مشاهده نسخه کامل
: تفاوت Dell, HP, Acer, ASUS تو مدلهای 800 تا 900 هزارتومنی
motaleby
08-12-2011, 22:17
اول از همه واقعا متعجب شدم که دوستان متخصص اینقدر تو این سایت فعالند. جای تشکر از همه این عزیزان داره.
من دارم دنبال یه لپ تاپ تو محدوده قیمت 800 تا 900 هزار تومن برای کارهای روزمره مهندسی می گردم و گیم هم برام مهم نیست. یه جستجویی تو سایت کردم و دیدم اکثر دوستان HP 4530 و Acer 5750 رو پیشنهاد میدن. اون چیزی که من شنیدم و از صحتش مطمئن نیستم اینه که HP خرابی زیاد داره یا ASUS بهتره چون دو سال گارانتی اصلی بین المللی داره یا Dell تعمیری زیاد داره. یه سری هم به سایت کیمیا آنلاین زدم و جدول زیر رو دیدم. حالا واقعا موندم که کدومش بهتره. موضوعی که فعلا بهش رسیدم اینه که Corei5 بهتر از Corei3 تو این مدلهاست. ممنون میشم نظرتون در مورد این لیست رو اعلام کنین
ahmad_1390
08-12-2011, 23:17
اول از همه واقعا متعجب شدم که دوستان متخصص اینقدر تو این سایت فعالند. جای تشکر از همه این عزیزان داره.
من دارم دنبال یه لپ تاپ تو محدوده قیمت 800 تا 900 هزار تومن برای کارهای روزمره مهندسی می گردم و گیم هم برام مهم نیست. یه جستجویی تو سایت کردم و دیدم اکثر دوستان HP 4530 و Acer 5750 رو پیشنهاد میدن. اون چیزی که من شنیدم و از صحتش مطمئن نیستم اینه که HP خرابی زیاد داره یا ASUS بهتره چون دو سال گارانتی اصلی بین المللی داره یا Dell تعمیری زیاد داره. یه سری هم به سایت کیمیا آنلاین زدم و جدول زیر رو دیدم. حالا واقعا موندم که کدومش بهتره. موضوعی که فعلا بهش رسیدم اینه که Corei5 بهتر از Corei3 تو این مدلهاست. ممنون میشم نظرتون در مورد این لیست رو اعلام کنین
نه دوس عزیز اچ پی از نظر کیفیت خیلی سطح بالایی داره و برند معتبریه...
بستگی داره به پولی که میخواین بدین
من باشم تو اون مدلایی که نشون دادین پروبوک 4530 رو بی شک برمیدارم
البته گفتم تو این مدلا
ایسوس شاید بشه گفت کمی از اچ پی میگن بهتره اما نه تو هر مدلی
ایسوس های قیمت بالا کیفیت های بهتی دارن ولی این 4530 و DV6 اچ پی واقعا با کیفیت بالایی هستن
بسته به پولی داره که میخواین بدین
محض تنوع اینو هم ببینین....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین لپ تاپ از نظر سخت افزار میشه گفت بی نظیره و از نظر گارانتی و خدمات هم کاملا خودتون میتونین در موردش تحقیق کنین
این موردی بود که منو از گرفتن یه لپ تاپ اچ پی 4530 یا یه DV6 منصرف کرد
امکان داره این جور که شنیدم تخفیف تبلیغاتیش بازم تجدید بشه
من اینو خریدم و هفته دیگه میرسه دستم...میتونین کانفیگشو ببینین و از خود کمپانیش هم تحقیق کنین که اگه تخفیفش دوباره راه افتاد سفارش بدین...
