ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : توجه ! اِرفون های مدل ep-830 کریتیو " با گارانتی آواژنگ " همه فیک هستن .

msbmeysam
16-01-2012, 00:07
سلام دوستان میخوام داستانی رو که امروز برام پیش اومد براتون تعریف کنم .

از دیجی کالا دو تا ارفون ep-830 کریتیو سفارش دادم . و البته با گارانتی آواژنگ . هرکدوم به قیمت 34 هزار تومن .

وقتی خواستم از نماینده دیجی کالا این دو تا ارفون رو تحویل بگیرم ( حضوری رفته بودم پیش نماینده ـش که تحویل بگیرم ) دیدم بر خلاف اون چیزی که انتظار داشتم ارفون ها در جعبه ی مقوایی سفید رنگی قرار دارند ! که پلمب هم نیست ! و فقط روش یه برچست گارانتی آواژنگ خورده ...

خُب تا اینجای کار من که هنوز به آواژنگ و اعتبارش اعتماد داشتم گفتم هرچی هست اورجیناله و پک و اینها مهم نیست ولی !

وقتی ارفون ها رو آوردم خونه و کیفیت صداشون رو چک کردم دیدم حتی از ارفون 7 هزار تومنی منم کیفیتشون پایینتره به حدی که ارفون 7 تومنی من 2 برابر بلندی و کیفیت صدا داره نسبت به این مدلی که من از آواژنگ خریدم .

بعد رفتم تو سایت هایی که در مورد فیک بودن ارفون ها بحث می کُنند ! ( البته از قبل با این سایت ها آشنایی داشتم و از همون لحظه که ارفون رو از جعبه مقواییش در آوردم و نشان ZEN رو به جای Creative روی گوشی هاش دیدم شکی برام باقی نموند که این ارفون ها فیک هستند و آواژنگ در این امر دخیله ! )

خلاصه زنگ زدم به آواژنگ و گفتم که ارفون هاتون فیکه ! گفتن فیک نیست ! گفتم هست ! گفت نیست چجوری میتونی ثابت کُنی که فیکه ! گفتم من تو کار ارفون هستم و به راحتی میتونم تشخیص بدم که فیک چی هست . گفت که نه فیک نیست و از این حرفا که آخر سر من بهش گفتم چرا این ارفون تو پک اصلی کمپانی سازنده نبوده و شما اون رو تو جعبه ی مقوایی دادین بیرون ؟ گفت اونایی که پک دارند پنجاه هزار تومن هستند نه 34 هزار تومن ! - یعنی با زبون بی زبونی و تلویحاً گفت که اونایی که تو پک اصلی هستند و پنجاه هزار تومن هستند ارجینال هستند نه اینایی که تو جعبه سفید مقوایی و توسط آواژنگ گارانتی شده اند ! - خُلاصه به هیچ صراتی مستقیم نشدن که ارفون ها رو پس بگیرن و باز دم دیجی کالا گرم که پس گرفت و پولمو بهم داد و عذر خواهی هم کرد . ولی مقصر اینجا دیجی کالا نیست چونکه قطعات جانبی رو شرکت هایی مثل آواژنگ گارانتی می کنند که گند زدن به هرچی گارانتی . اینا دیدن گنده شدن و مردم به اسم آواژنگ اعتماد دارند زده اند تو کار وارد کردن اجناس تقلبی ، مردم هم که گول اسم آواژنگ رو میخورن و میرن جنس های تقلبی آواژنگ ( حداقل در مورد این مدل ارفون ها ) رو با اعتماد کامل میخرند و خبر ندارند که این دزد ها اجناس بنجل بهشون انداختن .

خلاصه دوستان هوشیار باشید و مدل ارفون ep-830 کریتیو با گارانتی آواژنگ رو به هیچ وجه خریداری نکنید . بدرود

asa2000
16-01-2012, 00:34
دوست عزيز دم شما هم گرم كه پته اين شيادهاي به ظاهر معتبر را رو كرديد . من كه خيلي وقت هستش از آواژنگ دل كندم . قبلا هم من رم كينگ مكس خريدم با باس دقيقا نميدونم 1333 بود يا چقدر . سيستم ولي اونو با باس پاينتر ميشناخت زنگ زدم به خدماتش ميگفت برو تو بايوس و اونجا باس رو ببر بالا ؟ من گفتم كه بابا جون اين كه ذاتا نشد باس بالا و شما با اين كارت داري يجورايي رم رو اوركلاك ميكني ! ميگفت همينه در صورتي رم پاتريوت با همون باس رو بدون تغييرات بايوس درست ميشناخت . راستي همش هم تاكيد ميكردن كه رو مادربرد ايسوس رم كينگ مكس نبندم . معلوم بود كه ايسوس چه داغي به دلشون گذاشته بود .

subwaygo
19-01-2012, 18:27
آقا باورت میشه وقتی دارم این پست رو مینویسم زمانیه که قرار بود برم دی جی کالا و این ep-830 رو سفارش بدم.

باورم نمیشه همچین تاپیکی و دیدم. خدا عمرت بده پسر. دمت گرم. مرسی بابت اطلاع رسانی عالیت.

حالا پس چی بخریم تو این رنج ....

leo.unique
19-01-2012, 18:33
:18::18::41::41:

msbmeysam
19-01-2012, 20:26
آقا باورت میشه وقتی دارم این پست رو مینویسم زمانیه که قرار بود برم دی جی کالا و این ep-830 رو سفارش بدم.

باورم نمیشه همچین تاپیکی و دیدم. خدا عمرت بده پسر. دمت گرم. مرسی بابت اطلاع رسانی عالیت.

حالا پس چی بخریم تو این رنج ....

شما بهتره تو این رنج اصلاً چیزی نخری ! یعنی اگه کیفیت صدا و شفافیت برات مهمه اصلاً تا 30 یا حتی 50 هزار تومن خرج نکنی بهتره ! چون هیچ ارفونی با این قیمت ها به درد نمیخوره و کیفیت خوبی نداره ! ولی تا دلت بخواد بلندی و بوم بوم الکی ! ( یعنی باس پرت و کنترل نشده داره ! ) به نظرم پولاتو جمع کُن یه Jays Three بگیر که راضی میشی و به خواسته ـت که کیفیت و بلندی صدا هست میرسی .

موفق باشی .

jacob73
26-01-2012, 22:58
منم میخواستم بخرم!! خدا خیرت بده!
اینی که گفتی مال چه شرکتیه و قیمتش چجوریاس؟!

msbmeysam
26-01-2012, 23:22
منم میخواستم بخرم!! خدا خیرت بده!
اینی که گفتی مال چه شرکتیه و قیمتش چجوریاس؟!

گارانتی شاب . قیمت دقیق ـش دستم نیست ولی نهایتاً 120 - 100 تومن باشه . آخرین قیمتی که ازش دارم 82 تومنه .

lailon
23-02-2012, 19:25
من همین الان از جمهوری یه نفر برام خرید. هنوز نیاوورده برام.
31 تومن.
میگه توی جعبه ی سفیده و روشم یه مهر داره. هری دلم ریخت پایین. به نظر شما چی کار کنم؟

Milad4171
24-03-2012, 13:28
تو این رنج بهترین گزینه E630 هست که هم اصبلی هست هم کیفیت به مراتب مناسبی داره. فیک واصلش هم میشه راحت تشخیص داد. این 830 خیلی وقته که میگن فیکش اومده تو بازار .چون همه مدل 630 رو میشناسن فکر میکنن 830 میتونه قوی تر و بهتر باش. در صورتی که در اون حد قیمتی که تو بازا هست نیست. این مدل اگه هم تو بازار باشه 60 تومنه حدوداً

والـ Vallio ـیو
19-04-2012, 11:03
سلام ، نمیدونم شما به چه دلیلی این تاپیک رو زدید ، من زیاد به این دیجی کالا اعتماد ندارم با این قیمت های کذاییش ، اما من تنها محصولای رو دیدم که با گارانتی هست و های کپی نیست محصولات آواژنگ هست ، وقتی که چند روز پیش به یکی از فروشنده های محصولات اصلی ، که حتی های کپی هم نمیاره مراجعه کردم رفیقمه ! و 830 با گارانتی اصلی رو دستم گرفتم کف کردم ، واقعاً ساختش عالی بود ، حتماً فروشنده های دیجی کالا کالای فیک رو به جای اصلی به شما دادند !
من همون 830 با گارانتی رو خریدم 37 تومن که شما کمتر از 39 گیرتون نمیاد !

mili_k
14-05-2012, 03:05
سلام ، نمیدونم شما به چه دلیلی این تاپیک رو زدید ، من زیاد به این دیجی کالا اعتماد ندارم با این قیمت های کذاییش ، اما من تنها محصولای رو دیدم که با گارانتی هست و های کپی نیست محصولات آواژنگ هست ، وقتی که چند روز پیش به یکی از فروشنده های محصولات اصلی ، که حتی های کپی هم نمیاره مراجعه کردم رفیقمه ! و 830 با گارانتی اصلی رو دستم گرفتم کف کردم ، واقعاً ساختش عالی بود ، حتماً فروشنده های دیجی کالا کالای فیک رو به جای اصلی به شما دادند !
من همون 830 با گارانتی رو خریدم 37 تومن که شما کمتر از 39 گیرتون نمیاد !

