ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قابليت جالب performance information and tools

abbasa
15-12-2011, 08:55
قابليت جالب performance information and tools در ويندوز 7 رو امروز تو بايت خوندم خيلي با حال بود گفتم اينجا مطرح كنم و يك سوال هم داشتم همه البته استاد هستند و با اين قابليت اشنايند صرف ياد اوري( اين قابليت رو ميتونيد از كنترل پنل بهش دست يابي داشته باشيد و قدرت سيتم خودتون رو ببينيد) اگر در صفحه اصلي در قسمت base score اعداد بين يك و دو ببينيد سيستم شما سيستمي ضعيف است اگر در اين قسمت عددي بين 4 تا 5 ببينيد سيستم خانگي مناسب است و اگر 7 به بالا باشد هم سيستم شما سيستم توپيه و برو بتركون من نميخام اين جا زياد در مورد اين ويژگي حرف بزنم دوستان بايت رو بخونند يا يك سرچي تو اينترنت بزنند و اين قابليت رو بشناسند هر چند ايكاش اين قابليت رو نميشناختم چون تا الان فكر ميكردم سيستم توپي دارم اما الان فهميدم كه خيلي هم توپ توپ نيست بماند سوال من اينه كه
چهار عدد اول كه مرتبط به گرافيك سي و پيو و غيره است تو سيستم من 7 به بالاست حتي نزديك به 8 هست اما با وجود اينكه من يك هارد يك ترابايت وسترن با بافل 64 براش خريدم عدد 5.2 رو نشون ميده من دگه بايد چه هاردي رو اين سيستم بگذارم كه اين عدد بالاتر بره اين هارد رو بعنوان يك هارد قوي و فول به من دادن نكنه هارد رو انداختن

البته تو مادر برد من كه سري زد 68 گيگا بايت هست قابليت ريد وجود داره كه ميتونه هارد رو قويتر كنه ولي من حقيقتش ترسيدم به اين قابليت ور برم چرا كه خيلي با اين وضعيت اشنا نيستم خلاصه سرتون درد نيارم به نظر اساتيد من چكار كنم بي خيال شم / هارد رو عوض كنم تو اين گروني / قابليت ريد رو فعال كنم / يا راهي ديگه هست كه امتياز هارد رو بالا ببرم تا سيستم من امتياز بالاتري بگيره
البته اينا صرف كسب اطلاعاته و با 8 گيگ رم و يك سي پيو اي فايو و مادر برد بالا و گرافيك دي دي ار 5 سري اچ من تا الان به مشكلي بر نخوردم و اين هارد ...................... :41:

saeed774
15-12-2011, 15:39
با این اوصاف که شما گفتی به هاردتون امتیاز کمی داده و برای هاردهای H.D.D بیشترین امتیازی که ویندوز میده 5.9 هست که برا شما 5.2 هست . البته این امتیاز هارد بستگی به نوع پارتیشن و حجم اون داره و اغلب این امتیاز به پارتیشن C یا همون پارتیشن ویندوز داده میشه . پارتیشن ویندوز شما مطمئنا حجمش پایینه یا اینکه حجم کمی ازش بصورت ازاد یا فری باقی مونده . شما همیشه سعی کن پارتیشن ویندوزت بالای 60 گیگ باشه تا امتیاز 5.9 رو بگیری .
نکته بعدی میتونه از نوع هاردت باشه که از نوع گرین یا بهینه و برای بایگانی مورد استفاده قرار میگیره . نوع هارد شما چه رنگیه ؟ هارد وسترن سیاه معمولا هاردهای پرسرعتی هستند و به احتمال زیاد هارد شما سبز خواهد بود .

تا جایی که من اطلاع دارم ویندوز به هاردهای S.S.D که هارد جامد و پرسرعت محسوب میشن امتیاز بالای 5.9 میده البته اونم به هر هاردی نه ، هاردهای جامدی که سرعت رید و رایتشون بالای 300 مگابایت بر ثانیه باشه و یا بصورت Raid به هم وصل شده باشن .

