ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : L90 فول یا slx tu5

isbn
23-12-2011, 18:58
سلام دوستان
میخوام یه مشاوره بهم بدید در مورد انتخاب بین این دو !
ممنون

خودتون میدونید شتاب و کشش برای من مهم تره تا ظاهر و جاداری و این حرفا!
اما از طرفی هم بلاخره کیفیت ساخت هم مهم میشه ! مثل بلایی که 206 سرم آورد !

از نظر ظاهری بگم که خوب منم مثل همه زیاد ظاهر ال 90 رو نمیپسندم! کمی 405 ظاهرش برام بهتر هست
در مورد شتاب و کشش هم که جفتشون 1600 16 سوپاپ هستن !
من بدی از ال 90 نشنیدم مثل کپ کردن و افت شتابو این حرفا که برای تیپ 5 معروف بود !
اما روی 405 هم الان همون موتور 206 با ecu 7.4.4 که باز از اونم این موارد افت شتاب و کپ و غیره رو نشنیدم !

اما باز پدال برقی و دریچه برقی وجود داره توش ! که تو ال 90 نیست

در مورد سر صدای جفتشون خبری ندارم! نمیدونم اتاق کدوم صدا داره یا مثلا کدوم یکی گیربکسش زوزه میکشه یا تق تق میکنه
یا اینکه تو کدوم حس رانندگی بهتری داری کدوم یکی سواری بهتری میده ! تعریف از سواری ال 90 زیاد شنیدم !

من خودم زمانی که 206 داشتم این گیربکسش بده یه مدت دیگه سر و صداش شروع شد ! یا مثلا مشکل بد جا رفتن دنده داشت
این آخری ها هم که اصلا سواری خوبی نمیداد !

حالا نمیدونم بین ال 90 و slx کدومشون این مشکلات رو دارن که بتونم یکی رو انتخاب کنم !
نمیدونم چرا خودم هی به سمت ال 90 کشیده میشم یه چیز تو گوشم میگه کیفیتش بهتره قیافه رو ول کن !
همونطور که گفتم اگر یه ماشین به من سواری خوب بده و آزارم نده حتی اگر قیافه ال 90 هم داشته باشه میتونه تو دل من جا باز کنه !

از طرفی هم میترسم slx هم ناز و ادای 206 رو برام در بیاره طوری که هر روزی بشینم پشتش قبل استارت از خدا و معصومین بخوام که ماشین الان خوب گاز بخوره و خفه نره! درسته tu5 موتور غولی هست اما تن من لرزیده ازش !

اما خوب بلاخره آدمیزاده دیگه همیشه تو هر چی بین دو راهی میمونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sourena
23-12-2011, 19:18
من اگر جای شما بودم ... از بین این دو تا ماشین ، 100% L90 رو انتخاب میکردم.

شاید ظاهرش زیاد جالب نباشه ... ولی همینکه زیاد دستکاری نشده ، مثل 405 ... خودش کلی حسن هست!

این 405 بخت برگشته رو هر بلایی بگی سرش آوردن! موتورش رو انژکتوری 1800 کردن ... کردنش RD حتی :دی

الان هم که یه بال عقب گذاشتن رو صندوقش ... تزئینات داخلیش رو انگولک کردن و موتور 206 انداختن روش ... دارن میدن دست مردم. دیگه اصالتی نمونده براش!

ولی لوگان واقعا قابل مقایسه نیست.
شما یه لوگان میخری ... با یه رینگ و لاستیک و یه ارتفاع مناسب ، میشه عروسک :46:

به حرف مردم هم کار نداشته باش! مطمعن باش هر چی بخری ... مردم یه ایرادی میگیرن!
پورشه بخری ... میگن چرا مزراتی نخریدی ... BMW بخری میگن چرا بنز نخریدی !

