مشاهده نسخه کامل
: مشکل توی نصب اخرین ورژن کارت گرافیک nvidia..لطفا راهنمایی کنید
mostafa_khan001
29-12-2011, 18:58
سلام دوستان عزیز
من میخواستم بازی نید فور اسپید، ران رو بریزم ...وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم میگه نیاز به اخرین ورژن کارت گرافیک داره که همون ورژنه 285.58 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نصبش نمیکنه و ارور میده
حتی رفتم تو پیج درایور های سایت جی فورس و این ورژن رو دانلود کردم اما باز هم موقع نصب اروری رو میده که تو عکس زیر میبینید:
اصلا متوجه این ارور نمیشم،من سون اورجینال روی لب تاپم دارم و فقط یه 10-15 روزه اپدیتش نکرده ام
کارت گرافیکم هم 435 هست اگه درست گفته باشم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:20:
shabnam1986
29-12-2011, 22:16
آخرین نسخه 290 هست...
mostafa_khan001
29-12-2011, 22:30
آخرین نسخه 290 هست...
والله من که تو خود سایت جی فورس دیدم گفته بود 285 اخرین ورژنه
شما از کجا میگی؟لینک دانلود میدی؟
بعد هم اینکه مشکل نصب نشدن هست واسم.
jafarian
30-12-2011, 00:30
این پیغامی که شما دریافت کردین منظورش اینه که این درایوربا گرافیک لپ تاپ شماازنظرسخت افزاری مچ نیست شما درایور خودتون با برنامه driver sweeper که لینکش پایین هست درمرحله اول پاک کنید بعدشم درایور خودتون ازنوع نصب کنید ببینید شناسایی میشه اگر بازم به همون صورت بود پیشنهاد من اینه که دستی از داخل دیوایس منیجر به سیستم تعریفش کنید آخر سرم پیشنها میکنم با برنامه driver genius درایور گرافیک لپ تاپ آپدیت کنید که درصد خطاش کمتره:20:
mostafa_khan001
30-12-2011, 17:56
این پیغامی که شما دریافت کردین منظورش اینه که این درایوربا گرافیک لپ تاپ شماازنظرسخت افزاری مچ نیست شما درایور خودتون با برنامه driver sweeper که لینکش پایین هست درمرحله اول پاک کنید بعدشم درایور خودتون ازنوع نصب کنید ببینید شناسایی میشه اگر بازم به همون صورت بود پیشنهاد من اینه که دستی از داخل دیوایس منیجر به سیستم تعریفش کنید آخر سرم پیشنها میکنم با برنامه driver genius درایور گرافیک لپ تاپ آپدیت کنید که درصد خطاش کمتره:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fget%2FSecurity%2FSecure-cleaning%2FDriver-Sweeper.shtml)
سلام.ممنون
این قسمتی که قرمز کردم رو متوجه نشدم...منظورت این بود با اون برنامه پاکش کنم و بعد دوباره نصبش کنم؟خوب نمیشه از کنترل پنل کارت گرافیکم رو پاک و دوباره نصب کنم؟فرقی داره؟
بعد خواستم از این برنامه استفاده کنم باید همه اینها (NVIDIA-chipset , NVIDIA-display , NVIDIA-physx) رو پاک کنم یا فقط چیپ ست اندویدیا رو باید پاک کنم؟
اصلا چرا باید پاکش کنم؟یعنی من هنوز متوجه مشکل نمیشم...اخه من هم کرایسس 2 و هم فیفا12 رو روی سیستم داشتم و دارم و هیج مشکلی تو اجراشون نیست که!!!
بعد اینکه این برنامه جنیوس درایور رو خودم رو کشتم نتونستم دانلود کنم..خیلی لینک دانلودش به درد نخور بود...ما سایت ایران اپلود داریم که فیل ت ر نیست نمیدونم چرا بچه ها اونجا اپلود نمیکنن؟!!؟
jafarian
30-12-2011, 23:15
بااون برنامه که من گذاشتم طرز کارش با کنترل پنل فرق میکنه شما اگر از کنترل پنل درایورگرافیک پاک کنید فقط درایور پاک میشه اما این برنامه کارش مخصوص پاک کردن درایورهای روی سیستم که از تو رجیستری هم پاک میکنه آخر سرم پیغام ریست سیستم میده برای برنامه driver genius از یک چیز شکن استفاده کنید برای اینکه بتونید آپدیت کنید درایور گرافیک سیستم وقتی دانلودش کردین اول دیتابیس برنامه رو آپدیت کنید.
سلام دوستان عزیز
من میخواستم بازی نید فور اسپید، ران رو بریزم ...وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم میگه نیاز به اخرین ورژن کارت گرافیک داره که همون ورژنه 285.58 هست
اما نصبش نمیکنه و ارور میده
حتی رفتم تو پیج درایور های سایت جی فورس و این ورژن رو دانلود کردم اما باز هم موقع نصب اروری رو میده که تو عکس زیر میبینید:
اصلا متوجه این ارور نمیشم،من سون اورجینال روی لب تاپم دارم و فقط یه 10-15 روزه اپدیتش نکرده ام
کارت گرافیکم هم 435 هست اگه درست گفته باشم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:20:
دوست من می تونی ورژن درایور 290.53 رو از 2 تا لینک پایین با توجه به نوع سیستم عاملت دانلود کنی ،
خدمت شما :
290.53 Beta For Windows 7 64 BIT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
290.53 Beta For Windows 7 32 BIT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفـــــق باشي :40:
mostafa_khan001
31-12-2011, 14:18
بااون برنامه که من گذاشتم طرز کارش با کنترل پنل فرق میکنه شما اگر از کنترل پنل درایورگرافیک پاک کنید فقط درایور پاک میشه اما این برنامه کارش مخصوص پاک کردن درایورهای روی سیستم که از تو رجیستری هم پاک میکنه آخر سرم پیغام ریست سیستم میده برای برنامه driver genius از یک چیز شکن استفاده کنید برای اینکه بتونید آپدیت کنید درایور گرافیک سیستم وقتی دانلودش کردین اول دیتابیس برنامه رو آپدیت کنید.
1-درایور رو با اون برنامه پاک کردم و بعد درایور کارت گرافیکم رو دوباره نصب کردم...باز هم ارور میده
2-مشکلم چیز شکن نیست ویپی ان دارم ...سایتی که فایل برنامه اونجاست خیلی مزخرفه و دو روز طول میکشه بالا بیاد....بعد از عبور از خفت خان رستم اخرشم دانلودش کار نمیکنه!
دوست من می تونی ورژن درایور 290.53 رو از 2 تا لینک پایین با توجه به نوع سیستم عاملت دانلود کنی ،
موفـــــق باشي :40:
دوست عزیز مشکل جای دیگست...من اصلا نمیتونم اپدیت کنم، ورژنش فرقی نداره که
با این حال اینم دانلود کردم...بازم ارور میده
من موندم اصلا اپدیت میخواد چی کار؟!!رفتیم یه بازی کنیم توی عمرمون ها:13::19:
jafarian
31-12-2011, 14:34
برنامه driver genius اول که گرفتین دیتابیس برنامه رو آپدیت کردین که بعدش اقدام بروز رسانی درایور کنید پیشنهاد میدم روی یک ویندوز دیگه این درایور تست کنید یعنی ویندوزتون چنج کنیدیا ازطریق دیوایس منیجر برین به سیستم ببینید میتونید تعریقش کنید درضمن مدل لپ تاپ خودتون مشخص کنید.
mostafa_khan001
31-12-2011, 14:52
dell xps 501X دارم...ویندوزش اورجینال هست حرف از چنج و اینها نزنید که دلم میلرزه:D !
برم ببینم میتونم این درایور جنیوس رو از یه جای دیگه گیر بیارم دانلود کنم یا نه....خبری شد باز مزاحمتون میشم:)
ممنون:)
mostafa_khan001
31-12-2011, 15:05
از دیوایس منیجر هم میرم سیستم میگه درایورت اپدیته!!!
mostafa_khan001
01-01-2012, 01:18
اقا با جنیوس درایور درست شد...خیلی ممنون:))
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.