مشاهده نسخه کامل
: کمک خیلی ضروری
Karistias
11-12-2011, 23:40
درود بر همه ی دوستان
اقا این سیتم من یه چند روزیه که وقتی دکمه ی پاورو فشار میدم تاسیستم رو روشن کنم
این صدای تک بوقی که همیشه موقع روشن شدن میزنه دیگه نمیاد وبعد ازچند تا ضربه زدن
با دست به جلوی کیس وبعضی مواقع تکان دادن کیس صدای بوق شنیده میشه و ویندوز بالا
میاد.حالا کسی میدونه مشکل از کجاست ومهمتر از اون میتونه مشکلم رو برطرف کنه ؟:11:
این هم مشخصا سیستم
ram 2gb ocz
vga 8800 gt 512mb ddr3 xfx
cpu amd athlon 64 x2 6000
mother bord ASUS M2NE
rouzbehshahgaldi
12-12-2011, 00:21
درود بر همه ی دوستان
اقا این سیتم من یه چند روزیه که وقتی دکمه ی پاورو فشار میدم تاسیستم رو روشن کنم
این صدای تک بوقی که همیشه موقع روشن شدن میزنه دیگه نمیاد وبعد ازچند تا ضربه زدن
با دست به جلوی کیس وبعضی مواقع تکان دادن کیس صدای بوق شنیده میشه و ویندوز بالا
میاد.حالا کسی میدونه مشکل از کجاست ومهمتر از اون میتونه مشکلم رو برطرف کنه ؟:11:
این هم مشخصا سیستم
ram 2gb ocz
vga 8800 gt 512mb ddr3 xfx
cpu amd athlon 64 x2 6000
mother bord ASUS M2NE
اگرسیستم بدون مشکل بالا میاد ودرمواقعی که بوق می زنه،بوق طبیعی وهمیشگی رو میزنه که مساله ای نیستش خود بازری که روی مادربردنصب شده(همون بوق کوجک)مشکل پیداکرده ومی تونیداونروبخرین وروی مادربردنصب کنید .ولی اگرسیستم طی بوت شدن بامشکل مواجه میشه وبوق غیرطبیعی هستش،باید دقیقابفرمایید بوق چطوریه تابفهمیم مشکل ازکجاست.:20:
اگر ضربه میزنید و ویندوز با ضربه شما بالا میاد و تصویر دارین که اول از همه
بایوس مین رو دیفالت کنید
اگه درست نشد باید رم رو دربیارین اسلاتشو تمیز کنید و دوباره جا بزنید با جاشو عوض کنید
گرافیک رو دربیارین و اسلاتشو تمیز کنید و دوباره جابزنید
فن سی پی یو رو چک کنید
ولی اگر بدون بوق هم باز هم تصویر دارین و باز هم ویندوز بالا میاد مشکل از اسپیکر روی مین هست باید دوباره جا بزنید با یک اسپیکر بزارین روش
Karistias
12-12-2011, 12:32
اگرسیستم بدون مشکل بالا میاد ودرمواقعی که بوق می زنه،بوق طبیعی وهمیشگی رو میزنه که مساله ای نیستش خود بازری که روی مادربردنصب شده(همون بوق کوجک)مشکل پیداکرده ومی تونیداونروبخرین وروی مادربردنصب کنید .ولی اگرسیستم طی بوت شدن بامشکل مواجه میشه وبوق غیرطبیعی هستش،باید دقیقابفرمایید بوق چطوریه تابفهمیم مشکل ازکجاست.:20:
1.سیتم بدون مشکل بالا میاد ولی بعضی مواقع قبل از بالا امدن ویندوز یک صفحه ی سیاه رنگ با نوشته های سفید بالا میاد که یکی از نوشته های اصلیش اینه system bot failed
2.از نظر صدای بوق هم باید بگم درابتدا بعد از فشار دادن دکمه ی پاور هیچ صدای بوقی نمیاد فقط صدای فن میاد وسیستم هم بالا نمیاد که بعد از زدن چند ضربه با دست به
کیس در 80%مواقع صدای تک بوق به صورت نرمال شنیده میشه وسیتم به طوری که در مورد 1 گفتم بالا میاد ودر تقزیبا 20% مواقع نیز صدای بوق به صورت چند تا پشته سرهم
شنیده میشه که در اون مواقع باضربه زدن به کیس هم سیستم بالا نمیاد ومجبور به کشیدن پریز از برق واز نو روشن کردن میشوم:11::46:
با این تفاسیر مواردی که گفتم باید چک کنید به علاوه اینکه با یک رم دیگه هم سیستم چک بشه
اون پیغام boot fail هم علتهای مختلف داره
یکی بایوس هست باید بایوس رو اپدیت کنید و بوت رو بزارین رو هارد
بعضی اوقات از مشکلات ویندوز هست
بعضی اوقات از تداخل سخت افزاری هست که باید اتصالات درایو های اپتیک رو بکشین و دوباره تست کنید
اتصالات هارد کامل چک بشه
پاور چک بشه و خود هارد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.