مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی فریدون آسرایی
NET DOCTOR
18-01-2012, 19:43
دیگه خدا وکیل ستمه که فریدون تاپیک اختصاصی نداشته باشه!!!!!!:31::20:
دوستان هر چه دل تنگتان میخواهد بگویید البته با رعایت قوانین:31::11:
NET DOCTOR
18-01-2012, 20:58
فریدون آسرایی حدود ۵۰ سال سن دارد. اصالت او به منطقه آسرا برمیگردد تقریبا ۱۵ دقیقه بعد از سد کرج یک منطقه کاملا کوهستانی اما خودش میگوید در کرج به دنیا آمده و در خیابان جمالزاده تهران بزرگ شده است. ۴ برادر و ۲ خواهر که ۱ برادرش در هلند و ۱ خواهر در کرج و بقیه در تهران زندگی میکنند. او بچه یکی مانده به آخر هستش . دیپلمش را در ایران گرفت و در لشگر ۶۴ ارومیه خدمت کرد و چون زن برادرش فیلیپینی بود به کمک ایشان در شهر مانیل آن کشور ۸ سال درس خواند که حاصلش مهندسی کشاورزی بود که ۳ سال آن را برای فوق لیسانس خواند که منصرف شد و به تهران آمد.
بعد از تحصیلات در جولای ۱۹۸۷ به کانادا شهر ونکوور رفت و ۱۴ سال در آنجا زندگی کرد . یعنی ۲۲ سال دوری از وطن . سال ۱۹۸۸ گروه غزال و ۲ سال بعد هم گروه پرواز را با حضور کامران ، هنگامه ، رامین زمانی و... راه انداخت که ترانه ایران ایرانم نشانی از این گفته است .( وی در کانادا ۷-۸ سال سی دی فروشی داشته)
او اولین آلبومش را با تنظیم رامین زمانی و با نام اولین سلام که ترانههایش عباتند از : اولین سلام ، جدایی ، جاده عشق ، تو ای یار ، شاهچراغ ، گل اندام ، قربونت و دختر بندر را در سال ۱۳۷۹ به بازار روانه کرد و به ایران باز گشت . (آن زمان خوانندگانی چون اعتمادی و اصفهانی تازه مطرح شده بودند).
از نظر او آلبوم اولش نمره قبولی نگرفت به همین خاطر خواست آلبوم بعدیش را در ایران جمع و جور و در لس آنجلس به بازار فرستد . از جانب دکتر چراغعلی به پدرام کشتکار معرفی شد و دو ترانه بیا بریم و خونه به خونه را با او به ثبت رسانید . پس از آنکه کار آلبوم آدم و حوای شادمهر توسط بهروز صفاریان به پایان رسید فریدون به بهروز توسط پدرام معرفی شد . روزی در استودیو و در سر ضبط قطعه ستاره بهنام برادر بهروز به فریدون پیشنهاد خوانندگی مهمان در این ترانه شد. او نیز این ترانه را اجرا کردو... پدرام و بهروز نیز با تلاش و اصرار زیاد توانستند فریدون را به ارئه آلبوم در ایران متقاعد کنند . البته خوداو دلیلهای زیادی از جمله سن زیاد مادرش را برای این کار داشت.
البته نوشتن چند مطلب کوتاه در مورد آلبوم غریبه و خود فریدون خالی از لطف نیست:
گل هیاهو آخرین کار آلبوم بود . با غریبه (ترانه مورد علاقه اش)راه خواندنش را پیدا کرد . ترانه کبوتر را از یک مجله پیدا کرد . توسط دیدن فیلمهای از کرخه تا راین و آژانس شیشهای با جنگ آشنا و احساس ترانه بوی سیب را به دست آورد .او ملودی ۷ ترانه آلبوم را خودش ساخت .
همیشه مجرد بوده ، عاشق فوتبال و الکترونیک است و دو شب در هفته در زمین حیدر نیا فوتبال بازی میکند(یکشنبه و چهار شنبه)، ساکن ونک است ، دو سال در بلندیهای جولان سرباز سازمان ملل بوده.
او به اصل ما برای وصل کردن آمدیم وفاداره به همین خاطر مثل بعضی از خوانندگان ترانههای منفی و ضد عاشقانه نمی خونه.
فعالیتهای هنری خود را در ایران پس از بازگشت از کانادا با آلبومی به نام "غریبه" آغاز کرد.
اولین آلبوم وی با نام اولین سلام وارد بازار شد که به توفیق چندانی دست نیافت . اما او با دومین آلبوم خود با نام غریبه رکورد فروش در ایران را شکست . آلبوم بعدی او با نام سرگذشت وارد بازار شد که یکی از آهنگهای او با نام ای وطن در این البوم قرار دارد آلبوم اخر او نیز با نام از تو دورم با فضایی عاشقانه و بر مبنای اشعار عبدالجبار کاکایی وارد بازار شد که ترانههای مانند "دوست دارم"و "وقتی بارون میزنه" را شامل میشود
۱۳۸۹: غریبه ۲
۱۳۸۷: رمیکس
۱۳۸۶: از تو دورم
۱۳۸۳: سرگذشت
۱۳۸۳: غریبه
۱۳۸۰: اولین سلام
NET DOCTOR
18-01-2012, 21:34
آهنگ جدید و فوق العاده زیبا ار فریدون به اسم دوست دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود از دو سرور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NET DOCTOR
03-02-2012, 19:49
تو این چند روزیکه نبودم پخش شده
آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و شنیدنی فریدون آسرایی به نام تو نیستی , با کیفیت اورجینال
( ترانه : حسین غیاثی / تنظیم : شایان کریمی / میکس و مسترینگ : امیر سینکی )
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hamid Hamid
20-03-2012, 11:15
سلام دوستان
فريدون آسرايي در تلويزيون
خب امروز هنرمند محبوب و خوش صدا ... يكي از بهترين خوانندگان داخل كشور ( به اعتقا خيلي ها ) و بهترين خواننده ي داخل كشور ( به اعتقاد خودم ) در تلويزيون حضور پيدا كرد. در شبكه ي تهران ( 5 ) و ايشون 2 تا آهنگ رو خوندن و اجرا كردند.
يكي از كارها " سلام " بود ... و كار ديگري يه ورژن ريتميك و ترنس از آهنگ " گل نازم " كه اجرا شد.
صحبت هاي فريدون آسرايي هم توي اين برنامه خيلي جالب و قابل توجه بودش ... ايشون تاكيد زيادي داشتند روي اين موضوع كه تمام آثارشون رو سعي كردن جوري انتخاب كنند كه ترانه هاش رو خيلي مرتبط با خودش ميدونه ... و ديگه اينكه تماما حرف دل خود اين هنرمند هستش و توي زندگي خودش با اين موضوع ها ارتباط و خاطره ي خاصي رو داشته و اينكه حرف دل ترانه سرا رو حرف دل خودش و گروه زيادي از مردم ميدونه.
حضور فريدون آسرايي در تلويزيون نشون ميده كه اين هنرمند يك خواننده ي مردمي هستند ... كسي كه در جامعه ارتباط خوبي با مردم دارند برعكس خيلي هاي ديگه كه حتي به درخواست هاي زياد براي حضور در تلويزيون جوابي ندادند ! و اين موضوع فرق يك هنرمند مردمي و مثبت رو با بقيه نشون ميده .... تعريف هنر يعني در خدمت و براي مردم كار كردن ... نه در انزوا و گوشه نشيني وقت گذروندن.
اميدوارم سال هاي سال زنده باشه و سلامت و شاهد شنيدن كارهاي خاصش باشيم ... كارهايي كه مشابهش رو در داخل و نه در خارج از كشور نداريم.
موفق باشيد
اینم کلیپ فریدون در تلویزیون
دمش گرم که اصالتش رو فراموش نکرده و نگرانه که گویش کرجی داره از بین میره:
Hamid Hamid
27-03-2012, 11:04
سلام دوستان ...
خب 2 تا آهنگ قبلي فريدون رو گفتم از سرور 4Shared قرار بدم ... ظاهرا لينك هاي بالا ديگه كار نميكنه.
فريدون آسرايي _ دوست دارم
اين آهنگ " دوست دارم " واقعا خيلي زيباست ... يكي از بهترين هايي كه سابقا از فريدون شنيدم ... واقعا آرام و فوق العادس :20:
دوست دارم دوست دارم
دوست دارم دوست دارم
قد تموم آدما
قد تموم عاشقا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دل بردی و پنهون شدی
دل بردی و پنهون شدی
از من چرا ای بی وفا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از من چرا از من چرا
عاشق شدم عاشق شدم
عاشق شدم عاشق شدم
از چشم من پنهون نشو
از چشم من پنهون نشو
تنها شدم تنها شدم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تنها شدم تنها شدم
تنها نرو تنها نرو
تنها نرو تنها نرو
پر می کشی تا آسمون
من خسته بی بال و پر
پر می کشی تا آسمون
من خسته بی بال و پر
روزی که برگردی دگر
از من نمی بینی اثر
روزی که برگردی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دگر
از من نمی بینی اثر
روزی که برگردی دگر
از من نمی بینی اثر
دوست دارم دوست دارم
دوست دارم دوست دارم
قد تموم آدما
قد تموم عاشقا
فريدون آسرايي _ تو نيستي
اين آهنگ هم زيبا هستش به نظرم ... اما " دوست دارم " يه چيز ديگس ...
موفق باشيد
NET DOCTOR
28-03-2012, 11:54
آهنگ جدید و بسیار زیبای فریدون آسرایی با نام یکی بود یکی نبود
( تیتراژ سریال یکی بود یکی نبود )
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
05-04-2012, 14:51
رمیکس جدید و فوق العاده زیبای آهنگ فریدون آسرایی به نام گل هیاهو
( رمیکس : حمید خیاوی )
( توضیح : این رمیکس از ترکیب 2 آهنگ فارسی و ترکی می باشد)
ما نفهمیدیم چرا سایت منبع پستش رو حذف کرد!!
خودم دانلود کردم اما متاسفانه فایل دانلودی مشکل داشت
در صورت رفع مشکل لینک رو میزارم براتون
NET DOCTOR
17-04-2012, 17:24
آهنگ جدید و فوق العاده فریدون آسرایی و مهرزاد به نام شهید آرامش
MP3 128
شهید آرامش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hamid Hamid
19-04-2012, 08:00
سلام دوستان ...
آهنگ جديد فريدون آسرايي به نام " شهيد آرامش" كه لينكش در صفحه ي قبل فيل/تر هستش :
فريدون _ شهيد آرامش
آهنگ آروم و زيبايي بودش ... پيشنهاد ميكنم دوستاني كه دانلود نكردن گوش بدن حتما. شعر خيلي زيبايي هم داره.
شهيـــــد كوچه هاي سرد و تاريـــكم
شهيــــد جاده هاي دور و بي عابــــر
من اگه قرار باشه نمره اي بدم 8 از 10 ميدم.
موفق باشيد
NET DOCTOR
19-04-2012, 08:13
سلام دوستان ...
آهنگ جديد فريدون آسرايي به نام " شهيد آرامش" كه لينكش در صفحه ي قبل فيل/تر هستش :
فريدون _ شهيد آرامش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dl%2F1391%2F1%2Fmusic%2FFereydoun%2520Asraei%2520F t.%2520Mehrzad%2520-%2520Shahide%2520Aramesh.mp3)
آهنگ آروم و زيبايي بودش ... پيشنهاد ميكنم دوستاني كه دانلود نكردن گوش بدن حتما. شعر خيلي زيبايي هم داره.
شهيـــــد كوچه هاي سرد و تاريـــكم
شهيــــد جاده هاي دور و بي عابــــر
من اگه قرار باشه نمره اي بدم 8 از 10 ميدم.
موفق باشيد
حمید جان ،لینک فیل/تر نیست(آپلودباز)
این فروم محترم پی سیه که فیل/تره!!!!!! و لذا لینکایی که ازش ریدایرکت میشه هم فیله
اگه بخوایم اونجوری به مساله نگاه کنیم، لینک شما هم فیل/تره!!!!!!!!
نمی خواد توی تگ کد هم بزاری چون جز کسایی که فیل کش دارن کسی نمیاد اینجا که اونام براشون لینک فیل و غیر فیل فرقی نداره
NET DOCTOR
20-04-2012, 11:57
آهنگ جدید و فوق العاده شنیدنی فریدون آسرایی به نام نمیدونم
نمیدونم
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این آهنگ شهید آرامش، جدا از اینکه کار نسبتاً خوب و قشنگی در اومده بود، یه سورپرایز خوب داشت واسه من ...
همکاری دوبارهی فریدون و مهرزاد اصفهانپور ...
همیشه دوست داشتم بعد از آلبوم غریبه، دوباره این دو تا با هم کار کنن ... خداییش صدای زیبایی داره این مهرزاد، وحشتناک شبیه داریوشه ... البته تو این آهنگ فکر کنم خواسته از اون صدا (که انگ تقلید هم میخورد بهش و بیراه هم نبود) فاصله بگیره
اما آهنگای کبوتر و دستهگلای بیزبون (سیب) تو آلبوم غریبه صداش خود خود داریوش بود ... یادمه اون موقع شایعات زیادی هم در گرفت که فریدون از زمانی که کانادا بود با داریوش در ارتباط بوده و به واسطهی رامین زمانی و اینا واسه این آلبوم باهاش همخونی کرده !!
که خب خیلی عجیب بود :دی
ارشاد به صدای داریوش مجوز بده !!!!
تا اینکه فکر کنم مجلهی "نسیم هراز" یه گزارش مفصل چاپ کرد در مورد کل تقلیدیها ... و مهرزاد اصفهانپور رو از اونجا شناختم من ...
امیدوارم بیشتر با هم کار کنن ...
جالبه هر آهنگی هم با هم خوندن در مورد شهدا بوده ... احتمالاً از دغدغههای اصلی هر دو نفره ... :20:
فریدون آسرایی مجرده؟
پیر پسره یا مطلقه؟
به نظرم مجرده چون از احوالات و حرفهاش تو برنامه شب عید نوروز به نظر مجرد میومد. نه؟
NET DOCTOR
22-04-2012, 08:37
فریدون آسرایی مجرده؟
پیر پسره یا مطلقه؟
به نظرم مجرده چون از احوالات و حرفهاش تو برنامه شب عید نوروز به نظر مجرد میومد. نه؟
مجرده
پست دوم تاپیک رو بخونید تا همه چیز در مورد این خواننده دستتون بیاد
NET DOCTOR
23-05-2012, 23:24
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای فریدون آسرایی و یاسر محمودی با نام چه حالی داری
ترانه سرا : مونا وفا ، تنظیم : یاسر محمودی
Yaser Mahmoudi & Fereydoon - Che Hali Dari ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
20-06-2012, 23:21
ورژن جدید و فوق العاده زیبای فریدون به نام آینه
REMIX BY : Mehdi Milani
Hamid Hamid
21-06-2012, 12:04
سلام دوستان ...
يه خبر خيلي كوتاه :
فريدون آسرايي 9 تير ماه در كرج و در سالن نژادفلاح كرج كنسرت داره ... دوستاني كه كرج هستن و تمايل دارن ميتونن برن به كنسرت.
من میخوام با دوستان برم کنسرتش ولی هنوز هیچ جا خبری از نحوه فروش بلیت و قیمتش و ساعت کنسرت نیست.به نژاد فلاح هم زنگ زدم ولی خبری نداشتن
Hamid Hamid
23-06-2012, 19:27
من میخوام با دوستان برم کنسرتش ولی هنوز هیچ جا خبری از نحوه فروش بلیت و قیمتش و ساعت کنسرت نیست.به نژاد فلاح هم زنگ زدم ولی خبری نداشتن
سلام دوست عزيز ...
من تو سايت فيس/بوك يه وقتايي اين پست هاشون رو ميبينم و باهاشون حرف ميزنم. اينم حرف خودشون بودش.
حالا تا فردا همين موقع ازشون خبر ميگيرم ببينم قضيه از چه قراره. متاسفانه اطلاع رساني در اين زمينه خيلي بد انجام ميشه.
اگه سر زدن و جواب دادن فردا تا همين موقع اعلام مي كنم اطلاعات تكميلي رو ...
موفق باشيد
Hamid Hamid
23-06-2012, 22:31
خب دوباره سلام دوستان ...
خبر جديد از برگزاري كنسرت هاي تهران و كرج.
1 _ كنسرت كرج كه قرار بود 9 تير برگزار بشه به تعويق افتاد و هنوز زمان جديدش اعلام نشده
2_ كنسرت ايشون در تهران كه قرار بود 29 تير برگزار بشه طبق گفته ي ايشون به بعد از ماه رمضان موكول شده.
موفق باشيد
ممنون حمید جان.اتفاقا پستهای شما رو تو فیسبوکش دیدم:31:
تاریخ کنسرت کرجش هم عوض شده
28 تیر سالن نژاد فلاح کرج
آهنگ جدید فریدون به نام زلال
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هنوز گوش ندادم ...
امیدوارم این یکی بر خلاف آهنگ قبلیش (با یاسر محمودی) خوب باشه ...
Masoud-Susa
05-07-2012, 19:51
زلال
اِی زلالِ آبیِ بی انتها...منو تو آیِنه ها نشون بده
تو هراسِ تلخِ این ثانیه ها...به دلِ خسته ی من اَمون بده
اِی که معصومی مثل گلای یاس...با خودت منو به قصه ها ببر
دستامو بگیر از این دلهره ها...منو تا نزدیکیِ خدا ببر
تو که باشی همه دنیا...پُرِ عشقه،پُرِ نوره
به دل من خنده نزدیک...از شب من گریه دوره
بیا تا به بودنت تکیه کنم...هنوزم کوهِ غرور من تویی
من تمومِ دردمو با تو می گم...هنوزم سنگ صبور من تویی
بیا تا این همه شعرِ ناتموم...با نگاهِ عاشقت ترانه شه
خونه با بودنِ تو،به شوق تو...پُرِ لحظه های عاشقانه شه
امیدوارم این یکی بر خلاف آهنگ قبلیش (با یاسر محمودی) خوب باشه ...
به نظر من که خیلی بهتر از کار قبلیش بود.
یه جورایی به دلم نشست.
Hamid Hamid
08-07-2012, 21:08
سلام ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%D8%AF%D9%88%D9%86.jpg
خب اين هم تصوير كنسرت فريدون ... كه تو فيسبوكش هم گفته كه تبليغات توي كرج از امروز و فردا رسما شروع ميشه.
نكته ي ديگه اينكه براي رزرو بليط با شماره تلفن زير بايد تماس بگيرن دوستان :
09123646441
به نظر من که خیلی بهتر از کار قبلیش بود.
یه جورایی به دلم نشست.
سلام...
موافقم، بهتر از آهنگ قبلیش بود، اگر چه به نظرم در سطح هم آلبومش نبود اما نسبت به تک آهنگ قبل بهتر بود.
امیدوارم تک آهنگ بعدی حداقل در سطح آلبومش باشه !
با تشکر مهران...
گزارش کنسرت فریدون در تالار نژاد فلاح کرج ...
کنسرت با 55 دقیقه تاخیر شروع شد تمام سالن پر شده بود از هوادارای عاشق. ابتدا نوازنده ها در میان تشویق حضار به سرپرستی امیر علیزاده به روی سن آمدند وشروع به نواختن آهنگ خاتون من کردند و با آمدن فریدون به روی سن سالن تا آستانه انفجارپیش رفت اجرای قوی و تسلط بالای فریدون همه را مجذوب کرده بود. .پس از اتمام آهنگ فریدون ضمن سلام و خیرمقدم به همشهریان خود از تاخیر به وجود آمده عذر خواهی کرد و از مردم زادگاهش آسرای کرج تشکر ویژه ای داشت و با جمله صادقانه ای اضافه کرد " بالاخره دهاتی ها هم باید یه خواننده داشته باشن"
آهنگ های اجرا شده در این کنسرت همون طور که قبلا هم فریدون گفته بود تم عاشقانه وخاطره انگیز داشتند. کبوتر، بیا بریم(با تنظیم جدید)،خاطره(با تنظیم جدید)، سلام، مسافر، خونه به دوش، طاقت بیار، خداحافظ نگو، فاصله ها، مجنون توام، دوست دارم، گل ناز و گل هیاهو قطعات اجرا شده در این کنسرت بود. قبل از اجرای قطعه دوست دارم شعر معروف خیام (چو هستی خوش باش) را به صورت سنتی وبا همراهی پیانو و کمانچه اجرا کرد و تسلط خود را بر این سبک از موسیقی هم نشان داد کاری که کمتر خواننده ای قادر به انجام آن است وبا تحریرهای فوق العاده خود تشویق های حضار را به دنبال داشت.از نکات جالب توجه مهمانان ویژه بودند که محمد علیزاده و از همه جالبتر حضور بهروز صفاریان بود که با تشویق بی نظیر طرفداران همراه شد.ترک پایانی برنامه قطعه پر طرفدار گل هیاهو(خوشگل عاشق) بود که با همخوانی تمامی مردم همراه بود که فضای بسیار زیبا و رویایی رو به سالن بخشیده بود و با خواندن مصرع " اگه دست توی دستام نذاری خدانگهدار" و دست تکان دادن فریدون و متعقبا مردم حسن ختام فوق العاده ای بود برای این شب خاطره انگیز.
منبع: فیسبوک فریدون
Hamid Hamid
13-08-2012, 12:04
سلام ...
كنسرت تهران : 24 شهريور
آلبوم «خاطرات گمشده» فريدون آسرايي سال گذشته در اكثر نظرسنجيهاي رسانه هاي موسيقي كشور به عنوان بهترين آلبوم سال انتخاب شد تا خواننده خوش صدا و خوش اخلاق بازار پاپ بتواند به موفقيت هاي آلبوم اولش (غريبه) نزديك شود.اين خواننده كه پس از انتشار و موفقيت آلبومش مورد توجه كنسرت گزاران قرار گرفت و با پيشنهادات فراواني براي اجراي زنده رو به رو شد، گزيده كاري و اجراهاي محدود را برگزيد و به ندرت حاضر به اجراي كنسرت شد.
اما طبق اخبار رسيده اين خواننده روز 24 شهريور در سالن ميلاد نمايشگاه بين المللي روي صحنه خواهد رفت تا این بار طرفدارهای به صورت زنده پای عاشقانه های فریدون کیف کنند. برنامه اي كه ظاهرا با غافلگيري هاي زیادی همراه است.
