزی در مورد دومی به ذهنت رسید دریغ نکن ،دمت گرم

blackhat416
23-01-2012, 19:22
بازم سلام

داداش من یه ایراد اساسی دارم با این برنامت ، این برنامت که از پورت 8000 استفاده میکنه ارور باز نبودن پورت رو میده منم در firewall exception حتی پورت رو باز میکنم ولی با اینکه ظاهرا باز شده ولی ارتباط از طریق اپلیکیشن برقرار نمیشه و ارور پورت میده....؟؟!!

چیکار کنم حاجی؟؟

senaps
24-01-2012, 16:41
سلام....
شرمنده فکر کردم پست قبلیه و متوجهش نشدم!!!
شماره پورت رو توی هر دو برنامه عوض کردین؟؟
تو سیستم خودم درست کار میکنه....یه بار دیگه تست میکنم و براتون میذارم....

senaps
24-01-2012, 16:56
برنامه ای که ترم قبل تحویل دادم رو بهتون میدم.....
شامل پشتیبانی مولی ترد+اکسپشن شده و همچنان کامنت های انگلیسی!!!! دلیگیت و خلاصه یه برنامه ی چت کامل برای تحت شبکه ی داخلی هستش....
البته برنامه مال خودم نیست....
متاسفانه به سیستم خودم دسترسی ندارم الان....

blackhat416
24-01-2012, 17:59
داداش دمت گرم ،این یکی برنامه خیلی با حاله

داداش تو اون قبلیه من شماره پورت هرچی استفاده میکنم کار نمیکنه البته برنامه رو بررسی کردم ظاهرا کامله و من فکر میکنم ایراد از منه چون من با اینکه پورت رو باز میکنم ولی حتی وقتی با تلنت تست میکنم میگه پورت بسته هست ولی واقعا راهی نمونده که نکنم تا پورت باز بشه ولی دیگه گیج شدم..........

راستی اگه وقت داشتی رو قسمت دوم یکم فکر کن ببین چیزی به نظرت میرسه؟

خلاصه مرسی از زحمتات :20: