PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال - نصب لیکوئید در لپ تاب

dao
11-12-2011, 16:35
سلام به همه
من لپ تاب vaio vgn - fw 390 دارم نرم افزار های پریمیر و ادیوس را بدون مشکل نصب کردم ولس وقتی من لیکوئید را نصب میکنم cd rom حذف میشه و تا ویندوز عوض نکنم بر نمیگرده
به نظز دوستان مشکل از چیه ؟؟؟؟
و
سری قدیمی پیناکل خوبه یا اوید ؟؟؟
ممنون

abbasa
12-12-2011, 08:23
سلام به همه
من لپ تاب vaio vgn - fw 390 دارم نرم افزار های پریمیر و ادیوس را بدون مشکل نصب کردم ولس وقتی من لیکوئید را نصب میکنم cd rom حذف میشه و تا ویندوز عوض نکنم بر نمیگرده
به نظز دوستان مشکل از چیه ؟؟؟؟
و
سری قدیمی پیناکل خوبه یا اوید ؟؟؟
ممنون

من هم اين مشكل رو داشتم ليكوييد در نصب رو ويندوز 64 با اين مشكل مواجه ميشه مسير زير رو برو و سيستم رو ريست كن انشا لله مشكلت حل ميشه

ابتدا از منوی Start گذینه ی Run را انتخاب کنید و دستور REGEDIT را تایپ کرده و ok را بزنید. خوب بعد از اینکه وارد ریجستری شدید. روی گزینه ی HKEY_LOCAL_MACHINEدوبار سریع کلیک کنید. سپس در گذینه های باز شده روی گذینه ی SYSTEM دوبار کلیک کنید. و سپس در گزینه ی های باز شده روی گذینه ی CurrentControlSet دوبار سریع کلیک کنید. سپس در گذینه ی های باز شده روی گذینه ی Control دوبار سریع کلیک کنید. بعد در گزینه های باز شده روی گزینه ی Class دوبار سریع کلیک کنید. و در اخرین مرحلی روی گزینه ی :
{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318 دوبار سریع کلیک کنید. و بعد در سمت راست چند عدد گذینه می بینید که در صورت مشاهده هر کدام از فایل زیر های انها را خذف کنید:
UpperFilters
LowerFilters
UpperFilters.bak

LowerFilters.bak

ما كه اينكار رو كرديم شد اميدوارم مشكل شما هم حل بشه مشكل از ويندوز نيست الكي پاكش نكن

dao
12-12-2011, 14:00
ممنون ولی همون مشکل رو دارم درست نشد cd rom هم که hiden شد

Mr.World.Wide
13-12-2011, 12:53
سلام با این نرم افزار کارت راه میفته
اگر اجرا نشد همین نرم افزار رو از سایت مایکروسافت بگیر من از اونجا گرفتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید