مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد ایکونهای ویندوز 7
با سلام
دوستان من میخوام ایکونهای دسکتاپم نباشه آخه هر وقت سیستم روشن میشه مجبورم راست کلیک کنم و این مسائل ! اگه برنامه هس بهم معرفی کنید که ایکونام برای همیشه ناپدید شه یا راه دیگه ای که منو از شر اینا خلاص کنه !
مرسی
Dew Drop
21-01-2012, 22:25
سلام
بهتره به جای delete کردن آیکونها ...
رو دسکتاپ کلیک راست کنید , view رو انتخاب کنید و تیک show desktop icons رو بردارید.
ممنون بابت کمکتون ولی انگار بنده سوالمو خوب مطرح نکردم ! اینایی گه گفتینو همه رو بلدم و خواستم این نبوده شرمنده !
چجوری بگم من میخوام اصلا چیزی رو دسک نشون نده یعنی وقتی وین بالا میاد هیچی نشون نده چون hide هم که میکنم
ایکونای دسک رو بازم که لپتاپ روش میکنم و وین میاد بالا نشون میده هی این روند تکرار میشه و حوصله منو سر برده ! میخوام
اگه میشه با نرمافزار یا رجیستری چیزی این مشکلم حلی شه ! آیا شدنی هست ؟
taksavaar
22-01-2012, 02:32
سلام
بهتره به جای delete کردن آیکونها ...
رو دسکتاپ کلیک راست کنید , view رو انتخاب کنید و تیک show desktop icons رو بردارید.
اگه اینکاری که دوستمون گفتند رو بکنید نباید بعد از رستارت دوباره نشون بده آیکون ها رو.من خودم همین کارو کردم و هیچ مشکلی ندارم.ویندوزتون سون هست دیگه؟
بله سونه ممنون حل شد
مرسی از همه
ebicross
22-01-2012, 08:54
شما میتونی توی RUN بنویسی Gpedit.msc و در User Configuration سپس Administrative Template و سپس Desktop گزینه ی Hide and Disable all item on desktop رو Enable کنی.
روش Sharifdorsa نسبت به این بهتره چون حداقل راست کلیک شما کار میکنه ولی اینطوری کلا دسکتاپ شما نابود میشه.:دی
اما اگر سیستمتون رو باز روشن میکنی ولی همه چیز برمیگرده سر جاش توی همون آدرس بالا به جای آخرین مرحله Dont Save setting at exit رو Disable کنید.
سلام به همه ی دوستان.
من یه مشکل بزرگ پیدا کردم .تمام ایکون های روی دسکتاپم با اینترنت اکسپلور باز میشن ( در واقع شکل برنامه ها روی دسکتاپ تغیر کرده
و همه مثل هم شدن ) نمیدونم باید چیکار کنم .البته این برنامه ها فقط روی دسکتاپ و استارت منو این طوری شدن ولی تو درایور ها
خوب کار میکنن و مشکلی پیدا نکردن . لطفآ کمکم کنید :41
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
کمک کمک کمک کمک :41:
سلام به همه ی دوستان.
من یه مشکل بزرگ پیدا کردم .تمام ایکون های روی دسکتاپم با اینترنت اکسپلور باز میشن ( در واقع شکل برنامه ها روی دسکتاپ تغیر کرده
و همه مثل هم شدن ) نمیدونم باید چیکار کنم .البته این برنامه ها فقط روی دیکتاپ و استارت منو این طوری شدن ولی تو درایور ها
خوب کار میکنن و مشکلی پیدا نکردن . لطفآ کمکم کنید :41
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
کمک کمک کمک کمک :41:
سلام
شما چون که بار اول که میخواید برنامه رو باز کنید حالت open رو برای همیشه برای این برنامه ها با IE انتخاب کردین دیگه هر وقتی باز کنین با IE باز میشن،شما میتونید هر برنامه رو که می خواستید باز کنید روی اون راست کلیک کنین و از قسمت open with نرم افزاری که این برنامتون باید با اون باز بشه رو انتخاب کنید و تیک گزینه پایین always used the selected program... هست رو براش انتخاب کنین تا از این به بعد با همین برنامه باز بشه نه با IE
lمی تونید از پستی که تو لینک زیر هست هم استفاده کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.
