ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ و مقایسه با پی سی

mehdixa
08-12-2011, 14:53
سلام

راستش من تصمیم گرفته بودم که سیستم قدیمی خودم رو آپگرید کنم و حداقل یه سی پی یو Core i5 همراه با کارت گرافیک 2 گیگ و رم 4 گیگ و هارد 500 ببندم. توصیه خیلی از دوستان این بود که به جای چنین هزینه ای یک لپ تاپ بخرم. البته با توجه به قیمت ها خودم هم تصمیم گرفتم که به جای پی سی لپ تاپ بخرم. سوال اولم این هست که با این مشخصاتی که گفتم آیا به نظر شما معقول هست که یک لپ تاپ بخرم؟ (با این فرض که 30 تا 40 افزایش قیمت هم برام مهم نباشه)

مساله دیگه اینه که من می خوام بیشتر لپ تاپ رو به یک مونیتور بزرگ وصل کنم (و اگر شد تلویزیون) چون دوست دارم صفحه بزرگ جلوم باشه. از طرفی کاری که می خوام باهاش بکنم بیشتر مصرف خانگی و سبک هست (در حد اینترنت و فیلم دیدن ) ولی دوست دارم مثلا بازی فیفا که بهش علاقه دارم رو هم روی سیستم داشته باشم. از طرفی تا 1300 می تونم هزینه کنم. و اگه بخوام لپ تاپ بخرم برام نگه داری باطری (مثلا بالای 4 یا 5 ساعت) یه فاکتور مهم هست. شما چه لپ تاپی رو به من توصیه می کنید؟ (ترجیحا و نه حتما مارک ایسوس و اچ پی رو می پسندم.)

Highbury
08-12-2011, 19:57
سیستم خانگی یکمی از لحاظ کانفیگ بهتر میتونی تهیه کنی اما فقط یه ذره. این اختلاق کانفیگ برای لبتابهای زیر 1 میلیون تومان ناچیزه، به شرطیکه در خرید لبتاب دقت کنی.
من خودم هم سیستم خانگی دارم و هم لبتاب. صد در صد لبتاب بهتره. سیستم دنگ و فنگ داره. ده تا کابل داره. قابلیت جابه جایی نداره، برق قطع بشه دیگه تمام اما لب تاب باتری داره. میتونی همه جا ببری و ...همین قابلیت لبتاب به تنهایی 500 تومان ارزش داره !!!!

برای یک میلیون تومان لبتابهای خوبی هست اما چیزی که از لحاظ کانفیگ بالا و قیمت مناسبی داشته باشه
ایسر 5755 هست.
پیشنهاد من همینه با این کانفیگ
سی پی یو i5
هارد 750
رم 8 گیگ
گرافیک GT 540 (تمام بازیها هلو برو تو گلو) - قیمت حدود 1 میلیون 50 هزارتومان. شاید هم یه ذره کمتر

بازار بری شاید خیلی ها به شما دل 5110 را پیشنهاد کنن اما از همین الان بهت میگم دورش را خط بکش.

میتونی هزینه هات رو هم کمتر کنی
مثلا با همان کانفیگ رم 4 و هارد 500 که قیمتش میشه حدود 950 تومان
--------
این لبتاب برای شما چند سال کار میکنه از پی 30 هم بهتر.

mehdixa
08-12-2011, 23:17
صد در صد لبتاب بهتره. سیستم دنگ و فنگ داره. ده تا کابل داره. قابلیت جابه جایی نداره، برق قطع بشه دیگه تمام اما لب تاب باتری داره. میتونی همه جا ببری و ...همین قابلیت لبتاب به تنهایی 500 تومان ارزش داره !!!!

ممنون خودم هم همین فکر رو می کنم. و به همین نتیجه رسیدم که لپ تاپ بهتره.

میتونی هزینه هات رو هم کمتر کنی
مثلا با همان کانفیگ رم 4 و هارد 500 که قیمتش میشه حدود 950 تومان

ممنون همونطور که گفتم من خودم هارد 500 رو ترجیح میدم. و با رم 4 هم مشکل ندارم. اما واقعیتش خیلی در مورد ایسر تردید دارم. یعنی احساس می کنم در حد مثلا ایسوس و یا اچ پی شاید نباشه. ( البته بگم که این فقط یه احساسه وگرنه من معلوماتی ندارم.) و همین باعث میشه که یه جورایی در مورد ایسر به هرحال بددل باشم.

گرافیک GT 540 (تمام بازیها هلو برو تو گلو)

البته من خودم اطلاعی در مورد گرافیک ندارم ولی دوست داشتم که گرافیکم 2 گیگ باشه ( چون به غلط یا به درست فکر می کنم گرافیک بالایی هست.) می تونم بپرسم چرا اعتقاد دارید که این گرافیک قوی هست؟

در مورد دل هم دوستانی که تجربه خرید داشتند اکیدا توصیه کردند که سمتش نرم و پیشنهادشون اچ پی بود و راضی بودند. ولی واقعیتش کسی رو ندیدم که ایسر داشته باشه. سوال من اینه که از برندی ایسر چطور کیفیتی داره؟ آیا مطمئن هست برای چند سال کار؟
و اینکه به نظر ارزون تر میاد. دلیلش چیه؟

mehdixa
08-12-2011, 23:17
متن دوبار ارسال شده بود.

mehdixa
08-12-2011, 23:20
متن دوبار ارسال شده بود.

bahmanpk
10-12-2011, 11:33
سلام

راستش من تصمیم گرفته بودم که سیستم قدیمی خودم رو آپگرید کنم و حداقل یه سی پی یو Core i5 همراه با کارت گرافیک 2 گیگ و رم 4 گیگ و هارد 500 ببندم. توصیه خیلی از دوستان این بود که به جای چنین هزینه ای یک لپ تاپ بخرم. البته با توجه به قیمت ها خودم هم تصمیم گرفتم که به جای پی سی لپ تاپ بخرم. سوال اولم این هست که با این مشخصاتی که گفتم آیا به نظر شما معقول هست که یک لپ تاپ بخرم؟ (با این فرض که 30 تا 40 افزایش قیمت هم برام مهم نباشه)

مساله دیگه اینه که من می خوام بیشتر لپ تاپ رو به یک مونیتور بزرگ وصل کنم (و اگر شد تلویزیون) چون دوست دارم صفحه بزرگ جلوم باشه. از طرفی کاری که می خوام باهاش بکنم بیشتر مصرف خانگی و سبک هست (در حد اینترنت و فیلم دیدن ) ولی دوست دارم مثلا بازی فیفا که بهش علاقه دارم رو هم روی سیستم داشته باشم. از طرفی تا 1300 می تونم هزینه کنم. و اگه بخوام لپ تاپ بخرم برام نگه داری باطری (مثلا بالای 4 یا 5 ساعت) یه فاکتور مهم هست. شما چه لپ تاپی رو به من توصیه می کنید؟ (ترجیحا و نه حتما مارک ایسوس و اچ پی رو می پسندم.)

سلام , من اگه جای شما بودم یه pc خوب جم میکردم . چون فکر نمی کنم شما لپتاپ رو بخوای اینور اونور ببری با توجه این توضیحاتی که دادین . و نکته ی دیگه این که تازه می خوایش لپ تاپ رو به تلوزیون یا مانیتور بزرگ هم وصلش کنی . چه کاری خوب یه lcd خوب می گیری راحت بازی می کنی . و در ضمن این که مگه چند بار امکان این هست که برق بره که یکی از دلیل های خرید لپتاپت این باشه که لپ تاپ باطری داره . در هر صورت نظر من این هست بازم شما باید با توجه به شرایطت تصمیم بگیرین .

Highbury
10-12-2011, 14:51
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صد در صد. الان سیستم خونگی من از لحاظ کانفیگ از لبتابم قویتره اما تو کارهای معمولی مثل وبگردی و فیلم ، ور رفتن و ... با لبتاب به مراتب سریعتر و راحت ترم. در صورتیکه لبتاب من سیستمش زیر متوسط هم نیست :31:

بله حق باشماست اما این فقط یک احساسه. منم این احساس را دو سال قبل داشتم. الان به دلیل رقابتی که وجود داره کیفیت لبتابها خیلی بهم نزدیک شده. تنها برندی که از لحاظ کیفیت هر روز داره افت میکنه دل هست ( فقط سری اینسپایرون، که تو ایران متاسفانه این سری جز پرفروش هاست)

ایسوز هم دسته بندی است سری N کیفیت خوبی داره اما قیمتش متاسفانه کاذبه و اصلا ارزش خرید نداره. سری k هم بازم گرونه

ایسر 5755 جز پرفروشترینهای جهان است. در ضمن ایسر تو جهان از لحاظ فروش سوم است.