يكي از برنامه گزاران اين كنسرت درباره قطعيت اين برنامه گفت : « همه چيز قطعي شده و آقاي آسرايي حاضر شده اند روي صحنه بروند و گلچيني از بهترين قطعات آلبوم هايشان را اجرا کنند. رهبر اركستر ايشان در اين برنامه «امير عليزاده» است و بليت فروشي اين برنامه هم از روز دوشنبه هفته بعد آغاز خواهد شد. ايشان قرار است گزيده اي از قطعاتي را كه در اين سالها براي راديو و تلويزيون خوانده اند را نيز در اين برنامه براي اولين بار اجرا كنند كه قطعا مي تواند براي حاضرين جالب توجه باشد. »
شايد فرزاد حسني هم بيايد
اين كنسرت گذار درباره بقيه جزئيات اين برنامه هم گفت : « برخي برنامه ريزي هايي را داريم كه به مرور زمان مي توانيم در مورد قطعيت آنها صحبت كنيم. از جمله اينكه تصميم داريم از گروه هنري«فرزانه كابلي » برای اجرای حرکات نمایشی در اين برنامه استفاده كنيم. صحبت هايي را هم با فرزاد حسني انجام داده ايم كه به عنوان مجري در اين برنامه حضور داشته باشد. همه اين موارد زماني قطعي مي شود كه به زمان برنامه نزديك تر شويم و بتوانيم نتيجه همفكري هايمان را جمع بندي نمائيم. »
آسرايي: اقاي صفاريان هم هستند
براي پيگيري خبر با خود آسرايي تماس گرفتيم و اين خواننده كه در خارج از تهران به سر مي برد در اين باره گفت :« قراردادي براي اين برنامه منعقد شده و طبيعتا در همان تاريخ و زمان اعلام شده انجام خواهد شد. من در حال حاضر تهران نيستم و به محض بازگشت مراحل مختلف اجرايي شدن را پيگيري مي كنم و در اختيار رسانه ها قرار مي دهم. »
اين هنرمند درباره برنامه هايش براي اين اجرا نيز گفت : « حضور آقاي صفاريان يكي از برنامه هايي است كه قرار است در اين كنسرت داشته باشيم و آقاي مهرزاد اصفهاني پور هم همينطور. البته همه اين صحبت ها در حد پيشنهاد است. هر چند بسيار دوست دارم اين اتفاقات و پيشنهاد ها عملي شوند و ما بتوانيم برنامه متفاوت با گذشته را برگزار کنیم. درباره انتشار قطعات آلبوم جديد هم بايد بگويم كه ما تا اين قطعات را براي اخذ مجوز به ارشاد نفرستاديم نمي توانيم از آنها در اين برنامه استفاده کنیم و انشاالله پس از انتشار آلبوم جديد در برنامه هاي آينده از آنها استفاده خواهيم كرد. »
آلبوم جديد
آسرايي درباره جزئيات آلبوم جديد خود نيز گفت : « در آلبوم جديد باز هم قرار شد كه با آقاي صفاريان كار كنيم. هر چند من حدود يك سال است كه خودم به تنهايي روي اين آلبوم كار مي كنم و كار تقريبا آماده بود ولي ديگر حضور اقاي صفاريان باعث شد برخي تصميمات جديد بگيريم. كار ايشان به قدري خوب است كه پس از قطعيت حضورشان به اين نتيجه رسيديم كه برخي كارها را بايد دور بريزيم و از نو سراغ ساخت آنها برويم. البته هميشه همين طور بوده. بهروز صفاريان كه مي آيد، همه چيز به هم مي ريزد! پيش بيني ما براي اسفند و بهمن است ولي با توجه به اينكه آقاي صفاريان در كارشان هيچوقت درگير پروسه زمان نمي شوند، من بعيد مي دانم آلبوم بعدي به امسال برسد. ولي همه سعي مان اين است كه خاطرات آلبوم «غريبه» را براي همه تداعي نمائيم و با توجه به صحبت و تصميم گيري هايي كه شده، به نظرم اين اتفاق چندان هم دور از ذهن نيست. »
منبع : فيس/بوك فريدون
55431
کنسرت بزرگ" فریدون" در تهران
24 شهریور سالن میلاد نمایشگاه بین المللی
آرمیتا
جدیدترین آهنگ فریدون، به مراتب ضعیف تر از تک آهنگ قبلی و سطح پایین تر از آلبومش
از کسی که آلبوم "خاطرات گمشده" ش هنـوز تازه س، شنیدن این آهنگ دور از انتظاره...
نه شعر قشنگی داشت نه موسیقی و نه تنظیم، یه کار دست چندمی و کاملا سفارشی
بـود. با آهنگ های قبلی که فریدون برای شهیدان خونده اصلا قابل مقایسه نبود ای کاش
فریدون عزیز مثل خواننده هایی امثال مهدی یراحی تک آهنگ هایی کم ولی زیباو ماندگار
هم سطح آلبوم ارائـه بده، امیدوارم این قبیل تـک آهنگ ها در آلبوم بعدی فریـدون تاثیری
نداشته باشن !
با تشکر مهران...
Hamid Hamid
03-09-2012, 10:27
ممنون از مهران عزيز ...
يه توضيحي رو خود فريدون در فيسبوك نوشته كه من اينجا ذكر مي كنم :
اين كار 3 سال قبل ساخته شده و جالب اينكه در منزل دوست ايشون موسيقي ساخته شده و ضبط شده.
تو فيسبوك هم اينطور كه ديروز مي خوندم نوشته بودش نمي خواسته اين كار پخش بشه.
وقتي هم چند نفر ايراد گرفتن از كار ايشون قبول كرده و گفته حق داريد اگه دلخور باشيد.
موفق باشيد
خب پس، به این خاطره که همچین وضعیتی داره، تو آهنگ هم اسمی از آرمیـتا نیست
ولی خب فرم آهنگ جور در میاد که برای آرمیتا باشه یه سری سایت حکومتی برای این
آهـنگ اسم و حتـی کلیپ ! درسـت کردن و از طرف خودشون نوشتن تقدیم به شهدای
هسته ای ! مرسی از توضیحاتت حمید جان
یه نکته راجع به فریدون اینکه ایشون دو سال سرباز صلح سازمان ملل بوده در بلندی ها
ی جولان...
با تشکر مهران...
فریدون: اگر بهانه نداشتیم شیش و هشت می خواندم/اگر حق یک انتخاب داشتم، فوتبالیست می شدم نه خواننده
سعید اکبری-کاوه اسماعیلی
میهمان غافلگیر کننده ما، فریدون آسرایی بود. خواننده خوش صدا و پرطرفداری موسیقی ایران. او به همراه سید مهدی فاطمی دوست و مدیر برنامه هایش، آمد. این حضور، ناشی از عشق ویژه فریدون، به فوتبال بود. بی شک با خواندن حرف های او، متوجه این عشق می شوید. صدای آسرایی همواره معروفتر از چهره اش بوده. فریدون، همواره از رسانه ای شدن، پرهیز کرده. با اینهمه، دیروز تا توانستیم از او عکس گرفتیم و درباره فوتبال، با این خواننده محبوب حرف زدیم.
*اقای آسرایی! شنیده ایم شما فوتبالیست هستید و هر هفته بازی می کنید.
حقیقتا من از زمان دانشجویی فوتبال بازی می کردم. فرودین سال 58 برای ادامه تحصیل به فیلیپین رفتم و 8 سال آنجا بودم. از همان سال اول نیز عضو تیم فوتبال دانشگاه شدم. کمی بعد هم تیم فوتبال ایرانیان را تشکیل دادیم که در آن نیز بازی می کردم. بعد از پایان درسم، به کانادا رفتم و تورنتو مستقر شدم که در آنجا به دلیل مشغله های زیادی کاری اصلا وقت نداشتم ورزش کنم. اما فکر کنم اواخر سال 1990 بود که به ونکور رفتم و بعد از آن دوباره شروع کردم به بازی کردم. باشگاهی بود نام پرشین ساکر کلاب که متعل به ایران مقیم ونکو بود و من تا آخرین روزهایی که آنجا بود، حتی به عنوان پیشکسوت برایشان بازی کردم. الان هم هر سال دو ماه به کانادا می روم و آنجا بیشتر ورزش می کنم. اسم من همیشه رد شده و کارت ورزشی ام آماده است تا به باشگاه بروم و ورزش کنم.
*هیچوقت نخواستید فوتبال حرفه ای بازی کنید؟
نه، بازی ام اینقدرها که فکر می کنید خوب نیست ولی بد هم نبود و نیست. در حد و اندازه های یک رزرو خیلی خوب هستم!(خنده)
*در تورنمنتی هم بازی کرده اید؟
من در سه سال گذشته به لاس وگاس می روم و در تورنمنتی به نام کینگ کاپ شرکت می کنم. شاید اکثر مردم ایران تصور دیگری از این شهر داشته باشند، در صورتی که بزرگترین تورنمنت ها در آنجا برگزار می شود. هر سال 13 ژانویه این مسابقات استارت می خورد. تیم ها در رده های سنی مختلف به آنجا می آیند و بازی می کنند که من هم همراه با تیم سن خوزه، به مسابقات می روم و بازی می کنم.
*پست شما چیست؟ به چهره تان می خورد که گلزن باشید!
اتفاقا من فوتبال را به عنوان فوروارد آغاز کردم. سال ها هم فورواد بودم ولی در سال های آخر به دفاع منتقل شدم و الان دفاع بازی می کنم. اگر همینطور ادامه پیدا کند به دروازه می روم و بعد هم پشت دروازه!(خنده)
*شما طرفدار کدام تیم لیگ برتری هستید؟ استقلال یا پرسپولیس؟
من طرفدار تیم خاصی نیستم و بیشتر با تیم ملی می توانم ارتباط برقرار کنم. حقیقتا بازی های باشگاهی را خوب نگاه نمی کنم ولی اینطور که می بینم، تیم های شهرستانی روز به روز بهتر می شوند و دارند از تیم های استقلال و پرسپولیس جلو می زنند.
*احساس می کنیم شاید طرفدار داماش هستید!
در حقیقت به خاطر کرجی بودم باید طرفدار سایپا باشم ولی به چهره ام می خورد که طرفدار داماش باشم!(خنده)
*اما در کنسرت های تان چهره های استقلالی و پرسپولیسی زیادی دیده می شود. با خبریم که استقلالی ها زیادی به کنسرت هایتان نمی آیند و بیشتر محل جولان قرمزهاست!
از بین بازیکنان این دو تیم، دوستان صمیمی زیادی دارم. البته بیشتر آنها دیگر فوتبال بازی نمی کنند و مثل خود من پیشکسوت هستند. فرشاد فلاحت زاده بازیکن سابق استقلال از دوستان خیلی خیلی نزدیک به من به حساب می آید. از پرسپولیس هم دکتر زادمهر، حمید استیلی، رضا شاهرودی، مهدی هاشمی و.... علی انصاریا را داشتم جا می انداختم. با او هم دوستی زیادی دارم.
*خب کفه ترازو به نفع قرمزهاست.
خب بیشتر دوستانم پرسپولیسی هستند ولی من از ابتدا تا به حال عاشق یک تیم هستم و آن هم رئال مادرید است.
*رئال بهتر است یا بارسلونا.
خب این را قبول دارم که بارسلونا تیم بهتری است ولی وقتی تو هوادار هستی، تیمت را باید با همه چیزش بخواهی. حتی اگر اشتباه کند، ببازد یا هر اتفاق دیگری بیفتد. به هر حال تو هوادار تیم هستی و باید هوادارش بمانی.
*بهترین بازیکن دنیا چه کسی است؟ مسی یا رونالدو؟
به نظر من هر دو جزو بهترین ها هستند و محبوب. ولی چون من طرفدار رئال هستم، طبیعتا رونالدو را بیشتر دوست دارم.
*در ایران چطور؟
در ایران که بازیکن خوب نداریم(خنده)
*مثلا کریمی.با او اصلا ارتباطی دارید؟
کریمی بازیکن خوبی است ولی من فکر می کنم بازیکن خوب، بازیکنی است که همیشه خوب باشد. مدام نوسان نداشته باشد. اگر می گوئیم مسی بهترین است، چون همیشه خوب بازی می کند. یا شما نگاه کنید رونالدو در تمام بازی های رئال خوب بازی می کند وشاید در فصل یکی دو بار او را بد ببینید.
*خب طبیعتا در ایران کسی با این ویژگی یافت نمی شود.
به خاطر همین، چنین احساسی درباره علی کریمی ندارم ولی وقتی او خوب باشد، تیم ملی ما خیلی خوب خواهد بود ولی هر وقت علی کریمی بد باشد، تیم ملی هم بد خواهد بود. یک زمانی یادم هست که تیم ملی روی پاشنه کریمی می چرخید ولی طبیعتا الان به خاطر بالا رفتن سنش، از روزهای اوج فاصله گرفته است.
*شنیده ایم با قدیمی ها زیاد فوتبال بازی می کنید.
بله، هفته ای دو روز.روزهای دوشنبه با آقای پژمان جمشیدی و دوستان در ولنجک. سالنی هست که دور هم جمع می شویم و بازی می کنیم. سال هاست روزهای چهارشنبه هم به حیدرنیا می روم و با دوستان مطبوعاتی و صدا و سیما فوتبال بازی می کنم.
*پس با دوستان رسانه ای ارتباط دارید ولی چرا اینقدر از شما کم مصاحبه می بینیم؟
زیاد اهل مصاحبه نیستم. الان هم شما من را غافلگیر کردید. بیشتر آمده بودم همراه با دوستان، سری به شما بزنم.
*شما اگر خواننده نمی شدید، چه اتفاقی می افتاد.
اگر یک حق انتخاب بین فوتبال و خواندن داشتم، شک نکنید که به دنبال فوتبال می رفتم. فقط خواستم به شما نشان دهم که چقدر فوتبال را دوست دارم. ولی خب آنموقع وضعم خوب بود ولی الان نه! وضع مالی خراب شده و مدام باید کنسرت بدهم که از پس هزینه ها بر بیایم.
*فوتبالیست های زیادی خواننده شده اند. از پژمان جمشیدی بگیرید تا نکیسا، عنایتی، مهرداد میناوندو... این کار خوبی است؟
همین سوال را درباره هنرپیشه های دیگر هم از من سوال کردند و پاسخ دادم از زمانیکه با مادرم دوایم شد و رفتم خواننده شدم، هرکس دیگری هم می تواند خواننده شود!(خنده)
*ولی اینکه فوتبالیست ها خواننده شوند، جالب است؟
ببیند یکسری می توانند موفق باشند و یکسری نه. شما باید از این دید نگاه کنید. فقط می خواهم به شما نشان بدهم یک خواننده چقدر کار سختی دارد. دو سال پیش وزارت ارشاد به حدود 500 آلبوم مجوز داد. سال قبل از آن هم شاید بیشتر و شاید هم کمتر. آلبوم من جزو بهترین آلبوم های سال شد. بین 500 آلبوم، بهترین شدن واقعا کار سختی است. یا مثلا شما این 500 آلبوم را ضربدر 10 آهنگ کنید. از بین این تعداد آهنگ هم آهنگ من بهترین شد. شما باور کنید رقابت بسیار سختی است. این توضیحات را به شما دادم که ببیند، خوب خواندن و موفق بودن چقدر سخت است. ولی حالا یک مثال می زنم تا ببیند بد نیست بعضی از فوتبالیست ها هم خواننده شود. درباره دوست خوبم پژمان جمشیدی باید بگویم که یک خواننده فوق العاده است. در آلبوم جدیدش هم من دو کار ساخته ام. او یکی از با استعدادترین خواننده هایی است که در عمرم دیده ام. کاری ندارم، شاید سلیقه ای باشد و نمی دانم آیا کسی از صدای او خوشش خواهد آمد یا نه. ولی وقتی تو برای یک نفر ملودی می سازی، اینکه چطور کار را اجرا می کند مهم است. پژمان یکی از باهوش ترین آدم هایی است که من دیده ام عالی کار را اجرا می کند. شاید خیلی از ورزشکاران آلبوم داده باشند ولی مهم است که بتوانند موفق باشند و آلبوم خوبی تولید کنند که مورد استقبال قرار گیرد. شما وقتی 10 خواننده برتر جهان را نام می برید، یعنی آنها آهنگ خوب داشته اند، خوب خوانده اند و آلبوم شان پرفروش بوده است. شما گاهی با یک آهنگ معروف می شوی. الان خواننده هایی هستند که سال هاست دارند می خوانند ولی این تک آهنگ را ندارند که با آن معروف شوند. شما گاهی با یک آهنگ می توانی به همه جا برسی و همه تو را بشناسند.
