مشاهده نسخه کامل
: بررسی گیرنده دیجیتال الکومکس MV200 مدل 2012
sorennaz1
16-02-2012, 13:38
آره درست شد . فقط ساعت هایی کع می زنه اشتباه . چون نمایش هر 2ساعت 2ساعت فیلم می زاره به این صورت 7می زاره باز ساعت 9 هم می زاره.
اما راهنمای برنامه اینجوری ساعت زده (17:30 الی 19:30)
---------- Post added at 08:26 AM ---------- Previous post was at 08:24 AM ----------
برو عزیز فرستادم به ایمیلت . فقط همینو آپدیت کن به قبلی ها هم کاری نداشته باش.
آپدیت کن بعد بشین بازی کن آخه بازی هم اضافه می شه :5:
لطف كنيد خود فايل را برام ارسال نماييد.همانطوري كه قبلا گفتم نمي توانم وارد سايت معرفي شده برم
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
سلام
من تازه اين دستگاه را خريدم. ظاهرا بايستي اين دستگاه را توسط برنامه هاي از طرف شركت سما ارائه مي شود دستگاه را آپديت نمود. متاسفانه اينجانب نمي توانم وارد سايت معرفي شده بشوم و فايل ها را دانلود كنم. خواهشمند اگر كسي اين فايل ها را دارد براي من ارسال كند.ظاهرا تا به حال سه فايل براي اين داستگاه معرفي شده است.
آدرس ايميل: SORENNAZ@YAHOO.COM
فايل 18/12/2011
فايل 07/01/2012
فايل 11/02/2012
لطف كنيد خود فايل را برام ارسال نماييد.همانطوري كه قبلا گفتم نمي توانم وارد سايت معرفي شده برم
aboozar728
16-02-2012, 14:06
سلام کسی از دوستان اطلاع داره که در اصفهان نمایندگی فروش داره یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ehsan102
22-02-2012, 13:52
:10::10::10:
سلام
من تازه اين دستگاه را خريدم. ظاهرا بايستي اين دستگاه را توسط برنامه هاي از طرف شركت سما ارائه مي شود دستگاه را آپديت نمود. متاسفانه اينجانب نمي توانم وارد سايت معرفي شده بشوم و فايل ها را دانلود كنم. خواهشمند اگر كسي اين فايل ها را دارد براي من ارسال كند.ظاهرا تا به حال سه فايل براي اين داستگاه معرفي شده است.
آدرس ايميل: SORENNAZ@YAHOO.COM
فايل 18/12/2011
فايل 07/01/2012
فايل 11/02/2012
با سلام دوست عزيز
مي تونيد به ما كمك كنيد و در مورد مزايا و اينكه با قيمت چند تهيه كرديد به ما بگوييد.
و اينكه من مي خواهم بصورت انلاين از سايت خريد كنم اگه امكان داره سايتي را به ما پ.خ بفرماييد
ehsan102
26-02-2012, 10:41
با سلام دوست عزيز
مي تونيد به ما كمك كنيد و در مورد مزايا و اينكه با قيمت چند تهيه كرديد به ما بگوييد.
و اينكه من مي خواهم بصورت انلاين از سايت خريد كنم اگه امكان داره سايتي را به ما پ.خ بفرماييد
خرید آنلاین امکان پذیر نمی باشد .
اما می تونید برید از سایت زیر آدرس نمایندگی شهر خودتون رو پیدا کنید و بعد خریداری نمائید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتش که 2هفته پیش خریدم 125هزار تومن بود .
دستگاه خوبیه تا به الان خوب کارکرده
joopiter23
26-02-2012, 22:57
سلام دوستان ، کسی آمار نداره که اینو تو رشت کجا می فروشند !!!! آخه اون نمایندگی که تو اون سایته زده که موبایل فروشی اصلا تو این کار ها نیست ؟؟؟!!!!
PersiBoy
02-03-2012, 19:28
سلام دوستان
دستگاه من ساعتش وقتی روی دستی هست عقب میمونه. هر روز چند دقیقه عقب میمونه و لازمه که هر روز ساعتش تنظیم بشه. کسی این مشکل رو داره؟
ehsan102
02-03-2012, 23:24
سلام دوستان
دستگاه من ساعتش وقتی روی دستی هست عقب میمونه. هر روز چند دقیقه عقب میمونه و لازمه که هر روز ساعتش تنظیم بشه. کسی این مشکل رو داره؟
بزارش رو اتوماتیک درست می شه
PersiBoy
03-03-2012, 17:41
بزارش رو اتوماتیک درست می شه
سلام
ما شیراز هستیم و هنوز ساعت اتوماتیک راه نیفتاده. این قسمت دنیا که ما هستیم صدا و سیماش از همه چیز عقبه، نه ساعت اتوماتیک داریم، نه راهنمای برنامه ها.
قیمت در 16 اسفند 90 چنده؟
من امروز جمهوری بودم از چند تا از نمایندگی ها پرسیدم :
دستگاه رو نداشتن هیچکدوم و گفتن معلوم نیست تا قبل از عید بیاد یا نه
پرسیدم اخرین قیمت فروشتون چند بود :
گفتن 120
malek911
08-03-2012, 20:06
سلام.
امروز کل تبریز رو زیر و رو کردم ولی نبود که نبود.همه یا مارشال داشتن و یا lumixy.خواستم ببینم کدوم یک از دوستان میتونه برام بخره بفرسته(به خدا ثواب داره)؟
farzad_sx1
10-03-2012, 11:10
سلام.
امروز کل تبریز رو زیر و رو کردم ولی نبود که نبود.همه یا مارشال داشتن و یا lumixy.خواستم ببینم کدوم یک از دوستان میتونه برام بخره بفرسته(به خدا ثواب داره)؟
از خود شرکت زنگ بزن خرید کن، منم هیمن کارو کردم . با تیپاکس می فرستن فرداش دستته ... :27:
malek911
10-03-2012, 12:52
از خود شرکت زنگ بزن خرید کن، منم هیمن کارو کردم . با تیپاکس می فرستن فرداش دستته ... :27:
زنگ زدم گفتش نداریم 1 فروردین میاریم:41:
malek911
10-03-2012, 15:30
help me.
پریروز کم مونده بود سرم کلاه بره یه دونه lumixy بخرم.کسی از دوستان سایت اصلی(مال ایران نه)الکومکس رو میدونه.من که نمیتونم پیداش کنم
afshin4841
11-03-2012, 02:13
help me.
پریروز کم مونده بود سرم کلاه بره یه دونه lumixy بخرم.کسی از دوستان سایت اصلی(مال ایران نه)الکومکس رو میدونه.من که نمیتونم پیداش کنم
دوست من الکومکس سایت اصلی نداره الکومکس یه برند ایرانی هست و قطعات برای چین و کره
help me.
اکثر گیرنده های دیجیتال که میبینید تو چین کارتن میشند و اسماشون کلا در هیجا غیر ایران پیدا نمیشه :دی
بنام خدا
دوستان همه با مدالهای زیر آشنایی دارید
می خواستم ببینم در جکع بندی کدوم بهتره
فین ترونیکسfintronix--fts 3200 b
-الکومکسmv200 2012
-بلوسنسt14+
- لومکسی3608 یا 1007 یا 1008؟؟
کدوم بهترم
از نظر قیمت تقریبا یک رنجند
از نظر پخش فرمتها- مخصوصا همخوانی صدا و تصویر- بروزرسانی- آنتن دهی- تایم تعویض کانال- داغ کردن- همراه داشتن کابل HDMI- و .....
دا خل کاتالوگ که فقط بلوسنس flv پخش نمی کنه و سه تای دیگه همه چیز پخش کنن
بلوسنس دوستم صدا و تصویر همزمانی نداره برای فیلم های USB و فیلم های MKV رو فقط با کدینگ MPEG پخش میکنه
aboozar728
12-03-2012, 22:43
منم هر وقت زنگ میزنم شیراز میگه الکومکس هنوز نیومده شاید بعد از عید بیاد اگه ایرانیه چطوریه که میگن از گمرک ترخیص نشده ؟
afshin4841
13-03-2012, 02:23
بنام خدا
دوستان همه با مدالهای زیر آشنایی دارید
می خواستم ببینم در جکع بندی کدوم بهتره
فین ترونیکسfintronix--fts 3200 b
-الکومکسmv200 2012
-بلوسنسt14+
- لومکسی3608 یا 1007 یا 1008؟؟
کدوم بهترم
از نظر قیمت تقریبا یک رنجند
از نظر پخش فرمتها- مخصوصا همخوانی صدا و تصویر- بروزرسانی- آنتن دهی- تایم تعویض کانال- داغ کردن- همراه داشتن کابل HDMI- و .....
دا خل کاتالوگ که فقط بلوسنس flv پخش نمی کنه و سه تای دیگه همه چیز پخش کنن
بلوسنس دوستم صدا و تصویر همزمانی نداره برای فیلم های USB و فیلم های MKV رو فقط با کدینگ MPEG پخش میکنه
سلام
الکومکس MV200 2012
لومکسی از نظر کیفیتی ساپورت FLV و زیرنویس ضعیفتر از الکومکس و بلوسنسه . تجربه من در مدل 3605 است که ظرف 6 ماه دو بار خراب شده
malek911
13-03-2012, 20:13
دوستان منم الکومکس رو از یکی از بچه های همین فرم خریدم .باید بگم که کیفیت پخشش فوق العاده هستش.مشکل اصلی من تو زیر نویس بود که همps3 و هم بقیه پلیرها مشکل داشتن ولی الکومکس ایرادی از این جهت نداره.
چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.
1-من از آنتن برقی استفاده میکنم و هر وقت بوسترش رو خاموش میکنم سیگنال میپره پس با آنتن معمولی نمیشه گرفت؟
2-الککومکس نمیتونه شبکه های آنالوگ رو هم بگیره؟آخه مجبور میشم از بوستر دو تا فیش بیارم یکی به الکومکس و یکی دیگه به tv که اگه هم زمان هر دوشون وصل باشن سیقنال میره رو 30-40 ولی اگه tv رو دربیارم میره 91
1- اگر سیگنال دیجیتال شما به اندازه کافی قوی باشد نیازی به استفاده از بوستر ندارید . مدل 200 با آنتن های اکتیو هم سازگار است . یعنی آنتهایی که با یک برق 5 ولتی که از سیم تیونر دستگاه به آنها ارسال می شود باعث تقویت سیگنال میشوند که سایزی حدود 10 سانت دارند. لذا اگر دسترسی به آنتن اکتیو داشته باشید احتمال نیاز به بوستر تقریبا صفر است مگر آنکه سیگنال دیجیتال در شهر شما بسیار ضعیف باشد .
2- مدل 200 یک گیرنده دیجیتال است و توانایی دریافت آنالوگ ندارد ولی با خروجی لوپ می توان سیگنال آنالوگ را به گیرنده های آنالوگ پاس داد . مدل 200 خروجی لوپ هم دارد ولی مطمین نیستم کار میکند یا نه تست می کنم و خبر میدهم . اگر خروجی لوپ درست کار کند نیازی به استفاده از تقسیم کننده ندارید . ورودی بوستر را به وردی آنتن ام وی 200 بدهید و خروجی آن را ( کنار همان ورودی ) به تلویزیون . در این صورت هر دو سیگنال دیجیتال و آنالوگ به هر دو دستگاه گیرنده دیجیتال و تلویزیون شما اتصال خواهند یافت .
chubin009
14-03-2012, 14:11
سلام
من امروز از نمایندگیش تو همدان خریدم 106000 تومان.همه شبکه ها رو خوب میگیره.فقط تله تکس رو نشون نمیده. مینویسه " بدون پیام نما ".باید چیکار کنم تا بگیره؟رو شبکه 2 و 3 امتحان کردم نشد.
در ضمن مطمین شوید که سیگنال پیام نما از فرستنده شهر شما در حال پخش است . در حال حاضر شبکه های دی وی بی تی در ایران سلار هستند و هر منطقه ای فرستنده خاص خودش را دارد . لذا ممکن است سیگنال پیام نما در یک شهر موجود و در شهر دیگری از فرستنده در حال پخش نباشد.
s.amohseni
14-03-2012, 21:51
سلام دوستان من اصفهانم جایی رو میشناسید که گیرنده الکو مکس رو بشه پیدا کرد ؟ یا از جایی میشه غیر حضوری خرید.
vivabarca
14-03-2012, 23:39
دوستان تو تهران چطوری میشه این گیرنده رو پیدا کرد ؟ مراکز فروشی که تو سایتش گفته میفروشن هنوز ؟
PersiBoy
15-03-2012, 00:34
دوستان منم الکومکس رو از یکی از بچه های همین فرم خریدم .باید بگم که کیفیت پخشش فوق العاده هستش.مشکل اصلی من تو زیر نویس بود که همps3 و هم بقیه پلیرها مشکل داشتن ولی الکومکس ایرادی از این جهت نداره.
چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.
