ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب 7 64 بیتی و 7 32 بیتی

join me
03-01-2012, 21:38
سلام

من ویندوز 7 32 بیتی روی سیستم دارم ... حالا میخوام 7 64 بیتی رو جداگانه بر روی درایو دیگه نصب کنم ... چطور این کار رو انجام بدم !؟ بلایی رو 7 32 بیتی نماید ؟ بوت سیستم رو از دست میدم ؟ چی میشه ... خلاصه ... مشکلات پیش رو به من بگین که بدونم چکار باید انجام داد ؟ مرسی

faraname
03-01-2012, 22:06
سلام

من ویندوز 7 32 بیتی روی سیستم دارم ... حالا میخوام 7 64 بیتی رو جداگانه بر روی درایو دیگه نصب کنم ... چطور این کار رو انجام بدم !؟ بلایی رو 7 32 بیتی نماید ؟ بوت سیستم رو از دست میدم ؟ چی میشه ... خلاصه ... مشکلات پیش رو به من بگین که بدونم چکار باید انجام داد ؟ مرسی

شما فقط درایورهای 64 بیتی قطعات سیستم ات رو داشته باش , مشکل خاصی پیش نمیاد . به یاد داشته باشید پس از نصب ویندوز جدید اطلاعات بوت ویندوز قدیمی شما بروز رسانی میشه . یعنی اگر ویندوز 64 بیتی جدید شما بپره ( فرضا تو درایور d نصب شده باشه ) واسه ویندوز 32 بیتی ( درون درایور c ) مشکلی پیش نمیاد ولی اگز 32 بیتی بپره هم 64 میپره و هم به طبع ویندوز 32 بیتی . در کل بهت چنین کار رو پیشنهاد نمی کنم . دلیل اش هم اینه که ویندوز 64 و 32 در عمل واسه خیلی ها تو سرعت فرق چندانی نداره و وبیشتر به درد کسانی میخوره که دنبال کار با نرم افزار های خاص هستن که فقط روی ویندوز 64 بیتی کار می کنه . البته آینده ویندوز دست 64 بیت و 128 بیتی ها خواهد بود.

jafarian
03-01-2012, 23:38
به احتمال خیلی زیاد منوی بوت شما بهم بریزه فقط یک ویندوزتون بالا بیاد که برای درست کردن منوی بوت از برنامه easybcd که تو لینک پایین قرار دارم از قسمت مربوطه که شکلش گذاشتم باید منوی بوت بازسازی کنید:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])