مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در زمینه یادگیری 3D
netlunatic
18-12-2011, 16:11
بادرود
من قصد یادگیری تری در را دارم
بهترین مربی یا بهترین آموزشگاه
باسلام
خوب می خوای تو چه نرم افزاری ای کارکنی؟
ehsanyacoza0021
18-12-2011, 21:29
سلام:10:
اگه میخوای حرفه ای کار کنی به این آموزشگاه برو من خودم اینجا مایا رو یاد گرفتم خدایی استاد تمام حرفه ایه هم به روز اگه باهاش صحبت کنی میفهمی تازه کلاساش هم نیمه خصوصیه هر سوالی در ضمینه 3D بپرسی مثل چی جواب میگیری بعدا الان خیلی وقته کلاس تموم شده ولی هر وقت مشگلی دارم میرم پیشش مثل همین 2 روز پیش و راهنماییم میکنه خدایی تو ایران تکه حالا فکر نکنی تعریف میکنم :13:فقط میخوام کمکت کنم من که با استادم اشنا شدم خدارا :18:10000000 مرتبه شکر کردم و تازه فهمیدم دنیای 3D واقعا چقدر بزرگه
تو ایران همچین استادایی کم پیدا میشه خدایی اینو جدی گفتم.
اگه خواستی بگو شماره و سایتشو بزارم یا برات پ-خ بدم
موفق باشی
آقا احسان اگه لطف کنین برای منم بفرستین چون من میخوام برای دانشگاه انیمیشن بخونم میتونم از ایشون سوال ببرسم:11:
سلام دوست عزیز
برای یادگیری هر چیزی اولین چیزی که لازمه و به طور کل رکن هر کاری هست علاقه وپشت کار شما میتونه باشه
برای 3d نرم افزارهای متعددی توی بازار هستند ولی max و maya بهترین این نرم افزارها در حال حاضر هستند
به نظر من اگه اصلا با برنامه های ذکر شده کار نکردید و آشنایی ندارید یکی دو ترم به یک آموزشگاهی برید یا برنامه های آموزشی رو تهیه کنید و به مرور زمان و قدم به قدم کارتونو پیشترفت بدید
ولی باز همه چیز بستگی به تلاش و علاقه شما داره
سلام دوست عزیز
برای یادگیری هر چیزی اولین چیزی که لازمه و به طور کل رکن هر کاری هست علاقه وپشت کار شما میتونه باشه
برای 3d نرم افزارهای متعددی توی بازار هستند ولی max و maya بهترین این نرم افزارها در حال حاضر هستند
به نظر من اگه اصلا با برنامه های ذکر شده کار نکردید و آشنایی ندارید یکی دو ترم به یک آموزشگاهی برید یا برنامه های آموزشی رو تهیه کنید و به مرور زمان و قدم به قدم کارتونو پیشترفت بدید
ولی باز همه چیز بستگی به تلاش و علاقه شما داره
بله حرفتون درسته من رشتم کامبیوتره ... من بارسال دیبلم کامی گرفتم ولی کنکور ندادم چون میخواستم انیمیشن بخونم بعد رفتم کلاس طراحی الان طراحیم نسبت به قبل خوب شده بازم دارم تمرین میکنم کلاس فتوشاب و فلشم میرم قصدم اینه که قبل اینکه دانشگاهو شروع کنم maya رو هم یاد بگیرم
Переклад не
04-01-2012, 18:51
اگه میخوایید سه بعدی ساز یاد بگیرید بیشتر برید سراغ فیلم های آموزشی که مثلا توش طرز درست کردن یه نوشته ی حرفه ای آموزش داده شده
منظورم اینه اگه برید سراغ پایه اصلا حوصله نخواهید کرد ادامش بدید
ehsanyacoza0021
05-01-2012, 12:24
[QUOTE=sara_n]آقا احسان اگه لطف کنین برای منم بفرستین چون من میخوام برای دانشگاه انیمیشن بخونم میتونم از ایشون سوال ببرسم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][QUOTE]
ببخشید نبودم اینترنتم قطع بود:41:
من هم میخواهم دانشگاه انیمیشن بخونم با استادم هم صحبت کردن ایشان دانشگاه علمی کاربری دارن mayaدرس میدن از اونجایی که تو دانشگاه خیلی خیلی کم 3d آموزش داده میشه و همه ی درس هاش طراحی آدم زمین ایجا اونجا,هرجا و ... فهمیدم که اگه بخوام برم دانشگاه برای کار بیروم حتما باید پیش استادم بقیه دوره هام هم بگذرونم, درس های دانشگاه توهم است فقط بدرد مدرک میخوره
این سایت ایشون هست شمارش هم هست راستی لیست کلاس ها هم تو قسمت Courses گذاشته اند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l.ir)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.html)
ببخشید شما چه رشته ای میخونید من الان کامپیوتر میخوانم و اگه بخوام انیمیشن تو دانشگاه سراسری(صدا و سیما) بخونم باید برم پیش دانشگاهی هنر به خاطر همین میخوام دانشگاه علمی کاربردی شرکت کنم.
موفق باشید:46:
____
اگه میخوایید سه بعدی ساز یاد بگیرید بیشتر برید سراغ فیلم های آموزشی که مثلا توش طرز درست کردن یه نوشته ی حرفه ای آموزش داده شده
منظورم اینه اگه برید سراغ پایه اصلا حوصله نخواهید کرد ادامش بدید ::::::::
__
سلام:20:
آخه چرا مردم رو گمراه میکنید آدم وقتی از پایه شروع نکنه کم کم به مشکل بر میخوره اینو مطمئن باش چون من خودم با همین آموزش های زبان اصلی تجربه کردم وقتی آدم اصول مدل سازی رو ندونه و روش های ساخت استاندارد مطمئن باش هیج جا شغل گیر نمیاره در ضمینه 3D
Переклад не
05-01-2012, 14:45
دوست عزیز امیدوارم بعد از اینکه تحصیلاتتون تکمیل شد و حرفی برای گفتن داشتید بیایید در خدمتتون باشم
کسایی که میخوان 3DS MAX یادبگیرن نه اینکه مدرک بگیرن ، پایه به دردشون نمیخوره یه خورده حفظیات و چنتا مورد کوچک که قد یه کتاب برات بزرگش میکنن و زده میشی
باتشکر
ehsanyacoza0021
05-01-2012, 22:34
سلام
اگه اون کتابارو مثل روزنامه یه روخونی کنن که ایراد نداره نه اینکه حفظ کنی
مگر اینکه کتابایی مثل کتاب های درسی ما مثل همین شبکه که انگار دو تا بلانسبت علاغ اینارو نوشتن اونم مال زمان 10 سال پیشو
mohammadrm
20-01-2012, 16:59
[QUOTE=sara_n]آقا احسان اگه لطف کنین برای منم بفرستین چون من میخوام برای دانشگاه انیمیشن بخونم میتونم از ایشون سوال ببرسم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][QUOTE]
ببخشید نبودم اینترنتم قطع بود:41:
من هم میخواهم دانشگاه انیمیشن بخونم با استادم هم صحبت کردن ایشان دانشگاه علمی کاربری دارن mayaدرس میدن از اونجایی که تو دانشگاه خیلی خیلی کم 3d آموزش داده میشه و همه ی درس هاش طراحی آدم زمین ایجا اونجا,هرجا و ... فهمیدم که اگه بخوام برم دانشگاه برای کار بیروم حتما باید پیش استادم بقیه دوره هام هم بگذرونم, درس های دانشگاه توهم است فقط بدرد مدرک میخوره
این سایت ایشون هست شمارش هم هست راستی لیست کلاس ها هم تو قسمت Courses گذاشته اند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l.ir)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.html)
ببخشید شما چه رشته ای میخونید من الان کامپیوتر میخوانم و اگه بخوام انیمیشن تو دانشگاه سراسری(صدا و سیما) بخونم باید برم پیش دانشگاهی هنر به خاطر همین میخوام دانشگاه علمی کاربردی شرکت کنم.
موفق باشید:46:
____
منظورم اینه اگه برید سراغ پایه اصلا حوصله نخواهید کرد ادامش بدید ::::::::
__
سلام:20:
آخه چرا مردم رو گمراه میکنید آدم وقتی از پایه شروع نکنه کم کم به مشکل بر میخوره اینو مطمئن باش چون من خودم با همین آموزش های زبان اصلی تجربه کردم وقتی آدم اصول مدل سازی رو ندونه و روش های ساخت استاندارد مطمئن باش هیج جا شغل گیر نمیاره در ضمینه 3D
سلام
من هم میخوایم انیمیشن رو یاد بگیرم .
یه چندماهی کار کردم ولی بعدش بیخی شدم .
شما الان در چه سطحی هستین ؟
خودتونو تو چه سطحی ارزیابی میکنید ؟
والا من نمونه کتارهای ایشون (مدرستون) رو نگاه کردم ولی از خروجی کار خوشم نیومد .
ولی دیگه چاره ای نیست باید از یه جایی شروع کرد و به نظرم بدک نیست زیر نظر ایشون یاد بگیریم ،بره شروع خوبه .
حالا دوست عزیز شما لطف کن بگو که شهریه اش چقدره ؟ مدت زمان کورس ها چقدره ؟ و ...
یک توضیح کامل در مورد استادتون و سطح کیفی کلاسها بده .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.