1-من از آنتن برقی استفاده میکنم و هر وقت بوسترش رو خاموش میکنم سیگنال میپره پس با آنتن معمولی نمیشه گرفت؟
2-الککومکس نمیتونه شبکه های آنالوگ رو هم بگیره؟آخه مجبور میشم از بوستر دو تا فیش بیارم یکی به الکومکس و یکی دیگه به tv که اگه هم زمان هر دوشون وصل باشن سیقنال میره رو 30-40 ولی اگه tv رو دربیارم میره 91
سلام
آنتن رو بدون بوستر به دستگاه وصل کن و توی منوی دستگاه گزینه ی قدرت آنتن رو فعال کن، با این کار تقویت کننده ی داخلی دستگاه روشن میشه و نیازی به بوستر نیست. ضمن اینکه بعضی از دوستان میگن استفاده از بوستر خارجی به دستگاه آسیب میرسونه، پس بهتره از بوستر استفاده نکنی.
میتونی بوستر رو به خروجی آنتن دستگاه وصل کنی و از اون طرف به تلویزیون آنالوگ متصل کنی(مطمئن نیستم که اتصال اینجوری بوستر بی ضرر باشه!) فکر کنم اگه اصلا از بوستر استفاده نکنی بهتر باشه!!
راستی من سر در نمیارم اون آنالوگ رو دیگه برای چی میخوای؟ وقتی با این کیفیت دیجیتال همه ی شبکه ها دارن پخش میشن آنالوگ به چه دردی میخوره؟!
chubin009
15-03-2012, 12:49
دوست عزیز اگر دستگاه شما به طور قانونی وارد ایران نشده است از نام بردن محل خریداری آن خودداری کنید چون برای افرادی که آن را به شما فروخته اند گرفتاری درست می کنند .
ام وی 200 الکومکس با پیام نما مشکلی ندارد . حداقل تا زمانی که من در ایران بودم و تست می کردم مشکلی نداشت . نسخه نرم افزار خود را به آخرین نسخه ارتقا دهید و مجددا تست کنید . در چندماه گذشته چندین نسخه نرم افزار ارایه شده است که ممکن است نسخه دستگاه شما آخرین آن نباشد .
آخرین نسخه حال حاضر مربوط به تاریخ 11 فوریه 2012 است که از لینک زیر هم می توانید دانلود کنید .
مشکلی بود موقتا با شماره 00971559744100 تماس بگیرید تا بعد از تعطیلات دفتر تهران باز و امور خدمات را پیگیری کنند .
لینک دانلود نرم افزار نسخه 11 فوریه 2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ownload%2FElcomaxMV200-2012-20120211.zip)
دستگاهی که من خریدم گارانتی داره مال شرکت سما هستش.نرم افزارش هم در قسمت اطلاعات منو زده 11 فوریه 2012. پیام نما رو باید با دکمه txt کنترل خود گیرنده بیاریم یا با کنترل تلویزیون ؟ چون من با دو تاش امتحان کردم نشد.روی شبکه های 1 ، 2 ، 3 ، 4 ، 5 تست کردم که همون پیغام ظاهر میشه.تنظیمات خاصی در منو برای گرفتن پیام نما نداره ؟ از کجا بفهمیم شهر ما پیام نما رو میگیره یا نه ؟مرسی
malek911
16-03-2012, 14:00
وقتی با این کیفیت دیجیتال همه ی شبکه ها دارن پخش میشن آنالوگ به چه دردی میخوره؟!
خیلی ممنون که جواب دادین.منطقه ما پخش دیجیتال ایران رو ساپورت نمیکنه واسه همین گفتم.فعلا دارم با شبکه های بیگانه دیجیتال حال میکنم تا ببینیم چی میشه:8:
بنام خدا
لطفا نظرتون رو درمورد محصول جدید که ظاهرا بجای الکومکس Mv200- 2012 معرفی شده چیه
مشخصات: منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2FSAMAAT200.html)
ست تاپ باکس سما AT-200
با جدیدترین چیپ ست MStar 7818 با سرعت پردازش 550 مگاهرتز
شرکت عـرشیان تجارت سما طی 3 سـال گذشته ، پس از مـعرفی مدل های مختلف
ست تاپ باکس های بلوسنس و الکومکس و دریافت بازخوردهای ارزشمند از کاربران
مـحترم در سراسر کـشور ، سـرانجام قـویترین و کامـلترین ست تاپ باکس را از نظر
سخت افزاری و نرم افزاری با نام تجاری سما مدل AT-200 عرضه می نماید.
ست تاپ باکس سما مدل AT-200 با کاملترین و جذاب ترین منوی فارسی که توسط
مهندسین این شرکت طراحی گردیده ، استانداردهای مورد تایید سازمان صدا و سیمای
جمهوری اسلامی ایران و مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک و سازمان تنظیم مقررات و
ارتباطات رادیویی به شماره های EN300743 ، IEC62216 و EN300744 را کسب و تاییدیه
استاندارد کیفی را از مراجع مذکور دریافت نموده است.
گیرنده سما AT-200 فقط با هولوگرام (FAH) شرکت عرشیان تجارت سما
دارای 12 ماه ضمانت تعویض برد اصلی و تعمیر بدون اجرت
دستگاه سما AT-200 از دو قسمت گیرنده دیجیتال و مولتی مدیا پلیر تشکیل
شده است.
مشخصات قسمت مولتی مدیا پلیر
** پورت اتصال انواع فلش مموری و هارد اکسترنال FAT و NTFS بدون نیاز به منبع تغذیه مجزا تا
حجم 2 ترا بایت
» پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال با فرمت های MPG , VOB , M2TS , FLV , WMV ,
MKV , 3GP , MP4 , TP, TS, DAT , DivX , AVI با پشتیبانی از زیرنویس فارسی با فرمت SRT
** قابلیت پخش فیلم های سه بعدی 3D
» پخش فرمت های صوتی WMA , MP3
» پخش فرمت های عکس PNG , BMP , JPG
» نمایش عکس ، همزمان با پخش موزیک بصورت Slideshow
» خروجی HDMI و Component و Composite
» خروجی صدای دیجیتال S/PDIF (اپتیکال)
» وضوح تصویر بسیار بالا (Full HD) و پشتیبانی از 576i,576P,720P,1080i,1080P
مشخصات قسمت گیرنده دیجیتال
» قابلیت دریافت و پخش دیجیتال صدها شبکه تلویزیونی و رادیویی با کیفیت عالی (در حال حاضر
16 شبکه تلویزیونی و 10 شبکه رادیویی توسط سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
فعال گردیده است)
» منو فارسی و تلتکست فارسی 1000 صفحه ای
» دارای راهنمای برنامه الکترونیکی (EPG)
» تنظیم ساعت و تاریخ به صورت دستی و اتوماتیک
» ضبط شبکه های تلویزیونی و رادیویی و نمایش فایل ضبط شده در تلویزیون و کامپیوتر
** ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال دیگر در یک باند فرکانس مشترک
** مشاهده و امکان جلو و عقب بردن تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط، بطور
همزمان (Time Shift)
» تنظیم و برنامه ریزی زمان های مختلف برای ضبط اتوماتیک چند برنامه تلویزیونی و رادیویی مورد
علاقه
» بروزرسانی نرم افزار از طریق USB و یا از طریق دریافت از آنتن (OTA)
» دارای قفل کودک با تعیین رمز عبور دلخواه
» دارای تایمر خاموش و روشن شدن خودکار دستگاه
** نمایش ساعت بر روی پنل جلوی دستگاه در حالت استندبای
** تنظیم شفافیت فهرست ها
** دارای 6 نوع بازی
لوازم جانبی همراه دستگاه
» کابل HDMI
» کابل AV
» ریموت کنترل
» دفترچه راهنمای فارسی
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
--- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
البته این هم معرفی mv200 الکومکس در سایت اصلی بود
ببینید فرقی با مدل جدید سما داره
ست تاپ باکس
الکومکس MV200
مدل 2012
با جدیدترین چیپ ست (MStar 7818) با سرعت پردازش 550 مگاهرتز
مولتی مدیا پلیر و گیرنده دیجیتال شبکه های تلویزیونی و رادیویی ایران
با آنتن معمولی
محصول مشترک کره و چین دارای :
* تاییدیه رسمی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
* تاییدیه رسمی مركز تحقيقات صنايع انفورماتيك
* تاییدیه رسمی و هولوگرام شرکت تحقیق و تولید وسایل الکترونیک (تکتا)
وابسته به سازمان صدا و سیمای جهوری اسلامی ایران
* مطابق با استانداردهای EN300743 ، IEC62216 و EN300744
الکومکس MV200 فقط با هولوگرام تکتا و کارت گارانتی و هولوگرام (FAH)
شرکت عرشیان تجارت سما
امکان بروز رسانی نرم افزار از طریق وب سایت این شرکت
دارای 12 ماه ضمانت تعویض برد اصلی و تعمیر بدون اجرت
دستگاه MV200 الکومکس مدل 2012 از دو قسمت گیرنده دیجیتال و مولتی
مدیا پلیر تشکیل شده است
مشخصات قسمت مولتی مدیا پلیر
** پورت اتصال انواع فلش مموری و هارد اکسترنال FAT و NTFS بدون نیاز به منبع تغذیه مجزا تا
حجم 2 ترا بایت
» پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال با فرمت های MPG , VOB , M2TS , FLV , WMV ,
MKV , 3GP , MP4 , TP , TS , DAT , DivX , AVI ...
» پخش زیر نویس فیلم با فرمت SRT و به صورت فارسی
** قابلیت پخش فیلم های سه بعدی 3D
» پخش فرمت های صوتی WMA , MP3
» پخش فرمت های عکس PNG , BMP , JPG
» نمایش عکس ، همزمان با پخش موزیک بصورت Slideshow
» خروجی HDMI و Component و Composite
» خروجی صدای دیجیتال S/PDIF (اپتیکال)
» وضوح تصویر بسیار بالا (Full HD) و پشتیبانی از 576i,576P,720P,1080i,1080P
مشخصات قسمت گیرنده دیجیتال
» قابلیت دریافت و پخش دیجیتال صدها شبکه تلویزیونی و رادیویی با کیفیت عالی (در حال حاضر
16 شبکه تلویزیونی و 10 شبکه رادیویی توسط سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
فعال گردیده است)
» منو فارسی و تلتکست فارسی 1000 صفحه ای
» دارای راهنمای برنامه الکترونیکی (EPG)
» تنظیم ساعت و تاریخ به صورت دستی و اتوماتیک
» ضبط شبکه های تلویزیونی و رادیویی و نمایش فایل ضبط شده در تلویزیون و کامپیوتر
** ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال دیگر در یک باند فرکانس مشترک
** مشاهده و امکان جلو و عقب بردن تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط، بطور
همزمان (Time Shift)
» تنظیم و برنامه ریزی زمان های مختلف برای ضبط اتوماتیک چند برنامه تلویزیونی و رادیویی مورد
علاقه
» دارای قفل کودک با تعیین رمز عبور دلخواه
» دارای تایمر خاموش و روشن شدن خودکار دستگاه
** نمایش ساعت بر روی پنل جلوی دستگاه در حالت استندبای
لوازم جانبی همراه دستگاه
» کابل HDMI
» کابل AV
» ریموت کنترل
» دفترچه راهنمای فارسی
تذکر : با توجه به انـحصاری بودن واردات قـانونی ست تاپ باکس الـکومکس به نام این شـرکت ،
یک عدد هولوگرام تکتا و یک عدد هولوگرام FAH بر روی دستگاه و یک عدد هولوگرام FAH بر روی
کارت ضمانت الصاق گردیده است. لذا ست تاپ باکس های فاقد هولوگرام های مذکور، پشتوانه
واردات قانونی نداشته و این شرکت هیچگونه مسئولیتی در قبال خدمات به اینگونه دستگاه ها
ندارد.
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
البته در هر جفتشون
در ذیل تصویر پشت دستگاه نوشته MV2011
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mahdi_206
18-03-2012, 10:34
فقط اسمش رو عوض کردن. من عین همین رو با اسم Kasra دیدم که بدون کابل توی بابل 85 تومن میفروختن. همه چی هم پخش میکرد اعم از FLV و WMV و mkv ! هارد اکسترنال پاسپورتی 1 ترابایت رو هم عین هلو میشناخت.
البته کنترل اون Kasra با این فرق می کرد. در عوض این کنترل دقیقاً همون کنترل گیرنده شاتل 2700 هست!
mohammad hamed
20-03-2012, 12:27
سلام
من یه هارد 1 ترابایت مای پاسپورت WD رو نصب کردم.بعد از 25 دقیقه که از ضبط برنامه میگذره هارد میره رو حالت استندبای.
می خواستم ببینم که کس دیگه ای هم همچین مشکلی رو داره؟؟ و چی کار باید بکنم؟؟
با تشکر
منتظر جواباتون هستم
- به استندبای رفتن هارد ربطی به دستگاه ندارد مگر آنکه نرم افزار دستگاه شما خیلی قدیمی باشد . هارد های دبلیو دی گزینه استندبای هارد دیسک دارند که با برنامه اسمارت درایو قابل تنظیم است . اگر روی استندبای تنظیم شده آن را از حالت استندبای خارج کنید .
سلام؛
ممنون بابت پاسخگوییتون
پس باز هم از این دستگاه پشتیبانی میشه و بابت خریدش خیالمون راحت باشه...درسته؟
از دستگاههای الکومکس 100% پشتیبانی نرم افزاری و سخت افزاری خواهد شد .
arasharashian6
21-03-2012, 23:48
از دستگاههای الکومکس 100% پشتیبانی نرم افزاری و سخت افزاری خواهد شد .
اقا دمتون گررم.فقط این رو سریع راه بندازین یه ملت منتظرن.ممنون
سلام
خیلی وقته که برای Blusens T14+ هیچ آپدیتی داده نشده است. یعنی از این مدل دیگر پشتیبانی نمی شود؟
درصورتیکه چندین آپدیت برای مدل های دیگر، مثل MV200 الکومکس اخیرا داده شده است.
به شرکت هم پیام و ایمیل دادم.
دوستان اگر اطلاعی دارن بفرمایید
مدل تی 14+ بلوسنس به سبب توقف تولید سی پی یو ای ام استار 7828 دیگر پشتیبانی نرم افزاری خاصی نمی شود مگر آنکه دستگاه در نرم افزار و کارایی اصلی خود ( دریافت کانالهای دی وی بی تی ) دچار مشکلی باشد .
سری جدید محصولات بلوسنس سی پی یو 7818 خواهند داشت و اغلب ایرادهای مدل تی 14 + در آنها فیکس شده است .
سلام؛
دوستان ، من کلّ این 30 صفحه رو خندم
بعضی از کاربرا راجع به عدم پخش یه سری از فرمتا ( مثل بعضی از wmv ها ) گفته بودن
یکی از دوستان لطف میکنه لیست فرمتایی که برای پخش با این دستگاه با مشکل مواجه هست رو بگه
ممنون میشم
مدل تی 14+ بلوسنس به سبب توقف تولید سی پی یو ای ام استار 7828 دیگر پشتیبانی نرم افزاری خاصی نمی شود مگر آنکه دستگاه در نرم افزار و کارایی اصلی خود ( دریافت کانالهای دی وی بی تی ) دچار مشکلی باشد .
سری جدید محصولات بلوسنس سی پی یو 7818 خواهند داشت و اغلب ایرادهای مدل تی 14 + در آنها فیکس شده است .
با تشکر از شما
ولی حتی ایرادات و امکانات اولیه نیز نادیده گرفته شده است، مثل نبود رنگ زرد زیرنویس، ناخوانا بودن فونت تلتکست و ...
یعنی امکان ندارد یک آپدیت دیگر برای T14+ بیاد؟
مرسی
تقریبا خیر . بین تولید و فروش و خدمات باید تناسب وجود داشته باشد تا کار قابلیت ادامه داشته باشد . تی 14+ دیگر تولید نمیشود و از آخرین زمان ارایه آن به بازار بیش از 6 ماه گذشته است لذا از لحاظ تجاری توجیهی برای آن وجود ندارد و از لحاظ تکنیکی هم سی پی یو دستگاه دیگر تولید نمیشود . با همه اینها تی 14+ همه ویژگی های یک دستگاه قابل استفاده را داشته و دارد و حداقل در زمان خودش بهترین بود .
ehsan102
27-03-2012, 10:15
- به استندبای رفتن هارد ربطی به دستگاه ندارد مگر آنکه نرم افزار دستگاه شما خیلی قدیمی باشد . هارد های دبلیو دی گزینه استندبای هارد دیسک دارند که با برنامه اسمارت درایو قابل تنظیم است . اگر روی استندبای تنظیم شده آن را از حالت استندبای خارج کنید .
- دستگاه سما 200 یک کالای تقلبی و کپی شده از مدل الکومکس 200 است که هیچ ارتقای نرم افزاری نخواهد داشت . دستگاههای الکومکس هم که توسط سما عرضه شده بود دیگر ربطی به سما ندارند و گارانتی و خدمات محصولات بعد از تعطیلات توسط شرکت دیگری که نماینده شرکت الکومکس در تهران است انجام خواهد شد .
سلام دوست عزیز . هروقت سایت الکومکس شروع به فعالیت کرد. اسم سایت رو در این تاپیک بنویسید لطفاً
amirkhan_0o0
27-03-2012, 16:02
برادر حالا روزنامه ها خیلی نسیه هست!:13:
می شه لطفا توی خود فروم شرایط، محصولات امکان خرید پستی و قیمت ها رو بگذارید!
جالبه بدونین که از 20 فروردین که تلویزیون دیجیتال توی شهر ما فعال شد شاید تا به حال 40 50 هزار دستگاه فروش رفته باشه!
اون هم با قیمت های زیاد و امکانات کم!
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
این رو هم بگم که فروشنده های شهر ما اصلا نام بلوسنس لومکسی و الکومکس رو نشنیده اند!!
ehsan102
28-03-2012, 07:59
اینکار حتما از طریق همین سایت و روزنامه ها انجام خواهد شد .
پس شما اگه با سازنده های این آپدیت ها مکاتبه دارید بگید متن تلتکست فونتش ناجوره از فاصله 2متری خونده نمی شه . بگید تو آپدیت بعدی عوضش کنن. و همچنین سرعت تعویض کانال. من تو مشهد زندگی می کنم 91% کیفیت سیگنال داره اما وقتی کانال عوض می کنم یک مکث 1-2 ثانیه ای تو نشون دادن تصویر داره . مکث رو تصویر کانال داره ها
ahmadi_development
29-03-2012, 18:44
تقریبا خیر . بین تولید و فروش و خدمات باید تناسب وجود داشته باشد تا کار قابلیت ادامه داشته باشد . تی 14+ دیگر تولید نمیشود و از آخرین زمان ارایه آن به بازار بیش از 6 ماه گذشته است لذا از لحاظ تجاری توجیهی برای آن وجود ندارد و از لحاظ تکنیکی هم سی پی یو دستگاه دیگر تولید نمیشود . با همه اینها تی 14+ همه ویژگی های یک دستگاه قابل استفاده را داشته و دارد و حداقل در زمان خودش بهترین بود .
خوب این که خیلی بده یعنی ممکنه این اتفاق برای الکومکس هم بیافته ودیگه پشتیبانی نشه تا این صفحه همه چیز خوب بود به خدمات رسانی که رسید دو به شک شدم فرض کنید تی 14 یه بنده خدایی به مشکل پیدا کرد اونوقت تکلیف خدمات پس از فروش چی میشه... از طرفی شاید به این زودیا شکایت شما به جایی نرسه اونوقت تکلیف چیه
به دوستان پیشنهاد می کنم با تمام امکاناتی که این مدل داره خریداری نکنند ودنبال دستگاهی باشند که خدمات پس از فروش معتبری داشته باشه بعضی از مدل ها حتی برای اولین سری های خودشون هنوز فایل های بروز رسانی تهیه می کنند دوستان اگه غیر از این شرکت مدلی مشابه با پشتیبانی مناسب هست معرفی کنند واقعا چند ساعته داشتم این 30 صفحه رو می خوندم که متاسفانه منصرف شدم از خریدش
الکومکس 200 مدل 2012 تنها دستگاهی در بازار ایران بود که همه ویژگی های آن به سرعت مطلوب و بهینه شد. کدام یک از دستگاههای بازار را سراغ دارید که اینقدر سریع ایرادات نرم افزاری دستگاه را حل و آن را برای مصرف کننده ایرانی بهینه کرده باشند ؟
خود الکومکس 200 هم در دو مدل 2011 و 2012 عرضه شد و مدل 2011 آن به سرعت متوقف شد چون سی پی یوی آن مشابه تی 14 بلوسنس یعنی 7828 بود . 7828 توسط خود سازنده سی پی یو یعنی ام استار متوقف و به جای آن 7818 عرضه شد . برای همین هم ما تمام تلاش خودمان را روی الکومکس 200 مدل 2012 گذاشتیم و آن را به سرعت بهینه کردیم . الکومکس 200 اولین دستگاه بازار ایران با سی پی یو 7818 بود . قبل از اینکه حتی ایکس ویژن و ... چنین امکانی را فراهم کرده باشند .
ما ارایه بلوسنس تی 14 را هم به همین دلیل قدیمی بودن سی پی یو متوقف کردیم .در حالیکه بلوسنس تی 14 تنها دستگاه 1080 پی بود که علی رغم اینکه سی پی یو آن 7828 بود می توانست 1080 پی را پشتیبانی کند. علتش این بود که ام استار ویژگی خاص 1080 پی در 7828 را تنها و تنها به بلوسنس داده بود و حتی محصولات مشابه با همین سی پی یو در بازار ، درایور نرم افزاری 1080 پی را نداشنتند و این موضوع تنها مختص بلوسنس بود . با وجود این ما ارایه بلوسنس را هم متوقف کردیم تا مدل جدید بلوسنس را هم با سی پی یو 7818 ارایه کنیم.
لذا مقایسه این محصولات در مدل قدیم و جدید الکومکس و بلوسنس بدون آگاهی از وضعیت واقعی پیش آمده در آنها کاملا غیر منطقی است .
ما واقعیت محصولاتمان را برای مصرف کنندگان توضیح می دهیم و انتخاب را بر عهده خوشان می گذاریم .
ehsan102
31-03-2012, 18:28
الکومکس 200 مدل 2012 تنها دستگاهی در بازار ایران بود که همه ویژگی های آن به سرعت مطلوب و بهینه شد. کدام یک از دستگاههای بازار را سراغ دارید که اینقدر سریع ایرادات نرم افزاری دستگاه را حل و آن را برای مصرف کننده ایرانی بهینه کرده باشند ؟
خود الکومکس 200 هم در دو مدل 2011 و 2012 عرضه شد و مدل 2011 آن به سرعت متوقف شد چون سی پی یوی آن مشابه تی 14 بلوسنس یعنی 7828 بود . 7828 توسط خود سازنده سی پی یو یعنی ام استار متوقف و به جای آن 7818 عرضه شد . برای همین هم ما تمام تلاش خودمان را روی الکومکس 200 مدل 2012 گذاشتیم و آن را به سرعت بهینه کردیم . الکومکس 200 اولین دستگاه بازار ایران با سی پی یو 7818 بود . قبل از اینکه حتی ایکس ویژن و ... چنین امکانی را فراهم کرده باشند .
ما ارایه بلوسنس تی 14 را هم به همین دلیل قدیمی بودن سی پی یو متوقف کردیم .در حالیکه بلوسنس تی 14 تنها دستگاه 1080 پی بود که علی رغم اینکه سی پی یو آن 7828 بود می توانست 1080 پی را پشتیبانی کند. علتش این بود که ام استار ویژگی خاص 1080 پی در 7828 را تنها و تنها به بلوسنس داده بود و حتی محصولات مشابه با همین سی پی یو در بازار ، درایور نرم افزاری 1080 پی را نداشنتند و این موضوع تنها مختص بلوسنس بود . با وجود این ما ارایه بلوسنس را هم متوقف کردیم تا مدل جدید بلوسنس را هم با سی پی یو 7818 ارایه کنیم.
لذا مقایسه این محصولات در مدل قدیم و جدید الکومکس و بلوسنس بدون آگاهی از وضعیت واقعی پیش آمده در آنها کاملا غیر منطقی است .
ما واقعیت محصولاتمان را برای مصرف کنندگان توضیح می دهیم و انتخاب را بر عهده خوشان می گذاریم .
جواب منو ندادین دوست عزیز . پست 307
پس شما اگه با سازنده های این آپدیت ها مکاتبه دارید بگید متن تلتکست فونتش ناجوره از فاصله 2متری خونده نمی شه . بگید تو آپدیت بعدی عوضش کنن. و همچنین سرعت تعویض کانال. من تو مشهد زندگی می کنم 91% کیفیت سیگنال داره اما وقتی کانال عوض می کنم یک مکث 1-2 ثانیه ای تو نشون دادن تصویر داره . مکث رو تصویر کانال داره ها
نسخه نرم افزار شما ؟ از صفحه فونتها یک عکس بگیرید و ارسال کنید به support@elcomax.ir
ehsan102
02-04-2012, 07:35
نسخه نرم افزار شما ؟ از صفحه فونتها یک عکس بگیرید و ارسال کنید به support@elcomax.ir
11/02/2012
متن خونده می شه اما بعضی از کلمه ها به سختی خونده می شه اگه می شه بگید فونتش رو تغییر بدن .