خدمت شما عرض کنم که الان ep-830 کمتر از 50 تومن پیدا نمیشه و قیمت قبل از گرونی ها و با گارانتی اصلی ( یعنی شاب ) 45 تومن بود . اگه 37 تومن گرفتی فیکه ! گارانتی آواژنگ الان داره 37 تومن میده ! " تو جعبه ی مقوایی سفید و نه با پک اصلی ! "

ila
29-07-2012, 21:55
lمن شهرستان هستم از کجا بگیرم که اصل بتشه و با گارنتی شاپ بهم بده..تا 50 تومن هم بیشتر نمیتونم هزینه کنم...خودم
830 رو دلم گرفته...ولی نمیدونم بهتر چیزی گیرم میاد یا نه؟
ممنون

saeedrma
09-08-2012, 16:55
کدوم گارانتی تو ایران بدرد بخور هست که این دومیش باشه؟؟!!

mili_k
11-08-2012, 07:52
ep-630 کیفیت ـش از ep-830 بهتره . هر دو تاشو دارم که میگم . ضمناً حتما با گارانتی شاب بگیرین .

amirz2ir
09-09-2012, 10:09
من هم یک بار به صدای هدفون ep-830 دوستم گوش دادم . باس خیلی بی مورد و تیزی داشت. طوری که بعد از 10 دقیقه گوش دادن سردرد می گرفتم. شاید فیک بوده.
ولی بهترین راه برای اینکه فهمید فیک هست یا خیر مقایسه قیمتی که فروشنده میگه با قیمت جهانیه.
الان ep830 توی آمازون 37 دلار قیمت داره و در خود سایت کریتیو44 دلار.
چیزی که واضحح هست با این قیمت زیر 70-80 تومن نباید گیر بیاد. اگر 37 تومن خریدید به احتمال زیاد فیک هستش.

Vallio
23-10-2012, 00:10
بچه ها یه چیز دیگه کشف کردم ، در 830 مقوایی سفید آواژنگ کنار دسته هاش هدفون که نوشته zen اما روی دسته های پک اصلی گارانتی شاب نوشته بود creative به نظرتون میشه گفت که گارانتی آواژنگ از روی پک های اصلی پلیر های هدفون این ها رو برمیداره و می فروشه ، بابا من چندین هدفون دارم ، این 830 من با مقوایی آواژنگ کیفیت خیلی خوبی داره ، از 630 اصلی هم که دارم کیفیتش بالاتره !

sansa
26-10-2012, 12:20
ep-630 کیفیت ـش از ep-830 بهتره . هر دو تاشو دارم که میگم . ضمناً حتما با گارانتی شاب بگیرین .

تایید میشه

من رفتم پنجشنبه 4 ابان 91 یه ep-830 بخرم طرف اشنا بود گفت ep-630 هم خیلی معروفه

هم 630 و هم 830 رو تست کردم . بدون مکث گفتم 630 رو میبرم . کیفیتش مخصوصا بیسش از 830 بسیار بالاتر بود .

من موندم 630 کیفیتش بالاتره چرا ارزون تر از 830 هست ؟!

فکر کردم چون عدد 830 بالاتر از 630 هست پس باید 630 کیفیتش پایین تر ز 830 باشه در صورتی که چنین نیست و کیفیت 630 بسیار بالاتر از 830 هست . (برای اثبات حرفم خودتون هر جفتشون رو در حضور فروشندهتست کنید )

Vallio
27-10-2012, 12:55
تایید میشه

من رفتم پنجشنبه 4 ابان 91 یه ep-830 بخرم طرف اشنا بود گفت ep-630 هم خیلی معروفه

هم 630 و هم 830 رو تست کردم . بدون مکث گفتم 630 رو میبرم . کیفیتش مخصوصا بیسش از 830 بسیار بالاتر بود .

من موندم 630 کیفیتش بالاتره چرا ارزون تر از 830 هست ؟!

فکر کردم چون عدد 830 بالاتر از 630 هست پس باید 630 کیفیتش پایین تر ز 830 باشه در صورتی که چنین نیست و کیفیت 630 بسیار بالاتر از 830 هست . (برای اثبات حرفم خودتون هر جفتشون رو در حضور فروشندهتست کنید )

من قبلاً 630 داشتم الان هم 830 نمیدونم چرا این حروف رو میزنید ، الان خیلی از 830 خودم راضی ترم تا 630 ، حداقل میدونم که 830 دارای نویز ایزولیشن هست ...

ezzat5700
11-07-2013, 19:34
آواژنگ اصلا در زمینه هدفون معتبر نیست

منم همچین مشکلی رو داشتم