مشاهده نسخه کامل
: بررسی گیرنده دیجیتال الکومکس MV200 مدل 2012
afshin4841
13-12-2011, 23:02
با سلام
شرکت وارد کننده بلوسنس یک گیرنده دیجیتال جدید ارائه کرده که تقریباً همون الکومکس MV200 2011 هست که چند ویژگی جدید بهش اضافه شده مثل پشتیبانی از فرمت FLV و WMV و رزلوشن 1080P و... به گفته بخش پشتیبانی شرکت ، محصول مشترک چین و کره است و برندش هم متعلق به شرکت عرشیان تجارت سما است .
هدف من هم از ایجاد این تایپک بیشتر بررسی عملکرد این دستگاه ، مقایسه اون با بلوسنس + T14 و آشنا شدن با تجربیات دوستان بعد از استفاده از این ستاپ باکس است .
خود من قصد خرید بلوسنس+ T14 رو داشتم ولی از اونجاییکه بلوسنس در حال حاضر نایاب شده و تا بیست-سی روز دیگه به بازار نمیاد (به گفته خود شرکت) و اینکه در ساپورت دو فرمت FLV و WMV این دستگاه به بلوسنس برتری داره آیا از جنبه های دیگه مثل قدرت تیونر ، کیفیت ساخت و.......هم این برتری به چشم میاد ؟
مشخصات الکومکس MV200 مدل 2012 :
دستگاه MV200 الکومکس مدل 2012 از دو قسمت گیرنده دیجیتال و مولتی
مدیا پلیر تشکیل شده است
مشخصات قسمت مولتی مدیا پلیر
** پورت اتصال انواع فلش مموری و هارد اکسترنال FAT و NTFS بدون نیاز به منبع تغذیه مجزا تا
حجم 2 ترا بایت
» پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال با فرمت های MPG , VOB , M2TS FLV, WMV, , MKV , 3GP , MP4 , TP , TS , DAT , DivX , AVI ...
» پخش زیر نویس فیلم با فرمت SRT و به صورت فارسی
** قابلیت پخش فیلم های سه بعدی 3D
» پخش فرمت های صوتی WMA , MP3
» پخش فرمت های عکس PNG , BMP , JPG
» نمایش عکس ، همزمان با پخش موزیک بصورت Slideshow
» خروجی HDMI و Component و Composite
» خروجی صدای دیجیتال S/PDIF (اپتیکال)
» وضوح تصویر بسیار بالا (Full HD) و پشتیبانی از 576i,576P,720P,1080i,1080P
مشخصات قسمت گیرنده دیجیتال
» قابلیت دریافت و پخش دیجیتال صدها شبکه تلویزیونی و رادیویی با کیفیت عالی (در حال حاضر
16 شبکه تلویزیونی و 10 شبکه رادیویی توسط سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
فعال گردیده است)
» منو فارسی و تلتکست فارسی 1000 صفحه ای
» دارای راهنمای برنامه الکترونیکی (EPG)
» تنظیم ساعت و تاریخ به صورت دستی و اتوماتیک
» ضبط شبکه های تلویزیونی و رادیویی و نمایش فایل ضبط شده در تلویزیون و کامپیوتر
** ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال دیگر در یک باند فرکانس مشترک
** مشاهده و امکان جلو و عقب بردن تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط، بطور
همزمان (Time Shift)
» تنظیم و برنامه ریزی زمان های مختلف برای ضبط اتوماتیک چند برنامه تلویزیونی و رادیویی مورد
علاقه
» دارای قفل کودک با تعیین رمز عبور دلخواه
» دارای تایمر خاموش و روشن شدن خودکار دستگاه
** نمایش ساعت بر روی پنل جلوی دستگاه در حالت استندبای
لوازم جانبی همراه دستگاه
» کابل HDMI
» کابل AV
» ریموت کنترل
» دفترچه راهنمای فارسی
PersiBoy
16-12-2011, 00:27
سلام
من امروز این رو قیمت گرفتم، گفتن 91 تومان هست! که یه جهش بزرگ برای الکومکس محسوب میشه!!!
دوستانی که قبلا با الکومکس کار کردن، بگن کیفیتش چه طوره؟ کنترلش قوی هست؟ زمان بوت و تعویض کانال الکومکس مدل قدیمی چه قدر هست؟ فونت تلتکست و زیرنویسش چه جوره؟(خوبه؟) (کلا چه مشکلاتی داره؟)
من فکر میکنم شرکت عمدا بلوسنس رو وارد نمیکنه تا قیمت این رو ببره بالا! کاش حداقل از مشخصات سخت افزاریش چیزی میگفتن. کسی میدونه چیپش چیه؟
به نظر شما با این قیمت ارزش خرید رو داره؟ با توجه به این که هیچ وبسایت رسمی ای برای الکومکس وجود نداره.
afshin4841
16-12-2011, 01:28
سلام
من امروز این رو قیمت گرفتم، گفتن 91 تومان هست! که یه جهش بزرگ برای الکومکس محسوب میشه!!!
دوستانی که قبلا با الکومکس کار کردن، بگن کیفیتش چه طوره؟ کنترلش قوی هست؟ زمان بوت و تعویض کانال الکومکس مدل قدیمی چه قدر هست؟ فونت تلتکست و زیرنویسش چه جوره؟(خوبه؟) (کلا چه مشکلاتی داره؟)
من فکر میکنم شرکت عمدا بلوسنس رو وارد نمیکنه تا قیمت این رو ببره بالا! کاش حداقل از مشخصات سخت افزاریش چیزی میگفتن. کسی میدونه چیپش چیه؟
به نظر شما با این قیمت ارزش خرید رو داره؟ با توجه به این که هیچ وبسایت رسمی ای برای الکومکس وجود نداره.
سلام
در مورد قیمت باید بگم که قیمت بلوسنس هم قبل از کمیاب شدنش 91 هزار تومان بود ولی اینکه عدم واردات عمدی هست یا نه رو خدا میدونه .
در ضمن سایت اصلی الکومکس هم این آدرسه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
afshin4841
16-12-2011, 02:10
سلام
سلام
در مورد قیمت باید بگم که قیمت بلوسنس هم قبل از کمیاب شدنش 91 هزار تومان بود ولی اینکه عدم واردات عمدی هست یا نه رو خدا میدونه .
afshin4841
16-12-2011, 02:22
سلام
سلام
PersiBoy
17-12-2011, 01:29
سلام
سلام
در مورد سایت منظورم سایت اصلی سازندست که مشخصات دقیقتر و حرفه ای تر از سخت افزار و نرم افزار دستگاه رو بیان کنه.
در مورد قیمت، این که بلوسنس با این قیمت به فروش میرسید به خاطر استفاده از شعار "ساخت اسپانیا" بود. ولی برای الکومکس که کارخونش سایت رسمی نداره این قیمت بالاست. ضمن این که مشخصات دقیقی هم از اون گفته نشده. حتی عکسی هم که قرار دادن مال همون مدل 2011 هست(انگار خودشون هم دقیق نمیدونن چی ساختن!).
باید مشخصات دقیقتری رو در اختیار خریدار بذارن، مثلا چه ورژنی از wmv رو پشتیبانی میکنه؟ سخت افزارش چیه؟ خریدار که نمیتونه همینطور شانسی یه چیزی بخره و بعد از امتحان بفهمه چی خریده! (بابا گرفتن مشخصات دقیق از طرف سازنده ی چینی که کار سختی نیست!)
به هر حال در صورتی این قیمت موجه هست که به طور کامل از wmv پشتیبانی کنه و همچنین دستگاه هم کیفیت ساخت بالایی داشته باشه.(بعد از یک سال خراب نشه)
من هنوز مرددم که این مدل رو به صورت تعداد کار کنم یا نه . مخصوصا عنصر قیمتش یک مقدار این تردید رو زیاد میکنه.
از طرفی گارانتی 1+1 ساله اش باعث میشه که تا حدی آدم سر قیمتش با خودش کنار بیاد . نمیدونم والا..
afshin4841
18-12-2011, 03:42
من هنوز مرددم که این مدل رو به صورت تعداد کار کنم یا نه . مخصوصا عنصر قیمتش یک مقدار این تردید رو زیاد میکنه.
از طرفی گارانتی 1+1 ساله اش باعث میشه که تا حدی آدم سر قیمتش با خودش کنار بیاد . نمیدونم والا..
سلام
شما در مورد کیفیت و عملکرد این مدل ( در مقایسه با بلوسنس یا لومکسی) اطلاعاتی ندارین؟
سلام
شما در مورد کیفیت و عملکرد این مدل ( در مقایسه با بلوسنس یا لومکسی) اطلاعاتی ندارین؟
میگم چون جدیده طبیعتا نه اطلاعی ندارم . هنوز اقدام به خریدش نکردم به شکل تعداد تا ببینم دقیقا چیه .
farzad_sx1
18-12-2011, 13:34
دوستان جایی هست که بشه ازش خرید ؟ چون من تبریز هستم و این شرکت اینجا نمایندگی نداره ! خیلیها هم تو این شهر مشتاق محصولات این شرکت هستند.
دوستان جایی هست که بشه ازش خرید ؟ چون من تبریز هستم و این شرکت اینجا نمایندگی نداره ! خیلیها هم تو این شهر مشتاق محصولات این شرکت هستند.
از مشهد به تبریز گرون در میاد هزینه پست وگرنه با کمال میل میتونستم تقدیم کنم .
farzad_sx1
18-12-2011, 16:06
خیلی ممنون از لطفت دوست من .
امروز زنگ زدم از خود شرکت (تهران) خواستم برام بفرستن ... 94 تومن بدون هزینه پست!
moslem47
18-12-2011, 19:30
سلام
لطفا قیمت و ادرس مشهد را برام ارسال کنید.
ممنون
afshin4841
19-12-2011, 23:58
ظاهراً هنوز کسی این دستگاه رو نخریده که در موردش نظر بده:19::41:
PersiBoy
20-12-2011, 01:37
مثل این که یه نفر باید حمله ی انتحاری کنه و یه الکومکس بخره! دوستان اگه موافق باشید تو همین فروم قرعه کشی کنیم و رو هر کی افتاد همون بره و یه دونه الکومکس بخره و امتحانش کنه.
دوستانی که مایلند توی این امر خطیر شرکت کنند توجه داشته باشند که چه خطراتی اونها رو تهدید میکنه و ممکنه توی این راه با گارانتی ضعیف و نبود آپدیت مناسب مواجه بشوند!، پس با آگاهی کامل تصمیم بگیرید و بعد نارنجک به خودتون ببندید!!!
راستی مثل اینکه هنوز نیومده، آپدیت جدید براش ارائه دادن!!!
گفتن سرعت تعویض کانالها افزایش پیدا کرده، ولی نگفتن از چقدر به چقدر تغییر کرده، انگار دوستان در سما خیلی به طرح معما علاقه دارند!
h_starboy
20-12-2011, 13:07
دوستان عزیز اگه کمی صبر کنید در هفته آینده شنبه یکشنبه تا دوشنبه برادرم قراره یه الکومکس 2012 بخره .
دو سه هفته پیش یه پروویژن x5 براش خریدم که مشکلش این بود که زیرنویس srt فارسی رو جدا جدا نشون میده . واسه همین داره اونو ردش میکنه و میخواد یه الکومکس بگیره . الانم مسافرته .
اگه گرفت خودمم میرم تستش میکنم همه چیزشو و خبر میدم بهتون .
h_starboy
20-12-2011, 13:07
دوستان عزیز اگه کمی صبر کنید در هفته آینده شنبه یکشنبه تا دوشنبه برادرم قراره یه الکومکس 2012 بخره .
دو سه هفته پیش یه پروویژن x5 براش خریدم که مشکلش این بود که زیرنویس srt فارسی رو جدا جدا نشون میده . واسه همین داره اونو ردش میکنه و میخواد یه الکومکس بگیره . الانم مسافرته .
اگه گرفت خودمم میرم تستش میکنم همه چیزشو و خبر میدم بهتون .
farzad_sx1
20-12-2011, 19:40
دوستان الکومکس MV200 من امروز بدستم رسید . اما متاسفانه دیشب تلویزیونمون سوخت !
مجبور شدم در یک تلویزیون قدیمی تست کنم ... البته فقط تونستم ببینم کار میکنه یا نه !
هر سوالی دارین بپرسین تست کنم بهتون میگم.
h_starboy
20-12-2011, 21:35
مجبور شدم در یک تلویزیون قدیمی تست کنم ... البته فقط تونستم ببینم کار میکنه یا نه !
ای بابا . شانسو ببین تورو خدا :31:
حالا که شما دارین اینا رو یه چک بکن تا ماهم بگیریمش تا هفته بعد .
یکی زیرنویس srt فارسی چک کن ببین خوب نشون میده ؟؟ ببین اندازشم میشه بزرگ کنی یا نه . همینطور نسبت به فیلم خوب پخش میشه یا تاخیرم داره ؟!!!
یکی هم فرمت های مختلف رو هم امتحان کن ببین مشکل نداشته باشن . مخصوصا mkv و دو فرمت flv و wmv که میگن پخش میکنه .
خیلی خیلی ممنون .
PersiBoy
20-12-2011, 22:07
سلام
مبارک باشه، انشاالله صد سال برات کار کنه!
اما سوالات بنده(پیشاپیش از جواباتون تشکر میکنم)
چند خریدی؟
کنترلش چه جوره؟
زمان تعویض کانالش چقدره؟ تلتکستش چه جوره؟(فونتش خوبه؟) خود دستگاه زیاد داغ نمیکنه؟
اگه ممکنه یه فیلم با ابعاد 16*9 رو تست کن ببین حالت های جا دادن تصویر توی تلوزیون چه جوره؟ مثلا اطراف فیلم رو میچینه یا میاد همه رو (به زور!) توی تلوزیون جا میده؟(stretch) ،بهترین حالت اینه که اطراف فیلم رو بچینه، چون ابعاد تصویر واقعی فیلم به هم نمیریزه.
afshin4841
20-12-2011, 23:52
سلام
در تکمیل صحبتهای دوستمون star boy لطفاً کنترلش رو هم ببینید که تا چه زاویه ای کار می کنه و قدرتش چقدره( یکی از ضعفهای لومکسی 3605) و همینطور قدرت گیرندگی کانالها و سیگنال رو
همینطور اینکه آیا بعد از یه مدت کار با فلش مموری داغ می کنه یا نه
واینکه ضبط کانالهای تلوزیونی با چه فرمتی هست.
با تشکر ویژه
kalepoook
21-12-2011, 19:48
سلام
من امروز قیمت کردم گفتن 97 تومان
بلوسنس هم تا 91 بود
منم میخوام بگیرم
البته الان زیره 80 نیست
ممنون میشم یه ریویو کامل بزارین
22-12-2011, 11:12
سلام
من امروز قیمت کردم گفتن 97 تومان
بلوسنس هم تا 91 بود
منم میخوام بگیرم
البته الان زیره 80 نیست
ممنون میشم یه ریویو کامل بزارین
کم کم قیمت این دستگاهها داره به قیمت تلویزیون میرسه!
اگه این قیمت رو توجیه میکردن، مثلا میگفتن داریم از فلان پردازنده استفاده میکنیم، میشد با این قیمت کنار اومد.
الان دستگاههای دیگه با همین مشخصات دارن حدود 70 تومن به فروش میرسن(فقط wmv رو ندارن)
اون wmv رو هم من فکر میکنم یه شعار باشه و احتمالا هر نوعی از این فرمت رو نمیتونه پخش کنه. تا کسی امتحان نکنه نمیشه نظر قطعی داد. خود شرکت هم که فقط گفته wmv رو پخش میکنه(مختصر و البته غیر مفید!!!)
سلام
کم کم قیمت این دستگاهها داره به قیمت تلویزیون میرسه!
اگه این قیمت رو توجیه میکردن، مثلا میگفتن داریم از فلان پردازنده استفاده میکنیم، میشد با این قیمت کنار اومد.
الان دستگاههای دیگه با همین مشخصات دارن حدود 70 تومن به فروش میرسن(فقط wmv رو ندارن)
اون wmv رو هم من فکر میکنم یه شعار باشه و احتمالا هر نوعی از این فرمت رو نمیتونه پخش کنه. تا کسی امتحان نکنه نمیشه نظر قطعی داد. خود شرکت هم که فقط گفته wmv رو پخش میکنه(مختصر و البته غیر مفید!!!)
تو این هفته کلا settopbox گرون شده . اما کلا باهاتون موافقم.
با این وضعیتی که دلار داره توقع دارین قیمتها پایین بیاید ؟
بلوسنس هم اگر الان بیاد کمتر از 95 تومن به دست من و شما نمی رسه . من الکومکس 200 دارم و به نظر من دستگاه خوبیه . زیرنویس فارسی را در سه سایز نشون میده . امروز عکسهای زیر نویسش را میگیرم می ذارم توی سایت. اس آر تی را هم پارسی پخش میکنه
modernpaps
22-12-2011, 18:06
با این وضعیتی که دلار داره توقع دارین قیمتها پایین بیاید ؟
بلوسنس هم اگر الان بیاد کمتر از 95 تومن به دست من و شما نمی رسه . من الکومکس 200 دارم و به نظر من دستگاه خوبیه . زیرنویس فارسی را در سه سایز نشون میده . امروز عکسهای زیر نویسش را میگیرم می ذارم توی سایت. اس آر تی را هم پارسی پخش میکنه
سلام...