همون ال90 رو بگیر مبارکت باشه :10:

farzadpop
23-12-2011, 20:11
بی شک فقط 405 tu5
موتور پر قدرت
هندلینگ بهتر
فراوانی و ارزانتر بودن قطعات چه موتوری چه بدنه
زیباتر بودن و جادارتر بودن
بازار دست دوم بهتر برای فروش
شتاب بیشتر

واین را هم در نظر بگیر در ایران ماشین تخم مرغ شانسی هست

isbn
23-12-2011, 23:07
البته در مورد بازار دسته دو که فک کنم برتری با L90 بازار عسلی داره ! اون چیزی که دیدم رو میگم :46:

در مورد تخم مرغ شانسی 1000000000 درصد تایید میشه ولی تو ال 90 تخم مرغ گندیده کمتری دیده شده :31:

فعلا نظرم رفته رو ال 90 !

mohamad skystar
24-12-2011, 13:56
سلام دوست عزیزم محمد جون.
کم و بیش من از جریان 206 قبلی و کارهایی که روش انجام دادی و تست هایی که گرفتی و در نهایت
بلاهایی که سرت اورد با خبرم.
تیپ 5 هم برات خوب بود هم بد اما به مراتب این اواخر بیشتر بدی رو نشون داد.

از اونجایی که شما زیاد تو سیستم پیشرانه خودرو تغییرات انجام میدی و این تغییرات روی 206 برات جالب نبود
به مراتب اگر 405 با موتور TU5 بگیری بازم نمیتونی طاقت بیاری چون اتاق ماشین این بار فرق کرده و موتورش هم
که قبلا کاملا باهاش آشنایی داشتی پس دوباره میری
سمت اون تغییراتی که روی تیپ 5 انجام دادی حالا هزینه هاش بماند که سنگ تموم گذاشتی.
شاید بازم جواب نده.

اما من در مورد تست های تندر 90 برات توضیح دادم قبلا که عملکردش تو سفرهایی که باهاش داشتم چطوری بوده.
درسته نمیشه روی موتور تندر مانور و تغییرات اساسی بدی اما در حالت عادی خودش اتاق رو از جا میکنه.
بلاخره یادمون باشه درسته موتور TU5 روی 405 خوب جواب داده اما در حالت کلی اصل این موتور برای 206 بوده.
اتاق و موتور تندر از روز اول به صورت فابریک همین بوده و کاملا ست هست با هم دیگه من پشت نمونه های صفر کیلیومترش
اخیرا ننشستم تا ببینم نسبت به مدل های پایین تر تفاوتی داره یا نه اما فکر نمیکنم فرقی کرده باشه.
در حالت کلی چون شتاب و قدرت و سرعت واست مهمه تندر عملکرد بهتری داره.

از طرفی وقتی میشینی پشت فرمون SLX خیلی راحت با تغییراتی که کرده جلب توجه میکنه
و به راحتی از تندر 90 تو این زمینه پیشی میگیره چون تندر طرح داخلی زیاد جذابی نداره.

هندلینگ 405 که زبان زد هست و تندر 90 هم با رینگ و لاستیک و کم کردن ارتفاع هندلینگش خیلی
بهتر از حالت اولش میشه.
تندر 90 اتاق جمع و جورتری نسبت به 405 داره خودروی چالاکی هم هست.
از اونجایی که شما شاید بعد از خرید تندر 90 اقدام به خرید رینگ و لاستیک و تعویض لامپ ها و چراغ ها میکنی
به مراتب ظاهرش شیک تر میشه و دلنشین تر.
تو راحتی سرنشین به مراتب 405 نمره بیشتری رو میگیره با اینکه تندر هم چیزی کم نداره.