در مورد دل که توضیح دادم.
اچ پی هم خوب داره و هم بد مثلا G6 و 4530 تقریبا همزمان وارد بازار شدند و حتی G6 قیمت مناسبتری داره اما 4530 از لحاظ کیفیت بهتر در اومده.
ایسر هم همینطور، من کاری به برند ندارم تا حدودی چون هر کدام معایب و مزایایی داره اما انصافا در حدود 1 میلیون تومان ایسر 5755 و اچ پی 4530 جزو بهترینهاست.

گرافیک GT540 روی ایسر 5755 هست. 2 گیگ هم هست. و جز گرافیکههای قوی بازار حساب میشه. این گرافیک خیلی کم تو لبتابهای زیر 1300 پیدا میشه :18:

اگه زیاد اهل بازی هستید ایسر 5755 با این کانفیگ مناسبه.
سی پی یو i5
هارد 500- رم 4 گیگ - گرافیک GT540 2GIG - قیمتش رو امروز متفاوت به من دادند از 935 تا 1 میلیون تومان. به نظرم همون حدود 950 تا 1 میلیون تومان باشه. از لحاظ کیفیت در سطح بالایی هست

-----------------------------
در مورد اینکه تصویر لبتاب رو میخواهید روی مانیتور ارسال کنید و ... هم با کابل میشه و هم یه جایی یه دستگاهی دیدم که خیلی کوچک که تصاویر روی لبتاب را با وایرلس روی صفحه های بزرگ میفرسته.
قیمتش هم حدود 70 بود.

mehdixa
10-12-2011, 23:58
سلام , من اگه جای شما بودم یه pc خوب جم میکردم . چون فکر نمی کنم شما لپتاپ رو بخوای اینور اونور ببری با توجه این توضیحاتی که دادین . و نکته ی دیگه این که تازه می خوایش لپ تاپ رو به تلوزیون یا مانیتور بزرگ هم وصلش کنی . چه کاری خوب یه lcd خوب می گیری راحت بازی می کنی . و در ضمن این که مگه چند بار امکان این هست که برق بره که یکی از دلیل های خرید لپتاپت این باشه که لپ تاپ باطری داره . در هر صورت نظر من این هست بازم شما باید با توجه به شرایطت تصمیم بگیرین .

ممنون ولی اینطور نیست که فقط بخوام به جای پی سی استفاده کنم و ممکنه بعدا بخوام کارای مثلا جابجا کنم و یا کارهای دیگه. کلا متقاعد شدم که لپ تاپ برام بهتره. به هر حال خیلی ممنون.

mehdixa
11-12-2011, 00:06
بله حق باشماست اما این فقط یک احساسه. منم این احساس را دو سال قبل داشتم. الان به دلیل رقابتی که وجود داره کیفیت لبتابها خیلی بهم نزدیک شده. تنها برندی که از لحاظ کیفیت هر روز داره افت میکنه دل هست

دوست عزیز خیلی ممنونم به خاطر راهنمایی هاتون. اطلاعاتتون معرکه هست.

ولی این دل من راضی نمیشه که ایسر بگیرم. نمی تونم خودم رو قانع کنم که چرا این همه قیمت ایسر ارزونه.:20:

اچ پی هم خوب داره و هم بد مثلا G6 و 4530 تقریبا همزمان وارد بازار شدند و حتی G6 قیمت مناسبتری داره اما 4530 از لحاظ کیفیت بهتر در اومده.
ایسر هم همینطور، من کاری به برند ندارم تا حدودی چون هر کدام معایب و مزایایی داره اما انصافا در حدود 1 میلیون تومان ایسر 5755 و اچ پی 4530 جزو بهترینهاست.

