مشاهده نسخه کامل
: اورکلاک g620
سلام من یه مین asus p8h61/usb3 با cpu dual core g620 و4gig ramدارم اینارو میخوام با فن استوک اور کنم لطفا راهنمایی کنید:46:
سلام من یه مین asus p8h61/usb3 با cpu dual core g620 و4gig ramدارم اینارو میخوام با فن استوک اور کنم لطفا راهنمایی کنید:46:
شما با این مین و این چیپ امکان اور سی پی یو رو ندارید فقط میتونید گرافیک مجتمع سی پی یو رو از بایوس اور کنید یا از ویندوز اطریق نرم افزار های مختلف
ess_1362
19-12-2011, 14:33
پردازنده امکان اورکلاک نداره
موفق باشید
شما با این مین و این چیپ امکان اور سی پی یو رو ندارید فقط میتونید گرافیک مجتمع سی پی یو رو از بایوس اور کنید یا از ویندوز اطریق نرم افزار های مختلف
حالا باچه نرم افزاری میشه اور کرد
پردازنده امکان اورکلاک نداره
موفق باشید
اگر پردازنده مدل دیگه داشته باشم میشه....
لطفا در این مورد یکمی اطلاعات بدین ممنون میشم..........
ess_1362
19-12-2011, 18:49
دوست عزیز این پردازنده شما امکان اور نداره
در این پلتفرم فقط میشه از طریق ضریب پردازنده اورکلاک کرد و bclk قابل تغییر نیست
این پردازنده هم ضریبش بسته است حالا می خواد با این مادربرد باشه یا با یک مادربرد حرفه ای
موفق باشی
فقط پردازنده های ضریب باز تو سندی قابلیت اور رو دارند با bclk نمیشه کار زیادی کرد
حالا باچه نرم افزاری میشه اور کرد
اگر پردازنده مدل دیگه داشته باشم میشه....
لطفا در این مورد یکمی اطلاعات بدین ممنون میشم..........
عرض کردم فقط گرافیک مجتمع رو میتونید اور کنید سی پی یو رو نمیشه اور کرد
فقط پردازنده های ضریب باز تو سندی قابلیت اور رو دارند با bclk نمیشه کار زیادی کرد
عرض کردم فقط گرافیک مجتمع رو میتونید اور کنید سی پی یو رو نمیشه اور کرد
خب متوجه شدم که این cpu توانایی اورکلاک نداره...........
حالا من برفرض برم یه cpu دیگه بگیرم که توانایی اور داشته باشه روی همین مین میشه اورکرد.یا کلا مین ضیفه...
خب اگه من برم یه cpu دیگه مثل core i3 بگیرم اونوخت مین این قابلیتو داره که اونو اور کنم.
شما دو محدودیت برای اور سی پی یو دارید
یکی بردتون هست که کلا چیپ سری h نمیشه باهاش سی پی یو رو اور کرد و فقط میشه گرافیک مجتمع رو اور کرد
محدودیت بعدی در سی پی یو هست یعنی سی پی یو شما باید ضریب باز باشد با ضریب بسته و حتی داشتن چیپ p67 با bclk هم نمیشه زیاد اور کرد شما یک چیپ p67 یا z68 میخواین بایک سی پی یو ضریب باز که پسوند k دارد
hamid.park
19-12-2011, 23:58
با نصب درایور مادربورد خودش سی پی یو رو 3 درصد و گرافیک مجتمع تا 30 درصد اور میشه
گرافیک ناپایدار شده
شما memory clock رو تا آخر بردید ؟
فرکانس رفرنس گرافیک و فرکانسی که افزایش دادین بگین
خب در حالت فابریکش core=550وshade1125وmemory=400
اول تا 625/1278/460 بردم مشکلی پیش نیومد حالا اگه core رو ببرم به 650 اینجوری میشه
البته گاهی وقتا یه مدت زمانی میگذره.
با نصب درایور مادربورد خودش سی پی یو رو 3 درصد و گرافیک مجتمع تا 30 درصد اور میشه
من ویندوز 7 64bit استفاده میکنم cd گرافیک مربوط به نسخه 32bit وبر روی اون ویندوز نصب نکردم اما اخرین ورژن درایور هستش رو ریختم (یه عکسم یراتوت گذاشته بودم اما میبینم نیست دوباره میذارم)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول تا 625/1278/460 بردم مشکلی پیش نیومد حالا اگه core رو ببرم به 650 اینجوری میشه
من ویندوز 7 64bit استفاده میکنم cd گرافیک مربوط به نسخه 32bit وبر روی اون ویندوز نصب نکردم اما اخرین ورژن درایور هستش رو ریختم (یه عکسم یراتوت گذاشته بودم اما میبینم نیست دوباره میذارم)
shader رو کم کن و به core اضافه کن ببین چی میشه
hamid.park
21-12-2011, 16:03
سیدی مادربوردو بزارید هرچی درایور و utilitie داره نصب کنید .
shader رو کم کن و به core اضافه کن ببین چی میشه
خب اقا مهرداد من این کارو کردم و تنوستم به اور بیشتری برسم
650/1300/480 که بعد از 15 دقیقه تست دیدم درسته و چون شرایط رو مساعد دیدم یهو core زدم 680 apply که کردم رفتم برای تست.......
دیدم چراغ مانیتور نارنجی شدو فک کردم کارتم ترکید اما ریستارت که کردم دیدم درسته اما
بدش نتونستم فرکانسو بالاتر ببرم.یعنی منظورم اینه که توی برنامه قبول میکرد ولی توی تست و نرم افزار gpu میگفت همون اور قبلیه.
و چون shader از یه حد نمیتونه از core پایین تر بشه(الببته چون اینجا ازمایش کردم میگم)مجبور شدم shadero اضافه کنم تا به فرکانس مورد نظرم برسم اما باز در تست یه مقدار دیگه ای میزد مثلا اگه من 655/1329 تنظیم میکرد توی تست میزد 675/1350 وکلا بالاتر از 650 میشد 675 وبخاطر shader بالا دوباره این اتفاق میفتاد.
یه پیام خطا هم میگرفتم که عکسشو میذارم.نظرتون چیه:23:
ارور open gl داره میده
درایور گرافیک رو از سیف مود پاک کنید و اخرین ورزنشو گرفته و به طور کامل نصب کنید
ارور open gl داره میده
درایور گرافیک رو از سیف مود پاک کنید و اخرین ورزنشو گرفته و به طور کامل نصب کنید
درایور 285.62 نصب بود پاکش کردم دوباره ریختم اما بازم همون جوری بود.یهچند ساعتی هم روش کار کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم فقط هر دفه که با یکی از اون تست (dx9 ,dx10)تست میگرفتم یکی از اون دو پیام میذاشت + یه پیام دیگه (براتون میزارم ) که از قبل میداد .....
الان رسوندمش به 650/1300/500 که تاثیر زیادی رو بازی ها داره البته تا اخر memory هم رفتم(520
) که بعد از 10 دقیقه صفحه سفید میشد اما خیلی بهتر شده.
اگه بخوام کارت بخرم حدود 90 چی خوبه که یه دو سالی جواب بده؟
نظرتون کلا چیه.......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.