*آهنگ «خوشکله عاشق» بهترین کارتان است؟
در دهه 80 بهترین شد. این را به رای گذاشتند. گل هیاهو و خوشگل عاشق هم بسیار موفق بودند. ولی من فکر می کنم همه چیزهایی که رخ داد یک اتفاق بود. خودم اینطور برداشت می کنم.
*یعنی آنموقع هم، چنین اعتقادی داشتید؟
حقیقتا من نمی دانستم آلبومم اینقدر می گیرد و با چنین استقبالی روبرو می شود. تو وقتی آهنگ می سازی نمی دانی که آیا موفق می شود یا نه. ولی مثلا من در آلبوم آخرم وقتی سلام را ساختم، واقعا رویش انرژی گذاشتم ولی مثلا درباره گل هیاهو این حس را نداشتم. در مورد خوشگل عاشق هم این حس را نداشتم. با خودم فکر نمی کردم که این بهترین است. ولی همیشه آهنگ غریبه برایم خاص بود. یا آهنگ کبوتر را دوست داشتم.
*در کنسرت هایتان مردم بیشتر از کدام آهنگ ها استقبال می کنند؟
سلاو گل هیاهو. من اجرای دو نفر را دوست دارم که معمولا هم با امیر علیزاده می خوانم. نصف فارسی و نصف هم آذری.
*از فوتبال کمی دور شدیم. این روزها از فوتبالیست ها زیاد انتقاد می شود. نظر شما به طور کلی در این باره چیست؟
ببینید متاسفانه در فوتبال ما یکسری مجری ها در تلویزیون داریم، که این توپ خالی را مدال بالا می برند در حالیکه ما داریم از واقعیت فوتبال مان فاصله می گیریم. واقعیت این است که ما به زور تیم چهارم آسیا هستیم و سال های سال است که دیگر نمی توانیم اول باشیم، نمی توانیم دو باشیم و حتی سوم. ما همواره به زور به عنوان تیم چهارم بالا می رویم. باید این واقعیت را ببینم و قبول کنیم. ما از حرفه ای بودن چه می دانیم و گاهی غبطه می خورم به خاطر پول هایی که به بازیکنان می دهیم...این هم دلیل دارد.
*چه دلیلی؟
به نظر من علت ناتوانی تیم های ملی و ما باشگاهی مان جوان هایی هستند که در شهر خودشان توپ را تکه تکه می کردند ولی وقتی وارد یک تیم خوب می شوند، اولین پول را می گیرند، بنر می خرند و به میهمانی می روند، بدون اینکه فوتبال بازی کنند. آنها نمی دانند که باید از این موقعیتی که دارند به خوبی استفاده کنند. متاسفانه حاشیه زندگی شان را فرا می گیرند. نه تنها در فوتبال این مشکل هست بلکه در هنر نیز. بازیکن به میهمانی های آنچنانی دعوت می شود و به دلیل اینکه تا به حال چنین محطیلی را تجربه نکرده و در محیط بسته ای بوده، هدفش را فراموش می کند و تازه وقتی نابود می شود، می فهمد چه هدفی داشته و به چه دلیل آمده است.
*ولی در اروپا اینطور نیست.
خب، وضعیت ما با اروپا قابل مقایسه نیست. بازیکن از کودکی آزادی هایی دارد و وقتی به یک تیم بزرگ می رود، دیگر به حاشیه ها توجه نمی کند بلکه می خواهد از موقعیت استفاده کند. خودش را برای یک رقابت سخت و سنگین استفاده می کند. بازیکن سعی می کند نفر اول باشد و روی نیمکت ننشیند ولی اینجا، اصلا اینطور نیست. آخرش اگر هم بازی کنی می شوی شیر در بین موش ها یا یک چشم بین کورها. خیلی از بازیکنان جوان ما اینطور نابود می شوند. من ندیدم 4 تا فوبتالیستی را که به تهران بیایند، به میهمانی نروند و تحت تاثیر این جو قرار نگیرند.
*کسی هست که فکر می کنید به حقش نرسید؟
همین رضا شاهرودی باید در فوتبال ایتالیا بازی می کرد. او فوق العاده بود. علیرضا نیکبخت را هم یادم می آید که فوق العاده بود. عین آب خوردن می توانست هر بازیکنی را رد کند ولی بعد از مدتی او هم افت کرد.
*پس شما این دلایل را علت اصلی افت فوتبال ما می بینید.
بله، پول، ماشین، میهمانی....چرا هیچکس مثل مهدوی کیا نشد یا علی دایی؟ آنها دقیقا به موقعیتی که داشتند مثل یک فرصت نگاه می کردند. من یادم می آید تیم پرسپولیس آمد آمریکا، خیلی ها رفتند بیرون از هتل ولی مهدی مهدوی کیا ماند. او از همان موقع، چنین بود. این معضلی است که در ورزش ما وجود دارد. متاسفانه جوانان ما به این دید نگاه می کنند که باید از فرصتی که دارند به شکل دیگری استفاده کنند که فردا غبطه نخورند، در حالیکه این تفکر اشتباهی است.
*آخرین فوتبال قشنگی را که دیدید، یادتان هست؟
(خیلی فکر می کند) حقیقتا فراموش کرده ام که آخرین بار کی تیم ملی خوب بازی کرد ولی برد مقابل ازبکستان واقعا لذت بخش بود. با اینکه شانسی بردیم و خوب بازی نکردیم و همینطور کلی زجر کشیدیم ولی خیلی چسبید.
*شما خیلی معروف هستید ولی شاید اغلب حتی ندانند چه شکلی هستید!
اتفاقا قبل از اینکه به اینجا بیایم، همراه با دوستان ناهار به رستورانی رفتیم که هیچکس من را نشناخت الا صاحب صندوق که او هم یک ریال تخفیف نداد! شاید باورتان نشود ولی یک بار هم با یکی از دوستان قرار گذاشتم که بیاید خانه ام. وقتی رسید زنگ زد، در را بازکردم و گفت آقای آسرایی هستند. گفتم تشریف بیاورید داخل. بنشیند الان می آید. رفتم به اتاق دیگری و پیراهنم را عوض کردم و برگشم. گفتم حالا شبیه فریدون هستم یا نه؟!
*خاطره دیگری هم دارید؟
بله، یک بار با یکی از دوستان رفته بودم تجریش بستنی بخورم. آنموقع پاترول برای خودش ماشین مدل بالایی بود. چلوی مغازه ای که نشسته بودیم نگه داشت، در حالیکه یکی از آهنگ های من با صدای بلند در کاستش می خواند. 4 جوان خوش تیپ بودند. رفیقم به یکی از آنها گفت این آهنگ را کی خوانده که پاسخ داد فریدون آسرایی. گفت کسیکه پیش من نشسته فریدون آسرایی است. آن جوان هم گفت اگر این فریدون است که منم مایکل جکسون هستم! بابا فریدون آنطرف آب است، چه می گویی. به دوستم گفتم بی خیال، بنشین بستنی ات را بخور!
*آخرین کنسرت شما چه زمانی برگزار می شود؟
24 شهریور.
*به عنوان سوال آخر احساس می کنم تمام آهنگ های شما بهانه ای دارد. انگار برای کسی می خوانید.
اگر بهانه نداشتم که شیش و هشت می خواندم
منبع: سایت ستارهها به نقل از روزنامه خبرورزشی
NET DOCTOR
04-10-2012, 02:31
ورژن جدید و فوق العاده زیبای آهنگ فریدون به نام شهید آرامش
این آهنگ قبلاً با همصدایی فریدون آسرایی و مهرزاد اصفهان پور خوانده شده بود
اکنون شما می توانید ورژن اصلی این آهنگ را فقط با صدای فریدون دریافت کنید .
ترانه سرا : عبدالجبار کاکایی - تنظیم : پاشا یثربی
وارد صفحه که شديد ثانيه شمار که صفر شد تبديل ميشه به عبارت رد کردن تبليغ
روش کليک کنيد تا وارد صفحه اصلي بشيد
آهنگ زیبایی بود ولی از نظر شعر و وکال...
تنظیم رو دوس نداشتم...
یکم صدای پس زمینه زیاده.
NET DOCTOR
03-11-2012, 12:15
یه آهنگه به مناسبت عید غدیر
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای فریدون آسرایی با نام خاکِ تشنه
( ترانه : عبدالجبارکاکایی ، موزیک : فریدون آسرایی ، تنظیم: پاشا یثربی )
وارد صفحه که شديد ثانيه شمار که صفر شد روي عبارت رد کردن تبليغ کليک کنيد تا وارد صفحه دانلود بشيد
mp3 320
mp3 128
NET DOCTOR
18-12-2012, 14:52
متن آهنگ جدید فریدون آسرایی با نام عزیز جان
خسته و پرشانم در غم تو گریانم
از همه گریزانم تا نهد زتن جانم
تو که گفتی به پیش من بمان
چرا چنین نهان مرا به حال خود رها کردی
چرا ندیده ای که از دلت فراغ رود به آسمان
چه گویدم مرا فدا کردی
مگر که جان به لب رسد که یادت از نطر رود
چرا تو بی خبر زما رفتی
چه میشود عیان شوی مرا عزیز جان شوی
بگو چرا بگو کجا رفتی
دیده بر رهت دارم در دل شب تارم
در غم تو بیمارم تا دوباره برگردی
به هر کلام رفته ای به یک بهانه رفته ای
دلم نشانه رفته ای بجویتم زبی نشان ها
دوباره به پیش من بیا
ببین که میشود به پا نوای شور و نغمه ها
به کوه و دشت و آسمان ها
ببین که دل شکسته ام به گوشه ای نشسته ام
به جز تو دل نبسته ام دمی بمان به پیش من عزیز جانم
زدیده خون شود روان به یادت ای امید جان
زچشم من نشو نهان که در فراغ روی تو رسد خزانم
دیده بر رهت دارم در دل شب تارم
در غم تو بیمارم تا دوباره برگردی
NET DOCTOR
29-12-2012, 21:52
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبا فریدون آسرایی به نام دوباره
ترانه : سیاوش بابایی , آهنگ ، تنظیم ، میکس و مسترینگ : مهدی میلانی
سلام.
آهنگ عاشقانه ی تند بدی نبود.
با اینکه آهنگ های آرام n بربار بیشتر به صدای فریدون میاد ولی
این آهنگ هم میتونسنت خیــلی بهتر باشه اگه اون افکت ها رو
نداشت. به نظرم افکت ها خیلی پـایین تر از سطح فریدون بـودن
با تشکر مهران...
آهنگ جدید فریدون به نام "تصویر" منتشر شد .
دکلمه : منو یه خونه پر از نبودنت
منو خاطره ، منو تنهایی ، منو یه تصویر از تو دریا
همین …
....
یه تصویر از تو و دریا همه دار و ندارم شد
یه حسرت از همون چیزی که میخوام و ندارم شد
یه تصویر از تو و دریا پر از موج کرده روزامو
تو طوفانت برام دنیاست ببین شور تماشا مو
یه وقتا رنگ چشماتو نمی بینم آخه دریا
کنار برق چشماته نمیشه فرقشون پیدا
یه قاب از هرم این دستات میسازم تا که این تصویر
یه تکه از وجودم شه مثه قسمت مثه تقدیر
میمونم خیره رو عکست برام زنده ست پر از غوغا
چه لبریزم من از یادت تو رو دارم تو این دستا
نگاهم ، خنده هام ، بغضم همه بوی تو رو داره
چقدر قصه چقدر حرمت از این تصویر سرشاره
بزار اشکام بشن آیینه ، بشینن روبروی تو
تلاقی شون باهم نابه میسازن بی نهایت رو
حقیقت داره این دوری تو رفتی ، نیستی تو خونه
ولی فکرت غم عشقت شده مهمون و میمونه
کلا از فریدون انتظار بیشتری داشتم . نمیدونم صدای نفس گرفتن هاش رو چرا حذف نکردن . صدای آهنگ هم بعضی جاها مزاحم شنیدن صدای خوننده هست ( از تنظیم و میکس موسیقی زیاد نمیدونم دهاتی میگم نظرم رو :n02: )
====
ویرایش : لینک رو یادم رفت که بذارم !
NET DOCTOR
13-06-2013, 03:21
یه لینکی هم میزاشتی خب!
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای فریدون آسرایی با نام تصویر
ترانه سرا : شاهین شاهین زاد ، آهنگساز : فریدون
دانلود آهنگ با کیفیت 320
Tasvir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود آهنگ با کیفیت 128
Tasvir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
25 مرداد و در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی
کنسرت «فریدون آسرایی» برگزار خواهد شد
موسیقی ما – وحید لشکری: طی دو سال گذشته «فریدون آسرایی» فقط در بخش اجرای زنده و انتشار تک قطعات حضور داشته اما شواهد حکایت از پرکار بودن او در سال 92 دارد. خواننده آلبوم موفق«خاطرات گمشده» از مدتی قبل با وسواس خاص و زیر نظر «بهروز صفاریان» مراحل ساخت آلبوم جدید خود را شروع کرده است.
او چندی پیش درباره آلبوم جدید به سایت«موسیقی ما» گفت:« مراحل تولید را به دقت پیگیری می کنیم و من و بهروز صفاریان قصد داریم با به کارگیری حداکثر توان افراد حاضر در آلبوم نظر مثبت همه مخاطبان را جلب کنیم. آلبوم احتمالا اواخر شهریور منتشر خواهد شد و درباره تیم سازنده هیچ چیز قطعی نشده است».
همانطور که فریدون آسرایی چندی پیش اعلام کرده بود بالاخره برنامه ریزی هایش برای اجرای زنده در تهران به ثمر نشسته و قرار است روز بیست و پنجم مرداد در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران به روی استیج برود.
به زودی بلیت فروشی این برنامه از طریق سایتهای فروش بلیت آغاز خواهد شد و در روزهای منتهی به این برنامه سایت «موسیقی ما» با فریدون آسرایی گفتگوی ویژه ای را نیز انجام خواهد داد.
منبع:
اختصاصی موسیقی ما
آهنگ جدید فریدون با نام " می سوزم آتیشم " منتشر شد .
تنظیم : پدرام کشتکار
میکس : آرش حسینی
ترانه : مهدی موسوی
.
جالبه که توی پیج رسمی فریدون خبری از این آهنگ نیست
دانلود آهنگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Doostiha.IR).mp3)
می سوزم آتیشم تا اینکه بیایی پیشم
می سوزم خاموشم با گریه هم آغوشم
♫♫♫
مجنون که شدم از این دیونه ترم میشم
عشق تو نشد هرگز یک لحظه فراموشم
♫♫♫
من از این همه تنهایی
من از این همه زیبایی
من از این همه بی تابی
من از این شب مهتابی
می ترسم
من از این همه تنهایی
من از این همه رسوایی
من از این همه زیبایی
می ترسم
من از این همه بی تابی
من از این همه بی خوابی
من از این شب مهتابی
می ترسم
♫♫♫
خیلی هم قشنگ بود این میسوزم ...
خوشم اومد
ریتم و ملودی باحالی داشت
صدای فریدون هم که عالی ... :40:
واسه تنوع خوب بود :20:
"گل گندم"
ترانه: رضا مطلب تبریزی
آهنگساز: فریدون آسرایی
تنظیم: مهران خالصی
فریدون : " گل گندم به زودی برای شما میاد تو اینترنت ،اهنگی که خیلی دوسش دارم متفاوت و زیبا به نظر خودم کاری متفاوت که حرفی برای گفتن داره امیدوارم شما هم دوسش داشته باشید "
EL NINO9
19-09-2013, 00:56
سلام دوستان من شدیدا دنبال آلبوم از تو دورم با کیفیت اورجینالش هستم.لطفا کمک کنین
دانلود گل گندم : @@@@@ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( کیفیت 128 )
گل گندم برکت زمینت آباده هنوز
روی شالی موهات پرنده آزاده هنوز
خوش به حالت که هنوز خورشید و باور میکنی
روی شونه های مهتاب موهاتو تر میکنی
خوش به حالت که تبر ، بوسه به ساقت نزده
آفت گفتن سرما توی باغت نزده
خوش به حالت گل گندم خوش به حالت گل گندم
گل گندم واسه ما دشمنی آزاده هنوز
روی لب ها جای حرف زمزمه ی باد هنوز
گل گندم یه نظر عاشقی آزاده میگن
همه این فتنه ها زیر سلطه باده میگن
با همه قتنه ی آتیش بازی دست خزون
گل یخ ریشه نزن رو ذهن سرد باغچمون
گل گندم یه نظر شعرامو آفتابی بکن
گل گندم یه نما با خنده هات آفتابی بکن
گل گندم شبم و با خنده مهتابی بکن
خوش به حال گل گندم خوش به حال گل گندم
آهنگ آرام و جالبی هست . به نظرم فریدون خوب کار کرده توی این آهنگ .
NET DOCTOR
22-04-2014, 22:27
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای فریدون آسرایی به نام تسکین
کيفيت 320 MP3
تسکین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کيفيت 128 MP3
تسکین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
14-05-2014, 22:43
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای فریدون آسرایی به نام تو به داد من برس
( ترانه سرا : حمیدرضا صمدی / آهنگ و تنظیم : بابک زرین )
320 MP3
Fereydoun Asraei - To Be Dade Man Beres ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
128 MP3
Fereydoun Asraei - To Be Dade Man Beres ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
08-06-2014, 22:49
دانلود آهنگ جدید و شنیدنی فریدون آسرایی با نام ای کاش
ترانه سرا : محمد کاظمی ، آهنگساز : امین قباد ، تنظیم : مهران خالصی و بهزاد عبداللهی
متن آهنگ جدید فریدون آسرایی با نام ای کاش :
چشمای تو شبیه آسمونه این که دلم تو رو می خواد قشنگه
روزایی که با تو قدم می زنم شبایی که بارون میاد قشنگه
من و تو قسمت همیم عزیزم اینجوری حتی قسمتم قشنگه
ساعتی که با هم قرار می ذاریم دلهره های ساعتم قشنگه
ای کاش توی این دورو زمونه
بدون حرف و بهونه دلت عاشقم بمونه
ای کاش توی این عاشقی با تو
نبینم اشک چشات و نشنوم بغض صدات و
♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫
یه وقتایی یه کم جدایی خوبه مثل عاشقای دلتنگ
ولی ما از هم دیگه رد نمیشیم با کلی خاطرات رنگ و وارنگ
یه وقتایی یه کم جدایی خوبه مثل عاشقای دلتنگ
ولی ما از هم دیگه رد نمیشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])م با کلی خاطرات رنگ و وارنگ
ای کاش توی این دورو زمونه
بدون حرف و بهونه دلت عاشقم بمونه
ای کاش توی این عاشقی با تو
نبینم اشک چشات و نشنوم بغض صدات و
MP3 – 320
Fereydoun Asraei – Ey Kash
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP3 – 128
Fereydoun Asraei – Ey Kash ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][128].mp3)
NET DOCTOR
25-07-2014, 22:34
توصیه به دانلود می شود به همه دوستداران عاشقانه های زیبا
دانلود آهنگ جدید فریدون آسرایی به نام احساس عاشقی
ترانه : مهدی حبیبی ، آهنگ و تنظیم : کاران زیاری ، میکس و مستر : بهزاد عبدالهی
متن آهنگ جدید فریدون آسرایی به نام احساس عاشقی :
میگی جدا بشیم اینجوری بهتره
وایسا نگات کنم این باره آخره
این بار آخرو با من قدم بزن
تا موندنی بشه تو خاطرات من
تو خاطرات من
سخته جدا شدن برای هر دومون
میری برو ولی به یاد من بمون
میگی که بگذریم از هر چه بود هست
چشمای عاشق و آسون نمیشه بست
آسون نمیشه بست
چشمای خیس من دستای سرد تو
این لحظه ها منو مای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])وس می کنه
بعد تو دوریم احساس عاشقی
رویای خوبم و کابوس می کنه
♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫
چشمای خیس من دستای سرد تو
این لحظه ها منو مایوس می کنه
بعد تو دوریم احساس عاشقی
رویای خوبم و کابوس می کنه
میگی جدا بشیم
MP3 – 320
Fereydoun – Ehsase Asheghi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP3 – 128
Fereydoun – Ehsase Asheghi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][128].mp3)
NET DOCTOR
24-09-2014, 23:33
تیزر تصویری آلبوم «عشق یعنی» با صدای «فریدون آسرایی» با دو کیفیت
آلبوم جدید «فریدون آسرایی» به نام «عشق یعنی» به زودی در بازار موسیقی کشورمنتشر می شود.
به گزارش «موسیقی ما»، آلبوم جدید این خواننده که «بهروز صفاریان» در راس تیم کاری آن قرار دارد، به زودی تحت امتیاز موسسه «آوای هنر» به مدیریت «محمد جلیل پور» و از سوی شرکت پخش «هنراول» در بازار موسیقی کشور توزیع می شود.
این خواننده تاکنون آلبوم های موفقی چون «غریبه» و «خاطرات گمشده» را در بازار موسیقی کشور منتشر کرده است.
Fereydoun Aseraei – Eshgh Yani ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Fereydoun Aseraei – Eshgh Yani ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
27-09-2014, 23:22
فریدون آسرایی: «بهروز صفاریان» در آلبوم جدید من همه کاره است
خواننده آلبوم «غریبه» که یکی از پرطرفدارترین آثار موسیقی پاپ بعد از انقلاب به گفته اکثر کارشناسان موسیقی بود، در جدیدترین گفتگوی خود درباره اثر جدیدش سخن گفت. به گزارش «موسیقی ما»، فریدون آسرایی که در سالهای گذشته آلبوم «خاطرات گمشده» را روانه بازار موسیقی کرد و قطعه «سلام» از این آلبوم به شدت مورد توجه دوستداران موسیقی قرار گرفت، درباره آلبوم جدید خود در گفتگو با خبرنگار «موسیقی ما» گفت: «آلبوم مراحل کاری و تهیه و تولید اش تمام شده و برای انتشار در اختیار صاحب امتیاران اثر قرار گرفته است.» وی افزود: «این آلبوم قرار است تحت امتیار موسسه «آوای هنر» و از طریق شرکت پخش «هنر اول» در بازار توزیع شود و پیش از این قرار بود تیزر آلبوم در ابتدای فیلم «چ» قرار بگیرد که بنا به برخی دلایل این اتفاق نیفتاد تا تیزر در ابتدای فیلم «هرکول» منتشر شود و همین باعث شده انتشار این اثر کمی به تاخیر بیفتد.» آسرایی درباره آخرین گمانه زنی ها درباره انتشار آلبوم جدیدش نیز گفت: «فکر می کنم اواسط یا اواخر آبان زمانی باشد که آلبوم منتشر شود. پیش از این قرار بود که آلبوم «عشق یعنی» اواسط مهر به بازار بیاید که متاسفانه نشد و البته هنوز هم قطعیتی در این باره وجود ندارد. شاید دوستان من در شرکت «آوای هنر» بهتر بتوانند در این باره اظهار نظر کنند.» این خواننده همچنین درباره کلیت این آلبوم و تیم کاری اش نیز به «موسیقی ما» گفت: «بهروز صفاریان در این آلبوم همه کاره است. مدیریت هنری آنرا برعهده دارد و با توجه به زمان زیادی که صرف تولید آن شده فکر می کنم مورد توجه دوستداران موسیقی قرار خواهد گرفت.»
sasan.69
27-09-2014, 23:39
تنها خواننده ای هست که در موسیقی پاپ ایران قبول دارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.