ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود نشدن

mohsen_blid
28-12-2011, 15:19
سلام خدمت دوستان
من یه مشکل دارم تا دیروز می تونستم دانلود کنم اما الان هیچ فایلی رو نمی تونم دانلود کنم نمی دونم چرا از کجا باید دستکاری کنم پورت ها رو تا بتونم دانلود کنم
موندم

faraname
28-12-2011, 15:36
سلام خدمت دوستان
من یه مشکل دارم تا دیروز می تونستم دانلود کنم اما الان هیچ فایلی رو نمی تونم دانلود کنم نمی دونم چرا از کجا باید دستکاری کنم پورت ها رو تا بتونم دانلود کنم
موندم

چی می خوای دانلود که مشکل داری ؟ از چه سایتی و برنامه ایی واسه دانلود استفاده می کردی ؟ تورنت بوده یا نه ؟ احیانا از ووویییی پپپپپیییی اااانننن که استفاده نمی کردید ؟ شما بفرمایید که بگیم دلیل اش می تونه چی باشه.

jafarian
28-12-2011, 16:39
برنامه ای که باهاش میخواین فایل موردنظردان کنید چیه ؟ درضمن فایلی که قراربگرین فرمتش بطورمثال torrent نباشه و رو دانلود همین فایلم فقط مشکل دارین ؟پیشنهاد میکنم دانلود منیر حودتون بطورموقت disable کنید ازدانلود منیجر مرورگراول استفاده کنید ببینید بازم بهمون صورت هست :20:

masoud71
28-12-2011, 16:45
چه سواله کلی و بدی پرسیدی
جزیی بگوو

mohsen_blid
29-12-2011, 15:51
من می خوام یه سری فایل پی دی اف از سایت ها دانلود کنم نمیزاره من دانلود کنم تورنت نیست
دانلود منیجر هم idm هست
ممنون

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------

اهنگ هم نمی تونم

jafarian
29-12-2011, 15:52
بعضی سایتها هستن که بخواین فایلی رو به وسیله اون با idm دانلود کنید به مورد میخورین برای دانلود فایل pdf از دانلود منیجر خود مرورگرتون استفاده کنید برای تست ببینید بازم به مورد میخورین مرورگر خودتونم مشخص کنید.

mohsen_blid
29-12-2011, 16:02
قبلا ازاین سایت دانلود داشتم اصلا با ای دی ام نمی تونم ئدانلود کنم تنظیمات خاصی داره که بتونم بیارمش به وضعیت اولیه اش

jafarian
29-12-2011, 16:09
اگرپروکسی چیزی به idm تعریف کردین روی به قسمت آپشن idm خودتون برین بعدشم به سربرگ proxy ببینید تیک همه گزینه های اونجا غیر فعال باشه درمرحله بعدم پیشنهاد میدم یکدور idm خودتون پاک کنید بعدشم یک ورژن دیگه رو نصب کنید تیک بزنید واسه نمونه لینک اون سایتی که ازش نمیتونید دانلود رو هم انجام بدین اینجا قراربدین.

Farshid72
29-12-2011, 22:31
در تکمیل حرف های دوستمون باید بگم که بعد از نصب IDM سیستم رو یکبار ریست کنید تا فایل های سیستمیش با مرورگرها سینک بشه و در قسمت های دانلود خودش پیغام دانلود رو نشون میده

mohsen_blid
30-12-2011, 17:37
این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایا راهی نداره که من بجز حذفش این مشکل رو حل کنم

faraname
30-12-2011, 18:17
این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایا راهی نداره که من بجز حذفش این مشکل رو حل کنم
مشکل شما پورت 80 هست .
این مشکل به نرم افزار دانلودر شما مربوط نمیشه .
مستقیما به سروری که ازش دانلود می کنی ربط داره .
یعنی idm با سروری که ازش دانلود میشه مشکل داره .
شما واسه دانلود از پارسا اسپیس اگر اکانت پولی داشته باشی این خطا رو نمی بینی . تو سرویس های رایگان از این خطا ها زیاد هست .
شما واسه دانلود قبل از اینکه دانلود شروع بشه کلید alt رو نگهدار که idm دانلود نکنه و خود برنامه مرورگر دانلود کنه . این طوری مشکل ات حل میشه . این مشکلی هست که موقع دانلود از خیلی از سرویس های رایگان سرورهای اشتراکی دیده میشه .