این الکومکس 2012 فایلهای FLV و WMV رو پخش میکنه ؟؟؟
1080P پخش میکنه ؟
گیرندگیش خوبه ؟
راستی، زیاد گرم که نمیشه، به گرم شدن دستگاه حس خوبی ندارم ، عمرشو کم
میکنه ....
منم میخوام همینو بخرم،ممنون میشم اگه به سوالام جواب بدی...:11:
farzad_sx1
23-12-2011, 01:45
یکی زیرنویس srt فارسی چک کن ببین خوب نشون میده ؟؟ ببین اندازشم میشه بزرگ کنی یا نه . همینطور نسبت به فیلم خوب پخش میشه یا تاخیرم داره ؟!!!
یکی هم فرمت های مختلف رو هم امتحان کن ببین مشکل نداشته باشن . مخصوصا mkv و دو فرمت flv و wmv که میگن پخش میکنه .
خیلی خیلی ممنون .
در مورد پخش فیلم اینا سعی میکنم فردا تست کنم بگم بهتون ...
چند خریدی؟
کنترلش چه جوره؟
زمان تعویض کانالش چقدره؟ تلتکستش چه جوره؟(فونتش خوبه؟) خود دستگاه زیاد داغ نمیکنه؟
اگه ممکنه یه فیلم با ابعاد 16*9 رو تست کن ببین حالت های جا دادن تصویر توی تلوزیون چه جوره؟ مثلا اطراف فیلم رو میچینه یا میاد همه رو (به زور!) توی تلوزیون جا میده؟(stretch) ،بهترین حالت اینه که اطراف فیلم رو بچینه، چون ابعاد تصویر واقعی فیلم به هم نمیریزه.
من 94 هزار تومن از خود شرکت خریدم که برام با تیپاکس پست کردن که 6600 هم پول تیباکس دادم...
کنترلش زیاد چنگی به دل نمیزنه ... یا بهتر بگم متاسفانه ضعیفه ! چون هم خشکه و هم از زوایا خوب نمیگیره ... کسی اگه راه حلی برای تعوضی و یا بهتر شدن کنترل داره بگمه منم استفاده کنم ... مثلا از این کنترل های همه کاره به درد میخوره بخریم یا نه ؟
زمان تعویض کانالش هم در حدود 2 تا 3 ثانیه هست که فکر کنم خوب نیست و کنده .... اینها رو باید توی آپدیت جدید حلش کنن اصولاً . البته اگه بکنن ....
تلکتکست آره خوبه و بعد از آپدیت هم فونتهای دستگاه بهتر شده و هم تلتکست ....
دستگاه خیلی خوب کار میکنه و اصلا داغ نمیکنه ....
ابعاد تصویر همه حالتها داره ... 16:9 و 4:3 و حالتهای مختلف pan و stretch ...
بقیه دوستان هم سوالاتشون فکر کنم مشابه بود...
فقط در مورد کنترل خواهشن اگر راهکاری هست بگین لطفا.
PersiBoy
23-12-2011, 10:45
...
زمان تعویض کانالش هم در حدود 2 تا 3 ثانیه هست که فکر کنم خوب نیست و کنده .... اینها رو باید توی آپدیت جدید حلش کنن اصولاً . البته اگه بکنن ....
تلکتکست آره خوبه و بعد از آپدیت هم فونتهای دستگاه بهتر شده و هم تلتکست ....
دستگاه خیلی خوب کار میکنه و اصلا داغ نمیکنه ....
ابعاد تصویر همه حالتها داره ... 16:9 و 4:3 و حالتهای مختلف pan و stretch ...
بقیه دوستان هم سوالاتشون فکر کنم مشابه بود...
فقط در مورد کنترل خواهشن اگر راهکاری هست بگین لطفا.
سلام
ممنون که جواب دادید، در مورد کنترل، فکر کنم بشه تقویتش کرد، مثلا با تعویض لامپ مادون قرمزش یا چیزای دیگه. در این مورد بهتره با یکی که الکترونیک میدونه مشورت کنی ببینی میشه یا نه.
در مورد سرعت تعویض کانال، سیگنال دریافتیتون روی چقدر هست که 2تا3ثانیه تعویض طول میکشه؟ و توی کانال های غیر هم فرکانس هم همین قدر طول میکشه؟
tornado1991
23-12-2011, 12:05
سلام
ممنون که جواب دادید، در مورد کنترل، فکر کنم بشه تقویتش کرد، مثلا با تعویض لامپ مادون قرمزش یا چیزای دیگه. در این مورد بهتره با یکی که الکترونیک میدونه مشورت کنی ببینی میشه یا نه.
در مورد سرعت تعویض کانال، سیگنال دریافتیتون روی چقدر هست که 2تا3ثانیه تعویض طول میکشه؟ و توی کانال های غیر هم فرکانس هم همین قدر طول میکشه؟
سلام.
چک کن ببین mkv رو با srt درست support میکنه یا نه و srt با mkv هماهنگ هستش یا نه؟
farzad_sx1
23-12-2011, 12:06
من با آنتن هوایی معمولی با سیگنال 100% دریافت میکنم...
در کانالهای غیر هم فرکانس هم همینقدر هست...
Creative1
23-12-2011, 14:48
سلام...
دیروز یه دستگاه الکومکس ام وی 200 2012 به دستم رسید.
خیلی چیزاش رو تست کردم. از نظر گیرندگی که تمام 16 شبکه تلویزیون و 10 تا رادیو رو بدون مشکل گرفت. تقریبا همه فرمت های ویدیویی هم که داشتم پخش کرد. از جمله FLV و WMV. زیرنویس SRT فایلهای MKV رو هم پخش میکنه. سایز فونت زیرنویسش هم بزرگه و از دور به خوبی دیده میشه. چنتا عکس از حالت پخش فیلم و زیرنویس گذاشتم که سایز فونت و پخش فرمت های FLV و WMV رو نشون میده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
afshin4841
23-12-2011, 17:48
سلام
از Farzad_sx1 و Creative 1 عزیز تشکر می کنیم که فداکاری کردن و این دستگاه رو خریدن و تست کردن .
تا اینجای کار که ظاهراً عملکرد الکومکس خوب بوده باید دید که نقطه ضعفی هم داره یا نه.
احتمالاً بلوسنس به این زودیها وارد نشه ؛ سه هفته پیش که از شرکتش پرسیده بودم گفتن دو هفته دیگه به بازار میاد ولی چند رو پیش دوباره تلفن زدم گفتن یکی دو ماه دیگه .
با توجه به اینکه الکومکس رو به بازار عرضه کردن بعیده به این زودیها رقیب اصلیش یعنی بلوسنس رو حداقل طی چند ماه بعد عرضه کنن.:41:
مثل اینکه باید همین الکومکس رو خرید :31::20:
modernpaps
23-12-2011, 18:05
سلام..
اول تشکر کنم از دوستای عزیزی که خریدنش و به سوالا جواب دادن..:11:
در مورد کنترل چون خودم چند مدل کنترل تعمیر کردم و رشتم برقه اینو میگم ..
تقویت که فکر نکنم بشه ، ولی اگه سرویس بشه یکم بهتر میشه ، البته وقتی همه میگن ضعیفه ، یعنی سیستمش
همینه و نمیشه کاریش کرد ....
در این مورد تحقیق میکنم ، اگه راهی برای تقویت وجود داره میگم که دوستان استفاده کنن :46:
farzad_sx1
23-12-2011, 19:52
سلام..
اول تشکر کنم از دوستای عزیزی که خریدنش و به سوالا جواب دادن..:11:
در مورد کنترل چون خودم چند مدل کنترل تعمیر کردم و رشتم برقه اینو میگم ..
تقویت که فکر نکنم بشه ، ولی اگه سرویس بشه یکم بهتر میشه ، البته وقتی همه میگن ضعیفه ، یعنی سیستمش
همینه و نمیشه کاریش کرد ....
در این مورد تحقیق میکنم ، اگه راهی برای تقویت وجود داره میگم که دوستان استفاده کنن :46:
مرسی دوست عزیز ،
شما که اطلاعاتشو دارین میشه در مورد این کنترل های همه کاره هم کمی توضیح بدین به من و دوستان ...
میشه مثلا از این کنترلها به جای کنترل(ریموت) همین دستگاه الکومکس استفادش کرد ؟
h_starboy
23-12-2011, 20:25
از دوستامون farzad_sx1 و Creative1 واقعا تشکر میکنم مخصوصا Creative1 جان که عکس هم گذاشتن و دقیقا مساله ای که برای من مهم بود رو نشون دادن .
اونطور که من دیدم حجم اون فایل mkv که در حال پخش بود حدود 12 گیگ بود . حالا نمیدونم درست میگم یا نه . پس با پخش فایلهای حجیم هم مشکلی نداره . ایولللل
خوب دیگه قطعا همینو این هفته برای برادرم میخرم . حالا برای خودمونم شاید بگیریم (آخه من خودم هنوز دوست دارم لپتابمو با hdmi وصل کنم و فیلم ببینم :31: )
farzad_sx1
23-12-2011, 20:43
راستی اونایی که این دستگاه رو خریدن اگر فایل آپگریدش رو پیدا نکردن بگن من براشون آپلود کنم ... من قبلا از سایتش دانلود کردم، الان مثل اینکه نیست ....
modernpaps
23-12-2011, 21:43
مرسی دوست عزیز ،
شما که اطلاعاتشو دارین میشه در مورد این کنترل های همه کاره هم کمی توضیح بدین به من و دوستان ...
میشه مثلا از این کنترلها به جای کنترل(ریموت) همین دستگاه الکومکس استفادش کرد ؟
کنترل های همه کاره رو tv خوب جواب میده ، رو --- باید نتیجشو دید...
فردا میرن جایی که وسایل الکترونیکی خرید میکنم ، اونا ازین کنترل ها دارن..
نتیجشو فردا میگم :11:
یعنی کنترل الکومکس انقد ضعیفه :41:
اگه کنترل روبروی گیرنده باشه،حداکثر بردش چقده ؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
راستی اونایی که این دستگاه رو خریدن اگر فایل آپگریدش رو پیدا نکردن بگن من براشون آپلود کنم ... من قبلا از سایتش دانلود کردم، الان مثل اینکه نیست ....
دوست عزیز حتما فایل آپگریدش رو آپلود کن ، منم یکشنبه اینو میخرم :8:
farzad_sx1
24-12-2011, 00:33
کنترل های همه کاره رو tv خوب جواب میده ، رو --- باید نتیجشو دید...
فردا میرن جایی که وسایل الکترونیکی خرید میکنم ، اونا ازین کنترل ها دارن..
نتیجشو فردا میگم :11:
یعنی کنترل الکومکس انقد ضعیفه :41:
اگه کنترل روبروی گیرنده باشه،حداکثر بردش چقده ؟؟؟؟؟؟
ضعیف نیست ولی باید تقریبا روبروی گیرنده باشه و از فاصله حدودا 3.5 یا 4 متری دیگه بیشتر نمیگیره ...
دوست عزیز حتما فایل آپگریدش رو آپلود کن ، منم یکشنبه اینو میخرم :8:
اینجا مثل اینکه attach نمیشه کرد ؟ هرجا دوس دارید بگید آپلود کنم ... حجمش زیاد نیس حدودا 3 یا 4 مگ هست.
Creative1
24-12-2011, 00:43
من کنترل دستگاه رو تست کردم و به نتایج زیر رسیدم:
به صورت مستقیم تا حدود 5 متر،
با زاویه حدود 45 درجه ، 2 متر،
و با زاویه حدود 30 درجه 3 متر برد داره.
فایل آپگرید هم در حال حاضر در سایت شرکت سما به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داره.
PersiBoy
24-12-2011, 00:45
سلام
دوستانی که الکومکس رو خریدن، لطفا یه فایل فول اچ دی رو برای مدت طولانی مثلا 1 ساعت یا بیشتر پخش کنید بعد ببینید صدا و تصویر هماهنگ هست یا نه؟ (این یکی خیلی مهمه)
farzad_sx1
24-12-2011, 02:13
من کنترل دستگاه رو تست کردم و به نتایج زیر رسیدم:
به صورت مستقیم تا حدود 5 متر،
با زاویه حدود 45 درجه ، 2 متر،
و با زاویه حدود 30 درجه 3 متر برد داره.
فایل آپگرید هم در حال حاضر در سایت شرکت سما به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داره.
Creative1 عزیز، لطفا شما هم اینرو تست کن به من بگو ...
من وقتی دارم شبکه های تلویزیون رو با این دستگاه نگاه میکنم هر از چند گاهی بالای تصویرم به سمت راست کشیده میشه !! آیا برای شما هم اینجوری هست یا خیر ؟
modernpaps
24-12-2011, 05:51
اینجا مثل اینکه attach نمیشه کرد ؟ هرجا دوس دارید بگید آپلود کنم ... حجمش زیاد نیس حدودا 3 یا 4 مگ هست.
سلام..
همین فایله که تو این لینکه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Ffirmwaremv200.html)
Creative1
24-12-2011, 07:46
سلام..
همین فایله که تو این لینکه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Ffirmwaremv200.html) لینک مستقیم دانلود ورژن 20111218 نرم افزار الکومکس ام وی 200 2012 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2FElcomaxMV200-2012-20111218.zip)
Creative1 عزیز، لطفا شما هم اینرو تست کن به من بگو ...
من وقتی دارم شبکه های تلویزیون رو با این دستگاه نگاه میکنم هر از چند گاهی بالای تصویرم به سمت راست کشیده میشه !! آیا برای شما هم اینجوری هست یا خیر ؟ نه برای من اینطوری نیست. روی رزولوشن 1080P تست کردید؟
سلام
دوستانی که الکومکس رو خریدن، لطفا یه فایل فول اچ دی رو برای مدت طولانی مثلا 1 ساعت یا بیشتر پخش کنید بعد ببینید صدا و تصویر هماهنگ هست یا نه؟ (این یکی خیلی مهمه)
من همین فیلم Full HD 1080P MKV که عکساش رو آپلود کردم به طور کامل دیدم. فیلم حدود 2 ساعت و حجمش هم 12 گیگ بود. صدا و تصویر در تمام مدت فیلم هماهنگ بود. من چند بار فیلم رو جلو و عقب بردم ببینم مشکلی پیش میاد اما خوشبختانه همچنان هماهنگ بود. نکته جالبش برام این بود که دستگاه اصلا داغ نشد تو این مدت! چون دستگاه های دیگه ای که دیده بودم موقع پخش فیلم یا حتی پخش شبکه ها خیلی داغ میشدن!!
لینک مستقیم دانلود ورژن 20111218 نرم افزار الکومکس ام وی 200 2012 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2FElcomaxMV200-2012-20111218.zip)
نه برای من اینطوری نیست. روی رزولوشن 1080P تست کردید؟
من همین فیلم Full HD 1080P MKV که عکساش رو آپلود کردم به طور کامل دیدم. فیلم حدود 2 ساعت و حجمش هم 12 گیگ بود. صدا و تصویر در تمام مدت فیلم هماهنگ بود. من چند بار فیلم رو جلو و عقب بردم ببینم مشکلی پیش میاد اما خوشبختانه همچنان هماهنگ بود. نکته جالبش برام این بود که دستگاه اصلا داغ نشد تو این مدت! چون دستگاه های دیگه ای که دیده بودم موقع پخش فیلم یا حتی پخش شبکه ها خیلی داغ میشدن!!
ممنون از تلاشتون
بی زحمت تست کنید ببینید چه فرمتی چه کدی از MKv پخش میکنه هر مدلی؟
بلوسنس عقب جلو میشه تصویر بفرم صویر آهسته میشه اگر هم عقب جلو نکنی صدا با تصویر هماهنگ نیست البته در divx اینجوری بود
Mkv هم هر نوعش رو پخش نمی کنه با Kmplayer تست کردم دیدم mkv با coded mpeg4 پخش میکنه
armin_punisher6
25-12-2011, 12:01
میشه بگین الان هم بعد آپدیت الکومکس بازم سرعت تعویض کانالها کنده؟چند ثانیه طول میکشه؟
و اینکه کابل hdmi هراهش هست؟
farzad_sx1
25-12-2011, 12:09
میشه بگین الان هم بعد آپدیت الکومکس بازم سرعت تعویض کانالها کنده؟چند ثانیه طول میکشه؟
و اینکه کابل hdmi هراهش هست؟
البته سرعت تعویض کانال به قدرت آنتن هم بستگی داره ... وقتی روی 100% باشه الان بین 1 تا 2 ثانیه طول میکشه... البته بهتر بود سرعت بازهم بیشتر میشد و صدا زودتر کم و زیاد میشد ...
کنترلش همونطور که قبلا گفتم کمی کنده ، یعنی دونه دونه میره مثل بقیه ریموت ها سریع بالا پایین یا نمیره ...
بله کابل hdmi هم همراهش هست.
armin_punisher6
25-12-2011, 17:52
البته سرعت تعویض کانال به قدرت آنتن هم بستگی داره ... وقتی روی 100% باشه الان بین 1 تا 2 ثانیه طول میکشه... البته بهتر بود سرعت بازهم بیشتر میشد و صدا زودتر کم و زیاد میشد ...
کنترلش همونطور که قبلا گفتم کمی کنده ، یعنی دونه دونه میره مثل بقیه ریموت ها سریع بالا پایین یا نمیره ...
بله کابل hdmi هم همراهش هست.
مگه آنتن رو جدا باید خرید؟
دیگه دارم روانی میشم چی بگیرم.تایم تعویض کانال خیلی برام مهمه.
خیلی روی تایم تعویض کانال حساسیت نشون نده . کلا شاید اولش خیلی به چشم بیاد . اما بعدش عادت میکنی.
h_starboy
25-12-2011, 19:27
بهتر از 1 تا 2 ثانیه هیچی پیدا نمیکنی . دیگه انقدر هم مسئله مهمی نیستش که اینهمه مزایاش رو کنار بزاریم .
به نظر من همین رو بگیرید .
سلام دوستان
ممنون از دوستانی که دستگاه رو تست کردن و با صداقت مزایا و معایبشو میگن. سوالی که دارم اینه که آیا میشه زیرنویسو عقب جلو برد تو اینا؟ SUB/IDX ساپورت می کنه؟ در مورد گیرندش همین آنتن های بال دار خوبه که 100% فرکانس بده؟ فقط با USB فیلم پخش میکنه یعنی LAN یا WIfi نداره؟ البته با این قیمت نبایدم داشته باشه :دی
کلا ما این زیرنویس و حجم بالا پخش کردنش برامون مهمه :دی
armin_punisher6
25-12-2011, 23:40
بهتر از 1 تا 2 ثانیه هیچی پیدا نمیکنی . دیگه انقدر هم مسئله مهمی نیستش که اینهمه مزایاش رو کنار بزاریم .
به نظر من همین رو بگیرید .
خیلی روی تایم تعویض کانال حساسیت نشون نده . کلا شاید اولش خیلی به چشم بیاد . اما بعدش عادت میکنی.
لطفا سوال اولمم جواب بدین؟
راستی الان قیمتش چنده؟
h_starboy
26-12-2011, 00:34
لطفا سوال اولمم جواب بدین؟
راستی الان قیمتش چنده؟
بله آنتن رو جدا باید تهیه کنید .
قیمت فکر کنم 94 تومن باشه .
در مورد گیرندش همین آنتن های بال دار خوبه که 100% فرکانس بده؟ فقط با USB فیلم پخش میکنه یعنی LAN یا WIfi نداره؟ البته با این قیمت نبایدم داشته باشه
آره معمولا گیرنده دیجیتالا با این آنتن ها جواب میدن . حالا دوستانی که دارن میتونن دقیقتر جواب بدن .
خداییش اگه دیگه اونم داشت که دیگه فقط کم مونده بود آبمیوه هم بده بهمون :31:
afshin4841
26-12-2011, 03:50
سلام به همگی
من دیروز از جمهوری به قیمت 96 هزار تومان این دستگاه رو خریدم تا چند روز پیش 92 هزار بود ولی به خاطر نوسان قیمت دلار گرون شد.
مواردی بهش برخوردم از این قراره :
با آنتن سیماران برقی کیفیت سیگنالش تو منطقه ما 98-100 درصده
سرعت تعویض کانال هم 1-2 ثانیه بعد از آپدیت است.
فرمت WMV سه کدک داره :wmv1x,wmv2x,wmv3x که فقط می تونه کدک wmv3x رو پخش کنه .
گذشته از نوع فرمت، کدک اون فرمت هم اهمیت داره.
فرمت FLV هم خیلی راحت پخش کرد
بعد از آپدیت اندازه فونت زیر نویس بهبود پیدا کرد و بزرگ و خوانا شد . فونت فارسی رو هم در صورت انتخاب زبان فارسی برای منو و کل تنظیمات بسیار عالی نشون می ده (اگر انگلیسی رو در منو انتخاب کنید زیرنویس فارسی رو تشخیص نمیده)
تمام کدک های DIVX و XVID رو تا Full HD پخش می کنه.
تمام کدکهای MKV رو پخش می کنه با زیرنویس
مورد جالب توجه ای که بهش برخوردم اینکه قابلیت پخش از آخرین نقطه فیلم رو که دیدید هم داره .من شش تا فیلم رو امتحان کردم کاملا جواب داد و از آخرین نقطه پخش شده ، پخش رو ادامه داد حتی بعد از خاموش-روشن کردن دستگاه هم Ok بود. البته باید فیلم رو stop کنید و بعد خارج بشید وگرنه این حال غیر فعال میشه.
این بررسی من بود قطعاً نظرات دوستان دیگر مفیدتر خواهد بود
تا بعد.....
مشکلی با فیلم هایی که صدای 5 کاناله دارند نداره؟
mamadalmani
26-12-2011, 11:13
فیلم dvd رو کپی کنی تو usb با منو و زیرنویس بالا میاره ؟
modernpaps
26-12-2011, 11:40
سلام دوست عزیز...
شما پاور آنتن برقی رو جدا کردین یا اینکه با پاور به گیرنده وصل کردین ؟؟؟
afshin4841
26-12-2011, 14:43
مشکلی با فیلم هایی که صدای 5 کاناله دارند نداره؟
الان با چند تا فیلم امتحان کردم مشکلی نداشت
فیلم dvd رو کپی کنی تو usb با منو و زیرنویس بالا میاره ؟
DVD هم ok بود خیلی خوب زیرنویس رو نشان داد . فیلم من دو تا زیرنویس داشت . وقتی زبان انتخابی منو انگلیسی بود می تونستم موقع پخش هر کردوم از زیرنویس ها رو انتخاب کنم . در حالت منوی فارسی فقط زیرنویس فارسی رو پخش می کنه
سلام دوست عزیز...
شما پاور آنتن برقی رو جدا کردین یا اینکه با پاور به گیرنده وصل کردین ؟؟؟
نخیر جدا نکردم . در صورت جدا کردن سیگنال ازبین میره . چطور مگه ؟
mamadalmani
26-12-2011, 14:51
الان این با media player hyundai چه فرقی داره با این قابلیت ها
rmvb پخش میکنه ؟ زیرنویسش رنگ زرد هم داره ؟ خوانا هست ؟ زیرنویسش اندازه هم داره؟
afshin4841
26-12-2011, 14:56
الان این با media player hyundai چه فرقی داره با این قابلیت ها
rmvb پخش میکنه ؟ زیرنویسش رنگ زرد هم داره ؟ خوانا هست ؟ زیرنویسش اندازه هم داره؟
به صفحه چهار تایپک مراجعه کنید ، پاسختون رو با تصویر دریافت می کنید.
mamadalmani
26-12-2011, 14:59
یعنی blueray 3d بگیریم تو هارد بریزیم پخش میکنه؟
بعد rmvb پخش میکنه
دمت گرم افشین که پاسخ میدییییییییییییییییییی
afshin4841
26-12-2011, 15:14
بعد rmvb پخش میکنه
خواهش می کنم .
خود شرکتش که مدعی فیلمهای سه بعدی رو هم پخش می کنه ولی بذار تست کنم می گم .البته فیلم من سه بعدی نیست .فقط می تونم به rmvb تبدیلش کنم .
brad pitt
26-12-2011, 15:41
سلام به همگی
من دیروز از جمهوری به قیمت 96 هزار تومان این دستگاه رو خریدم تا چند روز پیش 92 هزار بود ولی به خاطر نوسان قیمت دلار گرون شد.
سرعت تعویض کانال هم 1-2 ثانیه بعد از آپدیت است.
فرمت WMV سه کدک داره :wmv1x,wmv2x,wmv3x که فقط می تونه کدک wmv3x رو پخش کنه .
گذشته از نوع فرمت، کدک اون فرمت هم اهمیت داره.
فرمت FLV هم خیلی راحت پخش کرد
بعد از آپدیت اندازه فونت زیر نویس بهبود پیدا کرد و بزرگ و خوانا شد . فونت فارسی رو هم در صورت انتخاب زبان فارسی برای منو و کل تنظیمات بسیار عالی نشون می ده (اگر انگلیسی رو در منو انتخاب کنید زیرنویس فارسی رو تشخیص نمیده)
تمام کدک های DIVX و XVID رو تا Full HD پخش می کنه.
تمام کدکهای MKV رو پخش می کنه با زیرنویس
مورد جالب توجه ای که بهش برخوردم اینکه قابلیت پخش از آخرین نقطه فیلم رو که دیدید هم داره .من شش تا فیلم رو امتحان کردم کاملا جواب داد و از آخرین نقطه پخش شده ، پخش رو ادامه داد حتی بعد از خاموش-روشن کردن دستگاه هم Ok بود. البته باید فیلم رو stop کنید و بعد خارج بشید وگرنه این حال غیر فعال میشه.
این بررسی من بود قطعاً نظرات دوستان دیگر مفیدتر خواهد بود
تا بعد.....
من یه سوال داشتم . شرمنده آماتورم
ال سی دیه ما سونی هست و ورودی یو اس بیش فایلای divx و mkv اینارو رو ساپورت نمیکنه
میخواستم بدونم این دستگاه رو بگیرم قابلیت اتصال به tv داره ؟
یعنی میتونم فیلمای با اون فرمتو ببینم ؟
ممنون .
mamadalmani
26-12-2011, 15:43
sub هم پشتیبانی میکنه
چه قد سوال دارم:11:
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
من یه سوال داشتم . شرمنده آماتورم
ال سی دیه ما سونی هست و ورودی یو اس بیش فایلای divx و mkv اینارو رو ساپورت نمیکنه
میخواستم بدونم این دستگاه رو بگیرم قابلیت اتصال به tv داره ؟
یعنی میتونم فیلمای با اون فرمتو ببینم ؟
ممنون .
اره میشه دیگه
با hdmi و کابل AV وصل کرد
brad pitt
26-12-2011, 16:19
sub هم پشتیبانی میکنه
چه قد سوال دارم:11:
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
اره میشه دیگه
با hdmi و کابل AV وصل کرد
ممنون ازتون
شرمنده میپرسم
راهی ارزونتر نیست که من با تی وی بتونم فرمت mkv یا divx و ببینم ؟
mamadalmani
26-12-2011, 17:13
اگه کابل خور pc تون نزدیکه تلویزیرون
با استفاده از کابل s-video یا Hdmi وصل کن
afshin4841
26-12-2011, 20:47
بعد rmvb پخش میکنه
rmvb رو باهاش پخش کردم مثل یه سی دی خیلی خش دار، سبز و صورتی نشون داد .فقط صداش میومد.
ممنون ازتون
شرمنده میپرسم
راهی ارزونتر نیست که من با تی وی بتونم فرمت mkv یا divx و ببینم ؟
راه گرونتر تا دلت بخواد هست، ولی حدود 60-70 هزار تومان ایکس ویژن ، فراسو و دینای هست .
یا اینکه mkv وDivx رو به فرمت قابل پخش توی تلویزیونتون تبدیل کن .
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
دوستانی که دستگاه رو گرفتن لطفاً بگن آنتن شون چیه ؟
برای من سیمارانه برقی که امروز اکثر کانالها رو خراب می گیره و سیگنالش تا صفر هم میره . تا اونجایی که می دونم باید آنتن شاخه ای معمولی استفاده کرد.
mamadalmani
26-12-2011, 21:15
rmvb رو باهاش پخش کردم مثل یه سی دی خیلی خش دار، سبز و صورتی نشون داد .فقط صداش میومد.
پس چطور می خواد 3d بیاره
ولی بازم با این قیمت خیلی خوبه
ایشالله اینم تو ابگرید بعدی میره
زیرنویس sub هم پخش میکنه srt زرد میشه رنگش؟
afshin4841
26-12-2011, 21:37
پس چطور می خواد 3d بیاره
ولی بازم با این قیمت خیلی خوبه
ایشالله اینم تو ابگرید بعدی میره
زیرنویس sub هم پخش میکنه srt زرد میشه رنگش؟
زیرنویسsub رو نه ساپورت نمی کنه .
زرد هم نمیشه ؛سبز ،سفید ، قرمز ،سیاه و سفید داره
رنگ پس زمینه زیرنویس رو میشه عوض کرد .
سلام
بلاخره نتيجه چي شد كدومشون يهتره اين يا اون ؟
modernpaps
27-12-2011, 07:54
نخیر جدا نکردم . در صورت جدا کردن سیگنال ازبین میره . چطور مگه ؟
سلام..
بعضی از گیرنده ها خودش پاور داره که باید فعال بشه ، لطفا یه نگا تو منوش بنداز ببید چنین چیزی داره ، اگه گیرنده خودش پاور داشته باشه دیگه به پاور آنتن نیازی نیست..
ضمنا، اگه ولوم پاور آنتن زیاد باشه تیونر گیرندت ضعیف میشه ، دقیقا مثل TV :46:
h_starboy
27-12-2011, 11:20
خوب دوستان دیروز برای برادرم خریدم و تا شب همه چیشو تقریبا تست کردم . همه چیش خوب بود فقط تنها نقطه ضعفش ساپورت نکردن زیرنویس sub/idx بود .
رنگ زیرنویس هم میشه عوض کرد ولی زرد نداشت که شاید تو آپدیتهای بعدی اضافه کنن (سفید - سیاه - آبی - قرمز - سبز )
در بقیه موارد هم همه صحبتهای دوستامون که خریده بودند و در پستهای قبلی توضیح داده بودند رو هم تایید میکنم .
حالا شاید برای خودمونم برم بخرم :20:
afshin4841
27-12-2011, 13:44
سلام..
بعضی از گیرنده ها خودش پاور داره که باید فعال بشه ، لطفا یه نگا تو منوش بنداز ببید چنین چیزی داره ، اگه گیرنده خودش پاور داشته باشه دیگه به پاور آنتن نیازی نیست..
دوست من از راهنمایی بسیار مفیدت ممنونم واقعاً مشکل منو برطرف کردی . می خواستم برم 10 متر سیم و یه آنتن جدید بخرم ولی با راهنمایی خوبی که کردی مشکلم برطرف شد .
سیم آنتن رو مستقیم به خود دستگاه وصل و پاورشم روشن کردم دیگه سیگنال هم کم و زیاد نمیشه .
گزینه پاور آنتن رو توی منو دیده بودم ولی برام سوال بود که چه کاری انجام میده فکر نمی کردم نقش آداپتور برای آنتن بازی کنه .
باز هم ممنون:11::10:
hami2007
27-12-2011, 15:19
کمبو هست ؟ دی وی دی پلیر داره؟
اگر نداشته باشه که واقعاگرونه و ارزش نداره
h_starboy
27-12-2011, 16:35
کمبو هست ؟ دی وی دی پلیر داره؟
اگر نداشته باشه که واقعاگرونه و ارزش نداره
نه کمبو نیست . اینکه گرونه یکم منم قبول دارم ولی در مقایسه با مدلهای موجود فعلا از همه بهتره .
afshin4841
27-12-2011, 16:40
با h_starboy موافقم ، درسته گرونه ولی امکانات و خدماتش خوبه .به طور مثال لومکسی کمبو است ولی شرکتش تا الان هیچ آپدیتی براش نذاشته و بعضی از امکانات الکومکس رو هم نداره
Unknown_2517
27-12-2011, 17:12
قم، یک دونه موجود داشت نمیندگیش و اونهم به قیمت 100 تومن. به نظر شما خیلی گرون نیست؟
h_starboy
27-12-2011, 17:46
قم، یک دونه موجود داشت نمیندگیش و اونهم به قیمت 100 تومن. به نظر شما خیلی گرون نیست؟
خوب دیگه اونم داره سواستفاده میکنه و ۵-۶ تومن کشیده رو قیمت . اگه مسیرت به تهران بخوره از تهران بگیر وگرنه مجبوری ۵ تومن بالای قیمت بگیری .
modernpaps
27-12-2011, 23:31
دوست من از راهنمایی بسیار مفیدت ممنونم واقعاً مشکل منو برطرف کردی . می خواستم برم 10 متر سیم و یه آنتن جدید بخرم ولی با راهنمایی خوبی که کردی مشکلم برطرف شد .
سیم آنتن رو مستقیم به خود دستگاه وصل و پاورشم روشن کردم دیگه سیگنال هم کم و زیاد نمیشه .
گزینه پاور آنتن رو توی منو دیده بودم ولی برام سوال بود که چه کاری انجام میده فکر نمی کردم نقش آداپتور برای آنتن بازی کنه .
باز هم ممنون:11::10:
سلام..
خواهش :11:
من چون خودم برقی هستم ، بیشتر به این چیزا توجه میکنم ...
منم امروز اینو خریدم :26:
کیفیت تصویرش توپه ، کیفیت سیگنال 100 :8:
سلام
من Blusens T14+ دارم که یک سری کمبود داره، میخواستم لطفا اینارو برام تست کنی با توجه به تجربه خودم:
پشتیبانی از فرمت asf, 3gp
DVD کپی شده رو فلش، منوش رو میاره؟ همون ifo
با چه پسوندی و چه حجمی ضبط میکنه؟
اگر یک فایل زیرنویس داخلی داشته باشه، میتونه زیرنویس srt خودمون رو نشون بده؟
ممنون
h_starboy
28-12-2011, 23:39
سلام
من Blusens T14+ دارم که یک سری کمبود داره، میخواستم لطفا اینارو برام تست کنی با توجه به تجربه خودم:
ممنون
1- نه این فرمتهارو نمیخونه
2- من امتحان کردم نشد . حالا دوستان دیگه هم امتحان کنن
3- والا این یکی رو دقیق نمیدونم . دوستان دیگه امتحان کنن لطفا .
4- بله srt راحت و بدون مشکل پخش میکنه . همچنین رنگ و اندازه زیرنویس رو هم میتونید تغییر بدید .