محض اینکه اینو هم ببینین گفتم
وگرنه بین این مدلای تو عکس من اچ پی پروبوک رو برتر میدونم
bahmanpk
10-12-2011, 10:44
سلام , الان برندهایی خوبی که توی این رنج قیمت هستند و نیازهایی که شما از لپتاپ در بالا گفتین مدل های
HP ProBook 4530s-C
Dell Inspiron 5110-M
Acer Aspire 5750G-E
خیلی خوبند . البته من از نظر کیفیت به ترتیب acer رو بیشتر از بقیه قبول دارم و ضمانتش از hp و dell هم بهتره ولی hp مدل های زیبا تری داره و بد نیست . و در آخر سعی میکنم dell رو بعد از این 2 مدل توی این قیمت انتخاب کنم .
Highbury
10-12-2011, 15:17
دل را کلا از انتخابهات حذف کن.
4530 امروز من قیمت گرفتم از 910 تومان میگفتن تا 950-60 اما خب عاقلانش باید همون حدود 910-15
گزینه دومت هم میتونه ایسر 5755 باشه اما خب چون اهل بازی نیستی، 30-40 تومان صرفه جویی کن و 4530 بردار.
و اگر دیگه خیلی اهل بازی نیستی میتونی لنوو G570 بخری و از لحاظ کیفیت هم خیالت راحت باشه.( با کیفیت ترین برند لنوو هست)
سی پی یو i5- هارد 750- رم 4 - گرافیک 6370 قیمت حدود 900
بنظرم انتخاب شما میتونه بین ایه سه تا باشه.
و بهتره بازار بروید و هرکدام که از لحاظ پولی و ظاهری پسندیدید تهیه کنید. در ضمن 4530 سری جدیدش با گرافیک 6490 هست و اگر خواستی 4530 بگیری حتما با گرافیک بگیر
motaleby
13-12-2011, 08:01
ممنون از همه 4530 رو يا گارنتي سرير از پاساژ ايران خريدم 922 تومن. البته با كارت گرافيك 6490 و بدون ويندوز اريجينال
motaleby
13-12-2011, 14:42
چند از دوستان سئوال پرسيده بودند در مورد usb , finger print روي usb چيزي نديدم كه بفهمم دو يا سه است يادم نبود كه از فروشنده بپرسم. حقيقتش از فينگر پرينت هم سر در نميارم. مي تونين به اين دوتا نمايندگي زنگ بزنين حتما جواب ميدن آدماي خوبين. در مورد مشخصات هم بايد بگم، core i5 با كارت گرافيك 6490 رم 4 هارد 640 ولي بدون ويندوز. ظاهرا روش لينوكس نصب بود البته من كه سر در نياوردم چون پيغام اررو ميداد و 120 ثانيه وقت ميداد و ري استارت مي كرد. درايورهايي كه بهم داد روي يه DVD بود كه خودش رايت كرده بود و برچسب نداشت. به خاطر درايورها تاكيد داشت ويندوز سون شصت و چهار بيتي نصب كنم. در كل ظاهر خيلي خوبي داره و از رنگ و طرحش خيلي خوشم اومد يه چيزي تو مايه هاي نقره اي كه اگه نور كم باشه به تيرگي ميزنه. ضمنا صفحه كليدش خيلي نرم و با حاله ولي عيبش اينه كه lable عربي داره. البته دو سري حروف فارسي روشون هست كه شايد يكيش فارسي دري باشه. من از مغازه اولي گرفتم
تبلیغات ممنوع
آخرین اخطار
Pami
Highbury
13-12-2011, 14:51
ممنون از همه 4530 رو يا گارنتي سرير از پاساژ ايران خريدم 922 تومن. البته با كارت گرافيك 6490 و بدون ويندوز اريجينال
لبتاب خوب و به قیمت خوبی خریدی.
. البته دو سري حروف فارسي روشون هست كه شايد يكيش فارسي دري باشه. من از مغازه اولي گرفتم حاجی فارسی دری با فارسی معمموی فرقی نداره :31:
amir.sangsari
15-12-2011, 13:05
ممنون از راهنمايي خوبتون
ميشه در مورد لپ تاپ دل 1464 اطلاعات بدين
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.