مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی علی لهراسبی
NET DOCTOR
13-01-2012, 12:11
مطالب پیرامون این خواننده رو اینجا با هم به اشتراک می گذاریم
+
رعایت قوانین انجمن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لهراسب یک اسم شاهنامه ای بوده و معنای ان هم اسب سفید است.
علی در ۲۰ فروردین به دنیا آمده و فارغ التحصیل رشته الکترونیک از دانشگاه آزاد کرج میباشد.
بسیار جوان متین و با وقاری است…
در کودکی بسیار آرام بوده و بیشتر سرگرم درس و مشق بسیار علاقمند به حضور در خانواده و تفریح با آنها و سفر است.
درسش در مدرسه خوب بود و خانوادهاش به خصوص پدرش اصرار داشت که رشته الکترونیک تحصیل کند به همین خاطر تصمیم کرفت کار جدی موسیقی را به بعد از دانشگاه موکول کند.
بیشتراز همه خود را مدیون پدرمیداند.
پرادو سوار میشود.
او خواننده جوانی است که با اجرای ترانه تیتراژ «پیله های پرواز» به محبوبیت رسید.
شغل قبلی او کارهای تبلیغاتی بود.
با ترانه سرایانی مانند فرزاد حسنی، مونا برزوی،روزبه بمانی علیرضا روح افزا و…همچنین آهنگسازانی مانند بهروز صفاریان، امیر علیزاده، عباس لطیفی، محمد رضا چراغعلی، مهران جمالی راد و ملودی محمودی همکاری کرده است.
برای اجرای آلبوم مثلث ۳ سال کار کرد آواز کلاسیک را نزد محمد رضا صادقی گذراند.
ایشان دارای 5 البوم : مثلث, دریایی ها,کالکشن,14 و البوم جدید تصمیم میباشند
NET DOCTOR
18-01-2012, 19:30
آهنگ جدید و بسیار زیبای سریال شیدایی با صدای با صدای علی لهراسبی به اسم نجاتم بده
ظاهرا تیتراژ میانیه
دانلود با لینک مستقیم از دو سرور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Nasser_ZRE
02-03-2012, 21:02
پس از انتشار خبر همکاری با «شادمهر» در آلبوم تصمیم
آیا علی لهراسبی ممنوع الکار شد؟
مدت زمان زیادی از انتشار آلبوم جدید علی لهراسبی نمیگذرد و پس از موفقیت خوبی که نصیب این آلبوم در بازار موسیقی کشور شد، قابل پیش بینی بود که کنسرتهای آخر سال این خواننده با اقبال عمومی مواجه شود و استقبال خوبی از آنها به عمل آید.
انتظارها برای اعلام تاریخ برگزاری این کنسرت (که معمولا طبق یک عادت سالیانه اواخر هر سال برگزار میشد) سر انجامی پیدا نکرد تا اینکه زمزمههایی مبنی بر وجود برخی مشکلات در پرونده این خواننده شنیده شد و پرس و جوها بالاخره به این نتیجه رسید که این خواننده به دلیل همکاری با «شادمهر» (خواننده و موزیسین آن ور آبی)، تا اطلاع ثانوی ممنوع الکار شده است.
اصل خبر از قول یکی از تهیه کنندهها و کنسرتگذاران عرصه پاپ منتشر شد که در آن ذکر شده که وقتی برای اقدام به اخذ مجوز کنسرت آخر سال این خواننده اقدام کرده با مهر ممنوع الکار شدن خوانندهاش رو به رو شده است. بصیرت نیا در این باره میگوید: «خبر صحت دارد و شایعه همکاری با شادمهر باعث این اتفاق شده است. راجع به مدت زمانی که این اتفاق و این حکم پابرجاست هم هیچ جواب درستی نگرفتیم و فعلا ایشان نمیتوانند اجرای زنده داشته باشند.»
حکمی در کار است؟
ممنوع الکار شدن هنرمندان عرصه موسیقی در ایران معمولا هیچ حکم یا ابلاغیهای را شامل نمیشود و هر خوانندهای که از سوی مراجع ذیصلاح، مرتکب اشتباهی میشود، در سکوت کامل و با مراودات و نامه نگاریهای داخلی، از اجرای زنده و انتشار آلبوم منع میشود. نظیر این اتفاقات زمانی ست که ویدئوی خوانندهای از شبکههای ماهوارهای پخش شود. همین باعث میشود که این خواننده به صورت اتوماتیک بین سه ماه تا دو سال از تمام فعالیتهای رسمی و قانونی در داخل کشور منع شود بدون اینکه حکمی دریافت کرده باشد. استفاده از بیلبوردهای تبلیغاتی نیز از دیگر ماجراهایی ست که به مممنوع الکار شدن ختم میشود، نظیر اتفاقی که چند ماه پیش برای روزبه نعمت اللهی افتاد و او به دلیل تبلیغات شهری برای کنسرت سعد آباداش، مدتی ممنوع الکار شد. یا صحبتهای پر سر و صدای سیروس الوند که سرانجامی جز ممنوع الکاری فرمان فتحعلیان نداشت.
سکوت
از مسئولین دفتر موسیقی وزارت ارشاد نیز همان طور که پیش بینی میشد کسی حاضر به اظهار نظر در این باره نشد تا علامت سوالها نسبت به شایعه بیشتر و بیشتر شود. عدهای از مسئولین این دفتر هم با اظهار بیاطلاعی از این خبر اعلام کردند که این تصمیم ربطی به دفتر موسیقی ندارد و شاید از سوی نهادهای دیگری گرفته و ابلاغ و اجرایی شده است.
لهراسبی: فعلا نظری ندارم!
پی گیریهای خبرنگار ما از خود این خواننده هم به نتیجه درستی ختم نشد و با توجه به تبعاتی که هر نوع اظهار نظری در این مورد برای لهراسبی میتوانست در پی داشته باشد، او سکوت را در این باره ترجیه داد و فقط به گفتن چند جمله در این باره اکتفا کرد: «فعلا نظری ندارم. چیزی به من ابلاغ نشده ولی قطعا کنسرتهایم تا آخر سال لغو شده است!».
Alireza_SA
03-03-2012, 20:24
این همه مدت لهراسبی تاپیک نداشته واقعا؟ :دی
«فعلا نظری ندارم. چیزی به من ابلاغ نشده ولی قطعا کنسرتهایم تا آخر سال لغو شده است!».
:41::41::41:
Ali_softcenter
04-03-2012, 12:34
خب با یه هماهنگی با شادمهر تکذیب کنه همکاری با شادمهر رو! نمیشه؟ چطوری میخوان ثابت کنن؟
ramin1988
04-03-2012, 13:25
5 شنبه با هم قراره بریم کنسرت بابک جهانبخش ......
ازش خبر هایی که این روزها همه جا پر شده رو پیگیری میکنم و اعلام میکنم
Dexter 2009
13-03-2012, 22:22
آخه یکی نیست به لهراسبی بگه:باباجان چرا این کار رو کردی؟دو فردای دیگه مجوزت کنسل می شه!من یکی که خیلی ناراحت می شم.
من فقط با لهراسبی حال می کنم.
Nasser_ZRE
14-03-2012, 11:43
کاری نداره میره اون طرف کارشو ادامه میده.
ramin1988
14-03-2012, 11:45
7 فروردین کنسرت در برج میلاد اوکی شد . منبع : علی لهراسبی دقایقی پیش :46:
این آهنگ حرفای ناگفته فوق العاده است
جون میده برای ماشین.
این آهنگ حرفای ناگفته فوق العاده است
جون میده برای ماشین. آره، خوراکه : دی
کلی باهاش رقصیدیم : دی
+
باز بگن شایعه است !! :
NET DOCTOR
06-04-2012, 23:35
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای علی لهراسبی با نام ضربان
ترانه سرا : رزوبه بمانی - آهنگساز : مهدی یراحی - تنظیم : شهاب اکبری
.................................................. .................................................. ................
MP3 - 320
Ali Lohrasbi - Zarabaan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP3 - 128
Ali Lohrasbi - Zarabaan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
09-04-2012, 01:19
در آستانه سالروز تولدش؛
لهراسبی قطعهٔ «ضربان» را به هوادارانش هدیه کرد
موسیقی ما -پس از آلبوم پر حاشیهٔ «تصمیم»، علی لهراسبی قطعهای به نام «ضربان» را در اختیار هوادارانش قرار داده است. این قطعه مدتها پیش ساخته شده بود و در آرشیو لهراسبی ماند تا در آستانه بیستم فروردین که سالروز تولد اوست، منتشر شود. ترانهٔ این کار سرودهٔ روزبه بمانی است، مهدی یراحی ملودی آن را ساخته و شهاب اکبری کار را تنظیم نموده است.
با اینکه میدونم دلت با من یکی نیست
با اینکه میبینم به رفتن مبتلایی
چشمامو میبندم که میمونی کنارم
با اینکه میدونم کنار من کجایی
چشمامو میبندم که رویاتو ببینم
چشمامو میبندم تو رو یادم بیارم
حرفهای من رویاییه میدونم اما
من از تمام تو همین رویا رو دارم
از تو نمیرنجم تو حق داری نمونی
شاید تو هم مثل خودم مجبور باشی
با اینکه میدونم به احساسی که دارم
نزدیکتر میشی که از من دور باشی
باور کن این ثانیهها دست خودم نیست
من پشت رد تو به یک بن بست میرم
حس میکنم این لحظه رو صد بار دیدم
من روبروی چشم تو از دست میرم
NET DOCTOR
20-04-2012, 13:52
همش تقصیر این کوروشه!!!!!!پست کوروش توی این صفحه(پست دوم صفحه) یه خواننده رو ممنوع الکار کرد!!!!!
من نمی گم! سایت موسیقی ما میگه!!!!! باور نمی کنی ، مصاحبه رو بخون!
گفتگو با علی لهراسبی چند ماه پس از انتشار آلبوم جنجالیاش: «تصمیم»
آمادگی مواجهه با این همه جار و جنجال را هم نداشتم
موسیقی ما : همه حاشیههای آلبوم «تصمیم» از انتشار عکس دو نفره لهراسبی و «ش. عقیلی» در صفحه شخصی لهراسبی شروع شد. عکسی که این دو هنرمند را در لیموزینی مجلل در کنار هم نشان میداد. از همان روز به بعد علی لهراسبی سردمدار جنجالها و حاشیههای بازار موسیقی کشور بود. نزدیک بودن انتشار آلبوم جدید لهراسبی هم باعث شد که شایعات جدیتر شوند و همکاری او با «ش. عقیلی» در رسانههای مختلف منتشر شود. خبرگزاریهای رسمی هم وارد این بازی شدند و هرکدام با شیوه و خط مشی خودشان به این خبر واکنش نشان دادند. در این بین اما سکوت لهراسبی التهاب این خبر را بیشتر کرد تا حساسیتها چند برابر شوند. زمان گذشت و یک روز قبل از انتشار آلبوم پوسترهای آلبوم لهراسبی از سطح شهر جمع آوری شدند و بیلبوردهای آلبوم «تصمیم» هم به دستور حراست مسئولین دفتر موسیقی از پشت شیشههای فروشگاهها پایین آمد تا این آلبوم بیشترین حاشیه را قبل و بعد از انتشار ش به خود ببیند. دو سه ماهی از این اتفاقات گذشته و نتیجه همه اینجار و جنجالها، ممنوع الکار شدن لهراسبی بوده است. او نه میتواند کنسرت بدهد و نه برای آلبوم جدیدش اقدام کند. حتی حق حضور در تیتراژهای تلویزیونی را هم ندارد. همه این جنجالها باعث شدند کمتر کسی در مورد محتوای این آلبوم صحبت کند. آلبومی که قطعا بهترین آلبوم لهراسبی در همه این سالها بوده و او توانسته بهترین محصول را در اختیار دوستدارانش قرار دهد. اما لهراسبی بالاخره سکوتش را شکست و حاضر به گفتگو شد. این اولین گفتگوی لهراسبی بعد از آلبوم جدیدش است و به همه ابهامات و حرف و حدیثها در این گفتگو پاسخ گفته است.
جنجالهای آلبومات قبل از انتشار به قدری زیاد بود که حتی خود آلبوم را هم تحت تاثیر قرار داد و باعث شد توجهها نسبت به آلبوم «تصمیم» چند برابر شود. خودت واقعا در شروع و نشر این همه جنجال نقشی نداشتی و واقعا همه این اتفاقات ناخواسته بوجود آمد؟
قطعا من هیچ نقشی نداشتم. منتها موجی بود که به یک باره اتفاق افتاد. واقعا آمادگی مواجهه با این همه جار و جنجال را هم نداشتم و همین اتفاقات باعث شدند من دقیقا پس از انتشار آلبوم یک مسافرت خارج از کشور بروم. تلفن من مثل ۱۱۸ مدام زنگ میخورد. من تلفنهایی را که نمیشناختم، جواب نمیدادم. ولی همانهایی را هم که میشناختم، وقتی جواب میدادم، مرکزیت همه صحبتها آلبوم بود و جار و جنجالهای آن. البته این از نگاه یک کارشناس تبلیغاتی اتفاقی بسیار خوب و قابل توجه است. اینکه آلبومی منتشر شود و همه جا در موردش صحبت شود. ولی اینکه چقدر حرف خوب و بد در موردش زده شد، بماند. اما خود من اصلا هیچ نقشی در این اتفاقات نداشتم.
تو شغل اصلیات کارشناس تبلیغات است و همین باعث میشود که ماجرا کمی بودار شود و این جنجالها را بتوان به خودت هم نسبت داد.
بله؛ من کارشناس تبلیغات هستم. ولی نه در مورد موسیقی و کارهای خودم. چون در ایران هیچ ابزار یا رسانه تبلیغاتیای برای موسیقی وجود ندارد. پس قطعا نمیشود در این باره وارد پروسههای تبلیغاتی شد. تو نمیتوانی کمپین تبلیغاتی برای موسیقی تعریف کنی. چون با واژههایی مثل مجاز و غیرمجاز طرفی. و این تعریفها گسترههای تبلیغاتیات را میتواند تحت تاثیر قرار دهد. رسانهها محدودیتهای فراوانی را برای موسیقی دارند و این باعث میشود که تو هرگز نتوانی وارد بحثهای تبلیغاتی شوی. آن هم برای یک آلبوم موسیقی پاپ.
تو هم با من موافقی که تبلیغات منفی و بوجود امدن جار و جنجال همیشه تاثیر مثبت روی محصولات فرهنگی دارد؟
نه من اصلا موافق نیستم! شاید این حرف تو را باید این طور تصحیح کرد که شایعه یکی از بهترین ابزارهای تبلیغات است. ولی مثلا تبلیغ منفی در مورد مواد خوراکی که هیچوقت نتیجه نمیدهد و برعکس تاثیر منفی هم دارد. ولی چون در ایران بحثهای تبلیغاتی به معنای واقعی وجود ندارند، حاشیه و شایعه در دیده شدن یک محصول خیلی میتوانند موثر باشند.
بحران بیلبوردهای تبلیغاتی تو برای آلبومت ماجرایی شد که حتی به رسانههای خارجی هم کشیده و خیلی پرسر و صدا شد. بیلبوردهایی که بالا رفتند، مورد توجه قرار گرفتند و پائین کشیده شدند! ماجرا چه بود؟
برای همه این بیلبوردها مجوز تبلیغات محیطی را آقای گلیان گرفته بودند و بر اساس همان مجوزها هم اقدام به تبلیغات کردند. به هیچ وجه هم من در جریان ریز این اتفاقات نبودم. فقط میدانستم که این اتفاق افتاده و مجوز اخذ شده.
ولی گفته میشود در دفتر موسیقی و حراست آن به همه خوانندهها قبل از انتشار البومشان اعلام میشود که هرگونه تبلیغات محیطی ممنوع است.
واقعا من اطلاعی در این باره ندارم. فقط یک روز اقای بصیرت نیا (تهیه کننده آلبوم تصمیم) با من تماس گرفتند و گفتند قوانین عوض شدهاند و میتوانیم از تبلیغات استفاده کنیم و مجوزش هم اخذ شده.
پوسترهایت هم توسط یک دستگاه وانت از مناطق مختلف تهران جمع آوری شد! دقیقا یک روز قبل از انتشار البومات.
این ماجرا را خودم هم شنیدم. ولی به نظرم نظر شخصی یکی دو نفر بوده و زیاد چیز مهمی نبود. اتفاق خاصی نیفتاد.
ولی تو الان ممنوع الکاری. دلیلش هم همین تبلیغات محیطیات است.
فکر نمیکنم تبلیغات محیطی دلیل این تصمیم بوده باشد. سوال بعدی!
فقط دوست دارم بدانم این حکم ممنوع الکاری تو به خاطر این موضوع است یا همکاریات با شادمهر در آلبوم تصمیم؟
قرار است در جلسهای در این مورد صحبت کنیم. من فعلا در شرایطای هستم که باید منتظر بمانم تا در جلسهای که قرار است با مسئولین داشته باشم، در این باره صحبت کنیم. ولی قطعا دلایل این حکم حاشیههای آلبومم است.
واقعیت دارد که بیلبوردهای تو به دستور شخص آقای میرزمانی پائین آورده شدهاند؟
به هر حال ایشان مسئول مربوطه هستند وقتی تصمیمی گرفته شده به هر حال ایشان هم قطعا در جریان بودهاند.
به نظر تو تبلیغات موسیقی در فضاهای شهری چه مضرراتی را میتواند داشته باشد که مسئولین در پی اخذ ممنوعیتهایی به این شدت برای آن هستند؟
نمیدانم شاید از دید کارشناسان بخشی از این موسیقیها میتوانند لطمه فرهنگی به جامعه بزنند. من اعتقادم این است که ممیزیهایمان را سفت و سختتر کنیم و کارهایی منطبق بر اصول اعتقادی و فرهنگیمان را تولید کنیم. ولی از آن طرف راههای تبلیغات و گسترش را برای خوانندههای مجاز محدود نکنیم. خوانندهای که مجاز است دیگر همه جوره مجاز است و میتواند آزادانه فعالیتهایش را پی گیری کند.
و مجبور نباشد هر بار برای کنسرتاش مجوز بگیرد!
به هر حال این روشی است که از گذشته باب شده.
و همین باعث شده این آش شله قلمکار در بخش قوانین حاکم بر دنیای موسیقی هم وجود داشته باشد.
اینها همه حل میشود تنها در صورتی که موسیقیای که تائید میشود، در ادامه راهش مورد حمایت هم قرار بگیرد. این بهترین اتفاق ممکن میتواند باشد و علاج برزگی برای همه مشکلات و دردهای این حوزه است.
عادل فردوسیپور دیالوگ زیبایی را پس از افشاگریها و تخلفهای بزرگ فوتبال به کار برد و گفت: خدا را شکر همه چیز فوتبالمان به هم میآیند. به نظر من در موسیقی هم همین طور است. هر کس با هر سلیقهای میآید و هر قانونی را اجرایی میکند بدون اینکه نظارتی بر آن باشد و از آن طرف اهالی موسیقی هم هرگز وارد چالش با این قوانین عجیب و غریب نمیشوند و همیشه تو سری خور بودهاند.
این حرف من و خیلیهای دیگر هم هست. در جواب صحبتات فقط چند جمله میگویم و آن هم اینکه اگر از موسیقی داخل کشور و با محتوا حمایت شود قطعا این گارانتی قابل تضمین است که فرهنگ شنیداری مردم را میتوانیم تغییر بدهیم و آنرا به بهترین شکل ممکن پرورش دهیم.
در آلبوم تصمیم فضای کارهای قبلی شکسته شده. نظرت چیست؟
آلبوم تصمیم آلبومی ست که در سال ۹۰ تولید شده و این آلبوم برای موسیقی در سال ۹۰ است. شاید این آلبوم در سال ۹۱ و ۹۲ آلبومی کاملا متفاوتی باشد. باید به روز باشد. من موسیقی روز جهان را پی گیری و تحقیق میکنم و قطعا باید کاری تولید کنم که مخاطب عام داشته باشد و من قطعا مخاطب عام برایم اهمیت دارد. اگر میبینی که ترانههایم سادهتر شده و در ۵۰ درصد آلبوم وارد فضاهای جدید تری شده دلیلش این است که خاصیت آن موسیقیها اینطور بوده. من جزو کسانی هستم که موسیقی و ملودی را خودم نمیسازم و در بسیاری اوقات به صورت آماده آنرا تحویل میگیرم و انتخاب میکنم و میخوانم. تا یک جایی میشود روی آنها تغییر داد. فلان آهنگساز قطعهای را آماده در اختیار من میگذارد و من وقتی حس میکنم که این کار کار قوی و قابل توجهی است آنرا انتخاب میکنم.
شناسنامه آلبومت نشان داد که حرف و حدیثهای حضور شادمهر در آلبومت زیاد هم شایعه نبوده. من نمیخواهم در مورد این حضور صحبت کنی. فقط دوست دارم در مورد ورود سلیقههای جدید به آلبومت بگویی.
من برای بهتر شدن کارم از هیچ تلاشی اجتناب نمیکنم. همیشه برای حرکت رو به جلو علاقمندم. در آلبوم جدید هم همین طور خواهد بود. در این آلبوم هم حضور استعدادهای جدیدو هنرمندان با سابقه خیلی مشهود به قویتر شدناش کمک کرده. شاید برایتان جالب باشد که در البوم بعدی هم من در حال مذاکره با تنظیم کنندههایی خارجی هستم. افراد شناخته شدهای با کارنامهای جهانی. همیشه از پیشرفت لذت بردهام. شاید این جمله خوبی نباشد شناگر خوبی هستم ولی آب نیست! اما در چهارچوبها و ایدئولوژیهای خودم. هرگز از استانداردها خارج نمیشوم.
اولین کسی که آلبوم را به تو تبریک گفت چه کسی بود؟
روزبه بمانی بود. بعد بهروز صفاریان و خیلیهای دیگر...
واکنشها در این مدت قطعا زیاد بوده. کمی در مورد واکنشها میگویی؟
به نظر خودم قطعا این البوم بهترین آلبوم من بود. ولی منتظرم واکنش مردم را در کنسرتهایم ببینم. به نظزم برای همه سلیقهها یکی دو اثر هست. خود من هم برای این آلبوم باید بگویم که هیچ قطعهای در آن نیست که دوستش نداشته باشم. زمان بگذرد اتفاقهای خوب زیادی هم قطعا برایش خواهد افتاد.
NET DOCTOR
10-05-2012, 15:01
به دنبال تلاش پس از مدتها ممنوع الکاری
علی لهراسبی دوباره مجوز گرفت
موسیقی ما: علی لهراسبی که مدتی از زیر چتر وزارت ارشاد بیرون مانده و ممنوع الکار اعلام بود، بالاخره با تلاش فراوان همانگونه که قول داده بود، توانست در جهت مجوز دار شدن خود گام برداشته و مجددا راه بازار مجاز را پیش بگیرد.
ممنوع الکاری این خواننده مدت کوتاهی بعد از انتشار آلبوم جدید وی اعلام شد. در حالی که او و عوامل تولید و پخش در صدد فروش هرچه بهتر آلبوم تصمیم بودند، خبر رسید که وی ممنوع الکار شده است و نیز در حالی این اتفاق افتاد که پیش بینی شده بود کنسرتهای آخر سال این خواننده با اقبال عمومی مواجه شود.
علی لهراسبی دلیل ممنوع الکاری خود را اعلام نکرد اما خبرها حاکی از همکاری وی و شادمهر عقیلی بود.
وی درباره دریافت مجوز خود گفت: «دو - سه روزی است که متوجه شدهام مجوزم صادر شده است و می توانم از این به بعد با خیال راحت به کار موسیقی ادامه بدهم. چرا که طی این مدت که ممنوع الکار بوده و نمیتوانستم کنسرت بدهم، اصلا اوضاع و احوال خوبی نداشتم و خلاصه بگویم که داشتم دق میکردم. »
وی ادامه داد: «از روزی که شنیدهام مجوزم صادرش شده در صدد ان هستم که بتوانم کنسرت خود را در تهران از سر بگیرم. »
رامین بصیرت نیا که تهیه کنندگی کنسرتهای این خواننده را به عهده دارد، پیش از این خود به اعلام این خبر اقدام کرده و گفته بود: «شایعه همکاری با شادمهر باعث این اتفاق شده است. راجع به مدت زمانی که این اتفاق و این حکم پابرجاست هم هیچ جواب درستی نگرفتیم و فعلا ایشان نمیتوانند اجرای زنده داشته باشند. »
لهراسبی در پایان افزود: «با انرژی و انگیزه بیشتری کارهای خود را از سر گرفتهام، و امیدوارم که بتوانم مانند قبل و از همیشه بهتر حتی کار خود را در زمینه آلبوم و کنسرت ادامه بدهم. »
یکی لطف کنه بگه لهراسبی:
1.متولد چه سالیه؟
2.متعهله یا مجرد؟
3.اون عکس بالا که با شادمهره اصله یا فتوشاپه؟؟؟
part gah
28-07-2012, 04:35
» آهنگ : خداحافظ بچه
» خواننده : علی لهراسبی
» ترانه سرا: حدیث دهقان
»آهنگساز: حسین قربان پور
»تنظیم کننده: شهاب اکبری
همه شهرو به هم میزدم اما چقدر پیش تو بی اراده بودم
درست وقتی بلندم کردی از جام که از چشم همه افتاده بودم
نبودی مرد این بازی نبودم از این حسی که بین ماست میگم
گمونم این تمام عشق باشه نمیپرسی ولی من راست میگم
خدا تو میبخشی همه دیروز منو تو میدونی حال هر روز منو
تو میبخشی همه دیروز منو تو میدونی حال هر روز منو
ولی از تو بعیده از تویی که خدا رو واسه من تعریف کردی
سر چی با خودت بهم زدی که دوتامونو بلاتکلیف کردی
یه وقتا باعث آشفتگیمی یه وقتا از تو آرامش میگرم
به حدی بستگی دارم بهت که عذابم میدی و از رو نمیرم
فقط باید صدا کنیم کسی رو که دستش بازه میتونه ببخشه
خدا خاصیت دستاش اینه که بی اندازه میتونه ببخشه
تو میبخشی همه دیروز منو تو میدونی حال هر روز منو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ramin1988
31-07-2012, 08:23
یکی لطف کنه بگه لهراسبی:
1.متولد چه سالیه؟
2.متعهله یا مجرد؟
3.اون عکس بالا که با شادمهره اصله یا فتوشاپه؟؟؟
عکس که واقعیه
متاهل هستن ایشون
Mohammad Yek110
01-08-2012, 14:16
در گفتوگو با موسیقی اعلام شد:
شهاب اکبری، علی لهراسبی و حسین قربانپور و آهنگی برای المپیک
موسیقی ما- لی لا رضایی: آهنگساز و تنظیم کننده موسیقی کشورمان از انتشار قطعهای به مناسبت المپیک خبرداد و گفت: مراحل تولید این قطعه به پایان رسیده و از رسانه ملی پخش خواهد شد.
شهاب اکبری در گفتگو با موسیقی ما گفت: قطعه المپیک به خوانندگی علی لهراسبی و آهنگسازی حسین قربانپو با تنظیم من آماده پخش شده و از تلویزیون و از شبکههای مختلف آن برای افتخارآفرینیهای ایرانیها در این دوره از المپیک پخش خواهد شد.
وی افزود: ترانه این قطعه را عبدالجبار کاکایی و حسین قربانپور مشترکا سرودهاند و من تنظیم متفاوتی را بر روی آن انجام دادهام. این قطعه به سفارش شرکت ایرانسل برای المپیک ساخته شده و در صورت هر افتخار آفرینی ورزشکاران حاضر در المپیک پخش میشود.
این تنظیم کننده در ادامه گفت: تیتراژ سریال خداحافظ بچه را نیز با صدای علی لهراسبی در حال پخش داریم که همه روزه در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه ۳ سیما در حال پخش است.
اکبری در خصوص آلبوم حباب محسن یگانه که در آن به عنوان تنظیم کننده حضور دارد، گفت: این آلبوم مراحل پایانی خود را طی کرده و بعداز ایام مبارک ماه رمضان منتشر و پخش خواهد شد. در این آلبوم من به تنظیم ۴ قطعه پرداختهام. این آلبوم مراحل قانونی و روال طبیعی خود را طی میکند و تاخیری در انتشار آن نیست.
تنظیم کننده آهنگهای محسن چاوشی در ادامه خاطر نشان کرد: آلبوم «سیزده» با صدای محسن چاوشی نیز با ۸ تنظیم من آماده انتشار است که با توجه به قولی که به ما داده شده، به امید خدا تا پایان تابستان وارد بازار موسیقی خواهد شد.
منبع : اختصاصی سایت موسیقی ما
به روز شده در : سهشنبه 10 مرداد 1391 - 17:23
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود اهنگ جدید علی لهراسبی با نام پلاک
ترانه:روزبه بمانی
آهنگ و تنظیم:بابک مافی
MP3 320:
NET DOCTOR
28-10-2012, 10:54
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای علی لهراسبی به نام از خاطرم نمیری
تنظیم : شهاب اکبری - آهنگ : حسین قربان پور
وارد صفحه که شديد ثانيه شمار که صفر شد روي عبارت رد کردن تبليغ کليک کنيد تا وارد صفحه دانلود بشيد
MP3 320
MP3 128
NET DOCTOR
27-12-2012, 09:49
دانلود آهنگ جدید علی لهراسبی به نام هنوز باهاتم
( آهنگ و تنظیم : بابک مافی )
وارد صفحه که شديد ثانيه شمار که صفر شد روي عبارت رد کردن تبليغ کليک کنيد تا وارد صفحه دانلود بشيد
آهنگ بشدت ضعیف بود...
نمیدونم این همه تک آهنگ اون هم در فاصله کم چه فکری پشتش خوابیده...
انگار داره انشا میخونه..
کلا آهنگهایی که خواننده خودش داره به یه شعر وزن میده خیلی بد از آب در میاد مثالش یادته محسن یگانه...
NET DOCTOR
12-03-2013, 22:49
آهنگ بی تو امشب پخش شد که نسبتا خوبه
آهنگ ستاره های دنباله دار که برای یه موسسه خیریه خونده شده هم از وسط کار واقعا زیبا میشه.
بسیار زیبا و احساسی
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای علی لهراسبی به نام بی تو
[آهنگ و تنظیم : بابک مافی - ترانه : حمیدرضا نصراللهی]
بی تو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای علی لهراسبی با نام ستاره های دنباله دار
تقدیم به موسسه خیریه پیام امید به مناسبت دوازدهمین بازارچه خیریه این موسسه
پيام اميدو به گوشم رسوندي
صدات خاطرم هست
سکوتو شکستی
تویی که شبیه نفس تو هوامی
نمی دیدم اما یه عمره که هستی
مثل يه ستاره كه دنباله داره
به تنهایی هر شبم دعوتی تو
یه جور عجیبی به هم ربط داریم
که ناراحتم وقتی ناراحتی تو
ستاره های دنباله دار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
12-03-2013, 22:49
علی لهراسبی از آلبوم جدیدش خبر داد
لهراسبی خواننده پاپ کشورمان از ورود آلبوم جدیدش به زودی به بازار، آن هم با فرمت های جدید و متفاوت از آثار قبلی اش سخن گفت. لهراسبی خواننده پاپ کشور در گفتگو با خبرنگار حوزه موسیقی باشگاه خبرنگاران گفت: به زودی آلبوم بعدی من که شامل هشت الی نه ترك می شود، باز هم با سبکی متفاوت در راه است.
لهراسبی در رابطه با تلاشش نسبت به کسب خروجی ای مناسب از کارهایش افزود.: یکی از مهمترین دغدغه هاي کاری من از ابتدای شروع فعالیتم تا به حال این بوده که اکثر کارهایم عامه پسند باشد.
وی در رابطه با رزومه کارهای ماندگارش مانند "فاصله ها" نیز گفت: درست است که کارهایی همچون "فاصله ها" با استقبال خوبی روبرو شد اما با این وجود سعی می کنم از ساخت ترکی مشابه فاصله ها و دیگر کارها خودداری کنم.، زیرا معتقدم با ساخت ترک هایی مشابه دیگر تفاوت و خاص بودن احساس نمیشود.
این خواننده پاپ کشورمان نسبت به آلبوم جدیدش عنوان کرد: با توجه به حساسیت های ویژه ای که در ساخت این آلبوم داشتم امیدوارم این آلبوم توانایی جلب نظر بخش کثیری از مخاطبان موسیقی پاپ را داشته باشد.
NET DOCTOR
15-04-2013, 22:17
یه آهنگ عاشقانه بسیار زیبا با شعر و ملودی زیبا
دانلود آهنگ جدید وفوق العاده زیبای علی لهراسبی با نام هر شب
ترانه سرا: مهرزاد امیرخانی – موزیک : مرتضی پاشایی
هر شب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
bahador fab
21-04-2013, 08:18
طلسم دو ساله ای که شکسته می شود
کنسرت«علی لهراسبی» در برج میلاد برگزار خواهد شد
موسیقی ما – وحید لشکری: چندی پیش«علی لهراسبی» همزمان با انتشار تک قطعه جدید خود به نام «هرشب» در صفحه رسمی اش اعلام کرد که طلسم برج میلاد شکسته شد و اردیبهشت ماه کنسرت علی لهراسبی در آن سالن برگزار خواهد شد. اکنون خبرهای تکمیلی حکایت از آن دارد که لهراسبی روز پانزدهم اردیبهشت و در برج میلاد به دیدار دوستدارانش خواهد رفت.این برنامه در دو سانس 18:30 و 21:30 برگزار خواهد شد.
علی لهراسبی پس از انتشار آلبوم «تصمیم» در سال 90 که با استقبال خوبی هم همراه شد و از آن به عنوان متفاوت ترین آلبوم کارنامه وی یاد می شود. حاشیه های گوناگونی از جمله ممنوع الکاری را به خود دید و حجم اجراهای زنده اش نیز کم شد. آخرین کنسرت خواننده آلبوم «تصمیم» در تهران آبان ماه سال گذشته و در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی برگزار شد و مدت هاست که اجرایی را در برج میلاد به دلایل مختلف نداشته است.
این خواننده کار روی آلبوم جدید خود را آغاز نموده است و اخبار آن در صورت قطعیت در اختیار دوستداران این خوانندده قرار خواهد گرفت.
منبع:
اختصاصی موسیقی ما
NET DOCTOR
06-05-2013, 08:45
علی لهراسبی: شاید در آلبوم بعدی با «محسن یگانه» یک کار مشترک خواندیم
موسیقی ما : خواننده آلبوم پر حاشیه «تصمیم» یک روز قبل از اجرای زنده اش در تهران، در گفتگو با «موسیقی ما» درباره برنامه هایش برای این اجرا و آخرین اخبار آلبوم جدیدش سخن گفت.علی لهراسبی که مدت هاست اجازه اجرا در برج میلاد را نداشت و برخی انتقادهایش از مسئولین برج باعث شده بود این سالن به او وبرنامه هایش واگذار نشود، بالاخره توانست مجوز اجرا در این سالن را بگیرد تا بعد از مدت ها در سالن اصلی کنسرت های کشور بروی صحنه برود.
با او درباره همه این ماجراها و شایعه همکاری مجدد اش با چهره های لس آنجلسی در آلبوم جدیدش همکلام شدیم:
* داستان ندادن سالن برج میلاد به تو برای اجرای برنامه چه بود واقعا؟
من آخرین بار بیش از یک سال پیش در این سالن برنامه داشتم که بعد از آن اجرا در یکی از مصاحبه هایم که فکر می کنم با خود تو هم بود، درباره نقص های فراوان سیستم های صوتی و ساختاری سالن صحبت کردم که خیلی به مسئولین سالن بر خورده بود. صحبت های من واقعیاتی بود که به مرور خیلی ها هم متوجه درست بودم حرفهای من شدند و سعی در رفع آنها کردند ولی همین باعث شد که دیگر این سالن را به من ندهند.
* و تو هم به نیروهای پشت پرده ات متوسل شدی و کاری کردی که مجبور شوند سالن را به تو بدهند؟!
(می خندد). نه اتفاقا. اولا که من هیچ نیروی پشت پرده ای نداشتم و ندارم و اگر داشتم 7 ماه ممنوع الکار نمی شدم. با مدیران جدید مجموعه، جلساتی را داشتیم و صحبت کردیم و آنها هم خیلی منطقی و منصفانه به ماجرا نگاه کردند و ماجرا حل شد. فردا کنسرت دارم و چون سالن روز خالی نداشت فعلا همین یک روز را اجرا می کنم تا ببینم برای برنامه بعدی چه اتفاقی می افتد.
* اجراهای آخر تو فضای اکتیو و پر انرژی ای دارند، اما هنوز خیلی ها فکر می کنند علی لهراسبی برنامه هایش کلا ترانه های آرام و غمگین است. این اذیت ات نمی کند؟
ببین از زمانی که یکی از مجلات لقب «سلطان غم» را به من داد این مشکل برایم بوجود آمد. خود تو بارها در اجراهای من بوده ای و دیدی که چه فضایی در کنسرت من حکمفرماست. البته من همیشه سعی ام این بوده که آخرین کنسرت ام همیشه بهترین برنامه ام باشد. این بار هم حرکت ها و اتفاق های جالبی در نظر گرفته ایم که قطعا همه راضی از سالن می روند.
* آلبوم جدید چه خبر؟
اول از همه در جواب برخی رسانه های داخلی و خارجی که باز هم تخریب هنرمندان را هدف گرفته اند و شایعه همکاری من با برخی از چهره های لس آنجلسی و خارج از کشور را منتشر کرده اند، بگویم که در آلبوم جدید فقط با چهره های داخلی و مجاز کار کرده ام و مطمئن ام اتفاق های خوبی هم در این آلبوم خواهد افتاد.
* مثلا چه کسانی؟
محمد ناهیدی، مرتضی پاشایی ، شهاب اکبری، فربد یزدانفر و محسن.
* یگانه؟
بله. با محسن یگانه هم در این آلبوم کار کرده ام که قطعا مورد توجه قرار خواهد گرفت.
* برای من همیشه سوال بوده که تو و محسن یگانه که این قدر با هم صمیمی هستید چرا هرگز اثر مشترکی را منتشر نکرده اید؟
شاید این اتفاق در آلبوم بعدی من بیفتد. دوست ندارم این جمله من تیتر تو باشد ولی شاید این اتفاق بیفتد. (می خندد). البته هنوز هیچ چیز قطعی نشده است. هر چند قطعه «بعد رفتنت» در آلبوم «14» کار مشترک ما بوده که طرفداران زیادی هم دارد.
تازه کاره ولی صداش خوبه آهنگاشم وزن و قافیه ندارن :D
پس از انتشار اینترنتی قطعه «وقتی میای» با صدای علی لهراسبی اتفاق افتاد
شکایت حقوقی اردلان سرفراز از علی لهراسبی
موسیقی ما - «وقتی میای» نام آخرین اثر منتشر شده از علی لهراسبی است که بازخوانی یکی از ترانه های یک خواننده لس آنجلسی است که قبلا با نام"سوغاتی"منتشر شده بود.
پس از انتشار ترانه "وقتی میای" با صدای علی لهراسبی که فربد یزدانفر آن را تنظیم کرده است،اردلان سرفراز ترانه سرای این قطعه نارضایتی خود نسبت به اجرای این ترانه بدون کسب اجازه از ترانه سرا را ابراز کرد.
گفتنی است افشین سرفراز،برادر و وکیل رسمی اردلان سرفراز از طریق مراجع قانونی پیگیر این مسئله شده اند.
وی در این باره عنوان کرد: «بنده به وزیر معاونت هنری ومرکز موسیقی شکایت کرده ام و منتظر جواب هستم.»
لازم به ذکر است در سال های گذشته ترانه های بازخوانی شده توسط خوانندگان داخل کشور، با نارضایتی صاحبان اثر در خصوص رعایت نشدن حقوق مادی و معنویشان رو به رو شده است.
ali_agha1981
23-07-2013, 11:38
خجالت نمیکشه...:n15:
امثال علی لهراسبی ها و عبدالمالکی ها و...مایع آبروریزی خوانندگان داخل ایران هستند...!:n27:
امیدوارم این شکایت به نتیجه برسه تا دیگه کسی جرات نکنه بجز اجازه از صاحب اثر آهنگی رو بازخونی کنه..
NET DOCTOR
12-05-2014, 21:58
ما فقط خبر رو میزاریم. جر و بحثش با شما!!!!:n02:
مدیر کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد پاسخ داد:
چرا کنسرت خیریه لهراسبی در تورنتو لغو شد؟
موسیقی ما - به دنبال انتشار برخی اخبار از سوی یکی از روزنامه های تندروی داخلی در روز چهارشنبه 17 اردیبهشت درباره پشت پرده سیاسی دعوت از یک خواننده داخلی، برنامه موسیقی وی در تورنتو تعطیل شد.
به گزارش «موسیقی ما»، یکی از روزنامه های تندرو در گزارشی ضمن انتشار برخی جزئیات از پشت پرده کنسرت «علی لهراسبی» در تورنتو، برخی عوامل و مقاصد سیاسی را در راس برگزاری این برنامه دانست و این در حالی ست که برگزار کننده این برنامه در جوابیه ای که در اختیار «موسیقی ما» قرار داد، از مقاصد خیریه و انسان دوستانه این برنامه ارگانی خبر داده بود و مستندهایی را نیز در این زمینه ارائه کرده بود.
با گذشت دو روز از این جنجالهای خبری در فضای رسانه ای کشور، مدیر کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد در گفتگو با «موسیقی ما» توضیحاتی را در این باره ارائه داد.
«پیروز ارجمند» درباره دلایل لغو این برنامه به «موسیقی ما»گفت: «هیچ مجوز و هیچ نوع استعلامی از سوی آقای لهراسبی در این مورد از مجموعه دفتر موسیقی و زیر مجموعه هایش صورت نگرفته و فقط چند ساعت قبل از شروع برنامه با من تماس گرفته شد و من نیز همه سعی ام را برای لغو نشدن این اجرا انجام دادم. ولی متاسفانه ما زمان کافی برای بررسی هایمان نداشتیم و تحقیقاتمان در این زمینه در همان چند ساعت نیز چندان مثبت نبود.»
وی در ادامه افزود: «این خطائی بوده که از سوی تهیه کننده برنامه صورت گرفته و بدون هماهنگی با ما این کار انجام شد و بنابراین شاهد لغو این برنامه بودیم.»
گفتنی ست این خواننده همچنان در خارج از کشور به سر می برد و پیگیری خبرنگار «موسیقی ما» برای ارتباط گرفتن با وی بی نتیجه باقی ماند.
کنگره ی آمریکا جهت جذب خوانندگان داخل ایران بودجه ی سایت رادیو جوان آمریکا را تامین میکند کنگره ی آمریکا با توجه به اینکه مدت زمانیست تولیدات موسیقی پاپ در داخل کشور چشمگیر شده و جوانان ایرانی از این تولیدات استقبال بی نظیری کرده اند به واهمه افتاده وازراه نفوذ لابیهای سیاسی و فرهنگی به عرصه سیاستگذاریها و تصمیمگیریها و صید هنرمندان داخلی ، پس از تصویب تامین بودجه برای سایت رادیو جوان آمریکا درصدد جذب خوانندگان پاپ مطرح داخل کشوروهدایت به فرهنگ ضد ایرانی بوده است .سایت رادیو جوان آمریکا در جدیدترین پروژه ی ضد ایرانی خود تمام تلاش خود را جهت برگزاری کنسرت برای علی لهراسبی در تورنتو میکند . علی لهراسبی بدون اطلاع از پشت پرده سیاسی دعوت خود، برای اجرای برنامه، وارد تورنتوی کانادا شد . تهیهکننده این کنسرت شخصی به نام ب.کریمخانی، وکیل مهاجرت است. همکار وی شخصی به نام «دی جی بلیس» که زیر نظر منوچهر خوشزبان برای این کنسرت فعالیت میکند. بلیس یکی از مبتذلخوانانی است که رفتاری شنیع به روی صحنه دارد. این در حالی است که گویا برنامهگزاران با عنوان برنامه عامالمنفعه مجوز حضوراین خواننده در کانادا را دریافت کردهاند!
اخیرا سایت رادیو جوان آمریکا با توجه به سرازیر شدن بودجه هنگفت پس از ثبت این نام به عنوان شرکت تجاری در آمریکا ، پا را فراتر گذاشته و با راهی کردن یکی از مدیران خود با نام آراز به ایران اقدام به ثبت سایت مجاز موسیقی نموده و پس از رایزنی با خوانندگان مجاز کشور و پرداخت پول قابل توجه و قول مساعدتهای آتی راه خود برای رسیدن به مقاصد آمریکایی هموار نموده است.رادیو جوان آمریکا متعلق به فردی به نام «حامد هاشمی» است اما بودجه این شبکه با واسطهگری داریوش اقبالی خواننده لوس آنجلسی و مدیر برنامه وی «اصلان حافظی» از محل کمکهای کنگره آمریکا به رسانههای خاص! تامین میشود.این سایت در پی ترویج فرهنگ برهنگی اخیرا در صفحه رسمی اینستاگرام خود اقدام به درج عکس سه تن از هواداران دختر خود نموده که با تن عریان تاتوی آرم سایت را بر بدن خود حک نموده اند. رادیو جوان آمریکا پس از کسب موفقیت اندک هم اکنون با لیبل تجاری خود در پخش تعدادی ویدیو کلیپ و آهنگ خوانندگان مجاز داخلی در شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی سهم دارد . گفته میشود علی لهراسبی پس از این اتفاق بر سر دو راهی ماندن یا برگشت به ایران مانده و همچنان در کانادا به سر می برد . خبرها حاکی از آن است که برخی از خوانندگان داخلی که با این سایت معلوم الحال همکاری کرده اند تحت پیگرد و بازپرسی میباشند.
NET DOCTOR
22-08-2014, 09:23
کنسرت «علی لهراسبی» با حضور میهمانان سرشناس برگزار شد؛
طنین «شُرشُر بارون» در سالن میلاد
موسیقی ما - کنسرت «علی لهراسبی»، پس از مدتها در تهران برگزار شد. خواننده ی آلبوم «روبات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])» که این اثر را در روزهای پایانی سال 92 منتشر کرده بود، بیش از یک سال در انتظار برگزاری کنسرت در پایتخت و دیدار با مخاطبینش بود و نهایتاً این اتفاق 23 مرداد 1393 در سالن میلاد نمیشگاه بین المللی تهران رخ داد و لهراسبی همراه با گروهش به رهبری «فربد یزدانفر»، کنسرتش را به تهیهکنندگی «یاسمن میرزایی» و به همت موسسه «ندای چنگ» به مدیریت «سعید بنازاده»، برگزار کرد.
لهراسبی کنسرت را با قطعه «شُرشُر بارون» از آلبوم جدیدش آغاز کرد؛ قطعه ای که توسط «مرتضی پاشایی» ساخته شده و اخیراً نسخه ی جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آن نیز منتشر شده است. این خواننده اجرا را با قطعه ی ریتمیک «بازم دوباره» از آلبوم «تصمیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])» ادامه داد.
این خواننده پس از خوش و بش با حضار، گفت: «همیشه در کنسرتهای من، درخواست اجرای قطعات شاد و ریتمیک داشتید و به همین دلیل، برنامه ی امشب را طبق سلیقه ی شما و با قطعات پر انرژی پیش خواهیم برد. اما اجازه میخواهم چند قطعه ی آرام هم اجرا کنیم تا فضا یکنواخت نباشد». بعد از این صحبتها، قطعه ی «فال» از ساختههای «بابک مافی» از آلبوم «روبات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])» اجرا شد.
«هر شب»، «دلهره» و «راهرو»، قطعات بعدی این برنامه بودند. سپس لهراسبی دو قطعه ی محبوب «مدعی» و «حس غریب» که جز قطعات پرطرفدار کارنامه ی کاری وی هستند را خواند که با استقبال حاضرین روبرو شد.
«دوسم نداری»، «حواسم بهت هست»، «قلب آهنی»، «قلبم» و «سفر»، ادامه ی کنداکتور این برنامه را تشکیل میدادند و در نهایت لهراسبی کنسرت را با قطعه پرطرفدار «فاصلهها» به پایان رساند.
میهمانان سرشناسی در این کنسرت حضور داشتند که فرزاد حسنی، علی معلم، پژمان بازغی، فرهاد جم، امید حاجیلی، مهران عباسی، زهرا عاملی، شهاب اکبری، امیرعباس خلیلی (مجری برنامه بچههای ایرانی)، پویا امینی، محمدرضا حسینیان، بابک مافی، آرش پاکزاد، یلدا انگالی، حمیدرضا نصرالهی، مسعود سیفی، حسین یاریار و امیرعلی دانایی (بازیگر)، از آن جملهاند.
فربد یزدانفر (رهبر ارکستر، نوازنده پیانو و کیبورد)، بهزاد اشعارى (درامز)، امین قیاسى (پرکاشن)، عبدالحمید یزدانفر (باس)، رضا لمعانى (گیتار اسپانیش)، سیاوش مطلبى (گیتار الکتریک)، مجید ترکاشوند (ساکسفون)، رضا آذرنژاد (ترومپت)، حسین شریفى (ترومبون)، محمد رجب زاده (داربوکا)، پیمان جوینده (کیبورد)، اشکان صدیق آذر (سینتى سایزر)، کاوه خجسته (باقلاما)، سینا ذکایى (فلوت) اعضای ارکستر علی لهراسبی در این برنامه بودند. همچنین امیر محمدى، مجید کمالى، افشین آوید، فاطمه سمنانى، غزال پاریاب و سمیرا ملک، به سرپرستی «مسعود عبدالرحمان»، اعضای گروه کُر بودند.
تکنوازی داربوکا توسط «محمد رجب زاده» در این کنسرت مورد توجه حاضرین قرار گرفت و با استقبال و تشویق آنان مواجه شد.
تهیه کننده این برنامه در گفتوگو با «موسیقی ما» از حمایت و مساعدت آقای ماجدی (مدیرعامل شرکت سوفیا) و علیرضا نصیری، سپاسگزاری کرد.
NET DOCTOR
26-08-2014, 00:38
دانلود آهنگ جدید علی لهراسبی حس واقعی
موسیقی : علی عبدالمالکی ، ترانه : بیتا طایی
تنظیم : مهران خالصی ، میکس و مسترینگ : سعید شایان
دانلود آهنگ با کیفیت 320
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود آهنگ با کیفیت 128
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود آهنگ با کیفیت 64
NET DOCTOR
03-09-2014, 23:56
گفتوگوی سایت موسیقی ما با خوانندگان آلبوم «من و ما 1» - 3
علی لهراسبی: «گل رز» حتما موفق میشود
موسیقی ما - «علی لهراسبی» یکی دیگر از خوانندگانی است که در آلبوم «من و ما 1» حضور دارد. او چندی پیش قطعه «حس واقعی» که یک کار اسلو بود را در فضای مجازی منتشر کرد. لهراسبی یک قطعه ریتمیک برای این آلبوم تولید کرده است و شنیده می شود که اثر متفاوتی است. وی در گفتگو با سایت «موسیقی ما» نسبت به موفقیت این قطعه بسیار ابراز امیدواری کرد. علی لهراسبی همچنین درباره ادامه روند انتشار آلبوم های من و ما هم نکاتی را مطرح کرد.
*چه شد که به جمع خواننده های «من و ما» پیوستید؟
پیشنهاد این آلبوم ارائه شد و اسامی تمامی خوانندگان حاضر در آلبوم را نمی دانستم. اسامی که به من گفتند «شهرام شکوهی»، «رضا صادقی» و «محسن چاوشی» بود و به دلیل اینکه این عزیزان از دوستان خوب من هستند قبول کردم که قطعه ای در این مجموعه داشته باشم. در ادامه دوستان دیگری به این جمع اضافه شدند.
*عوامل تولید قطعه خودتان چه کسانی هستند؟
این اثر «گل رز» نام دارد که ترانه از سروده های «مهرزاد امیرخانی» است. «حسین قربانپور» وظیفه آهنگسازی را بر عهده داشته است. تنظیم کار هم اثری از «مهران عباسی» است و فکر می کنم یکی از بهترین کارهایی باشد که مهران تا کنون انجام داده است.
*به نظرتان این اثر موفق می شود؟
قطعه گل رز حتما موفق می شود.
*به چه دلیل؟
کار امروزی و ریتمیک است و استایل جدیدی در آثار من است. البته قطعات دیگری با این استایل دارم که به زودی منتشر می شود. در گل رز اصطلاحا همه چیز چفت شده است و فکر می کنم اتفاق خوبی برای آن رخ خواهد داد. خواننده هایی مثل ما هر اثری که منتشر کنند شنیده می شود. یک زمان به خاطر اسم خواننده همه کار را می شنوند ولی یک زمان از این مرحله فراتر می رود و موزیکی می شود که اصطلاحا می گیرد. امیدوار هستم که این اتفاق برای قطعه ما رخ دهد.
*انتشار آلبوم های «من و ما» چه تاثیری در بازار موسیقی خواهد داشت؟
ماهیت این اتفاق خوب و قشنگ است مردم پکیجی تهیه کنند و تک قطعات خواننده ها را به شکل رسمی بشنوند. منتهی این پکیج باید همگون باشد و مدیریت خوبی داشته باشد. برای رخ دادن اتفاقات بزرگ باید مدیریت دقیقی صورت گیرد و با هوشمندی و برنامه ریزی دقیق این آلبوم ها در بازار منتشر شود.
*دوست دارید که تک قطعاتی که تولید می کنید را از طریق این آلبوم به گوش مخاطبان برسانید یا در فضای مجازی منتشر کنید؟
حقیقتا تفاوت زیادی ندارد و تفاوت بیشتر در مقوله مالی است. در هر حالت قطعات به گوش مردم می رسد. برای خواننده های جوان حضور در این قبیل آلبوم ها بسیار مهم است. ولی قطعات خوانندگان شناخته شده در مدت کوتاهی به سراسر ایران می رسد. از این لحاظ که در مقوله مالی هزینه های تولید یک قطعه پرداخت می شود جذابیت وجود دارد البته به شرطی که مردم حمایت کنند. نسخه اصلی را تهیه کنند و دانلود نکنند. در غیر اینصورت برای تمامی عوامل تولید انتشار آلبوم با ضرر همراه می شود.
*در شماره های بعدی من و ما هم حضور دارید؟
نمی دانم هیچ چیز مشخص نیست و بستگی به شرایط من با تهیه کننده های این آلبوم ها دارد. اگر شرایط ما نزدیک باشد که همکاری خواهیم داشت.
*کلام آخر؟
قطعه گل رز را با یک شاخه گل رز به هرکسی که این کار را گوش می دهد تقدیم می کنم. از همه درخواست دارم که آلبوم را حتما تهیه کنند تا انگیزه تولید آلبوم های گروهی بیشتر شود. قاعدتا اگر این روند تداوم داشته باشد و با حمایت مردم همراه شود، آلبوم های بهتری هم تولید خواهد شد. لازمه این ارتقا، تهیه نسخه اصلی آلبوم است تا تعریف مالی برای تهیه کننده ها و تیم اجرایی آلبوم داشته باشد. شاید برای خواننده های این آلبوم تفاوت نداشته باشد که آلبوم را مردم بخرند یا دانلود کنند. زیرا همگی پول های خود را دریافت کرده اند ولی برای فرهنگسازی این موضوع و وقوع اتفاقات بهتر باید شاهد حمایت مخاطبان باشیم. مردم یک فیلم سینمایی را می بینند و سی دی آن را کنار می گذارند و تا مدتها به سراغ آن نمی روند. اما سی دی موسیقی همیشه تازگی دارد و سالها می توانند گوش کنند. برخی پس از شنیدن دموی کار گفتند و کامنت گذاشتند که چرا صدای «علی لهراسبی» متفاوت است؟ این یک موزیک ریتمیک است و با این فرکانس، موسیقی صدای خوبی می دهد. یک زمان صدا را لوکات می کنید و تغییراتی دیگری لحاظ می کنید که در میکس تاثیر منفی می گذارد. به همین دلیل این صدا با این کیو در موسیقی قشنگ شده است ولی صدا، صدای علی لهراسبی است. قبلا هم این سوال را پرسیده بودند و من هم گفته بودم که این به کیو صدا یا اصطلاحا زیر و بم کردن صدا مربوط می شود. اینگونه نیست که پیچ زیر دست ما باشد و هر موقع خواستیم صدا را زیر و بم می کنیم. این اتفاق باید در میکس رخ دهد تا موسیقی بهتر صدا دهد. در موسیقی ریتمیک باید صدا در موسیقی حل شود. یک زمان است که اگر کیو صدا آنگونه که دوست دارید باشد سپس متوجه می شوید که کار به بهترین شکل صدادهی ندارد. اما این قطعه میکس و مسترینگ خوبی دارد و امیدوارم مردم دوست داشته باشند. میکس این قطعه توسط مهران عباسی صورت گرفته است.
NET DOCTOR
13-09-2014, 22:42
هفته ی آخر شهریور ماه؛
علی لهراسبی و مرتضی پاشایی در بندر انزلی روی استیج میروند
مرتضی پاشایی و علی لهراسبی در آخرین هفته شهریور در بندر انزلی روی استیج میروند. سالن زنده یاد ربیعی استادیوم تختی بندر انزلی در آخرین هفته شهریور 1393 محل برگزاری کنسرت های بزرگ مرتضی پاشایی و علی لهراسبی خواهد بود. مهدی کرد مدیریت گروه و حامد طاهری رهبری ارکستر این کنسرت ها را به عهده دارند.
از آنجا که هر دو خواننده از پر طرفدارترین خواننده های امروز کشور و گیلان هستند پیش بینی می شود استقبال خوبی از این کنسرت ها بعمل آید،خصوصا" که زمان برگزاری آن ها در اوج سفرهای تابستانی به بندر انزلی می باشد و هموطنان دیگر نقاط کشور نیز می توانند از اجراهای متفاوت این برنامه ها استفاده کنند.
علی لهراسبی خواننده قطعات «شرشر بارون» و «فاصله ها» در تاریخ 26 شهریور 93 در دوسانس به روی استیج خواهد رفت و مرتضی پاشایی در تاریخ 27 و 28 شهریور هر روز با دو اجرا محبوبترین قطعاتش از جمله قطعات جدید «نگران منی» و «قلبم رو تکراره» که از تازهترین قطعاتش است را اجرا خواهد کرد.
تهیه کنندگی این کنسرت را «آرمان فردا» بر عهده دارد که در دیگر نقاط کشور کنسرتهایی برگزار کرده است. «حمیدرضا شعشعانی»، مشاور اجرایی این کنسرتها است و «میلاد مهربان» مدیر اجرایی آنهاست.
علاقمندان می تواننداز مراکز معتبر فروش بلیط در گیلان اقدام به خرید بلیط نمایند یا با شماره های 09379378415 و 09379378416 و 09128385002 تماس بگیرند.
NET DOCTOR
07-10-2014, 23:31
دانلود آهنگ جدید علی لهراسبی با نام رهایی
ترانه : مهرزاد امیرخانی ، آهنگ و تنظیم : پازل باند
این آهنگ تیتراژ پایانی سریال رهایی شبکه دو می باشد.
متن آهنگ جدید علی لهراسبی با نام رهایی :
تو دلواپسی چشات اشکیه
نمیشه بگی دلیلش چیه
خستگیا رو از این خسته بگیر
چی می دونی از غم تو دل تنگ عقاب اسیر
که از دور باید نگاهت کنه گریه کنه دل سیر
یه نگاه تو برام خاطره شده خاطره من جمعه
به خدا دل من معنی تو و عشقت و می فهمه
تو اتاق خودمم فکر تو هم و حالم و می دونی
تو که می دونی که فقط چی می کشه این عاشق زندونی
زنــــــــــــدونــــــــ ــــــــــــــــی
♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫
تو باعث شدی حواسم بره خودم حالم از خودم بد تره
تو دلت از همه چی با خبره
بمی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رم برات که هر ثانیه چشمای تو به دره
هوا ابریه دل تنگ تو این همه منتظره
به خدا دل من معنی تو و عشقت و می فهمه
تو اتاق خودمم فکر تو هم و حالم و می دونی
تو که می دونی که فقط چی می کشه این عاشق زندونی
دانلود با کیفیت 128 - 2.70 مگابایت
[دانلود - Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
دانلود با کیفیت 320 - 6.72 مگبایت
[دانلود - Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.