ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باز کردن فایل های محافظت شده Adobe Director

armin salari
31-12-2011, 00:58
با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم ببینم میشه فایل های آموزشی که توسط نرم افزار adobe director ساخته میشوند و پسوندشون هم cct است رو باز کرد؟ اگه نرم افزاری برای این کار هست لینکشو برام بزارین. ممنون
با خود نرم افزار Adobe Director که نمیشه! ( میگه فایل محافظت شده و نمیتونه بازش کنه !!! ) :41:

DiR3CToR
31-12-2011, 02:12
برای کدوم ورژن؟ فایل مورد نظر با ورژن 10 ساخته شده یا 11؟

azadeh2007
31-12-2011, 07:27
نمي دونم درست متوجه شدم يا نه؟؟؟...شما ميخواهيد فايلهاي سي دي را باز كنيد يا ميخواهيد محتويات سي دي را آناليز كنيد؟؟؟
براي بررسي محتويات سي دي از Iso buster استفاده كنيد...
در صورت امكان از ارروري كه مشاهده مي كنيد يه عكس قرار بديد شايد كمك بيشتري بكنه...
بعضي وقتا بعضيها يه همچين ترفندي براي اجراي يه نرم افزار ميزنند:مثلا در مورد يه فايل ويدئويي...
ابتدا اونو به يه پسوند نا آشنا تبديل مي كنند مانند txt بعد اون فايلو با يه نرم افزاري مثل media player اجرا مي كنند...اينو به عنوان يه نمونه ساده خدمتتون عرض كردم خيلي از حالت ها مي تونه باشه ... با اين كار هر كاربري كه اون فايلو مي بينه فكر ميكنه يه فايل متن هستش در صورتي كه اون فايل متن نيست...
حالا ممكنه اين فايل cct كه شما فرمودين هم جز همين مورد باشه...نميدونم متوجه مي شي چي ميگم يا نه؟؟؟
حجم فايلهات چقدر هست؟؟؟

DiR3CToR
31-12-2011, 12:56
نمي دونم درست متوجه شدم يا نه؟؟؟...شما ميخواهيد فايلهاي سي دي را باز كنيد يا ميخواهيد محتويات سي دي را آناليز كنيد؟؟؟
براي بررسي محتويات سي دي از Iso buster استفاده كنيد...
در صورت امكان از ارروري كه مشاهده مي كنيد يه عكس قرار بديد شايد كمك بيشتري بكنه...
بعضي وقتا بعضيها يه همچين ترفندي براي اجراي يه نرم افزار ميزنند:مثلا در مورد يه فايل ويدئويي...
ابتدا اونو به يه پسوند نا آشنا تبديل مي كنند مانند txt بعد اون فايلو با يه نرم افزاري مثل media player اجرا مي كنند...اينو به عنوان يه نمونه ساده خدمتتون عرض كردم خيلي از حالت ها مي تونه باشه ... با اين كار هر كاربري كه اون فايلو مي بينه فكر ميكنه يه فايل متن هستش در صورتي كه اون فايل متن نيست...
حالا ممكنه اين فايل cct كه شما فرمودين هم جز همين مورد باشه...نميدونم متوجه مي شي چي ميگم يا نه؟؟؟
حجم فايلهات چقدر هست؟؟؟

دوست عزیز CCT جز فرمتهای ساخته شده Adobe Director هست عملی که ایشون میخوان انجام بدن Decompiler کردن اون فایلها هست

azadeh2007
31-12-2011, 13:33
دوست عزیز CCT جز فرمتهای ساخته شده Adobe Director هست عملی که ایشون میخوان انجام بدن Decompiler کردن اون فایلها هست
شما به من بگيد با خوندن متن زير چه نتيجه اي مي گيريد؟؟؟

می خواستم ببینم میشه فایل های آموزشی که توسط نرم افزار adobe director ساخته میشوند و پسوندشون هم cct است رو باز کرد؟

DiR3CToR
31-12-2011, 13:56
شما به من بگيد با خوندن متن زير چه نتيجه اي مي گيريد؟؟؟

به این نتیجه رسیدم که ایشون میخواد به محتویات این فایلها دسترسی پیدا کنه به خاطر این در پست دوم اون سوال رو کردم عزیز

armin salari
01-01-2012, 14:39
ورژن نرم افزار رو نمی دونم چون خودم نساختم.
اصل موضوع اینه که من یه سری فایل آموزشی دانلود کردم که چند فایل cct کنار هم هستن و یه فایل exe کنار اوناست. وقتی فایل exe را اجرا می کنی این فایلا اجرا میشن. و میدونمم که با نرم افزار adobe director نوشته شده (چون ایکن فایل exe شکل Di است )
مشکل کار اینجاس که این اموزش کد فعال سازی می خواد و من هم کد فعال سازیشو دارم ولی این کد فقط روی یک کامپیوتر کار میده. حالا من میخوام ببینم میشه کاری کرد که فایل های cct رو یه جور دیگه یا با یه نرم افزار خاصی باز کرد ؟؟؟؟؟

torist
04-01-2012, 16:32
سلام
اسم نرم افزار چیه مال چه شرکته

Rapidbaz
05-01-2012, 22:41
احتمالا سی دی های آموزشی شرکت انیاک مربوط به پیروز الوان منظور دوستمون باشه !

alireza785
11-07-2013, 10:47
سلام من هم می خواستم بدونم با چه نرم افزاری باید اونو بازکرد

sezar21m
18-07-2013, 00:34
با نرم افزار xnap و direOpener