مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب | ترو خدا کمک کنین |
Vahidking.75
04-01-2012, 19:47
دوستان ترو خدا کمک
چند وقته که هنگام پخش کردن فیلم یه خط هایی وسط یا بالای فیلم ایجاد میشه
یه فیلم گرفتم الان دارم آپ می کنم 3 مگابایت هسش
دوستان ترو خدا کمک
سیستم لب ناپ : HP PAVILION DV6 6070
RAM = 8GB
VGA = 1GB ATI HD 6770 GDDR5
CPU = INTEL CORE-I7 2630QM 2GHz
OS = 7 64/BIT
اینم فیلم که گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با km پلیر هم تست کردی؟ درایور گرافیک نصبه؟
Vahidking.75
04-01-2012, 20:13
با km پلیر هم تست کردی؟ درایور گرافیک نصبه؟
بله با KM تست شد . درایور کارت گرافیک نصب هست چندین ماه پیش از خود سایت HP گرفتم
هنوز مشکل پاش برجاس:41:
اخرین ورژن catalyst را نصب کن درست نشد ویندوز را دوباره نصب کن ببین تغییر هم میکنه
توی همه فیلم ها اینجوری دیگه ؟
Vahidking.75
04-01-2012, 20:27
اخرین ورژن catalyst را نصب کن درست نشد ویندوز را دوباره نصب کن ببین تغییر هم میکنه
توی همه فیلم ها اینجوری دیگه ؟
اقا من ویندوز رو دو یا سه بار عوض کرده بودم و تو فیلم های دیگه هم بله به خصوص صحنه هایی که بسیار تحرک فیلم و تغییر دوربین بالاست
من الان نصب آخرین نسخه catalyst رو که تو بازی ها هست رو امتحان می کنم و خبر میدم
بــــــــــسیار مـــــــــمنون
Vahidking.75
04-01-2012, 20:40
آقا چک شد - نه خبری نیس
پای مشکل بر جاس
آقا چک شد - نه خبری نیس
پای مشکل بر جاس
یه فیلم را با نرم افزار fraps تست کن ببین چند فریم میده
لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم 1080p نباشه معمولی باشه ... بعد نتیجه را اعلام کن
Vahidking.75
05-01-2012, 15:39
یه فیلم را با نرم افزار fraps تست کن ببین چند فریم میده
لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wnload%2F3021856%2FBeepa.Fraps.v2.9.7.7772.Retail. rar.html.html)
فیلم 1080p نباشه معمولی باشه ... بعد نتیجه را اعلام کن
دوتا فیلم 720p امتحان کردم - هر دو - 24 fps - مدیا پلیر کلاسیک
فلش فورواد - همونی که تو پست اول گذاشتم هم 24 فریم پر سکوند پخشم میشه با مدیا پلیر کلاسیک ام با مدیا پلیر ویندوز 48 fps هستش - مشکل تو مدیا پلیر ویندوز زیاد تره
سلام resolution مانیتور رو تغییر بدید
دوتا فیلم 720p امتحان کردم - هر دو - 24 fps - مدیا پلیر کلاسیک
فلش فورواد - همونی که تو پست اول گذاشتم هم 24 فریم پر سکوند پخشم میشه با مدیا پلیر کلاسیک ام با مدیا پلیر ویندوز 48 fps هستش - مشکل تو مدیا پلیر ویندوز زیاد تره
خوب فریم دهی عادی هست . شما اگه لبتابت خروجی HDMI داره با کابل وصل کن به یه LCD ببین تصویر دهی در
فیلم چطوره ؟
Vahidking.75
06-01-2012, 17:40
دوروبرم lcd نیست ولی قبلا که وصل کردم به مال پسر خالم فکر نکنم مشکلی داشت ، فکر نکنم
یه چیزی تازه دیدم ، داشتم lcd لب تاپ رو پاک می کردم یه چیز پاک نشد دست زدم دیدم یه طوری بود انگار برجسته یا فرو رفتس
ممکنه از اون باشه ؟ البته این خط ها یا بالای lcd میان یا وسط در کل به اون نزدیک نیستن
----------------------------------------------------------------------------------------------------
با تغییر رزولیشن هم کاری از پیش نبردم
ای خدا ، گفتم مشکل عجیبه ها ، باور نکردید :41:
دوروبرم lcd نیست ولی قبلا که وصل کردم به مال پسر خالم فکر نکنم مشکلی داشت ، فکر نکنم
یه چیزی تازه دیدم ، داشتم lcd لب تاپ رو پاک می کردم یه چیز پاک نشد دست زدم دیدم یه طوری بود انگار برجسته یا فرو رفتس
ممکنه از اون باشه ؟ البته این خط ها یا بالای lcd میان یا وسط در کل به اون نزدیک نیستن
----------------------------------------------------------------------------------------------------
با تغییر رزولیشن هم کاری از پیش نبردم
ای خدا ، گفتم مشکل عجیبه ها ، باور نکردید :41:
والا دیگه نمیدونم چی بگم من تا حالا با همچین موردی برخورد نکرده بودم خداکنه سخت افزاری نباشه شما باید
نوت بوک را پیش چند نفر متخصص ببرید و در این باره ازشون بپرسید شاید فهمیدند مشکل از کجاست
موفق باشی:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.