مشاهده نسخه کامل
: پایین آمدن سرعت اینترنت
MohammadT15
23-12-2011, 13:48
سلام
بچه ها من از یه برنامه افزایش سرعت اینترنت به نام Be Faster استفاده کردم . میگن با ترفند دستکاری تو رجیستری سرعت رو میبره بالا و واقعا هم این کار رو میکرد
سرعت دانلودم همش رو 60 بود!
ولی کرکش تموم شد و برنامه رو پاک کردم . از اون موقع به بعد سرعت دانلودم مخصوصا با Vpn از 10 بالاتر نمیره:41:یعنی دیگه حتی مثل قبل هم نیست سرعتم . حالا چیکار کنم؟
saeed774
23-12-2011, 14:14
شما برنامه کم حجم پایینو دانلود کن و بعد اجرا به منوی File برو و روی Windows Defualt Setting کلیک کن و بعد از اعمال تغییرات ریست کن .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه یکی از بهترین برنامه های بهینه ساز سرعت اینترنت هست که خود من هم ازش استفاده میکنم . منتهی برای اعمال تغییرات بهینه باید در صفحه اصلی نرم افزار در پایین گزینه Optimal رو انتخاب کنی و بعد تغییرات در رجیستری ریست کنی .
البته چند روزه سرعت اینترنت هم فوق العاده پایین هست .
jafarian
23-12-2011, 14:33
ازبرنامه WinsRepair هم میتونید استفاده کنید اگر برنامه سعید جان کارشما رو راه اندازی نکرد اینم تست کنید:20:
MohammadT15
25-12-2011, 21:55
ممنون بچه ها اصلا برای این برنامه بدبخت نبود برای خود اینترنت بود . حالا نمیدونم برا همه اینجوری شده بود یا فقط شرکت ما سرعتش 3 4 روزی اومده بود پایین!
الان درست مثل اولش شده
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
شما برنامه کم حجم پایینو دانلود کن و بعد اجرا به منوی File برو و روی Windows Defualt Setting کلیک کن و بعد از اعمال تغییرات ریست کن .
این برنامه یکی از بهترین برنامه های بهینه ساز سرعت اینترنت هست که خود من هم ازش استفاده میکنم . منتهی برای اعمال تغییرات بهینه باید در صفحه اصلی نرم افزار در پایین گزینه Optimal رو انتخاب کنی و بعد تغییرات در رجیستری ریست کنی .
البته چند روزه سرعت اینترنت هم فوق العاده پایین هست .
این برنامه واقعا برای افزایش سرعته؟یعنی مثل بی فستر واقعا تاثیر داره؟سرعت دانلود من 32 اینو بریزم میشه 50؟:31:
saeed774
26-12-2011, 12:31
شما از کدوم ورژن Befaster استفاده میکنی ؟ اگه ورژن 4.2 هست میتونی با کلید رجیستری زیر ، قانونیش کنی . کافیه روش کلیک کنی و ok کنی .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اون برنامه هم باید بگم نه !! سرعت 32 رو 50 نمیکنه یعنی هیچ برنامه ای قادر نیست اینکارو انجام بده .
black.assassin
26-12-2011, 13:36
دوستان من هم سرعت اینترنتم پایین هست. اما سرعت باز کردن بعضی سایت ها مثلا همین p30world نه سرعت دانلودم. این نتیجه تست همین امروزم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مثلا سایت tebyan رو 3 سوت باز می کنه اما مثلا باز کردن گوگل هم خیلی کنده. پینگم یا گوگل حدود 360 هست و با 4.2.2.4 حدود 260 . یه جورایی مشکل معلومه چیه اما روش حلش رو نمی دونم. ظاهرا با سرورای ایرانی مشکلی ندارم. دانلود از سرورهای خارجی هم مشکلی نداره. فقط مشکل باز کردن سایت هاست. flush dns هم کردم. آدرس dns رو هم تغییر دادم ولی نشد که نشد. در ضمن از وقتی این مشکل پیش اومده دیگه کانکشن vpn هم که به صورت نصب شده هست کانکت نمیشه و خطای نداشتن ارتباط رو میده اما کانکشن پرتابل به راحتی کانکت میشه. ویندوزم هم xp هست. سیستم هم با پورت usb به مودم وصله . firewall سیستم خاموشه. آنتی ویروس کسپر دارم که اونم خاموشه.
راهنمایی بفرمایید. ممنونم.
-----------------------
راستی سرعت اینترنتم 512 هست.
MohammadT15
26-12-2011, 13:40
شما از کدوم ورژن Befaster استفاده میکنی ؟ اگه ورژن 4.2 هست میتونی با کلید رجیستری زیر ، قانونیش کنی . کافیه روش کلیک کنی و ok کنی .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7225079779%2FKey_By_Bahman.reg.html)
در مورد اون برنامه هم باید بگم نه !! سرعت 32 رو 50 نمیکنه یعنی هیچ برنامه ای قادر نیست اینکارو انجام بده .
