PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه پرسش کوچیک در مورد GT440 1GB DDR5

farzan3p2p
02-01-2012, 23:33
با سلام
دوستای عزیزم من خیلی به راهنمایی سریعتون محتاجم :18:

امروز رفتم یه کارت گرافیک GT440 1GB DDR5 اوورکلاک شده گرفتم به قیمت 170 تومان شمشش حالا به این فکر افتادم نکنه روی سیستمم جواب نده یعنی اون DDR5 بودنش رو سیستم من کارایی داره یا نه ؟

فقط بهم بگین چطور گرافیکی هست ؟ خوبه یا نه ؟ قویه یا نه ؟ با چه مدل های خوبی میشه مقایسش کرد از لحاظ قدرت ؟ :19:

و سوال مهمتر اینکه با توجه به سیستم من جواب میده ؟ یعنی از همه قابلیتش میشه استفاده کرد ؟ :20:

سیستمم :
Main : ASUS M2N-E
CPU : AMD 3500
Ram : 2GB DDR2 Bas 800
POWER : 450W real lorinser

فقط هرچی زودتر راهنمایییم کنین که اگه لازم باشه برم عوض کنمممم ممنوووون از همههههههههههههههههه:40:

---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------

راستییییی برند کارت گرافیکم asus هست :31:

mersoft
03-01-2012, 01:18
درود

یعنی اون DDR5 بودنش رو سیستم من کارایی داره یا نه ؟
مشکلی نیست مدیریت این حافظه به عهده ی GPU خواهد بود.

فقط بهم بگین چطور گرافیکی هست ؟ خوبه یا نه ؟ قویه یا نه ؟ با چه مدل های خوبی میشه مقایسش کرد از لحاظ قدرت ؟
GT440 کارتیست که در حدود 90 هزار تومان ارزش خرید دارد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط هرچی زودتر راهنمایییم کنین که اگه لازم باشه برم عوض کنمممم ممنوووون از همههههههههههههههههه
سریعن اقدام به تعویض بفرمایید، با 170 هزار تومان 5770 یا معادل آن 6770 از برندهایی چون سافایر یا پاورکالر انتخاب مناسبی خاهد بود.

farzan3p2p
03-01-2012, 02:08
دوست عزیزم راستش من این کارت رو از یکی از آشنایانم گرفتم و میدونم که تا این حد گرون فروشی نکرده و حتی قیمت گرافیک با این قیمت دلار بسیار بالا رفته و قیمت این گرافیک همه جا حدودا در همین حد بود

مدل گرافیکی که من گرفتم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میتونم HD6570 رو هم بگیرم کدومشون قویتره ؟

mersoft
03-01-2012, 02:37
دوست من تصمیم به عهده ی خودتونه اصل مطلب رو از نظر خودم خدمتتون عرض میکنم، پولتو ریختی دور. اگر امکانش هست پس بده اگه نه فراموش کن و باهاش کنار بیا.

میتونم HD6570 رو هم بگیرم کدومشون قویتره ؟
با اختلاف کم، 6570 برتر است.

PC_Expert
03-01-2012, 22:12
من این کارت رو از یکی از آشنایانم گرفتم و میدونم که تا این حد گرون فروشی نکرده

همیشه گرونفروشی از طرف فروشنده رده آخر نیست، گرونفروشی از طرف شرکت تولید کننده و شرکت وارد کننده در کنار عواملی مثل علاقه بدون توجیه خریداران به برخی برند های خاص باعث رسیدن قیمت این کارت ها به قیمت های خیلی بالاتر از ارزش واقعیشون میشه.

کارتی که شما با این قیمت خریدید مصداق موارد بالاست.