من نمی تونم عکس بگیرم چون امکاناتش رو ندارم
ما ارایه بلوسنس تی 14 را هم به همین دلیل قدیمی بودن سی پی یو متوقف کردیم .در حالیکه بلوسنس تی 14 تنها دستگاه 1080 پی بود که علی رغم اینکه سی پی یو آن 7828 بود می توانست 1080 پی را پشتیبانی کند. با وجود این ما ارایه بلوسنس را هم متوقف کردیم تا مدل جدید بلوسنس را هم با سی پی یو 7818 ارایه کنیم.
با تشکر از پاسخ های جنابعالی
با در نظر گرفتن توضیحاتی که ارائه فرمودید، درست است که cpu دستگاه T14+ تغییر کرده است، اما بهتر است شرکت سما به احترام افرادی که این مدل را انتخاب و خریداری کردند، حداقل، ویژگیهایی که قابل اعمال روی cpu 7828 هستند را اضافه و یک بروزرسانی نهایی را برای این مدل عرضه نماید.
زیرا این مدل دستگاه، دومین دستگاه برتر شرکت سما در میان تعداد اندک دستگاه های این شرکت می باشد و طرفداران زیادی دارد و این افراد انتظار دارند که خدمات مناسبی دریافت کنند و این امر نیز نباید هزینه آنچنانی داشته باشد، اگر هم داشته باشد به جلب رضایت مشتریان و مصرف کنندگان می انجامد که درنهایت با توجه به تبلیغات مثبت آنها، به نفع شرکت می باشد.
با آرزوی موفقیت برای جنابعالی و شرکت سما
ehsan102
03-04-2012, 07:35
جناب آقای EP3SK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یک آپدیتی بدید که سرعت تعویض کانال بیاد پایین تر.
آپدیت دستگاه من 11/02/2012
راستی اون آپدیت کار نکرد همون که زبان روسیه اضافه می کنه
سلام
آیا این دستگاه در حال حاضر تو بازار موجود هست؟با چه قیمتی؟
یا اینکه قراره سری جدید وارد بشه؟
ehsan102
04-04-2012, 07:06
چندتا بازی ماشینی هم تو این دستگاه اضافه کنید :31:
راستی اون آپدیت کار نکرد همون که زبان روسیه اضافه می کنه
یو اس بی شما باید فرمت فات 32 باشد . آن آپگرید تست شده و کار می کند . بازی هم در نسخه آخر نرم افزار اضافه شده است . که در عکس زیر مشخص است .
سلام
آیا این دستگاه در حال حاضر تو بازار موجود هست؟با چه قیمتی؟
یا اینکه قراره سری جدید وارد بشه؟
+++++++++++++++++++
arasharashian6
04-04-2012, 22:36
+++++++++++++++++++
نیست فعلا.من خودمم دنبالشم.اما فعلا بین شرکت ها دعوا شده باس بریم اشتیشون بدیم:31:
feri2009
05-04-2012, 06:43
من الکومکس مدل 2012 دارم موقع پخش فیلم با زیرنویس فارسی بعضی حروف رو جدا جدا نشون میده راه حلی واسه درست کردنش هست؟اگر نیست لطفا نماینده محترمEP3SK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه آپدیت بدید این مشکل حل بشه
در نرم افزار آخری الکومکس 200 - 2012 بازی اضافه شده است .
الکومکس 200 در بازار ایران موجود هست .
من الکومکس مدل 2012 دارم موقع پخش فیلم با زیرنویس فارسی بعضی حروف رو جدا جدا نشون میده راه حلی واسه درست کردنش هست؟اگر نیست لطفا نماینده محترمEP3SK یه آپدیت بدید این مشکل حل بشه
سایز فونت را در حالت نرمال قرار دهید حروف شکسته نخواهد بود . فایل زیر نویس را خودتان هم می توانید توسط برنامه تکست ادیتور باز و قسمتهای نادرست را تصحیح کنید.
afshin4841
06-04-2012, 13:04
سلام
اون موقع که این تایپک رو ایجاد کردم فکر نمی کردم الکومکس گرفتار چنین دعواهایی بشه ، امیدوارم فقط مصرف کننده این برند دچار ضرر نشه و اختلافات هر چه زودتر حل بشه.
گذشته از اینکه این برند متعلق به کدام شرکته، الکومکس بهترین گیرنده دیجیتالی هست که من تا به حال دیدم.
سلام
امیدوارم هرچه زودتر مسائل و مواضع بین دو شرکت به طور کاملا روشن مشخص بشه و مصرف کننده ها که کماکان دنبال محصولی با کیفیت و خدمات پس از فروش خوب هستند از این سردرگمی در بیان.
از برادران محترم خون گرم خوش خواهش میکنم کاملا واضح و صریح واقیعت موجود رو بیان کنن و رخدادهایی فی ما بین دو شرکت رو در این تاپیک انعکاس بدهند.نمیشه صحبت های هر دو طرف کاملا درست یا کاملا غلط باشه,پس مطمئنا یکی از طرفین قصد سودجویی از موقیعت پیش اومده رو داره و به فکر حقوق مصرف کننده ها نیست!
با آرزوی اینکه در طی هفته آینده شاهد حل و فصل شدن موضوع و پایان انتظار برای مصرف کننده باشیم.
باتشکر
amirkhan_0o0
06-04-2012, 17:57
دوستان کنترل مدل 2012 در مقابل 2011 فرقی نکرده؟؟
بهتر نشده ؟
سنسور کنترل مدل 2011 کمی به سمت داخل است برای همین باید آن را مستقیم به سمت دستگاه بگیرید تا بهتر عمل کند. این مورد در مدل 2012 حل شد و کیفیت کنترل هم کمی بهبود یافت . کنترل این دو مدل به جای هم کار می کنند .
سلام
تاپیک ویرایش شد.
این انجمن برای بحث و مشاوره درباره یک محصول ایجاد شده. نه جدل فروشندگان و وارد کنندگان درباره منافع تجاریشون.
لطفا دعوا های تجاریتون رو در سایت شخصیتون یا قوه قضاییه پیگیری کنید.
ممنون.
ehsan102
07-04-2012, 12:59
ایول به سرپرست ناظر :11::11:
arasharashian6
07-04-2012, 20:50
سلام
تاپیک ویرایش شد.
این انجمن برای بحث و مشاوره درباره یک محصول ایجاد شده. نه جدل فروشندگان و وارد کنندگان درباره منافع تجاریشون.
لطفا دعوا های تجاریتون رو در سایت شخصیتون یا قوه قضاییه پیگیری کنید.
ممنون.
بابا تازه داشت داستان هیجانی میشد ها:31:
ای کاش اجازه می دادید حقیقت معلوم میشد.
ELCOMAX-SUPPORT
17-04-2012, 17:56
گیرنده الکومکس 200 به بازار تهران هم رسیده است . کمی جستجو کنید پیدا میشود.
گیرنده الکومکس 200 به بازار تهران هم رسیده است . کمی جستجو کنید پیدا میشود.
جدا؟!؟!؟
کدوم فروشگاه ها؟!
با چه گارانتی ای؟!؟
چند؟!
ممنون
ELCOMAX-SUPPORT
17-04-2012, 18:24
بعد از افتتاح دفتر تهران در نیمه دوم اردیبهشت می توانید از گارانتی الکومکس در تهران و دیگر شهرستان ها استفاده کنید . این گارانتی مربوط به همه دستگاههایی خواهد شد که قبلا و بعد از این چه قانونا و چه از طرق مختلف حتی مسافری وارد ایران شده باشند .
به سبب وجود دفتر فروش در امارات متحده عربی و اینکه خریدارانی هستند که از طرق مختلف این محصولات را وارد کشور می کنند ما نمی توانیم به عنوان ضابط قانون عمل کنیم . برای ما خدمات و رضایت مشتریان در درجه اول مطرح است نه اینکه توسط چه شخصی و یا شرکتی وارد شده باشد . کار ما پشتیبانی از دستگاه و خریدار آن است .
امکان ارایه نام فروشگاه فروشنده در این چنین مکانی نیست ولی بزودی به فروشگاه های آن لاین هم خواهد رسید .
arasharashian6
17-04-2012, 21:14
جدا؟!؟!؟
کدوم فروشگاه ها؟!
با چه گارانتی ای؟!؟
چند؟!
ممنون
اقا اگه یافتی به ماهم یه ندا بدیا:31:
arasharashian6
23-04-2012, 17:19
خبری از دستگاه نیست؟کسی واسه فروش جایی رو سراغ نداره؟
ehsan102
24-04-2012, 12:24
یکی بیاد یه چیزی بگه . کو پس این پشتیبان الکومکس دیگه آپدیت جدید نزدن ؟
ELCOMAX-SUPPORT
24-04-2012, 16:23
اگر تهران هستید پشت شهرداری پیگیری کنید .
آپدیت جدید بابت چه باگی ؟
arasharashian6
24-04-2012, 16:55
اگر تهران هستید پشت شهرداری پیگیری کنید .
آپدیت جدید بابت چه باگی ؟
اقا اینکه نشد.ما که تهران نیستیم باید چیکار کنیم؟!
آقای ELCOMAX-SUPPORT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میشه قبل از اینکه درباره تهیه دستگاه صحبت کنیم درباره پشتیبانی و گارانتی و آپدیت اون صحبت کنیم؟!
شما هنوز اسم شرکت گارانتی کننده رو هم اعلام نکردید...چه برسه به آدرس و تلفن و ... .
فرضا ما فهمیدیم دستگاه رو از کجا تهیه کنیم ...چه اطمینانی داشته باشیم که براش آپدیت میاد؟!
امیدوارم حرفهای من رو به دیدهء یک مصرف کننده دیده باشید و نه غیر از اون!
ممنون
arasharashian6
25-04-2012, 01:25
آقای ELCOMAX-SUPPORT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میشه قبل از اینکه درباره تهیه دستگاه صحبت کنیم درباره پشتیبانی و گارانتی و آپدیت اون صحبت کنیم؟!
شما هنوز اسم شرکت گارانتی کننده رو هم اعلام نکردید...چه برسه به آدرس و تلفن و ... .
فرضا ما فهمیدیم دستگاه رو از کجا تهیه کنیم ...چه اطمینانی داشته باشیم که براش آپدیت میاد؟!
امیدوارم حرفهای من رو به دیدهء یک مصرف کننده دیده باشید و نه غیر از اون!
ممنون
اقا نزدیش که؟؟!!گناه داره بابا:31:
اقا نزدیش که؟؟!!گناه داره بابا:31:
من که حرف بدی نزدم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط سوال پرسیدم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ELCOMAX-SUPPORT
26-04-2012, 10:05
اول به افرادی که برای خرید پیام خصوصی می زنند اشاره کنم که انجمن پی سی ورد فعلا جواب دادن به پیام خصوصی را برای من بسته است تا حداقل 10 پست داشته باشم ؟!
شرکت جدید تاسیس شده است و منتظر انجام مراحل قانونی ثبت آن در دفاتر رسمی هستیم . این موضوع تا پایان اردیبهشت به پایان رسیده است .
اگر شرکت ام وی ژن را به عنوان حمایت کننده مالی و تکنیکی محصولات الکوکس قبول دارید این دستگاه مدل 200 را هم مطمین باشید مانند بقیه محصولاتمان پشتیبانی می کنیم .
محصولات دی وی بی تی و مدل 200 در واقع بخشی از محصولات الکومکس هستند نه کل آن . تا کنون هم حمایت های ما در رابطه با دیگر محصولاتمان بر افرادی که آن ها را از ما خریده اند پوشیده نبوده است و اگر در مورد الکومکس 200 ما راسا و به طور مستقیم اینکار را نکرده ایم به خاطر وجود شرکت دیگری ( که خودتان هم میدانید از کدام شرکت صحبت میکنم ) بوده است .
در آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجمن پشتیبانی از محصولات نصب شده است و منتظر هستیم امور قانونی کار تمام شود تا آن را رسما اعلام کنیم .
در هر صورت انتخاب با شما است . کار ما این است که محصولاتمان را پشتیبانی کنیم چه مصرف کنندگان این نوع کالا ها ما را باور داشته باشند و یا نداشته باشند . سرمایه معنوی ما تلاش و پشتکار و صداقت در کار است . این ها برای ما کفایت می کند.
بعد از افتتاح دفتر تهران در نیمه دوم اردیبهشت می توانید از گارانتی الکومکس در تهران و دیگر شهرستان ها استفاده کنید . این گارانتی مربوط به همه دستگاههایی خواهد شد که قبلا و بعد از این چه قانونا و چه از طرق مختلف حتی مسافری وارد ایران شده باشند .
به سبب وجود دفتر فروش در امارات متحده عربی و اینکه خریدارانی هستند که از طرق مختلف این محصولات را وارد کشور می کنند ما نمی توانیم به عنوان ضابط قانون عمل کنیم . برای ما خدمات و رضایت مشتریان در درجه اول مطرح است نه اینکه توسط چه شخصی و یا شرکتی وارد شده باشد . کار ما پشتیبانی از دستگاه و خریدار آن است .
امکان ارایه نام فروشگاه فروشنده در این چنین مکانی نیست ولی بزودی به فروشگاه های آن لاین هم خواهد رسید .
اول به افرادی که برای خرید پیام خصوصی می زنند اشاره کنم که انجمن پی سی ورد فعلا جواب دادن به پیام خصوصی را برای من بسته است تا حداقل 10 پست داشته باشم ؟!
شرکت جدید تاسیس شده است و منتظر انجام مراحل قانونی ثبت آن در دفاتر رسمی هستیم . این موضوع تا پایان اردیبهشت به پایان رسیده است .
اگر شرکت ام وی ژن را به عنوان حمایت کننده مالی و تکنیکی محصولات الکوکس قبول دارید این دستگاه مدل 200 را هم مطمین باشید مانند بقیه محصولاتمان پشتیبانی می کنیم .
محصولات دی وی بی تی و مدل 200 در واقع بخشی از محصولات الکومکس هستند نه کل آن . تا کنون هم حمایت های ما در رابطه با دیگر محصولاتمان بر افرادی که آن ها را از ما خریده اند پوشیده نبوده است و اگر در مورد الکومکس 200 ما راسا و به طور مستقیم اینکار را نکرده ایم به خاطر وجود شرکت دیگری ( که خودتان هم میدانید از کدام شرکت صحبت میکنم ) بوده است .
در آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجمن پشتیبانی از محصولات نصب شده است و منتظر هستیم امور قانونی کار تمام شود تا آن را رسما اعلام کنیم .
در هر صورت انتخاب با شما است . کار ما این است که محصولاتمان را پشتیبانی کنیم چه مصرف کنندگان این نوع کالا ها ما را باور داشته باشند و یا نداشته باشند . سرمایه معنوی ما تلاش و پشتکار و صداقت در کار است . این ها برای ما کفایت می کند.
دوست عزیز
اگر به قول خودتون یه نفر از هر طریقی این دستگاه رو تهیه کرده باشه,اگر احیانا بعدا دستگاه نیاز به سرویس داشته باشه شما حاضری بدون کارت گارانتی و بدون دستمزد دستگاه رو سرویس دهی کنید؟!تا کِی؟!
منظورم اینه که معمولا مدت زمان گارانتی توی کارت گارانتی از زمان خرید کالا, قید میشه...ولی وقتی کارتی وجود نداره شما از کجا میخوای بفهمی که دستگاه کی خریداری شده که بخوای بهش خدمات بدی؟!؟
من با توجه به رضایت عمومی کاربرا از محصول شما خیلی دلم میخواد اونو تهیه کنم ولی مساله ای که هست یکی گارانتی و مدت اونه که بالا دربارش گفتم و دیگری اینکه ممکنه اونی که از طریق غیر قانونی وارد کشور شده فِیک باشه...یعنی خریدش هم به ضرر شماست و هم به ضرر مصرف کننده!
یه سوال دیگه هم داشتم:
چیپ ست 7818 (550 مگاهرتز) رو همه دستگاه های شماست؟!چطوری میشه تشخیص داد که دستگاه این چیپ ست روش هست یا چیپ ست دیگه؟!
ELCOMAX-SUPPORT
26-04-2012, 18:38
درصد خرابی الکومکس 200 مدل 2012 به 2% هم نرسیده است . این را بر اساس گزارش خریداران عمده می گویم .
با این همه ما سریال تمام دستگاههایی که توسط ام وی ژن فروخته میشود در هنگام فروش در اختیار داریم و به همه آنها از زمان فروش 14 ماه گارانتی داده شده است .
خرید دستگاههایی که بطور رسمی به ایران وارد نشده است به نفع مصرف کننده است البته ما مشوق آن نیستیم ولی به دلیل اینکه به آنها حقوق گمرکی تعلق نگرفته است بسیار ارزانتر در بازار موجود می گردد.
همانطور که گفتم سیستم پشتیبانی ایران این دستگاههای را صرفنظر از این که از چه طریقی وارد کشور شده اند پشتیبانی خواهد کرد .
armin_punisher6
28-04-2012, 12:16
کسایی که با لومکسی هم کار کردن بگن این مدل بهتره یا لومکسی؟
کنترل کدومشون بهتره؟
کنترل لومکسی تکه .
هیچ دستگاه دیجیتالی وجود نداره که بتونه با کنترل لومکسی برابری کنه .
خود دستگاه یه طرف کنترلش یه طرف دیگه واقعاعالیه.
ELCOMAX-SUPPORT
28-04-2012, 13:36
کنترل سری جدید الکومکس 200 مدل 2012 هیچ مشکلی ندارد .
armin_punisher6
28-04-2012, 13:53
کنترل سری جدید الکومکس 200 مدل 2012 هیچ مشکلی ندارد .
سر کنترل خیلی حساسم.شما با الکومکس کار کردین؟
arasharashian6
28-04-2012, 15:08
کسانی که قصد خرید الکومکس 200 را در تهران دارند در پیام خصوصی تلفن خود را قرار دهند تا هماهنگی شود . برای خرید در شهرستان ها توسط پست ارسال میگردد . قیمت این دستگاه در تهران 90 هزار تومان است .
بازم مثل همیشه ممنون بابت اطلاع رسانی
اما این وسط تکلیف گاراتنی چی میشه؟شما که هنوز سایتتون تکمیل نیست و دفتر نمایندگی نزدین!
armin_punisher6
28-04-2012, 15:14
ما شرکت ام وی ژن در امارات و عرضه کننده اصلی محصولات الکومکس و بلوسنس به ایران هستیم.
شما میگین هیچ مشکلی نداره لطفا بگین کنترل کدومشون قویتره؟
ELCOMAX-SUPPORT
28-04-2012, 15:56
شرکت نمایندگی تاسیس شده است و به جهت مراحل قانونی که شما هم در جریان آن هستید تا اتمام مراحل تایید نمونه جدید دستگاه الکومکس از نام بردن آن خودداری میکنیم . تعهد ما به شما در رابطه با گارانتی یک تعهد اخلاقی است . این وسط شما به عنوان خریدار یا به ما اعتماد می کنید و یا منتظر می مانید تا مراحل اداری و قانونی ما تکمیل شود ( تا پااین اردیبهشت ) و بعد خریداری کنید . شرکت الکومکس تنها این محصول را بیرون نداده است که قرار باشد فقط برای آن نمایندگی داشته باشد . مینی کیبرد وایرلس که برای دیگر دستگاههای دی وی بی تی بعدی آماده شده است از دیگر نمونه تولیدات ما است .
arasharashian6
28-04-2012, 17:35
شرکت نمایندگی تاسیس شده است و به جهت مراحل قانونی و دشمنی هایی که شما هم در جریان آن هستید تا اتمام مراحل تایید نمونه جدید دستگاه الکومکس از نام بردن آن خودداری میکنیم . تعهد ما به شما در رابطه با گارانتی یک تعهد اخلاقی است که با توجه به دشمنی ها و دزدی هایی که توسط شرکت قبلی انجام شده است یک مرحله موقت و قابل درک است . این وسط شما به عنوان خریدار یا به ما اعتماد می کنید و یا منتظر می مانید تا مراحل اداری و قانونی ما تکمیل شود ( تا پااین اردیبهشت ) و بعد خریداری کنید . شرکت الکومکس تنها این محصول را بیرون نداده است که قرار باشد فقط برای آن نمایندگی داشته باشد . مینی کیبرد وایرلس که برای دیگر دستگاههای دی وی بی تی بعدی آماده شده است از دیگر نمونه تولیدات ما است .
ممنون.این همه صبر کردیم یه 20 روزم روش.ایشالا پایان اردیبهشت تهیه می کنیم
شرکت نمایندگی تاسیس شده است و به جهت مراحل قانونی و دشمنی هایی که شما هم در جریان آن هستید تا اتمام مراحل تایید نمونه جدید دستگاه الکومکس از نام بردن آن خودداری میکنیم . تعهد ما به شما در رابطه با گارانتی یک تعهد اخلاقی است این وسط شما به عنوان خریدار یا به ما اعتماد می کنید و یا منتظر می مانید تا مراحل اداری و قانونی ما تکمیل شود ( تا پااین اردیبهشت ) و بعد خریداری کنید . شرکت الکومکس تنها این محصول را بیرون نداده است که قرار باشد فقط برای آن نمایندگی داشته باشد . مینی کیبرد وایرلس که برای دیگر دستگاههای دی وی بی تی بعدی آماده شده است از دیگر نمونه تولیدات ما است .
منظورتون از نمونه جدید چیه؟
یعنی مدل جدیدتر از mv-200؟!یا اینکه رو همون mv-200 یه تغییراتی ایجاد کردید؟!
ممنون:11:
armin_punisher6
28-04-2012, 21:02
دوست عزیز از ما در رابطه با الکومکس بپرسید . در مورد آن هم به شما توضیح دادم که مشکلی ندارد. همین الان آن را در یک فاصله حدود 8 متری امتحان کردم و بخوبی کار می کند .
امکانات کاملش از قبیل ساپورت فرمتهاش رو کجا میتونم ببینم؟
ehsan102
29-04-2012, 07:34
آقا اين ميني كيبورد به درد چي مي خوره ؟
هركي كه الكومكس 200 داشته باشه مي تونه ازش استفاده كنه ؟
ELCOMAX-SUPPORT
29-04-2012, 12:30
اون مینی کیبرد فقط نیست . بلکه می نی کیبرد + موس است که به صورت بیسیم کار م یکند و دیگر اینکه باطری آن توسط پرت یو اس بی دستگاهها قابل شارژ است و با همه دستگاههایی که کیبرد و موس بیسیم را پشتیبانی می کنند کار می کند .
مثلا شما می توانید کامپیوتر خودتان را به تلویزیون وصل کنید و بعد به کمک این کیبرد+موس مینی یک مولتی میدیا کامل در اختیار داشته باشید .
دستگاههای میدیا پلیر جدید هم با این نوع کیبرد های کمبو را پشتیبانی می کنند .
مدل الکومکس 200 لینوکس و یا آندروید نیست که با آن کیبرد کمبو کار کند بلکه این کیبرد کمبو برای مدلهای جدید تر الکومکس تهیه شده اند که دارای سیستمهای آندروید و یا لینوکس هستند .
armin_punisher6
29-04-2012, 20:37
ار تو این 36 تا صفحه هنوز نفهمیدی؟!!
flv وبعضی از wmv هارو شک دارم.
ELCOMAX-SUPPORT
29-04-2012, 20:49
هر دو را اجرا می کند .
malek911
29-04-2012, 21:46
بعضی از mkv هارو اجرا نمیکنه.میشه با آپدیت حلش کرد یا اینکه مشکل سخت افزاریه؟
سلام
آیا میشه دی وی دی رام اکسترنال با usb به این دستگاه وصل کرد و به وسیله اون DVD پخش کرد؟!؟
ممنون
ehsan102
02-05-2012, 08:07
نه هرچی دوست داری بیا بش وصل کن دیگه multi task که نیست :10::10:
malek911
08-05-2012, 16:05
آپدیت جدیدی نیومده؟
بعضی از mkv هارو نمیخونه
خیلی از mkv ها 1080p رو ساپورت نمیکنه آیا نرم افزاری هست که اون فایلهارو به فرمتی که این دستگاه ساپورت کنه تبدیل کرد
متشکرم
خیلی از mkv ها 1080p رو ساپورت نمیکنه آیا نرم افزاری هست که اون فایلهارو به فرمتی که این دستگاه ساپورت کنه تبدیل کرد
متشکرم
ehsan102
09-05-2012, 07:26
نرم افزار format factory هست همه فورمت هارو هم ساپورت می کنه به avi تبدیل کن می گیره
نرم افزار format factory هست همه فورمت هارو هم ساپورت می کنه به avi تبدیل کن می گیره
خیلی ممنون
منم میدونم اگه فورمتش و عوض کنم میشه دید ولی آخه ما این دستگاه به این گرونی رو خریدیم که به گفته سازندش فایلهای mkv رو بدون تغییر فرمت ببینیم اگه قرار باشه من این فایل هارو که هر کدوم بالای یک گیگ هستند رو کانورت کنم 5 تا 6 ساعت طول میکشه خوب مگه کلاغ ماچم کرده تو این دستگاه نگاه کنم خب تو گوشیم نگاه میکردم.