نمیدونم چی شده این کی بهمن ها برام کار نمیکنه همش میزنه صفر روز.تو درخواست کرک هم زدم هیچکی کرک دیگه ای جز این یا سریالش رو نداشت وگرنه برنامه واقعا توپیه
چرا همین برنامه بی قستر این کار رو میکنه .برای من سرعت دانلودم رو حتی تا مرز 60 هم میبرد حالا خالی بندی بود یا واقعی نمیدونم
saeed774
26-12-2011, 13:48
دوستان من هم سرعت اینترنتم پایین هست. اما سرعت باز کردن بعضی سایت ها مثلا همین p30world نه سرعت دانلودم. این نتیجه تست همین امروزم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مثلا سایت tebyan رو 3 سوت باز می کنه اما مثلا باز کردن گوگل هم خیلی کنده. پینگم یا گوگل حدود 360 هست و با 4.2.2.4 حدود 260 . یه جورایی مشکل معلومه چیه اما روش حلش رو نمی دونم. ظاهرا با سرورای ایرانی مشکلی ندارم. دانلود از سرورهای خارجی هم مشکلی نداره. فقط مشکل باز کردن سایت هاست. flush dns هم کردم. آدرس dns رو هم تغییر دادم ولی نشد که نشد. در ضمن از وقتی این مشکل پیش اومده دیگه کانکشن vpn هم که به صورت نصب شده هست کانکت نمیشه و خطای نداشتن ارتباط رو میده اما کانکشن پرتابل به راحتی کانکت میشه. ویندوزم هم xp هست. سیستم هم با پورت usb به مودم وصله . firewall سیستم خاموشه. آنتی ویروس کسپر دارم که اونم خاموشه.
راهنمایی بفرمایید. ممنونم.
-----------------------
راستی سرعت اینترنتم 512 هست.
دوست عزیز برای منم لحظاتی قبل اینطور بود و ایراد از ISP هست . فعلا که درست شد ه برای شما چی ؟
saeed774
26-12-2011, 13:54
نمیدونم چی شده این کی بهمن ها برام کار نمیکنه همش میزنه صفر روز.تو درخواست کرک هم زدم هیچکی کرک دیگه ای جز این یا سریالش رو نداشت وگرنه برنامه واقعا توپیه
چرا همین برنامه بی قستر این کار رو میکنه .برای من سرعت دانلودم رو حتی تا مرز 60 هم میبرد حالا خالی بندی بود یا واقعی نمیدونم
من خودم این برنامه رو دانلود و نصب کردم و به راحتی هم با همین کی رجیستر شد !
وقتی که برنامه رو اجرا کردم ، برنامه برای چک کردن کلید خواست به سایتش وصل بشه که من با فایروال بلوکش کردم .
و به راحتی با کی بهمنی رجیستر شد . الانم استفاده میکنم . سرعت در روز که فرقی نداره با اون برنامه که من گفتم ، حالا ببینم دانلود شبانه چی میشه .
فک نکنم بشه کلیدهای مربوط به این برنامه رو داخل رجیستری راحت پیدا کرد تا اون محدودیت صفر روز رو برداشت و رجیستر کرد . باز شما برنامه رو نصب کن و دوباره با برنامه های آنیستال کننده که آثار برنامه رو از رجیستری بطور کامل حذف میکنن پاک کن .
black.assassin
26-12-2011, 13:58
دوست عزیز برای منم لحظاتی قبل اینطور بود و ایراد از ISP هست . فعلا که درست شد ه برای شما چی ؟
برای منم مشکل حل شده و راحت صفحات باز میشن. خدا رحم کنه بهمون معلوم نیست چه غلطی می کنن. :41:
saeed774
26-12-2011, 14:38
شما اینکارو هم انجام بده :
من برنامه رو با برنامه های آنیستال کننده ، پاک کردم و مسیر ذخیره شده رجیستری برنامه رو بهم داد . شما کلیدهای رجیستری برنامه رو مطابق شکل پایین بطور دستی پاک کن :
بعد دوباره که برنامه رو نصب کردی قبل از اتصال به نت ، با فایروال ویندوز یا آنتی ویروس ، ارتباط برنامه با نت رو قطع کن .
MohammadT15
27-12-2011, 14:06
شما اینکارو هم انجام بده :
من برنامه رو با برنامه های آنیستال کننده ، پاک کردم و مسیر ذخیره شده رجیستری برنامه رو بهم داد . شما کلیدهای رجیستری برنامه رو مطابق شکل پایین بطور دستی پاک کن :
بعد دوباره که برنامه رو نصب کردی قبل از اتصال به نت ، با فایروال ویندوز یا آنتی ویروس ، ارتباط برنامه با نت رو قطع کن .
والا منم تمام این کارارو کردم با برنامه های اونیستال برنامه رو پاک کردم تمام رجیستری ها رو پاک کرد بازم ریختم کی هم ریختم ولی باز عمل نمیکنه
یعنی به نت کار ندارم اصلا از همون اول که میریزم از نت خارج میشم میزنه صفر روز . کی رو هم میریزم باز میزنه صفر روز اصلا وارد برنامه نمیشه که بخوام کاری انجام بدم !
حالا یه ذره دیگه باش ور میرم ببینم چی میشه
مرسی
من یه مشکلی با اینترنت روی ویندوز 7 دارم ...روی پی سی با ویندوز xp بدون هیچ مشکلی کانکت میشم ولی روی نوت بوک با ویندوز 7 مدام قطع میشه یا سرعتش میاد پایین
مودم هم دوپورت معمولی هست ...نمی دونم مشکل از کابل اترنت هست یا چیز دیگه؟
Farshid72
27-12-2011, 17:24
شما با یه کابل دیگه چک کنید...قطع شدن از چه منظری رو میگید از این نظر که لپ تاپ به مودم وصله ولی اینترنت نیست یا اینکه کلا همه چی قطع میشه ؟؟؟
بهتره درایور پورتتونو به روز کنید
روی مودم چراغ اتصال کابل روشنه ؟ چشمک میزنه ؟
شماره سريال نصب مودم خودتون و موقع نصب چك كرديد
نه لینک و این چیزا همه سرجاشه ... دیتا نمی گیره و مجبور میشم دی سی کنم و باز کانکت شم
البته فعلا حل شد ...امیدوارم دیگه تکرار نشه!
منظورتون درایور کدوم پورته؟ یعنی از سایت لپ تاپ بگیرمش؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.