دوست عزیز یکی از مهم ترین گزینه ها رو یادم رفته بود بگم. اینکه فقط با لپ تاپ 14 اینچ کنار میام. 15 اینچ برام بزرگ و دست و پا گیره. متاسفانه 4530 که واقعا انتخاب خوبی از طرف شما بود 15.6 هست. ولی من هر جور شده می خوام 14 اینچ بگیرم و تو ایسوس 14 اینچی زیاده.

---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------

در مورد اینکه تصویر لبتاب رو میخواهید روی مانیتور ارسال کنید و ... هم با کابل میشه و هم یه جایی یه دستگاهی دیدم که خیلی کوچک که تصاویر روی لبتاب را با وایرلس روی صفحه های بزرگ میفرسته.
قیمتش هم حدود 70 بود.

ممنون ولی فکر می کنم هر دو دستگاه باید بتونن وایرلس ارتباط برقرار کنن. اونوقت مانیتور چطور می تونه ارتباط برقرار کنه؟ :18:

Highbury
11-12-2011, 00:13
یه چیز میگم صلوات بفرستیم بریم :46:

شما که تا 1300 میتونید هزینه کنید. 70-80 تومان روش بذار و Y470 لنوو رو بگیر.

به جرات میتونم بگم لنوو باکیفیت برند هست و تنها برندی هست که هروقت بخوان بگن خرکار، میگن لنوو

از لحاظ مالتی مدیایی هم یه سرو گردن از 5755 و 4530 هم بهتره. کیفیت که جای خود

این کانفیگ حدود 1400 و کمتر قیمتش هست. اگه تونستید با i5 بگیرید که ارزانتر هم هست.

Core i7 2630QM@2.0(2.9)GHz,6MB
DDR3 6GB 1333MHz+750GB SATA
Nvidia GeForce GT 550M
مانیتور 14 اینچ

mehdixa
11-12-2011, 00:24
شما که تا 1300 میتونید هزینه کنید. 70-80 تومان روش بذار و Y470 لنوو رو بگیر.

به جرات میتونم بگم لنوو باکیفیت برند هست و تنها برندی هست که هروقت بخوان بگن خرکار، میگن لنوو

از لحاظ مالتی مدیایی هم یه سرو گردن از 5755 و 4530 هم بهتره. کیفیت که جای خود

این کانفیگ حدود 1400 و کمتر قیمتش هست. اگه تونستید با i5 بگیرید که ارزانتر هم هست.

Core i7 2630QM@2.0(2.9)GHz,6MB
DDR3 6GB 1333MHz+750GB SATA
Nvidia GeForce GT 550M
مانیتور 14 اینچ

می تونه خیلی عالی باشه.
من خودم به این نتیجه رسیدم که برای یه چیز خوب اگه الان هزینه بیشتری بدی خیلی بهتره. هر وقت گزینه های خوب رو به خاطر قیمت کنار گذاشتم پشیمون شدم.

mehdixa
11-12-2011, 00:30
Nvidia GeForce GT 550M

به نظر شما اگه این سیستم رو بگیرم بعدا پشیمون نمی شم که چرا گرافیک 2 گیگ نگرفتم؟

vahid javani
11-12-2011, 23:59
امروز بازار بودم راجع به تفاوت pc و لپ تاپ بحث میکردیم!
میگفتند قدرت یه pc با لپ تاپ همون کانفیگ خیلی بیشتره چون توی لپ تاپ سعی میکنند مصرف برق رو تا جای ممکن پایین بیارند از قدرتش هم کم میشه! من خودم مصرف برق cpu رو مقایسه کردم (البته تو سایت intel) بعد 63 درصد مصرف cpu pc بیشتر بود ولی نمیدونم مقایسه درستی کردم یا نه!؟ گرافیک هم میگفت bit هاش فرق داره یعنی ماله لپ تاپ کمتره!
همچین چیزی صحت داره؟

Highbury
12-12-2011, 00:09
به جز استفاده های خاص تا زیر 1 میلیون لبتاب بهتره.
همین قابلیت حمل و نقل و راحت بودن، باتری داشتن، بی سر و صدا بودن و .... خودش یک میلیون به نظرم ارزش داره :دی