Creative1
29-12-2011, 00:54
سلام
ممنون
1- فرمت 3gp رو پخش میکنه. من تست کردم! h_starboy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما چه مدل 3gp ای گذاشتید که پخش نکرد؟!
2- اگه DVD رو به صورت کامل کپی کنید باز هم فقط فایل های VOB رو به صورت ترک به ترک پخش میکنه.
3- حجمش مثل همه دستگاه های دیگه و فرمت ضبطش MTS هست.
4- اگر فیلمی خودش زیرنویس مرج شده داشته باشه و زیرنویس SRT کنار فایل فیلم نباشه میره سراغ همون زیرنویس های مرج شده. اما اگه زیرنویس SRT در فولدر فیلم باشه ، هر چنتا که باشه ، اولویت رو به SRT ها میده. (البته با آپگرید کردن به ورژن آخر اینطوری شد. قبلا اگه فیلم زیرنویس مرج شده داشت ، فقط مرج شده هارو پخش میکرد.)
modernpaps
29-12-2011, 11:22
سلام...
منم 3GP امتحام کردم بدون هیچ مشکلی پخش کرد...
فقط با این دستگاه یه مشکل دارم ، ساعتشو رو حالت دستی میزارم تنظیم میکنم ولی وقتی رو حالت stand by میره تنظیم ساعتش بهم میخوره..
تنظیم ساعت رو حالت اتوماتیک فعال نیست و کار نمیکنه..
دوستان لطفا راهنمایی :11:
h_starboy
29-12-2011, 12:55
1- فرمت 3gp رو پخش میکنه. من تست کردم! h_starboy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما چه مدل 3gp ای گذاشتید که پخش نکرد؟!
2- اگه DVD رو به صورت کامل کپی کنید باز هم فقط فایل های VOB رو به صورت ترک به ترک پخش میکنه.
3- حجمش مثل همه دستگاه های دیگه و فرمت ضبطش MTS هست.
4- اگر فیلمی خودش زیرنویس مرج شده داشته باشه و زیرنویس SRT کنار فایل فیلم نباشه میره سراغ همون زیرنویس های مرج شده. اما اگه زیرنویس SRT در فولدر فیلم باشه ، هر چنتا که باشه ، اولویت رو به SRT ها میده. (البته با آپگرید کردن به ورژن آخر اینطوری شد. قبلا اگه فیلم زیرنویس مرج شده داشت ، فقط مرج شده هارو پخش میکرد.)
1- آره درست میگی پخش کرد برای من رو هم . اشتباه کرده بودم .
2- dvd هم اره ترک ترک میخونه ولی منو اینا نداره
دستتون درد نکنه
توی T14+ فایلهای 3gp رو بیصدا پخش میکنه یا اصلا پخش نمیکنه.
پس توی elcomax بدون مشکل پخش میکرد؟
پسوند توی T14+ ، فایل TS هستش که هر ساعت 1GB میشه، 10 دقیقه حدود 180 MB میشه. توی کامپیوتر هم فقط VLC با صدا پخش میکنه، با K-lite و چیزای دیگه بیصدا هستش.
modernpaps
30-12-2011, 21:58
سلام..
ساعت الکومکسو چیجوری میشه تنظیم کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرچی تنظیمش میکنم باز تنظیم ساعتش بهم میخوره ....:13:
mamadalmani
30-12-2011, 22:43
dvd رو ترک ترک می خونه یعنی زیرنویس همراشو دیگه نمیخونه؟
farzad_sx1
30-12-2011, 23:47
سلام..
آقا راس میگه ، قبل از آپدیت مشکلی نداشت درست بود...!
afshin4841
31-12-2011, 01:49
آقا راس میگه ، قبل از آپدیت مشکلی نداشت درست بود...!
سلام..
برای من که بعد و قبل از آپدیت ساعتش درست کار می کنه .
الان هم روی اتوماتیک است .رو دستی هم بذارم مشکلی نیست .
GMT روی صفره .
به صورت اتوماتیک ، ساعت از طریق آنتن ودر واقع صدا و سیما ارسال میشه . در یکی از تایپکها خونده بودم که در بعضی شهرها ،صدا سیمای اون شهر باید ساعت رو ارسال کنه در غیر این صورت ساعت اتوماتیک عمل نمی کنه .
حالا شما از این بایت مطمئنید؟
farzad_sx1
31-12-2011, 01:56
GMT روی صفره .
به صورت اتوماتیک ، ساعت از طریق آنتن ودر واقع صدا و سیما ارسال میشه . در یکی از تایپکها خونده بودم که در بعضی شهرها ،صدا سیمای اون شهر باید ساعت رو ارسال کنه در غیر این صورت ساعت اتوماتیک عمل نمی کنه .
البته خق با آقا افشین هست . تبریز روی 2 تا باند برنامه های دیجیتال پخش میشه ... روی یکی ساعت درسته روی یکی اشتباه ! ولی من به این خاطر که همه کانالها رو بگیرم باید به سمت فرستنده با تاریخ اشتباه آنتن رو تنظیم کنم !
modernpaps
31-12-2011, 10:37
GMT روی صفره .
سلام..
برای من ساعت خودکار غیر فعاله..
ساعت دستگاه رو در حالت دستی تنظیم میکنم ، تا اینجا مشکلی نداره ، دستگاه رو در حالت استنبای میزارم ، تا
اینجا هم مشکلی نیست ، ولی وقتی دوباره دستگاه رو روشن میکنم ساعتش برمیگرده عقب ، تقریبا به همون
اندازه که تو استنبای بود ساعتش به عقب بر میگرده..
قبل آپدیت یادم نیست ولی الان اینطوریه..
در ضمن GMT روی صفره....
من از نمایندگی ساری 2 تا الکومکس خریدم ، همه چیزشون کامل بود فقط هلوگرام تکتا نداشتن..
اینا همراش بود...کارت ضمانت ، هلوگرام FAH ،کابل AV ، کابل HDMI ، ریموت کنترل ، دفترچه فارسی..
الان هر دو دستگاه ساعتشون اینطوریه :41:
h_starboy
31-12-2011, 10:43
دستتون درد نکنه
توی T14+ فایلهای 3gp رو بیصدا پخش میکنه یا اصلا پخش نمیکنه.
پس توی elcomax بدون مشکل پخش میکرد؟
پسوند توی T14+ ، فایل TS هستش که هر ساعت 1GB میشه، 10 دقیقه حدود 180 MB میشه. توی کامپیوتر هم فقط VLC با صدا پخش میکنه، با K-lite و چیزای دیگه بیصدا هستش.
من کلی 3gp روش امتحان کردم . بیش از 80 درصد واسه من رو بی صدا پخش کرد ولی تک و توک هم بود که با صدا پخش میکرد .
ممنون می شم من را راهنمایی کنید من همه تایپیک ها را خوندم به نظر شما من چه گیرنده دیجیتالی را بگیرم؟
1_2012 elcomax mv200
Blusens T14+ _2
3_xvision333
ایا الکومکس خدمات پس از فروشش خوبه
آپدیت هاش به موقع می آید
ممنون می شم من را رهنمایی کنید من امروز می خوام بخرم
دوستان اگر 3gp هایی که صدا دارند و بی صدا هستند هم بزارید اینجا بهتره که با سایر دستگاها چکشون کنیم.
afshin4841
31-12-2011, 14:19
من از نمایندگی ساری 2 تا الکومکس خریدم ، همه چیزشون کامل بود فقط هلوگرام تکتا نداشتن..
شما باید بینید که تو ساری ساعت ارسال میشه یا نه چون بستگی به فرستنده تو اون شهر داره .
من کلی 3gp روش امتحان کردم . بیش از 80 درصد واسه من رو بی صدا پخش کرد ولی تک و توک هم بود که با صدا پخش میکرد .
سلام
3gp هایی که صداشون مونو باشه یعنی فرمت صوتی AMR رو پخش نمیکنه . باید به صورت استریو و AAC باشه .
Creative1
31-12-2011, 14:32
مشکل همین جاست دستگاه هایی که تاییدیه تکتا ندارند ساعت رو به صورت اتوماتیک از صدا وسیما دریافت نمی کنند .
موضوع ساعت ربطی به هولوگرام تکتا نداره! یه بحث نرم افزاریه. من الان تو تهران استفاده میکنم و چه روی حالت دستی و چه اتوماتیک مشکلی ندارم.
همه دستگاه های MV200 ای که از شرکت عرشیان تجارت سما بیرون میاد هولوگرام تکتا داره. حالا اگه دستگاه شما نداشته با شرکت تماس بگیرید و پیگیری کنید تا براتون هولوگرام بزنند.
afshin4841
31-12-2011, 15:08
creative جان بعد از تحقیقی که کردم متوجه شدم که عدم دریافت ساعت همونطور که قبلا گفته بود مربوط به فرستنده هر شهر میشه . و لزوماً نداشتن تاییده تکتا دلیل بر دریافت یا عدم دریافت ساعت نمیشه.
modernpaps
31-12-2011, 17:14
creative جان بعد از تحقیقی که کردم متوجه شدم که عدم دریافت ساعت همونطور که قبلا گفته بود مربوط به فرستنده هر شهر میشه . و لزوماً نداشتن تاییده تکتا دلیل بر دریافت یا عدم دریافت ساعت نمیشه.
سلام دوستان...
ممنونم از پاسختون ، منم برای حالت خودکار با نظر شما موافقم ، ولی چرا تو حالت دستی بعد از استنبای و
روشن کردن مجدد ساعتش بهم میخوره؟؟؟
هلوگرام تکتا روی دستگاه داره ، تازه دیدمش ..
h_starboy
01-01-2012, 13:33
ممنون می شم من را راهنمایی کنید من همه تایپیک ها را خوندم به نظر شما من چه گیرنده دیجیتالی را بگیرم؟
1_2012 elcomax mv200
Blusens T14+ _2
3_xvision333
آپدیت هاش به موقع می آید
سلام دوست عزیز
اولا که بلوسنس که فعلا اصلا گیر نمیاد پس میره کنار
الکومکس دستگاه بسیار خوبی هستش و آپدیت هم براش اومده و اگرم نیاز باشه بازم آپدیت میدن و در حال حاضر کاملترین دستگاه موجوده تو بازار .
البته xvision 333 هم دستگاه خوبیه ولی به کاملیه الکومکس نمیرسه .
modernpaps
01-01-2012, 14:33
سلام به همگی...
خلاصه فهمیدم مشکل تنظیم ساعت چیه..
امروز با پشتیبانی الکومکس صحبت کردم ، گفتن تنظیم ساعت خودکار فعلا تو شهرستانها غیر فعاله و مشکل تنظیم
دستی به خاطر مشکل نرم افزاریه که به زودی با آپدیت جدید برطرف میشه..:8:
موفق باشید :11:
afshin4841
01-01-2012, 15:14
1_2012 elcomax mv200
Blusens T14+ _2
3_xvision333
آپدیت هاش به موقع می آید
من هم با H-starboy موافقم الکومکس تو پخش مولتی مدیا عملکردش خیلی خوبه ، بقیه موارد رو هم که H_starboy فرمود.
سلام به همگی...
خلاصه فهمیدم مشکل تنظیم ساعت چیه..
امروز با پشتیبانی الکومکس صحبت کردم ، گفتن تنظیم ساعت خودکار فعلا تو شهرستانها غیر فعاله و مشکل تنظیم
دستی به خاطر مشکل نرم افزاریه که به زودی با آپدیت جدید برطرف میشه..:8:
موفق باشید :11:
من از دیشب ساعت رو گذاشتم رو تنظیم دستی تا ببینم به هم می خوره ولی اصلاً به هم نریخت ، اگه مشکل نرم افزاریه باشه باید بقیه دستگاه ها هم اینطوری بشه !!!!!
modernpaps
01-01-2012, 17:04
من از دیشب ساعت رو گذاشتم رو تنظیم دستی تا ببینم به هم می خوره ولی اصلاً به هم نریخت ، اگه مشکل نرم افزاریه باشه باید بقیه دستگاه ها هم اینطوری بشه !!!!!
سلام ...
اینطوری تستش کن...
1: تنظیمش کن
2 : بزار رو حالت استنبای ( مثلا حدود 10 دقیقه تو حالت استنبای باشه )
3 : بعد از 10 دقیقه که تو استنبای بود روشنش کن ببین ساعت درسته یا نه
من هر دو دستگاهی که خریدم رو تست کردم ، هردو همین مشکلو دارن ...
البته قبل از آپگریت ساعتشو تست نکردم ببینم چیجوری کار میکنه..
امروز زنگ زدم پشتیبانی ، اونا گفتن 1 ساعت دیگه زنگ بزن تا بررسی کنیم ، 1ساعت بعدش زنگ زدم که گفتن
مشکل نرم افزاریه...
h_starboy
01-01-2012, 17:12
دوستان در مورد دو نکته من به شرکت عرشیان سما ایمیل زده بودم یکی در مورد زیرنویس idx/sub که درست پخش نمیکنه و دیگری هم رنگ زرد برای زیرنویس که در جواب برای من ایمیل زدن . متن ایمیل رو براتون میزارم :
"با سلام و تشکر از انتخاب شما. دارد. در صورتی که سی پی یو دستگاه
زیرنویس با فرمت "اس یو بی" را ساپورت کند ، این امکان در ورژن های بعدی
نرم افزار به دستگاه اضافه خواهد شد. رنگ زرد برای فونت زیرنویس در ورژن
های بعدی اضافه خواهد شد. در صورتی که انتقاد یا پیشنهاد دیگری در مورد
دستگاه و عملکرد آن دارید ، خوشحال میشویم آن را با ما در میان بگذارید.
با تشکر..."
واقعا پشتیبانیه قوی ای دارن و امیدوارم آپدیتهای بعدیش هم زودتر بیاد .
modernpaps
01-01-2012, 20:11
دوستان در مورد دو نکته من به شرکت عرشیان سما ایمیل زده بودم یکی در مورد زیرنویس idx/sub که درست پخش نمیکنه و دیگری هم رنگ زرد برای زیرنویس که در جواب برای من ایمیل زدن . متن ایمیل رو براتون میزارم :
"با سلام و تشکر از انتخاب شما. دارد. در صورتی که سی پی یو دستگاه
زیرنویس با فرمت "اس یو بی" را ساپورت کند ، این امکان در ورژن های بعدی
نرم افزار به دستگاه اضافه خواهد شد. رنگ زرد برای فونت زیرنویس در ورژن
های بعدی اضافه خواهد شد. در صورتی که انتقاد یا پیشنهاد دیگری در مورد
دستگاه و عملکرد آن دارید ، خوشحال میشویم آن را با ما در میان بگذارید.
با تشکر..."
واقعا پشتیبانیه قوی ای دارن و امیدوارم آپدیتهای بعدیش هم زودتر بیاد .
سلام دوست عزیز..
به نظر شما مشکل ساعتش واسه چیه ؟؟؟
mohammad hamed
01-01-2012, 21:14
نمیشه قدرت سیگنال رو دید که چقدره؟؟ برای من بعضی مواقع که کم هم نیست تصویر شطرنجی میشه
h_starboy
01-01-2012, 23:40
سلام دوست عزیز..
به نظر شما مشکل ساعتش واسه چیه ؟؟؟
سلام از ماست
والا منم دقیق نمیدونم ولی 100 % مشکل نرم افزاریه و باید منتظر آپدیت موند تا درست بشه یا اینکه تو شهرستانها هم فرستنده ساعت بفرسته و بزارید رو حالت اتومات .
ممنون از راهنمایی دوستان:11:
من به نماینگی الکومکس تو کرج زنگ زدم گفت که فعلا به خاطر نوسانات ارض شرکت ها دست نگه داشتند
بعد رفتم تو بازار دیدم حتی xvission هم که تا چند وقت پیش همه جا ریخته بود پیدا نمی شه ویک سری گیرنده ای که تو دست فروشنده ها باد کرده بود (مثل مارشال)فقط پیدا میشه اونم با چه قیمتی قبلا 75 تومن بود حالا 95 تومن
پس فعلا از خرید دست کشیدم :41:
خیلی جالبه سال جدید کشورهای غربی شروع شده ودولت های ان ها سعی میکنند قیمت جنس ها در کشورشون را بیارند پایین تا مردم خرید کنند ولی برای ما بیخودی قیمت ها میره بالا :18:
نظره دوستان چیه آیا فروشگاهی در حال حاظر سراغ دارن که الکومکس را زیر 100 تومان بدهد؟
afshin4841
02-01-2012, 03:48
سلام ...
اینطوری تستش کن...
1: تنظیمش کن
2 : بزار رو حالت استنبای ( مثلا حدود 10 دقیقه تو حالت استنبای باشه )
3 : بعد از 10 دقیقه که تو استنبای بود روشنش کن ببین ساعت درسته یا نه
من هر دو دستگاهی که خریدم رو تست کردم ، هردو همین مشکلو دارن ...
همونطور که گفتی تست کردم ولی مکشلی پیش نیومد . شاید برای شما مشکل داره
modernpaps
02-01-2012, 07:11
نمیدونم والا ، اونا خودشون بررسی کردن گفتن مشکل نرم افزاریه ، الکی که نگفتن..
2 تا دستگاه خریدم که هر2 همین مشکلو دارن..
modernpaps
02-01-2012, 09:55
سلام..
راستی ، شما با کدوم فایل آپدیتش کردی ، لطفا لینکشو برام بزار ..مرسی..:11:
modernpaps
02-01-2012, 10:26
اینم جواب نامه من از عرشیان تجارت سما...
با سلام و تشکر از انتخاب شما. در اکثر استان های کشور ساعت از طریق صدا
و سیما ارسال می شود. اما متاسفانه هنوز در بعضی استان ها این امکان
فراهم نیست. لذا باید ساعت به صورت دستی تنظیم شود. این مشکل در تنظیم
دستی ساعت در ورژن های بعدی نرم افزار به طور کامل برطرف می گردد.. :10:
afshin4841
02-01-2012, 14:56
سلام..
راستی ، شما با کدوم فایل آپدیتش کردی ، لطفا لینکشو برام بزار ..مرسی..:11:
یه آپدیت که بیشتر نیست ولی بازهم بفرما
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%252FElcomaxMV200-2012-20111218.zip)
ehsan102
02-01-2012, 19:08
با سلام و خسته نباشید از اینکه راجع به الکومکس این همه نقل و قول کردین
حالا می خواستم ببینم این دستگاه رو چطور می شه تهیه کرد و الان که دلار شده 1600t قیمتش چنده؟
ویه چیز دیگه طول عمر این دستگاه رو تا چند سال پیش بینی می کنید ؟
:10::10:
farzad_sx1
02-01-2012, 20:06
اینم جواب نامه من از عرشیان تجارت سما...
با سلام و تشکر از انتخاب شما. در اکثر استان های کشور ساعت از طریق صدا
و سیما ارسال می شود. اما متاسفانه هنوز در بعضی استان ها این امکان
فراهم نیست. لذا باید ساعت به صورت دستی تنظیم شود. این مشکل در تنظیم
دستی ساعت در ورژن های بعدی نرم افزار به طور کامل برطرف می گردد.. :10:
دوست عزیز شما با کدوم ایمیل مکاتبه می کنید ؟
h_starboy
03-01-2012, 00:20
خدمت شما :
saama.business@gmail.com
modernpaps
03-01-2012, 09:46
سلام...
هم میتونی با ایمیلی که h_starboy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز گذاشتن مکاتبه کنی هم از طریق پشتیبانی سایت اصلیش...
Creative1
08-01-2012, 15:42
سلام دوستان. ورژن جدید نرم افزار الکومکس MV200 2012 در سایت شرکت عرشیان تجارت سما قرار گرفت.
تغییرات صورت گرفته نسبت به ورژن قبل:
- حل مشکل مربوط به تنظیم دستی ساعت
- اضافه شدن رنگ زرد برای زیرنویس
- تغییر در نوار میزان صدا (ولوم به جای 0 تا 100 ، از 0 تا 32 قابل تغییر است)
اینم لینک دانلودش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
modernpaps
09-01-2012, 09:46
سلام دوستان..
ممنون از Creative عزیز که اطلاع رسانی کردن...:11:
مشکل ساعت دستگاه من کاملا حل شد ، نوار صداش خیلی خوب شد ، در کل الان دیگه حرف نداره ..:8:
farzad_sx1
09-01-2012, 10:46
سلام دوستان. ورژن جدید نرم افزار الکومکس MV200 2012 در سایت شرکت عرشیان تجارت سما قرار گرفت.
تغییرات صورت گرفته نسبت به ورژن قبل:
- حل مشکل مربوط به تنظیم دستی ساعت
- اضافه شدن رنگ زرد برای زیرنویس
- تغییر در نوار میزان صدا (ولوم به جای 0 تا 100 ، از 0 تا 32 قابل تغییر است)
اینم لینک دانلودش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Creative1 عزیز ممنون از پستت ،
یه سوال، شما با شرکت رابطه ای دارید ؟ چون پستهای قبلیتون هم جوری بود که آدم حس میکرد نماینده اونها هستید. جسارت نشه، واسه این میگم که اگر مشکلی هست مستقیما همینجا و با شما در ارتباط قرار بدیم موضوعات رو ...
خلاصه خیلی ممنون :11:
Creative1
09-01-2012, 13:09
Creative1 عزیز ممنون از پستت ،
یه سوال، شما با شرکت رابطه ای دارید ؟ چون پستهای قبلیتون هم جوری بود که آدم حس میکرد نماینده اونها هستید. جسارت نشه، واسه این میگم که اگر مشکلی هست مستقیما همینجا و با شما در ارتباط قرار بدیم موضوعات رو ...
خلاصه خیلی ممنون :11:
خواهش می کنم. وظیفه بود. :11:
من یکی از نمایندگان فروش گیرنده های دیجیتال الکومکس و بلوسنس هستم. البته بیشتر فروش اینترنتی. اگر سوالی داشتید خوشحال میشم بتونم کمک کنم.
armin_punisher6
09-01-2012, 15:53
ببخشید من تو سایت رفتم آدرس نمایندگی رشت رو زده بود سعدی روبروی بازار روز ولی اصلا چنین چیزی وجود نداره.ممنون میشم آدرس جدید رشت رو بگین و اینکه الان قیمت همین 2012 چنده؟
amindeazeh
09-01-2012, 17:02
در تاریخ 19/10/90 الکومکس خریدم 108000 هزار بابا خیلی گرون شده نمیدونم ارزش رو داشت یا نه
afshin4841
10-01-2012, 01:10
خواهش می کنم. وظیفه بود. :11:
من یکی از نمایندگان فروش گیرنده های دیجیتال الکومکس و بلوسنس هستم. البته بیشتر فروش اینترنتی. اگر سوالی داشتید خوشحال میشم بتونم کمک کنم.
دیدی آقای Creative دوستان دیگه هم مثل من همین فکر رو کردن . :20:
فروشگاه تون توی کدوم خیابونه؟ ، جمهوریه؟
در تاریخ 19/10/90 الکومکس خریدم 108000 هزار بابا خیلی گرون شده نمیدونم ارزش رو داشت یا نه
دوست من فقط ست تاپ باکس نیست که گرون شده ، اکثر کالاهای وارداتی شامل این گرونی شده.
با این وضع نابسامان دلار چه انتظاری میشه داشت.
ehsan102
10-01-2012, 18:13
با سلام عزیزانی که در مشهد متقاضی خرید این دستگاه هستند می توانند با نمایندگی های ذیل تماس حاصل فرمایند :
1- آدرس : بلوار سجاد - مجتمع تک و یک طبقه دوم واحد 308 - تلفن : 7640814
2- آدرس : خیابان جلال آل احمد50 (ایرج میرزای سابق)نبش چهارراه اول تلفن : 6094940 موبایل : 09155047296
3- آدرس : خیابان سعدی - نبش سعدی 10 - فروشگاه میکرو شادی تلفن : 2214908 موبایل : 09153093450
4- آدرس : شهرک غرب (قاسم آباد) بلوار فلاحی 22 پلاک 31 - فروشگاه گل سرخ - آقای راستگو - تلفن : 5218910 موبایل : 09151023314
در تاریخ 20/10/90 (امروز ) قیمت گرفتم 108هزار تومان (البته قیمت تهران )
شماره تلفن نمایندگی این شرکت در تهران : 66745161-021
البته می تونید از طریق شماره تلفن بالا برای پرسیدن نمایندگی این دستگاه در شهر خودتون استفاده کنید !!!
یا می تونید به این آدرس برید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fblusenssale.html)
اینم شماره تلفن دیگر این شرکت : 66728773-021
تشکر یادتون نره :20::20:
almgti_79
10-01-2012, 19:08
دوستان یک ماهه من این دستگاه رو خریدم و یک نکته که دستگاه من متاسفانه داره اینه که فایل mp3 اگر زمانش بیش از 6 دقیقه باشه، بعد از پخش 5 دقیقه از موزیک، دستگاه بقیه ی موزیک را بصورت بریده بریده پخش میکنه و حتما باید یکبار از حالت موزیک خارج شد و برگشت تا دوباره موزیک رو درست پخش کنه؛ ولی بازهم بعد از مدتی صدا بریده بریده میشه!
ممکنه دوستان یه موزیک طولانی مدت را با دستگاهشون پخش کنن و ببینن چنین مشکلی دارن یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
Creative1
10-01-2012, 20:39
دوستان یک ماهه من این دستگاه رو خریدم و یک نکته که دستگاه من متاسفانه داره اینه که فایل mp3 اگر زمانش بیش از 6 دقیقه باشه، بعد از پخش 5 دقیقه از موزیک، دستگاه بقیه ی موزیک را بصورت بریده بریده پخش میکنه و حتما باید یکبار از حالت موزیک خارج شد و برگشت تا دوباره موزیک رو درست پخش کنه؛ ولی بازهم بعد از مدتی صدا بریده بریده میشه!
ممکنه دوستان یه موزیک طولانی مدت را با دستگاهشون پخش کنن و ببینن چنین مشکلی دارن یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
با یک فلش دیگه امتحان کنید ببینید باز هم این طوری میشه یا نه.
دیدی آقای Creative دوستان دیگه هم مثل من همین فکر رو کردن . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشگاه تون توی کدوم خیابونه؟ ، جمهوریه؟
:20: بله ، جمهوری هستم. ولی همونطور که گفتم خودم روی گیرنده بیشتر اینترنتی کار می کنم.
Creative1
10-01-2012, 23:55
و باز هم یه ورژن جدیده دیگه برای الکومکس MV200 2012 (ورژن 2012/1/9):
تغییرات انجام شده در این ورژن طبق ایمیل ارسال شده از شرکت:
1- نام بعضی از روزهای هفته به طور کامل نشان داده نمیشد که در این ورژن اصلاح شد.
2- رنگ زرد برای زیرنویس در هنگام پخش فیلم هم قابل انتخاب است.
arasharashian6
11-01-2012, 00:32
اقا من کل این 13 تا صفحه رو با مصیبت خوندم یکیتون در مورد ضبط و ریکورد این دستگاه هیچی نگفته بود!:31:
ممنون میشم دوستان یه تست بکنن بگن که با چه فرمت هایی ضبط میکنه؟کیفیت ضبط؟اینکه با چه برنامه هایی تو کامپیوتر میشه دید و یه نکته که چه ظرفیتی از هارد اکسترنال رو ساپورت می کنه؟خلاصه هر نتیجه ای دیگه ای که در مورد ضبط کردن این دستگاه حین استفاده دستگیرتون شده لطف کنید مطرح کنید
Creative1
11-01-2012, 01:10
اقا من کل این 13 تا صفحه رو با مصیبت خوندم یکیتون در مورد ضبط و ریکورد این دستگاه هیچی نگفته بود!:31:
ممنون میشم دوستان یه تست بکنن بگن که با چه فرمت هایی ضبط میکنه؟کیفیت ضبط؟اینکه با چه برنامه هایی تو کامپیوتر میشه دید و یه نکته که چه ظرفیتی از هارد اکسترنال رو ساپورت می کنه؟خلاصه هر نتیجه ای دیگه ای که در مورد ضبط کردن این دستگاه حین استفاده دستگیرتون شده لطف کنید مطرح کنید
فقط با فرمت MTS ضبط میکنه. کیفیت ضبط 720x576 (کیفیت تصاویر ارسالی صدا و سیما فعلا همین قده. اگه بیشتر بشه دستگاه هم با همون سایز بزرگتر ضبط میکنه). فقط با نرم افزار VLC Player فایل های ضبط شده به صورت با صدا پخش میشن (چون فرمت ارسالی صدا و سیما یه فرمتیه که من تا حالا نتونستم با نرم افزاری جز VLC صدای فایل های ضبط شده رو بشنوم!) ، فایل های ضبط شده رو میتونید با نرم افزار TMPGEnc Video Mastering به فرمت های دیگه تبدیل کنید. هارد اکسترنال FAT و NTFS رو تا ظرفیت 2 ترابایت ساپورت میکنه (آداپتوری یا پاسپورتی).
فقط با فرمت MTS ضبط میکنه. کیفیت ضبط 720x576 (کیفیت تصاویر ارسالی صدا و سیما فعلا همین قده. اگه بیشتر بشه دستگاه هم با همون سایز بزرگتر ضبط میکنه). فقط با نرم افزار VLC Player فایل های ضبط شده به صورت با صدا پخش میشن (چون فرمت ارسالی صدا و سیما یه فرمتیه که من تا حالا نتونستم با نرم افزاری جز VLC صدای فایل های ضبط شده رو بشنوم!) ، فایل های ضبط شده رو میتونید با نرم افزار TMPGEnc Video Mastering به فرمت های دیگه تبدیل کنید. هارد اکسترنال FAT و NTFS رو تا ظرفیت 2 ترابایت ساپورت میکنه (آداپتوری یا پاسپورتی).
نرم افزار تبدیل فرمتش رو میتونید با کرک و ایناهاش توی بخش نرم افزار معرفی کنید و لینک بدید ؟
Creative1
11-01-2012, 10:45
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )TMPGEnc Video Mastering Works 5.0.5.32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نرم افزار تبدیل فایل های TS ضبط شده توسط دستگاه به فرمت های دیگر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این نرم افزار به صورت کامل و به همراه سریاله. اگر احیاناً در نصب یا موارد دیگه مشکلی داشتید بگید تا راهنمایی بیشتر کنم...
tiyam 01
14-01-2012, 19:53
سلام..
سلام
سوالم درباره --- نیست اما خواستم بدونم
تلویزیون ما Booster داره، آنتن هم پاور (منبع تغذیه) داره، یعنی میشه سیم آنتن رو مستقیم وصل کرد به تلویزیون و منبع تغذیه رو در آورد؟
ویرایش /آپدیت: بدون منبع تغذیه امتحان کردن تصویر نشون نداده...
تیونر گیرنده ضعیف میشه یعنی چی؟ کانالها رو تمیز نشون نمیده؟
Creative1
14-01-2012, 20:52
ورژن جدید نرم افزار الکومکس MV200 2012 با اندکی تغییر در سرعت تعویض کانال (2012/1/14)
دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )TMPGEnc Video Mastering Works 5.0.5.32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نرم افزار تبدیل فایل های TS ضبط شده توسط دستگاه به فرمت های دیگر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این نرم افزار به صورت کامل و به همراه سریاله. اگر احیاناً در نصب یا موارد دیگه مشکلی داشتید بگید تا راهنمایی بیشتر کنم...
سلام من برنامه TMPGEnc رو نصب کردم کیجن اجرا کردم نسخه رو هم توی کیجن به 5.0.5.32 تغییر دادم
و پچ رو هم انجام دادم پچ رو هم زدم تایید هم شد ولی اجرا که میکنم باز سریال نامبر میخواد برای اجرا
نمیدونم چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید
ممنون
linkinpark20
16-01-2012, 21:47
آقا کسی قیمت روز این دستگاه رو داره؟من واسه کرمان میخوام میشه از شرکتی گرفت که خودش هزینه پستش رو قبول کنه؟
آقا کسی قیمت روز این دستگاه رو داره؟من واسه کرمان میخوام میشه از شرکتی گرفت که خودش هزینه پستش رو قبول کنه؟
قیمت جدید 110 ه . دیگه کم کم داره ارزش خریدش میاد پایین متاسفانه.
linkinpark20
17-01-2012, 12:58
قیمت جدید 110 ه . دیگه کم کم داره ارزش خریدش میاد پایین متاسفانه.
آره به نظر من هم قیمت خیلی بالاست عجب اوضاعی شده
من دوهفته پیش خریدم و از کیفیت و عمل کردش راضیم
یه سوالی هم از دوستان عزیز دارم در مورد نشان دادن چند زیر نویس در جدول برای انتخاب
می خوام ببینم این امکان رو داره, من با شرکت تماس گرفتم اونها گفتن که اگه زیر نویس رو هم نام فایل فیلم بکنم و اگه چند زیر نویس دارم ته فایل 1 ,2, 3 ... بزارم میتونم موقع پخش , هر زیرنویس رو که خواستم انتخاب کنم من این کارو کردم ولی نشد.
از دوستان اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی بکنه.
hassan_110
17-01-2012, 15:36
سلام
سوالم درباره --- نیست اما خواستم بدونم
تلویزیون ما Booster داره، آنتن هم پاور (منبع تغذیه) داره، یعنی میشه سیم آنتن رو مستقیم وصل کرد به تلویزیون و منبع تغذیه رو در آورد؟
ویرایش /آپدیت: بدون منبع تغذیه امتحان کردن تصویر نشون نداده...
تیونر گیرنده ضعیف میشه یعنی چی؟ کانالها رو تمیز نشون نمیده؟
سلام
اين سوال كم هم هست. اگر ميشه يكي از دوستان راهنمايي كنه.
يعني مي خوام بدونم ميشه سيم آنتن رو بدون اينكه booster سر راهش قرار بگيره به دستگاه وصل كرد؟
متشكرم
من یه آنتن معمولی دارم که قبلا به تلوزیون وصل بود و کیفیت خوبی نداشت همون رو زدم به همین گیرنده دیجیتال حالا آیینه نشون میده :5:
mohammad hamed
17-01-2012, 18:51
مشکل شطرنجی شدن تصویر رو نداری؟؟
amindeazeh
18-01-2012, 10:32
دستگاه خیلی خوبیه هم از لحاظ گیندگی تلوزیون و مدیا پلیر منکه خیلی راضیم ازش
hassan_110
18-01-2012, 23:05
سلام
دوستان من دیروز این گیرنده رو خریدم ولی نمیدونم چرا سیگنال از 50 تا 70 متغیره وبالاتر نمیاد. در ضمن قدرت آنت هم خاموشه و وقتی روشنش می کنم تأیید نمیشه و دوباره خاموش میشه.