متاسفانه ما این دستگاه رو خریدیم بخاطر ساپورت و آپدیت مدامش ولی تا فروختن همه چی تموم شد حالا هم یکی جدیدتر رو کردن و دیگه فک نکنم اینو محل سگم بزارن
باسلام خدمت شماسروران..دوستان من یک ستاباکس دارم (اچ دی ))به نام دیجیتال مدل ام 7818دارم که اول فایل فلش و دوم فایل بروزرسانی ان را می خواستم دوستان اگربرای شما امکان دارد کمی زودتر جواب بدهید چون دستگاه فلشش پریده وکانالهای ایران را توسط انتن معمولی خرچنگ قورباغه تماشا می کنم مرسی از توجه شما عزیزان ..دوستدار شما ac46
ELCOMAXMAN
09-05-2012, 23:58
مدل دقیق دستگاه شما ؟
ELCOMAXMAN
10-05-2012, 09:16
متشکرم
برادر من خودم 1080 پی را با این دستگاه بدون مشکل اجرا کرده ام . فایل شما اگر اجرا نمی شود معنی اش این است که کدک متفاوت دارد . فایل را با برنامه kmplayer باز کنید و اطلاعات کدک را در این جا قرار دهید . ولی بهتر این است که اگر لینک اینترنتی از فایل خودتان دارید آن را در اختیار ما بگذارید تا هم خودمان تست کنیم و هم بدهیم مهندس مربوطه روی آن کار کند تا علت اجرا نشدن مشخص گردد .
مطمین باشید اگر قابل حل باشد و کدک در سی پی یوی دستگاه پشتیبانی شده باشد حتما آن را به برنامه اضافه و در نسخه جدید آن را ارایه خواهیم کرد .
ehsan102
10-05-2012, 10:37
باسلام خدمت شماسروران..دوستان من یک ستاباکس دارم (اچ دی ))به نام دیجیتال مدل ام 7818دارم که اول فایل فلش و دوم فایل بروزرسانی ان را می خواستم دوستان اگربرای شما امکان دارد کمی زودتر جواب بدهید چون دستگاه فلشش پریده وکانالهای ایران را توسط انتن معمولی خرچنگ قورباغه تماشا می کنم مرسی از توجه شما عزیزان ..دوستدار شما ac46
شما مدل دقيق دستگاتون رو بگيد تا دوستان راهنماييتون كنن
kaveh1589
10-05-2012, 11:33
برادر من خودم 1080 پی را با این دستگاه بدون مشکل اجرا کرده ام . فایل شما اگر اجرا نمی شود معنی اش این است که کدک متفاوت دارد . فایل را با برنامه kmplayer باز کنید و اطلاعات کدک را در این جا قرار دهید . ولی بهتر این است که اگر لینک اینترنتی از فایل خودتان دارید آن را در اختیار ما بگذارید تا هم خودمان تست کنیم و هم بدهیم مهندس مربوطه روی آن کار کند تا علت اجرا نشدن مشخص گردد .
مطمین باشید اگر قابل حل باشد و کدک در سی پی یوی دستگاه پشتیبانی شده باشد حتما آن را به برنامه اضافه و در نسخه جدید آن را ارایه خواهیم کرد .
درود
این فیلم که حجمش حدود 1/6 گیگ هست رو ساپورت نمی کنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ELCOMAXMAN
10-05-2012, 11:38
جهت بررسی به مهندس مربوط ارسال شد .
این مشتی از خروار
و من اومید وارم واقعن جواب بدهید
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فیلم اول
J:\1 film\yes\000000\Chronicle2012Directors1080.mkv
General
Unique ID : 192364915195877237772303894301514544969 (0x90B82292259CF487A86D4F25BBBA3749)
Complete name : J:\1 film\yes\000000\Chronicle2012Directors1080.mkv
Format : Matroska
Format version : Version 2
File size : 1.17 GiB
Duration : 1h 29mn
Overall bit rate : 1 867 Kbps
Encoded date : UTC 2012-04-27 17:15:55
Writing application : mkvmerge v4.0.0 ('The Stars were mine') built on Jun 6 2010 16:18:42
Writing library : libebml v1.0.0 + libmatroska v1.0.0
Video #1
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L5.0
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 8 frames
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Nominal bit rate : 1 743 Kbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 036 pixels
Display aspect ratio : 1.853
Frame rate : 23.976 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.037
Title : ==== 300mbunited.me | rpnet.biz ====
Writing library : x264 core 120 r2120 0c7dab9
Encoding settings : cabac=1 / ref=8 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=9 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=24 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-2 / threads=12 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=23 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=60 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=1743 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00
Language : English
Default : No
Forced : No
Audio #2
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : LC
Codec ID : A_AAC
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Compression mode : Lossy
Default : Yes
Text #3
ID : 3
Format : UTF-8
Codec ID : S_TEXT/UTF8
Codec ID/Info : UTF-8 Plain Text
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فیلم دوم
J:\1 film\yes\000000\Haywire.2011.1080p.BluRay.mkv
General
Unique ID : 205439423419826469103062043621093599919 (0x9A8E31986EC8E0D8BE9B00906238EAAF)
Complete name : J:\1 film\yes\000000\Haywire.2011.1080p.BluRay.mkv
File size : 1.17 GiB
Duration : 1h 32mn
Overall bit rate : 1 800 Kbps
Encoded date : UTC 2012-04-19 06:13:28
Writing application : mkvmerge v4.0.0 ('The Stars were mine') built on Jun 6 2010 16:18:42
Video #1
Format profile : High@L5.0
Nominal bit rate : 1 677 Kbps
Height : 800 pixels
Display aspect ratio : 2.40:1
Bits/(Pixel*Frame) : 0.046
Writing library : x264 core 120 r2120 0c7dab9
Encoding settings : cabac=1 / ref=8 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=9 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=24 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-2 / threads=12 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=23 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=60 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=1677 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00
Audio #2
Format profile : LC
Text #3
Format : UTF-8
Codec ID : S_TEXT/UTF8
Codec ID/Info : UTF-8 Plain Text
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فیلم سوم
J:\1 film\yes\000000\Taken (2008) [Extended Uncut]1080p.mkv
General
Unique ID : 226153505640929783727018233751896975523 (0xAA2394B2DC66E5EC90F38AAFFA19E8A3)
Complete name : J:\1 film\yes\000000\Taken (2008) [Extended Uncut]1080p.mkv
File size : 1.30 GiB
Duration : 1h 33mn
Overall bit rate : 1 998 Kbps
Encoded date : UTC 2011-01-21 13:29:15
Writing application : mkvmerge v4.4.0 ('Die Wiederkehr') built on Oct 31 2010 21:52:48
Video #1
Format profile : High@L4.1
Nominal bit rate : 1 959 Kbps
Width : 1 904 pixels
Height : 816 pixels
Display aspect ratio : 2.35:1
Bits/(Pixel*Frame) : 0.053
Writing library : x264 core 112 r1867 22bfd31
Encoding settings : cabac=1 / ref=8 / deblock=1:-2:-2 / analyse=0x3:0x113 / me=hex / subme=7 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-2 / threads=6 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=1 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=23 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=40 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=1959 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / vbv_maxrate=50000 / vbv_bufsize=50000 / nal_hrd=none / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00
Audio #2
Format profile : HE-AAC / LC
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 48.0 KHz / 24.0 KHz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فیلم چهارم
J:\1 film\yes\ÊÎíáí\Lord of the Rings Trilogy\The Lord of the Rings The Return of the King\The.Lord.Of.The.Rings.The.Return.Of.The.King. 2003.1080p.D34tH KnighT.mkv
General
Unique ID : 208284720899806221655898306731381208453 (0x9CB22D97904A1DB390A0CFA88E4DB585)
Complete name : J:\1 film\yes\ÊÎíáí\Lord of the Rings Trilogy\The Lord of the Rings The Return of the King\The.Lord.Of.The.Rings.The.Return.Of.The.King. 2003.1080p.D34tH KnighT.mkv
Format version : Version 1
File size : 7.95 GiB
Duration : 3h 12mn
Overall bit rate : 5 902 Kbps
Encoded date : UTC 2006-07-30 22:35:14
Writing application : mkvmerge v1.7.0 ('What Do You Take Me For') built on Apr 28 2006 17:20:19
Writing library : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.0
Video #1
Format profile : High@L5.1
Format settings, ReFrames : 16 frames
Bit rate : 5 507 Kbps
Height : 784 pixels
Display aspect ratio : 2.40:1
Frame rate : 25.000 fps
Bits/(Pixel*Frame) : 0.146
Stream size : 7.27 GiB (92%)
Writing library : x264 core 48 svn-537M
Encoding settings : cabac=1 / ref=16 / deblock=1:-2:-1 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=6 / brdo=1 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / chroma_qp_offset=0 / slices=2 / nr=0 / decimate=0 / bframes=3 / b_pyramid=1 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=3 / wpredb=1 / bime=1 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40 / rc=2pass / bitrate=5507 / ratetol=1.0 / rceq='blurCplx^(1-qComp)' / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / pb_ratio=1.30
Audio #2
Format : AC-3
Format/Info : Audio Coding 3
Mode extension : CM (complete main)
Codec ID : A_AC3
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 384 Kbps
Bit depth : 16 bits
Stream size : 529 MiB (7%)
Text #3
Format : VobSub
Muxing mode : zlib
Codec ID : S_VOBSUB
Codec ID/Info : The same subtitle format used on DVDs
Text #4
ID : 4
Language : Danish
Text #5
ID : 5
Language : Swedish
Text #6
ID : 6
Language : Norwegian
Text #7
ID : 7
Language : Finnish
Text #8
ID : 8
Language : Icelandic
آقا این دستگاه شما صدای دالبی رو با کابل HDMI می فرسته؟ می خوام وصل کنم به سینما خانگی.
ELCOMAXMAN
10-05-2012, 14:52
ام وی 200 در هر دو خروجی اچ دی ام آی و خروجی اپتیک خود صدا را به صورت دالبی ارایه می کند . اگر فایل در حال پخش دالبی باشد و تلویزون شما سیستم دالبی داشته باشد از خروجی اچ دی ام آی هم می توانید صدای دالبی دریافت کنید.
معمولا خروجی دالبی را با سینمای خانگی استفاده می کنند که در این صورت هم هر دو پرت اج دی ام آی و اپتیک قابل استفاده هستند .
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ELCOMAXMAN آقای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من اطلاعات چهار فیلم از چندین فیلم 1080P خودم رو که دستگاه MV-200 پخش نمی کنه رو قرار دادم (در صفحه قبل) امکان قرار دادن لیک دانلود رو هم برسی کردم ولی چون سرورها FREE هستند لینک ها کار نمی کردن.
من منتظر جواب شما هستم
باتشکر
ELCOMAXMAN
12-05-2012, 08:55
اجازه بدهید برنامه فیکس اجرای فایلی که یکی از کاربران ارایه کرده است به دست ما برسد .ممکن است بعد از فیکس آن فایلهای مورد اشاره شما هم اجرا گردند . همه اینها بستگی به ویژگی های سی پی یو و کدک های اضافه شده به برنامه دستگاه دارد .
malek911
12-05-2012, 09:56
یه چیز هم من اضافه کنم که بعضی از فیلمهای mkv 1080p رو نمیخونه و بعضیهارو هم با تیک و بدون صدا میخونه.البته اینم بگم که یه فایل 25 گیگا بایتی از فیلم بلوری با فرمت m2ts گذاشتم بدون مشکل خوندش(پس مشکل کم آوردن نیست بلکه نرم افزاریه)
arasharashian6
12-05-2012, 14:50
دوستان من امروز یه دستگاه از اقای خون گرم (الکومکس) تحویل گرفتم.ایشون چند روز پیش لطف کردن این دستگاه رو برا من پست کردند
در کل من دستگاه خوبی می دونمش.در پلیرش همون جوری که دوستمون گفت بعضی mkv هارو نمی خونه اما من مشکلی ندارم با این موضوع.پلیرش اکی هست
2 تا مورد دارم فقط.یکی اینکه بعضی اوقت بالای تصویر یه چند ثانیه میلرزه (می پره) که نمی دونم دلیلش رو.
2 هم اینکه کنترل دستگاه جدا اذیت کننده هست.نمیدونم از دستگاه هست ایراد یا کنترلش.البته احتمال میدم چشمی دستگاه بد قرار گرفته که کنترل حتما باید زاویش با دستگاه کم باشه و درست رو به دستگاه گرفته بشه
ار کناره های دستگاه که زاویه یکم بیشتر میشه نمیشه استفاده کرد:41:
تاپیک تا بررسی بعدی قفل میشه.
ELCOMAX2
19-11-2012, 13:28
با توجه به بازگشایی مجدد تاپیک خواهشمندم تنها درا رابطه با مزایا و معایب دستگاه الکومکس 200 در این تاپیک مطلبی ارایه فرمایید . ما هم در این تاپیک تنها به الکومکس 200 می پردازیم و لذا خواهشمند است تنها در رابطه با موضوع تاپیک صحبت بفرمایید .
farzad_sx1
05-12-2012, 13:17
آقا کنترل دستگاه های جدید به دستگاه های قبلی میخوره ؟
من ElcomaxMV200-2012 دارم ولی کنترل چنگی به دل نمیزنه ...
ELCOMAX2
11-12-2012, 15:35
کنترل مدل 200 تنها به مدل 200 می خورد . اگر دستگاه خود را در ارتفاع مانند میز تلویزیون و بیرون از فضای شیشه ای نصب کرده باشید کنترل آن مشکلی ندارد .
سلام
الکومکسو از کجا میشه تهیه کرد؟ این شرکت پیشرو تماشای ایرانیان که اینترنتی میفروشه معتبره؟ کنترلش واقعا مشکل داره؟ بین سما و الکومکس کدوم بهتره؟
دوست عزیز من این دستگاه ( الکومکس ام وی 200 ) را از توپ خونه (میدان امام خمینی) خریدم ، دستگاه کاملاً خوبیه و پشتیبانی خیلی قوی ای داره ، من که راضی ام . یه سری به سایت شرکتش بزنید بد نیست تمام اطلاعات مورد نیاز شما در سایتشان موجود است. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zarejaan
20-01-2013, 12:17
این دستگاه خیلی خوبی است ولی مشکل در آپدیت نشدنشه ... با این حال من ازش راضی هستم و الان به عنوان PIP تلویزیون استفاده می کنم یعنی وقتی برنامه ای رو خوشم بیاد ضبط می کنم و مثلا همون موقع در تلویزیون دارم اخبار می بینم ... برای ضبط خیلی خوبه چون هارد رو هم قبول می کنه ولی تلویزیون می خواهد که هارد را فرمت کند ...
اوایل اسفند 1390 من بررسی کردم و یک سری مشکل داشت و عنوان کردم که آپدیت بشه برخی از اونها حل شد، لیستشون اینه:
ردیف
اهمیت
عنوان
شرح مشکل و راه حل
1
کم
خاموش شدن اتوماتیک دستگاه
زمانی که برنامه ریزی برای ضبط برنامه داشته باشیم و دستگاه قبل از شروع به کار ضبط خاموش باشد، قاعدتا باید بعد از زمان خاموش شود.
اما:
در شرایطی ممکن است در هنگام ضبط کاربر تمایل به استفاده از تایم شیفت نماید.مثلا متوجه شده است که دستگاه روشن است و تلویزیون را روشن می کند و می خواهد از ابتدای برنامه یا اخبار را ببیند یا کانال دیگری را ببیند.
راه حل:
در این صورت دستگاه باید به صورت هوشمند تشخیص دهد که کنترل سیستم مورد استفاده قرار گرفته است و حداقل برای خاموش کردن دستگاه اجازه بگیرد.
2
زیاد
تغییر نام فایل های ضبط شده
وقتی در منوی فایل های ضبط شده، نام برنامه ای را که بیش از 26 دقیقه ضبط شده است و قاعتا بیش از یک فایل دارد را تغییر می دهیم. فقط فایل اول تغییر نام پیدا می کند و بعد از آن فقط می توان 26 دقیقه آن را دید.
راه حل:
اصلاح شیوه تغییر نام فایل ها
پیشنهاد:
به جای استفاده از روش نام گذاری فایل های طولانی به شکل شماره بعد از پسوند .mts که بعدا توسط رایانه به سختی تشخیص داده می شود از روش نام فایل+ $ +شماره + .mts استفاده شود و برای فایل اول 0 انتخاب شود.
3
بسیار کم
صدای روشن شدن
هنگام روشن شدن دستگاه و هنگام نمایش لوگوی الکومکس، دو صدای شبیه تیک تیک می آید (حرفه ای و هنری نیست)که اگر با یک رینگ با وولوم کم و ساده تغییر کند تاثیر خوبی خواهد داشت.
4
زیاد
تنظیمات ساعت
زمانی که برق دستگاه قطع شود بعد از اولین روشن شدن ساعت غلط است و اگر کاربر بلد باشد باید به منو و تنظیم زمان رفته و یک بار دستی و خودکار را کلیک کند تا دستگاه متوجه شود.
راه حل:
به صورت خودکار و هوشمند در ابتدای روشن شدن این کار انجام شود.
5
بسیار زیاد
کار با هارد اکسترنال
دستگاه پس از وصل کردن هارد اکسترنال آن را تشخیص می دهد ولی اگر هارد به دستگاه وصل باشد و دستگاه off شود در دفعات بعد نه تنها هارد را تشخیص نمی دهد که بعد از قطع ارتباط و وصل مجدد هم امکان تشخیص نیست در این حالت فلش مموری را هم تشخیص نمی دهد و حتما باید اتصال usb قطع و بعد از آن دستگاه از طریق قطع برق خاموش شود.
مشکل شخصی:
دو بار مجبور شدم به دلیل ایجاد مشکل توسط دستگاه به هارد 500 گیگا بایتی پورتبل و به هارد 2 ترابایتی با منبع تغذیه ، این دو را فرمت نمایم تا کامپیوتر بتواند محتوای آنها را تشخیص دهد!؟ در آپدیت جدید نمی دانم درست شده است یا خیر.
راه حل:
اصلاح سیستم و بهینه سازی آن برای کار با هارد که یکی از نقاط مثبت دستگاه و برگ برنده ای در مقابل رقباست.
6
متوسط
امکان مدیریت فایل های فلش مموری و هارد
پیشنهاد:
با توجه به توانایی دستگاه در حذف و تغییر نام برنامه های ضبط شده این قابلیت برای مدیریت فایل های دیگر مانند موسیقی و کلیپ ها و حتی فایل هایی که ساپورت نمی شود بوجود آید.
مزیت:
برای مدیریت فضای فلش مموری و هارد لازم نیست آن را به رایانه وصل کنیم و می توان فایل های اضافه را حذف و بقیه را مدیریت کرد.
7
بسیار کم
ترتیب رنگ های عملکرد و ریموت دستگاه
پیشنهاد:
هنگام راهنمایی برای دگمه های رنگی دستگاه بهتر است با توجه به ترتیب رنگ های روی ریموت این کار انجام شود(حرفه ای شدن دستگاه)
رنگ آبی، زرد ، سبز و قرمز
8
متوسط
عکس گرفتن از تصویر
پیشنهاد:
به منظور ایجاد قابلیت جدید، بتوان از صفحه عکس گرفت این کار الان به صورت فیلم برداری امکان پذیر است که چند ثانیه برای آماده سازی زمان می برد ولی گرفتن تصویر فوری می تواند مزیت رقابتی برای دستگاه ایجاد کند.
9
متوسط
امکان ویرایش ساده فیلم ها (کات کردن)
پیشنهاد:
حداقل بتوان در برنامه های ضبط شده ، جهت کاهش فضای سیستم قسمت هایی را حذف کرد (مثلا ابتدا یا انتها و یا تبلیغات میان آن را) و سیستم مجددا با همان نام فایل را ذخیره سازی نماید.
10
متوسط
هوشمندی LED
پیشنهاد:
هوشمند شدن led لازم است ، مثلا نمایش گر led در هنگام ضبط برنامه هر دو ثانیه یک ثانیه ساعت را هم نشان دهد و موارد مشابه.
11
زیاد
جلو و عقب بردن برنامه ها
در زمان نمایش برنامه های ضبط شده یا فایل های ساپورتی فقط می توان تا سرعت 32 برابر نمایش برنامه را جلو و عقب برد که برای فایل های طولانی زمانی اتلاف می شود.
پیشنهاد:
الف-امکان حرکت در زمان نمایش فایل ها به صورت 5 دقیقه ای بوجود آید.
ب- امکان ورود زمان توسط ریموت و شروع نمایش از لحظه انتخاب شده بوجود آید.
12
زیاد
امکان عدم نمایش میله ضبط در تایم شیفت
در زمان استفاده از تایم شیفت، میله ای نمایش داده می شود که برخی مواقع مانع دیدن زیر نویس ها می شود.
راه حل:
الف- امکان عدم نمایش میله مذکور با زدن مثلا دکمه آبی ریموت و بر عکس.
ب- امکان انتخاب میله ضبط در بالا یا پایین صفحه با زدن دکمه ای
ج- تغییر شکل میله ضبط و یا تغییر حالت به دیجیتال با زدن دکمه ای یا از طریق تنظیمات دستگاه
13
بسیار زیاد
خطای قفل کردن دستگاه
در آپدیت جدید در صورتی که برنامه در حال ضبط بیش از 26 دقیقه ضبط شده باشد و بخواهید ادامه ضبط متوقف شود به کرّات مشاهده شده است که منوی cancel و exit نمایش داده می شود ولی دستگاه هنگ کامل می کند و تنها با قطع برق و بوت مجدد می توان از دستگاه استفاده نمود.
راه حل:
الف-همیشه باید بالاترین اولویت به دکمه خاموش روی ریموت داده شود و حتی در زمان هنگ هم باید این دکمه بتواند ریبوت سرد را انجام دهد.
ب-مشکل حل شود
14
زیاد
مدیریت بعدی در تایم شیفت
با توجه به اینکه بعد از پاز دستگاه و راه افتادن تایم شیفت ممکن است دفعات بعد بخواهیم همان موارد را ببینیم یا آنکه تایم شیفت را به صورت فایل ضبط شده نگهداری نماییم یا بخواهیم برای کاهش حجم فلش مموری یا هارد تایم شیفت موجود را حذف نماییم موارد زیر لازم است.
پیشنهاد:
در بین برنامه های ضبط شده تایم شیفت هم وارد شود تا کلیه موارد فوق قابل اعمال باشد یا بخش مستقلی برای آن در نظر گرفته شود.
15
کم
نمایش اطلاعات محتوای فلش مموری و هارد
پیشنهاد:
در منوی usb بتوان اطلاعات فلش مموری یا هارد را مشاهده و مدیریت نمود:
مثلا فضای خالی، تعداد فایل های موسیقی و فیلم و عکس و ...
و اگر بتوان کات(انتقال فایل) و پیست و ایجاد فایل نیز بنماییم می شود فلش مموری را مدیریت نمود و نیاز به کامپیوتر کاهش پیدا می کند.
این موضوع مزیت رقابتی دستگاه را افزایش می دهد
afshin4841
29-01-2013, 03:00
این دستگاه خیلی خوبی است ولی مشکل در آپدیت نشدنشه ... با این حال من ازش راضی هستم و الان به عنوان PIP تلویزیون استفاده می کنم یعنی وقتی برنامه ای رو خوشم بیاد ضبط می کنم و مثلا همون موقع در تلویزیون دارم اخبار می بینم ... برای ضبط خیلی خوبه چون هارد رو هم قبول می کنه ولی تلویزیون می خواهد که هارد را فرمت کند ...
اوایل اسفند 1390 من بررسی کردم و یک سری مشکل داشت و عنوان کردم که آپدیت بشه برخی از اونها حل شد، لیستشون اینه:
ردیف
اهمیت
عنوان
شرح مشکل و راه حل
3
بسیار کم
صدای روشن شدن
هنگام روشن شدن دستگاه و هنگام نمایش لوگوی الکومکس، دو صدای شبیه تیک تیک می آید (حرفه ای و هنری نیست)که اگر با یک رینگ با وولوم کم و ساده تغییر کند تاثیر خوبی خواهد داشت.
4
زیاد
تنظیمات ساعت
زمانی که برق دستگاه قطع شود بعد از اولین روشن شدن ساعت غلط است و اگر کاربر بلد باشد باید به منو و تنظیم زمان رفته و یک بار دستی و خودکار را کلیک کند تا دستگاه متوجه شود.
راه حل:
به صورت خودکار و هوشمند در ابتدای روشن شدن این کار انجام شود.
11
زیاد
جلو و عقب بردن برنامه ها
در زمان نمایش برنامه های ضبط شده یا فایل های ساپورتی فقط می توان تا سرعت 32 برابر نمایش برنامه را جلو و عقب برد که برای فایل های طولانی زمانی اتلاف می شود.
14
زیاد
مدیریت بعدی در تایم شیفت
با توجه به اینکه بعد از پاز دستگاه و راه افتادن تایم شیفت ممکن است دفعات بعد بخواهیم همان موارد را ببینیم یا آنکه تایم شیفت را به صورت فایل ضبط شده نگهداری نماییم یا بخواهیم برای کاهش حجم فلش مموری یا هارد تایم شیفت موجود را حذف نماییم موارد زیر لازم است.
پیشنهاد:
در بین برنامه های ضبط شده تایم شیفت هم وارد شود تا کلیه موارد فوق قابل اعمال باشد یا بخش مستقلی برای آن در نظر گرفته شود.
15
کم
نمایش اطلاعات محتوای فلش مموری و هارد
پیشنهاد:
در منوی usb بتوان اطلاعات فلش مموری یا هارد را مشاهده و مدیریت نمود:
مثلا فضای خالی، تعداد فایل های موسیقی و فیلم و عکس و ...
و اگر بتوان کات(انتقال فایل) و پیست و ایجاد فایل نیز بنماییم می شود فلش مموری را مدیریت نمود و نیاز به کامپیوتر کاهش پیدا می کند.
این موضوع مزیت رقابتی دستگاه را افزایش می دهد
سلام
اول از همه ورود شما به پی سی ورلد رو خیرمقدم می گم. :n16:
مطالبی که عنوان کردید بسیار دقیق و موشکافانه است. ولی با دستگاه خودم با بعضی از آنها برخورد نداشتم .
چند مورد هم هست که با شما موافقم و بعضی وقتها میتونه آزاردهنده باشه و رفع آنها استفاده از دستگاه رو آسان تر خواهد کرد:
مورد 3 : به شدت با شما موافقم.
مورد 4: من هم دیدم ولی با روشن کردن دستگاه و تعویض کانال ساعت خود به خود تنظیم میشه .
مورد 11: در این مورد امکان وارد کردن زمان دلخواه بر روی فیلم وجود دارد. فقط باید دکمه آبی رو بزنید و سپس زمان مورد نظر رو وارد کنید.
مورد 14: پیشنهاد خوبیه با این حال هر بار که از تایم شیفت استفاده می کنیم فایل جدیدی ایجاد نمیشه در واقع جایگزین تایم شیفت قبلی میشه در نتیجه تنها یک فایل تایم شیفتی داریم.
مورد 15: امکان نمایش فضای خالی هارد یا فلش وجود دارد: منو----->حافظه یو اس بی------>تنظیمات ضبط شبکه ها----->دستگاه ضبط. بقیه موارد هم پیشنهادات خوبین.
با آرزوی سلامتی
ELCOMAX2
31-01-2013, 20:09
دوستان عزیزی که این موارد فوق را اعلام نموده اند لطفا موارد مطرح شده را در نرم افزار جدیدی که در آدرس زیر است ، تست کنند .
نسخه جدید نرم افزار الکومکس ام وی 200 - مدل 2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عموما در کشور امارات هستم و موقیعت تست به دقت شما را ندارم . لطفا بررسی و نتیجه را اعلام کنید . ما ضمن اینکه این موارد را در مدل 200 حل و فصل می کنیم در حال ارایه یک مدل جدیدتری هستیم که هیچ یک از دستگاههای موجود در ایران حایز شرایط آن نیست لذا از موارد مطرح شده به شدت استقبال می کنیم .
afshin4841
04-02-2013, 03:01
دوستان عزیزی که این موارد فوق را اعلام نموده اند لطفا موارد مطرح شده را در نرم افزار جدیدی که در آدرس زیر است ، تست کنند .
نسخه جدید نرم افزار الکومکس ام وی 200 - مدل 2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عموما در کشور امارات هستم و موقیعت تست به دقت شما را ندارم . لطفا بررسی و نتیجه را اعلام کنید . ما ضمن اینکه این موارد را در مدل 200 حل و فصل می کنیم در حال ارایه یک مدل جدیدتری هستیم که هیچ یک از دستگاههای موجود در ایران حایز شرایط آن نیست لذا از موارد مطرح شده به شدت استقبال می کنیم .
سلام
به نظز من بر طرف نمودن نکاتی که zarejaan و بنده اشاره کردیم تا حد زیادی به حل ایرادات دستگاه کمک خواهد کرد.
در مورد آپدیتی که قرار دادید باید عرض کنم که پس از ارتقای دستگاه به آن ، نوشته های منو ها و زیرنویس فیلم ها دارای سایه شد که چشم را آزار می داد و همینطور اشباع رنگ آبی منو و حتی شبکه ها کاهش پیدا کرد و به اصطلاح آبکی و ماست شده بود که من دوباره ورژن 2012.3.17 را نصب نمودم تا مشکل برطرف شود.:n13:
ظاهرا این آپدیت دچار مشکل هست حالا اگر دیگران هم نظر بدهند بهتر می توان قضاوت کرد.
Unknown_2517
10-02-2013, 09:48
با عرض سلام، همون روزهای اولی که مدل mv200 وارد بازار تهیه اش کردم و انصافا این دستگاه از هم نوع های خودش یک سر و گردن بالاتر است.
تنها مشکل بسیار آزار دهنده در هنگام کار با دستگاه ریموت کنترل آن است که اگر مثل من اعصابتان بیشتر از گارانتی برایتان ارزش داشته باشد این مساله 100 درصد قابل حل است:
من دستگاه را باز کردم و دیدم چشمی دریافت کننده از ریموت، با طلق مشکی جلوی پنل دستگاه فاصله دارد. برای همین با انگشت از پشت چشمی به آن فشار وارد کردم تا کامل به جلو رفت و به طلق مشکی چسبید. همین و تمام...!! دستگاه را بستم و الان مدتهاست مشکل ریموت من کامل حل شده، از فاصله نزدیک به 4 متر در زاویه 45 درجه و بلکه بیشتر (آشپزخانه) به راحتی دستگاه دریافت میکند. امتحان کنید ضرری نداره!!
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
ELCOMAX2
12-02-2013, 16:26
با عرض سلام، همون روزهای اولی که مدل mv200 وارد بازار تهیه اش کردم و انصافا این دستگاه از هم نوع های خودش یک سر و گردن بالاتر است.
تنها مشکل بسیار آزار دهنده در هنگام کار با دستگاه ریموت کنترل آن است که اگر مثل من اعصابتان بیشتر از گارانتی برایتان ارزش داشته باشد این مساله 100 درصد قابل حل است:
من دستگاه را باز کردم و دیدم چشمی دریافت کننده از ریموت، با طلق مشکی جلوی پنل دستگاه فاصله دارد. برای همین با انگشت از پشت چشمی به آن فشار وارد کردم تا کامل به جلو رفت و به طلق مشکی چسبید. همین و تمام...!! دستگاه را بستم و الان مدتهاست مشکل ریموت من کامل حل شده، از فاصله نزدیک به 4 متر در زاویه 45 درجه و بلکه بیشتر (آشپزخانه) به راحتی دستگاه دریافت میکند. امتحان کنید ضرری نداره!!
این مسیله قبلا به خط تولید توضیح داده شده بود و در بعضی موارد رعایت و بعضا رعایت نکرده اند . در هر صورت از تذکر سودمند شما سپاسگذارم .
amindeazeh
28-03-2013, 12:56
باعرض سلام و تبریک سال نو
دستگاه من بعد از 10 دقیقه فریز میکنه و تصویر به صورت برفکی در میاد و باید از پشت روشن وخاموش کنم و دوباره همانطور میشه از نرم افزارهای مختلف استفاده کردم اما درست نشد لطفا کمک کنید :n28:
من پارسال یک دستگاه ELCOMAX 2012 خریدم. در یک ماه گذشته هم فیلمهای زیادی با فرمت MKV دانلود کردم اما برای پخش در تلویزیون 20 اینچ معمولی که دارم آن هم توسط دستگاه گیرنده و پخش دیجتالی ELCOMAX 2012 یک هفتهای هست که دستگاه را امتحان میکنم .
این دستگاه زیرنویس را به سه صورت کوچک،متوسط،بزرگ و در رنگهای سفید، سیاه ، قرمز ، آبی ، سبز ، زرد و با چهار حالت پس زمینه برای فونت شامل: شفاف ، خاکستری ، سبز مایل به زرد و سفید نمایش میدهد.
زیرنویس انگلیسی و فارسی که با پسوند STR و فرمت UTF-8 هستند را امتحان کردم البته فایلهای زیرنویس به صورت همنام با فایل فیلم باید باشد مثلا اگر نام فایل ویدیوئی LIFE OF PI.MKV باشد میتوانید فایل زیرنویس فارسی را به LIFE OF PI-PR.STR و فایلزیرنویس انگلیسی فیلم را نیز به LIFE OF PI-EN.STR تغییر نام دهید و هردو فایل را کنار فایل فیلم در یک پوشه بگذارید در این وضعیت دستگاه الکومکس از لحاظ نمایش صحیح زیرنویس مشکلی ندارد اما در یک فیلم سینمایی تا آخر فیلم، نمایش زیرنویس بدون نقص بود اما در 2 فیلم سینمایی دیگر یکی همین فیلمی که مثال زدم( LIFE OF PI ) و فیلم آنا کارنینا از وسطهای فیلم زیرنویس محو میشود!
اما برای حل این مشکل با سرچ در اینترنت متوجه شدم که با نرم افزار رایگان MKVtoolnix 6.20 میتوان زیرنویس را به فایل MKV الصاق کرد (البته با قابلیت پنهان یا آشکار کردن زیرنویس)
با اضافه کردن خیلی ساده و تقریبا سریع زیرنویسها با کمک کلید ADD به فایل ویدیوئی و زدن دکمه START muxing در نرم افزار مزبور، شما یک فایل ویدیوئی جدید MKV دارید که زیرنویسهای مورد نظرتان در آن مستطر(مخفی) است و در نرم افزارهای کامپیوتر یا همین دستگاه الکومکس یا دستگاههای مشابه قابل پخش است.
یک مشکل دیگر هم در دستگاه الکومکس پیدا کردم (در ضمن من یکبار نرم افزار دستگاه را آپدیت هم کردم و آپدیت جدیدی نیز ارائه نشده است)
مشکل وقتی پیش میاد که شما فیلم را با دکمه "بک فوروارد" کنترل از راه دور الکومکس عقب میبرید وقتی اینکار را یک یا دو بار بیشتر یا کمتر انجام بدهید زیرنویس دوباره محو میشود!!:n27:
(این هم از عجایب دستگاههای دیجیتالی چینی است که اشکالاتشان تمامی ندارد البته هیچ محصولی حتی آن به ظاهر برندهای ایرانی نیز فکر نکنم مونتاژ با قطعات درجه 2 و 3 چینی نباشند)
برای رفع این مشکل فعلا تنها راه حلی که براساس آزمون وخطا به آن رسیدم این است که اگر یک زیرنویس به فایل MKV الصاق شده است دکمه STOP کنترل را بزنید و سپس دکمه PLAY را بزنید وقتی دو گزینه "بازیابی" و "خروج" روی صفحه تلویزیون ظاهر شدند گزینه "بازیابی" را انتخاب کنید تا دوباره به زمانی از فیلم که در آن دکمه STOP را زده بودید برگردید آن هم در حالی که زیرنویستان را میتوانید دوباره فعال کنید.
اما اگر دو زیرنویس فارسی و انگلیسی به فایل MKV الصاق شده است میتوانید وقتی هریک از زیرنویسها محو شد با کلیک بر دیگری و دوباره کلیک بر زیرنویس اول، زیرنویس اول را دوباره آشکار کنید.
یک راه حل خیلی خیلی خوب هم این است که خیر دیدن زیرنویس را با این دستگاههای دیجیتالی درجه 2 و 3 ساخت کشور معظم چین را تا زمان ورود (شاید محتمل) دستگاههای مرغوب اروپایی و آمریکایی بزنید و یا با کامپیوتر زیرنویس فیلمها را ببنید!!:n01:
توضیح تکمیلی در مورد زیرنویس در دستگاه الکومکس
مشکلی که عنوان کردم یعنی محو شدن زیرنویس در هنگام عقب بردن فیلم در اصل باقی ماندن زیرنویس در همان زمانی است که شما دکمه عقب بردن را در روی کنترل دستگاه زدید، به عنوان مثال اگر شما فیلم را از زمان 1،25،23 با دکمه روی کنترل به زمان 1،15،00 یعنی حدود 10 دقیقه عقب بردید زیر نویسی که مشاهده میکنید همان زیر نویس زمان1،25،23 خواهد بود و یرای مشاهد و فعال کردن زیرنویس یا همان روشهایی را که گفتم باید انجام دهید یا باید صبر کنید تا پخش فیلم از زمان 1،15،00 به همان زمان 1،25،23 برسد تا خود دستگاه زیرنویس را فعال کند.
امیدوارم دستگاه الکووکس یا رقبای آن در بازار بالاخره دستگاهی با پشتیبانی بهتر از زیرنویس خصوصا پشتیبانی از پخش دو زیرنویس به صورت همزمان تولید کنند!
قابلیتهایی چون افزایش خطوط زیرنویس از دو تا به 3 تا و بالا و پایین صفحه نمایش قرار گرفتن زیرنویسها و تنظیمات بیشتری برای ظاهر زیرنویس از جمله تغییر رنگ حاشیه فونت بسیار برای پخش فیلمهای MKV عالی خواهد بود
behzadkarimi
14-12-2014, 20:49
سلام
پست خيلي وقت پيش بسته شده
ولي اگه امكان داره فايل اديت الكومكس Mv200 سال 2011 چه پسوندي بايد داشته باشه ؟؟
ممنون
omidhama2007
22-01-2015, 19:25
با عرض سلام و خسته نباشید از کجا میتونم آخر ورژن اپدیت گیرنده الكومكس Mv200 را دانلود کنم این ورژن هر جا گشتم نبود با تشکر elcomax mv200 2013 20130129 zip
سلام یک دستگاه دیجیتال خریدیم دو سالی میشه به نام الکومکس اما 4 یا 5 ماهی هست که این مشکل رو داره که تصویر داره ولی صدا نداره و هیچ دکمشم کار نمیکنه که مثلا بخوایم شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو عوض کنم نه دکمه خود دستگاه کار میکنه نه دکمه کنترلش بنظرتون کاریم میشه کرد؟ هزینش زیاد میشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.