در مورد رید کردن هم تاثیر محسوسی من نمیبینم . من خودم دو تا هارد سامسونگ F3 رو با هم رید کردم که باز امتیاز 5.9 به سیستم هارد داده . به نظرم رید تاثیر محسوسی تو سرعت و عملکرد سیستم جز در حالت کپی و پیست داخلی نمیذاره .

abbasa
16-12-2011, 22:28
با این اوصاف که شما گفتی به هاردتون امتیاز کمی داده و برای هاردهای H.D.D بیشترین امتیازی که ویندوز میده 5.9 هست که برا شما 5.2 هست . البته این امتیاز هارد بستگی به نوع پارتیشن و حجم اون داره و اغلب این امتیاز به پارتیشن C یا همون پارتیشن ویندوز داده میشه . پارتیشن ویندوز شما مطمئنا حجمش پایینه یا اینکه حجم کمی ازش بصورت ازاد یا فری باقی مونده . شما همیشه سعی کن پارتیشن ویندوزت بالای 60 گیگ باشه تا امتیاز 5.9 رو بگیری .
نکته بعدی میتونه از نوع هاردت باشه که از نوع گرین یا بهینه و برای بایگانی مورد استفاده قرار میگیره . نوع هارد شما چه رنگیه ؟ هارد وسترن سیاه معمولا هاردهای پرسرعتی هستند و به احتمال زیاد هارد شما سبز خواهد بود .

تا جایی که من اطلاع دارم ویندوز به هاردهای S.S.D که هارد جامد و پرسرعت محسوب میشن امتیاز بالای 5.9 میده البته اونم به هر هاردی نه ، هاردهای جامدی که سرعت رید و رایتشون بالای 300 مگابایت بر ثانیه باشه و یا بصورت Raid به هم وصل شده باشن .

در مورد رید کردن هم تاثیر محسوسی من نمیبینم . من خودم دو تا هارد سامسونگ F3 رو با هم رید کردم که باز امتیاز 5.9 به سیستم هارد داده . به نظرم رید تاثیر محسوسی تو سرعت و عملکرد سیستم جز در حالت کپی و پیست داخلی نمیذاره .

ممنون از پاسخت هارد من سبز رنگه قصه سیاه سبز چیه میشه بیشتر توضیح بدید با تشکر

jafarian
16-12-2011, 22:33
ممنون از پاسخت هارد من سبز رنگه قصه سیاه سبز چیه میشه بیشتر توضیح بدید با تشکر

اگر سبزکه به احتمال زیاد گرین سری وسترن هاردشما که بیشتر برای آرشیو استفاده میشه نه نصب ویندوزکه البته با Align کردن هارد مرتفع میشه که سری گرین معمولا 32 مگ یا 64 مگ بافر اما سری بلک 64 مگ بافر داره کلا ساختارشم متفاوت سرعت دسترسی به اطلاعاتم تو این سری بالاتره بهترین پیشنهاد استفاده از هاد ssd هست اگر مین ساپورت کنه :20:

abbasa
17-12-2011, 09:09
اگر سبزکه به احتمال زیاد گرین سری وسترن هاردشما که بیشتر برای آرشیو استفاده میشه نه نصب ویندوزکه البته با Align کردن هارد مرتفع میشه که سری گرین معمولا 32 مگ یا 64 مگ بافر اما سری بلک 64 مگ بافر داره کلا ساختارشم متفاوت سرعت دسترسی به اطلاعاتم تو این سری بالاتره بهترین پیشنهاد استفاده از هاد ssd هست اگر مین ساپورت کنه :20:

عزير align كه گفتي چيه ميشه بيشتر توضيح بدي برخي ميگن برا سون نياز نيست و فقط xp سرعتش پايينه نظز شما چيه؟
هاردهاي ssd كه ميگي هنوز رواج بالاي نداره ( البته تا انجا كه من ميدونم و فكر كنم اصلا يك ترابايتيش نباشه) و قيمتش هم بايد بالا باشه نظر شما چيه ؟:41:

jafarian
17-12-2011, 15:16
عزير align كه گفتي چيه ميشه بيشتر توضيح بدي برخي ميگن برا سون نياز نيست و فقط xp سرعتش پايينه نظز شما چيه؟
هاردهاي ssd كه ميگي هنوز رواج بالاي نداره ( البته تا انجا كه من ميدونم و فكر كنم اصلا يك ترابايتيش نباشه) و قيمتش هم بايد بالا باشه نظر شما چيه ؟:41:

اگر هارد شما هم سری گرین هست برای align کردن هارد از تاپیک پایین استفاده کنید درمورد سئوال دوم هم چون قیمتش تا حدی بالا هست رواج پیدا نکرده شما میتونید به raid هم فکر کنید یا که بطور موقت یک هارد 64 ssd باشین برای نصب ویندوز دراین هارد و پرفورمنس سیستم .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید