ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعیین قرارگیری المنتها در CSS و HTML

ALI2019
13-12-2011, 07:32
سلام من یه برنامه نویس مبتدی هستم
میخواستم بدونم وقتی متنی رو در HTML چطور میتونم مختصات اونرو مشخص کنم مثلآ فاصله از ارتفاع 200
فاصله از عرض 300
اگهه میشه به طور کامل برای جدول وسایر عناصر هم توضیح بدید

BF.Me
13-12-2011, 07:48
از margin میتونی استفاده کنی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ALI2019
13-12-2011, 08:53
خیلی ممنون ولی ببخشید
وقتی که در قسمت top من برای یک متن عدد 64 و برای متن دیگه عدد 65 رو وارد میکنم متن ها با فاصله خیلی زیادی از هم قرار میگیرن !!!!!!!چرا؟ اگه تگ دیگه هم هست معرفی کنید

tasnim68
13-12-2011, 14:59
میشه دقیقا بگید چی کار می خواهید بکنید؟ برای مختصات دادن به عناصر صفحه ده ها راه وجود داره

ALI2019
13-12-2011, 18:30
میخوام یه پروژه ساده برای درس HTML ببرم
در اون تگی که BF.Me عزیز معرفی کرد نمیشد دقیقآ عنصرمون رو در صفحه کنترل کرد
به عنوان مثال میخوام دو لینک در راستای محور x ها یا همون افقی ایجاد کنم در تگ قبلی این کار نمیشد بلگه بعد از وارد کردن لینک اول لینک دوم در خط بعد از اون ایجاد میشد(پایین)

shahinfarasystem
13-12-2011, 19:37
از margin میتونی استفاده کنی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام جای این 50 درصد و 30 درصد عددای خودتو بذار ببین چجوری میشه؟

ALI2019
13-12-2011, 19:40
دوست عزیز اینهارو قبلا عوض کردم اما نشد

m.m.m5651
13-12-2011, 20:06
مشکل اینه که بعد باید جای % واژه px مخفف pixel رو به کار ببرید.

tasnim68
13-12-2011, 21:57
بابا شما چرا دارید این بنده خدا رو گمراه می کنید! این بنده خدا می خواد دوتا لینک پشت سر هم (inline) داشته باشه اون وقت شما بهش کد div که یه کد ذاتا block هستش رو میدید و بعد که کار نکرد میگید جای 50 و 30 و ٪ و px رو عوض کنه!؟ :31:

دوست عزیز شما لازم نیست از div استفاده کنید. فقط کافیه تو style عنصر مورد نظر این کد رو تعریف کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمثلا برای فاصله 5 پیکسل از راست و 2 پیکسل از بالا اون کد این شکلی میشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو این کد اگه اون دوتا صفر رو نذاری فاصله 5 پیکسل هم از چپ و هم از راست تعریف میشه و 2 پیکسل هم هم از بالا و هم از پایین.

البته همونطور که گفتم واسه مختصات دادن ده ها راه وجود داره که واسه کار شما که لینک بود این روش مناسبه.
مثلا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته از css داخلی و خارجی هم می تونید برای این کار استفاده کنید که توضیحش به این بحث ربطی نداره.

eAmin
14-12-2011, 16:25
برای ایجاد لیست و اعمال مناسب/دلخواه بر روی اونها میتونید از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینک دیدن کنید.
عنوان تاپیک ویرایش شد، لطفا برای تاپیکها از عنوان مناسب استفاده کنید.

ALI2019
16-12-2011, 07:27
دوستان از همه شما واقعآ ممنونم:40:
ببخشید چند تا سوال دیگه:
1-tansim68 عزیز گفت باید توی style عنصر مورد نظر این تگ رو بنویسم ولی به عنوان مثال میخوام یه لیست نظر سنجی بسازم اون خودش یه style داره اگه اونو تعریف کنیم باید چکار کنم!!!!اگه میشه برای سایر عنصر ها هم بگید:11:
2- من توی خونه از LCD استفاده میکنم ولی وقتی این وب رو توی مانیتور های CRT میبینم اصلآ کلیه عناصر به هم میریزن:18:آیا راهی هست؟؟
3-میخوام یه متن طولانی رو در کارم paste کنم و از تگ <p></p>استفاده نکنم (برای متن های طولانی خیلی وقت گیر میشه) مثلآ وقتی به یه جای مشخصی رسید بره خط بعدی
ببخشید که اینقدر سوال میپرسم

tasnim68
16-12-2011, 17:22
1. خب هر تگی می تونه style خودشو داشته باشه و تقریبا ربطی به تگ شامل ندارد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه منظورت این نبود منو ببخشید.

2. شما صفحتون رو با عرض ثابت بسازید (یعنی محتوای صفحه رو داخل یه div با عرض ثابت بذارید) ولی اگر صفحتون رو با عرض متغیر می سازید باید طوری این کار رو انجام بدید که صفحه تو اسکرین های مختلف با ابعاد و رزلویشن های مختلف ظاهر خودش رو حفظ کنه.

3. برای این کار هم ده ها راه وجود داره که راهی که من خودم ازش استفاده می کنم اینه که یه وبلاگ آزمایشی تو بلاگفا داشته باشی و متنت رو تو ادیتورش (ادیتور ارسال مطلب جدید) کپی کنی و بعد از حالت ویرایش سورس اونو به صورت پاراگراف بندی شده تحویل بگیری!