لطفا کمکم کنید.
متشکرم
afshin4841
19-01-2012, 02:11
سلام
اين سوال كم هم هست. اگر ميشه يكي از دوستان راهنمايي كنه.
يعني مي خوام بدونم ميشه سيم آنتن رو بدون اينكه booster سر راهش قرار بگيره به دستگاه وصل كرد؟
متشكرم
بله اگه شما از آنتنهای برقی استفاده می کنید می تونید سیم آنتن رو از آداپتور آنتن در بیارید و مستقیم به گیرندتون نصب کنید . البته باید گزینه برق آنتن رو از منو فعال کنید . خود دستگاه کار برق دهی به آنتن رو انجام میده
مشکل شطرنجی شدن تصویر رو نداری؟؟
در کل نه خیر اگر گیرندگی آنتن خوب باشه تصویر آینه ست. فقط گاهی اوقات یه لحظه بخشی از تصویر شطرنجی میشه که خیلی گذراست
سلام
دوستان من دیروز این گیرنده رو خریدم ولی نمیدونم چرا سیگنال از 50 تا 70 متغیره وبالاتر نمیاد. در ضمن قدرت آنت هم خاموشه و وقتی روشنش می کنم تأیید نمیشه و دوباره خاموش میشه.
لطفا کمکم کنید.
متشکرم
شما از لحاظ کیفیت آنتن تون مطمئنید ؟ آنتتون چیه ؟برقیه یا معمولی؟
hassan_110
19-01-2012, 11:41
البته باید گزینه برق آنتن رو از منو فعال کنید . خود دستگاه کار برق دهی به آنتن رو انجام میده
سلام
اين گزينه اي كه ميگين (برق آنتن) كجا قرار داره؟
شما از لحاظ کیفیت آنتن تون مطمئنید ؟ آنتتون چیه ؟برقیه یا معمولی؟
بله. آنتن من آنتن كار هست و برقيه.همينطوري شبكه ها رو خيلي خوب ميگيره. فكر ميكنم شايد به علت اينكه biiooster سر راهش قرار داره مشكل به وجود آورده.
در ضمن قدرت آنتن هم خاموشه و وقتی روشنش می کنم تأیید نمیشه و دوباره خاموش میشه.
در مورد اين مشكل نظرتون چيه؟
پيشاپيش از پاسختون متشكرم
mohammad hamed
19-01-2012, 16:59
در کل نه خیر اگر گیرندگی آنتن خوب باشه تصویر آینه ست. فقط گاهی اوقات یه لحظه بخشی از تصویر شطرنجی میشه که خیلی گذراست
خوب همون دیگه.دستگاه های دیگه حتی یه لحظه هم اینجوری نمیشه
چرا این میشه؟؟؟
Creative1
19-01-2012, 23:04
سلام من برنامه TMPGEnc رو نصب کردم کیجن اجرا کردم نسخه رو هم توی کیجن به 5.0.5.32 تغییر دادم
و پچ رو هم انجام دادم پچ رو هم زدم تایید هم شد ولی اجرا که میکنم باز سریال نامبر میخواد برای اجرا
نمیدونم چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام. Patch رو نزنید. Generate رو بزنید. بعد یه آدرس میخواد. تو فایل راهنمای نصب ، آدرس جایی که باید فایل رو Save کنید نوشته. به اونجا برید و فایل رو Save و Replace کنید.
آقا کسی قیمت روز این دستگاه رو داره؟
آخرین قیمت همون 110 تومنه. این افزایش قیمت فقط روی این دستگاه نبوده. من با چنتا شرکت دیگه هم در ارتباطم و قیمت دستگاه های اونها هم بالا رفته. دلیل اصلیش هم نوسانات روز به روزه دلاره و اینکه دستگاه ها باید از اونور وارد بشه.
من دوهفته پیش خریدم و از کیفیت و عمل کردش راضیم
یه سوالی هم از دوستان عزیز دارم در مورد نشان دادن چند زیر نویس در جدول برای انتخاب
می خوام ببینم این امکان رو داره, من با شرکت تماس گرفتم اونها گفتن که اگه زیر نویس رو هم نام فایل فیلم بکنم و اگه چند زیر نویس دارم ته فایل 1 ,2, 3 ... بزارم میتونم موقع پخش , هر زیرنویس رو که خواستم انتخاب کنم من این کارو کردم ولی نشد.
از دوستان اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی بکنه.
نام فایل SRT باید دقیقاً همنام فایل فیلم باشه. یعنی دقیقاً اسم فایل فیلم رو کپی کنید برای اسم فایل SRT. بعد اگه چندتا فایل زیرنویس داشتید از اولی شروع کنید به نام گذاری ، به شکل زیر:
فایل ویدیویی با یک فایل SRT:
New-Film.mkv
New-Film.srt
فایل ویدیویی با چند فایل SRT:
New-Film.mkv
New-Film1.srt
New-Film2.srt
New-Film3.srt
اين گزينه اي كه ميگين (برق آنتن) كجا قرار داره؟
در قسمت "جستجوی کانال" یک آپشن وجود داره به اسم "قدرت آنتن".
و در آخر:
ورژن جدید نرم افزار الکومکس MV200 2012 (ورژن 2012/1/19):
تغییرات انجام شده نسبت به ورژن 2012/1/14 طبق ایمیل ارسال شده از شرکت:
1- رفع برخی ایرادات نوشتاری
2- رفع ایراد نوشتاری موجود در انتخاب زبان شبکه IFilm
دانلود: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hassan_110
20-01-2012, 04:50
در قسمت "جستجوی کانال" یک آپشن وجود داره به اسم "قدرت آنتن".
سلام
این گزینه رو پیدا کردم ولی وقتی به گزینه روشن تبدیلش میکنم و دکمه ok رو میزنم تأیید نمیکنه و از منو که خارج میشم دوباره خود به گزینه خاموش تبدیل میشه. نمیدونم دلیلش چیه؟
متشکرم.
Creative1
20-01-2012, 10:18
لازم نیست OK کنید. فقط بذارید روی روشن باشه و در همان حالت دکمه EXIT رو بزنید و خارج بشید.
hassan_110
20-01-2012, 11:51
لازم نیست OK کنید. فقط بذارید روی روشن باشه و در همان حالت دکمه EXIT رو بزنید و خارج بشید.
سلام
همین کار رو انجام میدم و exit رو میزنم و از منو خارج میشم. ولی وقتی دوباره میام تو منو میبینم گزینه خود به خود خاموش شده.
farzad_sx1
20-01-2012, 11:52
Creative1 عزیز آیا میشه امکان پخش فایلهای wmv رو هم به این دستگاه اضافه کرد یا خیر ؟
اگه بشه خیلی توپ میشه...
h_starboy
20-01-2012, 11:55
Creative1 عزیز آیا میشه امکان پخش فایلهای wmv رو هم به این دستگاه اضافه کرد یا خیر ؟
اگه بشه خیلی توپ میشه...
دوست عزیز همین الان هم wmv با کدک wmv3 رو پخش میکنه . موفق باشید .
pishijo0n
20-01-2012, 11:56
سلام
یه کمکی بدید من چی بخرم؟
X-vision 333 یا Elcomax MV200
تو مشخصات X-vision نوشته قابلیت ضبط روی هارد با منبع تغذیه جداگانه. این یعنی چی؟
اول خیلی ممنونم که جواب دادید
اشتباه من هم دقیقا همین بود که عدد یک رو به نام فیلم می چسبوندم و نمیشد بعد فهمیدم که باید یه فاصله بین اسم فایل و اندیس یک یا دو یا... باشه تا چند زیرنویس رو تو جدول بیاره بنابر این باید اینطور باشه
فایل ویدیویی با یک فایل SRT:
New-Film.mkv
New-Film.srt
فایل ویدیویی با چند فایل SRT:
New-Film.mkv
New-Film 01.srt
New-Film 02.srt
New-Film 03.srt
سلام
یه کمکی بدید من چی بخرم؟
X-vision 333 یا Elcomax MV200
تو مشخصات X-vision نوشته قابلیت ضبط روی هارد با منبع تغذیه جداگانه. این یعنی چی؟
اگه مثل من میخوای باهاش فیلم با زیرنویس فارسی با کیفیت خوب و بدون دردسر ببینی فقط Elcomax MV200 بخر :5:
من به دستگاهم یه هارد 1 ترا بایت با فرمت ntsf وصله و بدون هیچ مشکلی هم فیلم میبینم و هم ضبط میکنم البته هارد من 3.5 اینچه و منبع تغذیه جداگانه داره(یعنی به وسیله یه آداپتور با برق 12 ولت روشن میشه) ولی فکر نمی کنم این دستگاه مشکلی با هارد های کوچک (که منبع تغذیه شون همون کابل usb و 5 ولت هست) داشته باشه
amindeazeh
20-01-2012, 13:36
آیا امکان خوندن فرمت idx برای این دستگاه هست اگه داره این امکان رو منو راهنمائی کنید سپاس از شما
آیا امکان خوندن فرمت idx برای این دستگاه هست اگه داره این امکان رو منو راهنمائی کنید سپاس از شما
نه, فعلن چنین امکانی وجود نداره ولی اومیدوارم شرکت در آپدیتهای آیندش یه فکری هم در این مورد بکنه, که اگه اینطور بشه واقعن به جرئت میشه گفت این بهترین دستگاه پخش مدیاست.
linkinpark20
20-01-2012, 17:34
دوستان میخواستم ببینم رو تلویزیون های سامسونگ معمولی منظورم از معمولی مثل مانیتورهای crt هست قیافشون این دسنگاه رو ساپورت میکنه؟
دوستان میخواستم ببینم رو تلویزیون های سامسونگ معمولی منظورم از معمولی مثل مانیتورهای crt هست قیافشون این دسنگاه رو ساپورت میکنه؟
بله دوست عزیز.
کلا شکل تلوزیون ربطی به موضوع ندارد بلکه ورودی های تصویری هر تلوزیون است که تعیین کننده هستند
بغیر از ورودی آنتن , تلوزیونها یا ورودی avr یا همان سه فیش زرد سفید قرمز رو دارند , یا ورودی کامپوننت یعنی سه فیش سبز آبی و قرمز, ویا HDMI که شبیه پورت USB است را دارند , که این دستگاه هر سه خروجی اینها را برای تلوزیون داراست
تلوزیون=تلویزیون :46:
afshin4841
20-01-2012, 20:30
خوب همون دیگه.دستگاه های دیگه حتی یه لحظه هم اینجوری نمیشه
چرا این میشه؟؟؟
بعد از آپدیت های اخیر این مورد خیلی کمتر شده ولی به هر حال یه ایراد محسوب میشه
pishijo0n
21-01-2012, 09:09
اگه مثل من میخوای باهاش فیلم با زیرنویس فارسی با کیفیت خوب و بدون دردسر ببینی فقط Elcomax MV200 بخر :5:
من به دستگاهم یه هارد 1 ترا بایت با فرمت ntsf وصله و بدون هیچ مشکلی هم فیلم میبینم و هم ضبط میکنم البته هارد من 3.5 اینچه و منبع تغذیه جداگانه داره(یعنی به وسیله یه آداپتور با برق 12 ولت روشن میشه) ولی فکر نمی کنم این دستگاه مشکلی با هارد های کوچک (که منبع تغذیه شون همون کابل usb و 5 ولت هست) داشته باشه
کسی هارد بدون تغذیه به الکومکس وصل نکرده ببینه ضبط کردن و خوندن از روش مشکلی نداره؟
linkinpark20
21-01-2012, 14:53
دوستان کسی قیمت به روز داره از این دستگاه؟
Ali_Moradi
21-01-2012, 14:58
تو مشهد که پیدا نمیشد ، از تهران خرید اینترنتی کردم ، فرستادن ، امروز دستم رسیده...
110 تومن + 5 پست
کسی هارد بدون تغذیه به الکومکس وصل نکرده ببینه ضبط کردن و خوندن از روش مشکلی نداره؟
تو دفترچش نوشته تا 500 گیگ رو ساپورت میکنه (بدون منبع تغذیه جدا)
Creative1
21-01-2012, 16:57
هارد اکسترنال های تا 1 ترابایت بدون آداپتور هستند که به مدل های پاسپورتی معروفن. از 1 ترابایت به بالا آداپتورین. دستگاه الکومکس ام وی 200 هر دو مدل این هارد ها رو میشناسه و قابلیت ضبط و پخش از این هارد ها رو داره.
h_starboy
21-01-2012, 18:45
من هارد 1 ترا پورتابل بهش وصل کردم بدون مشکل هم میخونه هم ضبط میکنه ...
ehsan102
21-01-2012, 23:56
دوستان عزیزی که این دستگاه رو دارن لطف کنند و فایل تصویری با فرمت های vob , mov رو تست کنند ببینن می یاد
که دیگه برم بخرم .....ممنون......
يعني فعلا بهترين گيرنده همينه ؟
دستگاه ارزونتري نيست كه همين امكانات رو داشته باشه ؟
afshin4841
22-01-2012, 03:10
دوستان عزیزی که این دستگاه رو دارن لطف کنند و فایل تصویری با فرمت های vob , mov رو تست کنند ببینن می یاد
که دیگه برم بخرم .....ممنون......
بله این دو فرمت رو ساپورت می کنه در ضمن بررسی کامل دستگاه در صفحات 4 و 6 تایپک موجود است . اونجا بقیه فرمتها هم گفته شده .:20:
يعني فعلا بهترين گيرنده همينه ؟
دستگاه ارزونتري نيست كه همين امكانات رو داشته باشه ؟
منم چند هفته پیش دقیقا سوال شما رو داشتم (ارزونتر و البته با همین امکانات) خیلی هم تو اینترنت گشتم از همکارام که مدلهای دیگه ای رو خریدن پرسیدم حتی فایل دادم (تو فرمتهای مختلف) که تست کنند حتی فکر خرید دستگاههای مدیا پلیر افتادم ولی همه اینها ختم شد به همین دستگاه چون هیچ کدومشون به کاملی(البته از نظر من )
این دستگاه نبود
البته بیشترین استفاده من از ین دستگاه دیدن فیلم با فرمتهای مختلف و با زیرنویس فارسی است که این دستگاه خیلی خوب از پسش برومد تو این راستا تنها مشکلش نشون ندادن زیرنویس های sub و idx ه.
linkinpark20
22-01-2012, 12:44
سلام دوستان بنده دیشب گیرنده رو خریدم و امروز امتحانش کردم از خروجی AV استفاده کردم ولی وقتی صدا کمه صدای نویز و ویز ویز به گوش میرسه.کسی از دوستان این مشکل رو داشته؟یعنی به نظرتون ماله کابل های Av هست که بی کیفیتن؟چون اگه اشکال از تلویزیون بود باهاش پی اس 3 هم بازی میکردم میباست همچین صدایی بده دیگه.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:11:
afshin4841
22-01-2012, 18:29
سلام دوستان بنده دیشب گیرنده رو خریدم و امروز امتحانش کردم از خروجی AV استفاده کردم ولی وقتی صدا کمه صدای نویز و ویز ویز به گوش میرسه.کسی از دوستان این مشکل رو داشته؟یعنی به نظرتون ماله کابل های Av هست که بی کیفیتن؟چون اگه اشکال از تلویزیون بود باهاش پی اس 3 هم بازی میکردم میباست همچین صدایی بده دیگه.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:11:
برای من هم اینطوریه البته من گوشی موبایلم رو که وصل می کنم این نویز وجود داره .
hassan_110
22-01-2012, 19:32
سلام
دوستان تاریخ دستگاه من یک روز جلوتر رو نشون میده و نمیشه به عقب برگردوندش. مثلا امروز دوشنبه سوم بهمن رو نشون میداد و هر کاری کردم نتونستم بکنمش یکشنبه دوم بهمن.
Creative1
22-01-2012, 20:03
سلام
دوستان تاریخ دستگاه من یک روز جلوتر رو نشون میده و نمیشه به عقب برگردوندش. مثلا امروز دوشنبه سوم بهمن رو نشون میداد و هر کاری کردم نتونستم بکنمش یکشنبه دوم بهمن.
این مشکل حدود یک هفتس که از طرف صدا و سیما به وجود اومده. در همه دستگاه ها تاریخ یک روز جلوتر نشون داده میشه. تنظیم رو بذارید روی حالت دستی و تاریخ و ساعت رو به صورت دستی تنظیم کنید.
hassan_110
22-01-2012, 23:15
این مشکل حدود یک هفتس که از طرف صدا و سیما به وجود اومده. در همه دستگاه ها تاریخ یک روز جلوتر نشون داده میشه. تنظیم رو بذارید روی حالت دستی و تاریخ و ساعت رو به صورت دستی تنظیم کنید.
سلام
ساعت رو دستی تنظیم می کنم ولی تاریخ رو هر کاری میکنم نمیتونم جلو و عقب ببرم
soheilt.1369
26-01-2012, 08:52
سلام دوستان میخواستم بدونم این دستگاه با کیفیت dvd پخش میکنه یا hd . چون من بین خرید این الکومکس و ایکس ویژن 333 موندم . لطفا راهنمایی کنید .
ehsan102
26-01-2012, 10:54
دوستان عزیز قیمت این دستگاه در تهران 120تومان ودر مشهد 125 هزار تومان
من دیگه امروز سفارش دادم تا گرون تر نشده
راستی کسی می دونه این دستگاه ساخت کدوم کشوره ؟:13:
BraveKnight
26-01-2012, 14:39
آقا به نظر من که اصلا با این قیمت ارزش نداره!
نخرید، مطمئناً این قیمتها کاذبه و چند وقت دیگه میاد پایین. چه خبره 120 تومن؟؟!!
این دستگاه فقط با فرمت TS ضبط میکنه؟
دوستان عزیز قیمت این دستگاه در تهران 120تومان ودر مشهد 125 هزار تومان
من دیگه امروز سفارش دادم تا گرون تر نشده
راستی کسی می دونه این دستگاه ساخت کدوم کشوره ؟:13:
پشتش نوشته "ساخت چین"
سلام دوستان میخواستم بدونم این دستگاه با کیفیت dvd پخش میکنه یا hd . چون من بین خرید این الکومکس و ایکس ویژن 333 موندم . لطفا راهنمایی کنید .
همه اینها با یه کیفیت پخش میکنن همون کیفیتی که صدا وسیما ارسال میکنه
اگه منظورتون خروجی دستگاه, بله خروجی hd "هم" داره.
ehsan102
26-01-2012, 22:49
از من میشنوی همین الکومکس رو بگیر امکاناتش هم که خوبه دیگه چی می خوای .
تازه شنیدم این ایکس ویژن ها هی داغ می کنه ، البته شاید طبیعی باشه .
ان شاالله دلار که تا شنبه میاد پایین قیمت این دستگاه رو هم 100الی 110 هزار تومان پیش بینی می کنم (طی سه چهار روز آینده )
ehsan102
26-01-2012, 22:55
فکر کنم بشه از تو تنظیمات دستگاه فرمتش رو عوض کرد .
البته شما می تونید با نرم افزار زیر به هر فرمتی که بخوای تغییرش بدید .
حجم 33.4MB
amindeazeh
27-01-2012, 12:37
دستگاه خوبی هست اما زیر 100 تومان باید بیاد بالای 100 نمیرزه
rezakhodadadi
27-01-2012, 13:13
به نظر شما من چه مارکی بگیرم که خوب باشه ازنظرتصویرصدا فرمت و...
soheilt.1369
28-01-2012, 09:07
آخه کیفیت پخش رو نوشته بود دی وی دی . بعد هم تنها دستگاهی که تا الان صدا وسیما تایید کرده همین ایکس ویژنه .اگریهو نحوه ی پخش رو عوض کردن و فقط دسگاههای ایکس ویژن هماهنگ باشه اونوقت این 120تومن به باد رفته.
همین الان رفتم تو سایت نمایندگی آلکومکس و دیدم نوشته تاییدیه صدا و سیما و سازمان انفورماتیک رو گرفته . دیگه همین رو میخرم . فقط خدا کنه این جنس چینی مثل باقی لوازم چینی نباشه و کار نده دستمون
afshin4841
28-01-2012, 13:44
فرمت ضبط mts است
به نظر شما من چه مارکی بگیرم که خوب باشه ازنظرتصویرصدا فرمت و...
شما بحثهایی که تو این تایپک شده رو یه مطالعه بکن بخصوص چند صفحه اول رو ، به جوابتون می رسین
آخه کیفیت پخش رو نوشته بود دی وی دی . بعد هم تنها دستگاهی که تا الان صدا وسیما تایید کرده همین ایکس ویژنه .اگریهو نحوه ی پخش رو عوض کردن و فقط دسگاههای ایکس ویژن هماهنگ باشه اونوقت این 120تومن به باد رفته.
همین الان رفتم تو سایت نمایندگی آلکومکس و دیدم نوشته تاییدیه صدا و سیما و سازمان انفورماتیک رو گرفته . دیگه همین رو میخرم . فقط خدا کنه این جنس چینی مثل باقی لوازم چینی نباشه و کار نده دستمون
کیفیت این دریافت و ضبط این دستگاه مانند DVD است یعنی رزولوشن 576*720 ولی با کدک متفاوت .
ست تاپ باکسهایی که تاییده تکتا رو دارن بیشتر از15 هستند که الکومکس هم یکی از اونهاست نه فقط ایکس ویژن
ehsanxpress
29-01-2012, 17:37
دوستان همه پستهارو خوندم و خیلی اطلاعات کسب کردم .. دمتون گرم...فقط این نکترو هیچکس در موردش حرف نزد که آیا این آپدیتایی که شرکت ارائه میده چن وقت به چن وقت... باید به ترتیب از اولی نصب بشن روی دستگاه ؟؟ یا اینکه منی که هنوز دستگاه رو نخریدم بعد از خرید آخرین آپدیتی که اومده رو روش نصب کنم همه ی مشکلاتش حل میشه ؟؟؟؟؟
BraveKnight
29-01-2012, 17:48
اگریهو نحوه ی پخش رو عوض کردن و فقط دسگاههای ایکس ویژن هماهنگ باشه اونوقت این 120تومن به باد رفته.
مگه قضیه به این سادگیه که مثلاً یه دکمه رو فشار بدن سیستم پخش رو عوض کنن! :31:
mahmoodrezaabolhas
29-01-2012, 21:45
لطفا نحوه ابدیت کردن الکومکس را توضیح دهید؟
ehsan102
30-01-2012, 19:50
قیمت روز دستگاه رو کسی نداره ؟ البته بعد از ارزون شدن دلار
دوستان همه پستهارو خوندم و خیلی اطلاعات کسب کردم .. دمتون گرم...فقط این نکترو هیچکس در موردش حرف نزد که آیا این آپدیتایی که شرکت ارائه میده چن وقت به چن وقت... باید به ترتیب از اولی نصب بشن روی دستگاه ؟؟ یا اینکه منی که هنوز دستگاه رو نخریدم بعد از خرید آخرین آپدیتی که اومده رو روش نصب کنم همه ی مشکلاتش حل میشه ؟؟؟؟؟
شما آخرین آپدیت رو که نصب کنید تمام تغییرات روی دستگاه شما انجام میشود
این رو داخل فایل تصویری که همراه فایل آپدیت هست توضیح دادن
P30World2008
31-01-2012, 08:20
لطفا نحوه ابدیت کردن الکومکس را توضیح دهید؟
در فایل تصویری همراه آپدیت روش بروزرسانی آمده است
farzad_sx1
31-01-2012, 19:47
دوستان خواهشن کمک کنید.
دوستان من قبلا این گیرنده رو با اون کابل 3 تایی وصل میکردم به TV اما امروز خواستم با کابل HDMI وصل کنم به TV اما کار نکرد و هی صداش با نویز در میمود و اصلا تصویر نداشتم میخوام بدونم شمام همین مشکل رو دارین یا نه ؟ یا راه حل چیه ؟
دوستان خواهشن کمک کنید.
دوستان من قبلا این گیرنده رو با اون کابل 3 تایی وصل میکردم به TV اما امروز خواستم با کابل HDMI وصل کنم به TV اما کار نکرد و هی صداش با نویز در میمود و اصلا تصویر نداشتم میخوام بدونم شمام همین مشکل رو دارین یا نه ؟ یا راه حل چیه ؟
من هم با کابلی که یکسرش hdmi و یکسرش کامپوننت (سه تایی ها) بود خواستم وصل کنم نشد :41:
farzad_sx1
31-01-2012, 20:35
من هم با کابلی که یکسرش hdmi و یکسرش کامپوننت (سه تایی ها) بود خواستم وصل کنم نشد :41:
واااا مگه همچین چیزی هم هست ؟ :18: امان از این برادران چینی واسه همه چی تبدیل ساختن !:31:
من منظور HDMI به HDMI هست که خود شرکت توی جعبه داده .
chubin009
01-02-2012, 11:48
سلام به همگی
میخواستم ببینم کسایی که این گیرنده رو دارن الان پشیمون نیستن ؟ یعنی بخریم ماهم یا نه ؟
afshin4841
01-02-2012, 13:54
دوستان خواهشن کمک کنید.
شما رزلوشن دستگاه رو روی 720p یا 1080i,p تنظیم می کنید ؟ شاید از این مورد باشه هر چند HDMI رزلوشنهای پایین تر رو هم ساپورت می کنه .
تلوزیون تون LCD,LED هست؟
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
سلام به همگی
میخواستم ببینم کسایی که این گیرنده رو دارن الان پشیمون نیستن ؟ یعنی بخریم ماهم یا نه ؟
من که راضیم :31: به خصوص از مدیا پلیرش .:8:
فقط تله تکستش خیلی جالب نیست چون فونتش خیلی از دور قابل خوندن نیست .
mahmoodrezaabolhas
03-02-2012, 12:48
منم فقط بخاطر پلیرش خریدم خیلی هم راضی هستم:46:
hossein_0907
03-02-2012, 15:49
دوستان پلیر این گیرنده از رقباش مثل بلوسنس ، ایکس ویژن و لومکسی قویتره؟
moslem47
03-02-2012, 15:50
قیمت؟
از کجا میشه به صورت انلاین با گارانتی اصلی خرید؟
afshin4841
03-02-2012, 17:19
در مقایسه با بلوسنس دو فرمت FLV وWMV رو هم ساپورت می کنه
در مقایسه با لومکسی خیلی از نظر ساپورت فرمت ها فرقی نداره ولی از نظر زیرنویس به لومکسی برتری بالایی داره . برای لوکمسی تا الان آپدیتی ارائه نشده
mahmoodrezaabolhas
03-02-2012, 21:57
قیمت در حال حاضر 120000 تومان و فروش اینترنتی هم نداره
mahmoodrezaabolhas
03-02-2012, 22:04
قیمت الان 120000 و فروش اینترنتی نداره
BraveKnight
04-02-2012, 00:41
در مقایسه با لومکسی خیلی از نظر ساپورت فرمت ها فرقی نداره ولی از نظر زیرنویس به لومکسی برتری بالایی داره . برای لوکمسی تا الان آپدیتی ارائه نشده
من یه بار یه سری ویدیوی flv دادم به دوستم رو گیرندهاش که بلوسنس هست تست کنه. میگفت بدون مشکل ویدیو رو پخش کرد!
Gnu.Linux
04-02-2012, 07:31
سلام کسی از دوستان اطلاع داره که در اصفهان نمایندگی فروش داره یا نه ؟
ehsan102
04-02-2012, 09:35
رو ایکس ویژن هم اصلاً حساب باز نکن
این دستگاه واسه اینکه بهترین بازار باشه دو تا ایراد داره
1-نشون ندادن زیرنویسهای SUB و IDX
2-کنترلش که خیلی ضعیفه
caspian1
06-02-2012, 10:24
این دستگاه واسه اینکه بهترین بازار باشه دو تا ایراد داره
1-نشون ندادن زیرنویسهای SUB و IDX
2-کنترلش که خیلی ضعیفه
سلام
تست کردید که sub و idx رو پخش نمی کنه؟
آخه دستگاه های ارزون قیمت بدون مشکل sub و idx پخش می کنند اما srt رو نه؟
با تشکر
amindeazeh
06-02-2012, 11:55
نه sub و idx رو پخش میکنه و نه فرمت rmvb رو متاسفانه
ehsan102
06-02-2012, 14:41
سلام کسی از دوستان اطلاع داره که در اصفهان نمایندگی فروش داره یا نه ؟
اصفهان آدرس : خیابان طالقانی بازار بزرگ طالقانی پلاک 138
فروشگاه نگین آینده - آقای والهی 2330005 09133264412
اصفهان آدرس : خیابان طالقانی جنب اداره برق مرکزی
فروشگاه آریا پرتو - آقای سازش 2355445 09133252985
اصفهان آدرس : خیابان هشت بهشت غربی چهارراه ملک ساختمان کیمیا طبقه ۲ واحد ۵
گوارانوش - آقای سروش 2731217 09132014729
soheilt.1369
06-02-2012, 19:20
سلام من امروز اصفهان بودم هیچ کدوم از این نمایندگی ها نه بلوسنس داشتند نه الکومکس و همه میگفتن فعلا تو بازار نیست . قیمت سایر مدل ها هم به شدت رفته بالا .
سلام
من 120 قیمت گرفتم و یکی که می گفت 122 !! می گفت مال بقیه 2011 هستش و مال من طرح 2012 هست ..
آیا میشه از رو جعبه یا دستگاه فهمید که حتما طرح 2012 باشه ؟؟؟ چون اسمش عین 2011 هست!! MV200
ممنونم.
سلام
تست کردید که sub و idx رو پخش نمی کنه؟
آخه دستگاه های ارزون قیمت بدون مشکل sub و idx پخش می کنند اما srt رو نه؟
با تشکر
بله تست کردم جواب نمیده
جالبش اینکه با شرکتش مکاتبه کردم گفتن"اگه cpu دستگاه اجازه بده در آپدیتهای آینده درستش میکنیم"
خب کی باید cpu رو چک کنه؟ من ؟ :worried::worried:
ehsan102
07-02-2012, 11:38
سلام من امروز اصفهان بودم هیچ کدوم از این نمایندگی ها نه بلوسنس داشتند نه الکومکس و همه میگفتن فعلا تو بازار نیست . قیمت سایر مدل ها هم به شدت رفته بالا .
زنگ بزن از تهران واست بیارن 5 هزار تومن هم واسه کرایه می گیرن همش.
66728773-021
66745161-021
afshin4841
07-02-2012, 15:15
سلام
من 120 قیمت گرفتم و یکی که می گفت 122 !! می گفت مال بقیه 2011 هستش و مال من طرح 2012 هست ..
آیا میشه از رو جعبه یا دستگاه فهمید که حتما طرح 2012 باشه ؟؟؟ چون اسمش عین 2011 هست!! MV200
ممنونم.
سلام
در مدل 2012 روی کارتون دستگاه ،سمت چپ ،پایین نشان Full HD 1080P هست و عکس یه کنترل هم در کنار عکس دستگاه روی کارتون اضافه شده .
همین 1080P تفاوت مدل 2011 با 2012 است .
BraveKnight
07-02-2012, 15:52
آقا جان نخرید این دستگاهها رو!
آخر چه خبره با این قیمتا؟؟!!
اگه مردم یه مدت اینا رو نخرن خودشون قیمت ها رو میارن پایین.
این بالا رفتن کاذب قیمت دلار هم خوب بهونهای دست فروشنده ها داده ها! :13:
ehsan102
07-02-2012, 23:15
با سلام
شرکت وارد کننده بلوسنس یک گیرنده دیجیتال جدید ارائه کرده که تقریباً همون الکومکس MV200 2011 هست که چند ویژگی جدید بهش اضافه شده مثل پشتیبانی از فرمت FLV و WMV و رزلوشن 1080P و... به گفته بخش پشتیبانی شرکت ، محصول مشترک چین و کره است و برندش هم متعلق به شرکت عرشیان تجارت سما است .
هدف من هم از ایجاد این تایپک بیشتر بررسی عملکرد این دستگاه ، مقایسه اون با بلوسنس + T14 و آشنا شدن با تجربیات دوستان بعد از استفاده از این ستاپ باکس است .
خود من قصد خرید بلوسنس+ T14 رو داشتم ولی از اونجاییکه بلوسنس در حال حاضر نایاب شده و تا بیست-سی روز دیگه به بازار نمیاد (به گفته خود شرکت) و اینکه در ساپورت دو فرمت FLV و WMV این دستگاه به بلوسنس برتری داره آیا از جنبه های دیگه مثل قدرت تیونر ، کیفیت ساخت و.......هم این برتری به چشم میاد ؟
مشخصات الکومکس MV200 مدل 2012 :
دستگاه MV200 الکومکس مدل 2012 از دو قسمت گیرنده دیجیتال و مولتی
مدیا پلیر تشکیل شده است
مشخصات قسمت مولتی مدیا پلیر
** پورت اتصال انواع فلش مموری و هارد اکسترنال FAT و NTFS بدون نیاز به منبع تغذیه مجزا تا
حجم 2 ترا بایت
» پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال با فرمت های MPG , VOB , M2TS FLV, WMV, , MKV , 3GP , MP4 , TP , TS , DAT , DivX , AVI ...
» پخش زیر نویس فیلم با فرمت SRT و به صورت فارسی
** قابلیت پخش فیلم های سه بعدی 3D
» پخش فرمت های صوتی WMA , MP3
» پخش فرمت های عکس PNG , BMP , JPG
» نمایش عکس ، همزمان با پخش موزیک بصورت Slideshow
» خروجی HDMI و Component و Composite
» خروجی صدای دیجیتال S/PDIF (اپتیکال)
» وضوح تصویر بسیار بالا (Full HD) و پشتیبانی از 576i,576P,720P,1080i,1080P
مشخصات قسمت گیرنده دیجیتال
» قابلیت دریافت و پخش دیجیتال صدها شبکه تلویزیونی و رادیویی با کیفیت عالی (در حال حاضر
16 شبکه تلویزیونی و 10 شبکه رادیویی توسط سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
فعال گردیده است)
» منو فارسی و تلتکست فارسی 1000 صفحه ای
» دارای راهنمای برنامه الکترونیکی (EPG)
» تنظیم ساعت و تاریخ به صورت دستی و اتوماتیک
» ضبط شبکه های تلویزیونی و رادیویی و نمایش فایل ضبط شده در تلویزیون و کامپیوتر
** ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال دیگر در یک باند فرکانس مشترک
** مشاهده و امکان جلو و عقب بردن تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط، بطور
همزمان (Time Shift)
» تنظیم و برنامه ریزی زمان های مختلف برای ضبط اتوماتیک چند برنامه تلویزیونی و رادیویی مورد
علاقه
» دارای قفل کودک با تعیین رمز عبور دلخواه
» دارای تایمر خاموش و روشن شدن خودکار دستگاه
** نمایش ساعت بر روی پنل جلوی دستگاه در حالت استندبای
لوازم جانبی همراه دستگاه
» کابل HDMI
» کابل AV
» ریموت کنترل
» دفترچه راهنمای فارسی
افشین جان اگه یک عکس هم از این محصول تو این قسمت بذاری خوب می شه
ممنون:11::11:
P30World2008
08-02-2012, 10:52
افشین جان اگه یک عکس هم از این محصول تو این قسمت بذاری خوب می شه
ممنون:11::11:
البته با اجازه
اینم عکس محصول 2011 و 2012 که در سایت خود شرکتش گذاشته شده
مدل 2011
مدل 2012
-
mahmoodrezaabolhas
08-02-2012, 11:42
با سلام
از دوستان یک سوال داشتم من دستگاه 2012 خودمو اپگرید کردم و هیچ مشکلی نداشت ولی وقتی یک فیلم با فرمت MKV با زیرنویس فارسی میبینم تا وسط فیلم کاملا زیرنویس رو نشون میده ولی از اونجا به بعد زیر نویس قطع میشه لطفا اگر راه: حلی دارید برایم بگویید ممنون :41:
caspian1
08-02-2012, 11:45
بله تست کردم جواب نمیده
جالبش اینکه با شرکتش مکاتبه کردم گفتن"اگه cpu دستگاه اجازه بده در آپدیتهای آینده درستش میکنیم"
خب کی باید cpu رو چک کنه؟ من ؟ :worried::worried:
سلام
آیا دستگاه دیگه با برند دیگه ایی هست که قابلیت پخش SRT و همچنین Subو idx و با فرمت ویدیویی FLV و MKV داشته باشه رو لطفا معرفی کنید
با تشکر
mahmoodrezaabolhas
08-02-2012, 11:50
با سلام
از دوستان یک سوال داشتم من دستگاه 2012 خودمو اپگرید کردم و هیچ مشکلی نداشت ولی وقتی یک فیلم با فرمت MKV با زیرنویس فارسی میبینم تا وسط فیلم کاملا زیرنویس رو نشون میده ولی از اونجا به بعد زیر نویس قطع میشه لطفا اگر راه: حلی دارید برایم بگویید ممنون:13:
mahmoodrezaabolhas
08-02-2012, 12:05
ا سلام
از دوستان یک سوال داشتم من دستگاه 2012 خودمو اپگرید کردم و هیچ مشکلی نداشت ولی وقتی یک فیلم با فرمت MKV با زیرنویس فارسی میبینم تا وسط فیلم کاملا زیرنویس رو نشون میده ولی از اونجا به بعد زیر نویس قطع میشه لطفا اگر راه: حلی دارید برایم بگویید ممنون
محمد رضا 6630
08-02-2012, 20:32
سلام من این دستگاه رو امروز 120 از پست شهرداری گرفتم .
خیلی خوبه فقط رو فرمت WMV مشکل داره (از فایلهایی که wmv بودن از 10 تا 3-4 تاشونو پخش نکرد :) )
حتماً آپدیت کنید (بعد از آپدیت رنگ زرد به رنگهای زیر نویس اضافه میشه البته سایز فونت هم بزرگتر شد )
پلیرش فوق العاده است ... من از ازش راضیم مرگ نداره
راستی خیلی هم دستگاه کوچیکو و جمع و جوریه تو عکس بزرگتر به نظر میاد .
فقط کنترلش یه ذره اذیت میکنه نمیدونم شاید برای من اینجورییه
سلام
آیا دستگاه دیگه با برند دیگه ایی هست که قابلیت پخش SRT و همچنین Subو idx و با فرمت ویدیویی FLV و MKV داشته باشه رو لطفا معرفی کنید
با تشکر
من هم قبل از خرید این دستگاه خیلی دنبال یه همچین کیسی گشتم ولی همه اینها یکجا تو یه دستگاه من که پیدا نکردم
فعلن بهترین دستگاه موجود تو بازار ایران (از نظر تنوع در فرمتهای ویدیویی) فکر کنم همین دستگاست.
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
ا سلام
از دوستان یک سوال داشتم من دستگاه 2012 خودمو اپگرید کردم و هیچ مشکلی نداشت ولی وقتی یک فیلم با فرمت MKV با زیرنویس فارسی میبینم تا وسط فیلم کاملا زیرنویس رو نشون میده ولی از اونجا به بعد زیر نویس قطع میشه لطفا اگر راه: حلی دارید برایم بگویید ممنون
منم به این مشکل برخوردم ولی بعد فهمیدم ایراد از فایل زیر نویس بوده و فقط تو بعضی از زیرنویسها اتفاق میفته و خیلی های دیگرو تا آخر درست نشون میده
mahmoodrezaabolhas
09-02-2012, 13:15
[SIZE="6"]خوشبختانه مشکل رو پیدا کردم!!!
اگر زیرنویس مربوطه رو در NOTEPAD باز کنید و دوباره اونو SAVE AS کنید و فرمت اونو از UTE-8 به فرمت ANSI در بیارین مشکل کاملا حل میشه در ضمن میتونین با WORLD PAD هم باز کنید و با فرمت UNICODE TEXTE DOCUMENT دوباره SAVE AS کنید و مشکل به کلی حل میشه
من امروز خریدم
فایل mkv بفرمایید شام ایرانی را گذاشتم . ولی هر 15 دقیقه صدا از تصویر جلو میزد و باید stop و play میکردم.
چی کار کنم ؟ خرابه ؟؟؟
یه سوال دیگه ؟
تصویر رو 9*16 هستش ولی فیلمها رو stretch میکنه (fit to height) و راست و چپ تصویر را می بره...
وقتی مستقیما دکمه play را می زنم می ره تو فلش ولی فایلها رو نشون نمی ده و باید از تو منو برم.
update هم کردم به 19 january.
ممنونم.
ehsan102
11-02-2012, 22:57
من امروز خریدم
فایل mkv بفرمایید شام ایرانی را گذاشتم . ولی هر 15 دقیقه صدا از تصویر جلو میزد و باید stop و play میکردم.
چی کار کنم ؟ خرابه ؟؟؟
فیلمت مشکل داره دیگه عزیز فیلم بفرمائید ناهار رو بزار درست می شه :31::31:
ehsan102
12-02-2012, 23:48
بچه ها من امروز یکی از اینا گرفتن 125 هزار
فرکانس شبکه های شما و مستند رو کسی نداره ؟ (مشهد)
راستی چه مدل آنتنی بگیرم واسه این خوبه ؟
linkinpark20
13-02-2012, 19:50
اگه فرکانس منطقه شما قوی هست همین آنتن های 2و3000 هزار تومنی هم جواب میده
farzad_sx1
13-02-2012, 20:43
دوستان یه سوال در مورد آنتن دارم ازتون ، امیدوارم کمکم کنید.
دوستان به دلیل نویزی که در سیستم آنتن مرکزی داریم آیا میتونم از این آنتهای پرتابل که در زیر عکساشو گذاشتم خرید و استفاده کرد؟
یا از این
Creative1
14-02-2012, 01:25
سلام دوستان. یه مدت نبودم ، حالا هم دست پر اومدم! :20:
ورژن جدید نرم افزار الکومکس ام وی 200 مدل 2012 به تاریخ 2012/2/11
تغییرات انجام شده طبق ایمیل ارسالی از شرکت:
1- اضافه شدن چند بازی
2- رفع ایراد نوشتاری موجود در منوی راهنمای برنامه (EPG) شبکه iFilm
3- امکان ذخیره سازی شبکه های دستگاه بر روی فلش و بارگذاری مجدد بدون نیاز به جستجوی مجدد شبکه ها
دریافت فایل بروزرسانی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
P30World2008
14-02-2012, 09:51
بچه ها من امروز یکی از اینا گرفتن 125 هزار
فرکانس شبکه های شما و مستند رو کسی نداره ؟ (مشهد)
راستی چه مدل آنتنی بگیرم واسه این خوبه ؟
از کدام فروشگاه مشهد گرفتی
لطفا ادرس و تلفن آنرا بنویس
P30World2008
14-02-2012, 09:54
----------
ehsan102
14-02-2012, 14:38
از کدام فروشگاه مشهد گرفتی
لطفا ادرس و تلفن آنرا بنویس
از مجتمع تک ویک تو بلوار سجاد
طبقه دوم - واحد 308 - تلفن :7640814
ehsan102
14-02-2012, 14:42
با سیگنال 91% کانال رو دیر عوض می کنه کسی نمی دونه از چیه ؟
3ثانیه طولش می ده عوض کنه تازه بعد از اینکه عوض کرد یک مکث هم تو پخش داره 30صدم ثانیه مکث داره
(محل سکونت جنوب غربی مشهد )
Gnu.Linux
14-02-2012, 15:25
سلام به همگی من زنگ زدم نمایندگی تهران راجع به الکومکس ام وی 200 مدل 2012 پرسیدم گفت که قراره ماه آینده الکومکس را بیارن و فروردین ماه بلوسنس حالا به نظر شماها از بین این دو کدوم را بگیرم ؟ (در صورتی که این دو مدل در باری که میارن موجود باشه )
بلوسنس +14
الکومکس ام وی 200 مدل 2012
آقا من با این دستگاه یه مشکلاتی دارم میخوام ببینم برا شما هم اتفاق افتاده؟
بعضی موقع ها که خاموشش میکنم ساعت جلوی دستکاه نمیاد و فقط لامپ جلو روشنه
بعضی وقتهام دستگاه رو با شاستی جلوش نمی تونم خاموش کنم و باید حتمن با ریموت خاموش کنم
این اتفاقها ممکنه چند روز پیش نیاد ولی یکدفع ضدحال میزنه اگه دوستان لطف کنن بگن مال اونهام تا حالا این طور شده یا نه تا من ببینم برم دنبال خدمات بعد از فروش یا نه.
مرسی
ehsan102
15-02-2012, 11:42
آقا من با این دستگاه یه مشکلاتی دارم میخوام ببینم برا شما هم اتفاق افتاده؟
بعضی موقع ها که خاموشش میکنم ساعت جلوی دستکاه نمیاد و فقط لامپ جلو روشنه
بعضی وقتهام دستگاه رو با شاستی جلوش نمی تونم خاموش کنم و باید حتمن با ریموت خاموش کنم
این اتفاقها ممکنه چند روز پیش نیاد ولی یکدفع ضدحال میزنه اگه دوستان لطف کنن بگن مال اونهام تا حالا این طور شده یا نه تا من ببینم برم دنبال خدمات بعد از فروش یا نه.
مرسی
مال بنده اینطور که می گی نیست هم با شاستی جلو خاموش می شه هم ساعت جلو میاد
فوری ببرش گارانتی
ehsan102
15-02-2012, 11:43
سلام دوستان. یه مدت نبودم ، حالا هم دست پر اومدم! :20:
ورژن جدید نرم افزار الکومکس ام وی 200 مدل 2012 به تاریخ 2012/2/11
تغییرات انجام شده طبق ایمیل ارسالی از شرکت:
2- رفع ایراد نوشتاری موجود در منوی راهنمای برنامه (EPG) شبکه iFilm
دریافت فایل بروزرسانی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2FElcomaxMV200-2012-20120211.zip)
دوست عزیز من اینو آپدیت کردم . بازیها اضافه شد . امکان انتقال شبکه هم اضافه شد و فقط چیزی که بدتر شد همین مورد 2 تو شبکه ifilm . وقتی که زبان دستگاه فارسیه توی منوی راهنما (اون پایین) چندتا صفر اومده به این شکل (..:..-..:..) همینجوری حدوداً.
حالا وقتی که زبان دستگاه انگلیسیه به جای این صفرها یک سری شکل مثل مستطیل و حرف E و X و (~) رو با هم مخلوط کردن نوشتن اون پایین
ehsan102
15-02-2012, 11:49
ولی خلاصه دستگاه خوبی کوچیک و جمع و جور
پیشنهاد میدم شما هم بگیرین
sorennaz1
15-02-2012, 12:03
سلام
من تازه اين دستگاه را خريدم. ظاهرا بايستي اين دستگاه را توسط برنامه هاي از طرف شركت سما ارائه مي شود دستگاه را آپديت نمود. متاسفانه اينجانب نمي توانم وارد سايت معرفي شده بشوم و فايل ها را دانلود كنم. خواهشمند اگر كسي اين فايل ها را دارد براي من ارسال كند.ظاهرا تا به حال سه فايل براي اين داستگاه معرفي شده است.
آدرس ايميل: SORENNAZ@YAHOO.COM
فايل 18/12/2011
فايل 07/01/2012
فايل 11/02/2012
sorennaz1
15-02-2012, 12:17
با سیگنال 91% کانال رو دیر عوض می کنه کسی نمی دونه از چیه ؟
3ثانیه طولش می ده عوض کنه تازه بعد از اینکه عوض کرد یک مکث هم تو پخش داره 30صدم ثانیه مکث داره
(محل سکونت جنوب غربی مشهد )
من هم اين مشكل را دارم
farzad_sx1
15-02-2012, 12:33
سلام
من تازه اين دستگاه را خريدم. ظاهرا بايستي اين دستگاه را توسط برنامه هاي از طرف شركت سما ارائه مي شود دستگاه را آپديت نمود. متاسفانه اينجانب نمي توانم وارد سايت معرفي شده بشوم و فايل ها را دانلود كنم. خواهشمند اگر كسي اين فايل ها را دارد براي من ارسال كند.ظاهرا تا به حال سه فايل براي اين داستگاه معرفي شده است.
فايل 18/12/2011
فايل 07/01/2012
فايل 11/02/2012
مگه آپدیت ها توی آخری کامل ترینیش نیست ؟ یعنی آیا باید همرو به ترتیب آپدیت کنیم یا فقط آخری کافیه ؟
sorennaz1
15-02-2012, 12:56
مگه آپدیت ها توی آخری کامل ترینیش نیست ؟ یعنی آیا باید همرو به ترتیب آپدیت کنیم یا فقط آخری کافیه ؟
من هم نمي دانم،اين سوال هم براي من هست
linkinpark20
15-02-2012, 13:52
نه دوستان عزیز آخرین آپدیت رو بگیرین تمامی چیزهای ورژن های قبل هم روش میاد.
afshin4841
16-02-2012, 00:01
دوست عزیز من اینو آپدیت کردم . بازیها اضافه شد . امکان انتقال شبکه هم اضافه شد و فقط چیزی که بدتر شد همین مورد 2 تو شبکه ifilm . وقتی که زبان دستگاه فارسیه توی منوی راهنما (اون پایین) چندتا صفر اومده به این شکل (...,...,...,....) همینجوری حدوداً.
حالا وقتی که زبان دستگاه انگلیسیه به جای این صفرها یک سری شکل مثل مستطیل و حرف E و X و (~) رو با هم مخلوط کردن نوشتن اون پایین
سلام
اول اینکه قبل از آپدیت هم اینطوری بود .دوم اینکه برای من هم اینطوریه چون شبکهIFILM راهنمای برنامه رو ارسال نمی کنه و ایراد از دستگاه نیست
از طرفی شبکه نمایش جدیداً راهنمای برنامه هاش رو ارسال می کنه می تونید روی این شبکه تست کنید .
ehsan102
16-02-2012, 08:26
سلام
اول اینکه قبل از آپدیت هم اینطوری بود .دوم اینکه برای من هم اینطوریه چون شبکهIFILM راهنمای برنامه رو ارسال نمی کنه و ایراد از دستگاه نیست
از طرفی شبکه نمایش جدیداً راهنمای برنامه هاش رو ارسال می کنه می تونید روی این شبکه تست کنید .
آره درست شد . فقط ساعت هایی کع می زنه اشتباه . چون نمایش هر 2ساعت 2ساعت فیلم می زاره به این صورت 7می زاره باز ساعت 9 هم می زاره.
اما راهنمای برنامه اینجوری ساعت زده (17:30 الی 19:30)
---------- Post added at 08:26 AM ---------- Previous post was at 08:24 AM ----------
سلام
فايل 18/12/2011
فايل 07/01/2012
فايل 11/02/2012
برو عزیز فرستادم به ایمیلت . فقط همینو آپدیت کن به قبلی ها هم کاری نداشته باش.
آپدیت کن بعد بشین بازی کن آخه بازی هم اضافه می شه :5:
sorennaz1
16-02-2012, 12:27
آره درست شد . فقط ساعت هایی کع می زنه اشتباه . چون نمایش هر 2ساعت 2ساعت فیلم می زاره به این صورت 7می زاره باز ساعت 9 هم می زاره.
اما راهنمای برنامه اینجوری ساعت زده (17:30 الی 19:30)
---------- Post added at 08:26 AM ---------- Previous post was at 08:24 AM ----------
برو عزیز فرستادم به ایمیلت . فقط همینو آپدیت کن به قبلی ها هم کاری نداشته باش.
آپدیت کن بعد بشین بازی کن آخه بازی هم اضافه می شه :5:
لطف كنيد خود فايل را برام ارسال نماييد.همانطوري كه قبلا گفتم نمي توانم وارد سايت معرفي شده برم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.