مشاهده نسخه کامل
: سمند ما جون نداره چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hummer_1990
28-12-2011, 20:06
سلام
ما یه سمند دوگانه سوز داریم مشکلی که من باهاش دارم اینه که جون نداره مثلا برای دنده عوض کردن اگه دور موتور زیر 5200 (سربالایی) 4700(سربالایی ملایم) 3700( جاده کفی) باشه و دنده 3 بدم ماشین جون میکنه و دنده مرده میشه حتی اگه سرعتم برای تعویض دنده کاملا مناسب باشه بازم این اتفاق میفته. اول فکر کردم واسه دیسک و صفحه باشه و رفتم عوضش کردم ولی تغییر انچنانی نکرد و فقط تا 5 روز یه مقدار کمی بهتر شده بود ولی بعد از یه هفته دوباره مثل قبل شد. در صورتی که من پشت ماشینای دیگه هم( زانتیا. 405. 206. گل. پرشیا) همون مسیر هارو رفتم و تو (سربالایی) با دور موتور 3000 و تو کفی هم زیر 3000 راحت دنده میدم.
اما با ماشین خودمون حس میکنم یه کشتی رو دارم پشت خودم میکشم و ماشین داره زور میزنه.
به نظر شما چیکار کنم؟
پیشاپیش ممنون.
dash_mehdi
28-12-2011, 22:02
سلام
ما یه سمند دوگانه سوز داریم مشکلی که من باهاش دارم اینه که جون نداره مثلا برای دنده عوض کردن اگه دور موتور زیر 5200 (سربالایی) 4700(سربالایی ملایم) 3700( جاده کفی) باشه و دنده 3 بدم ماشین جون میکنه و دنده مرده میشه حتی اگه سرعتم برای تعویض دنده کاملا مناسب باشه بازم این اتفاق میفته. اول فکر کردم واسه دیسک و صفحه باشه و رفتم عوضش کردم ولی تغییر انچنانی نکرد و فقط تا 5 روز یه مقدار کمی بهتر شده بود ولی بعد از یه هفته دوباره مثل قبل شد. در صورتی که من پشت ماشینای دیگه هم( زانتیا. 405. 206. گل. پرشیا) همون مسیر هارو رفتم و تو (سربالایی) با دور موتور 3000 و تو کفی هم زیر 3000 راحت دنده میدم.
اما با ماشین خودمون حس میکنم یه کشتی رو دارم پشت خودم میکشم و ماشین داره زور میزنه.
به نظر شما چیکار کنم؟
پیشاپیش ممنون.
ماشین رو ببر یه شیم گیری و تنظیم موتور بکن
hummer_1990
30-12-2011, 19:53
شیم گیری
شیم گیری دیگه چیه؟
راستی وزن کپسول گازی که رو ماشینه 120 کیلو هست امکان داره ماشین زیادی سنگین باشه و این مشکل پیش بیاد؟
A.IvI.I.N
31-12-2011, 13:55
شیم گیری دیگه چیه؟
راستی وزن کپسول گازی که رو ماشینه 120 کیلو هست امکان داره ماشین زیادی سنگین باشه و این مشکل پیش بیاد؟
جدی 120 کیلو وزنشه...؟؟؟
خوده سمند اگه صندوق خالی باشه و باک پر باشه 1220 کیلو + 120 =1420 کیلو :18: تازه سرنشین هم اضاف بشه که دیگه...
ولی اینا هیچ کدوم دلیل نمیشه :46:
ماشینت چقد کار کرده...؟؟؟
روی حالت بنزین هم شتابش کمه...؟؟
اگه بالای 60 تا کار کرده علاوه بر نکاتی که دوستمون گفت شمع ها و تسمه تایم رو عوض کن.
حتما به موقع سرویس ببر ( تعویض روغن و فیلتر )
راستی دیاگ هم یادت نره.
اگه ماهی یه دفه بنزین سوپر بزنی بد نیست.
در کل با این بنزین بی کیفیت نمیشه انتظار بالایی از ماشین داشت :13:
hummer_1990
01-01-2012, 22:44
جدی 120 کیلو وزنشه...؟؟؟خود اون شرکتی که کپسولو میبست میگفت 120 کیلوئه (بدون گاز)
ماشینت چقد کار کرده...؟؟؟ 185000
روی حالت بنزین هم شتابش کمه...؟؟یه مقدار از گاز بهتره ولی زیاد محسوس نیست.
اگه بالای 60 تا کار کرده علاوه بر نکاتی که دوستمون گفت شمع ها و تسمه تایم رو عوض کن.
حتما به موقع سرویس ببر ( تعویض روغن و فیلتر )
راستی دیاگ هم یادت نره.
اگه ماهی یه دفه بنزین سوپر بزنی بد نیست.به غیر از بنزین سوپر بقیه انجام شده
خوده سمند اگه صندوق خالی باشه و باک پر باشه 1220 کیلو + 120 =1420 کیلو تازه سرنشین هم اضاف بشه که دیگه...اوه اوه باورت میشه من تا الان نمیدونستم سمند 1220 کیلوئه!!!؟(آخه زیاد تو کار ماشین و این چیزا سرک نمیکشم)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس فهمیدم اشکال از کجاس به احتمال زیاد به خاطر وزنیه که داره فکر کنم 1420 کیلو + وزن سرنشینا واسه یه موتور 1800 سی سی که 185000 تا هم کارکرده زیادی سنگین باشه موقعی هم که ماشین رو گاز باشه که دیگه هیچی واویلا.
راستی مدل ماشین هم 85 هست.
با این حال اون شیم گیری و تنظیم موتور رو هم میبریم ایشاالله که درست بشه. (آخرم نفهمیدیم این شیم گیری چیه؟)
dash_mehdi
02-01-2012, 00:40
دقیقا می خواستم همینایی که گفتی بگم که دیگه خوندمش
عزیزم یه سمند مگه چقدر عمر داره خوب عمرشو کرده دیگه با این چیزایی که شما میگین (کارکرد 185000:18:وزن 1440 کیلویی بدون گاز و سرنشین:18:سوخت رسانی خودرو از طریق گاز:18:)دیگه چه انتظاری از سمند میره بنز هم بود کم می اورد.
A.IvI.I.N
02-01-2012, 01:04
والا اونجوری که شما تعریف کردی من خیال کردم ماشین نو از دره کارخونه گرفتی یا حداکثر 50 تا کار کرده :31:
تو حالت عادی ماشین های ایرانی وقتی بیشتر از 150 تا کار میکنن شباهت عجیبی به لگن پیدا میکنن باز دمش گرم ماله شما با اون همه اضافه وزن راه میره بزنم به تخته چش نخوره حالا :31:
ولی دیگه هرچقد هم خرجش کنی مثه روزه اول نمیشه به نظرم بنداز بره یه صفر بگیر :46:
hummer_1990
02-01-2012, 22:18
ولی دیگه هرچقد هم خرجش کنی مثه روزه اول نمیشه به نظرم بنداز بره یه صفر بگیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا صفرشم از اول مالی نبود. کلا به این نتیجه رسیدم که سمند ماشین آشغالیه ( بله همه ماشینای وصله پینه ای ایران خودرو و سایپا آشغالن) ولی سمند تو آشغال بودن یه سر وگردن از همه بالاتره:13:
تو حالت عادی ماشین های ایرانی وقتی بیشتر از 150 تا کار میکنن شباهت عجیبی به لگن پیدا میکنن
شدیدا موافقم.
البته بستگی به نگهداری هم داره ماشین من 84 خریدمش و تا الان نزدیک 300000 تا کار کرده درسته به صدا افتاده ولی تو سربالایی کم نمیاره البته اینم بگم که زیاد اهل ماشین نگه داشتن یا بقولی عشق ماشین نیستم که همیشه بهش برسم
hummer_1990
04-01-2012, 22:10
البته بستگی به نگهداری هم داره ماشین من 84 خریدمش و تا الان نزدیک 300000 تا کار کرده درسته به صدا افتاده ولی تو سربالایی کم نمیاره البته اینم بگم که زیاد اهل ماشین نگه داشتن یا بقولی عشق ماشین نیستم که همیشه بهش برسم
سلام
ماشین شمام دوگانه سوزه؟
آقا کی گفته سمندا بعد از 150 تا دیگه بدرد نمیخورن ؟
سمنده بنده نزدیکه 170 تا کار کرده از روزه اول زیره پایه خودم بوده , مدل 85 , خودمم دوگانه سوز کردم ,
مثه ساعت کار میکنه , شتابش هم رو گاز خوبه هم رو بنزین حتی اگه 5 نفر سرنشین داشته باشه .
دوسته عزیز اگه احساس میکنی ماشین زور میزنه و موتور هم بیش از حد حرارت داره حتما شیم گیری کن !
ماشینهای ایرانخودرو 100% شانسیه ! مثل هندونه سربسته هست یکی خوب در میاد یکی خراب! البته فکر نکنین این چیز بدیه تنها کشوری که ماشینهاش آدم رو سورپرایز میکنه ایرانه :دیچون تا سوار نشی نمیفهمی خوب از کار در میاد یا بد! من خودم یه سمند lx مدل 87 دارم 200 تا رو مثل آب خوردن میره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](32).gif
pishooo2
17-02-2012, 17:45
سمند ماشین خوبیه فقط یه سری رسیدگی بیستر از ماشینای دیگه میخواد مثلا اتاقش یکیم سنگینه واسه همین کمک ها زود خراب میشن و این که ماشین یکم بیشتر زور میزنه و این که مواردی مثل تنظیم موتور +فیلتر هوا +فیلتر بنزین +کلاچ ماشین هم بی تاثیر نیست تو شتاب و مصرف+به نظرم استفاده از بنزین سوپر هم بی تاثیر نیست+لاستیک مناسب و.... باعث میشن راندمان ماشین بالا بره با یکمی رسیدگی و دادن ماشین به افرادی که تخصص دارن واسه سرویس میشه از سواری خوب با سمند لذت برد
x_enrique_1818
27-02-2012, 11:25
ماشینهای ایرانخودرو 100% شانسیه ! مثل هندونه سربسته هست یکی خوب در میاد یکی خراب! البته فکر نکنین این چیز بدیه تنها کشوری که ماشینهاش آدم رو سورپرایز میکنه ایرانه :دیچون تا سوار نشی نمیفهمی خوب از کار در میاد یا بد! من خودم یه سمند lx مدل 87 دارم 200 تا رو مثل آب خوردن میره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](32).gif
موافقم!
سال 87 من و دوستم باهم سورن ثبت نام کردیم
باهم تحویل گرفتیم. ولی مال دوستم از همون روز اول جون نداشت . صدای موتور افتضاح بود و داخل کابین هم صدا میومد
ولی برعکس سورن من خوش رکابه . مخصوصاً با گیربکس زانتیا که روش نصب کردم واقعآ عالی شده
:20:
مصرف پایین اومده
سرعت نهایی هم خودم 210 رو راحت تست کردم:5:
فقط شتاب اولیه پایین اومده :41:. اونم ب خاطر اینه که دنده هاش ریزتره نسبت به مال خودش
ولی در عوض انگار یه دنده بهش اضافه شده:5:
mohamad skystar
28-02-2012, 23:56
کاربری که این تاپیک رو زده تا به حال به جوابش رسیده
اگر نه به من پیغام بده تا تاپیک رو باز کنم.
الان بحث های تکراری داره دنبال میشه.
سایر مباحث در بخش مربوطه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.