نتیجه :
با توجه به ملاک های محمد جون نظر من تندر 90 هست.
نظر دوستان محترم

مازیار شاهکوهی
24-12-2011, 18:25
سلام دوست عزیز
من 2 سال تندر 90 داشتم از نظر قدرت و شتاب فوق العاده است ولی به هزینه سنگین بدنه و قطعات مصرفی مثل لنت نیز توجه کنید با ظاهرش بخاطر سواریش میشه کنار اومد چون از تو ماشین فقط با قدر تش حال میکنی . از طرفی سمند TU 5 هم پدرم داره موتور پر شتابی داره خیلی هم بی صداست و بعد از خریدن سمند فهمیدیم که اشتباه نکردیم البته توجه کنید که اگر در شهرستان زندگی میکنیدخیلی از نمایندگیهای ایران خودرو با این موتور راحت پذیرش نمیدهند.ما کارت طلایی 4 ستاره کردیم الانم خیلی راضی هستیم.حالا شما مختارید تصمیم بگیرید.

dash_mehdi
25-12-2011, 11:48
دوست من الان برادرم یه 1 ماهی است ال 90 فول خریده واقعا معرکس شتاب موتور tu5 روی 405 خیلی بیشتر از ال 90 است اصلا این دو ماشین قابل مقایسه با هم نیستند
شتاب تندر 90 10.5 ثانیه است اما شتاب 405 بیش از 11 ثانیه
دارا بودن 2 ایربگ تندر 90 در مقابل پژو که هیچ ایربگی نداره
دارا بودن ABS-EBD و ...
تندر 90 E0 هم از 405 بهتره چه برسه به فول
از خرید ال 90 شک نکن چون خیلی خیلی استاندارد تر است
اگه دست به اسپرت کردن ماشینت خوبه ال 90 گزینه ی عالی ای است چون اسپرت پذیریه بالایی داره و اگه یه زره بخوابونیش خیلی جذاب میشه.

amir@sh
25-12-2011, 12:33
نظر همه دوستان محترمه فقط من یه چیز بهش اضافه میکنم تفاوت 405 و L90 حاصل 20 سال پیشرفت تکنولوژی اونهم در کشور پیشرفته ای مثل فرانسه هست پس با این حال و توضیحاتی که دوستان دادن L90 به نظر گزینه بهتری میاد خصوصا با توجه به قیمتش بهترین گزینه در این محدوده قیمتیه

Lady parisa
25-12-2011, 12:38
من هم با گفته های آقای سورنا موافقم و پیشنهاد ال 90رو میدم

sound.vision
26-12-2011, 17:27
به نظر من شاید ال 90 یه مزیت هایی رو داشته باشه ولی به دلیل گران بودن قطعات و از اون بدتر نایاب بودن اصلا توصیه نمی شه... اینو وقتی یه چراغش (خدانکرده) شکست با پوست و استخوان و به شکل بسیار بدی می فهمی... قیمت ها فضایی و در عین حال نایاب... شما که مدتی 206 داشتی می دونی لوازمش تو هر مغازه ای پیدا می شه ... در مورد 405 هم این مصداق داره با این تفاوت که لوازم و تعمیر کار 405 و 206 به وفور یافت می شه و این به نظر من خیلی مهمههههههههههه.....!!!! پس فقط 405 اونم TU5

isbn
26-12-2011, 17:35
خوب دوستان من گرفتم ال 90
از توجه همه ممنون فقط نمیدونم چرا ماشین گاز خور خوب نداره انگار دلش نمیخواد دور بگیره !
تو دفترچه خوندم تا 3000 تا نمیشه به کل قابلیت موتور رسید !!!!

amir@sh
26-12-2011, 20:28
به نظر من شاید ال 90 یه مزیت هایی رو داشته باشه ولی به دلیل گران بودن قطعات و از اون بدتر نایاب بودن اصلا توصیه نمی شه... اینو وقتی یه چراغش (خدانکرده) شکست با پوست و استخوان و به شکل بسیار بدی می فهمی... قیمت ها فضایی و در عین حال نایاب... شما که مدتی 206 داشتی می دونی لوازمش تو هر مغازه ای پیدا می شه ... در مورد 405 هم این مصداق داره با این تفاوت که لوازم و تعمیر کار 405 و 206 به وفور یافت می شه و این به نظر من خیلی مهمههههههههههه.....!!!! پس فقط 405 اونم TU5
دوست عزیز این حرف شما نگاه کردن به نیمه خالی لیوانه اینکه قطعات L90 گرونه دلیل نمیشه که ماشین بدیه و کسی نباید بخره و یا هر کس هم که L90 میخره حتما تصادف میکنه , خرابی و تصادف برای هر کسی ممکنه پیش بیاد و این دلیل محکمی برای نخریدن یه ماشین نیست در هنگاه خرید ماشین باید به فاکتورهای زیادی توجه کرد که خدمات پس از فروش (قیمت و فراوانی قطعات هم جزو خدمات پس از فروشه) هم یکی از فاکتورهاست ولی مهمترینش نیست مهمترین چیز کیفیت ساخته که L90 بصورت محسوسی از 405 بهتره