دوباره سلام مرسی از کمکتون
ولی مشکل اینجاست که وقتی نوع پخش یکیشونو تغیر میدم دوباره همه ی برنامه ها با اون برنامه که خودم انتخواب کرده باز میشن
مهم تر از همه وقتی روی برنامه های دسکتاپ راست کلیک میکنم و از طریق پروپرتیس وارد میشم یه پنجره باز میشه که حاوی این کادراست:
target type
target location
target
start in
shourcut key
run
comment
من باید چیکار کنم ؟
jafarian
22-01-2012, 20:25
ولی مشکل اینجاست که وقتی نوع پخش یکیشونو تغیر میدم دوباره همه ی برنامه ها با اون برنامه که خودم انتخواب کرده باز میشن
مهم تر از همه وقتی روی برنامه های دسکتاپ راست کلیک میکنم و از طریق پروپرتیس وارد میشم یه پنجره باز میشه که حاوی این کادراست:
target type
target location
target
start in
shourcut key
run
comment
من باید چیکار کنم ؟
ازروش یا برنامه ا ی که داخل پست پایین گفته شده استفاده کنید درضمن طبق سایت دوم برای تغییرمیرین ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
target type
target location
target
start in
shourcut key
run
comment
من باید چیکار کنم ؟
خوب شما تیک این گزینه ای که گفتم رو احیانا دقت نمیکنین
هر کدوم رو تک تک با برنامه مربوی به خودش با زدن تیک این گرینه باز کنین دیگه اینجوری نمیشه،
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
jafarian :بله دقیقآ مثل سایت دوم عمل میکنم . وای اگه اون تیک رو بزنم همه ی برنامه ها با هم عوض میشن اگه نزنم فقط برنامه همون یه بار با چیزی که میخوام باز میشه و ظاهر ایکونش اصلآ تتغیری نمیکنه اون 2 تا برنامه ای که دادین رو دانلود کردم اولی رو سیستم فعال نمیشه .دومی نصب میشه اجراشم کردم ولی متاسفانه هیچ اثری نداشت
goli87 : باور کنید من اون تیک که گفتین رو میزنم ولی وقتی میزنمش همه برنامه ها با هم یهو تغیر میکنن
jafarian
26-01-2012, 00:38
برنامه سایت اول دان کنید روی دسکتاپ سیو کنید بعدشم اجراش کنید وقتی که سیستم ریست شد بالا اومد ببیمید آیکونهای شما فیکس شده اگر بازم به همون صورت بوداز قسمت OPTION TWO همین سایت اول که به وسیله پنجره cmd تایپ دستورالعملهای مورد نظر گفته پیش برین اگر بازم درست نشد از روش سایت دوم که ازطریق کنترل پنل گذاشته پیش برین مشکلی بود بگین راهنمایی کنم .
سلام .مرسی از کمکتون ولی حقیقتش من دیگه نا امید شدم از اینکه بتونم درستش کنم . فقط یه چیزو میخواستم بدونم من یه
iOS Skin Pack 1.0-X86
نصب کردم ولی هر بار که laptop رو روشن و خاموش میکنم نوار ابزار زیرش حذف میشه شما میدونین مشکلش چیه؟
jafarian
27-01-2012, 00:33
شما اون دوتا روشی که تو پست بالا رو گذاشتم میرفتین به احتمال زیاد مشکلتون حل میشددرضمن تو سرچ منوی استارت دستور disk cleanup بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک کتید طبق شکل تیک گزینه مورد نظر بزنید بعد پاکسازی کنید اون گزینه رو اون دو تا روش بالا رو هم حتما انجام بدین مشکلی داشتین بگین راهنمایی کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام. برای کد اول هر دو روش رو انجام دادم ولی جواب نداد . برای کد دوم ( از روش Control Panel ) تا اخرین مرحله رفتم ولی
تو مرحله ی اخر یه پنجره باز میشه که باید برنامه ای که میخوایم فایل های lnk با اون باز بشن رو انتخاب کنیم . مشکل من دقیقآ
همین جاست من نمیدونم باید کدوم برنامه رو انتخاب کنم ؟؟؟؟؟؟
در واقع من نمیدونم فایل های که پسوند lnk دارن باید با چه برنامه ای باز بشن؟؟
jafarian
27-01-2012, 22:32
دوست عزیزاین فرمت مربوط به آیکونهای کناربرنامه ها یا همون شرتکات میشه با برنامه بخصوصی باز نمیشه سایت اول ببینید مشخص کرده برای فیکس کردنشم از سایتهای 2 با 3 با 4 میتونید استفاده کنیدکلش همینه.
مرسی از راهنمایتون . ظاهرآ چارش فقط اینکه ویندوز رو دوباره نصب کنم .راستی واسه مشکل نوار ابزار
iOS Skin Pack 1.0-X86 نمیدونید باید چکار کنم ؟؟
jafarian
27-01-2012, 23:11
مرسی از راهنمایتون . ظاهرآ چارش فقط اینکه ویندوز رو دوباره نصب کنم .راستی واسه مشکل نوار ابزار
iOS Skin Pack 1.0-X86 نمیدونید باید چکار کنم ؟؟
اگر آیکونهای شرتکات شما مشکل دارن برای فیکس کردنش از اون 3 تاسایتی که گذاشتم استفاده کنید نیازی به تعویض ویندوز نیست واسه اون یکی برنامه هم یک دور با برنامه your unistaller حذف کنید بعدشم از نوع نصب کنید ببینید فکیس میشه برای اون 3 تا سایتم مشکلی بود بگین راهنمایی کنم.
سلام. مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی بازم مرسی
به خاطر لطف بزرگی که به من کردین
همه چیز درست شد هم ایکون های دسکتاپ درست شد وهم نوار ابزارم ( با دانلود برنامه ای که تو کد 3 بود )
واقعآ ممنونم .خسته نباشید :31:
سلام
من یه برنامه میخوام که بتونم dvd های خش دار باش کپی کنم
اگه کسی یه برنامه خوب سراغ داره لطفآ به من معرفی کنه !
Microsoft Windows
26-02-2012, 16:09
دنبال برنامه Any Reader بگرد مخصوص همین کاره
Dew Drop
26-02-2012, 21:28
سلام
من یه برنامه میخوام که بتونم dvd های خش دار باش کپی کنم
اگه کسی یه برنامه خوب سراغ داره لطفآ به من معرفی کنه !
سلام
لطفاً سوالات مربوط به درخواست نرم افزار رو در انجمن درخواست نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.