ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارزیابی 206 های سال 90

nakhodasilver
18-12-2011, 12:56
دوستان سلام .

هممون در رابطه با کیفیت خودرو های داخلی میدونیم:37: . و میدونیم که به علت تحریم ها و نظارت دولت بر قیمت خودرو خودرو سازها مجبور میشن واسه کاهش قیمت تمام شده محصول از کیفیت قطعات کم کنن :46:. که بالطبع تو رضایت مشتری تاثیر میزاره . مثلا من چند روز پیش در باره روغن ریزی از گیربکس 206 سال 90 شنیدم . یا میدونیم که سندلی پارس ELX رو که یرقی بود و گرمکن داشت رو امسال ساده کردن یا تغییراتی که موجب بهبود کیفیت شده(که من هم مثل خیلیای دیگه نیمه خالی رو بیشتر میبینم :4: ).
دوستان اگه لطف کنن اگه تغییرات مثبت یا منفی هر سری رو که به نظرشون میرسه بیان کنن و کسانی هم که اطلاعاتی در این زمینه دارند در اختیارمون بزارن. (بحث خوبی وبدی نیست بحث تغییرات ه)
پ.ن: مدیران عزیز هم اگر مشکلی میبینن منو ببخشن چون همچین تاپیکی پیدا نکردم.:11:

kING ANSHAN
22-12-2011, 03:42
سلام دوست من.راجب 206 باید بگم که داشبوردوتزئینات داخلش افتضاح شده.هنوزهیچی نشده قفل مرکزیش کارنمیکنه.سکناش بعدیک هفته سوختن .وازهمه بدتراینه که قطعه ترمزای بی اسش هم فیلیپینی شده متاسفانه.وپلیس یه پرونده واسه ترمزهای206بازکرده.خیلی کیفیتش بدشده.اصلاقابله مقایسه با206های سالهای قبل نیستش.بدرود

nakhodasilver
22-12-2011, 09:09
دوستی دارم در ایرانخودرو . میگفت 206 های امسال از نظر گیربکس مشکل دار شدند . و در سرعت های بالا گیربکس زوزه میکشه . ما علتشو نمیدونیم ولی وقتی مال 2 نفر رو عوض کردیم باز هم زوزه میکشید. انگار تمام گیربکس های این سری این مشکل رو دارند.

kING ANSHAN
05-02-2012, 16:35
سلام.بازم مشکل.هنوز10هزارتانرفته.فیلت رروغن ماشین مشکل پیداکرده.هنوزگارانتی اولیه نرفتم.درست اطلاع رسانی نمیکنن.نمیدونم بایدچکارکنم.

hossein.az
05-02-2012, 19:34
پسر عموم 2ماهی هست ازین مدل تیپ 2خریده البته باید بگم که واقعا ماشینو اذیت میکنه
سیستم گاز برقیش دو هفته پیش سوخته بود(قطعه چینی بود) برد نمایندگی خوشبختانه رایگان عوضش کردن(البته تفاوت قیمت اصلیشو داد).
قیمت اصلیش 300تومنه. بخاطر این قطعه چینی مصرف 206ها زیاد شده

Zachyrock
06-02-2012, 22:23
اقا یکی از اقوام ما یه 206 تبپ 2 خرید 1 هفته نشد فیوز پلیرش سوخت !!!! خلاصه ما هم بعد دو ما یه نو خردیدم نمیدونم چشه وقتی در حالت خاموش چراغ یا پلیر روشن میکونیم یهو خاموش میشه انگار که باطری یا فیوز مشکل داره ولی 2 دقیقه که ماشینو روشن میکنی بعد خاموش میکنی درست میشه !!!!! فکر نکنم باطری مشکل داشته باشه !

Zachyrock
07-02-2012, 13:43
کسی نمیدونه ؟

The Auditor
07-02-2012, 14:42
اقا یکی از اقوام ما یه 206 تبپ 2 خرید 1 هفته نشد فیوز پلیرش سوخت !!!! خلاصه ما هم بعد دو ما یه نو خردیدم نمیدونم چشه وقتی در حالت خاموش چراغ یا پلیر روشن میکونیم یهو خاموش میشه انگار که باطری یا فیوز مشکل داره ولی 2 دقیقه که ماشینو روشن میکنی بعد خاموش میکنی درست میشه !!!!! فکر نکنم باطری مشکل داشته باشه !
اینکه ضبط رو روشن میکنی (وقتی ماشین خاموشه) و خودش خاموش میشه و با روشن کردن ماشین درست میشه که ایراد نیست. این توی همه 206 ها بوده و هست و اگه دقت کنی روی همون صفحه ای که ساعت ماشینو نشون میده، مینویسه eco mode (یعنی حالت اقتصادی) و واسه اینه که باتری ماشینت خالی نشه وقتی ماشینت خاموشه. البته من با این سیستم اصلا موافق نیستم.

kING ANSHAN
10-02-2012, 23:00
حسین داش منم فکرکنم مصرف بالای ماشیم مال همین گازبرفیش باشه.چطوری بایدعوضش کنم داداش؟مصرف ماشین من خیلی بالاست.داخل شعرش بهصدی10هم مرسه.البته10هزارتا کارکرده؟ممنون

Pami
10-02-2012, 23:04
من ماشینم رو خرداد 90 تحویل گرفتم

ایرادهایی که از روز اول توش دیدم :

1) صدای اضافی از قسمت پشت صندلی عقب که معمولا تو دست اندازها و چاله ها یه جورایی ناله میکنه !
2) رنگ های دون دون روی شیشه عقب ، انگار رنگ دوپوششه ، پوشش دوم اش رو بعد جاگذاری شیشه ها زدن ! یه گرد سفیدی روی پشت ماشین از شیشه تا چراغ ها و دستگیره ها و ... پاشیده شده
3) کیفیت بد قطعات روی داشبورد و کنسول ، انگار پلاستیک درجه 3 دهات های چین که باهاش اسباب بازی درست میکنن رو استفاده کردن !

ایرادهایی که تا این مدت تو این ماشین دیدم اینا بوده ، اما انصافا کلا از خریدم راضی هستم ، ماشین خوبیه تا الان اذیتم نکرده اصلا

amir@sh
11-02-2012, 11:12

1) صدای اضافی از قسمت پشت صندلی عقب که معمولا تو دست اندازها و چاله ها یه جورایی ناله میکنه !
2) رنگ های دون دون روی شیشه عقب ، انگار رنگ دوپوششه ، پوشش دوم اش رو بعد جاگذاری شیشه ها زدن ! یه گرد سفیدی روی پشت ماشین از شیشه تا چراغ ها و دستگیره ها و ... پاشیده شده
3) کیفیت بد قطعات روی داشبورد و کنسول ، انگار پلاستیک درجه 3 دهات های چین که باهاش اسباب بازی درست میکنن رو استفاده کردن !

ایرادهایی که تا این مدت تو این ماشین دیدم اینا بوده ، اما انصافا کلا از خریدم راضی هستم ، ماشین خوبیه تا الان اذیتم نکرده اصلا
انشاا... مبارکت باشه و چرخش واست بچرخه متاسفانه ماشینهای تولید داخل روزبروز کیفیتش پایین میاد و اون صدای پشت صندلی عقب در تمام ماشینهای هاچ بک وجود داره

hossein.az
11-02-2012, 13:55
حسین داش منم فکرکنم مصرف بالای ماشیم مال همین گازبرفیش باشه.چطوری بایدعوضش کنم داداش؟مصرف ماشین من خیلی بالاست.داخل شعرش بهصدی10هم مرسه.البته10هزارتا کارکرده؟ممنون

امروز بش زنگ زدم پرسیدم .گفت:با یه لوازم یدکی آشنا صحبت کردم قطعه اصلی رو ازش گرفتم دادم نمایندگی بست رو ماشین وقطعه ای که نمایندگی می خواست ببنده رو بردم دادم به اون مغازه دار و اختلاف قیمتشون رو بش دادم.

hossein.az
11-02-2012, 14:00

امروز بش زنگ زدم پرسیدم .گفت:با یه لوازم یدکی آشنا صحبت کردم قطعه اصلی رو ازش گرفتم دادم نمایندگی بست رو ماشین وقطعه ای که نمایندگی می خواست ببنده رو بردم دادم به اون مغازه دار و اختلاف قیمتشون رو بش دادم.

dvd2010
11-02-2012, 14:28
سیستم گاز برقی اصلی 206ساخت آلمانه.پسردایم دوماه پیش یه تیپ2گرفت بود هنوز سیتم گازبرقیش آلمانی بود.

Reza82N
11-02-2012, 14:56

سلام براى مورد ١
ضامن هارو آزاد كنين
پشتى هاى صندلى عقب رو بخوابونيد داخل
اون ميله اى كه روى بدنه ماشين هست كه ضامن صندلى توش ميوفته رو با نوار تفلن بپيچيد،
سپس صندلى رو دوباره سر جاش فيكس كنيد
صدابه احتمال ٩٩٪ ميوفته.
ماشين من مدل٨٨

درمورد پخش٢٠٦ همونطور كه همه ميدون اگر پخش غيرفابريك باشه و با اينترفيس فابريك(اهرم بشت فرمون)سازگار نباشه وقتى ماشين رو خاموش كنيد ضيط هنوز روشنه يا اگرماشين خاموش باشه درا رو بازكنيد ضبط يه لحظه روشن ميشه كه اين ايراد با نصب اينترفيس سازگار با ماشين حل ميشه و بابستن سوييچ ضبط هم كلا خاموش ميشه

Sorosh MAX
11-02-2012, 23:36
سلام دوستان !

منم 206 ام رو 1 ماه بیشتر نست که تحویل گرفتم و 800 تا بیشتر کار نکرده ، از همون اولش که در راننده اصلا درست بسته نمیشد و باید به روز و محکم در رو میستی ، یه نکته ی بسیار عجیب که پشتش اسپیکر نداره !!!!!!! :8: بردم نمایندگی میگه دکوریه اینا !! گیربکسش که مشکل داره ، توی دنده 1 و 2 موقع عوض کردن صدا داره و خوب جا نمیره ، بعضی وقتا هم که خوب جا نمیره منم حواسم نیست و صدای وحشتناکی از دنده میاد ! :2: صندلی عقبشم که چون تیپ 2 ا حتی جای پشت سری های عقبم نداره بردم نمایندگی که چطور میشه روش نصب کردم میگه ما نداریم ببر لحاف دوزی شاید بدوزن واست ... چند روزی هم هست که صدا تو کابین ایجاد شده که تو دست اندازا حودشو نشون میده ...
اصلا یک وضعیه ...

hossein.az
12-02-2012, 00:33
سلام دوستان !

منم 206 ام رو 1 ماه بیشتر نست که تحویل گرفتم و 800 تا بیشتر کار نکرده ، از همون اولش که در راننده اصلا درست بسته نمیشد و باید به روز و محکم در رو میستی ، یه نکته ی بسیار عجیب که پشتش اسپیکر نداره !!!!!!! :8: بردم نمایندگی میگه دکوریه اینا !! گیربکسش که مشکل داره ، توی دنده 1 و 2 موقع عوض کردن صدا داره و خوب جا نمیره ، بعضی وقتا هم که خوب جا نمیره منم حواسم نیست و صدای وحشتناکی از دنده میاد ! :2: صندلی عقبشم که چون تیپ 2 ا حتی جای پشت سری های عقبم نداره بردم نمایندگی که چطور میشه روش نصب کردم میگه ما نداریم ببر لحاف دوزی شاید بدوزن واست ... چند روزی هم هست که صدا تو کابین ایجاد شده که تو دست اندازا حودشو نشون میده ...
اصلا یک وضعیه ...

سلام . تيپ ٢ در هاي عقبش باند نداره ولي بقيه داراي باند هستن. مي تونيد خودتون باند روش ببنديد چون سيمشو گذاشتند.

Reza82N
16-02-2012, 10:49
سلام دوستان !

اصلا یک وضعیه ...

سلام جاى پشت سرى عقب نداره؟
يعنى لوله مادگى نداره كه ميله هاى پشت سرى بره داخلش؟بايد٣جفت=٦عدد داشته باشه،
صندلى عقب هم به احتمال زياد يك تيكه است؟يعنى٢تيكه نيست؟
باندهاى عقب روهم كه دوستان توضيح دادند.

mohamad skystar
16-02-2012, 12:44
ادامه مباحث در تاپیک 206 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]