amir@sh
26-12-2011, 20:38
از توجه همه ممنون فقط نمیدونم چرا ماشین گاز خور خوب نداره انگار دلش نمیخواد دور بگیره !
مبارکه ! درسته این خاصیتشه که اول خوب گاز نمیخوره کم کم خوب میشه فقط سعی کن خوب آببندیش کنی و واسه گاز داده بهش عجله نکن بزار خوب آببندی بشه بعدش هر چی خواستی گاز بده

dash_mehdi
26-12-2011, 21:17

این جور که شما میگید نایابه اینگار تازه اومده اگر لوازم فروشی اول وسیله ی مورد نیاز شما رو نداشته باشه دومی داره و اینقدر هم نایاب و گرون نیست اگر کسی بخواد قبل از خرید خودرو به این چیز ها فکر کنه هیچ کس به ماشین مورد علاقش نمیرسه از لحاظ فنی که خیال همه راحت دیروز 10000 کیلومترش تموم شد و بردمش اولین گارانتی و هیچ مشکلی نداشت

Amir..H
26-12-2011, 21:26
مبارکت باشه داداش
فقط تا 1500 تا باش مدارا کن احتمالا توی سربالایی و شتابگیر نا امیدت کنه ولی مهم نیس تا 1500 کیلومتر دور موتور حداکثر 3500 باشه
فقط یه چیز اصلا انتظار تیپ 5 ازش نداشته باش(تو شتاب) ولی مطمئنا از 206 سگ جون تره این ماشین:20:
درباره گازم بعد از 1500 میتونی سیم گازو ریگلاژ کنی تا راضیت کنه:46:

isbn
27-12-2011, 01:04
درسته بخوام نخوام باید رو 3-3.5 دنده بدم چون بیشتر نمیشه اصلا :31:

فقط یه چیز این رگلاژ گازش رو حالت فابریک کجاست ؟ برای من الان میشه گفت یه کمی از وسط اون آبیه پایین تر هست ! یعنی وسط نیست دقیق
بیشتر به سمت جلوی موتور هست خوبه جاش ؟

dash_mehdi
27-12-2011, 01:21

مبارک باشه.
خوب شد که ال 90 خریدی انتخابت کاملا درست بود.
در مورد گاز نخوردنش مشکل خاصی نیست فقط توجه داشته باش که بنزین سوپر بزنی تا بخاطر 100 تومن ماشینت خراب نشه.
وقتی ماشین صفری میخری اولش زیاد نباید گاز بهش ببندی اما بعد از 4-5 هزار تا هر چی بیشتر گاز بدی بهتره چون اگه کلا به ماشین کم گاز بدی لش میشه و نرمال کار نمیکنه

Amir..H
27-12-2011, 23:35
درسته بخوام نخوام باید رو 3-3.5 دنده بدم چون بیشتر نمیشه اصلا :31:

فقط یه چیز این رگلاژ گازش رو حالت فابریک کجاست ؟ برای من الان میشه گفت یه کمی از وسط اون آبیه پایین تر هست ! یعنی وسط نیست دقیق
بیشتر به سمت جلوی موتور هست خوبه جاش ؟
یادم نیس دقیق حالا فردا نگا میکنم میگم بهت فقط من یه دفعه خیلی انگولکش کردم اون پلاستیکش در اومد بعدم درست جا نرفت ماشین کلا گاز نمیخورد نمیدونی با چه بدبختیه اومدم خونه :31: