ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نداشتن صدا پس از نصب ویندوز سون

aatiia
30-12-2011, 18:34
سلام
من قبلا هم این ویندوز رو روی کامپیوتر نصب کردم و مشکلی برای پخش صدا از اسپیکر نداشتم. اما بعد اکس پی نصب کردم.حالا که دوباره سون نصب شده صدا از اسپیکر پخش نمی شه.در کنترل پنل هم اسپیکر فعال نمیشه و پیغام not plugged in نوشته شده در صورتی که کابل های خروجی و اسپیکرها مشکلی ندارن.به نظر شما مشکل از خود کامپیوتر می تونه باشه؟؟
با تشکر

YGhorbani
13-01-2012, 18:52
سلام
من قبلا هم این ویندوز رو روی کامپیوتر نصب کردم و مشکلی برای پخش صدا از اسپیکر نداشتم. اما بعد اکس پی نصب کردم.حالا که دوباره سون نصب شده صدا از اسپیکر پخش نمی شه.در کنترل پنل هم اسپیکر فعال نمیشه و پیغام not plugged in نوشته شده در صورتی که کابل های خروجی و اسپیکرها مشکلی ندارن.به نظر شما مشکل از خود کامپیوتر می تونه باشه؟؟
با تشکر

ببخشید که این سوال رو می پرسم. درایور اون رو نصب کردید؟ اگر نصب هست شاید از اینجا که میگم مشکل رو بتونید حل کنید.
اگر کارت صداتون از نوع Realtek باشه، وارد کنترل پنل کارت صداتون بشید، به تب Speakers برید و بر روی علامت پوشه در بالا سمت راست کلیک کنید(Connector Settings). سپس گزینه اول رو تیک بزنید(Disable front panel jack detection). امیدوارم که درست بشه.

EXTREME
14-01-2012, 01:07
اگه شما تو اکس پی مشکلی ندارین پس اسپیکر و کارت صدا مشکلی نداره و مشکلتون با نصب درایور حل میشه